Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cepelinai iš virtų bulvių
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
pievu-gele
QUOTE(Tresor @ 2011 04 28, 11:44)
Is virtu bulviu cepelinu be kiausiniu, miltu ir krakmolo nepadarysite. Prades leistis verdant cepelinai ir nieko is ju neliks smile.gif
*

Dar viena nesamone. Gyvenime nededu nei kiausinio, nei miltu. Vien tik krakmola i virtas sumaltas bulves. Iseina labai skanus, visu giriami cepelinai. Nuo kiausinio isivaizduoju ir ant ranku veliasi. O vien tik su krakmolu tai minutes darbas tesla pasidaryti.
Dianaaa1215
O aš dedu į virtas bulves: kiaušinį,manų košę (iš 2 šaukštų) tirštą ir krakmolo.Niekada neištyžta ir gaunasi tokie guminukai,man labai skanu 4u.gif
vij@
As irgi tik krakmolo dedu i virtas bulves, puikiai gaunasi bigsmile.gif
Oreste
myliu virtu bulviu cepelinus.. prisiskaiciau, dbr reiks bandyt gamintis!!! thumbup.gif
ruta_zalia
Daznai verdu, nes seimyna reikalauja, i virtas bulves dedu tik krakmola ir druskyte, daugiau jokiu isradimu cia nereikia. Cepelinai niekados neskyla ir neissileidzia, reikia tik nepervirti thumbup.gif Zemaitiskus blynus darant irgi tik su krakmolu bulves maisau - visada viskas pavyksta ax.gif
Irina 1984
Sakykit o virtu bulviu kukulius galima valgyt jai laikaisi dietos?Nes ten gi nieko tokio koloringo nera g.gif
kaubojey
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 10 06, 10:40)
Sakykit o virtu bulviu kukulius galima valgyt jai laikaisi dietos?Nes ten gi nieko tokio koloringo nera g.gif
*

O kaip pačios bulvės g.gif biggrin.gif ?
dovil14
QUOTE(milda.jas @ 2011 04 26, 17:15)
Man patogiausias receptas: cepelinai (tik truputį mėsos kiekis netikslus nurodytas, bent jau man mažiau reikėjo mėsos) smile.gif
*

puikus receptas thumbup.gif

mano cepelinai gavosi labai guminiai, nors ir skanūs. Tikriausiai dėl to, kad nepakankamai nusunkiau bulvių tarkius, išėjo beveik šlapia košė, reikėjo labai daug pirktinio krakmolo, nes nusistovėjusio nepakako. g.gif
vasara04.
QUOTE(*Passion* @ 2009 05 14, 22:20)
va cia tai nesupratau, bet driso visa sita pavadinti lietuviskai cepelinais  blink.gif 
http://www.youtube.com/watch?v=MFgygJKtE8E

tipo moteris kur gamino lietuviu kilmes... tai matosi, kad tik kilmes  doh.gif  blink.gif
*

paziurejau blink.gif na jovalyne ten o ne cepelinai doh.gif
vasara04.
QUOTE(kaubojey @ 2011 11 05, 18:22)
O kaip pačios bulvės  g.gif  biggrin.gif ?
*

pacios bulves kaloriju palyginus nedaug turi kaip cia daugumai atrodo smile.gif bananuose pvz daugiau kaloriju nei bulvese mirksiukas.gif
liepa68
Visos kalorijos padažuose, o paprasta virta bulvė jų neturi daug, netgi kažkur teko skaityti apie virtų bulvių dietą...
Aricci
O aš virtų bulvių cepelinus dar užsišaldau šaldiklyje, tai ilgam laikui užtenka thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.