Tiesiog įdomu
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins? QUOTE(rug @ 2007 09 24, 15:29) ir as Papildyta: QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41) Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins? na ,na...
O as va turiu mergele ir berneli, tai bais idomu,kas tas trecias. moteriskos ir vyriskiai ims virsu namuose
Mano vyriausias - berniukas, antra - mergaitė ir trečia - vakarinė žvaigždutė - mergaitė
Po dviejų kavalierių sulaukėm mergelės
po dviejų bernų skubiai reikėjo mergaitės..
nu ir gavosi
Pas mus sesutė rožytė tarp broliukų dobiliukų žydi
Pas mus trys ąžuoliukai
Pas mus 2 broliai i princesa!
Musu - dvi merginos ir vaikinas.
Reiketu dar vieno vaikino (brolis daznai nepritampa prie sesiu princesisku zaidimu
Turejom dukryte. Matyt vyras, sunaus noredamas ryskiai persistenge, kad paskui 2 broliukai is karto gavosi!
Mūsų šeimoj: sūnus vyriausias ir dvi dukrytės
O pas mus trys broliukai , tiesa trečia turėjo būti dukrytė-taip daktarai sakė
Turiu dvi paaugles dukras ir pagranduką - sūnelį ...
Auginam berniuka mergaite ir dar karta berniuka
o pas mus - trys mergickos
Papildyta: Vyresneles sako, gimdyk dar...grazios mergytes iseina, o jeigu dar berniukas
du broliukai ir sesute
Sveikos daugiavaikės mamos, pasidalinkite įspūdžiais kaip aplinkiniai reagavi kad laukiates trečios atžalos?
As laukiu trecio
QUOTE(kerija @ 2007 10 30, 21:01) As laukiu trecio na matai tavo situacija kita-du berniukai ,aplinkinai galvoja, kad "ieškot mergaitės". Čia aišku tarp kitko, o šiaip sveikinu pasiryžus tam, nes mano vyras šiaip buvo didesnis iniciatorius tam reikalui, dabar visa šeima negalim apsidžiaugti pagranduku nemaniau kad toks fantastinis jausmas auginti tris vaikus ir kas svarbiausia aplinkiniams turbūt atrodo daug, bet kai juos turi tai taip tikrai neatrodo.Tas trečiasis kaip kokia jungtis šeimos. Sekmės laukiant
as vis pasvajoju apie trecia
QUOTE(kerija @ 2007 10 30, 21:01) As laukiu trecio As ir kai laukiausi trecio, visu budavo teigiama nuostata, gal siek tiek su nuostaba, su baltu pavydu - tipo na jus ir drasus, bet palaikanciu buvo daug issiliejau cia jums, nepykit QUOTE(kerija @ 2007 10 30, 22:01) As laukiu trecio Turiu sunu, po triju metu - dukryte, o dar po penkeriu - vel dukryte. Sulaukiau daug teigiamu reakciju, ir keleto neigiamu. Teigiamu daugiau, bet tas saukstas deguto... ai, nebesinori prisimint. O siaip nekompleksuok, cia Jusu gyvenimas, sekmiu visokiausiu
oi mergytės laukiames mes trečio nežinau kas bus, bet man ir nesvarbu, reakcija buvo aplinkinių kol as teigiama, bet manau jie nedrįso man pasakyti ką ištikrųjų galvoja, nors tegu galvoja ką nori, svarbiausiai mama ir tėtis apsidžiaugė, o anyta nors ir žino manes nieko nepaklausė, tik vyro vienasyk pasiteiravo: kaip mano sveikata ar viskas gerai, bet daugiau nieko, ale geriau nei priekaištai ane
vaikai netveria džiaugsmu mes su vyru nuo ju ir dar labiau užsikrėtėm ,nors jie su savo entuziazmu bet ką užkrėstų QUOTE(mamutas @ 2007 11 04, 22:15) Tik va buvo gaila del vieno zmogaus reakcijos - mano anytos issiliejau cia jums, nepykit Pas mane panaši situacija buvo, tik ne su anyta, ji pas mane auksinis žmogus, bet su mama QUOTE(Preila @ 2007 11 06, 16:58) Pas mane panaši situacija buvo, tik ne su anyta, ji pas mane auksinis žmogus, bet su mama nesupratau mum trecias tai neticiukas buvo ir labai dziaugiuos,nors visi ir sake,kam reikia? QUOTE(Preila @ 2007 11 06, 15:58) Pas mane panaši situacija buvo, tik ne su anyta, ji pas mane auksinis žmogus, bet su mama Puikiai suprantu, nesmagu, kai artimas zmogus nesupranta, svetimi ka galvoja tai dzin, kartu su jais buti nereikia, bet va su savais tai bendrauji... Kai pagalvoji, nezinia kaip tas gyvenimas apsivers, gal tas treciasis anukelis kada nors kaip tik taps didziausia paguoda toms musu mociutems
[quote=mamutas,2007 11 04, 22:15]
z Tik va buvo gaila del vieno zmogaus reakcijos - mano anytos Aš irgi pasvajoju apie trečią, tik gal šiek tiek vėliau
Keista, kad anytos leidžia sau taip pasakyti. Maniškė kol kas nežino, kad laukious, bet jau kuris laikas užsimena, kad esu dar jauna, galėtume ir apie trečią pagalvoti, o gal ir mergytė pasisektų
o as kliedejau treciu vaiku daugiau negu metus, tai kai pagaliau vyras sako darom ir supanikavau.... darysiu savaitgali testa ir noriu ir bijau, uzejau cia pas jus teigiamu emociju pasikrauti
