Sveiki,esu vienisa mama su 2 suneliais, antruokas ir 8 menesiu.neseniai issiskyriau su vyru,taip baisu,kad jau nkekada neturesiu tikros seimos,meiles...
jei galvosi, kad nesutiksi-tai taip ir bus...
..мысли материалны... galvok, kad eilė vyrų gerų laukia-beliks tik išsirinkti... ir atsiras ta eilė, jei tau tik jos reikia... ..man pvz. nereikia....šeimos vaikų dviejų užtenka skyrelį čia turim: "kaip susirasti mylimąjį" QUOTE(eglejoana @ 2007 09 30, 20:59) jei galvosi, kad nesutiksi-tai taip ir bus... ..мысли материалны... galvok, kad eilė vyrų gerų laukia-beliks tik išsirinkti... ir atsiras ta eilė, jei tau tik jos reikia... ..man pvz. nereikia....šeimos vaikų dviejų užtenka skyrelį čia turim: "kaip susirasti mylimąjį" ne kol kas man nereikia jokio vyro,bet visada norejau seimos,meiles,kazkokio demesio.........
Turiu bent kelias drauges su keliais vaikais ir jau su naujais vyrais gyvenančias, taigi patikėk viskas priklauso tik nuo tavęs
turiu tris vaikus,laukiuosi ketvirto,esu vieniša mama,na šiuo metu turiu draugą.tai net nežinau,kažkaip niekad net negalvojau,kad vaikai galėtų būti kliūtis man susirandant gyvenimo meilę ar draugą.ir tikrai buvo ir tų meilių ir draugų.tikraikai meilė ateis,net nepastebėsi ir nesvarbu kiek pas tave bus vaikų.
gal cia nuo nusiteikimo priklauso... man dvieju bernu pakanka, nesijauciu vienisa, na tik aisku finansiskai labai sunku buna, ir atsakomybes nasta nuvargina. inikus i menus esu, darbas , vaikai, tikrai jokiam vyrui netureciau laiko . as jau keturis metus viena, mums visiems gerai , saugau musu ramybe seimoje, o per vyra daznai visokios itampos atsiranda. neisivaizduoju saves uzsiimancia vyro paieskom.
nors taip mastanciu mazuma. kitos moterys be vyro kazkokios nepilnavertes jauciasi.
O man gerai ir be diedo
Bet į vandenį spjaudyti nedrįsiu Jei jau susuks kas mano vargšę galvelę, tai jau susuks. Tačiau specialiai progų negaudysiu QUOTE(jalta @ 2007 10 01, 09:34) oi ne mažuma draugas(-ai) -taip, visu 100% taip. polėkiams, idėjoms bendroms, projektams-tik ne namie. gal skaitėt vienos Vokietijos parlamentarės projektą: visos santuokos po 7metų automatiškai turėtų būti nutrauktos. Jei nori abu toliau gyventi kartu-gali pratęsti(vėl vestuvės užversk tą pirmos santuokos puslapį ir atversk naują švarutį gražutį: kaip norėsi, taip ir bus. QUOTE(Editoshka @ 2007 09 30, 20:03) Po kol kas ir as jauciuosi labai panasiai kaip tu, Editoshka. Gal del to kad ir situacija labai panasi: esu ka tik palikta su dviem mazais vaikai.... Bet po truputi stojuosi ant koju. Labai noreciau jaustis taip kaip dauguma cia rasanciu: gyventi be diedu, uzsiimti kuryba, bet vakare atsigulus i tuscia lova uzeina siza. Negaliu as taip.
