Adele101
2011 10 20, 18:05
Mamairute ne tik pagiežinga,bet STEBĖTINAI VISAŽINĖ.Reta kuri galėtų turėti tiek informacijos apie abiejų filialų darbuotojus ir net įregistruotus nusiskundimus.Prieš leisdama vaiką į mokyklą,gal ir gerai būtų pasįkonsultuoti su tokia mamairute visažine,bet labai jaučiu ,kad ji suinteresuotas asmuo apdergti filialo darbuotojus.Vis taikoma į vienus vartus.O ir intelektas jūsų ne pats aukščiausias,kad norėtų kas bendrauti.Anglišką žodį įrašėt tekste norėdama parodyti savo išsilavinimą,o išėjo atvirkščiai...Beje,dėl tų mokamų 250Lt per mėn.Miglos filiale.Tai ne bet kokios nuogirdos,o mano draugės dejonė kiekvieną mėnesį ,kai reikia mokėti.Nemanau,kad jos vaikas daugiau moka ar geriau prižiūrėtas nei mano.
Kava&arbata
2011 10 20, 18:44
QUOTE(senė @ 2011 10 18, 21:49) Ir apie 2 mokytojas Miglos filiale geriau patylėkite. Yra TIK PAILGINTOS DIENOS GRUPĖS ASISTENTĖ. Išorinis auditas šį pavasarį tai patvirtino. Asistentės pamokose nedalyvauja. (Ten gerai, kur mūsų nėra?) Dalyvauja Papildyta:QUOTE(Adele101 @ 2011 10 20, 19:05) deje,dėl tų mokamų 250Lt per mėn.Miglos filiale.Tai ne bet kokios nuogirdos,o mano draugės dejonė kiekvieną mėnesį ,kai reikia mokėti.Nemanau,kad jos vaikas daugiau moka ar geriau prižiūrėtas nei mano. Na kai pradejo eiti i mokykla zinojo, kad rinks pinigus - galejo pasirinkti ne Miglos gatveje. Ko cia verkti nesuprantu. Papildyta:O siaip, manau visose mokyklose kazkas kazkam nepatiks, bet baisiausia tai,kad tevai nuveda i mokykla ir mano, kad ju dalyvavimas tuo ir baigtas. Jeigu jau vaikams negalima eiti uz tvoros, tai mokytoja nebegios, o tevai turetu paaiskinti savo vaikui, kad nesitrainiotu.
pokemonas
2011 10 21, 08:27
QUOTE(Adele101 @ 2011 10 20, 19:05) Mamairute ne tik pagiežinga,bet STEBĖTINAI VISAŽINĖ.Reta kuri galėtų turėti tiek informacijos apie abiejų filialų darbuotojus ir net įregistruotus nusiskundimus.Prieš leisdama vaiką į mokyklą,gal ir gerai būtų pasįkonsultuoti su tokia mamairute visažine,bet labai jaučiu ,kad ji suinteresuotas asmuo apdergti filialo darbuotojus.Vis taikoma į vienus vartus.O ir intelektas jūsų ne pats aukščiausias,kad norėtų kas bendrauti.Anglišką žodį įrašėt tekste norėdama parodyti savo išsilavinimą,o išėjo atvirkščiai...Beje,dėl tų mokamų 250Lt per mėn.Miglos filiale.Tai ne bet kokios nuogirdos,o mano draugės dejonė kiekvieną mėnesį ,kai reikia mokėti.Nemanau,kad jos vaikas daugiau moka ar geriau prižiūrėtas nei mano. Nereikia man draugių dejonių - mano pačios kišenė stipriai nukentėjo, ir dergti nieko nesirengiu... Jeigu ir turiu pagiežos, tai tik ant savęs, kad per mažai domėjausi prieš leisdama vaiką ten
Adele101
2011 10 21, 10:30
QUOTE(mamairute @ 2011 10 21, 08:27) Nereikia man draugių dejonių - mano pačios kišenė stipriai nukentėjo, ir dergti nieko nesirengiu... Jeigu ir turiu pagiežos, tai tik ant savęs, kad per mažai domėjausi prieš leisdama vaiką ten  Kišenė nukentėjo tikrai ne Blindžių filiale,nes kiek žinau ,nei vienoje klasėje asistentės nedirba.Tuomet nesuprantu ko jas apkalbate?Nukentėjote Miglos filiale, o išsiliejate ne tuo adresu.
