Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lijanos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
lijana dailidiene
mirksiukas.gif sveikos visos mamytes,jau esamos ir dar busencios. mirksiukas.gif daug mamyciu raso,ir as nutariau pasidalinti savo gimdymo istorija. nestuke.gif rolleyes.gif kai mudu su vyru,nutarem ,kad jau uztenka gyventi dviesia,.atrode,kad kazko truksta,lyg surmulio,lyg riksmu.ir pagaliau,as pastojau.kai suzinojau,kad laukiuosi,buvau tarsi devintam dangui.bet lygiai puse metu nezinojau,kas gims.labai laukiau berniuko.visa nestuma buvau patenkinta,laiminga,kad busiu mama.nebijojau nei ligonines,nei pacio gimdymo.nuvykau i vilkaviskio ligonine,kur mane apziurejo gydytoja,svarciene.ta diena man buvo ipatinga ,as jauciausi rami,ir jauciau savyje judancia gyvybe.as zinojau kad tuoj ateis tas mazas zmogutis i si pasauli ir jis bus toks laimingas,kaip ir jo teveliai. rolleyes.gif labai dziaugiausi,ir labai palaike budamas vyras salia.gimdymas truko neilgai,tikpenkias minutes,na bet saremiai truputi ilgiau.bet svarbiausia,kad esi atsipalaidavus ir lauki ,kol is tavo isciu ateis tavo laukiamas,vaikutis.gime stiprus ir sveikas berniukas,varduka davem martynas,gime juodais plaukuciais,ir melynom akytem.dabar jis begioja ,kalba,ir teikia mums dziaugsma. bigsmile.gif biggrin.gif mama,lijana.
MO
kaip saunu, kad taip greitai pagimdei thumbup.gif dabar martynui jau sesutes reiketu... 4u.gif
happymama
4u.gif sekmes augant smile.gif
Anzela0626
Aukit didučiai ir sveikučiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
giedrute25
grazu wub.gif
Galway_girl
4u.gif
***PUZLE***
4u.gif
irmaba
wub.gif
Emerencija
Gražu wub.gif
Ana1
wub.gif
mistika30
wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.