Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vienišos mamos su 2-3 vaikais
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Editoshka
Sveiki,esu vienisa mama su 2 suneliais, antruokas ir 8 menesiu.neseniai issiskyriau su vyru,taip baisu,kad jau nkekada neturesiu tikros seimos,meiles...
reset
jei galvosi, kad nesutiksi-tai taip ir bus...
..мысли материалны...
galvok, kad eilė vyrų gerų laukia-beliks tik išsirinkti...
ir atsiras ta eilė, jei tau tik jos reikia...

..man pvz. nereikia....šeimos
vaikų dviejų užtenka lotuliukas.gif

skyrelį čia turim: "kaip susirasti mylimąjį" mirksiukas.gif
Editoshka
QUOTE(eglejoana @ 2007 09 30, 20:59)
jei galvosi, kad nesutiksi-tai taip ir bus...
..мысли материалны...
galvok, kad eilė vyrų gerų laukia-beliks tik išsirinkti...
ir atsiras ta eilė, jei tau tik jos reikia...

..man pvz. nereikia....šeimos
vaikų dviejų užtenka lotuliukas.gif

skyrelį čia turim: "kaip susirasti mylimąjį" mirksiukas.gif
*

ne kol kas man nereikia jokio vyro,bet visada norejau seimos,meiles,kazkokio demesio.........
astulkinas
Turiu bent kelias drauges su keliais vaikais ir jau su naujais vyrais gyvenančias, taigi patikėk viskas priklauso tik nuo tavęs mirksiukas.gif 4u.gif
jurgixe
turiu tris vaikus,laukiuosi ketvirto,esu vieniša mama,na šiuo metu turiu draugą.tai net nežinau,kažkaip niekad net negalvojau,kad vaikai galėtų būti kliūtis man susirandant gyvenimo meilę ar draugą.ir tikrai buvo ir tų meilių ir draugų.tikraikai meilė ateis,net nepastebėsi ir nesvarbu kiek pas tave bus vaikų.
jalta
gal cia nuo nusiteikimo priklauso... man dvieju bernu pakanka, nesijauciu vienisa, na tik aisku finansiskai labai sunku buna, ir atsakomybes nasta nuvargina. inikus i menus esu, darbas , vaikai, tikrai jokiam vyrui netureciau laiko . as jau keturis metus viena, mums visiems gerai , saugau musu ramybe seimoje, o per vyra daznai visokios itampos atsiranda. neisivaizduoju saves uzsiimancia vyro paieskom. lotuliukas.gif
nors taip mastanciu mazuma. kitos moterys be vyro kazkokios nepilnavertes jauciasi.
Smurka
O man gerai ir be diedo thumbup.gif: geriausias variantas - koks meilužis pasimatymams romantiškiems, buitimi dalintis su niekuo nebenoriu schmoll.gif:

Bet į vandenį spjaudyti nedrįsiu Jei jau susuks kas mano vargšę galvelę, tai jau susuks. Tačiau specialiai progų negaudysiu
reset
QUOTE(jalta @ 2007 10 01, 09:34)
nors taip mastanciu  mazuma. kitos moterys be vyro kazkokios nepilnavertes jauciasi.
*

oi ne mažuma schmoll.gif -vis auganti masė. gali nuklysti į kairę bet kada, įsimylėti ir užgesti, o vyrai nelabai mėgsta lengvabūdes mamas.
draugas(-ai) -taip, visu 100% taip.
polėkiams, idėjoms bendroms, projektams-tik ne namie.

gal skaitėt vienos Vokietijos parlamentarės projektą: visos santuokos po 7metų automatiškai turėtų būti nutrauktos. Jei nori abu toliau gyventi kartu-gali pratęsti(vėl vestuvės lotuliukas.gif ) arba išsiskirstyti. aišku subjektyvu.

užversk tą pirmos santuokos puslapį ir atversk naują švarutį gražutį: kaip norėsi, taip ir bus.
Uksi
QUOTE(Editoshka @ 2007 09 30, 20:03)
ne kol kas man nereikia jokio vyro,bet visada norejau seimos,meiles,kazkokio demesio.........
*

