Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TAPYBA
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mama_gulbe
2 tema

kad piešėjos nesustotu piešti
čia rodomės toliau ax.gif
yyla
na tai jau nauja temelė,tai reik ir naujo darbelio,tik tas blicas biškutį vaizdą gadina unsure.gif

''Nefertitė''
man sesuo iš Egipto parvežė mažą mažą statulėlę,tai jau ją senokai svajojau nutapyti smile.gif

user posted image
zuikiniauskienė
yyla, nagi labai įdomus darbelis. 4u.gif Man fonas labai patiko. thumbup.gif

Tik biškį šviesos efektas nesuderintas.
Japonese
QUOTE(yyla @ 2007 10 10, 07:47)
na tai jau nauja temelė,tai reik ir naujo darbelio,tik tas blicas biškutį vaizdą gadina unsure.gif

''Nefertitė''
man sesuo iš Egipto parvežė mažą mažą statulėlę,tai jau ją senokai svajojau nutapyti smile.gif

user posted image
*

ujuj, žinok ir mane "ant negrų" patraukė lotuliukas.gif tik niekaip nebaigiu...neprisėdu....noriu pabaigt, bet rankos nekyla vis.... verysad.gif
mama_gulbe
kokie grazus idomus darbeliai

as irgi pasirodau, cia vis dar is tos pacios serijos apie vaikus ir mamas lotuliukas.gif

"Mama su mazyliu"

user posted image
yyla
nu tavo darbeliai, pasikartosiu,tikrai labai labai jaukus wub.gif
mama_gulbe
QUOTE(yyla @ 2007 10 10, 10:22)
nu tavo darbeliai, pasikartosiu,tikrai labai labai jaukus wub.gif
*

aciukas wub.gif gal todel kad tema labai artima tiek siela tiek sirdim tiek kunu.... ax.gif cia bandziau pavaizduoti toki neapsakomai artima vaiko ir mamos rysi wub.gif
ritperliukas
labai grazi nefertite thumbup.gif , o cia mano darbai gal labai neispeiksit blush2.gif
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9010003.html
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9010006.html
rudens-vaikas
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 10, 12:32)

darbeliai tai labai thumbup.gif, ypač pirmasis. Tik kad labai susigarbanoję verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 10 10, 12:35)
darbeliai tai labai  thumbup.gif, ypač pirmasis. Tik kad labai susigarbanoję  verysad.gif
*

Yylos darbelis labai patiko savo koloritu ir pati skulptūra labai graži.
Vampire, labai gražus fonas tas su medžiais, tik vilko man norėtųsi gal tikroviškesnio ar tamsesnio, pati nežinau, bet man jis čia kažkaip neįsipaišo, nublanksta šalia to balto sniego ir tamsaus fono tolėliau g.gif
yyla
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 10, 13:32)

jau kur čia peikti tikrai gražius darbelius smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 10, 12:32)

smagus darbeliai, ypac pirmasis

tik labai susilankste
pabandyk piesti ne ant popieriaus o ant kartono ar drobes, pamatysi kaip smagu thumbup.gif
arba bent jau popieriu stora stora pasiimk
svarbu kad piesti thumbup.gif
ritperliukas
visoms aciu wub.gif nz kodel tas pirmas darbelis susigarbanojo(gal kai dejau i remus tas piesinys siek tiek per didelis ir galai negerai uzsilankste, nors piesiau tai ant vatmano jis pakankamai storas) reikes jauciu i remelius stikla ideti ax.gif
Happyendless
Pabandyk tapyti ant geresnės koybės popieriaus,tada nesusigarbanos mirksiukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 10, 22:01)
visoms aciu wub.gif  nz kodel tas pirmas darbelis susigarbanojo(gal kai dejau i remus tas piesinys siek tiek per didelis ir galai negerai uzsilankste, nors piesiau tai ant vatmano jis pakankamai storas) reikes jauciu i remelius stikla ideti ax.gif
*

hmm..nu jei per didelis tad gal del to is susilankste, o stiklas manau situacija tikrai pataisys thumbup.gif
mama_gulbe
Lab ryt

va mano nauas menas
apie meile

piesta akrilu ant drobes (kaip fantastiska ismagu ant drobes piesti bigsmile.gif )

user posted image
yyla
ohmy.gif ,grazu grazu wink.gif
as tai tik ant drobes paisau ir kaifuoju biggrin.gif
mama_gulbe
QUOTE(yyla @ 2007 10 11, 09:06)
ohmy.gif ,grazu grazu wink.gif
as tai tik ant drobes paisau ir kaifuoju biggrin.gif
*

