Laba, na ka ir as nutariau su savo didziaja seimyna prisijungti prie jusu linksmu pasiplepejimu Kazkaip nedaug kas siais laikas mus supranta ar palaiko. Na bent jau musu tarpe. Kazkaip visi mano jog mudu su vyru  kad siais laikais turim net TRIS vaikus  nes dauguma musu draugu ir pazystamu vos po viena teaugina Bet mes didziuojames ir visad didziuosimes savo saunuoliais Jei atvirai tai net ir apie sese sesei jau pamastom  Nes kartais lieka vargse viena dvieju boliu atstumta...  Na kol kas Kaledoms parupinom jai "sese" Chou Chou....Na kol apsispresim galutinai, ir ..... Nors baisu, kad tada jau mano mama tikrai infarktas istiks  Nu ziauriai ji buvo pries trecia, ir viskas...Bet....Kai gime pirmoji jai anuklele, tai dabar.....taip taip tirpsta del jos, visi norai pildomi princesei Taip, kad manau saunu jog jusu tokiu drasiu mamyciu kaip as  yra tikrai ne viena....saunuoles  Mano manymu, kiekviena seima zino tikrai kiek ji nori buti didele, ir kiek ji gali.....O kitu nuomones siuo atveju isvis nesvarbu  Manau tai daugiau pavydas sneka, nes tikrai beveik kiekviena noretu vaikiuku turet kuo daugiau, bet ne kiekviena turi tiek drasos, ar palaikymo Na, o mums toms drasioms, ir su tokiais puikiais vyrais, ir dar saunesniais vaikais  linkiu kuo linksmesniu artejanciu svenciu, sveikatos ir meiles Papildyta:QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 09, 23:36) Ir as turiu tris padauzas aktyvius vakinukus Taip pripratau, kad nemokeciau net mergytes augint  Niekis  jei tik turetumet tikrai viska moketumet  taip tik atrodo is pradziu  bet tikrai nesunku  Juk su savo vaku niekad nesunku Patikekit, zinau ka sakau
rasikeke
2007 12 13, 20:46
Sveikutes, Ne taip seniai ir pas mus atkeliavo labai lauktas treciukas:valio . Kitu reakcija  (daugiausia giminiu) - netyciukas. Visiem reikejo aiskinti, kad labai planuotas ir tuo paciu is karto del ketvirto nuteikinejau. Tai jau apsiprato, kad mes ten kazkokie...  O draugai  tai dauguma daugiavaikiai, tai vieni su kitais tik ir lenktyniaujam O kas daro tyrima, tai surasysiu draugu ir pazistamu vaiku lyciu eiliskuma. Mano pacios 1 Mergyte 2 ir 3 bernaitis. Kitos 4 M (pradesiu trumpinti) 1M 2V 3V 1M 2V 3V 1M 2V 3M 1M 2M 3V 1M 2M 3M 1M 2M 3V 4M 1M 2M 3V 4V 5M 6 jau greit 1M 2V 3M 4V 1V 2V 3V 1V 2M 3V 1V 2V 3M Siam kartui tiek atsiminiau. O teoriju yra daug ir ivairiu, bet tai kitam kartui, grizo mano didziausias vaikis, tai begu vakariene ruost
vaidabas
2007 12 14, 17:48
Sveiki, na pas mus dvi mergaites ir berniukas, kalbu buvo visokiausiu, ir palaikanciu, ir uz nugaros smerkianciu...Bet cia musu gyvenimas, ir net isisvaizduot negaliu be kurio nors is ju....
Tautosaka
2008 02 27, 06:47
pirmoji dukra, po to sūnus, pagrandukas irgi sūnus... nėr šeimoj lygybės.... nors, kol kas katę priskiriam moteriškai giminei
marita14
2008 02 29, 09:36
Pirma karta girdziu teorija, kad 3 vaikai - dazniausiai tos pacios lyties. as pati turiu du brolius, ir auginu du bernus ir mergele. O tu teoriju visokiu yra...
