Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trys vaikai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4
maziss
Laba,

na ka ir as nutariau su savo didziaja seimyna prisijungti prie jusu linksmu pasiplepejimu mirksiukas.gif

Kazkaip nedaug kas siais laikas mus supranta ar palaiko. Na bent jau musu tarpe. Kazkaip visi mano jog mudu su vyru fool.gif kad siais laikais turim net TRIS vaikus doh.gif nes dauguma musu draugu ir pazystamu vos po viena teaugina doh.gif

Bet mes didziuojames ir visad didziuosimes savo saunuoliais thumbup.gif clap.gif
Jei atvirai tai net ir apie sese sesei jau pamastom ax.gif Nes kartais lieka vargse viena dvieju boliu atstumta... unsure.gif Na kol kas Kaledoms parupinom jai "sese" Chou Chou....Na kol apsispresim galutinai, ir ..... mirksiukas.gif

Nors baisu, kad tada jau mano mama tikrai infarktas istiks doh.gif Nu ziauriai ji buvo pries trecia, ir viskas...Bet....Kai gime pirmoji jai anuklele, tai dabar.....taip taip tirpsta del jos, visi norai pildomi princesei doh.gif

Taip, kad manau saunu jog jusu tokiu drasiu mamyciu kaip as blush2.gif 4u.gif yra tikrai ne viena....saunuoles thumbup.gif Mano manymu, kiekviena seima zino tikrai kiek ji nori buti didele, ir kiek ji gali.....O kitu nuomones siuo atveju isvis nesvarbu lotuliukas.gif Manau tai daugiau pavydas sneka, nes tikrai beveik kiekviena noretu vaikiuku turet kuo daugiau, bet ne kiekviena turi tiek drasos, ar palaikymo doh.gif

Na, o mums toms drasioms, ir su tokiais puikiais vyrais, ir dar saunesniais vaikais thumbup.gif thumbup.gif linkiu kuo linksmesniu artejanciu svenciu, sveikatos ir meiles newyear.gif
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2007 12 09, 23:36)
Ir as turiu tris padauzas aktyvius vakinukus  wub.gif Taip pripratau, kad nemokeciau net mergytes augint  blush2.gif
*

