QUOTE(rakatanga @ 2010 07 09, 13:16) pasidaryti prg kad ir privačiai eičiau tai kol padarys visus tyrimus tikrai ne vieno mėnesio reikės, o man taip išseko kantrybė  todėl ir galvoju, kad gal geriau visgi paklausyti šį kartą savo vidinio balso  O pasiskaičiaus ir išsiaiškinau, kad hormonų kiekis gali keistis, todėl nebūtinai jeigu pirmą kartą buvo pakankamas kiekis tai ir šį kartą liko toks pats, tai tik dar labiau mane skatina kažką daryti  Visgi pabandysiu pagerti po vieną tabletę ir pasižiūrėsiu ar to užteks ar be, o gal po dvi?  Pasidaryti prg tyrima nereikia nei gines, nei daug laiko- ats greitai gauni. Jei skaicius aukstas- nera ko hormonus gert...
rakatanga
2010 07 09, 18:36
QUOTE(Selva @ 2010 07 09, 19:53) Pasidaryti prg tyrima nereikia nei gines, nei daug laiko- ats greitai gauni. Jei skaicius aukstas- nera ko hormonus gert... Bet skaičiau, kad prg aukščiausias ribas pasiekia 7dpo, bet tada jeigu jo kiekis mažas jau nebegalėsiu pradėti gerti D?
Ingutevi
2010 07 09, 20:10
QUOTE(rakatanga @ 2010 07 09, 19:36) Bet skaičiau, kad prg aukščiausias ribas pasiekia 7dpo, bet tada jeigu jo kiekis mažas jau nebegalėsiu pradėti gerti D? galesi pradeti gerti gavus atsakymus PRG tyrimo. Per velu nebus.
rakatanga
2010 07 09, 22:02
Ačiū už patarimus, mergytės, dabar viskas daug aiškiau Kitą penktadienį pasidarysiu prg tyrimą, tada ir bus panašiai 5-6 dpo, bet jau turėtų būti aiškus bendras vaizdas kas ir kaip vyksta, o D jau nusipirkau, tad belieka išsiaiškinti iki galo reikia man jo ar ne
DomingoFaustas
2010 07 11, 11:48
sveikos, snd man 10 DPO, vakar t.y. 9 DPO pasidariau NT ir jis vaiduokliauja labai neryskiai, snd ryte lygiai taip pat, sugadinau kokius 7 testus ir visi rodo vaiduoklius  Bet beda tame, kad snd man pakrito BT, ir netgi ir diena kai visada ji virs 37, netgi ir diena ji 36,8 dabar....  Nezinau ka daryt, bijau kad nepabegtu zirniukas, gal pagert Duphastono? bet bijau kad paskiau ir nepakenktu  Tik esu skaiciusi kad jeigu nestumas yra, tai D padeda jam issilaikyt, o jei nera, tai tada prasideda mmm, patarkit man  O gal tas pakritimas nieko nereiskia?
*Silver*
2010 07 11, 13:07
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 11, 12:48) sveikos, snd man 10 DPO, vakar t.y. 9 DPO pasidariau NT ir jis vaiduokliauja labai neryskiai, snd ryte lygiai taip pat, sugadinau kokius 7 testus ir visi rodo vaiduoklius  Bet beda tame, kad snd man pakrito BT, ir netgi ir diena kai visada ji virs 37, netgi ir diena ji 36,8 dabar....  Nezinau ka daryt, bijau kad nepabegtu zirniukas, gal pagert Duphastono? bet bijau kad paskiau ir nepakenktu  Tik esu skaiciusi kad jeigu nestumas yra, tai D padeda jam issilaikyt, o jei nera, tai tada prasideda mmm, patarkit man  O gal tas pakritimas nieko nereiskia? nezinau, taciau pirma pasidaryciau HCG krauja. jei parodys nestuma, tada gal ir nepakenktu tas D . o vaiduokliu tiek esu maciusi, kad jais nebepasitikiu
rakatanga
2010 07 11, 20:21
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 11, 15:07) nezinau, taciau pirma pasidaryciau HCG krauja. jei parodys nestuma, tada gal ir nepakenktu tas D . o vaiduokliu tiek esu maciusi, kad jais nebepasitikiu  O vaiduokliukai būdavo dėl to, kad nėštumas būdavo? O dareisi hcg, ką jis rodydavo?