Bambiniene
2008 03 02, 00:03
Pisijungiu ir as prie diskusiju.turejau 2 vaikus tarpkuriu 2mskirtumas,porele,ko noreti isi norai patenkinti.tiksirdyje gyveno vardas kuris buvo nerealizuotas. uzsimaniau vaikelio,tiesiog jauciau sale kurio dar nebuvo. kai aplinkinia suzinojo,taibuvo minciu visokiu,komnetaru irgi;kam jums,juk vaikai pauaginti,kam ats vargas. be to porele tuirm. atlaikem,ne snoras buvo diesnis. dziaugaiusi ir skraidziu padebesiais. tik labaidaznaiaptemdydavo zvilksniaii ypac bobuciu; 2 turi kam tautrecias. vyras ake kad manparanoja, bet kai eidavau su pilvu ir 1 vaiku viska sgrazu, tik veduosi 2 vaikus viskas, kreivi zvilksniai. atsirado pupa, garzi pupa. vsii kalbina, juokina,bet jei pamato dar 2 vaikus salia iskart nutyla ir ziuri kaipi asocialai seima. tirkai tokai nesijauciu, nes vaiaki viskuo aprupinti ir emesio visiem stengiuosi skirti vienodai. bet musu aplinkos poziuris ziaurus; turi porele taikam tau dar ? va to nesuprasiu,juk nealkoholikai, isgalim pamaitinti ir aprenkti ir i mokslus isleisti, taituretu dziaugtis kad "prieaugli" gerinam
QUOTE(Bambiniene @ 2008 03 02, 02:03) Pisijungiu ir as prie diskusiju.turejau 2 vaikus tarpkuriu 2mskirtumas,porele,ko noreti isi norai patenkinti.tiksirdyje gyveno vardas kuris buvo nerealizuotas. uzsimaniau vaikelio,tiesiog jauciau sale kurio dar nebuvo. kai aplinkinia suzinojo,taibuvo minciu visokiu,komnetaru irgi;kam jums,juk vaikai pauaginti,kam ats vargas. be to porele tuirm. atlaikem,ne snoras buvo diesnis. dziaugaiusi ir skraidziu padebesiais. tik labaidaznaiaptemdydavo zvilksniaii ypac bobuciu; 2 turi kam tautrecias. vyras ake kad manparanoja, bet kai eidavau su pilvu ir 1 vaiku viska sgrazu, tik veduosi 2 vaikus viskas, kreivi zvilksniai. atsirado pupa, garzi pupa. vsii kalbina, juokina,bet jei pamato dar 2 vaikus salia iskart nutyla ir ziuri kaipi asocialai seima. tirkai tokai nesijauciu, nes vaiaki viskuo aprupinti ir emesio visiem stengiuosi skirti vienodai. bet musu aplinkos poziuris ziaurus; turi porele taikam tau dar ? va to nesuprasiu,juk nealkoholikai, isgalim pamaitinti ir aprenkti ir i mokslus isleisti, taituretu dziaugtis kad "prieaugli" gerinam   Aš manau, kad tu per jautriai reaguoji, patikėk manim, tikrai daugelis Nežiūri kreivai  Kai pradėjau lauktis trečio, irgi buvo visokių baimių, kompleksų. Bet jau įsitikinau, kad visai be reikalo.Sulaukiu tiekSvaeikinimų ir palaikymo, kad esu net nustebinta.Keletas draugių prisipažino taip pat pamąstančios apie pagranduką Žinoma, yra ir skeptikų, bet į akis tai jau nedrįsta nieko sakyti, o jau ką galvoja, tai man visai neįdomu.Yra žmonių, kuriems ir vieno vaiko gana. Taigi džiaukis savo džiaugsmeliais, ir neleisk niekam gadinti tau laimės. Tu to norėjai ir turi, o visiems neįtiksi
renacike
2008 03 02, 17:12
Sveikos,man netgi pakeitus vyra gavosi berniokas-kaip ten statistika...miega.Manau kalbu girdi maziau tos seimos kurios nera issituokusios vat as girdejau daug visokiu kalbu-kurie nezino kad esu istekejusi 2karta tie pagiria o tie kurie zino visko lepteli.Man visi vaikai lygus kaip kiekvienai mamai o kiekvienas uzgauliojimas tiesiog skaudus.