Niekis irnesakyk.gif jei tik turetumet tikrai viska moketumet bigsmile.gif taip tik atrodo is pradziu doh.gif bet tikrai nesunku lotuliukas.gif Juk su savo vaku niekad nesunku mirksiukas.gif
Patikekit, zinau ka sakau lotuliukas.gif mirksiukas.gif
rasikeke
Sveikutes,
Ne taip seniai ir pas mus atkeliavo labai lauktas treciukas:valio . Kitu reakcija blink.gif (daugiausia giminiu) - netyciukas. Visiem reikejo aiskinti, kad labai planuotas ir tuo paciu is karto del ketvirto nuteikinejau. Tai jau apsiprato, kad mes ten kazkokie... fool.gif O draugai group.gif tai dauguma daugiavaikiai, tai vieni su kitais tik ir lenktyniaujam assa.gif assa.gif assa.gif
O kas daro tyrima, tai surasysiu draugu ir pazistamu vaiku lyciu eiliskuma.
Mano pacios 1 Mergyte 2 ir 3 bernaitis.
Kitos 4 M (pradesiu trumpinti)
1M 2V 3V
1M 2V 3V
1M 2V 3M
1M 2M 3V
1M 2M 3M
1M 2M 3V 4M
1M 2M 3V 4V 5M 6 jau greit
1M 2V 3M 4V
1V 2V 3V
1V 2M 3V
1V 2V 3M
Siam kartui tiek atsiminiau. O teoriju yra daug ir ivairiu, bet tai kitam kartui, grizo mano didziausias vaikis, tai begu vakariene ruost biggrin.gif
vaidabas
Sveiki, na pas mus dvi mergaites ir berniukas, kalbu buvo visokiausiu, ir palaikanciu, ir uz nugaros smerkianciu...Bet cia musu gyvenimas, ir net isisvaizduot negaliu be kurio nors is ju....
Tautosaka
pirmoji dukra, po to sūnus, pagrandukas irgi sūnus... nėr šeimoj lygybės.... nors, kol kas katę priskiriam moteriškai giminei smile.gif
marita14
Pirma karta girdziu teorija, kad 3 vaikai - dazniausiai tos pacios lyties. as pati turiu du brolius, ir auginu du bernus ir mergele. O tu teoriju visokiu yra...
Bambiniene
Pisijungiu ir as prie diskusiju.turejau 2 vaikus tarpkuriu 2mskirtumas,porele,ko noreti isi norai patenkinti.tiksirdyje gyveno vardas kuris buvo nerealizuotas. uzsimaniau vaikelio,tiesiog jauciau sale kurio dar nebuvo. kai aplinkinia suzinojo,taibuvo minciu visokiu,komnetaru irgi;kam jums,juk vaikai pauaginti,kam ats vargas. be to porele tuirm. atlaikem,ne snoras buvo diesnis. dziaugaiusi ir skraidziu padebesiais. tik labaidaznaiaptemdydavo zvilksniaii ypac bobuciu; 2 turi kam tautrecias. vyras ake kad manparanoja, bet kai eidavau su pilvu ir 1 vaiku viska sgrazu, tik veduosi 2 vaikus viskas, kreivi zvilksniai. atsirado pupa, garzi pupa. vsii kalbina, juokina,bet jei pamato dar 2 vaikus salia iskart nutyla ir ziuri kaipi asocialai seima. tirkai tokai nesijauciu, nes vaiaki viskuo aprupinti ir emesio visiem stengiuosi skirti vienodai. bet musu aplinkos poziuris ziaurus; turi porele taikam tau dar ? va to nesuprasiu,juk nealkoholikai, isgalim pamaitinti ir aprenkti ir i mokslus isleisti, taituretu dziaugtis kad "prieaugli" gerinam wink.gif
kerija
QUOTE(Bambiniene @ 2008 03 02, 02:03)
Pisijungiu ir as prie diskusiju.turejau 2 vaikus tarpkuriu 2mskirtumas,porele,ko noreti isi norai patenkinti.tiksirdyje gyveno vardas kuris buvo nerealizuotas. uzsimaniau vaikelio,tiesiog jauciau sale kurio dar nebuvo. kai aplinkinia suzinojo,taibuvo minciu visokiu,komnetaru irgi;kam jums,juk vaikai pauaginti,kam ats vargas. be to porele tuirm. atlaikem,ne snoras buvo diesnis. dziaugaiusi ir skraidziu padebesiais. tik labaidaznaiaptemdydavo zvilksniaii ypac bobuciu; 2 turi kam tautrecias. vyras ake kad manparanoja, bet kai eidavau su pilvu ir 1 vaiku viska sgrazu, tik veduosi 2 vaikus viskas, kreivi zvilksniai. atsirado pupa, garzi pupa. vsii kalbina, juokina,bet jei pamato dar 2 vaikus salia iskart nutyla ir ziuri kaipi asocialai seima. tirkai tokai nesijauciu, nes vaiaki viskuo aprupinti ir emesio visiem stengiuosi skirti vienodai. bet musu aplinkos poziuris ziaurus; turi porele taikam tau dar ? va to nesuprasiu,juk nealkoholikai, isgalim pamaitinti ir aprenkti ir i mokslus isleisti, taituretu dziaugtis kad  "prieaugli" gerinam wink.gif
*