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 11, 12:07) o vaiduokliu tiek esu maciusi, kad jais nebepasitikiu  Tokiu atveju verta pasidometi, kur tie vaiduokliai kas menesi dingsta ir kodel.
MildukasK
2010 07 11, 22:01
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 11, 12:48) sveikos, snd man 10 DPO, vakar t.y. 9 DPO pasidariau NT ir jis vaiduokliauja labai neryskiai, snd ryte lygiai taip pat, sugadinau kokius 7 testus ir visi rodo vaiduoklius  Bet beda tame, kad snd man pakrito BT, ir netgi ir diena kai visada ji virs 37, netgi ir diena ji 36,8 dabar....  Nezinau ka daryt, bijau kad nepabegtu zirniukas, gal pagert Duphastono? bet bijau kad paskiau ir nepakenktu  Tik esu skaiciusi kad jeigu nestumas yra, tai D padeda jam issilaikyt, o jei nera, tai tada prasideda mmm, patarkit man  O gal tas pakritimas nieko nereiskia? tikiuosi nesupyksi, uzmeciau aki i tavo grafikiuka, tai jis man toks "nestuminis" atrodo  Matyti du "laipteliai"  Manau, del tikrumo tikrai reiktu kraujo tyrimu pasitvirtinti  ar ne ir tada gal to D pagerti.. Pakenkti manau neturetu... bet svarbu tada su veikimu neuzdelsti, nes jei yra 10 DPO, tai ir mmm ne uz kalnu, po kokiu 4-6 d. Aisku, geriausia butu pasikoncultuoti su gine, paskambink, jei turi galimybe  arba dar geriau uzeik pasneketi, jei iseis ant dienu Na, bent jau as taip daryciau, noredama issaugoti
DomingoFaustas
2010 07 12, 07:03
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 11, 23:01) tikiuosi nesupyksi, uzmeciau aki i tavo grafikiuka, tai jis man toks "nestuminis" atrodo  Matyti du "laipteliai"  Manau, del tikrumo tikrai reiktu kraujo tyrimu pasitvirtinti  ar ne ir tada gal to D pagerti.. Pakenkti manau neturetu... bet svarbu tada su veikimu neuzdelsti, nes jei yra 10 DPO, tai ir mmm ne uz kalnu, po kokiu 4-6 d. Aisku, geriausia butu pasikoncultuoti su gine, paskambink, jei turi galimybe  arba dar geriau uzeik pasneketi, jei iseis ant dienu Na, bent jau as taip daryciau, noredama issaugoti  Aciu uz komplimentus mano grafikui  O del to ar tikrai as  ar ne, man nelabai abejoniu kyla, nes snd NT kur kas ryskesnis jau  Beto ir BT vel laipsniu soktelejo, na gal ryt poryt pasidarysiu progesterona ir HCG, kad paziureti ar viskas tvarkoje
MildukasK
2010 07 12, 07:52
as dabar kaip tik laukiu, kada galesiu NT daryti... BT nezymiai pakiles, nors ir geriu D, bet tas progesteronas matyt nelabai ka itakoja mano BT...  Na, svarbu  padetu
~Serpentine~
2010 07 13, 08:23
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 07 12, 08:03) Aciu uz komplimentus mano grafikui  O del to ar tikrai as  ar ne, man nelabai abejoniu kyla, nes snd NT kur kas ryskesnis jau  Beto ir BT vel laipsniu soktelejo, na gal ryt poryt pasidarysiu progesterona ir HCG, kad paziureti ar viskas tvarkoje  nuosirdziausi sveikinimai tau  butinai uzbek pas mus i temute merginoms pasigirti
*Silver*
2010 07 14, 20:36
Sveikutes:) atejau paklausti. Jei yra galimybe, kad duphaston ovuliacija slopina, tai reiskias , kad pradejus per anskti gerti as O galiu nuslopinti. Tada kyla klausimas ka daryti ? mano O visa gyvenima buvo velyva. Kaip manot ar nebus labai blogai, jei isgersiu duphastona po Ovuliacijos. ir gersiu kol prasides mmm....arba neprasides:) skaiciau, kad mm prasideda ir geriant duphaston. tik gal jas atitolina....? gal man ji gerti po O 10 dienu kaip gine ir liepe  visai susipainiojau.......... tikiuosi supratot ka turejau omenyje
MildukasK
2010 07 15, 06:59