pokemonas
2011 10 21, 12:28
QUOTE(Adele101 @ 2011 10 21, 11:30) Kišenė nukentėjo tikrai ne Blindžių filiale,nes kiek žinau ,nei vienoje klasėje asistentės nedirba.Tuomet nesuprantu ko jas apkalbate?Nukentėjote Miglos filiale, o išsiliejate ne tuo adresu. Tai ir nekalbėkite, ko nežinote - Blindžių gatvėje vienoje klasėje dirba, o kur dar kapitalinis klasės remontas. Ir nėra reikalo čia moralizuoti, jeigu nežinote apie ką kalba eina
Kava&arbata
2011 10 21, 12:58
QUOTE(mamairute @ 2011 10 21, 13:28) Tai ir nekalbėkite, ko nežinote - Blindžių gatvėje vienoje klasėje dirba, o kur dar kapitalinis klasės remontas. Ir nėra reikalo čia moralizuoti, jeigu nežinote apie ką kalba eina  Nezinau gal viskas priklauso nuo mokytojos, o gal nuo poziurio  Mano vaikas mokosi Miglos g. - labai dziaugiuosi mokslo kokybe, prieziura ir t.t., negaila 250 lt kuriuos sumoku kas menesi  Rugsejo pradzioje pirmoje klaseje remontavome, bet net nesusimasciau neprisideti, juk mano vaikas toje klaseje praleis 4 metus.
Adele101
2011 10 21, 18:17
QUOTE(Kava&arbata @ 2011 10 21, 12:58) Nezinau gal viskas priklauso nuo mokytojos, o gal nuo poziurio  Mano vaikas mokosi Miglos g. - labai dziaugiuosi mokslo kokybe, prieziura ir t.t., negaila 250 lt kuriuos sumoku kas menesi  Rugsejo pradzioje pirmoje klaseje remontavome, bet net nesusimasciau neprisideti, juk mano vaikas toje klaseje praleis 4 metus. Jei ir dirba asistentė,reiškia įvedama ta pati betvarkė.Leiskit paklausti.Gal ten klasėje yra neįgalių vaikų?Jei nėra,tai kas jai apmokės už darbą?O gal visi turės mokėti nori ar nenori?
Kava&arbata
2011 10 21, 22:00
QUOTE(Adele101 @ 2011 10 21, 19:17) Jei ir dirba asistentė,reiškia įvedama ta pati betvarkė.Leiskit paklausti.Gal ten klasėje yra neįgalių vaikų?Jei nėra,tai kas jai apmokės už darbą?O gal visi turės mokėti nori ar nenori? Pirmiausia nelabai suprantu apie ka kalbate  Sakau is savo pozicijos: dziaugiuosi, kad klaseje yra antra mokytoja kuri padeda, nes skaitau, kai klaseje yra daug vaiku viena mokytoja gali isproteti esant su jais iki 17.30 val.  Del to man negaila moketi 250 lt. Ka reiskia nori moketi,turi moketi?  Nenori moketi eini i klase kurioje nera antros mokytojos ir nemoki. Pas mus klaseje betvarkes nera  Zinau kiekviena valanda ka mano vaikas veikia mokykloje(turiu tikslu tvarkarasti kiekvieno dienos pusvalanduko): kada valgo, kada geria arbata, kada papildomos uzduoteles, kada klases valandele, kada tylusis skaitymas ir t.t. Jei buna isvykos ar teatras ar pazintines ekskursijos (paprastai i savaite karta) - visada zinau is anksto. Jei mano vaikas sirgo - esu rami, nes su juo padirbes popamokineje veikloje, kad pasivytu moksluose. Na tiesiog nezinau, gal musu mokytoja puiki ir tvarka yra
mamadiene
2011 11 01, 11:30