aga
dabar as tik drobe ir renkuosi biggrin.gif karta paragaves atgal gi nebegristi, tik i prieki thumbup.gif wub.gif
yyla
Aš iršiandien iš ryto pabaigiau vieną darbelį,vėliau įkelsiu smile.gif
ir dar vatrysiu į tomas philis jų pirkti bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(yyla @ 2007 10 11, 09:17)
Aš iršiandien iš ryto  pabaigiau vieną darbelį,vėliau įkelsiu smile.gif
ir dar vatrysiu į tomas philis jų pirkti bigsmile.gif
*

kokia suanuole bigsmile.gif thumbup.gif is pacio ryto

laukima laukiam piesinuko bigsmile.gif

as ryt vaziuosiu dar drobiu pirkti kad tureciau ka ant savaitgalio veikti
kpl
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 11, 09:53)
Lab ryt

piesta akrilu ant drobes (kaip fantastiska ismagu ant drobes piesti bigsmile.gif )

user posted image
*

Labai gražu.Patinka toks stilius
O tu pabandyk aliejiniais ant drobės.Dar didesnis kaifas.Man patinka,kad jie lėčiau džiūna.Galima kitą dieną pataisyti (o kaip žinai,kitą dieną akys kitaip rodo).
mama_gulbe
QUOTE(kpl @ 2007 10 11, 10:39)
Labai gražu.Patinka toks stilius
  O tu pabandyk aliejiniais ant drobės.Dar didesnis kaifas.Man patinka,kad jie lėčiau džiūna.Galima kitą dieną pataisyti (o kaip žinai,kitą dieną akys kitaip rodo).
*

kazkaip dar matyt nedaaugau iki aliejiniu blush2.gif
ir laabai nemegstu taisyti darbu
nupiesiu ir jau vsio blush2.gif

bet su aliejiniai pabandysiu tikrai..labai jau knieti naguciai mirksiukas.gif
tav odarbai labai faini wub.gif
Japonese
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 11, 08:53)
Lab ryt

va mano nauas menas
apie meile

user posted image
*

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ritperliukas
mama gulbe tikrai be galo grazus ir jausmingas darbelis, man irgi kada reikes pabandyti tapyti ant drobes. tik nz is kur jos gauti. ax.gif ir su kokiais dazais geriausia nat drobes tapyti, ar akrilas tinka ? blush2.gif
mama_gulbe
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 11, 12:17)
mama gulbe tikrai be galo grazus ir jausmingas darbelis, man irgi kada reikes pabandyti tapyti ant drobes. tik nz is kur jos gauti.  ax.gif ir su kokiais dazais geriausia nat drobes tapyti, ar akrilas tinka ? blush2.gif
*

aciu visom uz grazius zodzius 4u.gif mirksiukas.gif

drobe gali nusipirkti Thomas Philips parduotuvej jei ji yra tavo miesta
akrilas irr aliejiniai dazai tinka drobei

man akrilas laaabai patinka bigsmile.gif
yyla
o man kazko akrilau jau nebepatinka,dabar renkuos tik aliejinius smile.gif

user posted image smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(yyla @ 2007 10 11, 12:41)

*

koks grazus darbelis
bigsmile.gif thumbup.gif
ritperliukas
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 11, 13:29)
aciu visom uz grazius zodzius 4u.gif  mirksiukas.gif

drobe gali nusipirkti Thomas Philips parduotuvej jei ji yra tavo miesta
akrilas irr aliejiniai dazai tinka drobei

man akrilas laaabai patinka  bigsmile.gif
*

as akrila tai turiu gal man del to tie lapai susigrbanoja tas vatmanas, kad tapau su akrilu ant vatmano jis biski tirstesis nei guasas. as esu is kauno tai tikrai yra tomas philips parduotuve o kiek ta drobe kainuoja ? jei ne paslaptis ?
mama_gulbe
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 11, 15:16)
as akrila tai turiu gal man del to tie lapai susigrbanoja tas vatmanas, kad tapau su akrilu ant vatmano jis biski tirstesis nei guasas. as esu is kauno tai tikrai yra tomas philips parduotuve o kiek ta drobe kainuoja ? jei ne paslaptis ?
*

atsakiau tau AZ wink.gif

a cia Raudonoji aguonele kad rudeni salta silciau butu ax.gif

user posted image
ritperliukas
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 11, 17:14)
atsakiau tau AZ wink.gif
a cia Raudonoji aguonele kad rudeni salta silciau butu ax.gif

user posted image
*

jo gavu dekui dar karta uz atsakyma, labai grazus ir sitas darbelis. 4u.gif
dekor
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 11, 16:16)
*