Po kol kas ir as jauciuosi labai panasiai kaip tu, Editoshka. Gal del to kad ir situacija labai panasi: esu ka tik palikta su dviem mazais vaikai.... Bet po truputi stojuosi ant koju. Labai noreciau jaustis taip kaip dauguma cia rasanciu: gyventi be diedu, uzsiimti kuryba, bet vakare atsigulus i tuscia lova uzeina siza. Negaliu as taip.
AgnePagne
O man tai jau tai visai nebereikia diedu: nei seksui, nei svelnumui, nei pagalbai, nei uzuojautai. Vargintu mane. Tiesiog erzintu viskas, kas su jais suije. Gal todel, kad visi mano kelyje pasitaike buvo sriubautojai, melagiai, aiskintojai, isterikai. Vienintelis mano vaiko tevas buvo ramus ir neverkslenantis. Tik kitokios kliutys buvo del ko nesam kartu. Per nelyg pripratau viena gyventi. Progu susipazinti su vyrais nera, o jei ir buna, tai jie visi buna vede, susiporave ir panasiai. Gultis vakare i tuscia lova man nebaisu, nes visada gulu ziauriai pavargusi ir is karto nuluztu. ryte keltis nesunku, nes zadintuvas pypsina kas 9 minutes, jei netycia nuluzciau smile.gif Finansai? Na ilgainiui ismokau ir pripratau pinigus uzdirbti ir kontroliuoti pati viena. Nezinau net, kaip reiktu finansines puses reikalus seimoje kontroliuoti su kita puse. Bendrauju su vienu vyruku jau metus sms, ne sykio nebuvom susitike ir manau, kad niekada nesusitiksim. Faina gauti sms ir tokio demesio man pakanka smile.gif Antras vaikas? Na cia as racionali. Kol kas vieno uztenka, o kai ateis laiaks, galesiu ir antra be problemu pasigimdyti tongue.gif
ziogelis2
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 14:01)
O man tai jau tai visai nebereikia diedu: nei seksui, nei svelnumui, nei pagalbai, nei uzuojautai. Vargintu mane. Tiesiog erzintu viskas, kas su jais suije. Gal todel, kad visi mano kelyje pasitaike buvo sriubautojai, melagiai, aiskintojai, isterikai. Vienintelis mano vaiko tevas buvo ramus ir neverkslenantis. Tik kitokios kliutys buvo del ko nesam kartu. Per nelyg pripratau viena gyventi. Progu susipazinti su vyrais nera, o jei ir buna, tai jie visi buna vede, susiporave ir panasiai. Gultis vakare i tuscia lova man nebaisu, nes visada gulu ziauriai pavargusi ir is karto nuluztu. ryte keltis nesunku, nes zadintuvas pypsina kas 9 minutes, jei netycia nuluzciau smile.gif Finansai? Na ilgainiui ismokau ir pripratau pinigus uzdirbti ir kontroliuoti pati viena. Nezinau net, kaip reiktu finansines puses reikalus seimoje kontroliuoti su kita puse. Bendrauju su vienu vyruku jau metus sms, ne sykio nebuvom susitike ir manau, kad niekada nesusitiksim. Faina gauti sms ir tokio demesio man pakanka smile.gif Antras vaikas? Na cia as racionali. Kol kas vieno uztenka, o kai ateis laiaks, galesiu ir antra be problemu pasigimdyti  tongue.gif
*

g.gif faina, kad taip susitvarkei gyvenimą. ne visos tokios laimingos blush2.gif pvz aš negaliu be smileysex.gif ilgiau išgyvent, net jei sublimuoju save visose įmanomose srityse: darbuose, kūryboje, rūpesčiuose ir pan... blush2.gif o nuolatinis partnerio ieškojimas sekina, nervina ir... žodžiu, man tai yra bene didžiausia problema liekant be diedo g.gif gal skamba ir kvailai, bet.. vibratorius man irgi ne išeitis. noriu normalaus smileysex.gif, reguliariai, paprastai, gali būti ir be navarotų, bet reikia nors užmušk doh.gif blush2.gif
AgnePagne
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 03, 15:16)
g.gif faina, kad taip susitvarkei gyvenimą. ne visos tokios laimingos blush2.gif
*

Na, ziurint pagal ka vertinsim ta mano gera gyvenima. As juk visada gyvenu ant uzdelsto veikimo bombos, kad bet kada galiu prarasti darba, susirgti, vaikas susirgti gali. Bet ismokau viska racionaliai vertinti. Beje, mano gyvenimas turejo buti ne cia, t.y. ne LT. Bet cia jau kita filosofiska istorija wink.gif
ziogelis2
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 14:21)
Na, ziurint pagal ka vertinsim ta mano gera gyvenima. As juk visada gyvenu ant uzdelsto veikimo bombos, kad bet kada galiu prarasti darba, susirgti, vaikas susirgti gali. Bet ismokau viska racionaliai vertinti. Beje, mano gyvenimas turejo buti ne cia, t.y. ne LT. Bet cia jau kita filosofiska istorija wink.gif
*

vertinti reikia pagal tavo pačios savijautą tame gyvenime, kurį tu kuri smile.gif
AgnePagne
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 10 03, 15:16)
g.gif faina, kad taip susitvarkei gyvenimą. ne visos tokios laimingos blush2.gif pvz aš negaliu be  smileysex.gif ilgiau išgyvent, net jei sublimuoju save visose įmanomose srityse: darbuose, kūryboje, rūpesčiuose ir pan... blush2.gif o nuolatinis partnerio ieškojimas sekina, nervina ir... žodžiu, man tai yra bene didžiausia problema liekant be diedo g.gif  gal skamba ir kvailai, bet.. vibratorius man irgi ne išeitis. noriu normalaus smileysex.gif, reguliariai, paprastai, gali būti ir be navarotų, bet reikia nors užmušk doh.gif  blush2.gif
*

