Taigi - spresti kiekvienai
Sveikutės. Kaiptik vakar dariausi chlamidijų tyrimą Kaune visuomenės sveikatos centre. Na, aplinka ten tikrai senoviškai valdiška, bet tepinėlį paėmė labai maloni jauna moteris, be jokių nereikalingų komentarų, maloniai viską išaiškino. Po paros sakė bus rezultatai. O tai kainavo nepilnai 22Lt. Mane siuntusi gydytoja iš KMU sakė, kad kiekviena save gerbianti įstaiga savo pacientes ar jų tyrimus siunčia į šį centrą, tik jei pati nevažiuosi, tai klinikos gerokai sau užsimeta už nuvežimą-parvežimą
Taigi - spresti kiekvienai
Sveikos,
norejau paklausti tu, kurios gydesi nuo ureaplazmu ar mikoplazmu... po kiek laiko baigus gydyma jums vel leido bandyti pastoti ? QUOTE(Leilah @ 2008 04 14, 14:32) Sveikos, norejau paklausti tu, kurios gydesi nuo ureaplazmu ar mikoplazmu... po kiek laiko baigus gydyma jums vel leido bandyti pastoti ? sveiki. mes ir su vyru gydemes antibiotikais nuo ureaplazmozes. daktaras urologas leido tik po keliu menesiu bandyt pastoti. dar vyrui israse tribestano seklai atstatyti,nes tipo antibiotikai labai stiprus ir gali stipriai ja paveikt. QUOTE(kinrozyte @ 2008 04 22, 22:30) sveiki. mes ir su vyru gydemes antibiotikais nuo ureaplazmozes. daktaras urologas leido tik po keliu menesiu bandyt pastoti. dar vyrui israse tribestano seklai atstatyti,nes tipo antibiotikai labai stiprus ir gali stipriai ja paveikt. kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu...nes mano gine, jau nuo sekancio ciklo baigus gerti antibiotikus leido bandyti...
Sveikutes:) Gal kam taip yra buve? Jau keli metai mane kankina pienlige ir jau 9 men. bandom susilaukti vaikucio? Niekaip nepavyksta... Ar si liga turi tam itakos?
Sveikutes. Rado ir man ureaplazmu, vaziuosiu receptuko vaistams, bet vyras labai kategoriskai nusiteikias, reikes kazkaip padirbeti
Bent jau man gydytoja aiskino, kad visos tos "zarazos" gali uzkimsti kiausintakius
Merginos patarkite. Israse man antibiotiku (Sumamed) nuo ureoplazmu. Vyras dabar geria Ospamoksa. Tai gyd. man sake nuo ureoplazmu gerti Sumameda o vyrui tiks tas Ospamoksas kuri dabar geria nuo anginos. Bet gi cia visai skirtingi antibiotikai? Ar nebus taip, kad isgersiu "drakoniska"Sumameda, pagysiu o vyras nuo to vaikisko Ospamokso nepagis ir vel viskas is pradziu???
Bijau, kad ospamoksas gali visiškai neveikti ureaplazmų. Nėra jis vaikiškas, jo veikimo spektras pakankamai platus.
Sveikutes. Gal kas žinote kanors apie bakterija gardnerela? Pasiskaičiau kažkiek internete šiaip atrodo nėra labai baisi, bet idomu gal ji galėjo persileidima sukelti?
QUOTE(Gytutė @ 2007 11 06, 19:10) Tai aš gi ne ekstrasense, nežinau, kur uždegimas buvo, užtai ir klausiu O skirtumas yra, bet buvęs furunkulas pažastyje neturi nieko bendra su nevaisingumu, gali nebijoti. Kazin kazin ar neturi
Tai paskaičiuokim, kiek moterų su furunkulais pažastyse negali sulaukti vaikų
Ir kiek iš jų juodaplaukės, ir kiek iš jų nemėgsta kai lyja. Gal surasit daugiau bendrumų. Nu nepykit, bet diagnozės nustatymas pagal "o mano draugei buvo" neturi nieko bendra su racionalia medicina. QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 06 05, 16:49) Sveikutes. Gal kas žinote kanors apie bakterija gardnerela? Pasiskaičiau kažkiek internete šiaip atrodo nėra labai baisi, bet idomu gal ji galėjo persileidima sukelti? manau, kad gali, nes aš jau nėštumo metu pastoviai jų turėdavau ir vis žvakutėmis gydydavausi- geriausiai padėdavo maxmirror ir lomexin mas daktarė sakydavao, kad negydant tos gardnerelos gali sukelti pavojų vaisiui
Cikadele, o tu kanors jautei kad tu bakteriju turi? As tai nieko nejauciau.. tik kai ivyko persileidimas, pasidariau tyrima ir nustate kad jos pas mane vyrauja tos gardnerelos..
