Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Cezario pjūvis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
JaunaDvynukuMamyte
Sveikos mamos kurios turėjo Cezario pjūvį,
Kiek denų jus praleidot ligoninėje?
t.y. jei nėra jokių komplikacijų ar paleidžia po 2-3 parų ar ilgiau tenka pabūti?
Šypsenėlė24
Aš praleidau 5 paras mirksiukas.gif
Nestee
Priklauso kur gimdai ir kaip jautiesi.Man Cezari dare 2-ligoninej.Komplikaciju nebuvo tai isleido po 6 paru,nes sesta para isima siulus.Bet jei nori iseit anksciau tai taves nieks nelaiko,tik po to reik atvaziuot issimt siulus.
Miegaliuke S
beveik savaite pralaiko,jei nera jokiu komplikaciju
ingridaj
Mane po cezario paleido 4 parą (siūlų išimti nereikėjo jie ištirpsta) clap.gif
Tiomama
As gimdziau Airijoje, cia niekas manes ilgai ligonineje nelaike unsure.gif Treciadieni ryte po Cezario gime mano maziukas, o penktadieni, po darbo gryzes, tevelis parsiveze mus namo. biggrin.gif Butu isleide sestadieni(cia, jei viskas gerai, isleidzia po triju paru), bet, kai as paklausiau, gal galeciau anksciau, be jokiu klausimu sutiko lotuliukas.gif Labai jau nemegstu tu ligoniniu ax.gif
Pas mane buvo ir susiuta, ir dar su kabem sukabinta, tai jas iseme jau namuose po keliu dienu. biggrin.gif
giedre777
na RK tai penkta diena paleido... atvaziavau tik siulu issiimt smile.gif
vaivos juosta
Pirmą kartą tai gulėjau 4 dienas, o dabar išvykau po dviejų...
Bet šiaip nori, kad bent 10 pagulėtum.
Mille
Mane išleido 4-ą parą, palatos kaimynę - 3-ią parą (RK).
Auksis
Mus sesta para isleido namo, nors sake, kad jei nori labai tai gali ir anksciau, tik veliau reikia atvaziuoti siulu issiimti
mergaite117
5 paras ax.gif
irulia
kiek zinau tai po 3-4d paleidzia jeigu viskas tvarkoj smile.gif
svarbu, kad karsciavimo nebutu, bet as ilgai karsciavau, prisidejo gimdos uzdegimas, todel istrukau is ligonines tik po 10dienu doh.gif bet paskui net nesimatavau temperaturos, rupinausi pupa ir pasimirso viskas mirksiukas.gif kaip sakant, namu sienos "isgyde" thumbup.gif
bumbuliene
Visur skirtingai pvz mus pralaike 6 paras
Fixa
ligoninėj 5 paras praleidau...
*Madmozela*
Gimdziau RK 3para paleido 4u.gif
soske
cezari dare BAK'e ir paleido jau trecia diena biggrin.gif
mila vanila
mane paleido po 8 dienu, bet tai todel, kad karsciavau siek tiek. siaip laikoapie 5.
lelytemeda
pas mus JAV laiko 4 paras 4u.gif
kamejukas
mane po 6 paru, II-ojoj ligoninej. buvo viskas gerai, jokiu komplikaciju, ir prasiau kad anksciau paleistu, bet buvo grieztai pasakyta -NE.
Nemux
Is VGN isleido 6d.butu anksciau diena paleide,bet pasake,jus su infekcija buvot,tai dar pabukit.
pipito
mane paleido 5 diena smile.gif
Chanson
ir su komplikacijom po 5 dienų
Dajevu
Grįžom po šešių dienų 4u.gif
lawanda
su pirmu po penkiu, su antru po triju paru, bet reikejo laaaaabai prasyt smile.gif
LiLady
Man Kauno Klinikose darė cezarį,tai penktą parą namo paleido,o kitą dieną važiavau siūlus išimti.
RenataU
mam marijampoles ligoninej dare cezario pjuvi.. smile.gif palejdo namo jau 3 diena lb geraj gijo zajzda o siulu nerejkejo isimti biggrin.gif ir jau kita diena po operacijos vajksciojau smile.gif
JaunaDvynukuMamyte
Mane 6 para paleido. Komplikuota operacija buvo smile.gif
Pati paklausiau, pati ir atsakiau lotuliukas.gif
safara
Mane Kauno klinikose islaike net 7 dienas, galvojau isprotesiu toj ligoninej blink.gif Bet teisybe sakoma, kad namu sienos gydo.Gryzus viskas buvo o.k. thumbup.gif
Bluko
Man KMU dare cezari, gulejau isviso 7 paras, kol iseme siulus.
*Rykliukė*
As gulejau VGN, tai mane laike 8 dienas. Bet cia del to kad mano mazyle gime anksciau nei planuota. Siaip kiek zinau laiko 5 paras. 5 para isima siules ir jei viskas vaikiukui gerai paleidzia namo. Jei ligonineje jus laiko, tai mano patarima pasilikti kiek laiko. Per pirmas paras pasireiskai simptomai jei vaikeliui kas negerai, tai kai daktarai pasonej, viska galima laiku istaisyti. As nesigailiu kad ilgiau pagulejau ax.gif
SVETA K.
Gimdziau Klaipedoj,namo paleido ir iseme siules 5 para smile.gif
Angelina 2007
Man iseme siulus ir paleido sesta para, nors laisvai galima buvo ir penkta para.
Ponia_Banginienė
Ir pirmu, ir antru atveju po 5 parų,kai išėmė siules 4u.gif
Paukstuks
paleido po penkių parų 4u.gif
mazos kojytes
Man cezario pjuvi dare Vilniaus gimdymo namuose,deja is ju isejau tik po 2 savaiciu verysad.gif Komplikaciju buvo,kresulys susidares buvo,teko su narkoze ji issiurbti,paskui krauja perpylinejo,nes niekaip nekilo hemoglobinas,o jis buvo nukrites iki 82,kai norma yra 120.Ir beveik visas dvi savaites laikesi temperatura,popiet vis uzkildavo auksciau 38 laipsniu.Kaip reikiant prasikankinau. verysad.gif Bet dabar viskas puiku,maziui jau du metai biggrin.gif
Tyra_Situacija
CS darė KMUKe. Paleido kartu su berniuku po 4 parų, nes mums viskas buvo gerai (tiesa, antrą dieną stipriai kraujavau, per lėtai susitraukinėjo gimda, tačiau oksitocino lašinimas išgelbėjo nuo kraujo perpylimo). Siūlus ištraukė vyras lotuliukas.gif
mammka
Cezarį darė 2 ligoninėj.Kadangi nekrito temp.tai praleidau 7 dienas blink.gif doh.gif .Sunku ištverti...Kaip safara minėjo-namų sienos gydo thumbup.gif .Bet geriau nusiteikt ilgesniam laikui,nes išbūt labai sunku schmoll.gif
Jurlin
jei skaiciuoti paromis, tai isbuvau lygiai 3 paras 4u.gif po dar 2 paru atvaziavau issimti siulu 4u.gif
Treja
5 dienas doh.gif
brunete
Mus išleido 4 dieną thumbup.gif
ezra
Mane laikė 7 paras, nes su krauju ne viskas tvarkoje buvo, tempa laikėsi, antibus leido. Aš tada pasakiau, kad pradėsiu meluot dėl tempos, sakysiu, kad nėra. Tai gydytoja apramino, pasakė, kad galiu ir taip daryti, bet tada gali tekti po kelių dienų atvažiuoti, bet jau vienai, be leliaus. doh.gif
Abo
ar skauda kai išima siūlus? unsure.gif
Raistė
paleido 4 dieną
Ilmeriux
QUOTE(Abo @ 2008 01 02, 12:07)
ar skauda kai išima siūlus?  unsure.gif
*

