Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trys vaikai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4
izabele111
turiu du berniokus ir mazute pagranduke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Swallowtail
Turiu dvi merginas ir sūnaitėlį.
Pirmos labai norėjome mergaitės - ir gimė mergaitė. Jau vardą žinojome beveik nuo tada, kai pastojau tongue.gif
Kai laukiausi antrosios - galvojom, kad bus berniukas. Gimė mergaitė, graži graži, bet padūkus padūkus mirksiukas.gif
Pirmus kartus su vyru norėjome mergaičių. O kai laukiausi trečio - tai jau vyras gal labiau ir berniuko tikėjosi, o aš norėjau vėl mergaitės (jos tokios mums fainos gaunasi blush2.gif ). Gimė berniukas, gražutis, švelnutis, meilutis rolleyes.gif
jurge3
Turiu du berniukus ir dukrytę,labai ,labai norejau,tikejau ir gavau biggrin.gif biggrin.gif
tik nepanasi nei i mane ,nei i vyrą g.gif
'Karina
Turim du fainiuolius berniukus, bet va labai noreciau trecio leliuko wub.gif Ir jau po truputi kalbinu vyra, na jis kol kas i tai ziuri nerimtai, o as jam sakau zinai manau po kokiu metu jau galetume pradeti tai igyvendinti biggrin.gif
SauleleRu
Sveikos mamos smile.gif Aš tai turiu berniuką ir mergytę. O dabar vėl nestuke.gif , gydytojai žadėjo mergičką, nors iš tiesų tai jokio skirtumo smile.gif Tik aplinkinių reakcija labai įdomi - ant veidų net parašyta ką galvoja apie tokią gausią šeimynėlę. Bet man tai nerūpi - svarbiausia, kad saviškiai palaiko 4u.gif Na, mano mama iš pradžių biški paburbėjo - dauginatės čia kaip triušiai lotuliukas.gif (bet ji jau tox žmogus- kas žino - nepyxta ir atleidžia:) ) , o vat anyta apsidžiaugė (atrodo) - bent jau nieko nesakė blogo smile.gif Mat ir mano vyras iš 3 vaikų šeimos, jam kažkaip natūralu atrodo 3 thumbup.gif
stonjur1
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41)
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties smile.gif
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  biggrin.gif
*

2panelės ir sunus.
ant bangos
pas mus vaikinas ir dvi panos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif vidurinioji atstoja kokius du berniukus blush2.gif pasiutus kaip turi but lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Wild Pearl
kaip ir prabalsavau tai pas mane pirmos dvi mergytes o dabar pranasaujamas berniukas,tai matysim smile.gif biggrin.gif
Adele
4u.gif pas mus taip, kaip parasyta sone
dzesta1
as turiu dvi paneles ir berniuka smile.gif
double_cat
Pas mus kaip tose graziose pasakose: "Gyveno karalius ir karaliene, ir turejo jie tris dukteris" biggrin.gif
sniego_skonis
Du broliukai ir sesyte 4u.gif
raimuxe
Sveikos, mamytės. Manau mums tai aktualu. Kas nepasirašė, tai prašau pasirašyti, gal pavyks ką pasiekti peticija 4u.gif
j-o-o-r-a-t-e
QUOTE(sniego_skonis @ 2010 01 30, 19:16)
Du broliukai ir sesyte  4u.gif
*

Pas mane tas pats biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
gladiole
QUOTE(double_cat @ 2010 01 25, 21:06)
Pas mus kaip tose graziose pasakose: "Gyveno karalius ir karaliene, ir turejo jie tris dukteris"  biggrin.gif
*

Pas mus taip pat, vyras karalius o as karaliene,o trys dukterys kaip is pieno plaukusios!!!!! biggrin.gif
stru
pas musu sunus ir dukra paaugliai ir po didelio metu skirtumo du suneliai
Kieliuke
QUOTE(j-o-o-r-a-t-e @ 2010 01 31, 16:24)
Pas mane tas pats  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Ir pas mane broliai sese globot tures:)
oncė
wub.gif mergaites taip ir nedave Dievulis,3 berniukai dobiliukai smile.gif
za_zai_za_
pas mus dvi mergickos ir vyrukas biggrin.gif
mamulka10
QUOTE(gladiole @ 2010 01 31, 20:38)
Pas mus taip pat, vyras karalius o as karaliene,o trys dukterys kaip is pieno plaukusios!!!!! biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(za_zai_za_ @ 2010 02 07, 16:42)
pas mus dvi mergickos ir vyrukas  biggrin.gif
*

biggrin.gif thumbup.gif pas mus atvirksciai lotuliukas.gif wub.gif

pas mus du berniukai ir trecia princese wub.gif thumbup.gif tevelio grazuole lotuliukas.gif
3Gmama
Na pas mus irgi pirmosios paneles, o treciasis vyrukas biggrin.gif
Wild Pearl
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 30, 21:58)
kaip ir prabalsavau tai pas mane pirmos dvi mergytes o dabar pranasaujamas berniukas,tai matysim smile.gif biggrin.gif
*

