Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trys vaikai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4
alter ego
Tiesiog įdomu smile.gif
rug
umn.gif api ką tema? unsure.gif turiu du pacaniokus ir vieną panikę cool.gif
alter ego
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties smile.gif
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins? biggrin.gif
edicike
QUOTE(rug @ 2007 09 24, 15:29)
umn.gif  api ką tema? unsure.gif  turiu du pacaniokus ir vieną panikę cool.gif
*

ir as doh.gif
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41)
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties smile.gif
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  biggrin.gif
*

na ,na...
alter ego
QUOTE(edicike @ 2007 09 26, 10:23)
na ,na...
*

Man gyvenime labai dažnai pasiseka sutikti šeimas, kuriose yra 3 berniukai arba 3 mergaitės smile.gif Tai lyg ir tiko tai teorijai. Bet balsavimas kol kas rodo ką kitą (aišku, tiek to ir balsavimo) biggrin.gif biggrin.gif
Dye
smile.gif Kai laukiaus trečio leliuko visi sake bus berniukas mat trečias kartas nemeluoja - gimė mergička. Dabar turiu tris dukrs biggrin.gif Nors mažoji grynas tėtis iš veiduko smile.gif
Ksandrija
O as va turiu mergele ir berneli, tai bais idomu,kas tas trecias. moteriskos ir vyriskiai ims virsu namuose smile.gif
Loretoidas
Mano vyriausias - berniukas, antra - mergaitė ir trečia - vakarinė žvaigždutė - mergaitė biggrin.gif
ejeva
Po dviejų kavalierių sulaukėm mergelės wub.gif biggrin.gif
laumir
QUOTE(Loretoidas @ 2007 09 28, 11:39)
Mano vyriausias - berniukas, antra - mergaitė ir trečia - vakarinė žvaigždutė - mergaitė  biggrin.gif
*

pas mane irgi thumbup.gif
taburete
po dviejų bernų skubiai reikėjo mergaitės.. blush2.gif
nu ir gavosi ax.gif
praavil
Pas mus sesutė rožytė tarp broliukų dobiliukų žydi bigsmile.gif
Vainiukė
Pas mus trys ąžuoliukai wub.gif thumbup.gif

rassike
Pas mus 2 broliai i princesa!
sraigiausia
Musu - dvi merginos ir vaikinas.
Reiketu dar vieno vaikino (brolis daznai nepritampa prie sesiu princesisku zaidimu friends.gif aggressive.gif )
Alls
Turejom dukryte. Matyt vyras, sunaus noredamas ryskiai persistenge, kad paskui 2 broliukai is karto gavosi! biggrin.gif
*NYC girl*
QUOTE(Alls @ 2007 10 09, 07:25)
Turejom dukryte.  Matyt vyras, sunaus noredamas ryskiai persistenge, kad paskui 2 broliukai is karto gavosi! biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik pas mane buvo atvirkstinis variantas bigsmile.gif as baisiai norejau sunaus,tai is to didelio noro du sukonstravom wub.gif wub.gif
Selma75
Mūsų šeimoj: sūnus vyriausias ir dvi dukrytės mirksiukas.gif
*Aušrė*
O pas mus trys broliukai , tiesa trečia turėjo būti dukrytė-taip daktarai sakė assa.gif
pluke1
Turiu dvi paaugles dukras ir pagranduką - sūnelį ...
almara
Auginam berniuka mergaite ir dar karta berniuka thumbup.gif
amarilė
o pas mus - trys mergickos
Papildyta:
Vyresneles sako, gimdyk dar...grazios mergytes iseina, o jeigu dar berniukas lotuliukas.gif
siaudukes
du broliukai ir sesute nail.gif
jurga4
Sveikos daugiavaikės mamos, pasidalinkite įspūdžiais kaip aplinkiniai reagavi kad laukiates trečios atžalos? bigsmile.gif mano atveju tai turėjau poryte ir suplanavome pagranduką, tai akušerka man ir sako gal "instrumentą" pakeitei...?tipo nuo to pačio vyro gimdyti šiais laikais tik milionieriai gali bigsmile.gif
kerija
As laukiu trecio nestuke.gif . Dar tik ketvirtas menuo, tai nedaug ,kas zino. Kol kas susiduriau tik su labai teigiama reakcija thumbup.gif , bet nemanau kad visi taip reaguos. Bus ir tokiu, kur pagalvos, ir kam cia bereikejo. Tik nemanau, kad i akis isdris kas nors taip pasakyti. Bet siaip tai truputi jauciu kompleksiuka, net nezinau,kodel g.gif .Apie 3 vaikus su vyru sutarem dar pries vestuves. Ir juos jau tada suplanavome metu ir menesiu tikslumu. Planus jau baigiame ivykdyti.
jurga4
QUOTE(kerija @ 2007 10 30, 21:01)
As laukiu trecio nestuke.gif . Dar tik ketvirtas menuo, tai nedaug ,kas zino. Kol kas susiduriau tik su labai teigiama reakcija thumbup.gif , bet nemanau kad visi taip reaguos. Bus ir tokiu, kur pagalvos, ir kam cia bereikejo. Tik nemanau, kad i akis isdris kas nors taip pasakyti. Bet siaip tai truputi jauciu kompleksiuka, net nezinau,kodel g.gif .Apie 3 vaikus su vyru sutarem dar pries vestuves. Ir juos jau tada suplanavome metu ir menesiu tikslumu. Planus jau baigiame ivykdyti.
*

