Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nėštukių pravardės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia!
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
panterele35
Gal kaip nors idomiai jus nestuke.gif vadina vyrai, mylimieji, ar siaip zmones...
TimbaLimba
MB vadindavo meškute wub.gif o mama Karlsonu.. blush2.gif
Droo
mamuku arba meškiuku ax.gif bet retokai...kaip buvau "mažutė" taip ir likau ax.gif
litavkasam
Balionėliu blush2.gif
o aš sau į ančiuką panaši buvau biggrin.gif nes eisena labai juokinga doh.gif
augute
Kamane

Darbe sakydavo:"tu vis dirbi kaip bitutė".Po to nusprendė,kad aš ne šiaip sau bitutė, o kamanė biggrin.gif
meska
mane tai bumbulu vadino biggrin.gif
Delija
As drauge savo vadinau ping-pongu, o mane vyras vadino storybe... blush2.gif Na bet nepiktai aisku ax.gif
Erina
Mane tai tėtis vadino "2 viename"
brunete
MB ir tėveliai vadina buziku ir vapsva, ypač kai dryžuotą megztinį apsivelku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Severute
mane tai:meskute, rubuiliukas, pingvinu, bet svelniai, nes vaiksciodavau kaip pingvinas, neauksta su tokiu pilvu, visai trumpos kojos atrodydavo.
...gelyte...
mane tetis vadina susvelnindamas mano varda (gintare- gintariukas ar gintaryte) 4u.gif man labai patinka kai jis taip mane vadina... kazkaip mazas dienas atsimeni blush2.gif wub.gif
snusyte
o mane vadina burbuliuku ax.gif
Goniuke
o man patinka pavadinimas MAMUKAS-NAMUKAS biggrin.gif bet manes niekas taip nevadina blush2.gif
dazniausiai is MB girdziu nėštukė arba meškutė arba zuikis su zuikuciu tongue.gif ax.gif biggrin.gif
Cukrute
Bendradarbiai vadina balionėliu 4u.gif
MB - mamyte dažniausiai wub.gif
Vijurka
Mane vadino PILVŪZIUKU. mirksiukas.gif hihihi.gif
mergyte-rr
mane mama, mamyte ir visaip panasiai 4u.gif
fainiai blush2.gif
o drauges storule blush2.gif
Erkesta
Mane vyras Mamyte vadina ir kreipasi jau daugiskaita biggrin.gif Jei sako kad myli, tai sako "myliu jus" 4u.gif
O grupiokės tai arbūziuku vadina lotuliukas.gif Man labai juokinga thumbup.gif Kita drauge kreipiasi į mane "neščioji" nestuke.gif
rence*
Pilvuziukas, kulverstukas bigsmile.gif
sayonara2
Meškutė-maniškis,o pazystami tai nėštuke nestuke.gif
Lakūdra
vieni draugai tai, kai pamato, kad atvažiavom, vis juokiasi, kad "Twix" (du viename) atvažiavo blush2.gif

kaimely, tai bumsiuku vadina, matyt dėl to kad labai džiaugiausi, kai lelius bumsėt pradėjo.
wisayp.nesweyka
MB jau kreipiasi į mane daugiskaita. Vadina saulyte, saulute, burbuliuku arba mažyte ax.gif
Staiga
Manęs nepravardžiavo, tik sakydavo "maniškė atrieda, atidunda" Arba "nieka būūt žmuona ale biškį prie griozda"
Įprasta, kad žmonos kiškučiai, zuikučiai, tai vyras kartą ir mane pamalonint mažybiniu vardu nutarė, sako "sveiks, a...u...ilgaausi"
w.o.w.
siaip dazniausiai kaip ir visada vadina katineli, zuiki ir pan. bet atsirado ir nauja pravarde lotuliukas.gif sako jis man: ak tu mano muuuu, arba mano karvute lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokias vis kad pienu kvepet pradejau lotuliukas.gif
LiLady
O mane nuo tada kai pradėjo matytis pilvelis visalaik vyras vadina PUPSIKU smile.gif Man tai visai patinka tongue.gif
raminta1985
QUOTE(Gabimile @ 2007 10 07, 00:54)
As drauge savo vadinau ping-pongu, o mane vyras vadino storybe... blush2.gif  Na bet nepiktai aisku ax.gif
*

storybe lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai fainai 4u.gif
dubcike
O mane vyras vadina storuliuku ir pienovežiu, sako dvi besipildančias sisternas nešioju, labai juokingai skamba biggrin.gif
grange
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 19, 17:37)
[i] vieni draugai tai, kai pamato, kad atvažiavom, vis juokiasi, kad "Twix" (du viename) atvažiavo  blush2.gif

bigsmile.gif koks fainas pavadinimas

QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 10 19, 17:49)
MB jau kreipiasi į mane daugiskaita. Vadina saulyte, saulute, burbuliuku arba mažyte ax:

sorry, bet juokingai nuskambėjo, a kur čia daugiskaita? biggrin.gif
mammka
Mane MB vadindavo pilvūzu arba pampuška doh.gif lotuliukas.gif
Žanetyte
As buvau Meskiniukas puf puf, nes krypuodavau i salis blush2.gif o pilvas buvo nerealiai didelis, todel daugiau judant labai jau dusaudavau lotuliukas.gif Bet smagu prisimint wub.gif
WTF?!
QUOTE(grange @ 2007 10 21, 21:35)
sorry, bet juokingai nuskambėjo, a kur čia daugiskaita? biggrin.gif
*

