Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bakterijos, ir kitos zarazos
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nesulaukiančioms gandro > Archyvas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Tahoe
Labas, merginos,

Gal zinote, ar Vilniuje AIDS centre atlieka visu siu zarazu tyrimus?
O gal yra kokia laboratorija, kur ta pacia diena rezultatai? unsure.gif
dijakicia
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 30, 18:11)
Labas, merginos,

Gal zinote, ar Vilniuje AIDS centre atlieka visu siu zarazu tyrimus?
O gal yra kokia laboratorija, kur ta pacia diena rezultatai?  unsure.gif
*

Tingit mergaites paskaityt temele mirksiukas.gif
Taip, Aids centre atlieka visus tyrimus. Atsakymai po 3 dienu, pigiau negu kitur 4u.gif
Dar galima juos daryt Sorpo laboratorijose 4u.gif
Kiek laiko lauksi rezultatu priklauso nuo to, kokiu budu tyrsi, ar is kraujo ar is tepinelio.
Levanda81
Merginos padėkite !!! Perskaičiau vią temutę, bet atsakymo neradau....
Pas mano vyrą iš pasėlio užaugintos dvi bakterijos - staphylococcus coagulase ir enterococcus faecalis ... Sakykit ar ir pas mane jų gali būti? Jei pas vyrą yra... Esmė tame, kad vyras su jomis jau kovoja pusė metų. Pirmas spermogramos tyrimas parodė per didelį leukocitų kiekį. Gėrė antibiotikus, tačiau leukocitai sumažėjo perpus, bet neišnyko. Pakartojo gydymą su stipresniais vaistais, tačiau leukocitų kiekis liko nepakitęs. Dabar gydosi toliau pas kitą daktarą ir kitais antibiotikais. Sako, kad tai prostatos uždegimas.
Sakykit merginos ar pas mane irgi gali būti tos bakterijos? Kažkaip nei vienas gydytojas neužsiminė, kad man reikia tirtis ar gydytis... blink.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif
dijakicia
QUOTE(Levanda81 @ 2010 03 31, 09:57)
Merginos padėkite !!! Perskaičiau vią temutę, bet atsakymo neradau....
Pas mano vyrą iš pasėlio užaugintos dvi bakterijos - staphylococcus coagulase ir enterococcus faecalis ... Sakykit ar ir pas mane jų gali būti? Jei pas vyrą yra... Esmė tame, kad vyras su jomis jau kovoja pusė metų. Pirmas spermogramos tyrimas parodė per didelį leukocitų kiekį. Gėrė antibiotikus, tačiau leukocitai sumažėjo perpus, bet neišnyko. Pakartojo gydymą su stipresniais vaistais, tačiau leukocitų kiekis liko nepakitęs. Dabar gydosi toliau pas kitą daktarą ir kitais antibiotikais. Sako, kad tai prostatos uždegimas.
Sakykit merginos ar pas mane irgi gali būti tos bakterijos? Kažkaip nei vienas gydytojas neužsiminė, kad man reikia tirtis ar gydytis...  blink.gif

Ačiū už atsakymą  4u.gif
*

Sveikute,
gaila, bet nieko negaliu konkretaus tau patarti verysad.gif
Bet jeigu yra uzdegimas pas TV, tai galimas daiktas kad ir pas tave gali prasideti kokie nors negalavimai g.gif As tavo vietoj nueiciau pas gine, padaryciau kraujo ir slapimo tyrimus, kurie tikrai parodys ar turi uzdegima mirksiukas.gif tokia apziura moterims kasmenesi reikalinga mirksiukas.gif Ir ramiau tau bus mirksiukas.gif
Itrea
QUOTE(leone @ 2010 03 27, 13:37)
as tyriausi chlamidijas ir ureaplazma, Endemik centre. ir
*

tikrai keisk gine. Sitaip negalima, o bacilas reikia butinai gydyti, net ir V reik gydyti, nes gali but kad jis irgi turi tu zarazu. Zinau kad pikta del gines, todel visos ir lakstom nuo vienos prie kitos kol randam ta tikraja mirksiukas.gif siulyciau nedelsti ir greiciau gydyti, kol nera rimtesniu pasekmiu
Pelargonija
QUOTE(Tahoe @ 2010 03 30, 18:11)
....Gal zinote, ar Vilniuje AIDS centre atlieka visu siu zarazu tyrimus?
O gal yra kokia laboratorija, kur ta pacia diena rezultatai?  unsure.gif
*