na matai tavo situacija kita-du berniukai ,aplinkinai galvoja, kad "ieškot mergaitės". Čia aišku tarp kitko, o šiaip sveikinu pasiryžus tam, nes mano vyras šiaip buvo didesnis iniciatorius tam reikalui, dabar visa šeima negalim apsidžiaugti pagranduku nemaniau kad toks fantastinis jausmas auginti tris vaikus ir kas svarbiausia aplinkiniams turbūt atrodo daug, bet kai juos turi tai taip tikrai neatrodo.Tas trečiasis kaip kokia jungtis šeimos. Sekmės laukiant nestuke.gif
gluosnis
as vis pasvajoju apie trecia rolleyes.gif ir man visiskai nesvarbu kas gimtu berniukas ar mergaite, nors turiu 2 dukrytes, taip jas myliu kad galvoju trecia dukryte nemaziau myleciau wub.gif
mamutas
QUOTE(kerija @ 2007 10 30, 21:01)
*

As ir kai laukiausi trecio, visu budavo teigiama nuostata, gal siek tiek su nuostaba, su baltu pavydu - tipo na jus ir drasus, bet palaikanciu buvo daug blush2.gif Daugelis galvojo, kad gaudom berniuka po dvieju mergyciu, kai gime berniukas, nesuprantantiems, kam man trys vaikai, tiesiog taip ir sakydavau, na ka cia zmonem daug aiskinsi... Tik va buvo gaila del vieno zmogaus reakcijos - mano anytos verysad.gif tipo kam tas vargas verysad.gif pyksta, kad jos suneli varginu, kad jam tenka dirbti, o grizus po darbo dar vaika ziureti bigsmile.gif Nors kai mano mama pasiguode jai, kad man bus sunku, va tuoj vaikuciui metai, reikia i darba grizti, nebus kam mazylio palikti, numete fraze: tegu ketvirta pasigimdo ir vel sedi namie bigsmile.gif doh.gif

issiliejau cia jums, nepykit blush2.gif
Liumba
QUOTE(kerija @ 2007 10 30, 22:01)
*

Turiu sunu, po triju metu - dukryte, o dar po penkeriu - vel dukryte. Sulaukiau daug teigiamu reakciju, ir keleto neigiamu. Teigiamu daugiau, bet tas saukstas deguto... ai, nebesinori prisimint.
O siaip nekompleksuok, cia Jusu gyvenimas, sekmiu visokiausiu 4u.gif
zeneta
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 16:41)
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  biggrin.gif
*