QUOTE(Miško uoga @ 2008 02 10, 14:05) Chlamidijas tiria KAUNO KILNIKOSE, kainuoja13 -17 lt.Nepamenu. Daro is tepinelio QUOTE(tikiu @ 2008 02 10, 14:51) Daro is tepinelio QUOTE(stygele @ 2008 04 23, 11:37) Sveikutes:) Gal kam taip yra buve? Jau keli metai mane kankina pienlige ir jau 9 men. bandom susilaukti vaikucio? Niekaip nepavyksta... Ar si liga turi tam itakos? Mane uzdegimai kankino 3 metus , o gal ir 4 kas men, kas du atsinaujindavo. Zvakutes padedavo tam kartui. Kaune rastos chlamidijos, uzdegimai baigesi
Kam teko su liaukocitais imant tepinėli susidurti??
man atrado chlamidijas. dabar geriu antibus-gydausi. bet dar nedare ureaplasmiu ir mikoplasmiu. tai galvoju, kad kai darys pakartotinai chlamidijas, tai paprasysiu, kad padarytu ir ureaplazmes ir mikoplazmas. tada gal bus viskas isgydyta.
QUOTE(liepacka @ 2008 07 13, 19:40) man atrado chlamidijas. dabar geriu antibus-gydausi. bet dar nedare ureaplasmiu ir mikoplasmiu. tai galvoju, kad kai darys pakartotinai chlamidijas, tai paprasysiu, kad padarytu ir ureaplazmes ir mikoplazmas. tada gal bus viskas isgydyta. man ir buvo rastos chlamidijos gruodi. Isgeriau antibu nemaza norma, plius vyrui dvi tabletytes. Dariausi klinikose. O dabar siule pasidaryti K.Petrausko gatveje 24, nes pakartotinu nedariau.Sake ten geriau tyrimus padaro. O kur tu tyrimus dariai? O kazin ar vaika galima patikrinti ar turi chlamidiju? QUOTE(jautukas2 @ 2008 07 23, 11:45) man ir buvo rastos chlamidijos gruodi. Isgeriau antibu nemaza norma, plius vyrui dvi tabletytes. Dariausi klinikose. O dabar siule pasidaryti K.Petrausko gatveje 24, nes pakartotinu nedariau.Sake ten geriau tyrimus padaro. O kur tu tyrimus dariai? O kazin ar vaika galima patikrinti ar turi chlamidiju? as chlamidijas dariausi vaisingumo klinikoj kaune. bet pas mane dar keblesne situacija, nes as pabaigus antibu kursa, sekancia diena dariau NT ir pamaciau II. tikiuosi, kad tas chlamidijas isnaikinau. sake, kad pakartotini darys tik po kokio menesio. o kai tu sugerrei antibus ar tau is naujo dare tyrima? QUOTE(liepacka @ 2008 07 24, 15:50) as chlamidijas dariausi vaisingumo klinikoj kaune. bet pas mane dar keblesne situacija, nes as pabaigus antibu kursa, sekancia diena dariau NT ir pamaciau II. tikiuosi, kad tas chlamidijas isnaikinau. sake, kad pakartotini darys tik po kokio menesio. o kai tu sugerrei antibus ar tau is naujo dare tyrima? As kai sugeriau antibus tyrimo pakartotinai nedariau
Gal kas galėtų paaiškinti, kas per biesas ta gardnerella? Internete nerandu normalaus paaiškinimo
Sveikos merginos,
norejau truputi informacijos, kurios esate susidurusios su ureaplazma ir gerusios Sumamed antibiotikus. Pas mane rado tos ureaplasmos, paskyre antiotikus (pavadinimo nebepamenu), po menesio pasidariau pakartotini tyrima, atsakymas buvo vel teigiamas. Tada man tyrimu centre pasiule pasidaryti antibiotini tyrima, (gyd. apie toki nieko neuzsimine
Aš per vieną vaistukų kursa gėrimo išsigydžiau ureplazmas
Dariausi visus tyrimus Dermatovenerologijos centre Vilniuje tai man iškarto pritaikė vaistukus ir po mėnesio viskas ok, manau jai gerai parenka vaistukus viskas išgija greitai. Antibiotini tyrima man padarė ir pritaikė vaistus.
1,Gal zinote kaip galima vaikus patikrinti ar neturi chlamidiju?