Man sekso reikejo be proto seniau, pries vaikui gimstant. Tada man jo kaip oro reikdavo. Buvo ir man, kad reikejo partnerio po vaiko gimimo, grizus i LT. Bet supratau viena- kol nepasimyliu, kol mano kune audru kas nors nesukelia, tol as gyvenu rami. Ai, butu fainas, geras, nesriubautojas, vyriskas vyrukas, tai gal viskas butu kitaip. Bet kad visada as uz visus stipresne budavau. Be to, o kur man vyro ieskoti? Nenusimanau. Vienkartiniai permiegojimai manes netraukia, o ilgesniems santykiams laiko neturiu. Buvo vasara atsirades vienas fruktas, bbrrrr, baisu net prisiminti. Pasirodydavo karta per dvi-tris savaites. O daede man , kai atvare karta po ilgo laiko ir eme aiskinti, kaip man vaika aukleti. Bandziau gincytis, tai isteriskai pasoko ir isbego is namu. Nes matyt priprates, kad visi jo klausytu ir paklustu. Na ir kam man tokie balvonai? Arba dabar toks fruktas sesiais metais jaunesnis sms atakuoja. Tyliu, neatrasau. Tai man mazvaikiskus palinkejimus labos nakties siuncia kiekviena vakara. Arba tas, kur sms metus jau bendraujam. Jis ir liks sms draugelis, nes metus laiko nesiryzta Kaunan atsivilkti ir susitikti. Vis sako, nenori ivykiu skubinti. Lopas. Ir viis jie is neto, is draugas.lt portalo. Neistrinu savo anketos, tai rasineja visokie savotiski.
Viga
As esu vienisa mama ( nu istikruju tai tik viena diena ja beliko but rolleyes.gif ) likau su 3 vaikuciais. Meile atejo tada, kai maziausiai to tikejausi, kai vyru demesio visai nenorejau g.gif Neisgasdino jo ir tai, kad pas mane trys vaikai. Dabar laukiames savo vaikelio, ryt tuokiames. O irgi galvojau, kad niekam nereikalinga su tokiu kraiciu busiu, na, nebent smileysex.gif Neuzsiciklink ant to, kad butinai tau reikia vyro, viskas ateis su laiku, savaime, pamatysi mirksiukas.gif SEKMES smile.gif
mikke
AgnePagne, a tai tu vis dar LT sėdi?? rolleyes.gif
AgnePagne
QUOTE(mikke @ 2007 10 03, 18:08)
AgnePagne, a tai tu vis dar LT sėdi?? rolleyes.gif
*

Sirdyje as UK, o realiai LT. Tai kad daviau zodi sau, kad jei ir vyksiu i UK (ko ziauriai noriu), tai tik tuomet, kai vaikiui bus minimum 7 metai. Tai liko dar treji lotuliukas.gif
mikke
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 17:15)
Sirdyje as UK, o realiai LT. Tai kad daviau zodi sau, kad jei ir vyksiu i UK (ko ziauriai noriu), tai tik tuomet, kai vaikiui bus minimum 7 metai. Tai liko dar treji  lotuliukas.gif
*

Pasveikink savo vyrioką su gimtadieniu ir nuo mūsų cool.gif wub.gif wub.gif

Aš irgi vos ne kasnakt UK sapnuoju, bet 7 metų tiiiiiiiiikrai neišlauksiu blush2.gif Nors ką gali žinot, laikas greit bėga..

Ar lanko tavo vaikis darželį?? O tu pati LT labai rimtai dirbi?? blush2.gif Žinai, rimtus darbus ir namus po to sunkiau palikt būna unsure.gif
AgnePagne
QUOTE(mikke @ 2007 10 03, 18:23)
Pasveikink savo vyrioką su gimtadieniu ir nuo mūsų cool.gif  wub.gif  wub.gif

Aš irgi vos ne kasnakt UK sapnuoju, bet 7 metų tiiiiiiiiikrai neišlauksiu blush2.gif Nors ką gali žinot, laikas greit bėga..

Ar lanko tavo vaikis darželį?? O tu pati LT labai rimtai dirbi?? blush2.gif Žinai, rimtus darbus ir namus po to sunkiau palikt būna unsure.gif
*

Aciu Aciu uz sveikinimus 4u.gif ax.gif

Vaikis jau nuo 1 metu ir 11 menesiu darza lanko. Siandien su bankuxenu, saldainiais ir kola svencia darze gimtadieni. Kola, zinoma, ne super, bet Lukas ja labai megsta ax.gif

Darba turiu gera, turiu ir papildomos veiklos idirbi nemaza. Ta papildoma veikla tai vertejavimai is anglu kalbos ir i anglu kalba. Jei apsispresiu vis tik vykti i UK, nebus sunku palikti darba, nes permainos tik i gera wink.gif Buta galima isnuomoti. Aisku, laikas parodys, kur mums geriau gyventi, bet UK as myliu ir taskas smile.gif Svarstau, ar su sunum varyti i Londona naujiems. Bet beda ta, kad magistrui pinigus labai taupau sad.gif Kova man mokslai prasideda ax.gif
mikke
QUOTE(AgnePagne @ 2007 10 03, 17:46)
Svarstau, ar su sunum varyti i Londona naujiems.
*

Viliojantis pasiūlymas wub.gif O ar baisiai brangiai ten jums išeitų??
Nors aš tai gal ir bijočiau važiuot, nuvažiuotum, ir vėl visokie norai tą LT trenkt sukiltų blush2.gif ai, čia kaip druska ant žaizdos smile.gif

Bet kuriuo atveju - sėkmės jums wub.gif
Editoshka
QUOTE(Viga @ 2007 10 03, 15:15)
As esu vienisa mama ( nu istikruju tai tik viena diena ja beliko but rolleyes.gif ) likau su 3 vaikuciais. Meile atejo tada, kai maziausiai to tikejausi, kai vyru demesio visai nenorejau g.gif  Neisgasdino jo ir tai, kad pas mane trys vaikai. Dabar laukiames savo vaikelio, ryt tuokiames. O irgi galvojau, kad niekam nereikalinga su tokiu kraiciu busiu, na, nebent  smileysex.gif  Neuzsiciklink ant to, kad butinai tau reikia vyro, viskas ateis su laiku, savaime, pamatysi mirksiukas.gif  SEKMES smile.gif
*

SVEIKINU !!! is visos sirdies linkiu daug laimes jums ! flirt.gif angel.gif drinks_cheers.gif clap.gif
AgnePagne
QUOTE(Editoshka @ 2007 10 04, 08:59)
SVEIKINU !!! is visos sirdies linkiu daug laimes jums ! flirt.gif  angel.gif  drinks_cheers.gif  clap.gif
*

