Galvojau, rašyt man savo gimdymo istoriją ar ne. Parašysiu, gal kada sūnus užaugęs paskaitys savo žmonai Pradėsiu iš toliau. Ilgai laukėm savo gandrų, buvo minčių, kad nesulauksim... Ačiū Dievui, 2006 rugpjūtį man keista nuojauta, vyrui, mamai vis juokauju aš nėščia. Kas patikės, kai kasdien tą patį kartoji. Pasirodo, nuojauta neapgavo. Testas parodo II  Pradžia nelengva, vis rodosi kraujo, viena gydytoja įsiūlo savo tel. nr. išvalymą padarys. Taip aš jai ir nepaskambinau... Jaučiuosi puikiai, nepykina. Pilvukas auga dienom, pirmi judesiukai labai anksti (esu įsitikinus, kad tai mūsų krapštukas buvo), bet gydytoja netiki ir užrašo daug vėlesnę judesių datą Laikas labai greit eina. Artėja termino diena, o aš kaip vaikščiojau išsišiepus, taip vaikštau  O taip norėjosi kuo greičiau gimdyti (daugumai nėštukių pažįstamas jausmas, kai visi aplinkui klausinėja KADA). Skausmo visai nebijojau, gal nuojauta, o gal dėl to, kad nepatyrus, neįsivaizduoji, kas yra tas gimdymas. Dieną po termino skambinu gydytojui, su kuriuo buvau susitarus. Kadangi niekuo nesiskundžiu, sulaukiu nurodymo neskubėti... bet man lyg kas kužda, kad būtinai reikia nuvažiuoti. Dar vyras klausia, tašes imam? Nugi, imam, a vdrug. Po pietų mes jau gimdymo namuose, susitinkam su gydytoju. Užrašo tonusiukus, viskas gerai, ruošiasi jau pilvukas, bet dar ne... Apžiūra ant kėdės daug labiau nustebina atsidarymas 2 cm, bet vos pajudinus jau 5. Išgirstu gydytojo klausimą: nori šiandien gimdyt? Sakau, neblogai būtų data graži
Paleidžia mus su vyru pasivaikščiot, dėl visa ko pataria kokią valandžiukę namo nevažiuot, jei netyčia vandenys nubėgtų
Kalbam su vyru: kad nors iki vidurnakčio pagimdyt
Kur einam pasivaikščiot? Gal pirma vandens nusipirkt, troškina iš jaudulio
Dar nutariam pasėdėti mašinoj, bet, tiesa, reikia vaikščiot, jei noriu gimdyt.. tik žingsnis iš mašinos ir jaučiu, kaip nubėgo vandenys. 16.00. Aš stoviu, juokas ima, vyras va tokiom akim
KĄ DAROM???  kol paskambinam gydytojui, kol nueinam iki priimamojo, man jau ir skaudena
maždaug 16.20 jau nejuokinga kentėti galima, bet jei dabar taip skauda, kas bus vakare??? O dar registratorė ar kaip ten ji.. krapštosi... tau ką tik prasidėjo sąrėmiai... atseit apsimetu... Pagaliau ateina gydytojas pasitikti, nu gal nors jis patikės.. man sąrėmiai kas 2..1..1,5..2 min.?? Šiaip ne taip apie 16.50 nusivelkam iki gimdyklos (kas du žingsniai stojam, aš kvėpuoju, gydytojas pajuokauja, vėl einam, sustojam ir t.t.). Akušerė pasitinka, pažiūri nepatikliom akim... suprask kokia čia aš nekantri, negaliu pakentėti.. sako: Tau tik ką tik sąrėmiai prasidėjo, laikykis, dar daug iškentėt reiks (kažkur girdėti žodžiai, jos gal visos susitarę)... O man jau vienodai kas ką sako... užimanau į wc didelio reikalo.. vakaras dar ilgas, reikia nueit, kol leidžia.. su akušerės palaiminimu suku wc link... čia ateina mano gydytojas ir ramiu tonu: Jokių tualetų, jinai gi gimdo. Aga, geri juokai  Lipk greičiau... Net nepastebiu, kaip iš lovos padaro gimdymo stalą, vyrą stato man prie galvos ... Palaukit, o kada jis man nugarą masažuos??  ... visi laksto aplink.. O aš tik girdžiu: Dar šitą prakvėpuojam ir stumsim.. Vyras glosto man galvą, tarp stūmių dar pasišypsau...  