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 21:36) Sveikutes:) atejau paklausti. Jei yra galimybe, kad duphaston ovuliacija slopina, tai reiskias , kad pradejus per anskti gerti as O galiu nuslopinti. Tada kyla klausimas ka daryti ? mano O visa gyvenima buvo velyva. Kaip manot ar nebus labai blogai, jei isgersiu duphastona po Ovuliacijos. ir gersiu kol prasides mmm....arba neprasides:) skaiciau, kad mm prasideda ir geriant duphaston. tik gal jas atitolina....? gal man ji gerti po O 10 dienu kaip gine ir liepe  visai susipainiojau.......... tikiuosi supratot ka turejau omenyje  Aziane, man toks pats kl. kilo.... Ar nenuslopino D Ovuliacijos per anksti pradejus gerti? Mano ciklai nereguliarus, tai gine pasiule D pradeti gerti po 17 CD.. Taip ir padariau. As speju, kad O ivyko 22 CD, nors aiskaus BT pakilimo ir nesimato  Tai va kl. - ar O tikrai ivyko, ar cia tik D kazkiek BT pakele del progesterono pagausejimo kraujyje??  Zodziu, klausimu daug, o atsakys nebent laikas, kurio siaip nesinori svaistyti veltui... Bet kokiu atveju sian jau 31 CD ir ejau i polikl. daryti visokiu tyrimu, tai uz ta pati ir HCG paprasiau.. Po pietu zinosiu  ar ne.. O tada spresiu ka daryti toliau. Jei ne  tai mastysiu kaip toliau geri D.. Gal tik nuo kokios 20-25 CD? Kad jau tikrai po O butu.. Ir jis neslopintu, o tik padetu zirniukui isitvirtinti gimdoje
~Serpentine~
2010 07 15, 09:09
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 21:36) Sveikutes:) atejau paklausti. Jei yra galimybe, kad duphaston ovuliacija slopina, tai reiskias , kad pradejus per anskti gerti as O galiu nuslopinti. Tada kyla klausimas ka daryti ? mano O visa gyvenima buvo velyva. Kaip manot ar nebus labai blogai, jei isgersiu duphastona po Ovuliacijos. ir gersiu kol prasides mmm....arba neprasides:) skaiciau, kad mm prasideda ir geriant duphaston. tik gal jas atitolina....? gal man ji gerti po O 10 dienu kaip gine ir liepe  visai susipainiojau.......... tikiuosi supratot ka turejau omenyje  as asmeniskai gerciau taip, kaip paskyre gine
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 14, 19:36) Kaip manot ar nebus labai blogai, jei isgersiu duphastona po Ovuliacijos. ir gersiu kol prasides mmm....arba neprasides:) skaiciau, kad mm prasideda ir geriant duphaston. tik gal jas atitolina....?
Siaip tai sitoje temuteje planuojancios leliukus merginos tiktai taip D ir geria- sulaukia O ir tada vartoja D  Toms, kurios stimuliuojasi Ovuliacija, daro IUI ir pan, gines niekada neisrasyti gerti D pries O- titai po ir arba iki mm, arba iki neigiamo/teigiamo NT 12-14DPO. Gali pasitarti su gine, pasakyti, kad planuoji pastoti, nerimauji, kad D gali paslopinti O ir ar butu labai blogai, jei D pradetum gerti po O. Siaip manau tau gine D israse ciklo pareguliavimui/ patrumpinimui, ypac jei sakai, kad O pas tave buna velai, taigi, ciklas istestas. Parastai gines imasi tokio plano- 3 ciklus skiria gerti D po 10 dienui nuo 16CD ir tai turetu priversti organizma naturaliai paankstinti O sekanciuose cikluose. Labai svarbu kalbetis su savo gine ir issiaiskinti, kokiu tikslu ji skiria vaistus ir ar jusu tikslai sutampa
MildukasK
2010 07 15, 10:57
Selva, labai puikiai tu cia viska atsakei ir paaiskinai  Net man paciai aiskiai pasidare  Tik keista, kad gine, net ir zinodama, kad planuojam nestuma, man paliko ta pacia tvarka kaip ciklo reguliavimui (10 d. po 2 tbl. nuo 16 CD)... Bet cis ciklas jau paskutinis is 3-ju "reguliuojamu", tai eisiu dar karta pas gine ir gal perdeliosim D gerimo plana
~Serpentine~
2010 07 15, 14:11
