Visai gali buti,kad gyvenčiau del pinigų.
siai dienai atrodo ,kad negyvenciau :hm . man niekad neteko skaiciuot paskutiniu pinigeliu tai turbut taip ir mastau..o jei butu buve kitaip .. nezinau..
Niekada negali pasakyti kaip butu,kol taip nenutinka
QUOTE(diana34 @ 2010 02 27, 09:00) siai dienai atrodo ,kad negyvenciau o man yra teke skaiciuoti ir planuoti, kiek galiu isleisti..... Bet drasiai galiu pasakyti, kad man neimanoma butu gyventi su nemylimu zmogum, jeigu as nemyliu, as negaliu net pabuciuoti jo, o ka kalbeti apie seksa...man tai yra neimanoma
kurį laiką galėjau gyventi,ir gana netrumpą, o paskui spjauni į viską nes pamatai kad tie pinigai nei tau nei tavo vaikams naujų nervų nenupirks...ir nesigailėjau nė vienos minutės ir nė vieno jo lito...Jeigu žmogui atrodo -15-metų -kad gyveni su juo tik dėl pinigų, galop taip ir atsitinka...
Na, ir nepasilikau gyventi dėl pinigų. Gal dėl to, kad jų ar kartu gyventumėm, ar atskirai, tuomet nebuvo
Linkiu, kad niekam netektu
Sakyciau per griezta pasakyta "gyventi del pinigu"... Ne vien i tai viskas atsiremia... Dar yra draugyste, pagarba, vaiku auklejimas ir ju ateitis...
Isivaizduokit gyvenima su mylimu vyru - smuretautoju ar alkoholiku... Ir gyvenima gal su vyeu, kuriam nera tos deginancios aistros, bet yra daug gilesni jausmai, kaip kad saugumas, partneryste, pasitikejimas... MAnau kiekvienas atvejis unikalus ir atsakyti i temos klausima vienareiksmiskai neimanoma... Zinau viena - as pati visada noriu to, ko neturiu, nors esu turejusi visko
jei kam atrodo paprasta gyvent vien dėl pinigų, tai reiškia jos taip negyveno, geriau lėkt į visas keturias puses, nei tikėtis, kad svetimi pinigai laimės atneš.
Kaip sakoma, ko negali pinigai, ta gali dideli pinigai
Del pinigu gyventi negaleciau
Gyvenau nes neturejau pasirinkimo arba jis arba gatve
Antanai,
Jei mano ex pasiulytu, keturiomis sutikciau...
O as gyvenu. Ne del vyro pinigu, o del to, kad gyvendama su juo pati galiu uzsidirbti ir nemazai (bendras verslas), padeti tevams, daryti tai, ka noriu. Skyrybu atveju butu prastai, masciau apie tai istisus menesius po vyro neistikimybes. Skirtis lyg ir nebera priezasties, nes su meiluze santykius jis nutrauke, vienas su kitu elgiames maloniai, o meile isgaravo, tarp musu siena.
Bet is pavirsiaus viskas gerai. Tai gyvenu del pinigu ar ne? Pati nebezinau
Na jau del pinigu tikrai ne.
Vien tik dėl pinigų - ne
Mano vaikucio tevelis man pasake, kad padeti vaikeli nors minimaliai man islaikyti gales tik tada, jei as ji atgal i savo buta priimsiu, nes tuomet jis isvengs buto nuomos, komunaliniu mokejimu... na uzslepta mintis aiski - padarysi valgyt, pamylesi, jei pritruksiu ant cigareciu - maziau pinigu bus ta menesi...
Nebadausim su maziuku ir be jo inasu, tegu nors vaikiuku domis.
nu bet ir leidzia sau vyrai tai pasakyt
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 03 03, 20:57) O as gyvenu. Ne del vyro pinigu, o del to, kad gyvendama su juo pati galiu uzsidirbti ir nemazai (bendras verslas), padeti tevams, daryti tai, ka noriu. Skyrybu atveju butu prastai, masciau apie tai istisus menesius po vyro neistikimybes. Skirtis lyg ir nebera priezasties, nes su meiluze santykius jis nutrauke, vienas su kitu elgiames maloniai, o meile isgaravo, tarp musu siena. Bet is pavirsiaus viskas gerai. Tai gyvenu del pinigu ar ne? Pati nebezinau stai kur klausimas!!!kai i ji atsakysite, parasykyte, man irgi idomu
panasi ir del verslo,ir del meiluzes?
tikrai negyvenciau man pirmiausiai jausmai vat jai juos pas amne isduos iskaudins spjausiu ir gyvensiu viena geraiu negu su turtingu ir prakeksusiu vyru
jei nebutu salygu savarankiskai gyvent - gyvenciau. o kas belieka
sveikutes, as irgi gyvenu su vyru ne is meiles o del pinigu, ir baimes, nes auginu 2 vaikucius abu dirbantis esam paskolos skolos, jokiu jausmu nebera, bijau pasakyti kad nebemyliu jo nes jau nekarta pakele ranka ir tai kai bunam kartu palieka labai egresyvus kai pradedam kalbeti apie mus taip ir gyvenu nors nepyragai ...
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 04 07, 10:47) stai kur klausimas!!!kai i ji atsakysite, parasykyte, man irgi idomu Siandien jau galiu pasakyti: ne del pinigu! Santykiai su vyru pasitaise, pasidare gal net geresni negu anksciau. Pereje skaudzia krize , ismokome vertinti ir suprasti vienas kita. Idomu tai, kad pinigu klausimas padejo neissiskirti
Negyvenčiau.
Buvo būtent tokia situacija, kad jeigu būčiau likusi kartu, būčiau aprūpinta, nereiktų per daug sukti galvos, gyvenimas būtų kur kas lengvesnis. Beje, buvo ir pagarba ir saugumas, jokių ydų, smurto ar pan. Meilės nebeliko, tad išėjau, nors finansinė situacija pablogėjo beveik keturis kartus ir dar grąžinau jam pinigus, kuriuos buvo investavęs į mano namus. Bet nesigailiu
Žinoma nusvertų. Pinigai visat reikalingi. Ir nesvarbu koks vyras būtų, svarbiausia, kad būtų pinigų.
|