Tą pačią dieną negali būti rezultatų, nes zarazas turi auginti. 4u.gif
leone
QUOTE(neirida @ 2010 04 01, 21:30)
tikrai keisk gine. Sitaip negalima, o bacilas reikia butinai gydyti, net ir V reik gydyti, nes gali but kad jis irgi turi tu zarazu.  Zinau kad pikta del gines, todel visos ir lakstom nuo vienos prie kitos kol randam ta tikraja  mirksiukas.gif  siulyciau nedelsti ir greiciau gydyti, kol nera rimtesniu pasekmiu
*

tai seimos gydytoja iskarto dave siuntima i klinikas, bet visa esme dabar isigydyti zarazas, tai nuejau pas savo gines kolege, tai prieme maloniai, nors ir nesiregistravus, paskyre azitrox 500g po 3 abiems, ir sako ateik po poros men pakartoti onkocitologini, nes butent uzdegimas del zarazu gali iskreipti jo atsakyma....tai dabar manau, kad kol kas prasmes i klinikas vaziuot kaip ir nera ko tu bjaurybiu neissigydysiu....

QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 01, 22:53)
Tą pačią dieną negali būti rezultatų, nes zarazas turi auginti.  4u.gif
*

man buvo ta pacia diena, per pietus tyriausi, vakare atsiunte ats email.... unsure.gif
Tahoe
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 01, 22:53)
Tą pačią dieną negali būti rezultatų, nes zarazas turi auginti.  4u.gif
*

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif Nepagalvojau kazkaip, kad jas augina, nu bet logiska gi ax.gif
dijakicia
QUOTE(leone @ 2010 04 02, 09:12)
tai seimos gydytoja iskarto dave siuntima i klinikas, bet visa esme dabar isigydyti zarazas, tai nuejau pas savo gines kolege, tai prieme maloniai, nors ir nesiregistravus, paskyre azitrox 500g po 3 abiems, ir sako ateik po poros men pakartoti onkocitologini, nes butent uzdegimas del zarazu gali iskreipti jo atsakyma....tai dabar manau, kad kol kas prasmes i klinikas vaziuot kaip ir nera ko tu bjaurybiu neissigydysiu....
man buvo ta pacia diena, per pietus tyriausi, vakare atsiunte ats email.... unsure.gif
*

O tau dare tyrima - bakteriju atsparumas antibiotikams? mirksiukas.gif Nes ne visiems azitrox padeda isnaikinti bacilas is pirmo karto verysad.gif Geriausiai Doxciklinum juos zudo mirksiukas.gif

QUOTE(Tahoe @ 2010 04 02, 09:52)
Aciu labai uz atsakyma  4u.gif Nepagalvojau kazkaip, kad jas augina, nu bet logiska gi  ax.gif
*

Augina, jeigu tepineli ima mirksiukas.gif Kai tyria pagal krauja, tuomet kitaip tyrimus daro ax.gif
Tahoe
QUOTE(dijakicia @ 2010 04 02, 11:57)
Augina, jeigu tepineli ima mirksiukas.gif  Kai tyria pagal krauja, tuomet kitaip tyrimus daro ax.gif
*

Labai jau nemalonus ureaplasmos tyrimu pridavimas. Visa diena po to bijojau eiti sysiu, nes labai skaudejo, lyg butu koks pusles uzdegimas. gerai, kad praejo unsure.gif
Ryana
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 05, 12:14)
Labai jau nemalonus ureaplasmos tyrimu pridavimas. Visa diena po to bijojau eiti sysiu, nes labai skaudejo, lyg butu koks pusles uzdegimas. gerai, kad praejo  unsure.gif
*

kaip idomiai g.gif as is vis nieko nejutau.... ax.gif
peteliuske
Labai jau nemalonus ureaplasmos tyrimu pridavimas. Visa diena po to bijojau eiti sysiu, nes labai skaudejo, lyg butu koks pusles uzdegimas. gerai, kad praejo  unsure.gif
*

ir man skaudejo (pries iznybiant net perspejo), tik ne tiek daug, kad galvociau apie pusles uzdegima. Skausmas praejo po poros valandu. Ureaplazmu kartojimo tyrimas laukia po 2 sav, tai nelabai as jo laukiu schmoll.gif