Įkvepiu dujų... Ir jau net nežinau, kiek tų stūmių buvo... tik pajaučiau toooookį palengvėjimą. Laikas - 17.14 ir išgirstu vaikiuko verksmą  Pažiūriu į vyrą, ir be žodžių supratom, ką abu tuo metu jautėm  Sūnelį paguldo man ant krūtinės, toks mažytis, mažytis, drėgnas ir šiltas..  kaip peliukas bando prasimerkti, tyliai kvėpuoja... Sunku patikėti, kad jau viskas... Mes jau tryse... Justas gimė 2007-05-07 3870 g ir 53 cm. Ne tik gimti skubėjo, bet ir auga sparčiai. Ir dabar jau nemažas ir stiprus beveik 5 mėnesių vyrukas  o aš tik dabar supratau, kiek savyje turiu meilės, kurią galiu duoti savo šeimai... P.S. Džiaugiuosi savo nuojauta  jei ne ji, būčiau gimdžiusi namie arba mašinoje pakeliui į gimdymo namus
Ramasta
2007 09 27, 12:13
as pirma pasidziaugsiu tavo super lengvu ir greitu maziuko atejimu tik paemus maza, grazia nauja gyvybe supranti, kiek is tikro zmoguje slypi siltu jausmu, meiles. o vaikui meile - pati didziausia o Justukas tikras vyras grazuolis, jau tokiu ryskiu, graziu, vyrisku bruozu  mamyte turesi vargelio, kai paaugs (nespesi mergu vaikyti)
Meina, sedziu pati viena prie kompo, ir... asaros ritasi skruostais... Taip graziai parasei... sujaudinai iki sirdies gelmiu, nes man irgi labai panasiai gimdosi Laimes, meiles, sveikatytes Tau ir visai seimynelei, ir kad kai tik panoresit - butu Justukui brolis ar sesute, o gal ir tas, ir tas... sekmes!!!!!!
Labai graži istorija
RenataJ
2007 09 27, 12:25
neriukas
2007 09 27, 13:07
gražu  sveikinam ir aukit sveiki
Ačiū visoms
happymama
2007 09 27, 13:27
labai vaizdziai ir graziai papoasakota  sekmes jums augant
labai grazuuuuu
laabai grazi istorija, o kartais ne pas gyd. V. Cerniu gimdei? labai jau pazystama situacija, "ar nori siandien pagimdyt" man pas ji panasiai buvo ir keliom pazystamom irgi, jis pats sukelia gimdyma per savo pamaina
QUOTE(marie @ 2007 09 27, 16:17) laabai grazi istorija, o kartais ne pas gyd. V. Cerniu gimdei? labai jau pazystama situacija, "ar nori siandien pagimdyt" man pas ji panasiai buvo ir keliom pazystamom irgi, jis pats sukelia gimdyma per savo pamaina  Gimdžiau pas T.Biržietį, pats stebėjosi mano gimdymu
Tikrai labai gražiai aprašyta istorija
koks greitas gimdymas šaunuolė, kad paklausei savo nuojautos aukit sveiki
Grazi istorija  Nuosirdziai sveikinu
Linkiu visoms  tokio lengvo ir greito gimdymo. Sveikatėlės visai jūsų šeimynėlei.
Skaiciau ir jau pabaigoj asareles susikaupe  Is teksto matosi keik daug meiles ir silumos mazyliui bei savo seimai  Aukit sveikuciai  O mes dar laukiam savo stebukliuko
Super istorija..  Super gimdymas..
[negaliu ramiai tokiu graziu istoriju skaityti  aukit sveikuciai
CAT DELUXE
2007 09 29, 22:22
labai grazi istoija  beje pastebejau kad jisu maziukas gime viena diena anksciau uz mano dukryte
 istorija, šauniai aukit
Mama liala
2007 09 30, 07:31
QUOTE(Meina @ 2007 09 27, 16:24) Gimdžiau pas T.Biržietį, pats stebėjosi mano gimdymu  TUREJAU PAS JI GIMDYTI.NORS MES NE IS KAUNO BET PAS JI LANKAIUSI TAI IR GIMDYT TUREJAU BET KAI NUBEGO VANDENYS LAIME NEVAZIAVIM MUM IKI KAUNO 300 KM BUCIAU PAKELIUI PAGIMDZIUS  JIS GAL TAIP NUTEIKIA KAD VISOS PAS JI STAIGIAI IR LENGVAI GIMDO
oho kaip greitai
 ačiū, mergaitės
Šypsenėlė24
2007 10 01, 12:52
Kaip smagu skaityti tokias gimdymo istorijas sėkmės jums
taip lengvai ir graziai- saunuoliai!
