Dažnai vaikelis padaro gumbą, kuris ritmiškai juda pulso ritmu. Nežinau kaip tiksliau nupasakoti. Gal kas žinote kas tai galėtų būti? Gal kam taip pat yra?
Ačiū
Sveikos. Norėjau paklausti apie tokį dalyką, kuris man neduoda ramybės jau kelias dienas. Pajutau kad mano pilvas "pulsuoja". Tiksliau ne pilvas, o vaikelis. Pasireiškia gan ilgoku ritmišku vienodu judėjimu. Tai tikrai ne žagsulys, kuris yra kaip tiksėjimas, aštrus, ir labai gerai juntamas. Šitas pulsavimas pastebimas tik žiūrint arba uždėjus ranką toje vietoje kur yra vaikelis (pas mane jis įsitaisęs dešinėje pusėje).
Dažnai vaikelis padaro gumbą, kuris ritmiškai juda pulso ritmu. Nežinau kaip tiksliau nupasakoti. Gal kas žinote kas tai galėtų būti? Gal kam taip pat yra? Ačiū
Gal čia vaikelis ritmiškai juda?
Man irgi taip būna dabar. Daktarė sakė, kad čia gali placenta pulsuoti. Tai vienoj, tai kitoj pusėj jaučiu ritmišką pulsavimą. Manau, čia nieko blogo, bet pasikonsultuok su savo gine
mano ginė sakė, kad čia vaikelis spaudžia aortą, dėl to ir jaučiamas pulsavimas
aš neklausiau savo gydytojos, bet tokį pulsavimą gana dažnai jaučiu
Maniskis irgi pulsuoja, kadangi maziukas jau pilnai isivystes jis kvepuoja ir tuo paciu matome pulsavima, per echo labai gerai matosi, pries kelias savaites kai darem tyrimus, daktaras net pats paklause - ar jauciu kaip kvepuoja
man irgi taip buna
ir mano pulsuoja
irgi galvojau del ko taip yra, bet iki siol gines neklaisiau, jei ne man vienai taip, tai gal tai normalu ?
maniskis irgi padaro guza po desiniu sonkauliu, tai manau, kad jo uzpakaliukas ir stuburiukas ten atsiduria ir tada glostant galima pajusti, kaip kilnojas
Aš irgi kartais jaučiu, ypač tada, kai lelius stipriai įsiremia i plivą, atstato užpakaliuką ar nugarytę ir pulsuoja
dekui dievui atradau sita temuke ,o tai jau issigandus buvau
as taip pat keleta kartu jutau ritmiska pulsavima.Su vyru diskutavome kas cia galetu buti...aisku nesupratom
pulsuojantis pilvukas tai maziejie saremiai, sita tai tikrai zinau
Kazkaip neitikimai skamba,jog cia mazieji saremiai
Man irgi būna kartais pulsuoja. Atrodo lyg širdis plaktų, po to praeina
Man irgi būna, kaip širdis plaktų, tik gal lėčiau. Ir tai visai nepanašu į žagsėjimą ar kvėpavimą greičiau ritmiškas tuksėjimas, tarsi kraujas kažkur nepraeitų
Klausiau dvieju skirtingu gydytoju ir abu pasake, kad pilvukas gali pulsuoti del to, kad leliukas uzgula pilvo aorta arba prispaudzia kokia zarna ir del to gali jis pulsuoti
Man taip pat kartais pulsuoja, bijojau kad cia vaikutis taip trukuliuoja, labai issigandau, nes i spazmus tikrai nepanasu. Tikios cia tikrai tik kazka buna uspaudes...
hmm, o as nei su vienu vaikiuku pulsavimo nejutau
O as pasakyciau, kad man ne maziukas o pats pilvukas pulsuoja, kai atsigulu ant nugaros matosi kaip pilvukas kilnojasi, gal tikrai tai placenta
Paskutiniu metu pastebejau, kad pilvukas vos ne kasdien pulsuoja, ypac, kai lelyte yra atstaciusi nugaryte prie pilvo sienos, tai tada gal rimtai cia lelyte taip kvepuoja?
QUOTE(Baltute2 @ 2010 05 11, 21:12) O as pasakyciau, kad man ne maziukas o pats pilvukas pulsuoja, kai atsigulu ant nugaros matosi kaip pilvukas kilnojasi, gal tikrai tai placenta o man tai pilvo sone pulsuodavo, as tai vis mastydavau kad gal leliukas pirsta savo zinda QUOTE(boruze:) @ 2009 10 13, 19:16) Nesamone QUOTE(Baltute2 @ 2010 05 11, 21:12) O as pasakyciau, kad man ne maziukas o pats pilvukas pulsuoja, kai atsigulu ant nugaros matosi kaip pilvukas kilnojasi, gal tikrai tai placenta Va va ir man lygiai taip pat, bet man net nebuvo minties sunerimti QUOTE(Itane @ 2010 05 15, 22:30) Paskutiniu metu pastebejau, kad pilvukas vos ne kasdien pulsuoja, ypac, kai lelyte yra atstaciusi nugaryte prie pilvo sienos, tai tada gal rimtai cia lelyte taip kvepuoja? Aisku kad kvepuoja Nebent kalbam apie skirtinga pulsavima, as tai atsigulus ar atsisedus matau, kaip ritmiskai pilvukas kilojasi ten, kur prispausta nugaryte, po to nustoja.Jokiu skausmu, jokiu spazmu.Gal kam kitokie pojuciai...
man tas pats pojūtis atsirado nuo 37 sav. net išsigandau kad gal placenta kokia prisitvirtinimo vietoj pulsuoja ir mažiukui blogai
nerealu
Na as net neisivaizduoju apie ka cia merginos kalba
Linkiu visoms ramybes ir sveikatos |