Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar gyventumėte kartu dėl pinigų?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2
Upjora
Visai gali buti,kad gyvenčiau del pinigų. g.gif Juk niekada nežinom kas mūsų laukia rytoj ....
diana34
siai dienai atrodo ,kad negyvenciau :hm . man niekad neteko skaiciuot paskutiniu pinigeliu tai turbut taip ir mastau..o jei butu buve kitaip .. nezinau..
godukxas
Niekada negali pasakyti kaip butu,kol taip nenutinka
mama_simona
QUOTE(diana34 @ 2010 02 27, 09:00)
siai dienai atrodo ,kad negyvenciau  g.gif  . man niekad neteko skaiciuot paskutiniu pinigeliu tai turbut taip ir mastau..o jei butu buve kitaip .. nezinau..
*

o man yra teke skaiciuoti ir planuoti, kiek galiu isleisti..... Bet drasiai galiu pasakyti, kad man neimanoma butu gyventi su nemylimu zmogum, jeigu as nemyliu, as negaliu net pabuciuoti jo, o ka kalbeti apie seksa...man tai yra neimanoma schmoll.gif
Linute22
user posted image

Niekada nesakyk niekada, rodos niekada negaletum taip gyventi, bet jeigu viskas apvirstu aukstynm kojomis, ka gali zinoti...
virgulia
kurį laiką galėjau gyventi,ir gana netrumpą, o paskui spjauni į viską nes pamatai kad tie pinigai nei tau nei tavo vaikams naujų nervų nenupirks...ir nesigailėjau nė vienos minutės ir nė vieno jo lito...Jeigu žmogui atrodo -15-metų -kad gyveni su juo tik dėl pinigų, galop taip ir atsitinka...
Erendira
Na, ir nepasilikau gyventi dėl pinigų. Gal dėl to, kad jų ar kartu gyventumėm, ar atskirai, tuomet nebuvo g.gif biggrin.gif Šiaip, manau, jei nieko iš esmės blogo nėra, gyvenčiau kartu dėl pinigų, bent jau kurį laiką, tik mano atvejis tiesiog buvo kitoks ...
Dinulia
Linkiu, kad niekam netektu verysad.gif
Juratele uz juru mariu
Sakyciau per griezta pasakyta "gyventi del pinigu"... Ne vien i tai viskas atsiremia... Dar yra draugyste, pagarba, vaiku auklejimas ir ju ateitis...
Isivaizduokit gyvenima su mylimu vyru - smuretautoju ar alkoholiku... Ir gyvenima gal su vyeu, kuriam nera tos deginancios aistros, bet yra daug gilesni jausmai, kaip kad saugumas, partneryste, pasitikejimas...
MAnau kiekvienas atvejis unikalus ir atsakyti i temos klausima vienareiksmiskai neimanoma...
Zinau viena - as pati visada noriu to, ko neturiu, nors esu turejusi visko smile.gif)))
elelele
jei kam atrodo paprasta gyvent vien dėl pinigų, tai reiškia jos taip negyveno, geriau lėkt į visas keturias puses, nei tikėtis, kad svetimi pinigai laimės atneš.
diana34
QUOTE(elelele @ 2010 09 08, 09:02)
jei kam atrodo paprasta gyvent vien dėl pinigų, tai reiškia jos taip negyveno, geriau lėkt į visas keturias puses, nei  tikėtis, kad svetimi pinigai laimės atneš.
*