Šiaip dailės prekių parduotuvėse buna gruntuotas poperius aliejinei/akrilinei tapybai. tai būtu pigiausias variantas.
timona
Sveikos mamos-tapytojos smile.gif
Anksčiau aš rinkdavausi aliejinius dažus, bet dar besiruošdama tapti mama, juos padėjau toliau - labai jau dvokia terpentinas.. schmoll.gif Aišku, jei turėti kokį atskirą kampelį (dirbtuvėlę), tai galima ir pasismardinti.
O gal jūs kažkuo kitu skiedžiat dažus?
vai2
QUOTE(timona @ 2007 10 11, 17:42)
Sveikos mamos-tapytojos  smile.gif
Anksčiau aš rinkdavausi aliejinius dažus, bet dar besiruošdama tapti mama, juos padėjau toliau - labai jau dvokia terpentinas..  schmoll.gif  Aišku, jei turėti kokį atskirą kampelį (dirbtuvėlę), tai galima ir pasismardinti.
O gal jūs kažkuo kitu skiedžiat dažus?
*

Aš pirkau "Senukuose" bekvapio skiediklio dažams(aišku skirta ne aliejiniai tapybai), man tinka thumbup.gif
Vampire
as tai white spirit naudoju(yra ir labai smirdinciu, ir beveik nea:), man bent jau netaip smarkiai dvokia kaip terpentinas doh.gif:
ritperliukas
cia va sudesiu naujausius darbus , noreciau isgirsti nuomone jusu, aisku is manes fotkintoja tai ne kokia is ansto atsiprasau

http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9140015.html
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9140003.html
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9140010.html

o ten ta drobe piesimui yra speciali o gal galima ant paprastos drobes s uakriliniais dazais piesti nes nemuose jos turiu ir nemazai. blush2.gif bet jau ciu cia ziauriia nusipezejau , net paciai geda blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kaktusine
Mano nekompetetinka nuomone, ritperliuk, pirmam piešiny pirma piešei asiliuką, o tik po to foną aplink patepliojai, o reik priešingai, ištraukt asiliuką iš fono į pirmą planą. Dar nelabai matau šešėlių. Spalva neturi būt vientisa, galima sukurt daugybę įv. jos atspalvių. Antram jau matosi tapybos. Trečiam, vėl gi siūlau įvairesnius potėpius, kad nebūtų vientisas oranžinis fonas kaip blynas. Saulėgrąžos nors ir yra geltonos, bet galima ištapyt lapelius įmaišant ir rudos ir oranžinės ir baltos.
Priaiškinau čia kaip labai nusimananti, nors jau senokai tapiau. Bet šiti pagr dalykai man seniai įkalti į galvą dar dailės mokytojos.
kpl
QUOTE(yyla @ 2007 10 11, 13:41)

Pritariu.Bet,kadangi be niekieno patarimų savarankiškai pradėjau aliejiniais tapyti,tad kyla nemažai klausimų. Al.dažai tūtelėse būna per tiršti.Kaip jūs juos skiedžiate? Ar ant paletės padarot jau reikalingo tirštumo ir po to kabinat teptuku ir tepat, ar kitas varijantas- teptuką pavilgot terpentine ir tik po to kabinat tirštus dažus? Taip jie lyg ir prasiskiedžia ant drobės. g.gif . Gal kas žinot kaip reiktų teisingai daryti? O gal visai nesvarbu?
Man kažkaip sunkiai jie skiedžiasi. O gal dažai kalti,gal nekokybiški?
mama_gulbe
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 11, 21:28)
cia va sudesiu naujausius darbus , noreciau isgirsti nuomone jusu, aisku is manes fotkintoja tai ne kokia is ansto atsiprasau

http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9140015.html
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9140003.html
http://public.fotki.com/ritperliukas/mano-...-/p9140010.html
o ten ta drobe piesimui yra speciali o gal galima ant paprastos drobes s uakriliniais dazais piesti nes nemuose jos turiu ir nemazai.  blush2.gif  bet jau ciu cia ziauriia nusipezejau , net paciai geda  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
*

koks nuotaikingas asiliukas

ir pritariu Kaktusines issakytomis mintimis

bet siaip niekad netapiusiam zmogui yra sunku daryti tuos seseliavimus ir istapymus mirksiukas.gif

man visai samgus nuotaikingi darbeliai mirksiukas.gif
Kaktusine
Sutinku, kad sunku, dėl to ir rašau, kad paskaitytų ir pabandytų. Tik bandant, stengiantis tobulėjama. Nieks nesako, kad iš pirmo karto viskas turi būti idealu. mirksiukas.gif
rudens-vaikas
QUOTE(yyla @ 2007 10 11, 12:41)