100 proc pasitvirtino ax.gif
Fa
oi mergytės laukiames mes trečio nežinau kas bus, bet man ir nesvarbu, reakcija buvo aplinkinių kol as teigiama, bet manau jie nedrįso man pasakyti ką ištikrųjų galvoja, nors tegu galvoja ką nori, svarbiausiai mama ir tėtis apsidžiaugė, o anyta nors ir žino manes nieko nepaklausė, tik vyro vienasyk pasiteiravo: kaip mano sveikata ar viskas gerai, bet daugiau nieko, ale geriau nei priekaištai ane smile.gif

vaikai netveria džiaugsmu mes su vyru nuo ju ir dar labiau užsikrėtėm ,nors jie su savo entuziazmu bet ką užkrėstų smile.gif mano tėtis ir sako žiūrint tuo du negali nesidžiaugti ir nelaukti lotuliukas.gif
Altaira
QUOTE(mamutas @ 2007 11 04, 22:15)
Tik va buvo gaila del vieno zmogaus reakcijos - mano anytos  verysad.gif tipo kam tas vargas  verysad.gif pyksta, kad jos suneli varginu, kad jam tenka dirbti, o grizus po darbo dar vaika ziureti  bigsmile.gif Nors kai mano mama pasiguode jai, kad man bus sunku, va tuoj vaikuciui metai, reikia i darba grizti, nebus kam mazylio palikti, numete fraze: tegu ketvirta pasigimdo ir vel sedi namie  bigsmile.gif  doh.gif

issiliejau cia jums, nepykit  blush2.gif
*

Pas mane panaši situacija buvo, tik ne su anyta, ji pas mane auksinis žmogus, bet su mama verysad.gif Jaučiu didelę kaltę ir gėdą, prieš ją, kad turiu 3 vaikus verysad.gif
aiste@joke :)
QUOTE(Preila @ 2007 11 06, 16:58)
Pas mane  panaši situacija buvo, tik ne su anyta, ji pas mane auksinis žmogus, bet su mama verysad.gif Jaučiu didelę kaltę ir gėdą, prieš ją, kad turiu 3 vaikus verysad.gif
*

nesupratau g.gif kokia geda, kokia kalte? dziaukis savo pupuliais,na ir saunuole,kad juos turi thumbup.gif
mum trecias tai neticiukas buvo ir labai dziaugiuos,nors visi ir sake,kam reikia?
mamutas
QUOTE(Preila @ 2007 11 06, 15:58)
Pas mane  panaši situacija buvo, tik ne su anyta, ji pas mane auksinis žmogus, bet su mama verysad.gif Jaučiu didelę kaltę ir gėdą, prieš ją, kad turiu 3 vaikus verysad.gif
*

Puikiai suprantu, nesmagu, kai artimas zmogus nesupranta, svetimi ka galvoja tai dzin, kartu su jais buti nereikia, bet va su savais tai bendrauji... Kai pagalvoji, nezinia kaip tas gyvenimas apsivers, gal tas treciasis anukelis kada nors kaip tik taps didziausia paguoda toms musu mociutems smile.gif
Vivid
[quote=mamutas,2007 11 04, 22:15]
z Tik va buvo gaila del vieno zmogaus reakcijos - mano anytos verysad.gif tipo kam tas vargas verysad.gif pyksta, kad jos suneli varginu, kad jam tenka dirbti, o grizus po darbo dar vaika ziureti bigsmile.gif Nors kai mano mama pasiguode jai, kad man bus sunku, va tuoj vaikuciui metai, reikia i darba grizti, nebus kam mazylio palikti, numete fraze: tegu ketvirta pasigimdo ir vel sedi namie bigsmile.gif doh.gif