2,Kaune Petrausko gatveje ar teko kam darytis tyrimus? Kiek ten kainuoja chlamidiju tyrimas ir ar gerai daro? QUOTE(jautukas2 @ 2008 07 29, 17:34) 1,Gal zinote kaip galima vaikus patikrinti ar neturi chlamidiju? 2,Kaune Petrausko gatveje ar teko kam darytis tyrimus? Kiek ten kainuoja chlamidiju tyrimas ir ar gerai daro? 1 2. Ten yra Visuomenės sveikatos centras. Kiek tekę susidurti, tai "kiekviena save gerbianti įstaiga siunčia ten tirtis arba siunčia tyrimus" cituoju kažkurią SM narę, bet rimtai, ir man gydytoja rekomendavo ten tirtis. Ir kainos tikrai ne didesnės nei privačiuose centruose, o netgi mažesnės QUOTE(Spalgena @ 2008 07 29, 17:49) 1 2. Ten yra Visuomenės sveikatos centras. Kiek tekę susidurti, tai "kiekviena save gerbianti įstaiga siunčia ten tirtis arba siunčia tyrimus" cituoju kažkurią SM narę, bet rimtai, ir man gydytoja rekomendavo ten tirtis. Ir kainos tikrai ne didesnės nei privačiuose centruose, o netgi mažesnės Aciu
o kaip pasigaunama stafilokoka? man taip baisiai skamba, o gydytoja tik leptelejo...bacila ir psio
Sveikos esamos ir busimos mamytes
Jolančiu, pirma ramiai palauk atsakymo. Ne taip viskas baisu ir tikrai nereikia verkti. Viskas pagydoma, tik negalima užleisti. Jei pas Tave ką nors nustatys, manau, Tavo draugui būtina irgi pasitikrinti. Ir abiem gydytis. Imk balioną
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 07, 14:02) Jolančiu, pirma ramiai palauk atsakymo. Ne taip viskas baisu ir tikrai nereikia verkti. Viskas pagydoma, tik negalima užleisti. Jei pas Tave ką nors nustatys, manau, Tavo draugui būtina irgi pasitikrinti. Ir abiem gydytis. Imk balioną aciukas uz palaikyma
Labukas dar karteli. Na atejo dvieju tyrimu rezultatai.... ureaplasmos ar kaip ji ten - nera... bet atrado chlamidija... ar buvo kas is jusu su ja susidurusios? ji isgydoma vaistais? tabletem? ar zvakutem? ar isvis pasveikt imanoma?
Ureplazmas gidžiausi, tai antibijotikai reikėjo gerti ir vyras profilaktiškai pasigydė, tai dabar viskas gerai.
Papildyta: QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 09, 11:55) Labukas dar karteli. Na atejo dvieju tyrimu rezultatai.... ureaplasmos ar kaip ji ten - nera... bet atrado chlamidija... ar buvo kas is jusu su ja susidurusios? ji isgydoma vaistais? tabletem? ar zvakutem? ar isvis pasveikt imanoma? Aišku pasveiksi, nesinervink
Mergaites, as turiu žpv [žmogaus papilomo virusa]
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 09, 13:55) Labukas dar karteli. Na atejo dvieju tyrimu rezultatai.... ureaplasmos ar kaip ji ten - nera... bet atrado chlamidija... ar buvo kas is jusu su ja susidurusios? ji isgydoma vaistais? tabletem? ar zvakutem? ar isvis pasveikt imanoma? as turejau chlamidijas. gerem abu su MB rodos 7 dienas doksiciklina. nezinau ar issigydziau, nes netiketai pastojau po tu antibu. tai sake, kad dabar chlamidiju tyrima kartos jau veliau.
Merginos, o kaip del žpv? [žmogaus papilomo virusu] ar esat susidurusios? ar isgydoma tai? bukit geros apsvieskit...
Papildyta: QUOTE(liepacka @ 2008 08 12, 14:12) as turejau chlamidijas. gerem abu su MB rodos 7 dienas doksiciklina. nezinau ar issigydziau, nes netiketai pastojau po tu antibu. tai sake, kad dabar chlamidiju tyrima kartos jau veliau. girdejau kad sie vaistai jau isimti is prekybos... tikiuos kad pasveikai ir dziaukis savo
Man lapkryti buvo rastos chlamidijos, isgeriau vaistuku ir as ir vyras. Ir dabar dariau pakartotina tyrima, nerasta tu bacilu
Sveikos,
Gal kas zinote kas per zaraza, kuria rado pas mane Citomegalo viruso antikūnai IgG 13,9 teigiamas nesivystanti patyriau 9 sav., kazin ar galejo tai itakoti mano nestumo praradimui??
jautukas, kokius vaistus gerei?
