Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pulsuojantis pilvas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Paukšte
Sveikos. Norėjau paklausti apie tokį dalyką, kuris man neduoda ramybės jau kelias dienas. Pajutau kad mano pilvas "pulsuoja". Tiksliau ne pilvas, o vaikelis. Pasireiškia gan ilgoku ritmišku vienodu judėjimu. Tai tikrai ne žagsulys, kuris yra kaip tiksėjimas, aštrus, ir labai gerai juntamas. Šitas pulsavimas pastebimas tik žiūrint arba uždėjus ranką toje vietoje kur yra vaikelis (pas mane jis įsitaisęs dešinėje pusėje).
Dažnai vaikelis padaro gumbą, kuris ritmiškai juda pulso ritmu. Nežinau kaip tiksliau nupasakoti. Gal kas žinote kas tai galėtų būti? Gal kam taip pat yra? g.gif
Ačiū 4u.gif
Akville
Gal čia vaikelis ritmiškai juda? biggrin.gif
Man irgi taip būna dabar. Daktarė sakė, kad čia gali placenta pulsuoti.
Tai vienoj, tai kitoj pusėj jaučiu ritmišką pulsavimą.
Manau, čia nieko blogo, bet pasikonsultuok su savo gine ax.gif
jola24
mano ginė sakė, kad čia vaikelis spaudžia aortą, dėl to ir jaučiamas pulsavimas smile.gif
vaidavel
aš neklausiau savo gydytojos, bet tokį pulsavimą gana dažnai jaučiu unsure.gif
IngaM
Maniskis irgi pulsuoja, kadangi maziukas jau pilnai isivystes jis kvepuoja ir tuo paciu matome pulsavima, per echo labai gerai matosi, pries kelias savaites kai darem tyrimus, daktaras net pats paklause - ar jauciu kaip kvepuoja smile.gif
gievka
man irgi taip buna ax.gif bet tikiuosi kad maziukui viskas gerai wub.gif nestuke.gif
*Bounty*
ir mano pulsuoja wub.gif
irgi galvojau del ko taip yra, bet iki siol gines neklaisiau, jei ne man vienai taip, tai gal tai normalu ? mirksiukas.gif
*ssuzzi*
4u.gif tas pulsavimas yra kai kudykis zagsi biggrin.gif ,man taip budavo istysai kai laukiausi biggrin.gif
viduciux
maniskis irgi padaro guza po desiniu sonkauliu, tai manau, kad jo uzpakaliukas ir stuburiukas ten atsiduria ir tada glostant galima pajusti, kaip kilnojas ax.gif beje, cia jo megstamiausia poza, matyt kai demesio nori, visad taip isitaiso, o as ji glostau ir snekinu hihihi.gif
Erkesta
Aš irgi kartais jaučiu, ypač tada, kai lelius stipriai įsiremia i plivą, atstato užpakaliuką ar nugarytę ir pulsuoja smile.gif Manau tikrai nieko blogo, blogai kai išvis leliuko nejauti blink.gif
*weita*
dekui dievui atradau sita temuke ,o tai jau issigandus buvau doh.gif pas mane ir lelius pulsuoja ..o prisigalvojau nesmaoniu visokiu doh.gif tik taip ir nesuptarau ,kodel jis is tikro taip pulsuoja ?
smalyze59
as taip pat keleta kartu jutau ritmiska pulsavima.Su vyru diskutavome kas cia galetu buti...aisku nesupratom rolleyes.gif kai vaikelis zagsi ,tai suprantu,bet cia nezagsejimas. nestuke.gif
boruze:)
pulsuojantis pilvukas tai maziejie saremiai, sita tai tikrai zinau 4u.gif
Itane
Kazkaip neitikimai skamba,jog cia mazieji saremiai schmoll.gif juk jei saremiai butu tai jaustusi skausmas,kad ir nedidelis arba dilgciojimas g.gif man jau kuris laikas taip pat pilvukas pulsuoja,bet po kurio laiko praeina,ir tai kazkaip privercia mane nerimauti, bet del visa ko pasiklausiu gydytojos ir paziuresiu ka jis pasakys... g.gif
pilkoji28
Man irgi būna kartais pulsuoja. Atrodo lyg širdis plaktų, po to praeina g.gif
Tender
Man irgi būna, kaip širdis plaktų, tik gal lėčiau. Ir tai visai nepanašu į žagsėjimą ar kvėpavimą greičiau ritmiškas tuksėjimas, tarsi kraujas kažkur nepraeitų g.gif
Itane
Klausiau dvieju skirtingu gydytoju ir abu pasake, kad pilvukas gali pulsuoti del to, kad leliukas uzgula pilvo aorta arba prispaudzia kokia zarna ir del to gali jis pulsuoti ax.gif ir kad tai nera nieko rimta blush2.gif
Nissalija
Man taip pat kartais pulsuoja, bijojau kad cia vaikutis taip trukuliuoja, labai issigandau, nes i spazmus tikrai nepanasu. Tikios cia tikrai tik kazka buna uspaudes... 4u.gif
Wild Pearl
hmm, o as nei su vienu vaikiuku pulsavimo nejutau g.gif schmoll.gif nei per saremius nieko panasaus nebuvo...Idomiai jum cia, o kokiu metu jauciate dazniausiai?
mamamia*
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 31, 12:30)
Man irgi būna kartais pulsuoja. Atrodo lyg širdis plaktų, po to praeina  g.gif
*