Aš irgi pasvajoju apie trečią, tik gal šiek tiek vėliau mirksiukas.gif . O dėl aplinkinių reakcijos, tai kiekvienas sprendžia kiek ir ko turėt. Kitiems ir vieno perdaug. Mano anyta irgi labai jautriai į vaikus reaguoja. Jai vieno užteko, užtai kai laukiausi antro, tai pasiūlė pirma baldus pasikeist, o ne vaikus gimdyt doh.gif . Tai apie trečią anūką sužinojus, "apsidžiaugtų" nerealiai biggrin.gif .
kerija
Keista, kad anytos leidžia sau taip pasakyti. Maniškė kol kas nežino, kad laukious, bet jau kuris laikas užsimena, kad esu dar jauna, galėtume ir apie trečią pagalvoti, o gal ir mergytė pasisektų ax.gif .
naujakure
o as kliedejau treciu vaiku daugiau negu metus, tai kai pagaliau vyras sako darom ir supanikavau.... darysiu savaitgali testa ir noriu ir bijau, uzejau cia pas jus teigiamu emociju pasikrauti biggrin.gif biggrin.gif
O del aplinkiniu reakcijos visada bus tu, su deguto saukstu
mano vyro sesuo kai laukiau antro tookiu dalyku prisnekejo, o dabar mano sunus jos mylimiausias sunenas... cia nezinai kaip gali atsitikti

Visoms kurios planuojat ar jau auginat 4u.gif 4u.gif 4u.gif as uz vaikus
FF
Aš turiu du berniokus, ir svajoju apie trečią smile.gif Noriu trijų vaikų ir tiek. Ir man jokio skirtumo, kokios jie lyties. Tiesiog trijų smile.gif Iš medikų kelis kart išgirdau, kad trečias tikrai keičia lytį, tipo jei pirmi du vienodi, tai trečias tikrai bus skirtingos lyties. g.gif Kai vyras pasiduos mano įkalbinėjimams, tai patikrinsim lotuliukas.gif
O dėl neigiamos reakcijos. Tai aš jos pakankamai daug sulaukiau, jau antro laukdamasi. Ypač iš mamos. O kai dar sužinodavo, kad berniukas, tai vajei vajei. Vargše vadino, užuojatas reiškė. blink.gif Gaila man tokių žmonių.
Gyjula
QUOTE(Fanfan @ 2007 11 22, 17:46)
Aš turiu du berniokus, ir svajoju apie trečią  smile.gif Noriu trijų vaikų ir tiek. Ir man jokio skirtumo, kokios jie lyties. Tiesiog trijų  smile.gif Iš medikų kelis kart išgirdau, kad trečias tikrai keičia lytį, tipo jei pirmi du vienodi, tai trečias tikrai bus skirtingos lyties.  g.gif  Kai vyras pasiduos mano įkalbinėjimams, tai patikrinsim  lotuliukas.gif
O dėl neigiamos reakcijos. Tai aš jos pakankamai daug sulaukiau, jau antro laukdamasi. Ypač iš mamos.  O kai dar sužinodavo, kad berniukas, tai vajei vajei. Vargše vadino, užuojatas reiškė. blink.gif  Gaila man tokių žmonių.
*

Kokia įdomi teorija, kad trečias keičia lytį smile.gif , bet mano atveju nepasiteisino schmoll.gif - turiu tris dukras. Kai tyriausi echoskopu ir pasakė, kad trečioji mergelė, tai prisipažinsiu, nusiminiau blush2.gif Bet dabar nei aš, nei visa šeima neišsivaizduojam kaip mes galėjom gyvent be mažylės - tiek džiaugsmo, tiek laimės ji visiems mums teikia.
mamutas
QUOTE(Gyjula @ 2007 11 25, 00:35)
Kokia įdomi teorija, kad trečias keičia lytį smile.gif , bet mano atveju nepasiteisino schmoll.gif - turiu tris dukras. Kai tyriausi echoskopu ir pasakė, kad trečioji mergelė, tai prisipažinsiu, nusiminiau blush2.gif Bet dabar nei aš, nei visa šeima neišsivaizduojam kaip mes galėjom gyvent be mažylės - tiek džiaugsmo, tiek laimės ji visiems mums teikia.
*