Aciu uz sveikinimus, kad ir paveluotai padekosiu blush2.gif
Viktute
kas liecia smileysex.gif tai yra neblogu internetiniu parduotuviu, kur moteris gali sau rasti ko tik nori bigsmile.gif rolleyes.gif blush2.gif
na o kas del wub.gif
NIEKADA, NIEKADA nereikia galvoti, kad vaiku kiekis gali nusakyti jausmus.
mano pusbrolis vede mergina, kuri turi sunu nuo kito vyro. kai jo paklausiau kaip jis i ja ziuretu, jei ji turetu daugiau vaiku, jios atsake, kad niekada to nesureiksnmino, niekada apie tai negalvojo, kad jam tikrai nesvarbu kiek vaiku ji turi - viena ar tris, ne tai nusako meile ir potrauki, o pats zmogus
AgnePagne
QUOTE(Viktute @ 2007 10 21, 01:36)
kas liecia  smileysex.gif tai yra neblogu internetiniu parduotuviu, kur moteris gali sau rasti ko tik nori  bigsmile.gif  rolleyes.gif  blush2.gif
na o kas del  wub.gif 
NIEKADA, NIEKADA nereikia galvoti, kad vaiku kiekis gali nusakyti jausmus.
mano pusbrolis vede mergina, kuri turi sunu nuo kito vyro. kai jo paklausiau kaip jis i ja ziuretu, jei ji turetu daugiau vaiku, jios atsake, kad niekada to nesureiksnmino, niekada apie tai negalvojo, kad jam tikrai nesvarbu kiek vaiku ji turi - viena ar tris, ne tai nusako meile ir potrauki, o pats zmogus
*

O pas tave, viktute, kokios naujienos sioje srityje?
Viktute
Pas mane visai padoriai, turiu kas myli, bet ... kad as nelabai noriu, kad jis visa laika butu salia..
Patinka man kolkas taip kaip yra, mes su vaikais ir pakvailiojam ir gaminti man specialiai niekam isskyrus vaikus nereikia, uztenka suvalgyti tai kas lieka po ju ( lieka tikrai nemazai), na o jei neuztenka tai palepinu save kokiu nors skanestu arba mesainiu blush2.gif O lyginimo man ir taip uztenka, skalbiu po 2-3 kartus per savaite (pilna skalbimo masina susirenka kiekviena karta), ir tai tik musu 3-ju.. tad nezinau kada as uzsinoresiu daugiau seimos nariu..
turiu pripazinti, kad asmeninis gyvenimas man net gi geriau dabar sekasi nei iki to laiko kol vaiku neturejau - geresnius ir idomesnius vyrus issirenku mirksiukas.gif ir tik vienas kazkaip sutrikes buvo kai pasakiau, kad turiu dvynukus, bet i jo vieta kitu atsirado, o kai pasakau kad turiu dvynukus, tai net atrodo kitaip jie i mane ziureti pradeda, ir tikrai daugiau silumos akyse atsiranda biggrin.gif
viskas priklauso nuo saves pacios - 1. NEAPSILEISTI ir visada jaustis patrauklia moterimi, nepriklausomai kiek tau amziaus ir kokio dydzio dubce; 2. DIDZIUOTIS tuom kas esi (bet nebutina akiu draskiti, tipo o vat as, o vat pas mane... ir t.t. lotuliukas.gif ), eiti aukstai iskelus galva; 3. i ateiti ziureti TVIRTAI, NEABEJOTI tuom ka darai.
tokia yra mano pozicija
AgnePagne
QUOTE(Viktute @ 2007 10 22, 16:09)
Pas mane visai padoriai, turiu kas myli, bet ... kad as nelabai noriu, kad jis visa laika butu salia..
Patinka man kolkas taip kaip yra, mes su vaikais ir pakvailiojam ir gaminti man specialiai niekam isskyrus vaikus nereikia, uztenka suvalgyti tai kas lieka po ju ( lieka tikrai nemazai), na o jei neuztenka tai palepinu save kokiu nors skanestu arba mesainiu  blush2.gif O lyginimo man ir taip uztenka, skalbiu po 2-3 kartus per savaite (pilna skalbimo masina susirenka kiekviena karta), ir tai tik musu 3-ju.. tad nezinau kada as uzsinoresiu daugiau seimos nariu..
turiu pripazinti, kad asmeninis gyvenimas man net gi geriau dabar sekasi nei iki to laiko kol vaiku neturejau - geresnius ir idomesnius vyrus issirenku  mirksiukas.gif ir tik vienas kazkaip sutrikes buvo kai pasakiau, kad turiu dvynukus, bet i jo vieta kitu atsirado, o kai pasakau kad turiu dvynukus, tai net atrodo kitaip jie i mane ziureti pradeda, ir tikrai daugiau silumos akyse atsiranda  biggrin.gif 
viskas priklauso nuo saves pacios - 1. NEAPSILEISTI ir visada jaustis patrauklia moterimi, nepriklausomai kiek tau amziaus ir kokio dydzio dubce; 2. DIDZIUOTIS tuom kas esi (bet nebutina akiu draskiti, tipo o vat as, o vat pas mane... ir t.t.  lotuliukas.gif ), eiti aukstai iskelus galva; 3. i ateiti ziureti TVIRTAI, NEABEJOTI tuom ka darai.
tokia yra mano pozicija