Čia gal, kad "Ar tu (mes) jau laiminga (-i)" g.gif

Mane MB vadina burbuliuku, nors dar nestora... tongue.gif
vaili

Mane karsonu vadino smile.gif nes as labai anksti pasidariau stora
Meina
jei storulėm vadina 8 sav., tai kaip vadins 38 bigsmile.gif
JustVictoria
dabar pastojusi esu mėnesi ir 4 dienas. draugai visada bendraudami vadina mamyte mane smile.gif susitinkant išgirstu: kur cia keliauja mamyte? biggrin.gif MB mamyte taip pat vadina, manau tai isties miela nestuke.gif smile.gif pilvo dar neturiu bet valgau kaip reikiant už du ! mirksiukas.gif (gal net už tris wub.gif )
Jura_j
Kaip jau zinojom kas bus, tai MB vadino mane "mergaites", o veliau patapau karlsonu.. lotuliukas.gif
O dabar panele yra mazas ziogas, o as - mama ziogas.. biggrin.gif
PUCA
mane brangiausias vadina "furija" arba "harpija" nes pilvo kol kas nesimato, o charakteris stipriai pasikeite i blogaja puse biggrin.gif
Erkesta
Mane vyras dabar Rieduliuku pradėjo vadint.. Nepatinka man, bet jis juokiasi ir sako kad čia mažybinis žodis kuris reiškia tai, kad lovoj kai reikia apsiverst ant kito šono - tai aš įsikimbu kur nors ir riedu iš lėto, nes labai nugarą surakina biggrin.gif O jis kuokiasi iš manęs nes atseit juokingai atrodau lotuliukas.gif
Ina Jaselskiene
O mane kaip vadino mazyte taip ir vadina, tik jau po truputuka pratinasi sakydamas mazyliai, mazyciai mano blush2.gif
O as visa laika sakydavau jam, kad as didele ir stora lotuliukas.gif Tai man kuo toliau tuo juokingiau skamba mazyte, nes jau tokia nemazyte darausi nestuke.gif hihihi.gif
prekestolen
kai aš eidavau sakydavo- ui, atsargiai eik, nes ten plonąsiais grindlentes sudėjau.. lotuliukas.gif
Vadindavo dručke, o kai paklausdavau ar stora labai esu? sakydavo- kaip transformatoriaus būda...
Nežinojau kaip ta būda atrodo, tai nepykau. Kai pamačiau..jau vėlu buvo bepykt... lotuliukas.gif

Mrs Freken Bok
Kai dirbau, bendradarbes mane vadino meskiuku ax.gif o maniskis kazkaip manes nevadina jokiom pravardem smile.gif
Agneja
maniskis tai arbuziuku, drambliuku mane vadina, o mano mama visada sako "meskuciai" atvaziavo" smile.gif 4u.gif
sugarbabe
vakare ne tai kad vadina, bet vis : na atsiridenk iki manęs blush2.gif
o šiaip tai kai jau nori pasigerint vadina pumpuška ax.gif
laurrencja
Savo vyrui kaip buvau Mazute taip ir likau smile.gif na, kartais Pupuliuku arba Burbuliuku pavadina 4u.gif sesuo tai Karlsonu vadina biggrin.gif
Nej@
na as kaip buvau mazute, taip ir likau. mama kartais pasako: na kaip sekasi puskuoti? biggrin.gif o seip esu kartais meskutis. arba tiesiog nestuke. is MB lupu tai kazkaip ipatingai skamba blush2.gif
vaidavel
dauguma pažįstamų mane vadina storuliuke, o vyras antyte, nes vaikštau krypuodama hihihi.gif
Žemuogių pieva
O as prie jau iprastos katukas, gavau pravarde koldunelis... lotuliukas.gif
vasarele85
na kai as bvau niescai tai mane vyriskis vadino arbuzeliu wub.gif wub.gif ka mano pilvuziukas daro ir pan. wub.gif o jau kaip ji myledavo wub.gif wub.gif wub.gif patiko jam kai buvau niescai o kai pasigimdziau tai ilgai dar ieskojo to didelio pilvuko mirksiukas.gif mirksiukas.gif wub.gif
Laabeille
mane perkrikstyjo i "Miegapele" ax.gif

mat jau 20 val vakare nebegaliu kaip miego noriu,
o ryte 7val vos is lovos istempia, taip miego noriu doh.gif
Ellos
Kadangi mum pranašaujama dukrytė, tai MB vis sako: Kaip mano moterys laikosi? arba: ką mergos veikia? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
edditka
na maniškis tai meškute vadina wub.gif ax.gif bet man patinka ax.gif
unique
mane 'zirniaus namelis' kartais pavadina...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.