Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Karolyte111
Sveikos mamytes smile.gif buvau pas Jovita kursuose. Esu labai patenkinta, nes suzinojau daug naudingos informacijos, susipazinau su maloniais zmonemis, aplinka jauki ir silta, tad manau kiekvienai mylinciai save ir busima kudiki reiketu ten apsilankyti, jos svetaine:
www.nestumas.com
Taip pat ten ji parode rubeliu kudikiam uz superines kainas, kokybe taip pat puiki, pati apsiprekinau kaip reikiant ten 4u.gif . Rubeliu tinklapis yra: http://www.prekesvaikuciams.blogspot.com/
Siulau pasiziuret nes musu prekybos centruose kainos tikrai nerealios.... doh.gif
audra1980
Sveikos,mamytes, norejau ir as pasidalint savo patirtim apie kursus busimom mamom smile.gif Pirmagimio susilaukem pries tris menesius, tai ispudziai dar "sviezi". Visada buvau tikra, kad laukiantis pirmo vaikelio, kursus tikrai lankysiu, nes informacija gauti is profesionalo yra labai vertinga. Kursus lankiau pas akusere Rita Juciuviene, ir, galiu pripazinti, kad kursai net pralenke mano lukescius. Gavau labai daug info ir apie nestuma, nesciosios sveikata, pati gimdyma, kudikio prieziura, labai issamios paskaiteles apie kudikio maitinim krutimi, kurios motyvuoja mamyte neskubeti duoti buteliuko su misiniu.Kursai naudingi, manau, ir busimiems teciams. Kiek atsimenu, tai net laikas paskaiteliu buvo paderintas taip,kad dirbantys teciai galetu atvykti. Zodziu, labai dziaugiuosi, kad nepagailejau tu keliu simtu litu, nes gavau informacijos su kaupu. Tiesa, si akusere visom mamytem dave savo telefono numeri ir leido skambinti iskilus bedom, tai ir man teko tuom pasinaudoti, kai eme atrodyti, kad krutyse vaikui pienelio truksta, tai, patikekit, nuramino, pasake ka daryti ir iki siol sunus misinuko nera gaves ir tik mano pieneli valgo thumbup.gif, o augam kaip "ant mieliu". Esu tikra, kad jei ne sie mano lankyt kursai, tiek pasitikejimo gimdant ir auginant vaikeli tikrai netureciau, taip pat jie padejo atsikratyti daugeliu baimiu ir abejoniu smile.gif
bigmama123
Sveikos, busimos mamytes:) Internete ieskodama paskaitu ir uzsiemimu nesciosioms radau visas paslaugas viename:) Cia taip pat organizuojami uzsiemimai baseine! Ir kursai busimiems tevams. www.nestumas.com.
Nuo rytojaus pradesiu lankyti...parasysiu savo ispudzius! nestuke.gif biggrin.gif
rupestingoji
pati lankiau tą seminarą-kursą apie žindymą Klaipedoje, super, reikėtų paskleisti informaciją plačiau, kad ir kitos mamos sužinotų ir galėtų vėl sudalyvauti tokiame seminare. Labai didelis ačiū mamai Rasai ir Daivai, kurios paaukojo savo savaitgalį ir atvyko iš kito Lietuvos galo, kad perduoti tiek daug informacijos.

beje, šiuo metu lankau nėštukių kurą pas naujų pažiūrų akušerę (kuri daug žino apie Klp gimdymo namus, nors ten ir nebedirba) Ritą "Tapk mama" ir su vyru abu esam patenkinti. Ten taip pat lankau jogą-mankštą ir planuoju baseino užsiėmimus pradėti.

Linkiu visoms būsimoms mamos praeiti bent kokį kursą nėštuks, tikrai pravers.
rupestingoji
QUOTE(rupestingoji @ 2010 10 24, 07:55)
pati lankiau tą seminarą-kursą apie žindymą Klaipedoje, super, reikėtų paskleisti informaciją plačiau, kad ir kitos mamos sužinotų  ir galėtų vėl sudalyvauti tokiame seminare. Labai didelis ačiū mamai Rasai ir Daivai, kurios paaukojo savo savaitgalį ir atvyko iš kito Lietuvos galo, kad perduoti tiek daug informacijos.
beje, šiuo metu lankau nėštukių kurą pas naujų pažiūrų akušerę (kuri daug žino apie Klp gimdymo namus, nors ten ir nebedirba) Ritą "Tapk mama" ir su vyru abu esam patenkinti. Ten taip pat lankau jogą-mankštą ir planuoju baseino užsiėmimus pradėti.

