Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambario interjeras
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
maziulele
Sena tema
uogute
ot turiu labai rimta klausima. 4u.gif
vakar su savo vyru buvom 5zv viesbutyje, ir po baseino teko maudytis masazu kambarelyje yrengtame dushe. tai ne dusho kabina, o tiesiog plytelemis sienos, grindys su nuolydziu ir grazios stiklines durys. nu tiesiog taip faina padaryta wub.gif wub.gif wub.gif
ar darote kuri taip namie? g.gif mudu tai jau nusprendem kad vietoje duso kabinos noretume tokios dusines. Ka manot? bigsmile.gif
uogute
QUOTE(uogute @ 2007 09 25, 18:53)
ot turiu labai rimta klausima.  4u.gif
vakar su savo vyru buvom 5zv viesbutyje, ir po baseino teko maudytis masazu kambarelyje yrengtame dushe. tai ne dusho kabina, o tiesiog plytelemis sienos, grindys su nuolydziu ir grazios stiklines durys. nu tiesiog taip faina padaryta  wub.gif   wub.gif   wub.gif
ar darote kuri taip namie?  g.gif  mudu tai jau nusprendem kad vietoje duso kabinos noretume tokios dusines. Ka manot?  bigsmile.gif
*

va radau pavyzduku bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sheshkiux
QUOTE(uogute @ 2007 09 25, 20:53)
vakar su savo vyru buvom 5zv viesbutyje, ir po baseino teko maudytis masazu kambarelyje yrengtame dushe. tai ne dusho kabina, o tiesiog plytelemis sienos, grindys su nuolydziu ir grazios stiklines durys. nu tiesiog taip faina padaryta  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ar darote kuri taip namie?  g.gif  mudu tai jau nusprendem kad vietoje duso kabinos noretume tokios dusines. Ka manot?  bigsmile.gif
*

Gražu mirksiukas.gif
Aš irgi buvau užsimaniusi ax.gif , bet tam būtų reikėję pradaužyti grindis, ardyti grindų šildymą ir iš naujo suvedžioti ten nuotekų vamzdžius, šildymą, padaryti teisingus nuolydžius ir t.t. doh.gif
uogute
QUOTE(Sheshkiux @ 2007 09 25, 19:22)
Gražu  mirksiukas.gif
Aš irgi buvau užsimaniusi ax.gif , bet tam būtų  reikėję pradaužyti grindis, ardyti grindų šildymą ir iš naujo suvedžioti ten nuotekų vamzdžius, šildymą, padaryti teisingus nuolydžius ir t.t.  doh.gif
*

aaaa nu mums pats laikas apsispresti kol i vidaus darbus neylipom bigsmile.gif rolleyes.gif
SoJa
QUOTE(uogute @ 2007 09 25, 19:53)
vakar su savo vyru buvom 5zv viesbutyje, ir po baseino teko maudytis masazu kambarelyje yrengtame dushe. tai ne dusho kabina, o tiesiog plytelemis sienos, grindys su nuolydziu ir grazios stiklines durys. nu tiesiog taip faina padaryta  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Mes taip darysim blush2.gif Nes pas mus žemesnė patalpa, tai dušo padėklas mus dar labiau pakeltų prie lubų smile.gif
Šiaip tai jei po ta dušinė ne pirmam aukšte, ta prasme po apačia yra rūsys, kaimynai ar pan. tai ypatingą dėmesį reikėtų skirti hidroizoliacijai. Vat ir viskas kokios problemos galėtų iškilti smile.gif
X-iuke
QUOTE(uogute @ 2007 09 25, 20:53)
vakar su savo vyru buvom 5zv viesbutyje, ir po baseino teko maudytis masazu kambarelyje yrengtame dushe. tai ne dusho kabina, o tiesiog plytelemis sienos, grindys su nuolydziu ir grazios stiklines durys. nu tiesiog taip faina padaryta  wub.gif   wub.gif   wub.gif
*

mes darysim kazhka panashaus, manishkis shvedijoje buvo irgi 5 zv viezhbutyhe, tai dusho kabina buvo lygiai tokia kaip pasakoji, tik be duru visai ji buvo pakankamai didele, todel neapsitashko uzh dusho kabinos, tai taip ir mes darysime, tik uzh vienos murines pertvaros bus tuoletas, o kitoje puseje (i langa) bus matinio stiklo pertvara wub.gif
beje mum greichiausiai neisheis padaryti ir vonioj ir dusho kabinoj lygiu grindu (na patikslins ryt ateinantis santexnikas kaip kas imanoma) tai dusho grindys bus bishki paaukshtintos, bet manau vis vien zhiuresis neblogai rolleyes.gif
linnn
o aš buvau 3 žvaigždučių viešb. ir irgi buvo taip padaryta