merginos, ar gali nuo duphastono buti taip, kad gana gausios kiausinio baltymo isskyros pasirodo po O? ir is viso kazkoks keistas sis ciklas  aiskumo delei idedu grafika savo.  is pradziu O nubreze 13 CD, as ir pati taip galvoju, nes sekancia diena jau pradejo krutine mausti. Praeita cikla irgi krutine jautri paliko iskart po O. Tai va, o siandien man FF sugalvojo O perbrezti i 21 CD  kas ir taip aisku, kad nesamone  tai pazymejau OT kaip teigiama, kad nubreztu linija vel atgal  nes siaip tada OT buvo toks kaip ir teigiamas kaip ir ne, ant ribos toks  bet vel gi su tais OT, esu turejus teigiamu, bet O taip ir neivykdavo.  zodziu, tai kokio velnio pas mane tas BT suolis nuo 22 CD?  cia duphastonas kaltas? bet tai kodel tada ankstesnem dienom iki tiek neuzkeldavo  pries tai ciklus kiek geriau, tai po O, geriant duph. BT staigiai uzkildavo iki 37,1-37,2 ir tokia laikydavosi iki mmm, arba pradedavo kristi pora dienu pries mmm...zodziu gal supratot ka norejau paklausti, labai jau cia viska sumaliau
MildukasK
2010 07 15, 15:09
siaip trecias BT suolis paprastai rodo nestuma... Bandyk gal po keliu dienu NT daryti? o as va pasiemiau ta HCG tyrima, tik atsakymo nesuprantu.. ka reiskia <2,00 Ul/l??  ar ne? Yra 31 CD, bet gal tik 9 DPO...
~Serpentine~
2010 07 15, 15:43
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 15, 16:09) *siaip trecias BT suolis paprastai rodo nestuma... Bandyk gal po keliu dienu NT daryti? **o as va pasiemiau ta HCG tyrima, tik atsakymo nesuprantu.. ka reiskia <2,00 Ul/l??  ar ne? Yra 31 CD, bet gal tik 9 DPO... *  gerai butu... **mano ziniom rodo, kad tu, deja, nesi
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 07 15, 13:11) merginos, ar gali nuo duphastono buti taip, kad gana gausios kiausinio baltymo isskyros pasirodo po O? FF programai nepatinka eggwhite po O- ta jau seniai pastebejau  Jis susimaiso, perbrezineja linijas, uzdeda punktyra... Eggwhite po O gali buti, kai geltonkunis isskiria kazkiek estrogeno... O krutine neretai merginoms skauda nuo duphastono. Ir BT vardojant D buna nevisiskai tiksli.
*Silver*
2010 07 15, 21:46
QUOTE(Selva @ 2010 07 15, 11:46) Siaip tai sitoje temuteje planuojancios leliukus merginos tiktai taip D ir geria- sulaukia O ir tada vartoja D  Toms, kurios stimuliuojasi Ovuliacija, daro IUI ir pan, gines niekada neisrasyti gerti D pries O- titai po ir arba iki mm, arba iki neigiamo/teigiamo NT 12-14DPO. Gali pasitarti su gine, pasakyti, kad planuoji pastoti, nerimauji, kad D gali paslopinti O ir ar butu labai blogai, jei D pradetum gerti po O. Siaip manau tau gine D israse ciklo pareguliavimui/ patrumpinimui, ypac jei sakai, kad O pas tave buna velai, taigi, ciklas istestas. Parastai gines imasi tokio plano- 3 ciklus skiria gerti D po 10 dienui nuo 16CD ir tai turetu priversti organizma naturaliai paankstinti O sekanciuose cikluose. Labai svarbu kalbetis su savo gine ir issiaiskinti, kokiu tikslu ji skiria vaistus ir ar jusu tikslai sutampa  Aciu Selva ! labai aiskiai viska surasei:) sie menesi lauksiu O . poto gersiu D . nes mano nuojauta taip sako, o as ja pasitikiu Jei rimtai, tai mano O tikrai buna velokai, todel jei D slopina,......neketinu jo gerti anskciau gerai, kad tiek yra ismananciu mamyciu, kurios gali pakonsultuoti:)
~Serpentine~
2010 07 16, 09:57
QUOTE(Selva @ 2010 07 15, 20:23) *Eggwhite po O gali buti, kai geltonkunis isskiria kazkiek estrogeno... **O krutine neretai merginoms skauda nuo duphastono. Ir BT vardojant D buna nevisiskai tiksli. *bet cia nera blogai? **na gal nera labai tiksli, bet bent matosi ar O buvo. Tik va idomu ko tas dar vienas suolis gale ciklo atsirado  nes juk ir pries tai D geriau, bet is pradziu letai BT kilo  va siandien dar iki 37,3 pakilo  nebeilgai liko laukt, greit ateis arba neateis mmm  aisku noreciau antrojo varianto
MildukasK
2010 07 16, 12:15
