Gal kaip nors idomiai jus
MB vadindavo meškute
mamuku arba meškiuku
Balionėliu
o aš sau į ančiuką panaši buvau
Kamane
Darbe sakydavo:"tu vis dirbi kaip bitutė".Po to nusprendė,kad aš ne šiaip sau bitutė, o kamanė
mane tai bumbulu vadino
As drauge savo vadinau ping-pongu, o mane vyras vadino storybe...
Mane tai tėtis vadino "2 viename"
MB ir tėveliai vadina buziku ir vapsva, ypač kai dryžuotą megztinį apsivelku
mane tai:meskute, rubuiliukas, pingvinu, bet svelniai, nes vaiksciodavau kaip pingvinas, neauksta su tokiu pilvu, visai trumpos kojos atrodydavo.
mane tetis vadina susvelnindamas mano varda (gintare- gintariukas ar gintaryte)
o mane vadina burbuliuku
o man patinka pavadinimas MAMUKAS-NAMUKAS
dazniausiai is MB girdziu nėštukė arba meškutė arba zuikis su zuikuciu
Bendradarbiai vadina balionėliu
MB - mamyte dažniausiai
Mane vadino PILVŪZIUKU.
mane mama, mamyte ir visaip panasiai
fainiai o drauges storule
Mane vyras Mamyte vadina ir kreipasi jau daugiskaita
O grupiokės tai arbūziuku vadina
Pilvuziukas, kulverstukas
Meškutė-maniškis,o pazystami tai nėštuke
vieni draugai tai, kai pamato, kad atvažiavom, vis juokiasi, kad "Twix" (du viename) atvažiavo
kaimely, tai bumsiuku vadina, matyt dėl to kad labai džiaugiausi, kai lelius bumsėt pradėjo.
MB jau kreipiasi į mane daugiskaita. Vadina saulyte, saulute, burbuliuku arba mažyte
Manęs nepravardžiavo, tik sakydavo "maniškė atrieda, atidunda" Arba "nieka būūt žmuona ale biškį prie griozda"
Įprasta, kad žmonos kiškučiai, zuikučiai, tai vyras kartą ir mane pamalonint mažybiniu vardu nutarė, sako "sveiks, a...u...ilgaausi"
siaip dazniausiai kaip ir visada vadina katineli, zuiki ir pan. bet atsirado ir nauja pravarde
O mane nuo tada kai pradėjo matytis pilvelis visalaik vyras vadina PUPSIKU
O mane vyras vadina storuliuku ir pienovežiu, sako dvi besipildančias sisternas nešioju, labai juokingai skamba
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 19, 17:37) [i] vieni draugai tai, kai pamato, kad atvažiavom, vis juokiasi, kad "Twix" (du viename) atvažiavo QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 10 19, 17:49) MB jau kreipiasi į mane daugiskaita. Vadina saulyte, saulute, burbuliuku arba mažyte ax: sorry, bet juokingai nuskambėjo, a kur čia daugiskaita?
Mane MB vadindavo pilvūzu arba pampuška
As buvau Meskiniukas puf puf, nes krypuodavau i salis
Mane karsonu vadino
jei storulėm vadina 8 sav., tai kaip vadins 38
dabar pastojusi esu mėnesi ir 4 dienas. draugai visada bendraudami vadina mamyte mane
Kaip jau zinojom kas bus, tai MB vadino mane "mergaites", o veliau patapau karlsonu..
O dabar panele yra mazas ziogas, o as - mama ziogas..
mane brangiausias vadina "furija" arba "harpija" nes pilvo kol kas nesimato, o charakteris stipriai pasikeite i blogaja puse
Mane vyras dabar Rieduliuku pradėjo vadint.. Nepatinka man, bet jis juokiasi ir sako kad čia mažybinis žodis kuris reiškia tai, kad lovoj kai reikia apsiverst ant kito šono - tai aš įsikimbu kur nors ir riedu iš lėto, nes labai nugarą surakina
O mane kaip vadino mazyte taip ir vadina, tik jau po truputuka pratinasi sakydamas mazyliai, mazyciai mano
O as visa laika sakydavau jam, kad as didele ir stora
kai aš eidavau sakydavo- ui, atsargiai eik, nes ten plonąsiais grindlentes sudėjau..
Vadindavo dručke, o kai paklausdavau ar stora labai esu? sakydavo- kaip transformatoriaus būda... Nežinojau kaip ta būda atrodo, tai nepykau. Kai pamačiau..jau vėlu buvo bepykt...
Kai dirbau, bendradarbes mane vadino meskiuku
maniskis tai arbuziuku, drambliuku mane vadina, o mano mama visada sako "meskuciai" atvaziavo"
vakare ne tai kad vadina, bet vis : na atsiridenk iki manęs
o šiaip tai kai jau nori pasigerint vadina pumpuška
Savo vyrui kaip buvau Mazute taip ir likau
na as kaip buvau mazute, taip ir likau. mama kartais pasako: na kaip sekasi puskuoti?
dauguma pažįstamų mane vadina storuliuke, o vyras antyte, nes vaikštau krypuodama
O as prie jau iprastos katukas, gavau pravarde koldunelis...
na kai as bvau niescai tai mane vyriskis vadino arbuzeliu
mane perkrikstyjo i "Miegapele"
mat jau 20 val vakare nebegaliu kaip miego noriu, o ryte 7val vos is lovos istempia, taip miego noriu
Kadangi mum pranašaujama dukrytė, tai MB vis sako: Kaip mano moterys laikosi? arba: ką mergos veikia?
na maniškis tai meškute vadina
mane 'zirniaus namelis' kartais pavadina...
|