Sveikos mamos! Mano antrokėlis lanko Genio Miglos g. mokyklą. Esame patenkinti mokykla. Dėl visų užduotų klausimų: - Į mokyklą būna pakankamai daug norinčių įstoti, tačiau tai nėra neįmanoma. Mums mokykla nepriklausė pagal gyv. vietą (taip, pastaraisiais dviem metais Blindžiuose buvo mažiau mokinių, todėl ten patekti lengviau); - Mokykla dirba pagal Geros pradžios metodiką, su vaikais dirba 2 mokytojos (didžiulis mokyklos pliusas); - Viena klasė visada renkama vaikų, kurie (visi) lankys prailgintą grupę (už ją mokama, iki 17:30 su vaikais būna tos pačios jų mokytojos) - vaikai užsiima papildomai, būna išvykų, mokykloje nemažai būrelių. Namuose namų darbų beveik nedarome; - Kiekviena klasė surenka pinigus pirmais metais klasės gerbuviui pagerinti. Tačiau klasių patalpos labai patogios: klasė, atskira rūbinė kiekvienoj klasėj, žaidimų kambarys, virtuvėlė, tualetai - buto tipo suskirstymas - vaikai turi erdvės ir nesėdi vienam kampe; - Uniformos būtinos, jas naudojame kasdien. Vaikai turi savo dienotvarkę, visada užimti. Klasėje yra vaikų aplankai, kur įsegami jų darbeliai ir atsiskaitymai (kiekvieno atskirai) ir su kuriais gali susipažinti tėveliai. Kas dar labai šaunu - metų pabaigoje mokytoja vykdo individualius įvertinimo pokalbius su tėveliais, pokalbio meto aptariama kaip sekasi vaikui, kur jis stipresnis, kur vertėtų stebėti, kaip vaikas bendrauja ir pan. Žinoma, visada gali rasti minusų, tačiau mokykla mano manymu užtikrina kokybišką lavinimą ir skiria dėmesio vaikams ir tėveliams. Visa kita - požiūrio klausimas. Tikiuosi, komentarai bus naudinga besirenkačioms mokyklas savo aukseliams
pokemonas
2011 11 01, 11:38
QUOTE(mamadiene @ 2011 11 01, 12:30) Sveikos mamos! Mano antrokėlis lanko Genio Miglos g. mokyklą. Esame patenkinti mokykla. Tikiuosi, komentarai bus naudinga besirenkačioms mokyklas savo aukseliams  Jūsų komentarai tikrai labai naudingi. Deja, jie mažai ką turi bendro su mokyklos filialu Blindžių gatvėje
mamadiene, skamba gražiai, bet Blindžių filialui nepritaikoma visai
pokemonas
2011 11 02, 09:47
QUOTE(Tuoj @ 2011 11 01, 21:45) mamadiene, skamba gražiai, bet Blindžių filialui nepritaikoma visai  ir skamba kaip iš reklaminio lankstinuko, ir vartotojas specialiai šiam postui sukurtas
Adele101
2011 11 02, 21:54
Tiesiog reklama kaip pagal užsakymą arba reklamavimasis.O iš kur žinot,kad Blindžių filialui tai netaikytina?Iš kur tokios žinios,kad ten vaikų mažiau? Aš kai teiravausi,tai supratau,kad klasių daugiau Blindžių filiale. Visai esu patenkinta Blindžių filialu ir aš ir vaikai.O kas dėl dviejų mokytojų-galiu pastebėti,kad atsirado ir ten klasė su dviem mokytojom.Bet aš pastebėjau,kad kiekvieną dieną mačiau vaikus klasėje sėdinčius suoluose,kai tuo tarpu kitų klasių vaikai ilsisi gryname ore,Leiskite paklausti,ar tai gerai tiek vaikams SĖDĖTI po pamokų iki vakaro klasėje?Jie nieko daugiau ir nemato kaip popierių,pieštuką ir sąsiuvinį!SIAUBAS!