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 07 15, 16:43) **mano ziniom rodo, kad tu, deja, nesi  aha... nes ir NT sian nei seselio nerode... Vadinasi matyt nebegersiu D ir lauksiu mmm, o tada vel bandysim  Tik gal dar pakliusiu pas gine pasikonsultuoti, kaip ta D gerti.. Turbut tik po O ir iki II arba mmm laiko
Ingutevi
2010 07 16, 13:45
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 16, 13:15) aha... nes ir NT sian nei seselio nerode... Vadinasi matyt nebegersiu D ir lauksiu mmm, o tada vel bandysim  Tik gal dar pakliusiu pas gine pasikonsultuoti, kaip ta D gerti.. Turbut tik po O ir iki II arba mmm laiko  O tau tikrai reikia duphastono?  Ar bandei 7 dpo išsitirti progesteroną? (tai tiriama negeriant duphastono) Gal tai tau visai nereikalingas sintetinis harmonas?
MildukasK
2010 07 16, 14:40
QUOTE(Ingutevi @ 2010 07 16, 14:45) O tau tikrai reikia duphastono?  Ar bandei 7 dpo išsitirti progesteroną? (tai tiriama negeriant duphastono) Gal tai tau visai nereikalingas sintetinis harmonas?  jau pora kartu tyriau hormonus daktares paskyrimu.. Pati tada dar nelabai supratau kas prie ko, bet ji visada uzsimindavo apie D. Pradziai juo man siule cikla reguliuoti, tai tada atsisakiau, nes tai nebuvo taip aktualu, kad tas tabletes valgyciau istisai.. o dabar, kai prasidejo kalbos apie lialiu, tai galvoju, reik pasitvarkyti padeti...
QUOTE(~Serpentine~ @ 2010 07 16, 08:57) *bet cia nera blogai? **na gal nera labai tiksli, bet bent matosi ar O buvo. Tik va idomu ko tas dar vienas suolis gale ciklo atsirado  nes juk ir pries tai D geriau, bet is pradziu letai BT kilo  va siandien dar iki 37,3 pakilo  nebeilgai liko laukt, greit ateis arba neateis mmm  aisku noreciau antrojo varianto  * nei taip nei taip. Tai- normalu. ** Pradejus gerti D BT uzkyla net ir anovuliaciniuose cikluose taip merginos susimaiso ir galvoja, kad O ivyko.
dalcisdalcis
2010 07 19, 10:35
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar jums geriant D per santykius nepasirodo kraujo? Nezinau cia del D ar del endometriozes ar dar kokia nesamone prisikabino.
MildukasK
2010 07 19, 11:58
nea, man taip nera buve... Tik pastebejau, kad krutine jautri pasidarius buvo.. Ko niekada anksciau neturejau.
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 19, 12:58) krutine jautri pasidarius Mano irgi kraujo nemačiau
~Serpentine~
2010 07 20, 08:15
QUOTE(Selva @ 2010 07 17, 00:28) Pradejus gerti D BT uzkyla net ir anovuliaciniuose cikluose taip merginos susimaiso ir galvoja, kad O ivyko. tai labai individualu turbut  ziuriu visoms skirtingai  nes kaip minejau, bent jau man anovuliacinis ciklas ir BT atsispindejo, D visiskai jos neuzkele ir liko vienfazis. ai va dar kodel manau, kad D man BT neuzkelia. pries tai psl yra mano grafikas dabartinis, buvau ikelus. BT kazko dar labiau uzkilo bebaigiant gerti D. Tai laikantis tos prielaidos, kad D uzkelia BT, tai tada nustojus ji gerti kodel su lyg siandien BT dar auksta, juk D jau sesta diena nebegeriu, tai kas tada ja uzkelia?  na cia tik siaip pasamprotavimai mano  visoms matyt skirtingai veikia QUOTE(dalcisdalcis @ 2010 07 19, 11:35) Sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar jums geriant D per santykius nepasirodo kraujo? Nezinau cia del D ar del endometriozes ar dar kokia nesamone prisikabino.  ne, man nei karto nebuvo pasirode  manau taip neturetu but, geriau pasisakyk ginei
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 19, 12:58) nea, man taip nera buve... Tik pastebejau, kad krutine jautri pasidarius buvo.. Ko niekada anksciau neturejau. O man atvirkščiai-krūtinės prieš mm visai nebeskauda, nors anksčiau būdavo kaip akmeninė...