evelina
2007 10 03, 15:14
nu greit susisukai  tikra spartuolė  tik gimdyt ir gimdyt. linkėjimai šeimynėlei, aukit didučiai ir būkit sveikučiai  labai gražiai parašei, net malonu skaityti
DAIVUKS
2007 10 04, 15:10
oho koks greitas gimdymas  aukit dideli ir sveiki
giedrute25
2007 10 04, 20:34
grazi istorija
Elenele Raganele
2007 10 04, 21:22
 liuks,visa laika su sypsena skaiciau
Labai sauni istorija, sekmes jums ir toliau sparciai augant
QUOTE(santa252 @ 2007 09 29, 23:22) labai grazi istoija  beje pastebejau kad jisu maziukas gime viena diena anksciau uz mano dukryte   tikrai Ačiū, mergaitės
Vilmoshka
2007 10 19, 20:43
Tikrai neeilinė istorija Žodžiu, iš tiesų gali rašyti knygas
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 10 19, 21:43) Tikrai neeilinė istorija Žodžiu, iš tiesų gali rašyti knygas   reiktų pabandyt
QUOTE(Meina @ 2007 09 27, 13:56) Galvojau, rašyt man savo gimdymo istoriją ar ne. Parašysiu, gal kada sūnus užaugęs paskaitys savo žmonai Butina rasyti tokias gimdymo istorijas. Net pavydu skaityt kad taip greit pagimdei, bet kiekviena paskaiciusi bent pasvajoja , o gal ir as taip greit ir lengvai pagimdysiu
QUOTE(Dile @ 2007 10 29, 16:54) Butina rasyti tokias gimdymo istorijas. Net pavydu skaityt kad taip greit pagimdei, bet kiekviena paskaiciusi bent pasvajoja , o gal ir as taip greit ir lengvai pagimdysiu  Greitas gimdymas yra gimdymo komplikacija, tai palinkėsiu geriau lengvo gimdymo Man pačiai, žinoma, gerai, kad greit pagimdžiau, bet vaikui, sako, kad nelabai gerai
Labai grazi istorija- ir juokiausi ir asara nubraukiau:)
Dykuma5
2007 11 10, 16:21
Aukit sveiki.....
QUOTE(dooovile @ 2007 11 03, 00:13) Labai grazi istorija- ir juokiausi ir asara nubraukiau:) QUOTE(dira @ 2007 11 10, 17:21) Aukit sveiki.....  ačiū
nakvisa
2007 11 19, 04:07
saunuole mamyte,  sveikinam
QUOTE(nakvisa @ 2007 11 19, 04:07) saunuole mamyte,  sveikinam  ačiū
mickute7
2007 11 30, 23:36
Gerai , kad nuojauta neapgavo Sėkmės jūsų šeimai
Grazi istorija
QUOTE(mickute7 @ 2007 11 30, 23:36) Gerai , kad nuojauta neapgavo Sėkmės jūsų šeimai QUOTE(curny @ 2007 12 02, 18:08) Grazi istorija  ačiū, mamytės
QUOTE(Meina @ 2007 09 27, 17:24) Gimdžiau pas T.Biržietį, pats stebėjosi mano gimdymu  skaitydama istorija buvau isitikinus kad pas Birzieti gimdei.. labai i ji panasu Sveikinu
Linusikas
2008 01 01, 19:09
Super man taip patiktų, aš aišku irgi greituolė buvau, ligoninėj tik keturias val praleidau gimdydama, prieš tai irgi mašinoj sėdėjau. Sėkmės
Emerencija
2008 01 02, 11:39
Paskaicius tavo istorija atrodo, kad gimdymas yra vieni juokai  Mazdaug ras -dva ir vaikas jau pagimdytas Sekmes jums
QUOTE(NaiLi @ 2008 01 01, 19:04) skaitydama istorija buvau isitikinus kad pas Birzieti gimdei.. labai i ji panasu Sveikinu  įdomu, kas būtent panašu QUOTE(Linusikas @ 2008 01 01, 19:09) Super man taip patiktų, aš aišku irgi greituolė buvau, ligoninėj tik keturias val praleidau gimdydama, prieš tai irgi mašinoj sėdėjau. Sėkmės   savoj aplinkoj drąsiau  turiu omeny mašiną QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 02, 11:39) Paskaicius tavo istorija atrodo, kad gimdymas yra vieni juokai  Mazdaug ras -dva ir vaikas jau pagimdytas Sekmes jums  gal ne juokai, bet ir nieko baisaus tikrai
mmamuliuke
2008 01 19, 19:35
labai grazu.  ir leliukas tavo saunuolis skubejo su teveliukais susipazinti
|
|