Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cezario pjūvis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Sky Cloud
Mažiausiai 4d. daugiausiai gali ir savaitę ar net ilgiau laikyti.Priklausomai nuo savijautų, sveikatėlių... ax.gif
sarafea
gulejau 7 dienas del cezario pjuvio,anksciau neikaip neisleido.O ziuriu kitas tuoj uz poros dienu paleidzia,matyt jauciasi kitaip.As kai tokia patizus,ir temperatura pakilus buvo ir vos pajudejau,gal todel ilgiau laike. g.gif
Hedra:)
QUOTE(JaunaDvynukuMamyte @ 2007 10 08, 12:33)
Sveikos mamos kurios turėjo Cezario pjūvį,
Kiek denų jus praleidot ligoninėje?
t.y. jei nėra jokių komplikacijų ar paleidžia po 2-3 parų ar ilgiau tenka pabūti?
*

po pirmo lietuvoj cezario praleidau 6 dienas nors ir buvo viskas gerai, o po antro airijoje po 3 paru paleido thumbup.gif
ingrida+2
po pirmo cp paleido po savaites
po antgro cp paleido tecia diena, kiek girdejau uzkimsta ligonine buvo ir vietu reikejo tai atejo gydytoja ir pasiule, jauciausi gerai ir pasakaiu, kad ok vaziuoju namo, nes is tikro ziauriai nemegstu ligoniniu lotuliukas.gif
ružava.
po 3 d 4u.gif
Amure
Po 4d vaziavome namucio smile.gif
Sella
QUOTE(ingrida+2 @ 2011 05 10, 22:12)
po antgro cp paleido tecia diena, kiek girdejau uzkimsta ligonine buvo ir vietu reikejo tai atejo gydytoja ir pasiule, jauciausi gerai ir pasakaiu, kad ok vaziuoju namo, nes is tikro ziauriai nemegstu ligoniniu lotuliukas.gif
*

Mane irgi greitai po CP paleido namo, nes gimdyvėms siaubingai tuo metu skyriuje trūko vietų. doh.gif
*Laukinukė*
po 4 dienų ax.gif
lyra
Po 4 dienų mirksiukas.gif

Kikile
Ketvirta diena jau namo. Norejo trecia diena isleisti, kaip po iprasto gimdymo, bet del leliuko neisleido, nes dar neturejo visokiu tyrimu rezultatu.
nicole
Mane israse ketvirta para.
status quo
Planini CP padare 5dieni. Gyd sake, kad jei viskas OK, 7dieni, po 2 paru, galiu vaziuoti namo. Kadangi viskas nebuvo OK, isejau 2dieni, po 4 paru.
egllute
QUOTE(status quo @ 2011 06 18, 17:50)
Planini CP padare 5dieni. Gyd sake, kad jei viskas OK, 7dieni, po 2 paru, galiu vaziuoti namo. Kadangi viskas nebuvo OK, isejau 2dieni, po 4 paru.
*

nu mums irgi po 4 dienu nes viskas buvo gerai biggrin.gif
kimalaugno
Po pirmo CP važiavau po 5d. namo, po antro CP išleido 4 parą.. ax.gif
Charlotte1
Po pirmo vaziavau 3d namo, po antro - 7d.... verysad.gif Nes 6d siaip laike, o papildoma para reikejo gulet del mazyles geltos....
alioska
CP padare treciadieni 29 dienai,turiu suneli ir siendien jau namuose,kita savaite vaziuosiu siulus istraukt,tai mes cia jau triju dienu namuose.
SoJa
Ketvirtadieni dare CP, sestadieni sake, kad jau galima vaziuot namo, bet jei noriu galiu likti ligonineje iki pirmadienio, kad pirma musu bendra savaitgali nebutu kokiu siurprizu. Pasilikau, o pirmadieni iskubejom namo smile.gif
Bet viskas man buvo normoj, praktiskai neskaudejo - sunaudojau tik dvi nuskausminimo zvakutes per ta laika.
Juurgitukas
man cezari dare antradieni ryte namo gryzau sestadieni bet butu isleide ir ketvirtadieni jai mano maziukei nebutu svoris labai nukrites tai kol nepradejo augti svoris tol musu niekas neisleido... o pati tai jau mielai ir po paros buciau namo vaziavusi smile.gif
snekute
anksciau laikydavo savaite, dabar dazniausiai isleidzia 4 para, jei pooperacine eiga sklandi
Tsiocia
Aš taip pat namo grįžau po 4 parų. Šiaip turėtų laikyti 6, bet kadangi ir man ir dukrai viskas buvo gerai tai leido vykti anksčiau.
ritat29
O mus laike 6 paras. Pirmadieni pagimdziau (CP), o sekmadieni paleido namo.
gajane
Po pirmo CP, atsirado man komplikacijų, tai po 10 parų grįžom.
O va po antro, jau trečią parą išleido thumbup.gif .
maumė
gal parašysit mamos kokius siulus naudoja dabar - tirpius ar tuos kur paskui reik istraukinet?smile.gif
acorus
QUOTE(maumė @ 2011 08 08, 21:00)
gal parašysit mamos kokius siulus naudoja dabar - tirpius ar tuos kur paskui reik istraukinet?smile.gif
*