Ir man taip buvo. Kokias 10 min. papulsuoja ir praeina, ir taip apie kelis kart dienoj budavo, kartais pora dienu tylu buvo. Bet buvo labai nemalonus jausmas
Baltute2
O as pasakyciau, kad man ne maziukas o pats pilvukas pulsuoja, kai atsigulu ant nugaros matosi kaip pilvukas kilnojasi, gal tikrai tai placenta g.gif , nors man tai nerimo kaip tai nekelia bigsmile.gif
Itane
Paskutiniu metu pastebejau, kad pilvukas vos ne kasdien pulsuoja, ypac, kai lelyte yra atstaciusi nugaryte prie pilvo sienos, tai tada gal rimtai cia lelyte taip kvepuoja? g.gif
laūra
QUOTE(Baltute2 @ 2010 05 11, 21:12)
O as pasakyciau, kad man ne maziukas o pats pilvukas pulsuoja, kai atsigulu ant nugaros matosi kaip pilvukas kilnojasi, gal tikrai tai placenta  g.gif , nors man tai nerimo kaip tai nekelia  bigsmile.gif
*

lotuliukas.gif cia gi tavo pulsas kilnoja pilvuka, kai atsiguli ant nugaros virs bambos kilnojasi lotuliukas.gif
o man tai pilvo sone pulsuodavo, as tai vis mastydavau kad gal leliukas pirsta savo zinda blush2.gif toks svelnus bangavimas vienoj vietoj ax.gif
Ritula
QUOTE(boruze:) @ 2009 10 13, 19:16)
pulsuojantis pilvukas tai maziejie saremiai, sita tai tikrai zinau  4u.gif
*

Nesamone bigsmile.gif

QUOTE(Baltute2 @ 2010 05 11, 21:12)
O as pasakyciau, kad man ne maziukas o pats pilvukas pulsuoja, kai atsigulu ant nugaros matosi kaip pilvukas kilnojasi, gal tikrai tai placenta  g.gif , nors man tai nerimo kaip tai nekelia  bigsmile.gif
*

Va va ir man lygiai taip pat, bet man net nebuvo minties sunerimti smile.gif
Ketė
QUOTE(Ritula @ 2010 06 16, 01:16)
Nesamone  bigsmile.gif
Va va ir man lygiai taip pat, bet man net nebuvo minties sunerimti smile.gif
*

O as buvau sunerimusi. Bet man tas budavo daugiau 20- 25 sav. dabar jau (30 sav.) nebepastebiu. Klausiau gydytojos, tai ji nelabai suprato kas man ten buvo smile.gif
elenuxus
QUOTE(Itane @ 2010 05 15, 22:30)
Paskutiniu metu pastebejau, kad pilvukas vos ne kasdien pulsuoja, ypac, kai lelyte yra atstaciusi nugaryte prie pilvo sienos, tai tada gal rimtai  cia lelyte taip kvepuoja? g.gif
*

Aisku kad kvepuoja ax.gif Jei nugaryte prie pilvuko prispausta tai ir matosi.As is pradziu galvojau kad gal cia jauciasi kaip sirdele plaka, bet po tokio papulsavimo daznai sekdavo zagsulys...paskaitinejau, pasirodo pratimukus vaikas daro kai plauciai subresta.O ir pirma nestuma, ir si karta labai zagseti maniskiai megsta.Prisiryja vandenuko kuomet praktikuojasi.Kai gims, pamatysit, kad tuo paciu ritmu mazylis kvepuoja.
Nebent kalbam apie skirtinga pulsavima, as tai atsigulus ar atsisedus matau, kaip ritmiskai pilvukas kilojasi ten, kur prispausta nugaryte, po to nustoja.Jokiu skausmu, jokiu spazmu.Gal kam kitokie pojuciai...
Lady_W
man tas pats pojūtis atsirado nuo 37 sav. net išsigandau kad gal placenta kokia prisitvirtinimo vietoj pulsuoja ir mažiukui blogai unsure.gif - pirmą nestuke.gif to nepastebėjau... gal kad leliukas smulkesnis buvo ir ne nugarėle remėsi į pilvo sieną, o sėdėjo ax.gif smile.gif

nerealu wub.gif - tai kvepuoja mažius ten wub.gif - praktikuojasi wub.gif
Morfija
Na as net neisivaizduoju apie ka cia merginos kalba smile.gif Pirma mintis buvo zagsulys, bet pasirodo buna dar ivairesniu pojuciu wink.gif

Linkiu visoms ramybes ir sveikatos wink.gif 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.