QUOTE(Barby @ 2008 02 08, 00:11)
Man tai visą narkozę davė ,bet jau sunku atsikelt
daugiau to nenorėčiau iškęst
Kai daro pilną narkozę neleidžia į stuburą.
Man darė pilną, nors siūlė dalinę nejautrą-t.y.į stuburą, bet nei aš nesutikau, ir vyras buvo prieš-paskui problemų su nugara būna. Aišku, po narkozės pilnos sunku būna, bet aš greit atsigavau-tik labai gerti norėjau, o neleido, tik po šaukštelį duodavo atsigerti. Laiko paprastai 5 dienas, jei viskas gerai QUOTE(Barby @ 2008 02 08, 02:11) Nemanau, kad cezario operacija pavojingesne uz gimdyma, ypatingai jei vaikelis didesnis ar jo padetis gimdyti netinkama. Nepasirinkus cezario, gali kilti gimdymo komplikaciju. Manau gydytojas turi ivertinti ir nuspresti. Man dare cezario operacija su daline nejautra, t.y. buvau samoninga, tik apatine kuno dalis buvo nuskausminta. As tai uz cezari, paprasciau viskas. O po gimdymo siaip ar taip skauda ir sugyt turi viskas, ar ta vieta ar kita
Kiekviena operacija gali turėt pavojų, taip pat ir cezaris. Gali pažeist beoperuojant šlapimo pūslę, gali greičiau infecija patekt, gali vaikeliui netyčia įpjaut ir ttttt. Bet tai reta. Aš po abiejų cezarių ketvirtą parą jaučiaus jau atsigavusi ( skaudėjo, bet tikrai ne nuolat ). Narkozę skyrė dalinę, pasėkmių nėra
Ačiu labai už ats
privalo laikyti 6 paras,bet jei viskas gerai,tai paleidzia po 4 paru(jei prasaisi),o 6-ta para turi atvaziuoti isiimti siulus(bent jau man taip buvo,mazylio gimdymo namuose)
As gavau daline narkoze, sako kad vaikuciui sveikiau. kadangi visi galvojo kad gimdysiu pati tai gavau ir epiduro i stubura bet paskui gavosi ekstra cezaris. ligoninej laiko 5 paras
šiaip jai viskas gerai, tai laiko 5 paras
nu nemanau, kad cezario operacija labau jau butu pavojinga
mane 6 paras pralaikė, nors komplikacijų nebuvo ir namo prašiausi. O prieš cezarį gavau pilną narkozę ir labanaktis
QUOTE(simbail @ 2008 03 04, 13:19) mane 6 paras pralaikė, nors komplikacijų nebuvo ir namo prašiausi. O prieš cezarį gavau pilną narkozę ir labanaktis pjauna per ta pacia vieta
Pralaike 5paras ir mes jau name,turejau du cezarius ,kolkas viskas tvarkoj.
Po pirmojo cezario grizau astunta para, o po antrojo - penkta para
Po operacijos penkta diena is ryto israse namo
Po 8 parų
Mane Lenkijoje isleido 4-a para po cezario. Nors po paros vaikutis neteko 11 procentu savo svorio
6 paras
sekmadienį ryte gimė mažylis, o kitą sekmadienį išleido namo
gime mazes 6dieni, tai kita 7dieni norejo isleist, bet as pradejau karsciuot
Siaip jai viskas gerai isleidzia po 5 paru,bet po antro gulejau 9paras nes turejau temp.O pjove per ta pati randa
o idomu nuo ko priklauso,kodel vienom uzsiuva su istirpstanciais siulais kitom reikia traukti?