Adele101
2011 11 02, 22:11
Tiesiog reklama arba pasireklamavimas.Taip,pastebėjau,kad ir Blindžių filiale yra klasė su dviem mokytojom.Pastebėjau ir tai,kad kiek beeitum-matai tą patį vaizdelį.Po pamokų vaikai ilsisi gryname ore,o toje klasėje su dviem mokytojom, vaikai nuolat sėdi suoluose ir rašo ar piešia.Pagalvojau,kad vargšai vaikai,nes nieko nemato visą dieną kaip tik sąsiuvinį,pieštuką,popieriaus lapą.O kaip išsėdėti tiek?SIAUBAS!Va,tau ir dvi mokytojos.
Kava&arbata
2011 11 03, 10:10
QUOTE(Adele101 @ 2011 11 02, 23:11) Tiesiog reklama arba pasireklamavimas.Taip,pastebėjau,kad ir Blindžių filiale yra klasė su dviem mokytojom.Pastebėjau ir tai,kad kiek beeitum-matai tą patį vaizdelį.Po pamokų vaikai ilsisi gryname ore,o toje klasėje su dviem mokytojom, vaikai nuolat sėdi suoluose ir rašo ar piešia.Pagalvojau,kad vargšai vaikai,nes nieko nemato visą dieną kaip tik sąsiuvinį,pieštuką,popieriaus lapą.O kaip išsėdėti tiek?SIAUBAS!Va,tau ir dvi mokytojos. Kam du kartus ta pati rasote? Nesinervuokit. As asmeniskai nieko nereklamuoju  , man isvis si mokykla beveik kieme. Nezinau kaip blindziu gatveje, bet Miglos eina kasdien i lauka, o kad mokosi tai mano supratimu yra gerai.
QUOTE(Adele101 @ 2011 11 02, 21:54) O iš kur žinot,kad Blindžių filialui tai netaikytina?Iš kur tokios žinios,kad ten vaikų mažiau?
Iš to, kad mano 2 vaikai lanko, trečio ten neleisiu...
mamadiene
2011 11 03, 21:54
Apie Blindžius deja pasakyti daug negaliu. Esu tik girdėjus, kad filialai smarkiai skiriasi ir kad Blindžiai gauna mažiau mokyklos vadovybės dėmesio. Tačiau patirties neturiu, todėl galiu ir sklyst. O dėl reklamos - surašiau savo įspūdžius, norite tikėkite, norite ne  Būna ir problemėlių mokykloj (tikiu, kad bet kokioj), bet man svarbiausia, kad kartu su mokytojom ir kitais tėvais viską išsprendžiam. Tiek  Gero vakaro visoms ir daugiau pozityvumo
Adele101
2011 11 03, 23:44
Nesuprantu kuo tas dėmesys gali skirtis.Jei turite omeny,kad langai nauji sudėti Miglos gatvės filiale,o Blindžių filiale seni,tai nemanau,kad nuo to kenčia vaikų auklėjimas.Blindžių filiale graži aplinka ir manau prie to daug prisidėjo nauja pavaduotoja , visas mokytojų kolektyvas .Mokėjo suorganizuoti talką ir mes su vaikais noriai padirbėjom.Štai ir rezultatas-graži aplinka.Ateis laikas ir langams.