Zinai, Viktute, jau labai senai tave pastebejau ir senai izvelgiau, kad esi motera, kuri siame sviete neprapuls  tongue.gif  thumbup.gif Nes mastai labai pozityviai ir sveikai smile.gif Tak derzat  drinks_cheers.gif
*

saulesmamyte

Labutis 4u.gif

As taip pat auginu du vaikucius viena 4u.gif Kai musu tetis isvaziavo i uzsieni dirbti,tai suneliui buvo metukai,o mergytei buvo tik dvi savaites 4u.gif Taip jis dirba kabutese ir iki siol doh.gif Issiskyriau ir gyvenu savo gyvenima.Nejieskau specialiai vyro ir nemanau,kad toks atsiras,nes mano sunelis su negalia verysad.gif O vyrai i tokias tikrai neziuri verysad.gif
Viga
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 09, 12:43)
Labutis 4u.gif

As taip pat auginu du vaikucius viena 4u.gif Kai musu tetis isvaziavo i uzsieni dirbti,tai suneliui buvo metukai,o mergytei buvo tik dvi savaites 4u.gif Taip jis dirba kabutese ir iki siol doh.gif Issiskyriau ir gyvenu savo gyvenima.Nejieskau specialiai vyro ir nemanau,kad toks atsiras,nes mano sunelis su negalia verysad.gif O vyrai i tokias tikrai neziuri verysad.gif
*

Ziuri mirksiukas.gif yra cia tokia mamyte, auginanti suneli su negalia, sukurusi kita seima ir auginanti bendra vaikuti mirksiukas.gif taip kad aukstyn galva, yra protingu vyru siame pasaulyje bigsmile.gif
saulesmamyte
QUOTE(Viga @ 2007 11 09, 14:45)
Ziuri mirksiukas.gif  yra cia tokia mamyte, auginanti suneli su negalia, sukurusi kita seima ir auginanti bendra vaikuti mirksiukas.gif  taip kad aukstyn galva, yra protingu vyru siame pasaulyje bigsmile.gif
*

Labai aciu uz palaikyma ir supratima wub.gif wub.gif wub.gif
^Braškytė^
4u.gif auksciau galvas mamytes ir viskas bus gerai !!!! neliudekit be vyru ir be vyru gerai thumbup.gif thumbup.gif o jei atsiras tikras vyras tai tikrai pajusit ar cia tas vienintelis 4u.gif
saulesmamyte
QUOTE(titulka14 @ 2007 11 09, 19:01)
4u.gif auksciau galvas mamytes ir viskas bus gerai !!!! neliudekit be vyru ir be vyru gerai  thumbup.gif  thumbup.gif  o jei atsiras tikras vyras tai tikrai pajusit ar cia tas vienintelis  4u.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
prettiness
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 09, 11:43)
Labutis 4u.gif

*

Oi yra 4u.gif turiu viena pazistama, vaikelis gan sunkios bukles verysad.gif , taciau is salies paziurejus ji tiek turi gerbeju thumbup.gif Ir visi vyrai ja butent uz tai ir gerbia bei rimtai ziuri, kad pati rupinasi tuo vaikeliu, kad yra nuostabi mama wub.gif
O ir neieskokite specialiai, nes atsiras netiketai. 4u.gif
AgnePagne
QUOTE(Viga @ 2007 11 09, 14:45)
Ziuri mirksiukas.gif  yra cia tokia mamyte, auginanti suneli su negalia, sukurusi kita seima ir auginanti bendra vaikuti mirksiukas.gif  taip kad aukstyn galva, yra protingu vyru siame pasaulyje bigsmile.gif
*

Ar tik ne apie reną iš Tauragės kalbate? Jos pavyzdys ir mane sužavėjo. Šaunuolė. Ji nuolat Vienišų mamų skyrelyje Plepalai plepa. O visom nepasitikinčiom savo galimybėmis siūlau visada pavyzdžių pasiieškoti realybėje. Tada bus daug lengviau ir smagiau gyventi bei svajoti wink.gif
orimeja
Sveikos mielos mamytės!!!!!

Esu pirmo kurso magistrantė ir atlieku socialinį tyrimą "Vienišų motinų padėtis Lietuvoje".

Labai prašau JŪSŲ pagalbos!!!! Tereikia užpildyti anoniminę anketą. Tai užtruks tik keletą minučių.

Jeigu Jūs esate mama, nesusituokusi ir viena auginanti vaiką, ši anketa skita būtent Jums. Maloniai prašau Jūsų užpildyti šią anketą.Atsakydama į klausimus padėsite daugiau sužinoti apie tai, kaip motinos, kurios yra nesusituokusios ir augina vaikus vienos, jaučiasi Lietuvos visuomenėje. Anketa yra anonimiška, duomenys bus apibendrinti ir panaudoti semestriniame darbe.

Tereikia tik paspausti nuorodą ir atsakyti į pateiktus klausimusCIA PILDYTI ANKETA

LABAI LABAI AČIŪ!!!!

