Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reti, keisti, įdomūs vardai ir nevardai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai > Bendros diskusijos apie vardus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
muminukas
Taigi tęsiame diskusijas apie retus ir keistus vardus.
Merginos, tik nebekalbam apie Fekalijas - tikrai dažnas vardas Lietuvoje mirksiukas.gif
Murielė
Registruojuos naujoj temoj 4u.gif

Visi vardai su -utis(-ė) gan juokingai skamba kai žmogus jau solidaus amžiaus, tarkim koks 70metis Skaistutis hihihi.gif
rytoj
Šiandien savo įstaigoj gavau dokumentus, kuriuose minima Jeva. Pavardė slaviška unsure.gif
MrsRAT
O va aš savaitgalį buvau baliuj, tai buvo svečiai: Mama - Laisvė (apie 60 metų) o dukroms dviem apie 40 - tai viena Eglė, o kita Indiana... (Bet gi tada filmo apie Indiana Johnes dar nebuvo)... bet šiaip skamba tai gražiai. 4u.gif
Murielė
O man labai be ryšio, kai vienam vaikui duoda normalų lietuvišką vardą, o kitam kokį serialinį ar šiaip mandrą schmoll.gif
Vilsen
QUOTE(Murielė @ 2007 10 09, 09:16)
O man labai be ryšio, kai vienam vaikui duoda normalų lietuvišką vardą, o kitam kokį serialinį ar šiaip mandrą schmoll.gif
*

mano vaikų vardai labai skiriasi,bet nematau tame nieko blogo schmoll.gif g.gif
rytoj
Ir mudvieju su sese vardai labai skirtingi - mano super retas, jos hyper daznas. Mano ilgas, jos trumpas. Bet nieko blogo tame neiziuriu. Gal sese ir butu gavusi reta varda. Bet ji gime labai silpnute, o mama kazkur perskaite, kad seses dabartinis vardas reiskia gyvybes medi. Tai ir paliko jai tai vardeli cool.gif
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 10 09, 09:52)
Ir mudvieju su sese vardai labai skirtingi - mano super retas, jos hyper daznas. Mano ilgas, jos trumpas. Bet nieko blogo tame neiziuriu. Gal sese ir butu gavusi reta varda. Bet ji gime labai silpnute, o mama kazkur perskaite, kad seses dabartinis vardas reiskia gyvybes medi. Tai ir paliko jai tai vardeli cool.gif
*

o sesė neburba tėvams dėl super dažno ir trumpo vardo?
*GAILĖ*
QUOTE(rytoj @ 2007 10 08, 19:15)
Šiandien savo įstaigoj gavau dokumentus, kuriuose minima Jeva. Pavardė slaviška unsure.gif
*

gerai dar kad ne Java biggrin.gif

QUOTE(MrsRAT @ 2007 10 08, 19:31)
O va aš savaitgalį buvau baliuj, tai buvo svečiai: Mama - Laisvė (apie 60 metų) o dukroms dviem apie 40 - tai viena Eglė, o kita Indiana... (Bet gi tada filmo apie Indiana Johnes dar nebuvo)... bet šiaip skamba tai gražiai.  4u.gif
*

Laisvė - labai gražus vardas thumbup.gif
o ta Indiana g.gif , nus savotiškas toks. bet nepasakyčiau, kad labai jau nepatinka man. visai egzotiškas toks, net pačiai keista, bet man visai nieko. tik kažkiap gal truputį juokingas biggrin.gif