Aš manau, kad tu per jautriai reaguoji, patikėk manim, tikrai daugelis Nežiūri kreivai schmoll.gif Kai pradėjau lauktis trečio, irgi buvo visokių baimių, kompleksų. Bet jau įsitikinau, kad visai be reikalo.Sulaukiu tiekSvaeikinimų ir palaikymo, kad esu net nustebinta.Keletas draugių prisipažino taip pat pamąstančios apie pagranduką thumbup.gif
Žinoma, yra ir skeptikų, bet į akis tai jau nedrįsta nieko sakyti, o jau ką galvoja, tai man visai neįdomu.Yra žmonių, kuriems ir vieno vaiko gana.
Taigi džiaukis savo džiaugsmeliais, ir neleisk niekam gadinti tau laimės. Tu to norėjai ir turi, o visiems neįtiksi 4u.gif
renacike
Sveikos,man netgi pakeitus vyra gavosi berniokas-kaip ten statistika...miega.Manau kalbu girdi maziau tos seimos kurios nera issituokusios vat as girdejau daug visokiu kalbu-kurie nezino kad esu istekejusi 2karta tie pagiria o tie kurie zino visko lepteli.Man visi vaikai lygus kaip kiekvienai mamai o kiekvienas uzgauliojimas tiesiog skaudus.
Bambiniene
Na as labainekreipiu demesiokas kaip masto... bet juoka sima,kai as einu kur nors su visais tai nosi uzrieciu kuoauksciau ir kaip tik kuo garsiau su vaiaksi bendrauju, kirkinames, dukstam. tegu matokad mum negeda. o siaipkai draugai suzinojo,aisku sveikino,betveliau prisipazinoka ddusioje minciu visokiu buvo., daba as dziaugiuosi savo dziugsmais ir nesuku galvos. aisku kokioje sodroje teisiog riekia irodyneti ak dneisisiskyrus ir vaikai to pacio tevo wink.gif tiesiok iki komediju buna wink.gif
lijanane
smile.gif Sveiki ir sveikos 4u.gif Mes ,tuoj metai,kai esame penki. Berniukas ,dvynukes ir mes su vyru.Labai smagu.Kai laukiausi dvynukiu daug kas gasdino--------tipo bus labai sunku...Nesmone,kaifuoju nuo vaiku ir gyvenimo ,viskas super!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
triule
nieks kreivai neziuri schmoll.gif tik pritaria (kai kas net baltai pavydi) musu draugu, pazistamu rate biggrin.gif p.s. mergaite-berniukas-mergaite smile.gif
Mikaveda
Kaip smagu skaityti, kai mamos, auginančios tris vaikus, trykšta tokia energija. Aš bandau įsivaizduoti, ką apie tai mąsto tos mamos, kurios turi vieną vaikutį ir dejuoja, kad nesusitvarko, ar laiko niekaip sau neranda. Pati auginu du berniukus, ir nors jie kartais mane išvaro iš proto, mielai norėčiau dar vieno, o gal net dviejų. Ir nesvarbu lytis. Tiesiog su baltu pavydu žiūriu į tas šeimas, kurios augina daug vaikučių. Tai vis bandau vyrą kalbinti, kad pamąstytų apie trečią. Ir man visiškai nerūpi visuomenės požiūris šiuo klausimu. Taigi moterys, jei tik norim ir išgalim pirmyn!!!!!!
skotija
Neseniai susilaukiau antrojo vaikucio.. Na apie trecia, pagalvojus, gal dar nea.... O gal ateity rolleyes.gif
vibiel
visada norėjau trijų vaikučių.Po pirmos karalaitės gimė ir antra karalaitė. Abu vaikučiai buvo planuoti, o štai trečias netyčiukas-karaliukas. Kai nestuke.gif , visi aplinkiniai buvo įsitikinę, kad ieškom sesem brolio. Manau, kad auginančiom porelę, trečio nėštumo metu buvo mažiau aktuali tema apie kūdiko lytį. Mano uošvio akyse vyras jau brokdariu buvo virtes. cry.gif ?Toks požiūris man tai doh.gif
gagrate
Laukiuosi trecio,malonu buvo suzynoti,kad po dvieju mergaiciu turesiu sunu smile.gif bet kaip reiks susitvarkyti si visais trimis, tai dar nelabai issivaizduoju doh.gif
athina
Idomiai jus cia diskutuojat, nors man labai keista pasirode - kad aplinkiniai kazkaip reaguoja, kai suzino apie tris vaikus g.gif cia kazkokia sovietmecio etikete su neigiamu atspalviu - daugiavaike unsure.gif as turiu tris, bet gyvenu ne LT, galbut todel niekada ir nesulaukiau jokiu komentaru is aplinkiniu, kad trys tai per daug, per mazai, ar staciai nepadoru doh.gif