as irgi zinau lb daug atveju, kai nepasiteisino schmoll.gif vaikystej mano gatvej vienam nuosavam name gyveno dvi seimos, abi turejo po 2 sunus ir labai norejo dukru. Vienai seimai trecia gime mergaite, kitai - trecias bernas ir ketvirtas bernas doh.gif Del to tos seimos net susipyko lotuliukas.gif turincioji berniukus labai pavydejo tos dukrytes bigsmile.gif

o siaip tai visaip gerai, svarbu kad vaikai sveiki. Nors man asmeniskai geriau trys, keturios mergaites nei tiek pat bernu doh.gif Nu bet cia jau is mano poziciju zvelgiant blush2.gif buvau labai pripratus prie savo mergyciu bigsmile.gif
Jole30
Pas mane pirmagimė - dukra, po to, kai laukiausi galvojom, kad bus dukra, bet gimė sūnus. Kai laukiausi trečio, dukra liepė galvoti, kad bus sūnusm, kad gimtų dukra. Tai taip ir buvo. Trečia gimė dukra.
Breira
[lotuliukas.gif Aš irgi kai nestuke.gif trečio leliaus sakiau, žiūrėsim kieno valdžia bus namie mirksiukas.gif Viršų paėmė berniukai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(naujakure @ 2007 11 22, 14:55)
o as kliedejau treciu vaiku daugiau negu metus, tai kai pagaliau vyras sako darom ir supanikavau.... darysiu savaitgali testa ir noriu ir bijau, uzejau cia pas jus teigiamu emociju pasikrauti biggrin.gif  biggrin.gif
O del aplinkiniu reakcijos visada bus tu, su deguto saukstu
mano vyro sesuo kai laukiau antro tookiu dalyku prisnekejo, o dabar mano sunus jos mylimiausias sunenas... cia nezinai kaip gali atsitikti

Visoms kurios planuojat ar jau auginat  4u.gif  4u.gif  4u.gif  as uz vaikus
*

Pritariu tau 100 %. pati labai bijojau ir panikavau dėl kitų reakcijos,o kai gimė mažius supratau, kad nėr didesnio džiaugsmo, beje kitiems irgi mirksiukas.gif
Enė
smile.gif turiu trys berniukus (17m., 6m. ir 3,5). Kai turejau viena buvo zyrziama kodel tik tiek, kai atsirado dar, buvo visko: ir užuojautų, ir ašarų, ir dar blogiau...iš tokio artimo žmogaus kaip mama. O štai vyras visada palaikė. Merginos, nieko neklausykit, tik savo širdies-būsit laimingos jūs, bus gera ir visiems aplink...
O del lyčių teorijos, tai jos kaip ir nera. Darbe kasdien benrauju su tevais ir vaikas jau 15m., visokių var. maždaug po lygiai.
junga
QUOTE(Enė @ 2007 11 28, 18:25)
O del lyčių teorijos, tai jos kaip ir nera. Darbe kasdien benrauju su tevais ir vaikas jau 15m., visokių var. maždaug po lygiai.
*

Pritariu del lyciu teorijos. Del to pati stengiausi negalvoti apie vaiku lyti. Su vyru pamastom apie trecia, bet tik ne todel, kad trecia jau mergaite noretusi tureti smile.gif ne mes gi renkames siuo atveju smile.gif vaikai tevus pasirenka smile.gif
gluosnis
QUOTE(mamutas @ 2007 11 04, 22:15)
As ir kai laukiausi trecio, visu budavo teigiama nuostata, gal siek tiek su nuostaba, su baltu pavydu - tipo na jus ir drasus, bet palaikanciu buvo daug  blush2.gif Daugelis galvojo, kad gaudom berniuka po dvieju mergyciu, kai gime berniukas, nesuprantantiems, kam man trys vaikai, tiesiog taip ir sakydavau, na ka cia zmonem daug aiskinsi... Tik va buvo gaila del vieno zmogaus reakcijos - mano anytos  verysad.gif tipo kam tas vargas  verysad.gif pyksta, kad jos suneli varginu, kad jam tenka dirbti, o grizus po darbo dar vaika ziureti  bigsmile.gif Nors kai mano mama pasiguode jai, kad man bus sunku, va tuoj vaikuciui metai, reikia i darba grizti, nebus kam mazylio palikti, numete fraze: tegu ketvirta pasigimdo ir vel sedi namie  bigsmile.gif  doh.gif