QUOTE(rytoj @ 2007 10 09, 09:52)
*

na mano vaikų taip pat - 1 labai dažnas, 2 super retas. bet taip todėl, kad 1 vaikui vardą išrinko mano ex vyras, aš būčiau davus retesnį. man patinka reti vardai rolleyes.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2007 10 09, 09:55)
*

tiesą sakant, paauglystėj nebuvo labai patenkinta, kad tokių ant kas antro kampo po keletą mirksiukas.gif Nes visąlaik išsskirtine būt nori. Tai mokyklos laikais tik mokytojai ją vardu tevadino. Visi kiti - pravarde. O aš ją išvis Broliu vadinu cool.gif Bet jau pradedu po truputį vardu vadint hihihi.gif
*GAILĖ*
QUOTE(muminukas @ 2007 10 09, 09:55)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif mano Karolis burbėdavo vienu metu, kad aš jo nepavadinau Luku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
muminukas
QUOTE(ingalp @ 2007 10 09, 12:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mano Karolis burbėdavo vienu metu, kad aš jo nepavadinau Luku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

doh.gif
o mano ir vardas, ir pavardė labai reti buvo, tai visada buvau tuo labai patenkinta didis.gif
rytoj
QUOTE(ingalp @ 2007 10 09, 12:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif mano Karolis burbėdavo vienu metu, kad aš jo nepavadinau Luku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Aš mamai iki šiol prikaišioju, kodėl manęs Emile nepavadino cool.gif laugh.gif
Vilsen
o aš visada norėjau vardo kuri davė mano sesei jaunėlei tongue.gif
Karolina27
Aš tai labai labai džiaugiuosi, kad manęs nesugalvojo pavadinti trumpu vardu rolleyes.gif
o beje, neseniai sužinojau kad dukros klasiokė Gustė turi dviem metais jaunesnę sesę Rūstę (ar Rustę, nežinau tiksliai blush2.gif ) bet kažkaip įdomiai skamba ir panašiai kaži nesipainioja? g.gif
rytoj
Ką tik viename įraše radau Agritą blink.gif
Vilsen
QUOTE(rytoj @ 2007 10 10, 09:37)
*

blink.gif čia berniuko ar mergaitės vardas
rytoj
Merginos mirksiukas.gif Jau suaugusios moters mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(GvG @ 2007 10 10, 10:55)
blink.gif  čia berniuko ar mergaitės vardas
*

blink.gif net nepagalvojau blink.gif iškart maniau, kad mergaitės. bet kokiu atveju kažkoks wacko.gif nei agripina, nei agronomas...
Vilsen
QUOTE(rytoj @ 2007 10 10, 10:58)
Merginos mirksiukas.gif Jau suaugusios moters mirksiukas.gif
*

o ji lietuvė g.gif
QUOTE(muminukas @ 2007 10 10, 10:58)
blink.gif net nepagalvojau  blink.gif iškart maniau, kad mergaitės. bet kokiu atveju kažkoks  wacko.gif nei agripina, nei agronomas...
*

aš galvoju Agritas gal g.gif
rytoj
Turiu didelio pagrindo manyti, kad lietuvė mastau.gif
Vilsen
QUOTE(rytoj @ 2007 10 10, 11:07)
Turiu didelio pagrindo manyti, kad lietuvė mastau.gif
*

O.M.G. doh.gif
SiDo
Radau vienos įstaigos tarnautojų sąraše tokį asmenį:

Uka Gendrė - čia tik vardai, be pavardės.

(dabar net neprisimenu ar U ilgoji ar trumpoji) įdomiai skamba ar ne? g.gif

Gal šie vardai turi kokią gražią prasmę? ax.gif
Vilsen
QUOTE(SiDo @ 2007 10 10, 12:59)

*

radau reikšme;
Gendrė (02.18), Gendrys, Gendrius – lietuvių: gend- (pasi-genda) – „tas, kurio pasigendama, ilgimasi“; vardų Gendrimas (-a), Gendrutis (-ė) ir pan. trumpiniai.
Uka tai nėra net kalendoriuje tokio vardo schmoll.gif
muminukas