reikia istraukt
*Dita*
QUOTE(maumė @ 2011 08 08, 22:00)
*

sonuose sukabina tais kur reik istraukt, o visas pjuvis tirpstanciais 4u.gif
Avietytė
*

Man siuvo su tirpstančiais, bet paskui juos vistiek ištraukė rolleyes.gif galėjo man jų ir netraukti, bet patarė vistiek juos ištraukti, nes gražesnis randas bus, tai taip ir padariau rolleyes.gif
zana33
QUOTE(*Dita* @ 2011 08 13, 06:23)
sonuose sukabina tais kur reik istraukt, o visas pjuvis tirpstanciais 4u.gif
*

O man suklijavo rolleyes.gif Jokiu siulu nebuvo ir randas liko tik plooonas siulelis thumbup.gif
braske83
mane su suneliu isleido 3diena.Paciai keista buvo nes maniau maziausiai 5d laikys
kava su bruknem
QUOTE(Juurgitukas @ 2011 07 03, 13:29)
man cezari dare antradieni ryte namo gryzau sestadieni bet butu isleide ir ketvirtadieni jai mano maziukei nebutu svoris labai nukrites tai kol nepradejo augti svoris tol musu niekas neisleido... o pati tai jau mielai ir po paros buciau namo vaziavusi  smile.gif
*

Po paros namo norejote? Negi neskaudejo pjuvis? Normaliai vaiksciojote ir vaika pakelt galejot?
freza80
QUOTE(kava su bruknem @ 2011 08 23, 22:50)
Po paros namo norejote? Negi neskaudejo pjuvis? Normaliai vaiksciojote ir vaika pakelt galejot?
*

na, man skaudėjo ir po paros, ir po dviejų ax.gif bet vaiko už mane niekas nežiūrėjo nei ligoninėj, nei namie blush2.gif pirmą dar leido pagulėti, o antrą dieną jau reikėjo keltis 4u.gif
kava su bruknem
QUOTE(freza80 @ 2011 08 23, 22:37)
na, man skaudėjo ir po paros, ir po dviejų ax.gif  bet vaiko už mane niekas nežiūrėjo nei ligoninėj, nei namie  blush2.gif pirmą dar leido pagulėti, o antrą dieną jau reikėjo keltis  4u.gif
*

Va dar idomu, o kai cezari padaro, vaikutis toje pacioje palatoje guli, nereikia jokios spec prieziuros, kaip buna su naktiniais maitinimais, arba kada anksciausiai pati pradejot maitinti, nes po narkozes gal negalima valgydint is kart ir ar sesutes tada misinukus vaikui duoda, pampersus pakeicia?
freza80
QUOTE(kava su bruknem @ 2011 08 24, 16:00)
Va dar idomu, o kai cezari padaro, vaikutis toje pacioje palatoje guli, nereikia jokios spec prieziuros, kaip buna su naktiniais maitinimais, arba kada anksciausiai pati pradejot maitinti, nes po narkozes gal negalima valgydint is kart ir ar sesutes tada misinukus vaikui duoda, pampersus pakeicia?
*

