Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: teismo leidimas parduoti turta
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
vilnele
Idomu, kur parasyta, ko teismas gali reikalauti pries isduodant leidima parduoti turta. Man atrodo, ju funkcija - uztikrinti kad nepilnameciai neiseitu i gatve.
Pateikiau vaiko gim liudijima, santuokos liudijima, pazyma is kadastro kad parduodamas butas man priklauso, pasu kopijas, preliminaria pirkimo pardavimo sutarti, kurioje nurodyta, kad pirskiu didesni buta.
Tai dar paprase preliminarios pardavimo sutarties, kurioje nurodyta, kad as parduodu turta, ir uz kiek. Ir dabar parduodamo ir perkamo buto kaina skiriasi 70 tukst litu. Tai dar paprase vart kredito sutarties, kurioje nurodyta, kad imu 30 tukst. Ir dar lieka 40 tukst. Nu , sako, 40 - tai nedaug, gal jau uzteks tu dokumentu. Kaip cia suprasti, cia is akies nustato, ar tai jau daug ar mazai?

Mano klausimas - ar tikrai cia teismo reikalas, o ne VMI, is kur as imu tuos pinigus, jei perku kita turta? Ar teismo reikalas gilintis i pinigus? Kur yra apibrezta, ko gali teismas reikalauti, noredamas isduoti pazyma turtui parduoti. Aciu!
Gedmantas Gedminas
Teismai yra įpareigoti apie įstatymų pažeidimus nustatytus nagrinėjant bylas pranešti atitinkamoms institucijoms. Jūsų atveju perkamas naujas turtas yra brangesnis70 000Lt. 30 000 lt Jūs "pateisinote" pateikėte vartojimo kredito sutartį likusi suma- 40 000 Lt yra tokia suma kurią jūs galite turėti ir nedeklaravus jos VMI.(Nedeklaravus pinigų sumos viršijančios 50 000 lt, po to negalima ja pateisinti brangaus turto įgijimo). Visų šių dokumentų ir faktinių aplinkybių Jums reikės deklaruojant brangų turtą VMI.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.