Daktare tyrima kartoti liepe po 2 men, kiek skaiciau tai normalus jau laikas praejes. Jei klystu pataisykite ax.gif
dijakicia
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 07:04)
ir man skaudejo (pries iznybiant net perspejo), tik ne tiek daug, kad galvociau apie pusles uzdegima. Skausmas praejo po poros valandu. Ureaplazmu kartojimo tyrimas laukia po 2 sav, tai nelabai as jo laukiu  schmoll.gif

Daktare tyrima kartoti liepe po 2 men, kiek skaiciau tai normalus jau laikas praejes. Jei klystu pataisykite  ax.gif
*

Man visai neskaudejo schmoll.gif Gal dar nuo laborantes priklauso g.gif

o chlamidiju tyrima pakartoti man draugiskai patare po 2 menesiniu mirksiukas.gif Sako tada geriau issivalo ir tyrimu rezultatai buna geresni mirksiukas.gif Manau, geriau palaukti 2 menesiukus, negu pakartotinai vaistus gerti, jeigu rezultatas bus teigiamas verysad.gif
leone
QUOTE(dijakicia @ 2010 04 02, 11:57)
O tau dare tyrima - bakteriju atsparumas antibiotikams?  mirksiukas.gif  Nes ne visiems azitrox padeda isnaikinti bacilas is pirmo karto verysad.gif  Geriausiai Doxciklinum juos zudo mirksiukas.gif
Augina, jeigu tepineli ima mirksiukas.gif  Kai tyria pagal krauja, tuomet kitaip tyrimus daro ax.gif
*

nea nedare atsparumo bakterijoms, bet kiek literaturoje skaiciau vienodas poveikis yra abieju šiu vaistu... tai matysim, kai kartosim kaip ten mums sekesi...

*

man man ureaplasma eme tiesiog tepineli, tai ten jokio skausmo nejutau...
peteliuske
tikriausiai neskauda, jei tyrima daro is paprasto tepinelio, o jei darai tuo geresniu pgr metodu ar kaip ten jis, tai tada ir skauda, nes ten znybia, kitoms skaiciau net pakraujuoja doh.gif
Tahoe
QUOTE(leone @ 2010 04 06, 10:26)
nea  nedare atsparumo bakterijoms, bet kiek literaturoje skaiciau vienodas poveikis yra abieju šiu vaistu... tai matysim, kai kartosim kaip ten mums sekesi...
man man ureaplasma eme tiesiog tepineli, tai ten jokio skausmo nejutau...
*

As norejau tos antibiogramos (ar kaip ji ten vadinas, kur atsparuma antibiotikams nustato), bet butent 6dieni jos nedaro, tai ir nesidariau...
Tai taip, tepineli ima, bet, kaip as supratau, is slapimtakio ar kzk pan, netgi pats pavadinimas Ureaplasma, susijes su slapimu. O siaip, as irgi manau, kad nuo laborantes priklauso, ar skauda ar ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 11:31)
tikriausiai neskauda, jei tyrima daro is paprasto tepinelio, o jei darai tuo geresniu pgr metodu ar kaip ten jis, tai tada ir skauda, nes ten znybia, kitoms skaiciau net pakraujuoja  doh.gif
*

Gal tu ir teisi, gal tikrai skirtingi budai, del to vienoms skauda, kitoms ne unsure.gif
RenataJ.
Sveikos, merginos,
rado ir mums pries pusantro menesio ureoplazmu, tai daktare skyrre azitromicina tris dienas gerti ir kartu 15 dienu doksiciklina po 2 tabl i diena. siandien pridavem pakartotinai abu su MB tyrimus. ziuresim ka parodys, taip tikiuosi kad viskas bus gerai. O man tai tik nemalonus toks jausmas, kaip kazka gramdytu buvo unsure.gif , bet nepasakyciau, kad skaudejo. Gal zinote, Aids centre kuriuo budu ta tyrima daro ureoplazmai? man pasirode, kad tai PGR budas.
as tai manau, kad sias bacilas reikia butinai gydyti.
enibeni2
:
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 12:31)
tikriausiai neskauda, jei tyrima daro is paprasto tepinelio, o jei darai tuo geresniu pgr metodu ar kaip ten jis, tai tada ir skauda, nes ten znybia, kitoms skaiciau net pakraujuoja  doh.gif
*