I tokias debiliskas reakcijas, kaip "kam tau to trecio vaiko", tai net neturiu laiko ju klausyti, cia pirmiausiai is savo mamos sulaukiau, tai kai atsibodo mandagiai klausyti, pasakiau jai, kad ji pati yra egoiste, nes daugiau kaip viena auginti yra per sunku - tai, kad as beprotiskai norejau brolio ar seses, ji nebuvo svarbu. Daugiau komentaru, bent man i akis, nera. Anyta gal ir galvoja kazka, bet jai laiko turiu dar maziau. O visi kiti - niekada nepagalvojau, kad kazkam idomu. Kol atvaziavusi atostogu i LT neisejau pasivaiksciot i Laisves Aleja, su savo trim atzalom, drauge ir jos dviem berniukais wub.gif ir susilaukem komentaru is jaunu vaikinu, tipo tokios jaunos, o jau tiek vaiku lotuliukas.gif nors ne tokios mes ir jaunos, abiems virs 30 cool.gif tik tada ir pastebejau, kad eidama gatve viena su net trim vaikuciais esu gana idomus vaizdelis rolleyes.gif o cia, UK, niekas net nemirkteli, nieko nuostabaus tame nera. Nieko nestebina net zymiai didesnes seimos - na, aisku kai septyni vaikai nuo 4 skirtingu tevu, tai jau kas kita, bet ne apie tai kalba. Cia gal daugiau lietuvisko mentaliteto klausimas, kai jauciamas reikalas aptarineti tokius asmeninius svetimu seimu reikalus, kaip vaiku skaicius ar ju vardai. As manau, kad tai labai, labai individualu - vienam idealu atrodys tureti viena vaika, kitam du, dar kazkam - keturis. Mano idealus skaicius yra 3, berniukas ir dvi mergytes wub.gif
mamaSandra
Ir mes prisijungsim prie Jūsų - turim tris merginas.
Taip kad teorija, kad po dviejų pirmųjų vienodos lyties vaikų trečias irgi bus tos pačios lyties - mūsų atveju pasiteisino.
Labai džiaugiamės savo mažąja lėlyte, nors iš aplinkinių esu girdėjusi vyrui reiškiamą užuojautą, kad bobyne teks gyvent...
Svarbiausia, kad jis pats ir mes visi esam labai laimingi ir į tokias kalbas dėmesio nekreipiam.

gagrate
QUOTE(mamaSandra @ 2008 03 27, 15:12)
Ir mes prisijungsim prie Jūsų - turim tris merginas.
Taip kad teorija, kad po dviejų pirmųjų vienodos lyties vaikų trečias irgi bus tos pačios lyties - mūsų atveju pasiteisino.
Labai džiaugiamės savo mažąja lėlyte, nors iš aplinkinių esu girdėjusi vyrui reiškiamą užuojautą, kad bobyne teks gyvent...
Svarbiausia, kad jis pats ir mes visi esam labai laimingi ir į tokias kalbas dėmesio nekreipiam.
*

