Mūsų berniukas labai judrus.Jis iš tų, kuriuos auklėtojos iškart priskyrė prie blogiečių(labai skaudu).Gal kažkas jau susidūrė su tokia problema ir ją sėkmingai išsprendė?
maniskis paprastame darzelyje nepritapo  perkelem i Montesorini, ismoko kontroliuoti save, susikaupia per pamokeles, nors kieme kaip pasiutes makaluojasi..  man buvo svarbiausia, kad per pamokeles ismoktu susikaupti, nes m-kloje butu jam "sakutes"
Ir mano sunui prastei sekase,jou antras darzeles  Aukle tik tris dienas jo mate ir jou skundzesi,kad jaudrus.O grupe tik 6 vaikai ir mano pats mazausis.No gal viska dar pasikeis
QUOTE(cudo @ 2007 10 11, 15:16) Ir mano sunui prastei sekase,jou antras darzeles  Aukle tik tris dienas jo mate ir jou skundzesi,kad jaudrus.O grupe tik 6 vaikai ir mano pats mazausis.No gal viska dar pasikeis  Mes berods buvome susitikę vasaros gale  Man tavo mažiukas visai fainutis pasirodė Mane nuo montesori atkalbinėja, sako ten jiems tylos valandėlės būna, kaip mažius pabus ramiai, jei jis nieko neklauso
QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 11, 13:46) Mes berods buvome susitikę vasaros gale  Man tavo mažiukas visai fainutis pasirodė Mane nuo montesori atkalbinėja, sako ten jiems tylos valandėlės būna, kaip mažius pabus ramiai, jei jis nieko neklauso  noreciau pamatyti tas tylos valandeles..  maniskis tuoj fantastikos srities spektakli surengtu, nes jam nuobodu pasidarytu..  niu nezinau.. Man privalumai ten: lavina logini mastyma, aukletojos atrado, jog maniskiui patinka logines - matematines uzduotys, jeigu vaikas domisi kazkuom - gilina zinias. Kitas vaikas labai mego zemelapius piesti, ohoho kiek pripiesdavo..  Dabartineje grupeje yra stalelis, leidzia su skustuku obuolius lupti  (po to darbelio uzjauciu auklyte, kai plauti reikia  ) O siaip - nesigailiu, nes zaidimo forma labai gerus pagrindus gavo priesmokyklinei grupei, siais metais priesmokykline lanko ir dziaugiuosi, kad nelauziant psichologiskai vaiko ruosia rimtai 1-ai klasei  Gailiuosi, kad dukros nebuvo galimybes cia leisti..  kitur lanke darziuka ir priesmokykline tai taip ir velkasi spragos, o jau 4-oje klaseje..  neismoko susikaupti pamokose, blaskosi pastoviai ir t.t. nuo to kencia pamoku ismokimas
Pati labai noriu, kad vaikas į Montesori darželį eitų, tik kiti atkalbinėja.Tai vat ačiū tau Gabe, padėjai tašką mano svarstymuose  Tik kažin ar priims mus, na pabandysiu, už tai niekas per galvą neduoda  O šiaip tai maqniškis laaaabai jau į tavo vaikį panašus, tik kad mažesnis.
Vesk į montesori. Teko apie jį girdėti labai gerų atsiliepimų. Ten randa bendrą kalbą su bet kokiais vaikais. Pačiai teko pabuvoti tokiame darželyje. Tikrai labai nustebino auklėtojų bendravimas su vaikais (gerąja prasme)  .
QUOTE(juliux @ 2007 10 20, 21:14) Vesk į montesori. Teko apie jį girdėti labai gerų atsiliepimų. Ten randa bendrą kalbą su bet kokiais vaikais. Pačiai teko pabuvoti tokiame darželyje. Tikrai labai nustebino auklėtojų bendravimas su vaikais (gerąja prasme)  . Apie kokį darželį kalbi?Kur A.Šančiuose?
 sveikutes. noriu pasidalinti savo ispudziais. mano vaikis priskirtas prie hiperaktyviu vaiku, bet darzeli mes lankom paprasta. pradzioj turejom ivairiu nesusipratimu, bet dabar viskas gerai. vaiko padetis grupeje priklauso nuo aukletojos. jei ji vaika priskirs prie blogieciu, tai vaikas ir nebus kitoks, visur uzklius, viska darys netinkamai. as dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos rado bendra kalba su maniskiu nenuorama. jos ir tevams paaiskina ir nesusipratimus padeda isspresti. mazius taip prisiriso prie ju kad man baisu darosi kai jos pasikeis, nes kitamet jau i paruosiama keliausim.
QUOTE(Evutia @ 2007 11 04, 00:20)  sveikutes. noriu pasidalinti savo ispudziais. mano vaikis priskirtas prie hiperaktyviu vaiku, bet darzeli mes lankom paprasta. pradzioj turejom ivairiu nesusipratimu, bet dabar viskas gerai. vaiko padetis grupeje priklauso nuo aukletojos. jei ji vaika priskirs prie blogieciu, tai vaikas ir nebus kitoks, visur uzklius, viska darys netinkamai. as dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos rado bendra kalba su maniskiu nenuorama. jos ir tevams paaiskina ir nesusipratimus padeda isspresti. mazius taip prisiriso prie ju kad man baisu darosi kai jos pasikeis, nes kitamet jau i paruosiama keliausim. Ir mes vedėm į paprastą, bet mums nepasisekė su auklėtojomis
justejan
2007 11 06, 11:22
o kiek kainuoja toks darželis
QUOTE(justejan @ 2007 11 06, 11:22) o kiek kainuoja toks darželis  Keliu temuke į viršų  mamytės gal atsiliepsit, kuriuos vaikučius trimetinukus vedat pagal šią sistema dirbančius daržiukus. Tikrai begalo trokštu, kad sūnus mokėtų susikaupti, nes gyvas sidabras jo visur pilna ir domėjimsis įdomia veikla tik sekundės reikalas. Bet šeip pastebiu, kad kuo toliau tobulėjam, valanda išbuvo prie naujo loginio žaislo, bet žinau, kad jis naujas. Šeip ir aš nekokių nuomonių girdėjus, bet jomis tikrai nesiremsiu, kol pati neįsitikinau
|
|