Linkiu visoms būsimoms mamos praeiti bent kokį kursą nėštuks, tikrai pravers.
*

beje, žindymo seminaras Klaipėdoje vyks lapkričio 6-7 d. rekomenduoju sudalyvauti.
Saulala123
o joga bandet, ismokina kvepuoti, iveikti skausma ir dar pratimus daro tikrai nelengviausius, be to rasit kiekvienoje miesto dalyje. pabandykit, papasakosit ar patiko smile.gif
COYOTA
Sveikos mergaites. ilgai galvojau apie nesciuju kursus. istikruju buvo sunku apsispresti, kad neveltui butu ismesti pinigai. pasirinkimas buvo tarp Tapk mama ir www.nestumas.com. bet kiek buvau girdejusi is pazistamu, net akusere rekomendavo lankyti butient Jovitos kursus , tai yra www.nestumas.com. ir zinokite as nepasigailejau. kursai prasidejo lapkricio pradzioje. suzinojau daug naudingos informacijos. ten nera taip, kaip univere, kad atsistoja zmogus ir pila tau daug informacijos. ten yra labai daug bendravimo, net vyrai kartu su mumis ateina pirmadieniais. o jus zinote, kaip su tais vyrais sunku, nes priversti vyra eiti su tavim i nesciuju kursus, tikrai nelengva. pirmi zodziai po pirmos paskaitos buvo tokie: as nesitikejau , kad bus taip idomiai smile.gif tie vyrai kurie atejo i kursus , net gavo masaziuko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na aisku buvo visi begalo laimingi. dabar pradejau dar lankyti ir nesciuju baseina, ten pat. esu is tu prikabiu klienciu, kas susije del sporto. bet galiu pasakyti tik tiek , kad ten aquaaerobika superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif !!!! tai mergaites, kurios dar galvojate, as jums siulau ten apsilankyti. beto jei pvz negalesite , kokiame kursu uzsiemime sudalyvauti, pasakysite Jovitai, ir ateisite kita menesi su kita grupe. o grupeje pas mus 8 mergaites. nestumas labai skirtingas nuo 19 savaites iki 37 smile.gif tai visoms linkiu gero nestumo! nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Ingiox
QUOTE(COYOTA @ 2010 11 19, 14:10)
Sveikos mergaites. ilgai galvojau apie nesciuju kursus. istikruju buvo sunku apsispresti, kad neveltui butu ismesti pinigai. pasirinkimas buvo tarp Tapk mama ir www.nestumas.com. bet kiek buvau girdejusi is pazistamu, net akusere rekomendavo lankyti butient Jovitos kursus , tai yra www.nestumas.com. ir zinokite as nepasigailejau. kursai prasidejo lapkricio pradzioje. suzinojau daug naudingos informacijos. ten nera taip, kaip univere, kad atsistoja zmogus ir pila tau daug informacijos. ten yra labai daug bendravimo, net vyrai kartu su mumis ateina pirmadieniais. o jus zinote, kaip su tais vyrais sunku, nes priversti vyra eiti su tavim i nesciuju kursus, tikrai nelengva. pirmi zodziai po pirmos paskaitos buvo tokie: as nesitikejau , kad bus taip idomiai smile.gif tie vyrai kurie atejo i kursus , net gavo masaziuko  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif na aisku buvo visi begalo laimingi. dabar pradejau dar lankyti ir nesciuju baseina, ten pat. esu is tu prikabiu klienciu, kas susije del sporto. bet galiu pasakyti tik tiek , kad ten aquaaerobika superine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif !!!! tai mergaites, kurios dar galvojate, as jums siulau ten apsilankyti. beto jei pvz negalesite , kokiame kursu uzsiemime sudalyvauti, pasakysite Jovitai, ir ateisite kita menesi su kita grupe. o grupeje pas mus 8 mergaites. nestumas labai skirtingas nuo 19 savaites iki 37 smile.gif tai visoms linkiu gero nestumo!  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif
*