O man tai jau tai visai nebereikia diedu: nei seksui, nei svelnumui, nei pagalbai, nei uzuojautai. Vargintu mane. Tiesiog erzintu viskas, kas su jais suije. Gal todel, kad visi mano kelyje pasitaike buvo sriubautojai, melagiai, aiskintojai, isterikai. Vienintelis mano vaiko tevas buvo ramus ir neverkslenantis. Tik kitokios kliutys buvo del ko nesam kartu. Per nelyg pripratau viena gyventi. Progu susipazinti su vyrais nera, o jei ir buna, tai jie visi buna vede, susiporave ir panasiai. Gultis vakare i tuscia lova man nebaisu, nes visada gulu ziauriai pavargusi ir is karto nuluztu. ryte keltis nesunku, nes zadintuvas pypsina kas 9 minutes, jei netycia nuluzciau
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 14:01) O man tai jau tai visai nebereikia diedu: nei seksui, nei svelnumui, nei pagalbai, nei uzuojautai. Vargintu mane. Tiesiog erzintu viskas, kas su jais suije. Gal todel, kad visi mano kelyje pasitaike buvo sriubautojai, melagiai, aiskintojai, isterikai. Vienintelis mano vaiko tevas buvo ramus ir neverkslenantis. Tik kitokios kliutys buvo del ko nesam kartu. Per nelyg pripratau viena gyventi. Progu susipazinti su vyrais nera, o jei ir buna, tai jie visi buna vede, susiporave ir panasiai. Gultis vakare i tuscia lova man nebaisu, nes visada gulu ziauriai pavargusi ir is karto nuluztu. ryte keltis nesunku, nes zadintuvas pypsina kas 9 minutes, jei netycia nuluzciau QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 03, 15:16) Na, ziurint pagal ka vertinsim ta mano gera gyvenima. As juk visada gyvenu ant uzdelsto veikimo bombos, kad bet kada galiu prarasti darba, susirgti, vaikas susirgti gali. Bet ismokau viska racionaliai vertinti. Beje, mano gyvenimas turejo buti ne cia, t.y. ne LT. Bet cia jau kita filosofiska istorija QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 14:21) Na, ziurint pagal ka vertinsim ta mano gera gyvenima. As juk visada gyvenu ant uzdelsto veikimo bombos, kad bet kada galiu prarasti darba, susirgti, vaikas susirgti gali. Bet ismokau viska racionaliai vertinti. Beje, mano gyvenimas turejo buti ne cia, t.y. ne LT. Bet cia jau kita filosofiska istorija vertinti reikia pagal tavo pačios savijautą tame gyvenime, kurį tu kuri QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 03, 15:16) Man sekso reikejo be proto seniau, pries vaikui gimstant. Tada man jo kaip oro reikdavo. Buvo ir man, kad reikejo partnerio po vaiko gimimo, grizus i LT. Bet supratau viena- kol nepasimyliu, kol mano kune audru kas nors nesukelia, tol as gyvenu rami. Ai, butu fainas, geras, nesriubautojas, vyriskas vyrukas, tai gal viskas butu kitaip. Bet kad visada as uz visus stipresne budavau. Be to, o kur man vyro ieskoti? Nenusimanau. Vienkartiniai permiegojimai manes netraukia, o ilgesniems santykiams laiko neturiu. Buvo vasara atsirades vienas fruktas, bbrrrr, baisu net prisiminti. Pasirodydavo karta per dvi-tris savaites. O daede man , kai atvare karta po ilgo laiko ir eme aiskinti, kaip man vaika aukleti. Bandziau gincytis, tai isteriskai pasoko ir isbego is namu. Nes matyt priprates, kad visi jo klausytu ir paklustu. Na ir kam man tokie balvonai? Arba dabar toks fruktas sesiais metais jaunesnis sms atakuoja. Tyliu, neatrasau. Tai man mazvaikiskus palinkejimus labos nakties siuncia kiekviena vakara. Arba tas, kur sms metus jau bendraujam. Jis ir liks sms draugelis, nes metus laiko nesiryzta Kaunan atsivilkti ir susitikti. Vis sako, nenori ivykiu skubinti. Lopas. Ir viis jie is neto, is draugas.lt portalo. Neistrinu savo anketos, tai rasineja visokie savotiski.
As esu vienisa mama ( nu istikruju tai tik viena diena ja beliko but
AgnePagne, a tai tu vis dar LT sėdi??
