Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražvilė
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Liusii
4u.gif neseniai budama pas uosvius varciau sena albuma ir vienos nuotraukos nugareleje perskaiciau si varda, pasirode visai negirdetas ir idomus, o svarbiausia retas. Jei gimtu dukryte pagalvociau apie ji.
jurana
o ar neturetu rašytis Grąžvilė su ą nosine ? Panašu į Grąžvydą man atrodo . Vardas visai gražutis 4u.gif na gal kiek sunkokas tik .
muminukas
QUOTE(jurana @ 2007 09 27, 21:37)
o ar neturetu rašytis Grąžvilė su ą nosine ? Panašu į Grąžvydą man atrodo . Vardas visai gražutis  4u.gif  na gal kiek sunkokas tik .
*

neturėtų nono.gif GRAŽUS rašomas be nosinės, taigi Gražvilas taip pat be nosinės smartass.gif

gražus vardas smile.gif
giedrute25
Man tai negrazus schmoll.gif
*GAILĖ*
nu nieko visai toks, neįprastas, retas.
Niutsi
Na tai tikrai retas, mielas ir švenlus vardas wub.gif Vienas iš nedaugelio su galūne -vilė, kuris man prie širdies bigsmile.gif Manau, tokį vardą suteikus mergytei, ji tikrai bus vienintelė darželyje, klasėje ir pritrauks dėmėsio šiuo šauniu vardu 4u.gif 100 procentų thumbup.gif
Emilija38
Oi, man labai labai gražus lietuviškas vardas bigsmile.gif wub.gif Ir mažai bus bendravardžių turbūt rolleyes.gif
Isila
Labai gražus vardas wub.gif man tikrai patinka thumbup.gif
Ridikute
QUOTE(inguteee @ 2007 09 27, 22:28)
Man tai negrazus schmoll.gif
*

man irgi rolleyes.gif
SANTA
Man negrazus schmoll.gif
Aliondra
Visai nieko gal...
mamaamam
man tai grazus mirksiukas.gif
kamileh
Tikrai gražus smile.gif
Meka Pinavija
Man negražu schmoll.gif
klaara
turiu pussesere tokiu vardu,todel man-grazus! thumbup.gif
insi
man gražina gražus vardas, taip pat pažystu šaunų gražvyda. taip kad thumbup.gif
Karolina27
nežinau, aš tai taip tikrai nepavadinčiau, bet šiaip normalus tas vardas, retas g.gif
micietta
man negrazus schmoll.gif
***Žaltvykslė
Labai gražus.Bet ir vėl rizika..Nu tikrai jau labai graži panelė turi būti...buvo mano mokykloj tokia Gražina.Ryža(tais laikais tai buvo katastrofa),veidas ryžai šlakuotas,bruožai tikrai nedailūs,dar šveplavo ir labai ilga buvo,net sulinkus.Ėste ėdė ją vaikai dėl to vardo.Nežinau,ar verta rizikuoti,gal geriau neutralus koks...
arabeska
ax.gif Arba Gražina arba Vilija...bet Gražvilė man nepatinka...
dincek2006
Nepatinka schmoll.gif
pupune
Žinau tokį vardą ir man jis gražus, tik nežinau ar tokį duočiau savo dukrytei g.gif
*Liepa18*
Gražus, lietuviškas, graži reikšmė... Žodžiu wub.gif
Snaiggė
Gražus vardelis.Taip švelniai skamba - Gražvilė... wub.gif 4u.gif
kvietkas
mano anytos toks vardas ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.