Man darė extra cezarį dėl mergaitės būklės, tad pirmas valandas ji praleido inkubatoriuje blush2.gif kiek suprantu, jai teko mišinuko pragauti. pirmą parą mergyte rūpinosi tėtis - paduodavo maitinti, pakeisdavo pamersą, nes man neleido keltis iš lovos ax.gif o antrą teko keltis pačiai ir viskuo rūpintis ax.gif
Robercike24
sveikos mamytes man taip pat dare cezari na po cezario ta nakti paeme dukryte kadangi praleidau intensyvioj terapijoj,o kai ryte perkele i palata tai tuoj pat atveze ir dukryte ir paliko,na buvo sunku keltis is lovos bet nieko nepadarysi kai matai savo angeleli lovytej tai taip ir nori ja pasimti ir prie saves glausti smile.gif
Gabriellle
svekos visos skaitančios šią temą, gal galite papasakoti kaip jautėtės po CP, po kiek laiko atsigavote ir visisškai galėjote rūpintis ir savo mažiuku ir savimi? ir jei būtų galimybė ką rinktumėtės ar natūralų gimdymą ar CP ?
Ačiū
Wild Pearl
*

Man siuvo su ištirpstančiais siūlais mirksiukas.gif
rircik
mus laike savaite, siulus istrauke, bet cia vln,kaune drauge gulejo,tai siuvo su tokiais, kur istirpsta savaime, visur skirtingai
ingaverb82
QUOTE(Gabriellle @ 2011 09 12, 12:24)
svekos visos skaitančios šią temą, gal galite papasakoti kaip jautėtės po CP, po kiek laiko atsigavote ir visisškai galėjote rūpintis ir savo mažiuku ir savimi? ir jei būtų galimybė ką rinktumėtės ar natūralų gimdymą ar CP ?
Ačiū
*

man padare CP 1 nakties, 7 ryto man jau atnese mazyle pirmam maitinimui. Apie 12 val dienos mane perkele i palata, tada paprasiau kad ir mazyle atnestu, po to jos jau neatidaviau, nors galejau dar nakti ilsetis viena. Jeigu planuoji savo kudiki maitinti pati labai svarbu kuo anksciau r intensyviau maitinti paciai, nes po cezario pienukas sunkiau atsiranda.
ssimon
QUOTE(Gabriellle @ 2011 09 12, 12:24)
Ačiū
*

Cezario operaciją atliko 9 val ryte, o 11 val ryte, jau laikiau savo mažyli ant rankų. Pirmą kartą iš lovos kėliausi vakare, su vyro pagalba, žinoma, labai skaudėjo, bet po truputį, po truputį pratinausi judėti. Po triejų parų išleido namo, nes abu su mažyliu jautėmės gerai.
Yummy Mummy
Man cezario operacija atliko 22 val., nakty praleidau intensyvaus stebejimo palatoje ir tik ryte apie 9 val buvau perkelta i palata. I tualeta teko paciai keliauti jau bunant palatoje, labai skaudejo keliantis is lovos ir, nezinau kaip jums merginos, bet man dar labiau skaudejo slapinantis, baisus skausmas! Pirma diena po operacijos buvo sunkiausia, veliau jauciausi ganietinai gerai. Ir man sunku buvo, nes mano dukryte pateko i inkubatoriu, teko jau pirma diena keltis ir keliauti i kita auksta, kad ja pamatyti. Laime pienuko atsirado jau pirma diena. Mums 2 men ir pati maitinu:) O pjuvis po operacijos sugijo labai graziai, plonas randelis ir komplikaciju neturejau. 4u.gif
banginute
kiekvienas atvejis yra individualus, todel ir buvimas ligonineje ir siulu pasalinimas yra individualus ax.gif
slyva
Treciadieni operavo, sestadieni isleido...
giedrehp
QUOTE(slyva @ 2012 02 01, 19:43)
Treciadieni operavo, sestadieni isleido...
*

Sveikos ,turejau 2 CP,tarpas buvo 9metai,po pirmo CP skaudejo labiau,o po antro ne taip.Bet manau kiekviena ta skausma vis kitaip pernešam,po menesiuko viskas pasimiršta,ir viskas būna tvarkoje.Pienuko turejau ,maitinau iki 11mėn.Svarbu nesinervuot,ir gerai maitintis biggrin.gif biggrin.gif
Kety
Po 4 dienų išleido namo. Svarbu, kad jokių komplikacijų nebūtų. O maziuku rūpinaus nuo kitos dienos, nes naktis praleista intensyvios priežiūros skyriaus palatoje ir niekas neleido keltis iki ryto.
Skaudėti tai skaudėjo, juk perpjauta smile.gif Bet kraustant iš vienos palatos į kitą, mažąjį teko nešti pačiai, nors tolokai nešt reikėjo, bet palengva nuėjau smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.