Lotosas
2011 11 23, 22:33
QUOTE(Adele101 @ 2011 11 03, 23:44) Nesuprantu kuo tas dėmesys gali skirtis.Jei turite omeny,kad langai nauji sudėti Miglos gatvės filiale,o Blindžių filiale seni,tai nemanau,kad nuo to kenčia vaikų auklėjimas.Blindžių filiale graži aplinka ir manau prie to daug prisidėjo nauja pavaduotoja , visas mokytojų kolektyvas .Mokėjo suorganizuoti talką ir mes su vaikais noriai padirbėjom.Štai ir rezultatas-graži aplinka.Ateis laikas ir langams. Blindziuose tvora su skylem tarybiniu laiku net nenudazyta, tiesa rudeni buvo kieme atsirade futbolo vartai. Ner nei krepsinio lanko, nei suoliuko. Akmuo vienas yra, tiesa  Lapai sluojami kas diena, tiesa, bet aplinka dvelkia gudziais tarybiniais laikais.
Neverk, mama
2011 11 24, 09:20
QUOTE(Lotosas @ 2011 11 23, 23:33) Blindziuose tvora su skylem tarybiniu laiku net nenudazyta, tiesa rudeni buvo kieme atsirade futbolo vartai. Ner nei krepsinio lanko, nei suoliuko. Akmuo vienas yra, tiesa  Lapai sluojami kas diena, tiesa, bet aplinka dvelkia gudziais tarybiniais laikais. o gal galėtumėte patikslinti, kaip tvora (su skylėm, be skylių) prisideda prie ugdymo proceso ir ugdymo kokybės?
elvyrce
2011 11 24, 10:08
Manau, kad abi mokyklos geros, kadangi turi puikius mokytojų kolektyvus. Skirtumas tik prailgintos grupės darbe ir mokytojų skaičiuje. Bet čia jau individualus sprendimas, ne visiems aktuali prailginta grupė. Mes mokomės Miglos gatveje, - super viskas. Bet zinau, dabar nuo kitu metu Blindziuose bus superine mokytoja, pas kuria jau spalio menesi buvo uzpildytas visas busimos klases sarasas
Adele101
2011 12 07, 20:53
Tik nereikia persūdyti su vertinimu"superine"Kas tinka Onutei,tas gal netinka Jonukui. Man rodos,kad jei žmones dar nepabėgo iš šio darbo,reiškia ,kad dirba ir stengiasi.
Vestuska
2011 12 07, 23:42
Mano mažiukė lanko antrą klasę Migloj pas mokytoją Nijolę Gerasionienę, esame labai patenkinti  Tiek pačia mokytoja, tiek mokykla, tiek direktore. o dėl mokesčių, tai pusbrolio vaikai eina į mokyklą " be mokesčio", tai susėdę skaičiavom kiek jis išleidžia pietums, prailgintai grupei ( kur beje vaikai suvedami iš visų klasių ), būreliams ir tam, kad mokytoja su vaiku darytų pamokas, tai gavosi ne ką mažiau  Jis pats buvo apakęs, taip, kad nėra čia ką kalbėti apie mistinius mokęsčius, o pagalbinė mokytoja - tiesiog puiku. Mergaitė į mokyklą išėjo jau puikiai skaitydama, taigi kol mokytoja mokė vaikučius raidelių, Audrutė išsivesdavo jau skaitančius į seklytėlę ir ten jie skaitydavo tekstus, lygiai taip pat pamokos metu prieina prie vaikučių, kuriems sunkiau sekasi. Ir dar daug privalumų, ne bereikalo tiek norinčių patekti į šią mokyklą. Mes patys iš Trakų Vokės vežiojam ir mūsų kaimynai veža į tą pačią mokyklą savo pirmokėlę. Pusė klasės suvažiuoja iš užmiesčių. O mokytojos Staselės kiek žinau pernai 4 vaikai išlaikė testus į Jėzuitus, deja 2 vaikų tėvai nepraėjo pokalbio.  Asmeniškai aš laaaabai patenkinta šia mokykla ir mano pažįstami neveltui jau abu vaikus leido ir draugams rekomendavo. Juk ten susirinkę dauguma per draugų ir artimųjų rekomendacijas, o nemanau, kad kas savam blogą mokyklą rekomenduotų Taip, kad pletkai pletkais, jei šneka, reiškia gerai, aš tikrai kiekvienam nebijočiau rekomenduoti
Adele101
2012 01 01, 18:11
Su Naujais! Ir vis tik keista ta mokykla Miglos gatvėj.Jūs rašote,kad į mokyklą vaikas išėjo mokėdamas skaityti.Tai ką gi ten mokytojos turėjo veikti,jei nemokyti?Visur išmoko vaikus skaityti ir be pagalbinių mokytojų.Tai gal ten labai silpni pedagogai,jei reikia pagalbinių?