aukso zodziai 4u.gif
jurgacka
Kaip sakoma, ko negali pinigai, ta gali dideli pinigai smile.gif. Negaleciau atsakyt, ar gyvenciau del pinigu. Nebuvau pakliuvus net i panasia situacija. Matyt nuo ivairiu aplinkybiu priklausytu - nemanau, kad tureciau teise del ambiciju palikt vaikus be duonos.
ant_smugio
Del pinigu gyventi negaleciau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Vien tik del ju ...Bet as neteisiu merginu, kurios toki kelia renkasi..Vieniems tai galimybe isbristi is skurdo, jei buciau vargeta, galbut ir as tam ryzciausi, nezinau, todel ir teisti negaliu ...Visoms patinka kai yra ir meile ir turtai viskas kartu biggrin.gif Kol gyvenu gerai tol apie tai net nedrisciau pagalvoti, bet gyvenimas megsta bjaurius pokstus, ismokau neteisti zmoniu ir ju poelgiu smile.gif
deiritta
Gyvenau nes neturejau pasirinkimo arba jis arba gatve verysad.gif o dabar galu gale laisve ir elemntai
dawi
Antanai,
Jei mano ex pasiulytu, keturiomis sutikciau... smile.gif Skirdamiesi mes neissidraskeme, gal todel. Esame geri draugai iki siandien.
pienes-pukas
O as gyvenu. Ne del vyro pinigu, o del to, kad gyvendama su juo pati galiu uzsidirbti ir nemazai (bendras verslas), padeti tevams, daryti tai, ka noriu. Skyrybu atveju butu prastai, masciau apie tai istisus menesius po vyro neistikimybes. Skirtis lyg ir nebera priezasties, nes su meiluze santykius jis nutrauke, vienas su kitu elgiames maloniai, o meile isgaravo, tarp musu siena.
Bet is pavirsiaus viskas gerai. Tai gyvenu del pinigu ar ne? Pati nebezinau verysad.gif
Zuikis-Puikiss
Na jau del pinigu tikrai ne. schmoll.gif
Daivisima
Vien tik dėl pinigų - ne schmoll.gif o jei santykiai nėra visiškai beviltiški, juos galima "remontuoti".
musiuke
Mano vaikucio tevelis man pasake, kad padeti vaikeli nors minimaliai man islaikyti gales tik tada, jei as ji atgal i savo buta priimsiu, nes tuomet jis isvengs buto nuomos, komunaliniu mokejimu... na uzslepta mintis aiski - padarysi valgyt, pamylesi, jei pritruksiu ant cigareciu - maziau pinigu bus ta menesi...
Nebadausim su maziuku ir be jo inasu, tegu nors vaikiuku domis.
given444
nu bet ir leidzia sau vyrai tai pasakyt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Akvilchikas
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 03 03, 20:57)
O as gyvenu. Ne del vyro pinigu, o del to, kad gyvendama su juo pati galiu uzsidirbti ir nemazai (bendras verslas), padeti tevams, daryti tai, ka noriu. Skyrybu atveju butu prastai, masciau apie tai istisus menesius po vyro neistikimybes. Skirtis lyg ir nebera priezasties, nes su meiluze santykius jis nutrauke, vienas su kitu elgiames maloniai, o meile isgaravo, tarp musu siena.
Bet is pavirsiaus viskas gerai. Tai gyvenu del pinigu ar ne? Pati nebezinau verysad.gif
*

stai kur klausimas!!!kai i ji atsakysite, parasykyte, man irgi idomu smile.gif tiesiog esu panasioje sitauacijoje doh.gif
given444
panasi ir del verslo,ir del meiluzes?
vasarele85
tikrai negyvenciau man pirmiausiai jausmai vat jai juos pas amne isduos iskaudins spjausiu ir gyvensiu viena geraiu negu su turtingu ir prakeksusiu vyru mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
mama_x2
jei nebutu salygu savarankiskai gyvent - gyvenciau. o kas belieka smile.gif
karosiukas69
sveikutes, as irgi gyvenu su vyru ne is meiles o del pinigu, ir baimes, nes auginu 2 vaikucius abu dirbantis esam paskolos skolos, jokiu jausmu nebera, bijau pasakyti kad nebemyliu jo nes jau nekarta pakele ranka ir tai kai bunam kartu palieka labai egresyvus kai pradedam kalbeti apie mus taip ir gyvenu nors nepyragai ...
pienes-pukas
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 04 07, 10:47)
stai kur klausimas!!!kai i ji atsakysite, parasykyte, man irgi idomu smile.gif tiesiog esu panasioje sitauacijoje doh.gif
*

Siandien jau galiu pasakyti: ne del pinigu! Santykiai su vyru pasitaise, pasidare gal net geresni negu anksciau. Pereje skaudzia krize , ismokome vertinti ir suprasti vienas kita.
Idomu tai, kad pinigu klausimas padejo neissiskirti biggrin.gif Jei tuomet buciau turejusi galimybe iseiti, buciau tai padariusi tuojau pat. Dabar gyvenciau isdidzioje vienatveje, net nepabandziusi lipdyti santykiu.
raudoni bateliai
Negyvenčiau.
Buvo būtent tokia situacija, kad jeigu būčiau likusi kartu, būčiau aprūpinta, nereiktų per daug sukti galvos, gyvenimas būtų kur kas lengvesnis. Beje, buvo ir pagarba ir saugumas, jokių ydų, smurto ar pan. Meilės nebeliko, tad išėjau, nors finansinė situacija pablogėjo beveik keturis kartus ir dar grąžinau jam pinigus, kuriuos buvo investavęs į mano namus. Bet nesigailiu smile.gif
Jolitaaa
Žinoma nusvertų. Pinigai visat reikalingi. Ir nesvarbu koks vyras būtų, svarbiausia, kad būtų pinigų. lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.