Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Darželis hiperaktyviam vaikui
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai
Cobre
Mūsų berniukas labai judrus.Jis iš tų, kuriuos auklėtojos iškart priskyrė prie blogiečių(labai skaudu).Gal kažkas jau susidūrė su tokia problema ir ją sėkmingai išsprendė?
Gabe
maniskis paprastame darzelyje nepritapo blush2.gif perkelem i Montesorini, ismoko kontroliuoti save, susikaupia per pamokeles, nors kieme kaip pasiutes makaluojasi.. doh.gif man buvo svarbiausia, kad per pamokeles ismoktu susikaupti, nes m-kloje butu jam "sakutes" blush2.gif
cudo
Ir mano sunui prastei sekase,jou antras darzeles doh.gif Aukle tik tris dienas jo mate ir jou skundzesi,kad jaudrus.O grupe tik 6 vaikai ir mano pats mazausis.No gal viska dar pasikeis g.gif
Cobre
QUOTE(cudo @ 2007 10 11, 15:16)
Ir mano sunui prastei sekase,jou antras darzeles  doh.gif Aukle tik tris dienas jo mate ir jou skundzesi,kad jaudrus.O grupe tik 6 vaikai ir mano pats mazausis.No gal viska dar pasikeis  g.gif
*

Mes berods buvome susitikę vasaros gale smile.gif Man tavo mažiukas visai fainutis pasirodė smile.gif
Mane nuo montesori atkalbinėja, sako ten jiems tylos valandėlės būna, kaip mažius pabus ramiai, jei jis nieko neklauso unsure.gif
Gabe
QUOTE(Cobrytė @ 2007 10 11, 13:46)
Mes berods buvome susitikę vasaros gale smile.gif Man tavo mažiukas visai fainutis pasirodė smile.gif
Mane nuo montesori atkalbinėja, sako ten jiems tylos valandėlės būna, kaip mažius pabus ramiai, jei jis nieko neklauso unsure.gif
*

noreciau pamatyti tas tylos valandeles.. lotuliukas.gif maniskis tuoj fantastikos srities spektakli surengtu, nes jam nuobodu pasidarytu.. ax.gif niu nezinau.. Man privalumai ten: lavina logini mastyma, aukletojos atrado, jog maniskiui patinka logines - matematines uzduotys, jeigu vaikas domisi kazkuom - gilina zinias. Kitas vaikas labai mego zemelapius piesti, ohoho kiek pripiesdavo.. doh.gif Dabartineje grupeje yra stalelis, leidzia su skustuku obuolius lupti bigsmile.gif (po to darbelio uzjauciu auklyte, kai plauti reikia blush2.gif ) O siaip - nesigailiu, nes zaidimo forma labai gerus pagrindus gavo priesmokyklinei grupei, siais metais priesmokykline lanko ir dziaugiuosi, kad nelauziant psichologiskai vaiko ruosia rimtai 1-ai klasei mirksiukas.gif Gailiuosi, kad dukros nebuvo galimybes cia leisti.. verysad.gif kitur lanke darziuka ir priesmokykline tai taip ir velkasi spragos, o jau 4-oje klaseje.. verysad.gif neismoko susikaupti pamokose, blaskosi pastoviai ir t.t. nuo to kencia pamoku ismokimas unsure.gif
Cobre
Pati labai noriu, kad vaikas į Montesori darželį eitų, tik kiti atkalbinėja.Tai vat ačiū tau Gabe, padėjai tašką mano svarstymuose smile.gif Tik kažin ar priims mus, na pabandysiu, už tai niekas per galvą neduoda smile.gif O šiaip tai maqniškis laaaabai jau į tavo vaikį panašus, tik kad mažesnis. biggrin.gif
juliux
Vesk į montesori. Teko apie jį girdėti labai gerų atsiliepimų. Ten randa bendrą kalbą su bet kokiais vaikais. Pačiai teko pabuvoti tokiame darželyje. Tikrai labai nustebino auklėtojų bendravimas su vaikais (gerąja prasme) mirksiukas.gif .
Cobre
QUOTE(juliux @ 2007 10 20, 21:14)
Vesk į montesori. Teko apie jį girdėti labai gerų atsiliepimų. Ten randa bendrą kalbą su bet kokiais vaikais. Pačiai teko pabuvoti tokiame darželyje. Tikrai labai nustebino auklėtojų bendravimas su vaikais (gerąja prasme) mirksiukas.gif .
*

Apie kokį darželį kalbi?Kur A.Šančiuose?
Evutia
4u.gif sveikutes. noriu pasidalinti savo ispudziais. mano vaikis priskirtas prie hiperaktyviu vaiku, bet darzeli mes lankom paprasta. pradzioj turejom ivairiu nesusipratimu, bet dabar viskas gerai. vaiko padetis grupeje priklauso nuo aukletojos. jei ji vaika priskirs prie blogieciu, tai vaikas ir nebus kitoks, visur uzklius, viska darys netinkamai. as dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos rado bendra kalba su maniskiu nenuorama. jos ir tevams paaiskina ir nesusipratimus padeda isspresti. mazius taip prisiriso prie ju kad man baisu darosi kai jos pasikeis, nes kitamet jau i paruosiama keliausim.
Cobre
QUOTE(Evutia @ 2007 11 04, 00:20)
4u.gif sveikutes. noriu pasidalinti savo ispudziais. mano vaikis priskirtas prie hiperaktyviu vaiku, bet darzeli mes lankom paprasta. pradzioj turejom ivairiu nesusipratimu, bet dabar viskas gerai. vaiko padetis grupeje priklauso nuo aukletojos. jei ji vaika priskirs prie blogieciu, tai vaikas ir nebus kitoks, visur uzklius, viska darys netinkamai. as dziaugiuosi, kad musu grupes aukletojos rado bendra kalba su maniskiu nenuorama. jos ir tevams paaiskina ir nesusipratimus padeda isspresti. mazius taip prisiriso prie ju kad man baisu darosi kai jos pasikeis, nes kitamet jau i paruosiama keliausim.
*

Ir mes vedėm į paprastą, bet mums nepasisekė su auklėtojomis verysad.gif
justejan
o kiek kainuoja toks darželis g.gif
Aprile
QUOTE(justejan @ 2007 11 06, 11:22)
o kiek kainuoja toks darželis g.gif
*

Keliu temuke į viršų 4u.gif mamytės gal atsiliepsit, kuriuos vaikučius trimetinukus vedat pagal šią sistema dirbančius daržiukus. Tikrai begalo trokštu, kad sūnus mokėtų susikaupti, nes gyvas sidabras jo visur pilna ir domėjimsis įdomia veikla tik sekundės reikalas. Bet šeip pastebiu, kad kuo toliau tobulėjam, valanda išbuvo prie naujo loginio žaislo, bet žinau, kad jis naujas. Šeip ir aš nekokių nuomonių girdėjus, bet jomis tikrai nesiremsiu, kol pati neįsitikinau 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.