Bambiniene
2008 03 03, 00:42
Na as labainekreipiu demesiokas kaip masto... bet juoka sima,kai as einu kur nors su visais tai nosi uzrieciu kuoauksciau ir kaip tik kuo garsiau su vaiaksi bendrauju, kirkinames, dukstam. tegu matokad mum negeda. o siaipkai draugai suzinojo,aisku sveikino,betveliau prisipazinoka ddusioje minciu visokiu buvo., daba as dziaugiuosi savo dziugsmais ir nesuku galvos. aisku kokioje sodroje teisiog riekia irodyneti ak dneisisiskyrus ir vaikai to pacio tevo  tiesiok iki komediju buna
lijanane
2008 03 12, 18:21
nieks kreivai neziuri  tik pritaria (kai kas net baltai pavydi) musu draugu, pazistamu rate  p.s. mergaite-berniukas-mergaite
Mikaveda
2008 03 13, 23:36
Kaip smagu skaityti, kai mamos, auginančios tris vaikus, trykšta tokia energija. Aš bandau įsivaizduoti, ką apie tai mąsto tos mamos, kurios turi vieną vaikutį ir dejuoja, kad nesusitvarko, ar laiko niekaip sau neranda. Pati auginu du berniukus, ir nors jie kartais mane išvaro iš proto, mielai norėčiau dar vieno, o gal net dviejų. Ir nesvarbu lytis. Tiesiog su baltu pavydu žiūriu į tas šeimas, kurios augina daug vaikučių. Tai vis bandau vyrą kalbinti, kad pamąstytų apie trečią. Ir man visiškai nerūpi visuomenės požiūris šiuo klausimu. Taigi moterys, jei tik norim ir išgalim pirmyn!!!!!!
skotija
2008 03 16, 02:20
Neseniai susilaukiau antrojo vaikucio.. Na apie trecia, pagalvojus, gal dar nea.... O gal ateity
visada norėjau trijų vaikučių.Po pirmos karalaitės gimė ir antra karalaitė. Abu vaikučiai buvo planuoti, o štai trečias netyčiukas-karaliukas. Kai  , visi aplinkiniai buvo įsitikinę, kad ieškom sesem brolio. Manau, kad auginančiom porelę, trečio nėštumo metu buvo mažiau aktuali tema apie kūdiko lytį. Mano uošvio akyse vyras jau brokdariu buvo virtes.  ?Toks požiūris man tai
gagrate
2008 03 17, 18:00
Laukiuosi trecio,malonu buvo suzynoti,kad po dvieju mergaiciu turesiu sunu  bet kaip reiks susitvarkyti si visais trimis, tai dar nelabai issivaizduoju
Idomiai jus cia diskutuojat, nors man labai keista pasirode - kad aplinkiniai kazkaip reaguoja, kai suzino apie tris vaikus  cia kazkokia sovietmecio etikete su neigiamu atspalviu - daugiavaike  as turiu tris, bet gyvenu ne LT, galbut todel niekada ir nesulaukiau jokiu komentaru is aplinkiniu, kad trys tai per daug, per mazai, ar staciai nepadoru I tokias debiliskas reakcijas, kaip "kam tau to trecio vaiko", tai net neturiu laiko ju klausyti, cia pirmiausiai is savo mamos sulaukiau, tai kai atsibodo mandagiai klausyti, pasakiau jai, kad ji pati yra egoiste, nes daugiau kaip viena auginti yra per sunku - tai, kad as beprotiskai norejau brolio ar seses, ji nebuvo svarbu. Daugiau komentaru, bent man i akis, nera. Anyta gal ir galvoja kazka, bet jai laiko turiu dar maziau. O visi kiti - niekada nepagalvojau, kad kazkam idomu. Kol atvaziavusi atostogu i LT neisejau pasivaiksciot i Laisves Aleja, su savo trim atzalom, drauge ir jos dviem berniukais  ir susilaukem komentaru is jaunu vaikinu, tipo tokios jaunos, o jau tiek vaiku nors ne tokios mes ir jaunos, abiems virs 30 tik tada ir pastebejau, kad eidama gatve viena su net trim vaikuciais esu gana idomus vaizdelis  o cia, UK, niekas net nemirkteli, nieko nuostabaus tame nera. Nieko nestebina net zymiai didesnes seimos - na, aisku kai septyni vaikai nuo 4 skirtingu tevu, tai jau kas kita, bet ne apie tai kalba. Cia gal daugiau lietuvisko mentaliteto klausimas, kai jauciamas reikalas aptarineti tokius asmeninius svetimu seimu reikalus, kaip vaiku skaicius ar ju vardai. As manau, kad tai labai, labai individualu - vienam idealu atrodys tureti viena vaika, kitam du, dar kazkam - keturis. Mano idealus skaicius yra 3, berniukas ir dvi mergytes
mamaSandra
2008 03 27, 13:12
Ir mes prisijungsim prie Jūsų - turim tris merginas. Taip kad teorija, kad po dviejų pirmųjų vienodos lyties vaikų trečias irgi bus tos pačios lyties - mūsų atveju pasiteisino. Labai džiaugiamės savo mažąja lėlyte, nors iš aplinkinių esu girdėjusi vyrui reiškiamą užuojautą, kad bobyne teks gyvent... Svarbiausia, kad jis pats ir mes visi esam labai laimingi ir į tokias kalbas dėmesio nekreipiam.