Nuoširdūs Jūsų atsakymai padės atlikti išsamų tyrimą.
Iš anksto dėkoju.

eglute
AgnePagne
As laaaaaaaabai mėgstu pildyti visokias anketas tongue.gif būtinai užpildysiu 4u.gif
Papildyta:
Uppppps, gal čia super slapta, o aš atvirauju ph34r.gif brunette.gif lotuliukas.gif
saulesmamyte
QUOTE(prettiness @ 2007 11 10, 01:16)
Oi yra  4u.gif  turiu viena pazistama, vaikelis gan sunkios bukles  verysad.gif , taciau is salies paziurejus ji tiek turi gerbeju  thumbup.gif  Ir visi vyrai ja butent uz tai ir gerbia bei rimtai ziuri, kad pati rupinasi tuo vaikeliu, kad yra nuostabi mama  wub.gif
O ir neieskokite specialiai, nes atsiras netiketai.  4u.gif
*

Labai aciu uz grazius zodzius 4u.gif
prettiness
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 10, 21:06)
Labai aciu uz grazius zodzius 4u.gif
*

irnesakyk.gif kad tik macytu biggrin.gif dar kartais pagalvoju, buna, kad pacios mamos nenori "vel prasideti" su vyrais ,ir net nepastebi ar nenori, kad kazkur salia kazkas zvilgsnius laido, reiktu nebijoti isileisti i gyvenima spalvu, kad ir nerimtam flirtui mirksiukas.gif , vis smagiau gyventi.
Viktute
QUOTE(prettiness @ 2007 11 11, 16:08)
vis smagiau gyventi.
*

drinks_cheers.gif
saulesmamyte
QUOTE(prettiness @ 2007 11 11, 18:08)
irnesakyk.gif  kad tik macytu  biggrin.gif  dar kartais pagalvoju, buna, kad pacios mamos nenori "vel prasideti" su vyrais ,ir net nepastebi ar nenori, kad kazkur salia kazkas zvilgsnius laido, reiktu nebijoti isileisti i gyvenima spalvu, kad ir nerimtam flirtui  mirksiukas.gif , vis smagiau gyventi.
*

drinks_cheers.gif wub.gif As labai daug iskenciau per siuos metus del sunelio verysad.gif Jau galvojau,kad jo neteksiu,bet buvom stiprus ir viska atlaikem.Gyvenom ligoninese ir istverem operacija 4u.gif Ir tuo siunkiu metu man norejosi,kad butu salia vyras ir mane palaikytu moraliskai,kad galeciau i ji atsiremti ir issiverkti.Bet nieko nebuvo salia ir kai matydavau,kai pas kitus vaikucius ateina teciai man labai suspauzdavo sirdi verysad.gif Bet as turejau buti stipri del sunaus ir tokia buvau,jis manes nemate verkiancios.As tikiu,kad kazkada atsiras mano gyvenime vyras ir mes visi busim laimingi wub.gif Labai norejau issikalbeti.Tikiuosi,kad mane suprasit blush2.gif
Viktute
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 12, 15:20)
ir kai matydavau,kai pas kitus vaikucius ateina teciai man labai suspauzdavo sirdi verysad.gif
*

gyventi lengviau kai nelygini savo situacijos su kitu gyvenimu. reikia ismokti dziaugtis tuom ka turime - vaikai, tevai, draugai, namai, ....... ir t.t. nereikia gaileti saves uz tai, kad neturime to, ka turi kiti ir nereikia galvoti, kad privalome tai tureti (gal kada turesime net ir daugiau, kas zino).. patikekit, taip tikrai lengviau mirksiukas.gif
AgnePagne
100 procentų pritariu Viktutei. Tiesa yra viena- ir tau yra pavydinčių wink.gif Tu to nė neįtari. Man tai visada yra tarsi varomoji jėga tas faktas, kad yra žmonių, kurie lyg už pavyzdį naudoja mano gyvenimą ir mano susiklosčiusią situaciją. Aukščiau galvą, mamulka wink.gif Ėjimas į priekį, nesižvalgant atgal, yra gyvenimo progresas. Nereikia regresų lotuliukas.gif tongue.gif Mano vaikiuko tėvas tai net nežinau, kuriam pasaulio krašte šiuo metu, ir ne tik šiuo metu, bet pastaruosius trejus metus. Na ir ka, baikė irnesakyk.gif Ramiakas 4u.gif
saulesmamyte
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 12, 19:32)
100 procentų pritariu Viktutei. Tiesa yra viena- ir tau yra pavydinčių wink.gif Tu to nė neįtari. Man tai visada yra tarsi varomoji jėga tas faktas, kad yra žmonių, kurie lyg už pavyzdį naudoja mano gyvenimą ir mano susiklosčiusią situaciją. Aukščiau galvą, mamulka wink.gif Ėjimas į priekį, nesižvalgant atgal, yra gyvenimo progresas. Nereikia regresų  lotuliukas.gif  tongue.gif Mano vaikiuko tėvas tai net nežinau, kuriam pasaulio krašte šiuo metu, ir ne tik šiuo metu, bet pastaruosius trejus metus. Na ir ka, baikė  irnesakyk.gif Ramiakas  4u.gif
*

Aciu AgnePagne tu moki praskaidrinti nuotaika thumbup.gif wub.gif Ir mes nezinom kuriam kraste musu tetis 4u.gif Na ir nereikia mums jo! 4u.gif
prettiness
[quote=Viktute,2007 11 12, 15:54]
gyventi lengviau kai nelygini savo situacijos su kitu gyvenimu.

drinks_cheers.gif Ir kam lyginti, matydami tam tikra isore, nezinome kas jos viduje. Jei net artimieji kartais sugeba pavaizduoti idile, kai tokios nera, tai ka kalbet apie svetimus, o dar pacios kartais dadedam doh.gif
AgnePagne
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 13, 00:13)
Aciu AgnePagne tu moki praskaidrinti nuotaika  thumbup.gif  wub.gif Ir mes nezinom kuriam kraste musu tetis 4u.gif Na ir nereikia mums jo! 4u.gif
*