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 17:15) Sirdyje as UK, o realiai LT. Tai kad daviau zodi sau, kad jei ir vyksiu i UK (ko ziauriai noriu), tai tik tuomet, kai vaikiui bus minimum 7 metai. Tai liko dar treji Pasveikink savo vyrioką su gimtadieniu ir nuo mūsų Aš irgi vos ne kasnakt UK sapnuoju, bet 7 metų tiiiiiiiiikrai neišlauksiu Ar lanko tavo vaikis darželį?? O tu pati LT labai rimtai dirbi?? QUOTE(mikke @ 2007 10 03, 18:23) Pasveikink savo vyrioką su gimtadieniu ir nuo mūsų Aš irgi vos ne kasnakt UK sapnuoju, bet 7 metų tiiiiiiiiikrai neišlauksiu Ar lanko tavo vaikis darželį?? O tu pati LT labai rimtai dirbi?? Aciu Aciu uz sveikinimus Vaikis jau nuo 1 metu ir 11 menesiu darza lanko. Siandien su bankuxenu, saldainiais ir kola svencia darze gimtadieni. Kola, zinoma, ne super, bet Lukas ja labai megsta Darba turiu gera, turiu ir papildomos veiklos idirbi nemaza. Ta papildoma veikla tai vertejavimai is anglu kalbos ir i anglu kalba. Jei apsispresiu vis tik vykti i UK, nebus sunku palikti darba, nes permainos tik i gera QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 17:46) Viliojantis pasiūlymas Nors aš tai gal ir bijočiau važiuot, nuvažiuotum, ir vėl visokie norai tą LT trenkt sukiltų Bet kuriuo atveju - sėkmės jums QUOTE(Viga @ 2007 10 03, 15:15) As esu vienisa mama ( nu istikruju tai tik viena diena ja beliko but SVEIKINU !!! is visos sirdies linkiu daug laimes jums !
kas liecia
na o kas del NIEKADA, NIEKADA nereikia galvoti, kad vaiku kiekis gali nusakyti jausmus. mano pusbrolis vede mergina, kuri turi sunu nuo kito vyro. kai jo paklausiau kaip jis i ja ziuretu, jei ji turetu daugiau vaiku, jios atsake, kad niekada to nesureiksnmino, niekada apie tai negalvojo, kad jam tikrai nesvarbu kiek vaiku ji turi - viena ar tris, ne tai nusako meile ir potrauki, o pats zmogus QUOTE(Viktute @ 2007 10 21, 01:36) kas liecia na o kas del NIEKADA, NIEKADA nereikia galvoti, kad vaiku kiekis gali nusakyti jausmus. mano pusbrolis vede mergina, kuri turi sunu nuo kito vyro. kai jo paklausiau kaip jis i ja ziuretu, jei ji turetu daugiau vaiku, jios atsake, kad niekada to nesureiksnmino, niekada apie tai negalvojo, kad jam tikrai nesvarbu kiek vaiku ji turi - viena ar tris, ne tai nusako meile ir potrauki, o pats zmogus O pas tave, viktute, kokios naujienos sioje srityje?
Pas mane visai padoriai, turiu kas myli, bet ... kad as nelabai noriu, kad jis visa laika butu salia..
Patinka man kolkas taip kaip yra, mes su vaikais ir pakvailiojam ir gaminti man specialiai niekam isskyrus vaikus nereikia, uztenka suvalgyti tai kas lieka po ju ( lieka tikrai nemazai), na o jei neuztenka tai palepinu save kokiu nors skanestu arba mesainiu turiu pripazinti, kad asmeninis gyvenimas man net gi geriau dabar sekasi nei iki to laiko kol vaiku neturejau - geresnius ir idomesnius vyrus issirenku viskas priklauso nuo saves pacios - 1. NEAPSILEISTI ir visada jaustis patrauklia moterimi, nepriklausomai kiek tau amziaus ir kokio dydzio dubce; 2. DIDZIUOTIS tuom kas esi (bet nebutina akiu draskiti, tipo o vat as, o vat pas mane... ir t.t. tokia yra mano pozicija QUOTE(Viktute @ 2007 10 22, 16:09) Pas mane visai padoriai, turiu kas myli, bet ... kad as nelabai noriu, kad jis visa laika butu salia..
Patinka man kolkas taip kaip yra, mes su vaikais ir pakvailiojam ir gaminti man specialiai niekam isskyrus vaikus nereikia, uztenka suvalgyti tai kas lieka po ju ( lieka tikrai nemazai), na o jei neuztenka tai palepinu save kokiu nors skanestu arba mesainiu turiu pripazinti, kad asmeninis gyvenimas man net gi geriau dabar sekasi nei iki to laiko kol vaiku neturejau - geresnius ir idomesnius vyrus issirenku viskas priklauso nuo saves pacios - 1. NEAPSILEISTI ir visada jaustis patrauklia moterimi, nepriklausomai kiek tau amziaus ir kokio dydzio dubce; 2. DIDZIUOTIS tuom kas esi (bet nebutina akiu draskiti, tipo o vat as, o vat pas mane... ir t.t. tokia yra mano pozicija Zinai, Viktute, jau labai senai tave pastebejau ir senai izvelgiau, kad esi motera, kuri siame sviete neprapuls Labutis As taip pat auginu du vaikucius viena QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 09, 12:43) Labutis As taip pat auginu du vaikucius viena Ziuri QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 09, 11:43) Labutis As taip pat auginu du vaikucius viena Oi yra O ir neieskokite specialiai, nes atsiras netiketai. QUOTE(Viga @ 2007 11 09, 14:45) Ziuri Ar tik ne apie reną iš Tauragės kalbate? Jos pavyzdys ir mane sužavėjo. Šaunuolė. Ji nuolat Vienišų mamų skyrelyje Plepalai plepa. O visom nepasitikinčiom savo galimybėmis siūlau visada pavyzdžių pasiieškoti realybėje. Tada bus daug lengviau ir smagiau gyventi bei svajoti
Sveikos mielos mamytės!!!!!