sorry, nesusilaikiau biggrin.gif
Vyckaju
QUOTE(linnn @ 2007 09 26, 10:04)
o aš buvau 3 žvaigždučių viešb. ir irgi buvo taip padaryta
sorry, nesusilaikiau biggrin.gif
*

O pas mus name be zvaigzuciu, bet irgi taip bus lotuliukas.gif
Caca*
QUOTE(Vyckaju @ 2007 09 26, 10:52)
O pas mus name be zvaigzuciu, bet irgi taip bus lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pas mus irgi. drinks_cheers.gif
ligiukss
QUOTE(uogute @ 2007 09 25, 21:10)
va radau pavyzduku  bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
*

O jom paruošti reikia sukelti grindis? g.gif Ane?kad tą nubėgimą padaryti?
Wilidza
Kai perdarinesime vonia - butinai taip darysime.
Tik va, nerandame tokios didelios duso galvutes. Norime, kad prausiantis ant galvos "lytu siltas lietutis" smile.gif
linnn
QUOTE(Wilidza @ 2007 09 26, 11:40)
Tik va, nerandame tokios didelios duso galvutes. Norime, kad prausiantis ant galvos "lytu siltas lietutis" smile.gif
*

nu žiūrint kokio dydio reikia, bet tikrai yra hansgrohe (einu pasižiūrėt ar gerai parašiau)

gerai atrodo biggrin.gif

va čia tik vienos firmos
lietučiai
Martini
*

yra tų didelių galvų ir Hansgrohe, ir Oras unsure.gif iš katalogo užsakinėkit mirksiukas.gif
ligiukss
*

wub.gif Kaip romantiška...
prieblanda
user posted image
O įmanoma po tokiu dušu nusiprausti nesušlapinus plaukų? g.gif Aš kas kelias dienas tik galvą plaunu ir tikrai nenorėčiau to daryti dažniau nei reikia schmoll.gif
Bomba
QUOTE(Wilidza @ 2007 09 26, 10:40)
*

tai kad pilna ju visose normalesnese santechnikos parduotuvese (isskyrus gal senukus lotuliukas.gif ) tos dideles galvos, tai dar niekis, ale prie ju reikai visos potinkines sistemos, tai normalesnes firmos viskas atsistoja i 1500-2500 lt unsure.gif mes atsisakem sitos minties, ir pasiemem tieiosg Hansgrohe
Raindance dusa. va sitoki: http://www.hansgrohe.com/com/en/products/b...33004A8269.html

su juo ir galva neslapinant bus imanoma nusimaudyti doh.gif
-Braskeele
pas mus irgi tokia didele duso galva bus blush2.gif MB parveze is Vokietijos,ten aisku ji ne 2000 lt kainavo tongue.gif o del galvos nesuslapinimo,tai tikrai jokiu problemu nebus,nes bent jau pas mus ta galva reguliuojasi,ta prasme yra 3 vandens begimo padetys,gali begt placiai,gali siaurai ir dar kazkos tai masazas...dar nebandem smile.gif
uogute
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 26, 10:32)
user posted image
O įmanoma po tokiu dušu nusiprausti nesušlapinus plaukų?  g.gif  Aš kas kelias dienas tik galvą plaunu ir tikrai nenorėčiau to daryti dažniau nei reikia  schmoll.gif
*

o as vos ne kasdien galva plaunu doh.gif tad man nesvarbu-kuo daugiau purks-tuo geriau lotuliukas.gif
Voveryyte
Prisegu nuoroda :
http://www.foto-albumas.lt/displayimage.ph...cat=0&pos=0