dalcisdalcis
2010 07 29, 18:32
Sveikos merginos, norejau pasiteirauti ar jums geriant D per santykius nepasirodo kraujo? Nezinau cia del D ar del endometriozes ar dar kokia nesamone prisikabino. Tai vat buvau pas gyd tai ji normaliai sureagavo del kaujo. Jau nustojau gert D ir kraujo kol kas nebuvo.
*Silver*
2010 07 31, 11:24
Sveikos, man smalsu, ar geriant D nera keistu pozymiu ??? na: nuotaikos kaita, pilvo maudimas , nugaros maudimas.....priespienis is krutu ar cia  ar cia D tokias pasekmes daro .... neaisku ....
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 31, 12:24) man smalsu, ar geriant D nera keistu pozymiu ??? Man pasireiškė nuotaikos kaita, pilvo maudimas. Manau nuo D, nes tikrai nesu
*Silver*
2010 07 31, 12:26
QUOTE(Daina @ 2010 07 31, 12:31) Man pasireiškė nuotaikos kaita, pilvo maudimas. Manau nuo D, nes tikrai nesu  turbut nuo hormonu cia taip ir man.Nes kai kazkada teko gerti kontraceptines, tai baisiai man jos netiko. Daug salutiniu pozymiu buvo.... nors geriau jau buciua
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 31, 10:24) Sveikos, man smalsu, ar geriant D nera keistu pozymiu ??? na: nuotaikos kaita, pilvo maudimas , nugaros maudimas.....priespienis is krutu ar cia  ar cia D tokias pasekmes daro .... neaisku .... Jei priespienis is krutu, tai cia jau pakiles hormonas prolaktinas veikia, o ne progesteronas (siaip jis pakyla nestukems zenkiai, bet nenoriu suteikti neteisingu vilciu, nes labai daug pastojusiu merginu jokio priespienio neturi)
*Silver*
2010 08 01, 18:45
QUOTE(Selva @ 2010 07 31, 13:50) Jei priespienis is krutu, tai cia jau pakiles hormonas prolaktinas veikia, o ne progesteronas (siaip jis pakyla nestukems zenkiai, bet nenoriu suteikti neteisingu vilciu, nes labai daug pastojusiu merginu jokio priespienio neturi)nezinau kas man....labiausiai bijau del skaudanciu sonu, lyg kaiusides skaudetu. Pac desine puse. Cisktu neturiu, pries menesi tikrinausi.....ir taip jau jau kelias dienas. na skausmai nestiprus, tai gal koks negimdyvinis nebus, bet ir iki mm dar laiko yra o su priespieniu tai idomiai, viena diena buna kita nebuna. net nezinau ka ir galvoti .