Esu pirmo kurso magistrantė ir atlieku socialinį tyrimą "Vienišų motinų padėtis Lietuvoje". Labai prašau JŪSŲ pagalbos!!!! Tereikia užpildyti anoniminę anketą. Tai užtruks tik keletą minučių. Jeigu Jūs esate mama, nesusituokusi ir viena auginanti vaiką, ši anketa skita būtent Jums. Maloniai prašau Jūsų užpildyti šią anketą.Atsakydama į klausimus padėsite daugiau sužinoti apie tai, kaip motinos, kurios yra nesusituokusios ir augina vaikus vienos, jaučiasi Lietuvos visuomenėje. Anketa yra anonimiška, duomenys bus apibendrinti ir panaudoti semestriniame darbe. Tereikia tik paspausti nuorodą ir atsakyti į pateiktus klausimusCIA PILDYTI ANKETA LABAI LABAI AČIŪ!!!! Nuoširdūs Jūsų atsakymai padės atlikti išsamų tyrimą. Iš anksto dėkoju. eglute
As laaaaaaaabai mėgstu pildyti visokias anketas
Papildyta: Uppppps, gal čia super slapta, o aš atvirauju QUOTE(prettiness @ 2007 11 10, 01:16) Oi yra O ir neieskokite specialiai, nes atsiras netiketai. Labai aciu uz grazius zodzius QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 10, 21:06) QUOTE(prettiness @ 2007 11 11, 18:08) QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 12, 15:20) gyventi lengviau kai nelygini savo situacijos su kitu gyvenimu. reikia ismokti dziaugtis tuom ka turime - vaikai, tevai, draugai, namai, ....... ir t.t. nereikia gaileti saves uz tai, kad neturime to, ka turi kiti ir nereikia galvoti, kad privalome tai tureti (gal kada turesime net ir daugiau, kas zino).. patikekit, taip tikrai lengviau
100 procentų pritariu Viktutei. Tiesa yra viena- ir tau yra pavydinčių
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 12, 19:32) 100 procentų pritariu Viktutei. Tiesa yra viena- ir tau yra pavydinčių Aciu AgnePagne tu moki praskaidrinti nuotaika
[quote=Viktute,2007 11 12, 15:54]
gyventi lengviau kai nelygini savo situacijos su kitu gyvenimu. QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 13, 00:13) Aciu AgnePagne tu moki praskaidrinti nuotaika Na smagu, kad bent taip galiu padėti Tiesiog mes moterys pati tikriausia jėga Papildyta: [quote=prettiness,2007 11 13, 00:16] [quote=Viktute,2007 11 12, 15:54] gyventi lengviau kai nelygini savo situacijos su kitu gyvenimu. [/quote] Jooooo QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 13, 01:54) Na smagu, kad bent taip galiu padėti Tiesiog mes moterys pati tikriausia jėga Papildyta: Jooooo
Saulesmamyte, tu laikykis. Esi stipri, net pati nežinai (ar anksčiau to nežinojai) kokia stipri. Bus tos šilumos tavo gyvenime, gyvenimas visada atlygina už šilumą, gerumą. Bus artimų žmonių, bus draugių ir draugų
Ir visu 100 % pritariu Viktutei ir AgneiPagnei, esi kažkam pavyzdys. Aš pati visai neseniai labai nustebau, kai sutikau vieną buvusį gerbėją, o jis man ir sako, žinai Jūs taip šauniai su sūneliu tvarkotės, kad aš ne vienai moteriškei apie jus pasakojau QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 12, 17:20) Ai, nesakysiu, kad neetiška, nemandagu klausti, o tiesiog paklausiu- kas tavajam sūneliui nutiko, kad prireikė net operacijos? Ta prasme, kas per liga jį kankina? QUOTE(Bite_Maja @ 2007 11 14, 13:06) Saulesmamyte, tu laikykis. Esi stipri, net pati nežinai (ar anksčiau to nežinojai) kokia stipri. Bus tos šilumos tavo gyvenime, gyvenimas visada atlygina už šilumą, gerumą. Bus