Manau cia butu geriausias variantas ir alternatyva,kad nepirkti potinkines sistemos,neardyti sienu ir t.t. Hansgrohes vien tokio dydzio galva ne viena tukstanti kainuotu, o kur dar visokie blokeliai ir kiti priedai..tik aisku nereikia tokiu daiktu kinietisku pirkti!!! bash.gif ax.gif
sygyta
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 26, 12:32)
user posted image
O įmanoma po tokiu dušu nusiprausti nesušlapinus plaukų?  g.gif  Aš kas kelias dienas tik galvą plaunu ir tikrai nenorėčiau to daryti dažniau nei reikia  schmoll.gif
*

del galvos tau labai pasiseke thumbup.gif pavydziu baltai biggrin.gif
o kad nesuslapt plauku galima kepurele uzsidet rolleyes.gif
prieblanda
QUOTE(sygyta @ 2007 09 26, 22:31)
del galvos tau labai pasiseke thumbup.gif  pavydziu baltai biggrin.gif
o kad nesuslapt plauku galima kepurele uzsidet rolleyes.gif
*

Pas mane plaukų didelis kiekis, tai kepurėlė man ne išeitis schmoll.gif
Bomba
QUOTE(Voveryyte @ 2007 09 26, 21:27)
Prisegu nuoroda :
http://www.foto-albumas.lt/displayimage.ph...cat=0&pos=0

Manau cia butu geriausias variantas ir alternatyva,kad nepirkti potinkines sistemos,neardyti sienu ir t.t. Hansgrohes vien tokio dydzio galva ne viena tukstanti kainuotu, o kur dar visokie blokeliai ir kiti priedai..tik aisku nereikia tokiu daiktu kinietisku pirkti!!!  bash.gif   ax.gif
*

kiek toks daiktas kainuoja ir kur buna pirkti ?
Wilidza
QUOTE(prieblanda @ 2007 09 26, 11:32)
user posted image
O įmanoma po tokiu dušu nusiprausti nesušlapinus plaukų? 
*

va va toks smile.gif provincijoje aplaksciau nemazai parduotuviu - geriausiai radau tik perpus mazesni. Niekis, laukia kelione i sostine apsipirkimams.
O galva plaunu kiekviena diena, tad sis klausimas atkrenta.
SoJa
QUOTE(Bomba @ 2007 09 26, 12:00)
tai kad pilna ju visose normalesnese santechnikos parduotuvese (isskyrus gal senukus  lotuliukas.gif ) tos dideles galvos, tai dar niekis, ale prie ju reikai visos potinkines sistemos, tai normalesnes firmos viskas atsistoja i 1500-2500 lt  unsure.gif mes atsisakem sitos minties, ir pasiemem tieiosg Hansgrohe
Raindance dusa. va sitoki: http://www.hansgrohe.com/com/en/products/b...33004A8269.html

su juo ir galva neslapinant bus imanoma nusimaudyti  doh.gif
*

Mes irgi tokį patį nusipirkom drinks_cheers.gif
Voveryyte
QUOTE(Bomba @ 2007 09 27, 09:08)
kiek toks daiktas kainuoja ir kur buna pirkti ?
*

Kaina jo apie 1100 kazkur. Butent sis daiktas vokiskas DUSAR firmos, manau neblogai turetu veikti.....
alioška
Labukas smile.gif Norejau paklausti jusus nuomones. I vonios kambari noreciau pintu baldu, kaip jums atrodo ar jie neisbrinks nuo dregmes?Pas mus nevisada buna dregna, tik kai maudomes po dusu
prieblanda
QUOTE(alioška @ 2007 10 01, 09:34)
Labukas  smile.gif  Norejau paklausti jusus nuomones. I vonios kambari noreciau pintu baldu, kaip jums atrodo ar jie neisbrinks nuo dregmes?Pas mus nevisada buna dregna, tik kai maudomes po dusu
*

Beveik metai stovi vienas pintas krepšiukas vonioj, bet jokių irimo ženklų nepastebėjau ax.gif
AŠA
mergaitės, man šokas: penktadienį žiūrėjau duris į vonią laminuotas užsakyt - 330 Lt + montavimas 80 Lt, šiandien į tą pačią nuėjom užsakyt (nes tik viena ir tėra pas mus) - 490 Lt + 120 Lt montavimas blink.gif nu jei bogu nusišausiu doh.gif gal kur pigiau yra???
AŠA
o kur galima būtų galima Hangsgrohe kraną pigiau nei Senukuose nusipirkti? blush2.gif
peledziuke
QUOTE(AŠA @ 2007 10 02, 09:31)
o kur galima būtų galima Hangsgrohe kraną pigiau nei Senukuose nusipirkti?  blush2.gif
*

