o šiaip labai daug giminėje pasikartojančių vardų.. tai net baisu supainiot.
nepatinka vienodi vardai.
beja žinau vieną šeimynėlę vyras Gintaras, žmona Gintarė.. spėkit kaip pavadinta dukra... taippp Gintare
Labutis
o šiaip labai daug giminėje pasikartojančių vardų.. tai net baisu supainiot. nepatinka vienodi vardai. beja žinau vieną šeimynėlę vyras Gintaras, žmona Gintarė.. spėkit kaip pavadinta dukra... taippp Gintare
Ne
O as dukryte savo vardu tikrai pavadinciau, nes dar tokiu vardu nieko ir nesutikau
taip
Ne, net ir jei būtų labai gražus
tikrai ne, kiekvienas turi teise i savo varda, o ne pakartoti mamos ar tecio
Nevadinciau, yra ir grazesniu vardu
Tikrai taip
Kad tiek daug graziu vardu, kam dar savo duoti
neduociau, nes kiekvienam tinka jo vardas o ne mamos
Ne neduociau
Neduočiau. Pažįstu porą žmonių, kurie nešioja tokius pat vardus, kaip ir jų tėvai bei seneliai, bet man tai nepriimtina. Anokia čia tradicija, panašiau į tingėjimą užsiimt naujo vardo išrinkimu.
Neduočiau. Man tai visai nepriimtinas variantas.
As tai galvoju,kad nereikia tokio pat vardo,nors sunui vyras uzdejo kaip jo.Tai sunu mazybiniu saukiam.
pavyzdziui jonukas antrasis
neduociau nei dukrai savo vardo nei sunui tevo
net mintis tokia nekilo...va kai pavadina seneliu vardais ,tai man kazkodel patinka
Siaip man mano vardas labai patinka,bet dukrai neduociau.Man kazkaip nalabai patiktu vienodi vardai
Neduociau, nes man paciai savas vardas nepatinka, nieko ipatingo
Neduočiau, nes man mano vardas nelabai prie širdies, o ir šiaip - kažkaip įdomiai būtų, mergaitė su mamos vardu, berniukas su tėčio, normliai
neduočiau, nes vardas ilgas, be to ne pats gražiausias
Man mano vardas patinka - stiprus, trumpas, lietuviskas, su mielu noru duociau, bet mes gyvenam ne LT ir visi liezuvius lauzo cia su juo... tai turbut ne. vyro vardas labai neiprastas lietuviskas, jis is kart pareiske kad vaikui tokio ne uz ka neduos
aš irgi neduočiau..
Neduočiau, net jei man tas mano vardas būtų pats gražiausias, nuostabiausias
Neduočiau
man nieko "durniau" nera kaip duoda savo vardus tevai vaikam...
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 06, 11:37) o kodėl??? prašau savo poziciją pagrysti... jei jau šitokiais žodžiais prabylama. Šiaip- pilnai suprantu - kai duodama tėvo vardas - arba senelio- mano giminėje iš mamos pusės visi pirmi sūnūs buvo arba Jonai arba Juozapai - kas antra karta ... o jau kitų vaikų vardai eina bet kokie...Man patiko ši tradicija- Mb tėvo giminėje irgi kartojasi tam tikri vardai- o Mb brolis nešioja tėvo vardą- gražu... Aš pati daviau dukrai vardą kuris turi bendrą šaknį su vyro vardu tėtė - Andrius dukra Andrė- man gražu- tiesa kitaip nei Andryte nelabai vadinu- dar mažutė. O savo vardą dukrai... nu kažkaip net nežinau va jei turėsiu trečią dukrą ir pagalvosiu- sūnui savo vardo nenorėjau duoti (ta prasme mano vardo vyriško varianto) nes pažystu labai daug niekam tikusių Irmgaudų ... ir man nelabai- man labiau patinka trumpi vardai...
Nenorėčiau, nepatinka man taip
neduočiau... taip lyg nesąmoningai gali nulemti tam tikrą likimą, ar pan.... be to, painiava šeimoje, kai kvieti vieną, atsiliepia kitas...
Kadangi mano vardas man patinka, tad savo dukrai tikrai jį duočiau.
Nemanau ,kad duociau nors vardas man mano patinka
Aš tikrai neduočiau nei savo, nei savo vyro vardo vaikui..
|