Pasidalinsiu ir aš patirtimi smile.gif Tyriausi dėl chlamidijų gal 3 kartus ir visus tyrimus dariau PGR metodu, tai mano nuomone, skauda ar ne, viskas nuo darbuotojo, kuris ima tyrimą priklauso smile.gif Nes pvz tiriantis Endemik arba kai mano ginekologė ėmė tyrimui - neskaudėjo, o pvz. kai tyrimą dariau Sorpo, tai ten ne tik nuo kaklelio, bet dar su kažkokiu instrumentu ėmė medžiagos ir nuo šlaplės, tai tada šiek tiek skaudėjo blink.gif

Beje, kiek teko domėtis, atliekant tyrimą PGR metodu (bent dėl chlamidijų) jų jautrumas antibiotikams nėra nustatinėjamas. Bet paprastai jautriausios jos būna azitromicinui (Azitrox) arba doksiciklinui (Dotur ar pan). Žodžiu, išeina kažkaip taip, kad tiksliausias tyrimas išsitirti, ar turi zarazų yra PGR, bet jautrumas antibiotikams nustatomas kitais tyrimais (mikrobiologiniais, berods). mirksiukas.gif
Pelargonija
QUOTE(RenataJ. @ 2010 04 06, 13:49)
............Gal zinote, Aids centre kuriuo budu ta tyrima daro ureoplazmai? man pasirode, kad tai PGR budas.....
*

AIDS centre augina, ir duoda antibiotikų sąrašą, kuriems zaraza atspari/neatspari.
PGR metodas jautresnis (Grybo gatvėj, Santariškėse), bet tada nenustato atsparumo antibiotikams.
peteliuske
tai jus dabar man paaiskinkit, kam tas jautrumas reikalingas??? ar pas mane esancios zarazos gali buti labaiu atsparios vieniems antibiotikams, o pas kita moteri ta pati zaraza gali buti atspari visai kitiems antibiotikams????
R07
Mergaites,o kokiu budu geriau issitirti chlamidias,mikoplazmas,ureaplazmas?is kraujo tyrimo ar is tepenelio?Atsiprasau jeigu kvailai paklausiau blush2.gif
Tahoe
QUOTE(enibeni2 @ 2010 04 06, 17:52)
:
Pasidalinsiu ir aš patirtimi smile.gif Tyriausi dėl chlamidijų gal 3 kartus ir visus tyrimus dariau PGR metodu, tai mano nuomone, skauda ar ne, viskas nuo darbuotojo, kuris ima tyrimą priklauso  smile.gif Nes pvz tiriantis Endemik arba kai mano ginekologė ėmė tyrimui - neskaudėjo, o pvz. kai tyrimą dariau Sorpo, tai ten ne tik nuo kaklelio, bet dar su kažkokiu instrumentu ėmė medžiagos ir nuo šlaplės, tai tada šiek tiek skaudėjo  blink.gif

Beje, kiek teko domėtis, atliekant tyrimą PGR metodu (bent dėl chlamidijų) jų jautrumas antibiotikams nėra nustatinėjamas. Bet paprastai jautriausios jos būna azitromicinui (Azitrox) arba doksiciklinui (Dotur ar pan). Žodžiu, išeina kažkaip taip, kad tiksliausias tyrimas išsitirti, ar turi zarazų yra PGR, bet jautrumas antibiotikams nustatomas kitais tyrimais (mikrobiologiniais, berods).  mirksiukas.gif
*

Jo, as Sorpo ir dariausi. Ir buten tada nedare jautrumo antibiotikams, nes sake, kad ta diena nedaro. Viska sutampa, ka pasakoji drinks_cheers.gif
enibeni2
QUOTE(peteliuske @ 2010 04 06, 20:42)
tai jus dabar man paaiskinkit, kam tas jautrumas reikalingas??? ar pas mane esancios zarazos gali buti labaiu atsparios vieniems antibiotikams, o pas kita moteri ta pati zaraza gali buti atspari visai kitiems antibiotikams????
*

Butent taip ir yra smile.gif Zinoma, gydytojai zino, kokie antibiotikai paprastai veikia tas zarazas, bet kiekviename organizme jie gali suveikti skirtingai. Uz tai vienoms geriau padeda vieni vaistai, kitoms kiti smile.gif nustacius jautruma antibiotikams suzinoma, kurie antibiotikai tau geriausi. Kita vertus, viena gydytoja sake, kad ir tai dar ne viskas - jautrumas nustatomas meginelyje ar kazkur kitur, auginant tas bakterijas, o organizme viskas gali ir kitaip ivykt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(R07 @ 2010 04 06, 21:03)
Mergaites,o kokiu budu geriau issitirti chlamidias,mikoplazmas,ureaplazmas?is kraujo tyrimo ar is tepenelio?Atsiprasau jeigu kvailai paklausiau blush2.gif
*