Celsyje-ten galima deretis. ax.gif
Voveryyte
QUOTE(peledziuke @ 2007 10 02, 10:54)
Celsyje-ten galima deretis. ax.gif
*

BET KURIOJ santechnikos parduotuveje. Visur galima deretis !!!!!! Nebutinai Celsyje, tik reikia drasiai reikalauti sau priklausancios nuolaidos, nes bet kuri parduotuve zino - geriau parduoti su didele nuolaida,negu isvis neparduoti. Ir zinoma,priklauso nuo pacio konsultanto,nes jis turi teise dalinti nuolaidas - vienas is principo niekada nenuleidzia, o pas kita visi gauna nuolaidas smile.gif 4u.gif
SoJa
QUOTE(AŠA @ 2007 10 02, 09:31)
o kur galima būtų galima Hangsgrohe kraną pigiau nei Senukuose nusipirkti?  blush2.gif
*

Mums Tavydas davė 15 proc. nuolaidos. Bet pirkom pas juos tai tikrai daug. Bet labai malonūs žmonės ten dirba, tai tikėtina, kad ir vienam kranui kažką pritaikytų
jolitka
Man Tavydas padare 20% nuolaida. Suma be nuolaidos buvo virs 2000 lt.
coffe
user posted image
paukstele
Iškilo klausimukas blink.gif Mes planuojam vietoj dušo kabinos daryti sieneles iš trijų pusių plytelėmis ir stiklines duris (apie tai jau daug kalbėta). Tai dabar susimasčiau, jeigu sienų plytelių glaistas bus baltas ar jis neparuduos man labai greitai nuo vandens? Šiaip filtrai stovės name. Pasidalinkit informacija ar patirtim. Ir aplamai, kurios plytelės reikalauja didesnės priežiūros: matinės ar blizgios?
prieblanda
QUOTE(paukstele @ 2007 10 06, 15:02)
Iškilo klausimukas  blink.gif  Mes planuojam vietoj dušo kabinos daryti sieneles iš trijų pusių plytelėmis ir stiklines duris (apie tai jau daug kalbėta). Tai dabar susimasčiau, jeigu sienų plytelių glaistas bus baltas ar jis neparuduos man labai greitai nuo vandens? Šiaip filtrai stovės name. Pasidalinkit informacija ar patirtim. Ir aplamai, kurios plytelės reikalauja didesnės priežiūros: matinės ar blizgios?
*

Manau, kad balti tarpai tikrai paruduos. Ne dėl filtrų, o tiesiog dėl naudojimo, nes pas mus šviesios plytelės, tai ant jų susidaro gelsvos muilo apnašos doh.gif Matinių plytelių vonioj neturiu, bet blizgiom tikrai nesiskundžiu ax.gif
paukstele
Uch merginos padėkit doh.gif , išsakykit daugiau nuomonių:
kurių plytelių priežiūra lengvesnė: matinių ar blizgių?
Miglute
QUOTE(paukstele @ 2007 10 06, 15:02)
jeigu sienų plytelių glaistas bus baltas ar jis neparuduos
*

Kad glaistas neparuduotų, reikia siūles nutepti specialiu impregnantu - jis padengia siūlę skaidria plėvele. Būna įvairių firmų, aš pirkau - ATLAS, vadinasi "Delfin", 1 kg kaina iki10 Lt ( užtenka padengti ~15-20 m2) . Pirkau Senukuose.
mamutas
QUOTE(paukstele @ 2007 10 08, 09:38)
Uch merginos padėkit  doh.gif , išsakykit daugiau nuomonių:
*

manau, kad tikrai matiniu, nes blizges ir reikes blizginti, kad blizgetu g.gif pas mus matines, jau pora metu, rusvos, tai jei ir parudavo - nesimato blush2.gif nevaliau dar ne karto blush2.gif tarpai tarp plyteliu pilki, tai irgi nieko neatsitiko

o va su stikline vonios sienele tai vargstu nerealiai doh.gif dabar jau nusausinu po kiekvieno seimos nario kiekvieno prausimosi doh.gif bet kad nera kuo jos pakeisti g.gif
Laura
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? Blemba, ne ta spalva 'sudejo' doh.gif
SoJa
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 10:29)
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? Blemba, ne ta spalva 'sudejo'  doh.gif
*