tikrai neskauda, as irgi bijojau, bet kai eme nieko nejutau tik kutenima
Papildyta:
mane paleido 6 para butu paleide 5, bet turejau bedu su krutim tai dar palaike
Rauzi
mus paleido po 7 dienu nes man temperatura nekrito...
margarita
mane paleido 4 para, o siulus isyme pas savo daktara poliklinikoj.
Kristina D.
Abu kart po penkias dienas , antra kart reikejo grist po dienos kad siulus trauktu (pirma buvo su tirpstanciais)...
AgnėM
užtikau temą,bet jau man cezaris,tai doh.gif

buvom ligoninėj 5 paras..
Meege
Norėjau paklausti ax.gif Cezario pjūvis šeip yra pavojingas ar ne? Narkoze leidzia į stubura ane? Ar ne?
Kristina D.
Barby, tai yra operacija, rizika yra...
Daro ir su pilna narkoze (as pirma kart gavau pilna, antra kart rinkausi pilna - ir gerai,, nes sunus gime 5150 g, jiems sunku buvo ji istraukti, tai butu "smagiu" prisiminimu...)
Bet galima rinktis ir daline narkoze (bet duris i stubura taip pat yra operacija su rizika doh.gif ) - tad as rinkausi viena rizika...

Bet kaip kam - gydytojams tikrai ramiau daline, su pilna narkoze jie negali gaisti, viskas tiksliai ir greitai, kad vaikas nespetu gauti narkozes...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.