sveikos, na as jau senokai turejau cia isirasyt!.. kankinuos jau daugiau kaip 1,5metu su visom tom bakterijom, kiek pinigu vaistam isleista, kiek tyrimu ir visokiu naminiu plovimu daryta, antibiotiku gal 7rusys isgertos!!!
o jum niekam skausmu nebudavo? kaip as noriu pagyt, tiesiog db kasdien vis asaros rieda, nes atrodo kad nebeimanoma!!!.. o dar kai prisiskaisciau, kad is to pereina i gleivines uzdegima, kas lb rimta, dubens uzdegima, arba isvis nevaisinguma... QUOTE(Kara Agne @ 2008 08 18, 19:07) sveikos, na as jau senokai turejau cia isirasyt!.. kankinuos jau daugiau kaip 1,5metu su visom tom bakterijom, kiek pinigu vaistam isleista, kiek tyrimu ir visokiu naminiu plovimu daryta, antibiotiku gal 7rusys isgertos!!! o jum niekam skausmu nebudavo? kaip as noriu pagyt, tiesiog db kasdien vis asaros rieda, nes atrodo kad nebeimanoma!!!.. o dar kai prisiskaisciau, kad is to pereina i gleivines uzdegima, kas lb rimta, dubens uzdegima, arba isvis nevaisinguma... nenusimink taip ir negalvok apie blogiausia.tikrai pagysi
dekui
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 14, 12:22) jautukas, kokius vaistus gerei? Zinok neatsimenu as vaistu pavadinimo. Tik zinau, kad sumokejau102lt. Buvo geriamu tableciu ir zvakuciu man. O vyrui kazkokios dvi tabletes, kurios kainavo 40lt. QUOTE(Aga @ 2007 11 14, 21:14) Nu šiaip tai chlamidiozė lytiniu keliu plintanti liga, tad nemanau, kad wc čia kažkuo dėti Chlamidiozė lytiškai plintanti liga, kurią sukelia į bakterijas panašūs organizmai chlamidijos. Ja užsikrečiama per lytinius santykius. Serganti motina gimdydama gali užkrėsti kūdikį, kuris dėl šios ligos gali susirgti plaučių bei akių uždegimu. Chlamidiozė yra labiausiai paplitusi lytiškai plintanti liga. Tai intraląstelinis mikroorganizmas, pažeidžiantis cilindrinį uretros, gimdos kaklelio kanalo, gimdos ir kiaušintakių gleivinės ar mažojo dubens pilvaplėvės epitelį. Ji lengvai plinta, nes dažnai nesukelia jokių simptomų. Todėl vadinama tyliąja ar besimptome. Chlamidijos mikroorganizmai savo morfologija artimi bakterijoms, o parazitavimo būdu virusams.. tai intraląsteliniai parazitai, turintys DNR ir RNR. Jos neturi savo energetinės sitemos, todėl dar vadinamos energetiniais parazitais. Sveikos mergaites, as pas jus naujoke.. Aisku turiu bedu
Sveikos mergaites
Turiu klausimeli, gal kas zinote, kur Kaune galima issitirti del chlamdiju su antibiotiniu tyrimu? As pati is Siauliu QUOTE(Kara Agne @ 2008 08 18, 18:07) sveikos, na as jau senokai turejau cia isirasyt!.. kankinuos jau daugiau kaip 1,5metu su visom tom bakterijom, kiek pinigu vaistam isleista, kiek tyrimu ir visokiu naminiu plovimu daryta, antibiotiku gal 7rusys isgertos!!! o jum niekam skausmu nebudavo? kaip as noriu pagyt, tiesiog db kasdien vis asaros rieda, nes atrodo kad nebeimanoma!!!.. o dar kai prisiskaisciau, kad is to pereina i gleivines uzdegima, kas lb rimta, dubens uzdegima, arba isvis nevaisinguma... Man 4 metus kas men, kas 2 men uzdegimai buvo. Gyde visokiom zvakutem, pagyja tam kartui ir vel pas ginekologa. Kol truko kantrybe nuvaziavau i KMUK pas Stankeviciu padare chlamidiju tyrima. Isigydziau chlamidijas ir jokiu rupesciu. Nebera jokiu uzdegimu O del skausmo? Taip man skaudejo kairyji sona, viena daktare sake kad tai cista. QUOTE(heav__ @ 2008 09 01, 00:03) Sveikos mergaites Turiu klausimeli, gal kas zinote, kur Kaune galima issitirti del chlamdiju su antibiotiniu tyrimu? As pati is Siauliu Kaune visuomenes sveikatos centre Petrausko 24 gatveje |