Kiek zinau, is tepinelio smile.gif jau cia galbut ne taip ir svarbu PGR metodu, ar paseli auginant, bet geriau is tepinelio smile.gif)
Pelargonija
O kur daro zarazų tyrimą iš kraujo?...
leone
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 07, 13:30)
*

gal tam tikras bakterijas ar virusus nustatineja is kraujo? pvz gal stafilokoka.
Bembis1
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 07, 12:30)
*

vat as ir iki galo to nesupratau....lyg ir kazkur skaiciau, kad imant krauja tai tikslesni atsakymai...o paziurejus AIDS centre, tai kaip ir matau ten atlikneja pagal krauja ir chlamidiju ir tu uraplzmu, mikroplazmu ar kaip jos ten tyrimus ax.gif ar cia jau dar kzkokios kitos atmainos ir butiai is tepinelio reikia jas tikrinti????? pasidalinkit pairtim kas su tuo susidure ax.gif ...
dijakicia
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 07, 13:30)
*

Tirai zinau, kad is kraujo daro Sorpo laboratorijose 4u.gif
Kraujo tyrimas netoks tikslus kaip tepinelio schmoll.gif Bet vyrams, kad nepatirtu skausmo, dazniausiai daro is kraujo mirksiukas.gif
Tahoe
Sveikos, mergaites,

Siandien gavau atsakyma verysad.gif Rado Mycoplasmu ir chlamidiju verysad.gif Iki mm dar pora dienu, o NT teigiamas.... Kas dabar bus?? verysad.gif
leone
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 08, 09:21)
Sveikos, mergaites,

Siandien gavau atsakyma  verysad.gif Rado Mycoplasmu ir chlamidiju  verysad.gif Iki mm dar pora dienu, o NT teigiamas.... Kas dabar bus??  verysad.gif
*

gydo ir nėštukėm šitaas zarazas, tik kitokiais antibiotikais... svarbiausia žinai kas yra smile.gif
Tahoe
QUOTE(leone @ 2010 04 08, 09:41)
gydo ir nėštukėm šitaas zarazas, tik kitokiais antibiotikais... svarbiausia žinai kas yra smile.gif
*

Rimtai??? bigsmile.gif As jau galvojau, kad tikrai nieko nebus man su situo nestumu.... Paguodei bigsmile.gif Na, uz valandos ginei skambinsiu, tai pasikonsultuosiu, ka man patars.
Linutas
Tahoe, pasiziurek i atsakyma ir pasakyk kokiu metodu tau dare si tyrima, t.y. ar imunofermentini, ar PGR, ar imunoflorescentini.
Tahoe
QUOTE(Linutas @ 2010 04 08, 10:48)
Tahoe, pasiziurek i atsakyma ir pasakyk kokiu metodu tau dare si tyrima, t.y. ar imunofermentini, ar PGR, ar imunoflorescentini.
*

Sorpo dariausi - PRG metodu.
Su gine telefonu kalbejau, tai sake jokiu antibiotiku negerti, nes negalim pirmom nestumo savaitemis, kad nevapeknktu, tai tipo laukti iki 12 nestumo savaites, tada jau galima kalbeti apie antibiotikus... Bet.. Ai, nezinau, nepatinka man taip - laukti ir zinoti, kad arba bus gerai, arba bus blogai ir nestumas arba nutruks arba nesivystys ir vistiek nutruks... unsure.gif

Beje, o nepaklausiau jos.. O vyrui irgi nesigydyti? Nes jam buna, kad kartais smileysex.gif metu kazkas ten lyg grauzia lyg kas... Ir prexzervatyvus reik naudoti, jeigu nesigydom, ar ne g.gif
Linutas
aha, sitas metodas labai tikslus g.gif Klaidos cia negalejo buti...
Taip gydyma turesuit pradeti kartu ta pati momenta, ir nezinau tiksliai, bet kazkiek laiko reikes pasisaugoti nuo santykiu.
O tu net negalvok dabar apie jokius gydymus. Jau yra taip kaip yra, nes kai kurie antibiotikai sukelia apsigimimus - taip kad dabar ramiai lauki ir meldi Dievulio, kad mazius nepabegtu..
dijakicia
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 08, 10:57)
Sorpo dariausi - PRG metodu.
Su gine telefonu kalbejau, tai sake jokiu antibiotiku negerti, nes negalim pirmom nestumo savaitemis, kad nevapeknktu, tai tipo laukti iki 12 nestumo savaites, tada jau galima kalbeti apie antibiotikus... Bet.. Ai, nezinau, nepatinka man taip - laukti ir zinoti, kad arba bus gerai, arba bus blogai  ir nestumas arba nutruks arba nesivystys ir vistiek nutruks... unsure.gif