Turėtų būti įmanoma, nes ir gremžtukas toks specialus yra. Bet aš tik juodulius norėjau iškrapštyti ir prasikeikiau kiek užtrūkau, o jei visus tarpelius krapštyt tai doh.gif doh.gif doh.gif
Šiaip tai jei nesumokėjot tiems "dėjikams" pinigų tai tegu jie ir gremžia.
Laura
QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 11:44)
Turėtų būti įmanoma, nes ir gremžtukas toks specialus yra. Bet aš tik juodulius norėjau iškrapštyti ir prasikeikiau kiek užtrūkau, o jei visus tarpelius krapštyt tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Šiaip tai jei nesumokėjot tiems "dėjikams" pinigų tai tegu jie ir gremžia.
*

Beda ta, kad dejikas niekuom nekaltas, cia senukai kalti doh.gif Pirkau du vienodos spalvos kibirus tu tarpuku. Tai vienas sviesesnis, kokio ir norejau, ir vienas tamsesnis. O kadangi reikejo 2kg grindim, o 5 kg sienom, tai meistras ir sutepe tuos 2 i grindis o 5 i sienas doh.gif O sienos kazkodel tamsesnes doh.gif
SoJa
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 11:37)
Beda ta, kad dejikas niekuom nekaltas, cia senukai kalti doh.gif  Pirkau du vienodos spalvos kibirus tu tarpuku. Tai vienas sviesesnis, kokio ir norejau, ir vienas tamsesnis. O kadangi reikejo 2kg grindim, o 5 kg sienom, tai meistras ir sutepe tuos 2 i grindis o 5 i sienas doh.gif  O sienos kazkodel tamsesnes doh.gif
*

šiaip tai girdėjau, kad užmaišyti reikia viską vienu metu, nes splavos gali skirtis. Kiek tame tiesos tai nežinau g.gif Nu bet vis tiek meistars lopas, negi jam nekilo klausimų, kad kakas netaip ir negalėjo perskambinti ? Kaip dundulis koks ką padavė į ranką tą ir sutepė doh.gif
O gal sienos dar neišdžiuvusios ? Gal dar padžius ir pašviesės ?
Nes pagal glaisto kiekį tai jei tiek reikės išgrandyt, tai tikrai užsiknisit doh.gif
Laura
QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 12:57)
šiaip tai girdėjau, kad užmaišyti reikia viską vienu metu, nes splavos gali skirtis. Kiek tame tiesos tai nežinau  g.gif Nu bet vis tiek meistars lopas, negi jam nekilo klausimų, kad kakas netaip ir negalėjo perskambinti ? Kaip dundulis koks ką padavė į ranką tą ir sutepė  doh.gif
O gal sienos dar neišdžiuvusios ? Gal dar padžius ir pašviesės ?
Nes pagal glaisto kiekį tai jei tiek reikės išgrandyt, tai tikrai užsiknisit  doh.gif
*

Pirkau tuos kibirelius, kur jau sumaisyta spalva, na meistras man tiesiog pasake kad reikes 5kg sienom, ir 2 grindim, as nuvaziavau i senius, issirinkau pagal palete spalva, griebiau tos spalvos kibirus ir namo doh.gif
O jau isdziuve tai bus doh.gif Pries gera savaite uzglaiste doh.gif O tik sestadieni vaziavau valyt tu plytku, tai ir pamaciau doh.gif Kaip sakant kaltu nera, bent jau ju nesurasi, nes manau kad tie, kurie tuos kibirus klijavo, sumaise lipdukus doh.gif o man va tokia beda padare doh.gif Bandysiu meistram kitiems skambint klausinet, gal zino koki skysti ar ka kad tuos tarpus butu galima lengviau iskrapstyt. Jei ne tai teks susigyvent su tamsiais tarpukais unsure.gif
SoJa
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 12:12)
Pirkau tuos kibirelius, kur jau sumaisyta spalva, na meistras man tiesiog pasake kad reikes 5kg sienom, ir 2 grindim, as nuvaziavau i senius, issirinkau pagal palete spalva, griebiau tos spalvos kibirus ir namo  doh.gif
O jau isdziuve tai bus  doh.gif  Pries gera savaite uzglaiste  doh.gif  O tik sestadieni vaziavau valyt tu plytku, tai ir pamaciau doh.gif  Kaip sakant kaltu nera, bent jau ju nesurasi, nes manau kad tie, kurie tuos kibirus klijavo, sumaise lipdukus doh.gif  o man va tokia beda padare doh.gif  Bandysiu meistram kitiems skambint klausinet, gal zino koki skysti ar ka kad tuos tarpus butu galima lengviau iskrapstyt. Jei ne tai teks susigyvent su tamsiais tarpukais unsure.gif
*