artimų žmonių, bus draugių ir draugų Ir visu 100 % pritariu Viktutei ir AgneiPagnei, esi kažkam pavyzdys. Aš pati visai neseniai labai nustebau, kai sutikau vieną buvusį gerbėją, o jis man ir sako, žinai Jūs taip šauniai su sūneliu tvarkotės, kad aš ne vienai moteriškei apie jus pasakojau Aciu tau labai Papildyta: QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 14, 14:15) Ai, nesakysiu, kad neetiška, nemandagu klausti, o tiesiog paklausiu- kas tavajam sūneliui nutiko, kad prireikė net operacijos? Ta prasme, kas per liga jį kankina? AgnePagne klausk visko kas tave domina pasistengsiu atsakyti Mano suneliui Toniukui yra dauno liga ir jis pries metus pradejo labai sirgti,tai musu seimos gyd puse metu jam skirdavo vis kitus antibijotikus ir jam po puses metu visai pablogejo,kai atsigulem i ligonine jam nustate,kad yra kraujo uzkretimas,plautyje vanduo ir slapimo pusles uzdegimas.Galvojau,kad jo jau neteksiu,bet jis antra karta issikapste is mirties,nes jis gime negyvas is zaliu vandenu ir vos buvo atgaivintas.Ir nuo to karto,kai susirgom mes apsigyvenom ligonineje QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 14, 17:12) Aciu tau labai Papildyta: AgnePagne klausk visko kas tave domina pasistengsiu atsakyti Mano suneliui Toniukui yra dauno liga ir jis pries metus pradejo labai sirgti,tai musu seimos gyd puse metu jam skirdavo vis kitus antibijotikus ir jam po puses metu visai pablogejo,kai atsigulem i ligonine jam nustate,kad yra kraujo uzkretimas,plautyje vanduo ir slapimo pusles uzdegimas.Galvojau,kad jo jau neteksiu,bet jis antra karta issikapste is mirties,nes jis gime negyvas is zaliu vandenu ir vos buvo atgaivintas.Ir nuo to karto,kai susirgom mes apsigyvenom ligonineje O kodėl paduotum į teismą? Medikai tai yra kyšininkai. Bet tokie kyšininkai, kad patyliu. Mama gulėjo tris mėnesius ligoninėj. Tai be kyšių jie net nejuda iš vietos. Ir tos pačios seselės. Fui, pardavę jie visi sąžinę. QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 14, 22:49) O kodėl paduotum į teismą? Medikai tai yra kyšininkai. Bet tokie kyšininkai, kad patyliu. Mama gulėjo tris mėnesius ligoninėj. Tai be kyšių jie net nejuda iš vietos. Ir tos pačios seselės. Fui, pardavę jie visi sąžinę. Suneliui buvo bronchuose rasta bakterija ir jam paskyre gydyma antibijotikais.Penkta diena gavosi alergija antibijotikui ir daktarai nusprende,kad jam jau uztenka gydymo ir isleido mus namo.Kita diena mes vel grizom i ligonine su 39temp.Atejus skyriaus vedeja stauge ant manes,kad as jam uznesiau virusa ir pati susirgdinau savo vaika,o as jai aiskinau,kad neuzteko gydymo antibijotikais ir kad reikia keisti juos.Zodziu mums nieko nedare tose prakeiktuose Klinikose ir mes isvaziavom i kita ligonine,nes sunui jau pradejo puliuoti akytes ir nosis.Kitoje ligonineje buvo padaryti visi tyrimai ir nustate,kad jam perejo i nosi ir akytes ta bakterija is bronchu ir kad klinikose buvo per mazas gydymo kursas.Tai kaip galima pasitiketi daktarais?Ir dar pati vedeja Klinikose su docentu man aiskino,kad mano vaikas daunas,tai jis jau nurasytas ir jis jau skaitosi ne zmogus.Verkiau krokodilo asarom ir kaip ji galejo sitaip sneketi?Juk nei vienas zmogus neapsaugotas nuo tokiu dalyku!Tai va uz tai as ja galeciau paduoti i teisma ir turiu visus irodymus |