O del aplinkiniu reakcijos visada bus tu, su deguto saukstu mano vyro sesuo kai laukiau antro tookiu dalyku prisnekejo, o dabar mano sunus jos mylimiausias sunenas... cia nezinai kaip gali atsitikti Visoms kurios planuojat ar jau auginat
Aš turiu du berniokus, ir svajoju apie trečią
O dėl neigiamos reakcijos. Tai aš jos pakankamai daug sulaukiau, jau antro laukdamasi. Ypač iš mamos. O kai dar sužinodavo, kad berniukas, tai vajei vajei. Vargše vadino, užuojatas reiškė. QUOTE(Fanfan @ 2007 11 22, 17:46) Aš turiu du berniokus, ir svajoju apie trečią O dėl neigiamos reakcijos. Tai aš jos pakankamai daug sulaukiau, jau antro laukdamasi. Ypač iš mamos. O kai dar sužinodavo, kad berniukas, tai vajei vajei. Vargše vadino, užuojatas reiškė. Kokia įdomi teorija, kad trečias keičia lytį QUOTE(Gyjula @ 2007 11 25, 00:35) Kokia įdomi teorija, kad trečias keičia lytį as irgi zinau lb daug atveju, kai nepasiteisino o siaip tai visaip gerai, svarbu kad vaikai sveiki. Nors man asmeniskai geriau trys, keturios mergaites nei tiek pat bernu
Pas mane pirmagimė - dukra, po to, kai laukiausi galvojom, kad bus dukra, bet gimė sūnus. Kai laukiausi trečio, dukra liepė galvoti, kad bus sūnusm, kad gimtų dukra. Tai taip ir buvo. Trečia gimė dukra.
[
Papildyta: QUOTE(naujakure @ 2007 11 22, 14:55) o as kliedejau treciu vaiku daugiau negu metus, tai kai pagaliau vyras sako darom ir supanikavau.... darysiu savaitgali testa ir noriu ir bijau, uzejau cia pas jus teigiamu emociju pasikrauti O del aplinkiniu reakcijos visada bus tu, su deguto saukstu mano vyro sesuo kai laukiau antro tookiu dalyku prisnekejo, o dabar mano sunus jos mylimiausias sunenas... cia nezinai kaip gali atsitikti Visoms kurios planuojat ar jau auginat Pritariu tau 100 %. pati labai bijojau ir panikavau dėl kitų reakcijos,o kai gimė mažius supratau, kad nėr didesnio džiaugsmo, beje kitiems irgi O del lyčių teorijos, tai jos kaip ir nera. Darbe kasdien benrauju su tevais ir vaikas jau 15m., visokių var. maždaug po lygiai. QUOTE(Enė @ 2007 11 28, 18:25) O del lyčių teorijos, tai jos kaip ir nera. Darbe kasdien benrauju su tevais ir vaikas jau 15m., visokių var. maždaug po lygiai. Pritariu del lyciu teorijos. Del to pati stengiausi negalvoti apie vaiku lyti. Su vyru pamastom apie trecia, bet tik ne todel, kad trecia jau mergaite noretusi tureti QUOTE(mamutas @ 2007 11 04, 22:15) As ir kai laukiausi trecio, visu budavo teigiama nuostata, gal siek tiek su nuostaba, su baltu pavydu - tipo na jus ir drasus, bet palaikanciu buvo daug issiliejau cia jums, nepykit nu kaip mano anyta
Turiu tris berniukus ir nei vieno nekeisciau i mergaite, nebent ketvirta dievulis duotu. o be situ jau negaliu isivaizduot gyvenimo.Musu draugams atseit labiau pasiseke, gime trecia mergaite, bet jokio pavydo nera, nes savas vaikas vis tiek pats pats...
Ir as turiu tris padauzas aktyvius vakinukus
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 09, 22:36) Pritariu... Kai pasakė, kad trečia lyg ir mergaitė, labai apsidžiaugiau, bet parėjus namo iškarto pagalvojau," o kai tikrai gims mergaitė, ką reiks daryt, juk nemokėsiu auginti ?". Taigi, dabar turiu visus tris sūnus, be kurių negaliu nei dienos ... Nuoširdžiai džiaugiuosi, nes gyvenime vyrams tikrai daug lengviau. Svarbu, kad užaugtų gerais žmonėmis
Sveikos mamytės,
mes jau turime dvi dukrytes ir jei daktarė nemelavo tuoj turėsim ir trečią Tik man keista, kai aplinkiniai kišasi kas gerai, o kas ne. Mano atveju mama irgi sakė, kad nereikia man to trečio vaiko, nes ne visada idealūs santykiai su vyru, bet aš paprasčiausiai negalėjau atsisakyti. Jei reikėtų ir viena užsiauginčiau. Aišku geriausia, kai vaikučiai auga ir su mamyte ir su tėveliu. Mane nervina ir kai vaikų vardus siūlo, kai sako, kad tas apie kurį mes svartom nelabai gražus ir pan. Tada aš paaiškinu, kad nieks netrukdo pasigimdyti patiems ir duoti tokį vardą kokio nori. Juk patys irgi duodavo tokius, kuriuos norėjo, kurie atrodė jiems gražiausi. Pirmoji dukrytė turėjo būti Saulė, tačiau tik gimusi asinešė pati savo vardą Viktorija, nes ji tikrai buvo mano pergalė. Tad mamytės nieks mums negali paaiškinti kiek mums turėti vaikučių, juk mes juos auginame, o ne vaikų namuose paliekame
As turiu 2 mergytes ir suneli...esu labai labai laiminga MAMA
|