Sveikute nestuke.gif

mane domina o kokia kaina yra tu kursu pas jovita? ax.gif
Zindymas
QUOTE(Ingiox @ 2010 11 28, 17:29)
Sveikute nestuke.gif

mane domina o kokia kaina yra tu kursu pas jovita?  ax.gif
*

o kiek kainuoja sveikata? tai investicija i ateiti
convallaria
Laba diena,
http://klaipeda.diena.lt/naujienos/miestas...ciosioms-325759

Vyks nemokamos paskaitėlės!
LaToja
Mes su drauge lankeme nestukiu kursus "Buk mama" kur veda akusere Rita, tam naujam pastate prie inkaro (kitoj gatves pusej nei pc saturnas). Abi laukiam pirmagimiu, drauge jau turi lelyte, mano dar pakeliui ir abi tvirtinam kad sie kursai mums labai padejo, superiniai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir vedancioji labai faina, galima pasikonsultuoti ir is medicinines puses jei kas blogai ir pan, nu zodziu, patiko labai.
juscike
Superiniai kursai pas Rita. mamos butinai nueikit. Ypac padejo apsispresti del zindymo. Zodziu nenuejes nesuzinosi smile.gif
rimančius
o kiek laiko trunka kurasi? koia kaina?
~Bambolina~
Sveikos,

Gal kas zinote kur ir kada dabar artimiausiu metu bus organizuojami kursai nestukems Klaipedoje? Ieskau, bet nerandu.... blush2.gif
Surya
Gal ką nors galit papasakot apie šias Sveikatos biuro paskaitas?

Sužinojau, kad šią ir kitą savaitę kaip tik bus dvi likusios paskaitos (natūralus maitinimas ir nėščiosios mityba), o sausį vėl visas ciklas bus iš naujo skaitomas. Tik nepaklausiau, ar ten mokamai... Lyg ir ne. smile.gif
~Bambolina~
QUOTE(Surya @ 2011 12 05, 15:15)
Gal ką nors galit papasakot apie šias Sveikatos biuro paskaitas?

Sužinojau, kad šią ir kitą savaitę kaip tik bus dvi likusios paskaitos (natūralus maitinimas ir nėščiosios mityba), o sausį vėl visas ciklas bus iš naujo skaitomas. Tik nepaklausiau, ar ten mokamai... Lyg ir ne.  smile.gif
*

Nemokamai smile.gif
Dygle_klp
Sveikos mergaites,
Su praejusiom ir ateinanciom sventem jus visas smile.gif
Gal kas zino ar trecioj poliklinoj yra dar kazkokie kursai nesciosioms? Bet ne sveikatos biure, o pacioj poliklinikoj? Sveikatos biure buvau poroje paskaiteliu, sausio men vel jos bus skaitomos is naujo, tai eisiu dar i dvi.
Ir dar gal zinot kokius kontaktus del kursu tame Inkare (kur priesais Saturna)?
Is anksto aciu uz pagalba smile.gif
Dygle_klp
Laba dienele,
Jei ka domina tai galiu rekomenduoti "tapk mama" kursus, kurie vyksta Inkare (priesais Saturna). Pati pradejau lankyti thumbup.gif Info ir kontaktai yra ju puslapyje tapk mama, nauja grupe renkama kas menesi. Reikia uzsiregistruoti is anksto telefonu arba el.pastu smile.gif
_Saule_
QUOTE(rimančius @ 2011 05 30, 16:32)
o kiek laiko trunka kurasi? koia kaina?
*

kursai trunka apie menesi (bus devynios paskaitos)... 4u.gif kaina 210

QUOTE(Dygle_klp @ 2011 12 27, 11:08)

Ir dar gal zinot kokius kontaktus del kursu tame Inkare (kur priesais Saturna)?
Is anksto aciu uz pagalba smile.gif
*