Na smagu, kad bent taip galiu padėti ax.gif blush2.gif

Tiesiog mes moterys pati tikriausia jėga bis.gif
Papildyta:
[quote=prettiness,2007 11 13, 00:16]
[quote=Viktute,2007 11 12, 15:54]
gyventi lengviau kai nelygini savo situacijos su kitu gyvenimu.

drinks_cheers.gif Ir kam lyginti, matydami tam tikra isore, nezinome kas jos viduje. Jei net artimieji kartais sugeba pavaizduoti idile, kai tokios nera, tai ka kalbet apie svetimus, o dar pacios kartais dadedam doh.gif
*

[/quote]
Jooooo g.gif Būna poros, kuriose partneriai atrodo gerbia vienas kitą, tos šeimos tampa tarsi pavyzdinėmis, minimos kaip sektinas pavyzdys. Ir staiga vieną dieną ima ir sugriūna šeima. Ir visiems būna šokas, nuostaba, visi patikėti negali. Fasadas ne visada yra tikrasis vaizdas. Yra dar ir karkasas, laikantis fasadą wink.gif
saulesmamyte
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 13, 01:54)
Na smagu, kad bent taip galiu padėti ax.gif  blush2.gif

Tiesiog mes moterys pati tikriausia jėga  bis.gif
Papildyta:

Jooooo g.gif Būna poros, kuriose partneriai atrodo gerbia vienas kitą, tos šeimos tampa tarsi pavyzdinėmis, minimos kaip sektinas pavyzdys. Ir staiga vieną dieną ima ir sugriūna šeima. Ir visiems būna šokas, nuostaba, visi patikėti negali. Fasadas ne visada yra tikrasis vaizdas. Yra dar ir karkasas, laikantis fasadą wink.gif
*

drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif
Bite_Maja
Saulesmamyte, tu laikykis. Esi stipri, net pati nežinai (ar anksčiau to nežinojai) kokia stipri. Bus tos šilumos tavo gyvenime, gyvenimas visada atlygina už šilumą, gerumą. Bus artimų žmonių, bus draugių ir draugų 4u.gif

Ir visu 100 % pritariu Viktutei ir AgneiPagnei, esi kažkam pavyzdys.
Aš pati visai neseniai labai nustebau, kai sutikau vieną buvusį gerbėją, o jis man ir sako, žinai Jūs taip šauniai su sūneliu tvarkotės, kad aš ne vienai moteriškei apie jus pasakojau tongue.gif
AgnePagne
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 12, 17:20)
drinks_cheers.gif  wub.gif As labai daug iskenciau per siuos metus del sunelio verysad.gif Jau galvojau,kad jo neteksiu,bet buvom stiprus ir viska atlaikem.Gyvenom ligoninese ir istverem operacija 4u.gif Ir tuo siunkiu metu man norejosi,kad butu salia vyras ir mane palaikytu moraliskai,kad galeciau i ji atsiremti ir issiverkti.Bet nieko nebuvo salia ir kai matydavau,kai pas kitus vaikucius ateina teciai man labai suspauzdavo sirdi verysad.gif Bet as turejau buti stipri del sunaus ir tokia buvau,jis manes nemate verkiancios.As tikiu,kad kazkada atsiras mano gyvenime vyras ir mes visi busim laimingi wub.gif Labai norejau issikalbeti.Tikiuosi,kad mane suprasit blush2.gif
*

Ai, nesakysiu, kad neetiška, nemandagu klausti, o tiesiog paklausiu- kas tavajam sūneliui nutiko, kad prireikė net operacijos? Ta prasme, kas per liga jį kankina?
saulesmamyte
QUOTE(Bite_Maja @ 2007 11 14, 13:06)
Saulesmamyte, tu laikykis. Esi stipri, net pati nežinai (ar anksčiau to nežinojai) kokia stipri.  Bus tos šilumos tavo gyvenime, gyvenimas visada atlygina už šilumą, gerumą. Bus artimų žmonių, bus draugių ir draugų 4u.gif

Ir visu 100 % pritariu Viktutei ir AgneiPagnei, esi kažkam pavyzdys.
Aš pati visai neseniai labai nustebau, kai sutikau vieną buvusį gerbėją, o jis man ir sako, žinai Jūs taip šauniai su sūneliu tvarkotės,  kad aš ne vienai moteriškei apie jus pasakojau tongue.gif
*

Aciu tau labai drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 14, 14:15)
Ai, nesakysiu, kad neetiška, nemandagu klausti, o tiesiog paklausiu- kas tavajam sūneliui nutiko, kad prireikė net operacijos? Ta prasme, kas per liga jį kankina?
*