Saunuoles kad nekreipiat,uztai vyras bus pagerbtas ir lepinamas visu keturiu moteriskiu,kitiems tik pavydet tokio demesio mirksiukas.gif
neringuska
Pas mane mergyte-berniukas-mergyte, kai laukiaus trecio, nesvarbu buvo kas, bet giliai sirdelej vistiek norejau dukrytes ax.gif
acura_maniake
sveikutes.as va laukiuosi trecio,tai irgi reakciju visokiu sulaukiau. doh.gif tevai buvo be zodziu kai pranesiau,o brolio zmone isvis leptelejo tai kam tau trecias jei jau porele turi doh.gif bet anyta palaiko,negti labai,nes pati ketruris bernus uzauginus.
tai kolkas pas mane yra berniukas-mergaite-..... ir labai noreciau berniuko blush2.gif (o ketvirtos mergaites biggrin.gif )bet ir mergyte taip pat mylesim smile.gif
rasiukasss79
sveikutes as irgi kaip laukiausi trecio buvo visokiu emociju ir pati bijojau odabar pagalvoji ka veikciau be jo butu liudnoka thumbup.gif thumbup.gif
LUNARIA
Labai labai noriu trecio ax.gif jei kada ir turiesiu, noreciau mergytes tongue.gif
Larysa
Visada norėjau trijų vaikučių ir kažkodėl galvojau apie tris mergytes biggrin.gif
O gavosi taip kaip gavosi: mergytė-berniukas-berniukas thumbup.gif
Dabar dar labiau džiaugiuosi, nes visi tokie skirtingi, įdomūs ir nepakartojami thumbup.gif
R.A.
AIsku, ir as norejau mergytes, bet siuo metu nera taip svarbu, nes auginu tris nuostabius vaikinukus wub.gif
voveriukas*
Turiu dvi mergytes, ir po 10 metų pertraukos pagimdžiau trečią sūnelį thumbup.gif , vyras labai buvo laimingas, bet va ketvirtam jau nebeprikalbinu schmoll.gif , nors gyvenimo sąlygos pas mus dabar tikrai geresnės nei anksčiau.
Lady Dy
Pas mane yra mergaitė, berniukas, mergaitė,ketvirtam jau per vėlu.Pirmo tai reikėjo, o paskui jau savaime gavos kiek norėjom.
gretaliepa
as turiu du berniukus jau didelius, paaugliai, ir va praeitais metais gime mergaiciuke. jatau, kaip smagu. ir broliukai myli, ir teveliui dziaugsmelis, ir man princese 4u.gif bigsmile.gif
Tyna4
Pas mane visos trys panelytes wub.gif
Musu namuose moterys valdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pavasarine skrybelaite
As irgi tris panytes turiu. Vyresnes jau nemazos, o trecioji - mylima netyciuke del kurios esu laaabai laiminga nuo pat pirmos akimirkos tongue.gif
As kazkaip daugiau teigiamu reakciju sulaukiau thumbup.gif , neigiamu net nepamenu ar buvo g.gif
Noreciau ir ketvirto zmogeliuko ax.gif . Nors vyras jau nepasiryzes... Idomu kaip su ta teorija siuo atveju lotuliukas.gif
geguzevasaris
QUOTE(gretaliepa @ 2008 07 09, 01:03)
as turiu du berniukus jau didelius, paaugliai, ir va praeitais metais gime mergaiciuke. jatau, kaip smagu. ir broliukai myli, ir teveliui dziaugsmelis, ir man princese  4u.gif  bigsmile.gif
*

Tikrai smagu...Mes taip pat auginam du berniukus, jau ką ten auginam, vyresnėlis-vaikinas gražuolis jau (penkiolikos metų) wub.gif , antrasis ( devynerių )mano sielos draugas -jau taip idealiai mudu sutariam wub.gif , o trečias -svajonė, kad būtų mergytė ( kol kas dar nežinom , bet labai labai norėtume visi ).Kartais pagalvoju, jei būtų antra gimusi mergytė, tai savo nuostabaus antrojo sūnaus nebūčiau turėjusi smile.gif Vadinasi du berniukai suteikia man šansą bandyti dar rolleyes.gif .
Kai sako nesvarbu kas , svarbu , kad sveiki, tai man netinka visiškai ax.gif Visų pirma, net negalvoju apie jokius nesveikumus...Bet tikrai žinau, kad kokios mintys beužplūstų ( gal net ašaros silpnumo minutę), jei svajonė neišsipildytų, vistiek be galo, iki beprotybės mylėsiu tą, kas gims. Bet dabar noriu mergytės rolleyes.gif .