Kava&arbata
2012 01 02, 18:18
QUOTE(Adele101 @ 2012 01 01, 19:11) Su Naujais! Ir vis tik keista ta mokykla Miglos gatvėj.Jūs rašote,kad į mokyklą vaikas išėjo mokėdamas skaityti.Tai ką gi ten mokytojos turėjo veikti,jei nemokyti?Visur išmoko vaikus skaityti ir be pagalbinių mokytojų.Tai gal ten labai silpni pedagogai,jei reikia pagalbinių? o Jum siaip,is principo, patinka kalbeti apie nieka? Ar Jus dirbote mokytoja? Pabandykite padirbeti is visos sirdies su 26 vaikais nuo 8.00 iki 17.30 be jokiu pertrauku, tada kalbekite.
Raganiūkštė
2012 01 04, 14:48
QUOTE(Vestuska @ 2011 12 08, 00:42) Mano mažiukė lanko antrą klasę Migloj pas mokytoją Nijolę Gerasionienę, esame labai patenkinti  Tiek pačia mokytoja, tiek mokykla, tiek direktore. o dėl mokesčių, tai pusbrolio vaikai eina į mokyklą " be mokesčio", tai susėdę skaičiavom kiek jis išleidžia pietums, prailgintai grupei ( kur beje vaikai suvedami iš visų klasių ), būreliams ir tam, kad mokytoja su vaiku darytų pamokas, tai gavosi ne ką mažiau  Jis pats buvo apakęs, taip, kad nėra čia ką kalbėti apie mistinius mokęsčius, o pagalbinė mokytoja - tiesiog puiku. Mergaitė į mokyklą išėjo jau puikiai skaitydama, taigi kol mokytoja mokė vaikučius raidelių, Audrutė išsivesdavo jau skaitančius į seklytėlę ir ten jie skaitydavo tekstus, lygiai taip pat pamokos metu prieina prie vaikučių, kuriems sunkiau sekasi. Ir dar daug privalumų, ne bereikalo tiek norinčių patekti į šią mokyklą. Mes patys iš Trakų Vokės vežiojam ir mūsų kaimynai veža į tą pačią mokyklą savo pirmokėlę. Pusė klasės suvažiuoja iš užmiesčių. O mokytojos Staselės kiek žinau pernai 4 vaikai išlaikė testus į Jėzuitus, deja 2 vaikų tėvai nepraėjo pokalbio.  Asmeniškai aš laaaabai patenkinta šia mokykla ir mano pažįstami neveltui jau abu vaikus leido ir draugams rekomendavo. Juk ten susirinkę dauguma per draugų ir artimųjų rekomendacijas, o nemanau, kad kas savam blogą mokyklą rekomenduotų Taip, kad pletkai pletkais, jei šneka, reiškia gerai, aš tikrai kiekvienam nebijočiau rekomenduoti Informuoju, kad šita nuomonė yra šališka, todėl toli gražu neatspindi tikros situacijos Miglos g. Genio mokykloje. Kam įdomu - į a.ž.