AgnePagne klausk visko kas tave domina pasistengsiu atsakyti 4u.gif

Mano suneliui Toniukui yra dauno liga ir jis pries metus pradejo labai sirgti,tai musu seimos gyd puse metu jam skirdavo vis kitus antibijotikus ir jam po puses metu visai pablogejo,kai atsigulem i ligonine jam nustate,kad yra kraujo uzkretimas,plautyje vanduo ir slapimo pusles uzdegimas.Galvojau,kad jo jau neteksiu,bet jis antra karta issikapste is mirties,nes jis gime negyvas is zaliu vandenu ir vos buvo atgaivintas.Ir nuo to karto,kai susirgom mes apsigyvenom ligonineje doh.gif Savaite pabunam namie,o dvi ligonineje ir istisai budavo leidziami antibijotikai.Jis taip nusilpo,kad jam jau niekas nepadedavo.Ir daktarai jam pripaise visokiu ligu kuriu net jam nera doh.gif Labai nusivyliau musu daktarais ir viena skyr vedeja galeciau net i teisma paduoti doh.gif Kai viena karta viena gyd nusiunte mus pas LOR ir ji pasake,kad jam skubiai reikalinga adenoidu ir tonziliu salinimo operacija.Tai mes greitai susiradom gera gyd ir jis mus paeme operuoti.Pries operacija man buvo pasakyta,kad mano vaikas gali nukraujuoti,gali buti labai rimtu komplikaciju ir t.t.nes jis buvo labai silpnas ir neseniai po abtibijotiku kurso,bet as rizikavau,nes kitos iseities nebuvo ir sutikau operuoti,nes pasitikejau tuo gyd,nes zinojau,kad sunus tikrai gerose rankose.Kai ji operavo,tai galvojau,kad isprotesiu.Viskas praejo gerai isgulejom ilgai ligonineje,viskas sugyjo,sunelis atsigavo ir mes jau beveik dvi sav namuose ir jau einam i lauka thumbup.gif Na as ir issipleciau cia pasakodama blush2.gif Tai va tokia musu istorija ax.gif
AgnePagne
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 11 14, 17:12)
Aciu tau labai drinks_cheers.gif  wub.gif  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:

AgnePagne klausk visko kas tave domina pasistengsiu atsakyti 4u.gif

Mano suneliui Toniukui yra dauno liga ir jis pries metus pradejo labai sirgti,tai musu seimos gyd puse metu jam skirdavo vis kitus antibijotikus ir jam po puses metu visai pablogejo,kai atsigulem i ligonine jam nustate,kad yra kraujo uzkretimas,plautyje vanduo ir slapimo pusles uzdegimas.Galvojau,kad jo jau neteksiu,bet jis antra karta issikapste is mirties,nes jis gime negyvas is zaliu vandenu ir vos buvo atgaivintas.Ir nuo to karto,kai susirgom mes apsigyvenom ligonineje doh.gif Savaite pabunam namie,o dvi ligonineje ir istisai budavo leidziami antibijotikai.Jis taip nusilpo,kad jam jau niekas nepadedavo.Ir daktarai jam pripaise visokiu ligu kuriu net jam nera doh.gif Labai nusivyliau musu daktarais ir viena skyr vedeja galeciau net i teisma paduoti doh.gif Kai viena karta viena gyd nusiunte mus pas LOR ir ji pasake,kad jam skubiai reikalinga adenoidu ir tonziliu salinimo operacija.Tai mes greitai susiradom gera gyd ir jis mus paeme operuoti.Pries operacija man buvo pasakyta,kad mano vaikas gali nukraujuoti,gali buti labai rimtu komplikaciju ir t.t.nes jis buvo labai silpnas ir neseniai po abtibijotiku kurso,bet as rizikavau,nes kitos iseities nebuvo ir sutikau operuoti,nes pasitikejau tuo gyd,nes zinojau,kad sunus tikrai gerose rankose.Kai ji operavo,tai galvojau,kad isprotesiu.Viskas praejo gerai isgulejom ilgai ligonineje,viskas sugyjo,sunelis atsigavo ir mes jau beveik dvi sav namuose ir jau einam i lauka thumbup.gif Na as ir issipleciau cia pasakodama blush2.gif Tai va tokia musu istorija ax.gif
*

O kodėl paduotum į teismą?

Medikai tai yra kyšininkai. Bet tokie kyšininkai, kad patyliu. Mama gulėjo tris mėnesius ligoninėj. Tai be kyšių jie net nejuda iš vietos. Ir tos pačios seselės. Fui, pardavę jie visi sąžinę. schmoll.gif
saulesmamyte
QUOTE(AgnePagne @ 2007 11 14, 22:49)
O kodėl paduotum į teismą?

Medikai tai yra kyšininkai. Bet tokie kyšininkai, kad patyliu. Mama gulėjo tris mėnesius ligoninėj. Tai be kyšių jie net nejuda iš vietos. Ir tos pačios seselės. Fui, pardavę jie visi sąžinę.  schmoll.gif
*

Suneliui buvo bronchuose rasta bakterija ir jam paskyre gydyma antibijotikais.Penkta diena gavosi alergija antibijotikui ir daktarai nusprende,kad jam jau uztenka gydymo ir isleido mus namo.Kita diena mes vel grizom i ligonine su 39temp.Atejus skyriaus vedeja stauge ant manes,kad as jam uznesiau virusa ir pati susirgdinau savo vaika,o as jai aiskinau,kad neuzteko gydymo antibijotikais ir kad reikia keisti juos.Zodziu mums nieko nedare tose prakeiktuose Klinikose ir mes isvaziavom i kita ligonine,nes sunui jau pradejo puliuoti akytes ir nosis.Kitoje ligonineje buvo padaryti visi tyrimai ir nustate,kad jam perejo i nosi ir akytes ta bakterija is bronchu ir kad klinikose buvo per mazas gydymo kursas.Tai kaip galima pasitiketi daktarais?Ir dar pati vedeja Klinikose su docentu man aiskino,kad mano vaikas daunas,tai jis jau nurasytas ir jis jau skaitosi ne zmogus.Verkiau krokodilo asarom ir kaip ji galejo sitaip sneketi?Juk nei vienas zmogus neapsaugotas nuo tokiu dalyku!Tai va uz tai as ja galeciau paduoti i teisma ir turiu visus irodymus doh.gif Daktarai parazitai ir net nesinori pas juos eiti doh.gif As net i juos negaliu ziureti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.