Mes grižome namo 6 parą, bet galėjo išleisti ir anksčiau, bet aš dar norėjau sutvirtėti
O siuvo su ištirpstančiais, labai apsidžiaugiau, nes bijojau siūlų traukimo, nors gal ir nėra ko bijoti QUOTE(lineva @ 2008 03 19, 19:45) Mes grižome namo 6 parą, bet galėjo išleisti ir anksčiau, bet aš dar norėjau sutvirtėti O siuvo su ištirpstančiais, labai apsidžiaugiau, nes bijojau siūlų traukimo, nors gal ir nėra ko bijoti oi, kaip čia greit išleido visas namo po cezarių QUOTE(lidukas @ 2008 03 20, 11:56) mane irgi isleido tik po 10 dienu, siuvo su istraukiamais siulais, labai bijojau traukimo, bet ten tik kelios sekundes ir vsio tik biski pajutau dilgtelejima kur aplink siula sasiukas susidares buvo, bet mane laike del klecko, nes pati greit sugijau
Aš po cezario namo grįžau praėjus 5 dienoms, nors, jei nebūtų buvę komplikacijų, dabar galima namo išsiprašyti po 3 dienų, o po to sugrįžti tik siūlus išimti (jei siūlai netirpstantys).
Gimdziau pries savaite VGN. Jei viskas gerai po cezario - namo israso po 5 paru.
Gimdziau Trakuose. Karsciavau, tai paleido po 7 paru.
QUOTE(antoschka @ 2008 03 31, 22:26) sveikos!as irgi gimdziau trakuose nerealiai saunios ginekologes, ir akuseres, ypatingai akusere romute
Mane išleido po 6 dienų, nors nebuvo jokių komplikacijų ir mažiukas buvo labai ramus - seselės nuolat ateidavo patikrint mus, nes per ramiai gyvemon palatoj
O mane isleido tik po 10 dienu, nes buvo krutines uzdegimas...
Mane isleido po 3 paru
mus isleido namo po cezario pjuvio 5 diena su mastitu,viena krutine buvo kaip akmuo, viskas gerai sake daktare,tipo daug pieno susirinko.
Oj mane isleido tik po 5 paru. Bet ir tai tiesiog prasiau kad isleistu nes zadejo po 2 paru tik paleist, nors jauciausi gerai. Tai kai isleido po dvieju paru vaziavau kad siulus isimtu.
O mus isleido po sesiu dieneliu, nes siulus trauke sesta diena
O bijoti siulu traukimo tikrai neverta, visiskai neskauda
Na mane po cezario jau 6 diena butu paleide
CZ man darė šeštadienį, o namo išleido penktadienį...
O dėl siūlų traukimo tai tikrai neskauda Seselė man ta siūlą padovanojo seslė ištraukus - toks mėlynas laikysiu atminimui
Gimdziau Amerikoj - po cezario laiko tik 3 dienas , po naturalaus isleidzia sekancia diena.
Kadangi po cezario nebuvo jokiu komplikaciju, isleido po 4 dienu.
Mane 5-ta para isleido..
jei jokiu komplikaciju nera paleidzia standartiskai 5-a diena, buna kad ir 4-a paleidzia jei jau antpludis buna
Mus laike savaite ligonineje, buvo neplanuotas cezaris
Mus irgi savaitę laikė
Jei gerai jautiesi, randas graziai gyja, nera uzdegimu, komplikaciju, tai ir 3-4 para namo paleidzia, bent jau Mazylio GN tikrai
VGN laiko 5- 6 paras jeigu nera komplikaciju ir vaikas jauciasi gerai, israso ta pacia diena, kai istraukia siulus. Gydytoju sprendimu tas vyksta ar 5 ar 6 d. (dazniau 6d.).
Pirma karta po cezario isleido 4 diena, nes buvo daug gimdyviu, siulus ejau pas savo ginekologe dar po keliu dienu, kad isimtu. O sikarta isleido tik 6 diena po gimdymo, kai iseme siulus.
Ketvirtoi paroi išleido,o siūliukų visai nereikėjo traukti
mus po 5 parų paleido, sakė tiek laiko kai nebūna jokių komplikacijų
mus po 5paru isleido
|