*

Uka be ryšio schmoll.gif

Ūka nuo ūkas ir Gendrė patinka biggrin.gif tėveliai labai originalūs buvo.
Onora

*

Trumpoji "u", ji kažkada seniai dalyvavo "Nomedoje" kai tema buvo apie retus vardus
bandė svarstyti kodel ta "u" trmpoji, bet visvien išvartė, kad nuo žodžio "ūkas", nors kai pati herojė sakė, tai tėvai abu šiuos vardus patys išgalvojo ir su niekuo nesiejo.
muminukas
Gendrės tai tikrai neišgalvojo, kad ir ką sako hihihi.gif buvo kažkur girdėję, tik pamiršę gal buvo, tiesiog iš pasąmonės išplaukė.
Cikadelė
QUOTE(rytoj @ 2007 10 10, 09:37)

turėjau dėstytoją tokiu vardu-Agrita 4u.gif latvė, vėliau ištekėjo už švedo...

laikrašty rašė apie moterį, vardu Ledina cool.gif o mūsų rajone atsikrausto vis daugiau ir daugiau naujų žmonių- kieme pasirodė mergytė, gal kokių 3 mėn- Matija ax.gif o daugiausia kieme tai Austėjų unsure.gif
muminukas
tarpukario Lt buvo toks lakūnas Romualdas Marcinkus. tai jo mama buvo vardu Honorata Saturnina biggrin.gif turėjo prancūzko kraujo, bet daugiau vis tiek lietuviško.

netyčia užmačiau, kad MArijampolėje gyvena berniukas/paauglys, vardu Raidas blink.gif
incia
Vardadieniai:
spalio 14: Bugailas/-ė, Bugvilas/-ė, Kalikstas/-
16d. : Dovaldas/-ė, Grėtė
17d. : Emerencija, Kintautas/-ė, Kintenis/-ė
18d. : Laiva, Liubartas, Lukošius
19d. : Fridas/-a, Valys, Valmantas/-ė
Vilsen
QUOTE(incia @ 2007 10 11, 12:02)
Vardadieniai:
spalio 14: Bugailas/-ė, Bugvilas/-ė, Kalikstas/-
16d. : Dovaldas/-ė, Grėtė
17d. : Emerencija, Kintautas/-ė, Kintenis/-ė
18d. : Laiva, Liubartas, Lukošius
19d. : Fridas/-a, Valys, Valmantas/-ė
*

baisus vardai ir net labai.tiesa viena Valiu pažystu.
Laiva vardas visai nieko 4u.gif
muminukas
STT ar pan. naujasis vadovas ŽYMANTAS thumbup.gif ne toks įprastas kaip Žygimantas.
o draugės duktė ŽYGINTĖ, tai man šis vardas nerealus wub.gif
Onora
QUOTE(muminukas @ 2007 10 10, 16:00)
Gendrės tai tikrai neišgalvojo, kad ir ką sako hihihi.gif buvo kažkur girdėję, tik pamiršę gal buvo, tiesiog iš pasąmonės išplaukė.
*

kai maža buvau, pavadinau savo lėlę Guste, tikrai sugalvojau tą vardą, o paskui paaiskėjo, kad toks yra jau sugalvotas ir seniau, tad tikiu, kad galėjo ir patys sugalvoti.
aš pati kai Gendrės vardą išgirdau, tai nebuvau girdėjusi tokio ir man į vardą nebuvo panašu net

QUOTE(muminukas @ 2007 10 11, 14:36)
STT ar pan. naujasis vadovas ŽYMANTAS  thumbup.gif ne toks įprastas kaip Žygimantas.
o draugės duktė ŽYGINTĖ, tai man šis vardas nerealus  wub.gif
*

o as girdėjau per radiją kalbėjo ŽYMANTĖ, o žinau vaikiną vardu ŽYGINTAS smile.gif
rytoj
Žygintą ir aš žinau. Jo sesuo - Vykintė. Man tai labai gražūs vardai ax.gif
Nieko sau
Aš pažįstu merginą Žygintą mirksiukas.gif
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 10 11, 16:29)
Žygintą ir aš žinau. Jo sesuo - Vykintė. Man tai labai gražūs vardai ax.gif
*

aga, labai drinks_cheers.gif o manoji Žygintė turi tikrą pusroliuką Vykintą hihihi.gif

o ta tavoji Vykintė ne žurnalistė? nes per tv esu šį vardą girdėjusi, labai patiko thumbup.gif
rytoj
QUOTE(muminukas @ 2007 10 11, 18:56)

o ta tavoji Vykintė ne žurnalistė? nes per tv esu šį vardą girdėjusi, labai patiko  thumbup.gif
*