jeigu turit mokėjimo kvitą ir tuos kibirus, kur numeriai užrašyti, tai gal pabandykit kreiptis į vartotojų teises ginančias organizacijas, gal pavyktų rasti teisybę ax.gif
Sėkmės 4u.gif
Saja
QUOTE(paukstele @ 2007 10 08, 09:38)
Uch merginos padėkit  doh.gif , išsakykit daugiau nuomonių:

Buvo prieš kurį laiką diskusija apie tai - tai vieningos nuomonės nėra mirksiukas.gif. Vieni mano, kad matinės praktiškesnės, kiti - kad blizgios. Pas mus šviesios blizgios plytelės, tai nesiskundžiu. Pas draugus matinės - irgi nesiskundžia, bet aš mačiau valymo ruožus ant jų g.gif. Dar daug nuo spalvos priklauso - ant tamsių plytelių vandens nuosėdos labiau matosi, taip SM daug kas rašė.
Papildyta:
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 12:37)
Beda ta, kad dejikas niekuom nekaltas, cia senukai kalti doh.gif  Pirkau du vienodos spalvos kibirus tu tarpuku. Tai vienas sviesesnis, kokio ir norejau, ir vienas tamsesnis. O kadangi reikejo 2kg grindim, o 5 kg sienom, tai meistras ir sutepe tuos 2 i grindis o 5 i sienas doh.gif  O sienos kazkodel tamsesnes doh.gif

O pas jus vienodos spalvos plytelės ant grindų ir ant sienų? T.y. noriu paklausti, gal tik atrodo, kad sienų glaistas tamsesnis, o iš tikrųjų tiesiog plytelės šviesesnės? Mačiau vienoj vietoj - net nepatikėjau, kad tuo pačiu glaistu glaistyta, nes ant tamsesnių žalių grindų glaistas atrodė beveik baltas, o ant šviesių sienų - žalias doh.gif.
AŠA
na štai, mūsų vonios remonto pabaiga jau matoma smile.gif dabar WC laukia savo eilės doh.gif bet dabar įdomu pasidarė, kokius kilimėlius tiesiatevonioje prie dušo kabinų? aš kažkaip užsimaniau pusapvalio kaip pati kabina lotuliukas.gif tik kaži ar tokius gamina biggrin.gif nebent pačiai apsikirpt rolleyes.gif
Laura
QUOTE(SoJa @ 2007 10 08, 13:29)
jeigu turit mokėjimo kvitą ir tuos kibirus, kur numeriai užrašyti, tai gal pabandykit kreiptis į vartotojų teises ginančias organizacijas, gal pavyktų rasti teisybę  ax.gif
Sėkmės  4u.gif
*

Nieko nebeturiu doh.gif Tureciau - tikrai vaziuociau akiu padraskyt blush2.gif lotuliukas.gif Zodziu tikrinti reikia VISKA 4u.gif

QUOTE(Saja @ 2007 10 08, 14:55)
O pas jus vienodos spalvos plytelės ant grindų ir ant sienų? T.y. noriu paklausti, gal tik atrodo, kad sienų glaistas tamsesnis, o iš tikrųjų tiesiog plytelės šviesesnės? Mačiau vienoj vietoj - net nepatikėjau, kad tuo pačiu glaistu glaistyta, nes ant tamsesnių žalių grindų glaistas atrodė beveik baltas, o ant šviesių sienų - žalias  doh.gif.
*

Nevienodos. As irgi is pradziu dar galvojau kad taip atrodo, bet kai nusivale visos dulkes doh.gif
Nufotkinsiu gal savaites pabaigoj blush2.gif
lota
QUOTE(Laura @ 2007 10 08, 10:29)
Klausykit, o imanoma iskrapstyt tuos tarpukus tarp plyteliu ir naujus sutepti?? Blemba, ne ta spalva 'sudejo'  doh.gif
*

Pas mane irgi taip buvo, krapste doh.gif Patys kalti buvo, nes sumaise spalvu kodus. Nemaciau kaip jie tai dare, (nes man butu sirdis neatlaikius biggrin.gif ), bet lyg ir iskrapste...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.