gagrate
2008 03 27, 17:20
QUOTE(mamaSandra @ 2008 03 27, 15:12) Ir mes prisijungsim prie Jūsų - turim tris merginas. Taip kad teorija, kad po dviejų pirmųjų vienodos lyties vaikų trečias irgi bus tos pačios lyties - mūsų atveju pasiteisino. Labai džiaugiamės savo mažąja lėlyte, nors iš aplinkinių esu girdėjusi vyrui reiškiamą užuojautą, kad bobyne teks gyvent... Svarbiausia, kad jis pats ir mes visi esam labai laimingi ir į tokias kalbas dėmesio nekreipiam. Saunuoles kad nekreipiat,uztai vyras bus pagerbtas ir lepinamas visu keturiu moteriskiu,kitiems tik pavydet tokio demesio
neringuska
2008 03 27, 17:32
Pas mane mergyte-berniukas-mergyte, kai laukiaus trecio, nesvarbu buvo kas, bet giliai sirdelej vistiek norejau dukrytes
acura_maniake
2008 03 28, 10:17
sveikutes.as va laukiuosi trecio,tai irgi reakciju visokiu sulaukiau.  tevai buvo be zodziu kai pranesiau,o brolio zmone isvis leptelejo tai kam tau trecias jei jau porele turi  bet anyta palaiko,negti labai,nes pati ketruris bernus uzauginus. tai kolkas pas mane yra berniukas-mergaite-..... ir labai noreciau berniuko  (o ketvirtos mergaites  )bet ir mergyte taip pat mylesim
rasiukasss79
2008 03 28, 10:47
sveikutes as irgi kaip laukiausi trecio buvo visokiu emociju ir pati bijojau odabar pagalvoji ka veikciau be jo butu liudnoka
LUNARIA
2008 03 29, 20:46
Labai labai noriu trecio  jei kada ir turiesiu, noreciau mergytes
Visada norėjau trijų vaikučių ir kažkodėl galvojau apie tris mergytes O gavosi taip kaip gavosi: mergytė-berniukas-berniukas Dabar dar labiau džiaugiuosi, nes visi tokie skirtingi, įdomūs ir nepakartojami
AIsku, ir as norejau mergytes, bet siuo metu nera taip svarbu, nes auginu tris nuostabius vaikinukus
voveriukas*
2008 05 12, 21:16
Turiu dvi mergytes, ir po 10 metų pertraukos pagimdžiau trečią sūnelį  , vyras labai buvo laimingas, bet va ketvirtam jau nebeprikalbinu  , nors gyvenimo sąlygos pas mus dabar tikrai geresnės nei anksčiau.
Lady Dy
2008 07 04, 18:44
Pas mane yra mergaitė, berniukas, mergaitė,ketvirtam jau per vėlu.Pirmo tai reikėjo, o paskui jau savaime gavos kiek norėjom.
