Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panemunės pradinė Kaune
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Lavinja
QUOTE(Sever @ 2010 12 04, 21:28)

Nepanašu, kad tu ką nors mokėtum, ir super-truper pradinė tau nepadėjo, kaip matau biggrin.gif Tikėkimės, kad bent jau lietuvių kalbos tave kas nors išmokys, joje mažiau tokių keiksmažodžių, kuriuos čia pili:oh O jei vaikai iš tokių šeimų kaip tavo eina į tą mokyklą tai visiems reikia ją apeiti lanku schmoll.gif
Savana14
Na zinokite mamytes skaiciau skaiciau ir vis delto nesigailiu kad leisiu i ta mokykla savo vaika. Vadinamu "draugiu" poziuris ir siaip daugumos zmoniu i tai kad pasirinkau panemunes pradine yra ne koks tik del to kad ji mokama. Ir galiausiai pacios prisipazino kad nori ten leisti, bet vyrai nesutinka "svaistyti" pinigu. Mes kiekvienas pasirenkam kas mums svarbiausia. Kam naujausios masinos, o kam geresne mokykla vaikui. Jau nusibodo klausytis pazystamu repliku "kad durna kam ten leidi". Man taip atrodo geriausiai, geresnes uz Panemunes pradine neradau. (Naujai suremontuota klase, maikutes, kepureles, pagalveles... ryto ratas, atskiras kambarys poilsiui... Papildymo ugdymo treneriai atvyksta i mokykla, nereikia papildomai vezioti, dainavimo grupe, sokiu grupe ir t.t. Taip ji mokama! MOKAMA! Jau net bloga nuo reakcijos kai isgirsta zmones si zodi. Bet kitose mokyklose tokio komforto vaikams nera. As nenoriu kad mano vaikas bijotu nueiti i tuoleta ar nenoretu sedeti prie apsilupusiu sienu. O ar moketi ar ne, pasirenkam mes. Kol turim tol mokam! TAIP KAD NUSTOKIT DREBETI IR PAVYDETI!!! Musu nuomone nepasikeis! clap.gif baigiau savo demologija clap_1.gif
vilina
Mano sūnus prieš 4m mokėsi Panemunės prad.dar dabar prisimena su nostalgija.Jei turėtume daugiau vaikų net neabejotume,tikrai leistume tik ten.
zmonele
Gal galit kas i AZ parasyt kiek toj mokykloj moket reikia?
Is anksto dekoju 4u.gif
Editulia
Nuo šio rugsėjo mes irgi jau lankome šią mokyklą. Pasirinkimas pasiteisino nuo pat pirmųjų dienų. Manau kas lankote ar lankysite šią mokyklą sutiksite, kad už pinigus, kuriuos „mokame“ tikrai gauname atgal su kaupu mirksiukas.gif
_vaikyste_
Sveikutes, o kiek jau tas mokslas kainuoja sitoje mokykloje? jei negalima cia rasyt kainos tai i a.z imeskit aciu wink.gif
Uvė
Klasėse - po 30-31 vaiką. Mokykla tikisi tapti progimnazija, tad statysis dar vieną aukštą.
ernoja
QUOTE(Uvė @ 2011 12 09, 14:18)
Klasėse - po 30-31 vaiką. Mokykla tikisi tapti progimnazija, tad statysis dar vieną aukštą.
*

Kauno mokyklų reorganizavimo plane nenumatyta, kad taps progimnazija, nurodytas tik pradinis ugdymas. http://www.mato.kaunas.lm.lt/uploads/plana...bo%20grupes.pdf
Nebent planuojama labai tolimoje ateityje
Boruze5
Niekas čia nerašo savo atsiliepimų ,ar jūs galvojat ,kad rašys eidami i šią mokyklą ,abejoju .O atsiliepimai iš žmonių sklando kur kas kitoki.
lolanta
Gal kas galėtų pakomentuoti šioje mokykloje dirbančias dabartines ketvirtoku, o nuo rugsejo būsimas pirmokų mokytojas smile.gif
skirmantenet
Girdėjau, kad tėvai moka po tūkstantį
_vaikyste_
QUOTE(lolanta @ 2012 01 13, 14:36)
Gal kas galėtų pakomentuoti šioje mokykloje dirbančias dabartines ketvirtoku, o  nuo rugsejo būsimas pirmokų mokytojas smile.gif
*

Man ir butu labai idomu. Ketvirtoku mamytes galetu atsiliepti ir pasipasakoti mirksiukas.gif
moterele
QUOTE(_vaikyste_ @ 2011 11 11, 18:36)
Sveikutes, o kiek jau tas mokslas kainuoja sitoje mokykloje? jei negalima cia rasyt kainos tai i a.z imeskit aciu wink.gif
*

1000 stojamasis

Papildyta:
QUOTE(Savana14 @ 2011 08 15, 21:11)
Na zinokite mamytes skaiciau skaiciau ir vis delto nesigailiu kad leisiu i ta mokykla savo vaika. Vadinamu "draugiu" poziuris ir siaip daugumos zmoniu i tai kad pasirinkau panemunes pradine yra ne koks tik del to kad ji mokama. Ir galiausiai pacios prisipazino kad nori ten leisti, bet vyrai nesutinka "svaistyti" pinigu. Mes kiekvienas pasirenkam kas mums svarbiausia. Kam naujausios masinos, o kam geresne mokykla vaikui. Jau nusibodo klausytis pazystamu repliku "kad durna kam ten leidi". Man taip atrodo geriausiai, geresnes uz Panemunes pradine neradau. (Naujai suremontuota klase, maikutes, kepureles, pagalveles... ryto ratas, atskiras kambarys poilsiui... Papildymo ugdymo treneriai atvyksta i mokykla, nereikia papildomai vezioti, dainavimo grupe, sokiu grupe ir t.t. Taip ji mokama! MOKAMA! Jau net bloga nuo reakcijos kai isgirsta zmones si zodi. Bet kitose mokyklose tokio komforto vaikams nera.  As nenoriu kad mano vaikas bijotu nueiti i tuoleta ar nenoretu sedeti prie apsilupusiu sienu. O ar moketi ar ne, pasirenkam mes. Kol turim tol mokam! TAIP KAD NUSTOKIT DREBETI IR PAVYDETI!!!  Musu nuomone nepasikeis!  clap.gif baigiau savo demologija clap_1.gif
*

Viskas faina. Manau, kad dar ne viena mokykla tokia faina butu, bet kazkodel kiti bijo rinkliavu. Mano vaiku mokytoja kiek pamenu net klases fondo i rankas negalejo imti, kad nenubaustu. Mes patys jei reikejo vatmana pirkome, kopijavimui rinkome
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.