Beje, o nepaklausiau jos.. O vyrui irgi nesigydyti? Nes jam buna, kad kartais smileysex.gif metu kazkas ten lyg grauzia lyg kas... Ir prexzervatyvus reik naudoti, jeigu nesigydom, ar ne  g.gif
*

Pirmiausia sveikinu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Nesijaudink labai del siu bacilu, jas tikrai sekmingai pagydo ir nestukems mirksiukas.gif
Be to, daug zmoniu net nezino kad nesioja sia bacila, ir sekmingai ir gyvena ir vaikus gydo mirksiukas.gif Jeigu nesigyditi, tai vaikuciui gali atsiliepti ant akyciu ir plauciu verysad.gif Bet tu gi gydysies mirksiukas.gif
O del vyro, tai reikia butinai kartu gydytis. Ir be gydytojos jam vaistuku neisrasys schmoll.gif Kol gydysites tol reikia saugotis mirksiukas.gif
O del sventos ramybes, gal turi dar pazystama gine mirksiukas.gif Dar su kita pasitark, nuo kada tau galima pradet gydyma mirksiukas.gif
Tahoe
Vis paskaitau, paskaitau ir ramiau darosi, po truputi raminuosi ax.gif

QUOTE(Linutas @ 2010 04 08, 12:29)
O tu net negalvok dabar apie jokius gydymus. Jau yra taip kaip yra, nes kai kurie antibiotikai sukelia apsigimimus - taip kad dabar ramiai lauki ir meldi Dievulio, kad mazius nepabegtu..
*

Taip ir darau, is visu jegu stengiuosi tiketi, kad viskas bus gerai smile.gif Skaitau knyga "Pokalbiai su Dievu", nerealiai idomu, bandau is ten stiprybes pasisemti (nieko bendro neturi su visiems skiepijama religija). O pagrindine mintis ten, kad visa tai, kas vyksta, kas atsitinka ir pan, visa savo pasauli mes kuriame patys, ir tik nuo musu paciu norejimo, tikejimo viskas priklauso, nes jeigu galvoji blogai, tai ir pritraukia blogi, nelaime. O netgi tas blogis nera savaime blogis, o tai yra toks musu vertinimas to reiskinio ir t.t. ir t.t. Jau cia truputi ne i tema blush2.gif

QUOTE(dijakicia @ 2010 04 08, 12:31)
# Be to, daug zmoniu net nezino kad nesioja sia bacila, ir sekmingai ir gyvena ir vaikus gydo mirksiukas.gif  Jeigu nesigyditi, tai vaikuciui gali atsiliepti ant akyciu ir plauciu verysad.gif  Bet tu gi gydysies mirksiukas.gif

## O del sventos ramybes, gal turi dar pazystama gine mirksiukas.gif Dar su kita pasitark, nuo kada tau galima pradet gydyma mirksiukas.gif
*

# As vat irgi pagalvojau, juk kiek yra asocialiu seimu, kur ten tikrai na lieva eina, o gimdo vaikus viena po kito, ir jokiu tyrimu nesidaro, nors galbut ten dar daugiau zarazu butu rasta unsure.gif

## Tai as cia su pazistama gine ir kalbejau, o ryt tureciau pas savo gine eiti, jeiu niekas nepasikeis, nes gali buti, kad jos nebus, tai tada kita diena. Norisi bent poros specialistu nuomone isgirsti smile.gif

