Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar duotumėte vaikui savo vardą?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
negara
Labutis smile.gif na aš nei savo nei vyro vardu nevadinčiau.. mūsų vaiko vardas reikšme panašus į senelio vardą, bet mums patiko ne todėl.. panašumas mūsų atveju netgi minusas buvo.
o šiaip labai daug giminėje pasikartojančių vardų.. tai net baisu supainiot.
nepatinka vienodi vardai.

beja žinau vieną šeimynėlę vyras Gintaras, žmona Gintarė.. spėkit kaip pavadinta dukra... taippp Gintare smile.gif))) (atsiprašau jei ką įžeidžiau) 4u.gif
ddijana
Ne schmoll.gif
Jugita29
O as dukryte savo vardu tikrai pavadinciau, nes dar tokiu vardu nieko ir nesutikau blush2.gif
*mamyte27*
taip biggrin.gif
*Lyra*
Ne, net ir jei būtų labai gražus schmoll.gif
Jevgenija
tikrai ne, kiekvienas turi teise i savo varda, o ne pakartoti mamos ar tecio 4u.gif
Edirga
Nevadinciau, yra ir grazesniu vardu biggrin.gif
InTro
Tikrai taip smile.gif nei vienos moters nepazystu kuri butu negrazi turedama toki varda kaip mano blush2.gif Grazus vardai grazioms moterims wub.gif
Siurbelyte
Kad tiek daug graziu vardu, kam dar savo duoti g.gif
svaikute
neduociau, nes kiekvienam tinka jo vardas o ne mamos smile.gif 4u.gif
Giuste
Ne neduociau schmoll.gif
milė.
Neduočiau. Pažįstu porą žmonių, kurie nešioja tokius pat vardus, kaip ir jų tėvai bei seneliai, bet man tai nepriimtina. Anokia čia tradicija, panašiau į tingėjimą užsiimt naujo vardo išrinkimu. schmoll.gif
Giuste
QUOTE(Jugita29 @ 2011 02 18, 17:23)
O as dukryte savo vardu tikrai pavadinciau, nes dar tokiu vardu nieko ir nesutikau  blush2.gif
*

Oho, tikrai idomu koks jau tas vardas jusu toks grazus ir retas bigsmile.gif
brasta
Neduočiau. Man tai visai nepriimtinas variantas.
giedrehp
As tai galvoju,kad nereikia tokio pat vardo,nors sunui vyras uzdejo kaip jo.Tai sunu mazybiniu saukiam.
rita179
pavyzdziui jonukas antrasis biggrin.gif
Sidabrinee
neduociau nei dukrai savo vardo nei sunui tevo schmoll.gif
smalyze59
net mintis tokia nekilo...va kai pavadina seneliu vardais ,tai man kazkodel patinka smile.gif
Actinidia
Siaip man mano vardas labai patinka,bet dukrai neduociau.Man kazkaip nalabai patiktu vienodi vardai rolleyes.gif
*Arvilė*
Neduociau, nes man paciai savas vardas nepatinka, nieko ipatingo ax.gif
secret_lover_
Neduočiau, nes man mano vardas nelabai prie širdies, o ir šiaip - kažkaip įdomiai būtų, mergaitė su mamos vardu, berniukas su tėčio, normliai biggrin.gif
akmaya
neduočiau, nes vardas ilgas, be to ne pats gražiausias biggrin.gif
Mrs.
Man mano vardas patinka - stiprus, trumpas, lietuviskas, su mielu noru duociau, bet mes gyvenam ne LT ir visi liezuvius lauzo cia su juo... tai turbut ne. vyro vardas labai neiprastas lietuviskas, jis is kart pareiske kad vaikui tokio ne uz ka neduos thumbup.gif
nedidute poniute
aš irgi neduočiau..
rausvakase
Neduočiau, net jei man tas mano vardas būtų pats gražiausias, nuostabiausias smile.gif
Mistika123
Neduočiau
ErikaAlgirdasSkaiste
man nieko "durniau" nera kaip duoda savo vardus tevai vaikam... doh.gif
Klepesova
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 06, 11:37)
man nieko "durniau" nera kaip duoda savo vardus tevai vaikam... doh.gif
*

o kodėl??? prašau savo poziciją pagrysti... jei jau šitokiais žodžiais prabylama.

Šiaip- pilnai suprantu - kai duodama tėvo vardas - arba senelio- mano giminėje iš mamos pusės visi pirmi sūnūs buvo arba Jonai arba Juozapai - kas antra karta ... o jau kitų vaikų vardai eina bet kokie...Man patiko ši tradicija- Mb tėvo giminėje irgi kartojasi tam tikri vardai- o Mb brolis nešioja tėvo vardą- gražu... Aš pati daviau dukrai vardą kuris turi bendrą šaknį su vyro vardu tėtė - Andrius dukra Andrė- man gražu- tiesa kitaip nei Andryte nelabai vadinu- dar mažutė.
O savo vardą dukrai... nu kažkaip net nežinau va jei turėsiu trečią dukrą ir pagalvosiu- sūnui savo vardo nenorėjau duoti (ta prasme mano vardo vyriško varianto) nes pažystu labai daug niekam tikusių Irmgaudų ... ir man nelabai- man labiau patinka trumpi vardai... smile.gif
Aglėja
Nenorėčiau, nepatinka man taip rolleyes.gif kiekvienas turi savo vardą,taip geriausiai rolleyes.gif
tig®iuke
neduočiau... taip lyg nesąmoningai gali nulemti tam tikrą likimą, ar pan.... be to, painiava šeimoje, kai kvieti vieną, atsiliepia kitas...
Sella
Kadangi mano vardas man patinka, tad savo dukrai tikrai jį duočiau. smile.gif
Perlamutrine
Nemanau ,kad duociau nors vardas man mano patinka
Cansado
Aš tikrai neduočiau nei savo, nei savo vyro vardo vaikui.. schmoll.gif Nepatinka man tokios tęstinės tradicijos, kad visiems giminės vyrams vienas vardas, moterims - kitas.. schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.