Dar dėl pirmam puslapyje pasakytos teorijos .Ko gero, reikia atsižvelgti tik į tuos atvejus , kai visi gimdymai tvarkingi. g.gif T.y., nėra tuose tarpuose nei persileidimų, nei nėštumo nutraukimo (tada teorija lyties patikrinti negalėtų, ar ne?)
alter ego
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 07 17, 19:55)
Dar dėl pirmam puslapyje pasakytos teorijos .Ko gero,  reikia atsižvelgti tik į tuos atvejus , kai visi gimdymai tvarkingi. g.gif T.y., nėra tuose tarpuose nei persileidimų, nei nėštumo nutraukimo (tada teorija lyties patikrinti negalėtų, ar ne?)
*

Taip, labai gera pastaba smile.gif Ko gero teorija apie tai, kai visi išnešiojimai ir gimdymai tvarkingi, nebuvo jokių persileidimų ar abortų.
Casual
QUOTE(Tyna4 @ 2008 07 14, 01:33)
Pas mane visos trys panelytes wub.gif
Musu namuose moterys valdo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o pas mus -vyrai lotuliukas.gif
laumir
viens-padukelis,dvi -isdykusios biggrin.gif
Reginok
Pas mus 3 berniukai-azuoliukai smile.gif biggrin.gif tongue.gif
Breira
ax.gif
jjurgitas
turiu du bernus ir tikiuosi, kad nesioju mergyte wub.gif wub.gif wub.gif
vydux
Pas mus keturi berniukai ir mergyte wub.gif
Jurgyyyta
sveikos 4u.gif as turiu dukra ir du bernus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
**Amore Dea**
Sveikutes,as turiu viena berna,ir dvi paneles.
*Vilma*
Sveikos 4u.gif
o pas mane trys berniukai wub.gif thumbup.gif
Ateik
QUOTE(vydux @ 2008 11 03, 11:24)
Pas mus keturi berniukai ir mergyte wub.gif
*

Trečias kartas nemelavo. biggrin.gif

Mūsų trečias - dvigubi berniokai. Sesė vienintelė - pirmoji.
Loretti
Pas mane trys panelės,beje dvi paskutinės gimę sausio pirmą dieną.Taip jau pavyko,vyras pajuokavo,kad reikia trečio vaiko 2000-tinės,tai taip ir gavos,ji gimė 2000-siais sausio pirmą,dvylika min po vidurnakčio.Ji antras vaikas gimęs Kaune naujam tūkstantmety,vat. thumbup.gif .Vaikščiojau kitaip nei su dviem pirmom,bet gimė panelė vistiek.Tai jau parduotuvę ir uždarėm,užteks ir šių.
olenka
o mes turim tris vaikinus biggrin.gif kazkada man isbure kad turesiu du berniukus ir mergyte. bet trecias vaikinas ne is tolo neprimena mergytes lotuliukas.gif tikras drutas vyras thumbup.gif nezinau ar bandysim dar karta....... rolleyes.gif
žanin
Turiu 2 sūnus ir dukrytę wub.gif manau, apsistosim skanume tongue.gif
Lioka
Kokios jus šaunuolės 4u.gif ax.gif ax.gif 4u.gif Kaip man gražu tris vaikai thumbup.gif
NILE**
Sveikutes Supermamytes 4u.gif
manau sis pasveikinimas tinka visom mamytem mirksiukas.gif ,ar ji augina viena vaikuti,ar du ir daugiau.niekada nemaniau jog lauksiuos trecio stebuklelio. nestuke.gif o dabar ir as noreciau papildyt jusu gretas blush2.gif

norala
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41)
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties smile.gif
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  biggrin.gif
*

Mums pasitvirtino ax.gif
irena@
Na,as auginu jau tris dukrytes wub.gif
vaiduuse
mūsų šeimoj auga sūnus, dukra ir sūnus biggrin.gif
Debesiena
QUOTE(alter ego @ 2007 09 24, 15:41)
Tiesiog girdėjau tokią teoriją, kad jei turi 2 tos pačios lyties vaikų, tai kažkur 70-80 proc. kad ir 3 vaikas bus tos pačios lyties smile.gif
Noriu pažiūrėt ar pasitvirtins?  biggrin.gif
*

na, paneigt teoriją galiu-arba tiksliau aš tarp tų 30-20proc.-nes pati esu trečias vaikas savo šeimoj, o pirmieji du buvo vyriokai mirksiukas.gif (na, aš pati moteris jei dar nesupratot lotuliukas.gif )

o va pat kolkas balsuot negaliu, nes dar nepagimdžiau savo žirniukų ax.gif o pirmi du buvo mergaitė ir berniukas mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.