perfekta
2010 08 01, 21:37
QUOTE(*Azianė* @ 2010 07 31, 13:24) Sveikos, man smalsu, ar geriant D nera keistu pozymiu ??? na: nuotaikos kaita, pilvo maudimas , nugaros maudimas.....priespienis is krutu ar cia  ar cia D tokias pasekmes daro .... neaisku .... Man buvo visi sie pozymiai  buvau isitikinus kad laukiuosi
*Silver*
2010 08 02, 21:09
QUOTE(perfekta @ 2010 08 01, 22:37) Man buvo visi sie pozymiai  buvau isitikinus kad laukiuosi  ir as nesilaukiu  siandien pridaviau krauja. Nors iki menesiniu dar ~ 6 dienos, vistiek pridaviau. ir deja neigiamas. Reiskias man tas D tokius salutinius pozymius duoda  nieko sau ....net keista. As du ciklus pageriau ir uzteks. Nebegersi daugiau. Manau ciklas ssireguliavo
perfekta
2010 08 03, 07:19
QUOTE(*Azianė* @ 2010 08 02, 23:09) ir as nesilaukiu  siandien pridaviau krauja. Nors iki menesiniu dar ~ 6 dienos, vistiek pridaviau. ir deja neigiamas. Reiskias man tas D tokius salutinius pozymius duoda  nieko sau ....net keista. As du ciklus pageriau ir uzteks. Nebegersi daugiau. Manau ciklas ssireguliavo As irgi meciau, nenoriu tokiu "permainu"
*Silver*
2010 08 03, 09:09
QUOTE(perfekta @ 2010 08 03, 08:19) As irgi meciau, nenoriu tokiu "permainu"  manau ne visom taip, bet man netinka duphastonas:). nes pozymiai tikrai kaip nesciosios
perfekta
2010 08 03, 17:03
QUOTE(*Azianė* @ 2010 08 03, 11:09) manau ne visom taip, bet man netinka duphastonas:). nes pozymiai tikrai kaip nesciosios  Na, tai faktas kad ne visoms, bet D kaip ir kontraceptines (ir kaip apskritai bet kokia chemija) turi savo neigiama poveiki  jau daugiau nei menuo kaip negeriu o nugara tebeskauda
angel08
2010 08 03, 17:34
QUOTE(perfekta @ 2010 08 03, 19:03) Na, tai faktas kad ne visoms, bet D kaip ir kontraceptines (ir kaip apskritai bet kokia chemija) turi savo neigiama poveiki  jau daugiau nei menuo kaip negeriu o nugara tebeskauda  sveikutes  as kaip tik si cikla pradesiu gerti D.nes man labai ilgai teplioja po mm .tai tuoj tureciau sulaukti OV ir tada pradesiu. bet man ir be to D lb strenas maudzia ir stiprus pms buna,tai idomu kaip organizmas reaguos i ji. tik nenoreciau kad ciklas issireguluiotu
*Silver*
2010 08 04, 08:49
QUOTE(angel08 @ 2010 08 03, 18:34) sveikutes  as kaip tik si cikla pradesiu gerti D.nes man labai ilgai teplioja po mm .tai tuoj tureciau sulaukti OV ir tada pradesiu. bet man ir be to D lb strenas maudzia ir stiprus pms buna,tai idomu kaip organizmas reaguos i ji. tik nenoreciau kad ciklas issireguluiotu visiems skirtingai buna , gal tau taip nebus.
Labas mergytes. Noriu ir as prisijungti prie jusu plepaliuku As jau du ciklus geriau D po ov, bet deja jokiu rezultatu Dar pagersiu viena cikla... Kadangi pas mane jokiu problemu neranda, bet vistiek neiseina pastoti pradejau D gerti...
QUOTE(*Azianė* @ 2010 08 02, 20:09) ir as nesilaukiu  siandien pridaviau krauja. Nors iki menesiniu dar ~ 6 dienos, vistiek pridaviau. ir deja neigiamas. Reiskias man tas D tokius salutinius pozymius duoda  nieko sau ....net keista. As du ciklus pageriau ir uzteks. Nebegersi daugiau. Manau ciklas ssireguliavo Kokiu tikslu tau israse D? Kokios buvo indikacijos? QUOTE(Kiki1 @ 2010 08 04, 11:47) Labas mergytes. Noriu ir as prisijungti prie jusu plepaliuku As jau du ciklus geriau D po ov, bet deja jokiu rezultatu Dar pagersiu viena cikla... Kadangi pas mane jokiu problemu neranda, bet vistiek neiseina pastoti pradejau D gerti... Tas pats klausimas ir tau- kokiu tikslu israsytas D? Ar tirtas PRG po O?
QUOTE(Selva @ 2010 08 04, 15:45) Kokiu tikslu tau israse D? Kokios buvo indikacijos? Tas pats klausimas ir tau- kokiu tikslu israsytas D? Ar tirtas PRG po O? man hormonai tirti po keleta kartu 2, 8 ir 21 cd- viskas norma, o D man gyd neisrase, pati pradejau juos gerti nes jau nebezinau ka ir daryti
admin*1
2010 08 04, 17:07
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|