issiliejau cia jums, nepykit  blush2.gif
*

nu kaip mano anyta doh.gif tik ji sake kam tas vargas kiekviena karta... pirma kam toks vargas ..dar galetumet sau pagyventi lotuliukas.gif (nors suneliui jau 28 m. buvo), antra karta kam toks vargas vel, nes pirmajai jau 7 metai dabar vel maziukas....ojeeeei doh.gif o dabar jei pasakyciau kad apie 3 galvoju, tai is vis infarkta gautu vietoje lotuliukas.gif ir dar akusere visa gyvenima dirbo blink.gif neuprantu schmoll.gif
miedre
Turiu tris berniukus ir nei vieno nekeisciau i mergaite, nebent ketvirta dievulis duotu. o be situ jau negaliu isivaizduot gyvenimo.Musu draugams atseit labiau pasiseke, gime trecia mergaite, bet jokio pavydo nera, nes savas vaikas vis tiek pats pats...
Ambro
Ir as turiu tris padauzas aktyvius vakinukus wub.gif Taip pripratau, kad nemokeciau net mergytes augint blush2.gif
*Aušrė*
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 09, 22:36)
Ir as turiu tris padauzas aktyvius vakinukus  wub.gif Taip pripratau, kad nemokeciau net mergytes augint  blush2.gif
*

Pritariu... thumbup.gif
Kai pasakė, kad trečia lyg ir mergaitė, labai apsidžiaugiau, bet parėjus namo iškarto pagalvojau," o kai tikrai gims mergaitė, ką reiks daryt, juk nemokėsiu auginti ?".
Taigi, dabar turiu visus tris sūnus, be kurių negaliu nei dienos ... wub.gif
Nuoširdžiai džiaugiuosi, nes gyvenime vyrams tikrai daug lengviau.
Svarbu, kad užaugtų gerais žmonėmis mirksiukas.gif
ErnestaKaunas
Sveikos mamytės,

mes jau turime dvi dukrytes ir jei daktarė nemelavo tuoj turėsim ir trečią smile.gif Aišku vyriškis norėjo to giminės pratęsimo ir manau, kad tai normalu, bet labai džiaugiamės ir dukryte.
Tik man keista, kai aplinkiniai kišasi kas gerai, o kas ne. Mano atveju mama irgi sakė, kad nereikia man to trečio vaiko, nes ne visada idealūs santykiai su vyru, bet aš paprasčiausiai negalėjau atsisakyti. Jei reikėtų ir viena užsiauginčiau. Aišku geriausia, kai vaikučiai auga ir su mamyte ir su tėveliu.
Mane nervina ir kai vaikų vardus siūlo, kai sako, kad tas apie kurį mes svartom nelabai gražus ir pan. Tada aš paaiškinu, kad nieks netrukdo pasigimdyti patiems ir duoti tokį vardą kokio nori. Juk patys irgi duodavo tokius, kuriuos norėjo, kurie atrodė jiems gražiausi.
Pirmoji dukrytė turėjo būti Saulė, tačiau tik gimusi asinešė pati savo vardą Viktorija, nes ji tikrai buvo mano pergalė.
Tad mamytės nieks mums negali paaiškinti kiek mums turėti vaikučių, juk mes juos auginame, o ne vaikų namuose paliekame smile.gif
koira
As turiu 2 mergytes ir suneli...esu labai labai laiminga MAMA wub.gif I savo adresiuka nekada nieko blogo ne girdejau, gal uz akiu, kas nors ir snekiejo, bet kitu nuomone man visai ne svarbi. Svarbu kad mes sveiki ir laimingi 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.