Kaip pranasavo taip ir turime biggrin.gif thumb_yello.gif yahoo.gif
plecha78
Kol kas turim 2 dukrytes, bet svajojam apie dar viena leliuka - ir nebutinai berniuka... blush2.gif
Daiva41
Mes auginam, o gal jau uzauginom g.gif 2 paneles ir auginam viena vyruka biggrin.gif
smilyte
musu mergyte karaliauja tarp dvieju berniuku biggrin.gif
vzilma
4u.gif dvi mergytes ir broliukas wub.gif
JOKU
As tai pagerbta tarp vyru. biggrin.gif
dodezile
trys berniukai thumbup.gif
rasute.m
Trys vyrukai ir vienas diedas doh.gif Reik panos, kad būtų kas senatvėj karšins biggrin.gif
muminukas
pagerbta tarp vyrų biggrin.gif ir pagerbti mano sūnūs biggrin.gif
liepmede
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41)
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties smile.gif
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  biggrin.gif
*

Mums pasitvirtino thumbup.gif trys panelytes group.gif
Amber 333
gal nori pasikeisti ... as tau berniuka , o tu man mergaite .. biggrin.gif ax.gif
Paulina:)
Vadinasi mums pasisekė, nepasitvirtino teorija lotuliukas.gif Po dviejų bernų bac ir mergaitė ir dar ne viena, o dvi iš karto lotuliukas.gif
takupaj
kavalierius ir dvi panelytes drinks_cheers.gif
rencx
pas mane pirmas berniukas antra mergaite trecia ir mergicka smile.gif
Avonuke
Mums pasitvirtina , turim dvi merginas ir trecia 100% bus mergina wub.gif
vilka11
O pas mus mergaite, berniukas ir vel berniukas newyear.gif
gitanule
QUOTE(neringuutia @ 2009 03 14, 13:53)
kazin ar atsiras nors viena mamyte auginanti du biciukus ir dar trecio berniuko norinti g.gif  biggrin.gif
nejau as tokia viena visam pasauly??? doh.gif  biggrin.gif
*

Laba,
turiu du berniukus ir trečio taip pat berniuko norėčiau smile.gif, bet jei būtų mergaitė, būtų ir labai smagu smile.gif
qwatro
Turim du berniukus ir trečia mergytė ax.gif
kramtuke7
laba smile.gif pasitvirtino ir man,turiu 3 berniukus smile.gif
benux
du berniukai ir laukiama sesutė thumbup.gif
Tensei
Mums pasitvirtino ,trys sunus auginam tongue.gif Nieko pries ir ketvirta neturiu thumbup.gif
Bambiniene
Sveikutes, visia netycia radau sia tema narsydama visai kitur,radau ir savo parasyta komentara kai susilaukiau trecios isvajotos paneles....
Galiu prisipazinti dziaugiuosi kad visus juos tris turiu, aisku vienam prasidejopaveluota paauglyste,kitai ankstyva paauglyste o treciai savojo as paieska... sunku kartais bet vis pagaunu mintis kad visia nieko butu priglausti ir maza pienu kvepianti klecka blush2.gif ... veju mintis kuo toliau nes krisciau i depresija, deja musu tetukas neatlaike tempo ir pasitaruke i"krumus"... buvo sunku, reiekjo vaikus suriktuorti, paciai psichologiskai nesugriuti ir visa uki 100proc perimti i vienas rankas... daba dziauguiosi rezultatu nors buvo juodu slapiu naktu... Bet galiu pastebeti tik tiek: sunku dideiai seimai kai visuomene laiko kad didele seima tai asociali seima, o kai da suzino kad viena su 3 vaikais tai tenka irodineti kad nesi pijoke kad negauni ne lito pasalpu,nes pajamos virsija min kartele ir vaiaki vos ne pirmunai,lanko burelius ir visia laimingai gyvenam wink.gif
deja tada is pavydo kanda da skaudziau... nes dazniausiai tie zmones buna neuzaugine ne vieno vaiko .... ech ta visuomene, kokie jie nelaimingi kai nemato kaip zydi geles,kaip juokiasi vaikas
Saunu mamytes auginancios gausias seimas
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.