Tik sita pazistama gine man patare Dufa pagerti, nes praeita karta irgi NT buvo II, bet BT pradejo kristi kristi, kol NT tapo neigiamas, ir pavelavusiso atejo mm. Tai gine sako, kad si karta prg nemazetu, pagerti Dufo po 1tabl unsure.gif Nezinau nei ka galvoti, nes PRG pas mane 7DPO pateko i I nestumo trimestro normas, o jeigu zirniukas sugalvos pabegti, tai reiskia, gal taip ir geriau. Gal neverta to Dufo pradeti g.gif
Linutas
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 08, 11:46)
Tik sita pazistama gine man patare Dufa pagerti, nes praeita karta irgi NT buvo II, bet BT pradejo kristi kristi, kol NT tapo neigiamas, ir pavelavusiso atejo mm. Tai gine sako, kad si karta prg nemazetu, pagerti Dufo po 1tabl  unsure.gif Nezinau nei ka galvoti, nes PRG pas mane 7DPO pateko i I nestumo trimestro normas, o jeigu zirniukas sugalvos pabegti, tai reiskia, gal taip ir geriau. Gal neverta to Dufo pradeti  g.gif
*

knyga tai GEEEERIS thumbup.gif As ir tokios noreciau paskaityti, labai megstu tokios tematikos blush2.gif
O jei prog geras tai tas dufa ir neisgelbes padeties - nesukelsi tu jo iki begalybes, matyt kazko kito truko.
As dabar tavo vietoje dar kraujuka nusileisciau pasiziureciau koks HCG ir PRG rolleyes.gif Ir pagal PRG gerciau dufastona ax.gif
Tahoe
QUOTE(Linutas @ 2010 04 08, 13:04)
knyga tai GEEEERIS  thumbup.gif As ir tokios noreciau paskaityti, labai megstu tokios tematikos  blush2.gif
O jei prog geras tai tas dufa ir neisgelbes padeties - nesukelsi tu jo iki begalybes, matyt kazko kito truko.
As dabar tavo vietoje dar kraujuka nusileisciau pasiziureciau koks HCG ir PRG  rolleyes.gif Ir pagal PRG gerciau dufastona  ax.gif
*

Tai siu knygu yra gal 6-7 dalys (MB jas visas perskaite), bet geriausia pradeti nuo sios, lengviausios mirksiukas.gif Nes kartais taip sunku susivokti ir susitarti su savim, o tai - gera pagalba rolleyes.gif
Man irgi taip atrodo, nes 7DPO buvo 23,8ng/ml, kai I trimestro nestumo normos 9,3-33,2ng/ml
O HCG ir PRG gal ir reiktu pasidaryti prie progos, kai vaziuosiu i Vln, kolkas mano indikatorius yra BT smile.gif
Linutas
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 08, 12:11)
Tai siu knygu yra gal 6-7 dalys (MB jas visas perskaite), bet geriausia pradeti nuo sios, lengviausios  mirksiukas.gif Nes kartais taip sunku susivokti ir susitarti su savim, o tai - gera pagalba  rolleyes.gif
Man irgi taip atrodo, nes 7DPO buvo 23,8ng/ml, kai I trimestro nestumo normos 9,3-33,2ng/ml
O HCG ir PRG gal ir reiktu pasidaryti prie progos, kai vaziuosiu i Vln, kolkas mano indikatorius yra BT  smile.gif
*

neblogas indikatorius biggrin.gif Tik ar tau jis patikimas, t.y. pas mane budavo mmm ateidavo ir esant aukstai BT unsure.gif
o kokios rusies dareisi pirmaji testuka? Ryt man 10 DPO, nagai niezti, bet si karta tikrai bijau daryti unsure.gif doh.gif Nes vyras vis klausineja ar neatejo mmm, or jau trina rankas, kad tures leliuka doh.gif
Tahoe
QUOTE(Linutas @ 2010 04 08, 13:20)
o kokios rusies dareisi pirmaji testuka? Ryt man 10 DPO, nagai niezti, bet si karta tikrai bijau daryti  unsure.gif  doh.gif Nes vyras vis klausineja ar neatejo mmm, or jau trina rankas, kad tures leliuka  doh.gif
*

Is Ebay siunciausi 10 jautrumo, t.y. pats jautriausias :mirksiukas:
Tahoe
Labas 4u.gif

Buvau vakar pas gine, tai man israse Azitrox, po 3 tabletes kas 24h, man ir vyrui - nuo chlamidiju ir mycolasmu. Cia tie vaistai is Eritromicinu grupes kaip supratau. Tik dabar dar tu antibu gerti negaliu, kol neatejo mm, nes jeigu jos taip ir neatsie, po poros savaiciu eisiu pas gine echoskopuotis unsure.gif
*Gaja*
QUOTE(Linutas @ 2010 04 08, 13:20)
o kokios rusies dareisi pirmaji testuka? Ryt man 10 DPO, nagai niezti, bet si karta tikrai bijau daryti  unsure.gif  doh.gif Nes vyras vis klausineja ar neatejo mmm, or jau trina rankas, kad tures leliuka  doh.gif
*