Turėjo polinkį į žurnalistiką mirksiukas.gif Bet ar ja tapo, tai nežinau. Nors kažkada rašė kažkuriame žurnale ax.gif Gal pavardę tos žurnalistės pameni?
muminukas
QUOTE(rytoj @ 2007 10 11, 20:00)
Turėjo polinkį į žurnalistiką mirksiukas.gif Bet ar ja tapo, tai nežinau. Nors kažkada rašė kažkuriame žurnale ax.gif Gal pavardę tos žurnalistės pameni?
*

nea g.gif
Ciel Bleu
STT ar pan. naujasis vadovas ŽYMANTAS  thumbup.gif ne toks įprastas kaip Žygimantas.
*

turėjau kaimyną Žymantą thumbup.gif

o anksčiau minėtas Raidas... hm... man tik kompiuterastinės asociacijos sukyla lotuliukas.gif
dailima
o draugės duktė ŽYGINTĖ, tai man šis vardas nerealus  wub.gif
*

As pažįstu Žygintą.

Kaimynai mergaite pavadino Nėja doh.gif Iš kur tokių vardų tėveliai gauna??? g.gif
Gajux
QUOTE(muminukas @ 2007 10 10, 21:51)
tarpukario Lt buvo toks lakūnas Romualdas Marcinkus. tai jo mama buvo vardu Honorata Saturnina biggrin.gif turėjo prancūzko kraujo, bet daugiau vis tiek lietuviško.

netyčia užmačiau, kad MArijampolėje gyvena berniukas/paauglys, vardu Raidas  blink.gif
*

Aš pažįstu moterį (apie 40 metų amžiaus) vardu Raida. Ir iš kur traukia tėvai tokius vardus? g.gif blink.gif
Elmiko
QUOTE(Kat @ 2007 10 14, 23:05)
Aš pažįstu moterį (apie 40 metų amžiaus) vardu Raida. Ir iš kur traukia tėvai tokius vardus? g.gif  blink.gif
*

Raida čigonaitė Marijampolėj gyvena tai tikrai žinau ax.gif
gozė
Milena,Samanta,Lolita(iki šiol žinojau tik vieną,dabar jau dvi wub.gif ),Rosvita,Žyginta ,Adrijus
incia
QUOTE(gozė @ 2007 10 14, 22:17)
Milena,Samanta,Lolita(iki šiol žinojau tik vieną,dabar jau dvi  wub.gif ),Rosvita,Žyginta ,Adrijus
*

Jau Samantu dabar mazu kiek nori...
rytoj
Šiandien teko kalbėti su Ratcha (mot). Pavardės galūnė lietuviška. Iš akcento spėju, kad šiaip tai rusakalbė. Galvočiau, kad totorių ar karaimų kilmės mastau.gif
gozė
QUOTE(incia @ 2007 10 15, 13:10)
Jau Samantu dabar mazu kiek nori...
*

Teko, iki šiol, pažint tik vieną smile.gif
*GAILĖ*
sm radau - Dijus
gozė
pažinojau Diną, ir Ridą
Dar moterį vardu Ripa doh.gif
jovaida
Mano vyro mociutė Kunigunda bigsmile.gif . Skamba labai graziai, bet kai pagalvoji apie prasme g.gif . O tikrai senovinis vardas karsta.gif
HappyAngel
Kunigunda (03.03, 07.24), Kunigundė- sen. vokiečių: kunni ''giminė'' + gund ''kova'' smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.