elvyrce
2012 01 04, 14:55
QUOTE(Raganiūkštė @ 2012 01 04, 15:48) Informuoju, kad šita nuomonė yra šališka, todėl toli gražu neatspindi tikros situacijos Miglos g. Genio mokykloje. Kam įdomu - į a.ž. Nuomone tikrai nesaliska, lankome ir mes, pas kita mokytoja, ir esame nerealiai patenkinti. Vis tik turime vienintele tokia mokykla su 2 mokytoju sistema. Ir butent del jos daugelis tevu leidzia savo vaikus, kadangi per daugeli metu ji puikiai pasiteisino. Beje, jei laikytume Jezuitus tam tikru vertinimo kriterijumi, daugiausia mokiniu is pradiniu mokyklu patenka butent is Genio ir is Filaretu.
*Avril*
2012 01 07, 22:33
Pati baigiau Genio mokykla-Miglos gatveje... Jeigu reiketu rinktis pradine dar karta-eiciau i kita..
Kava&arbata
2012 01 08, 13:13
QUOTE(*Avril* @ 2012 01 07, 23:33) Pati baigiau Genio mokykla-Miglos gatveje... Jeigu reiketu rinktis pradine dar karta-eiciau i kita..  Kodel?
saulužėlė
2012 01 24, 12:47
Sveiki gal kas zinot kas kitais metais tures pirmokus, tai yra kurios mokytojos ir pas kuria rekomenduotumet? Turiu omeni Miglos g.
O as buciau dekinga, jeigu rekomenduotumete mokytoja, kuri rugseji tures pirmokelius Blindziu g.
QUOTE(Otra @ 2012 01 30, 15:50) O as buciau dekinga, jeigu rekomenduotumete mokytoja, kuri rugseji tures pirmokelius Blindziu g.  apie Baroniene girdejau geru atsiliepimu, tik nezinau ar ji tikrai tures pirmokus
Kava&arbata
2012 02 03, 09:10
Siemet uzraso pagal bendra sarasa ir neleidzia pasirinkti mokytojos (matyt priklauso kaip moki prasyti  ), zinau, kad siemet bus viena nauja mokytoja, kuri nedirbo sioje mokykloje
Sveikos, as vakar isgirdau tokia info, kad Genio mokykloj uz prailginta grupe reikia moket apie 500 lt. per menesi...ar taip gali but?
o as turiu info kad nuo kitu metu keiciasi direktore
Grapa, ačiū už geras žinias
pagrandukas03
2012 03 15, 14:49
QUOTE(Otra @ 2012 01 30, 14:50) O as buciau dekinga, jeigu rekomenduotumete mokytoja, kuri rugseji tures pirmokelius Blindziu g.  Edita Vainorienė buvo mano dukros mokytoja Papildyta:QUOTE(Otra @ 2012 03 06, 09:34) Sveikos, as vakar isgirdau tokia info, kad Genio mokykloj uz prailginta grupe reikia moket apie 500 lt. per menesi...ar taip gali but?  Mes mokėjom kažkur iki 200 Lt, bet tai buvo prieš 4 metus... o kad direktorė keičiasi, tai gerai Papildyta:QUOTE(pagrandukas03 @ 2012 03 15, 14:48) Edita Vainorienė buvo mano dukros mokytoja  ups, Edita Miglos g.
Kava&arbata
2012 03 19, 09:10
QUOTE(Otra @ 2012 03 06, 10:34) Sveikos, as vakar isgirdau tokia info, kad Genio mokykloj uz prailginta grupe reikia moket apie 500 lt. per menesi...ar taip gali but?  Nesamone
Atlantė
2012 04 10, 08:46
Gal gali pasakyti lankančių vaikučių mamytės kiek kainuoja prailginta grupė?
grazute
2012 04 10, 14:32
240 lt
Atlantė
2012 04 10, 14:59
QUOTE(grazute @ 2012 04 10, 15:32) dekui
SigiMarti
2012 04 13, 10:58
Na, negi niekas nieko neturite (jokios info) apie mokytojas Genio m-kloje, Blindziu gtv.? Busime pirmokais, o nieko nezinome!!! Please padekite!!!