Linutas,gal jau darei sian NT? Baisiai smalsu,gal galima tave pasveikinti ax.gif
leone
QUOTE(Tahoe @ 2010 04 10, 13:01)
Labas  4u.gif

Buvau vakar pas gine, tai man israse Azitrox, po 3 tabletes kas 24h, man ir vyrui - nuo chlamidiju ir mycolasmu. Cia tie vaistai is Eritromicinu grupes kaip supratau. Tik dabar dar tu antibu gerti negaliu, kol neatejo mm, nes jeigu jos taip ir neatsie, po poros savaiciu eisiu pas gine echoskopuotis  unsure.gif
*

tai tau dabar liepe antibiotikus situos gerti kai nestuke esi? unsure.gif
Tahoe
QUOTE(leone @ 2010 04 11, 00:43)
tai tau dabar liepe antibiotikus situos gerti kai nestuke esi?  unsure.gif
*

Ne, neliepe, bet del visa ko israse. Rizikingas ta nestumas, kai chamidijos uzpuolusios unsure.gif
zylutes
merginos,nebijokit chlamidijų,mes jų turėjome, tai vis būdavo pūslės uždegimai,nepastojom virš metų padarė laporaskopija ir kiaušintakiai puikiai preinami,pas mane neužakino jų thumbup.gif o pas vyra rado nedidelę agliutinacija tikriausiai nuo jų,sakė tipo savaime preis ir nekenkia pastojimui
leone
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 15:49)
merginos,nebijokit chlamidijų,mes jų turėjome, tai vis būdavo pūslės uždegimai,nepastojom virš metų padarė laporaskopija ir kiaušintakiai puikiai preinami,pas mane neužakino jų thumbup.gif o pas vyra rado nedidelę agliutinacija tikriausiai nuo jų,sakė tipo savaime preis ir nekenkia pastojimui
*

kaip dziugu girdet, nes as jau visko prisigalvojau, ir aisku blogiausio.... unsure.gif
rugegele1
Sveikutės,o man sakė kad visokios tos chlamidijos ir kitokios zarazos neleidzia pastoti ,aisku nuo organizmo priklauso,kitiems ir sifilis ar dar blogiau ir kai nereikia vaikučių tai jų pilna troba doh.gif
enibeni2
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 16:49)
*

Dziugu girdet thumbup.gif na va kaip buna, kol nezinai, jaudinies, prisigalvoji g.gif gerai, kad viskas i gera lotuliukas.gif tai dabar jau tikekit ir laukit lialiuko atskrendat nestuke.gif
O paskui ir ta naujiena pasidalinkit lotuliukas.gif lauksim rolleyes.gif
zylutes
QUOTE(enibeni2 @ 2010 04 19, 18:44)
Dziugu girdet  thumbup.gif na va kaip buna, kol nezinai, jaudinies, prisigalvoji  g.gif  gerai, kad viskas i gera lotuliukas.gif tai dabar jau tikekit ir laukit lialiuko atskrendat  nestuke.gif
O paskui ir ta naujiena pasidalinkit  lotuliukas.gif  lauksim  rolleyes.gif
*

ai daug kazko nesitikiu nes man rado endo I stadija tipo neturejo trugdyti pastoti ir netikiu kad jo pusantru metu jau ir buvo pas mane,tai gali buti kad neaiskios kilmes nevaisingumas bus pasmus, gydytoja dave metus laiko ir tada IUI, bet kai kazkada kazkas bus tai pasigirsiu blush2.gif sekmes ir jums visoms nereikia galvoti paties blogiausio nes pasirodo daznai buna tas ko visai maziausiai tikiesi blink.gif kaip sako zmogus planuoja o Dievas juokiasi biggrin.gif
Pelargonija
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 15:49)
*

Nenoriu karksėt... bet jeigu rimti daktarai sako kad zarazos kenkia, tai gal ir kenkia. Juk dar nepastojai g.gif
zylutes
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 20, 17:55)
Nenoriu karksėt... bet jeigu rimti daktarai sako kad zarazos kenkia, tai gal ir kenkia. Juk dar nepastojai  g.gif
*

tai tikiu kad kenkia bet ne visoms vienodai,man pvz jos sukledavo šlapimo pūslės uždegimus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.