gretaliepa
2008 07 08, 23:03
as turiu du berniukus jau didelius, paaugliai, ir va praeitais metais gime mergaiciuke. jatau, kaip smagu. ir broliukai myli, ir teveliui dziaugsmelis, ir man princese
pavasarine skrybelaite
2008 07 16, 18:38
As irgi tris panytes turiu. Vyresnes jau nemazos, o trecioji - mylima netyciuke del kurios esu laaabai laiminga nuo pat pirmos akimirkos As kazkaip daugiau teigiamu reakciju sulaukiau  , neigiamu net nepamenu ar buvo Noreciau ir ketvirto zmogeliuko  . Nors vyras jau nepasiryzes... Idomu kaip su ta teorija siuo atveju
geguzevasaris
2008 07 17, 18:55
QUOTE(gretaliepa @ 2008 07 09, 01:03) as turiu du berniukus jau didelius, paaugliai, ir va praeitais metais gime mergaiciuke. jatau, kaip smagu. ir broliukai myli, ir teveliui dziaugsmelis, ir man princese  Tikrai smagu...Mes taip pat auginam du berniukus, jau ką ten auginam, vyresnėlis-vaikinas gražuolis jau (penkiolikos metų)  , antrasis ( devynerių )mano sielos draugas -jau taip idealiai mudu sutariam  , o trečias -svajonė, kad būtų mergytė ( kol kas dar nežinom , bet labai labai norėtume visi ).Kartais pagalvoju, jei būtų antra gimusi mergytė, tai savo nuostabaus antrojo sūnaus nebūčiau turėjusi  Vadinasi du berniukai suteikia man šansą bandyti dar  . Kai sako nesvarbu kas , svarbu , kad sveiki, tai man netinka visiškai  Visų pirma, net negalvoju apie jokius nesveikumus...Bet tikrai žinau, kad kokios mintys beužplūstų ( gal net ašaros silpnumo minutę), jei svajonė neišsipildytų, vistiek be galo, iki beprotybės mylėsiu tą, kas gims. Bet dabar noriu mergytės  . Dar dėl pirmam puslapyje pasakytos teorijos .Ko gero, reikia atsižvelgti tik į tuos atvejus , kai visi gimdymai tvarkingi.  T.y., nėra tuose tarpuose nei persileidimų, nei nėštumo nutraukimo (tada teorija lyties patikrinti negalėtų, ar ne?)
alter ego
2008 07 18, 11:46
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 17, 19:55) Dar dėl pirmam puslapyje pasakytos teorijos .Ko gero, reikia atsižvelgti tik į tuos atvejus , kai visi gimdymai tvarkingi.  T.y., nėra tuose tarpuose nei persileidimų, nei nėštumo nutraukimo (tada teorija lyties patikrinti negalėtų, ar ne?) Taip, labai gera pastaba  Ko gero teorija apie tai, kai visi išnešiojimai ir gimdymai tvarkingi, nebuvo jokių persileidimų ar abortų.
QUOTE(Tyna4 @ 2008 07 14, 01:33) o pas mus -vyrai
viens-padukelis,dvi -isdykusios
Reginok
2008 10 05, 00:31
jjurgitas
2008 10 07, 10:32
Pas mus keturi berniukai ir mergyte
Jurgyyyta
2008 11 03, 14:57
**Amore Dea**
2008 11 08, 13:17
Sveikutes,as turiu viena berna,ir dvi paneles.
*Vilma*
2008 11 08, 14:36
Sveikos o pas mane trys berniukai
QUOTE(vydux @ 2008 11 03, 11:24) Pas mus keturi berniukai ir mergyte  Trečias kartas nemelavo. Mūsų trečias - dvigubi berniokai. Sesė vienintelė - pirmoji.
Loretti
2008 11 08, 22:53
Pas mane trys panelės,beje dvi paskutinės gimę sausio pirmą dieną.Taip jau pavyko,vyras pajuokavo,kad reikia trečio vaiko 2000-tinės,tai taip ir gavos,ji gimė 2000-siais sausio pirmą,dvylika min po vidurnakčio.Ji antras vaikas gimęs Kaune naujam tūkstantmety,vat.  .Vaikščiojau kitaip nei su dviem pirmom,bet gimė panelė vistiek.Tai jau parduotuvę ir uždarėm,užteks ir šių.
o mes turim tris vaikinus  kazkada man isbure kad turesiu du berniukus ir mergyte. bet trecias vaikinas ne is tolo neprimena mergytes  tikras drutas vyras  nezinau ar bandysim dar karta.......
Turiu 2 sūnus ir dukrytę  manau, apsistosim skanume
Sveikutes Supermamytes manau sis pasveikinimas tinka visom mamytem  ,ar ji augina viena vaikuti,ar du ir daugiau.niekada nemaniau jog lauksiuos trecio stebuklelio.  o dabar ir as noreciau papildyt jusu gretas
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41) Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties  Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  Mums pasitvirtino
Na,as auginu jau tris dukrytes
vaiduuse
2008 11 17, 15:15
mūsų šeimoj auga sūnus, dukra ir sūnus
Debesiena
2008 11 19, 11:57
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41) Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties  Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  na, paneigt teoriją galiu-arba tiksliau aš tarp tų 30-20proc.-nes pati esu trečias vaikas savo šeimoj, o pirmieji du buvo vyriokai  (na, aš pati moteris jei dar nesupratot  ) o va pat kolkas balsuot negaliu, nes dar nepagimdžiau savo žirniukų  o pirmi du buvo mergaitė ir berniukas
|
|