QUOTE(SigiMarti @ 2012 04 13, 10:58) Na, negi niekas nieko neturite (jokios info) apie mokytojas Genio m-kloje, Blindziu gtv.? Busime pirmokais, o nieko nezinome!!! Please padekite!!! Mano vaikai ėjo pas kitas mokytojas. Dabartinių ketvirtokų mokytojų nepažįstu. O kas trukdo nueiti susipažinti?
SigiMarti
2012 04 13, 11:17
Nieks netrukdo,ten klause pageidavimus, bet mes ju neturime, nes nieko nepazystame, o susirinkimas vyks tik geguzes gale,kuriame negalesime dalyvauti ir bijau, kad gali buti jau per velu ka keisti! Dabar tai uzsirasytume kur norime- pas mokytoja, bet nepazistame! Ka as nueisiu ir paklausiu visu triju mokytoju(nes bus 3kl.pirmoku),kokios jos ar geros yra, juk pati susidarai nuomone is kitu info, patirties ir t.t.
QUOTE(SigiMarti @ 2012 04 13, 11:17) Nieks netrukdo,ten klause pageidavimus, bet mes ju neturime, nes nieko nepazystame, o susirinkimas vyks tik geguzes gale,kuriame negalesime dalyvauti ir bijau, kad gali buti jau per velu ka keisti! Dabar tai uzsirasytume kur norime- pas mokytoja, bet nepazistame! Ka as nueisiu ir paklausiu visu triju mokytoju(nes bus 3kl.pirmoku),kokios jos ar geros yra, juk pati susidarai nuomone is kitu info, patirties ir t.t. Gegužės mėn. pažindintis jau bus vėlu. Aš gailiuosi, kad savo laiku nenuėjau, ir nesusipažinau; vienam vaikui vėliau teko pakeisti mokyklą. Nematau nieko blogo, užeikite į klasę per petrauką, pažiūrėkite, kas vyksta - ar vaikai ant galvų stovi, ar juos kas nors prižiūri. Galite prisistatyti mokytojai, kaip būsimo pirmoko mama, pajausite, ar tai tas žmogus, kuriam norite patikėti savo vaiką. Gal jums nedrąsu taip elgtis, bet manau, dėl vaiko tai padaryti būtina, be to, negi gera mokytoja nesupras?...
Parduodu dėvėtą "Genio" pradinės mokyklos uniformą meigaitei. Dydis 134 ( švarkelis, sarafanas, kaklaraištis). Tiktų pirmokei arba antrokei.
Kaina 100 Lt
SigiMarti
2012 04 17, 14:11
QUOTE(bububu @ 2012 04 17, 12:21) Parduodu dėvėtą "Genio" pradinės mokyklos uniformą meigaitei. Dydis 134 ( švarkelis, sarafanas, kaklaraištis). Tiktų pirmokei arba antrokei. Kaina 100 Lt Pirkciau jei butu kiek mazesne, mums reik ant 122cm.!!! Gal kas turite tokia???
QUOTE(SigiMarti @ 2012 04 17, 14:11) Pirkciau jei butu kiek mazesne, mums reik ant 122cm.!!! Gal kas turite tokia??? Dauguma perka vaikams šiek tiek didesnes, nes labai jau greit išauga....
Kava&arbata
2012 04 18, 11:18
QUOTE(SigiMarti @ 2012 04 17, 15:11) Pirkciau jei butu kiek mazesne, mums reik ant 122cm.!!! Gal kas turite tokia??? Pirkite didesne, tai bent du metus tiks  (saviskiui nupirkau kelnes jo dydzio, tai mokslo metu pabaigoje jau mazos buvo  ) Be to, ja uzsidesit daugiausia 4 kartus i metus. Net rugsejo 1 d., daug vaiku eina tik su suknutemis arba liemenemis (berniukai) ir baltais marskinukais  svarku net nesideda
|
|