*

nerodo man verysad.gif
ritperliukas
QUOTE(Kaktusine @ 2007 10 12, 09:01)
Mano nekompetetinka nuomone, ritperliuk, pirmam piešiny pirma piešei asiliuką, o tik po to foną aplink patepliojai, o reik priešingai, ištraukt asiliuką iš fono į pirmą planą. Dar nelabai matau šešėlių. Spalva neturi būt vientisa, galima sukurt daugybę įv. jos atspalvių. Antram jau matosi tapybos. Trečiam, vėl gi siūlau įvairesnius potėpius, kad nebūtų vientisas oranžinis fonas kaip blynas. Saulėgrąžos nors ir yra geltonos, bet galima ištapyt lapelius įmaišant ir rudos ir oranžinės ir baltos.
Priaiškinau čia kaip labai nusimananti, nors jau senokai tapiau. Bet šiti pagr dalykai man seniai įkalti į galvą dar dailės mokytojos.
*

juk nesu as cia profesionale(baigus kokia dailes akademija) (mokykloje piesdavau per dailes pamokas ir gaudavau tikrai gan gerus pazymius esu dalyvavus keliose konkursuose dailes), ir tiesiog tapau savo malonumui taip praleidziu laisvalaiky, o asiliuka dariau ant greicio nes reikejo zaidmui daryti vaikams per gimtadieni. tai jei nesi profesionale tai negali savo darbu deti cia ir parodyti ? g.gif o piesti paveiksla su seseliai as nemegstu. del ko jus siulot man piesti su seseliais? juk kiekviena turi cia savo piesimo braiza ir stiliu. blink.gif
kpl
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 12, 11:46)
juk nesu as cia profesionale...

Nu nu , tu nesinervink. Tau žmonės draugiškas pastabas ir patarimus dalija,o tu kažko erziniesi.
Mane galit kritikuoti iš peties.Juk taip ir tobulėjama drinks_cheers.gif
Aš džiaugiuosi kai kas,apskritai, į "mano tapybą" dėmesį atkreipia...O jeigu dar pastabas išsako.. thumbup.gif
ritperliukas
QUOTE(kpl @ 2007 10 12, 12:14)
Nu nu , tu nesinervink. Tau žmonės draugiškas pastabas ir patarimus dalija,o tu kažko erziniesi.
Mane galit kritikuoti iš peties.Juk taip ir tobulėjama  drinks_cheers.gif
  Aš džiaugiuosi kai kas,apskritai, į "mano tapybą" dėmesį atkreipia...O jeigu dar pastabas išsako.. thumbup.gif
*

visai nesierzinu tiesiog isakiau savo nuomone. blush2.gif ir viskas. atsakau i katusines komentara.
Kaktusine
Ale tikrai geriau būt pasyviu stebėtoju kaip anksčiau ir nekišt niekur savo rašliavos..
mama_gulbe
QUOTE(Kaktusine @ 2007 10 12, 12:40)
Ale tikrai geriau būt pasyviu stebėtoju kaip anksčiau ir nekišt niekur savo rašliavos..
*

ne ne
geriau patarinet ir kritikuot tik atsargiai mirksiukas.gif lotuliukas.gif

a va cia bandziau drugeli nupiesti
user posted image
Kaktusine
Gal geriau pridėt prierašą "nebandykit rašyt kažką negero".
O man drugeliai visada patiko. Šitas "šleivas kreivas", bet tuom ir įdomus:) LAbai lengvos gėlės:)
mama_gulbe
QUOTE(Kaktusine @ 2007 10 12, 13:31)
Gal geriau pridėt prierašą "nebandykit rašyt kažką negero". 
O man drugeliai visada patiko. Šitas "šleivas kreivas", bet tuom ir įdomus:) LAbai lengvos gėlės:)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
oi kaip juokinga, nepyk tik
nu bet smagu
zinau kad sleivas kreivas kazkoks gavosi biggrin.gif:D:D:D nu toks drugeliskai kreivas biggrin.gif

a geles ale pieniu pukai lotuliukas.gif
timona
O man patinka kiekvienas darbelis - gi piešdami išreiškiame save (aišku, kartais gal nelabai pavyksta, bet dalelę savęs vis tiek įdedam) mirksiukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(timona @ 2007 10 12, 14:43)
O man patinka kiekvienas darbelis - gi piešdami išreiškiame save (aišku, kartais gal nelabai pavyksta, bet dalelę savęs vis tiek įdedam)  mirksiukas.gif
*

ne dalele, o visa save 4u.gif
reikia girti ir paskatinti visas nuo paprastos piesejos iki meninkes profes
gi visas reik paskatinti, gi taip smagu kai pagiria, tada tik nora kurti dar labiau sustipreja wub.gif
timona
Tiesa, pagrįsta kritika - labai vertingas dalykas smile.gif
vai2
QUOTE(timona @ 2007 10 12, 14:18)
Tiesa, pagrįsta kritika - labai vertingas dalykas smile.gif
*

Aš už teisingą kritiką thumbup.gif Tai verčia pamąstyti ir tobulėti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.