Tenai kontaktai "Tapk mama" : 860765225 Rita Juciuvienė 4u.gif

Superiniai kursai! thumbup.gif
Dygle_klp
QUOTE(_Saule_ @ 2012 02 16, 21:42)
kursai trunka apie menesi (bus devynios paskaitos)...  4u.gif kaina 210
Tenai kontaktai "Tapk mama" : 860765225 Rita Juciuvienė    4u.gif
Superiniai kursai!  thumbup.gif
*

Is tikruju labai faini kursai thumbup.gif ka tik juos baigiau clap.gif
Aleksaroma
Sveikos, busimos ir esamos mamytes smile.gif zinau, kad Klaipedoje organizuojami "uzsiemimai busimom mamytem" ir "mamos ir vaiko uzsiemimai"iki 2 metu smile.gif
Jie vyksta Meno ir sporto akademijoje www.misakademija.lt herkaus galerijoje.
Dygle_klp
Sveikos nestuke.gif
Dabar gimdymo namuose daro nemokamus kursus karta per savaite (penktadieniais). sake buna 4 paskaitos ir paskutine paskaita pavedzioja po gimdyklas smile.gif tik kiek supratau reikia uzsiregistruoti is anksto.
alundka
QUOTE(Dygle_klp @ 2012 03 17, 11:52)
Sveikos  nestuke.gif
Dabar gimdymo namuose daro nemokamus kursus karta per savaite (penktadieniais). sake buna 4 paskaitos ir paskutine paskaita pavedzioja po gimdyklas  smile.gif tik kiek supratau reikia uzsiregistruoti is anksto.
*

labas visoms 4u.gif
registravausi toms nemokamoms paskaitoms klp gimdymo namuose balandziui, tai man sake, kad ten tik viena diena bus paskaita aktu saleje, nebent atvykus pasakys, kad ka papasakos ir kitom dienom smile.gif
gal yra jau ten dalyvavusiu atsiliepimu?
Amelija084
Laba, man net gine davė tuos kontaktus ir rekomendavo tuos kursus, ten keturias dienas vyksta, ruošiuos vasara sudalyvaut.
Kristina787
smile.gif
_Saule_
QUOTE(alundka @ 2012 03 25, 16:21)
labas visoms  4u.gif
registravausi toms nemokamoms paskaitoms klp gimdymo namuose balandziui, tai man sake, kad ten tik viena diena bus paskaita aktu saleje, nebent atvykus pasakys, kad ka papasakos ir kitom dienom smile.gif
gal yra jau ten dalyvavusiu atsiliepimu?
*

keturios paskaitos buvo 4u.gif
dalyvavau pirmuose organizuojamuose kursuose vasario menesi ax.gif
Vyko kiekviena penktadieni nuo 13h. Lyg maciau skelbima,kad visad taip bus organizuojami rolleyes.gif
Paskaitos nestumo tema buvo,apie visas 40 sav., vaisiaus vystymasi, tada gimdymo tema, kudikio prieziura, ir apie kudikio maitnima (naturalu labiau propaguoja zinoma).
Kursai tikrai neblogi, galima daug klausti,viska atsako,dar ir dovaneliu gavom is reklamuotoju ax.gif Nors issamiau visviena kazkaip mokamuose kursuose,nes lankiau ir ten ir ten... dar nezinojau,kad nemokami bus.Tai vat.
_Saule_

Gal ka sudomins nemokamos paskaitos,mankstos,uzsiemimai sveikatos biure bigsmile.gif va cia

4u.gif 4u.gif 4u.gif
M.u.n.i.
QUOTE(_Saule_ @ 2012 04 01, 23:24)
keturios paskaitos buvo  4u.gif
dalyvavau pirmuose organizuojamuose kursuose vasario menesi  ax.gif
Vyko kiekviena penktadieni nuo 13h. Lyg maciau skelbima,kad visad taip bus organizuojami  rolleyes.gif
Paskaitos nestumo tema buvo,apie visas 40 sav., vaisiaus vystymasi, tada gimdymo tema, kudikio prieziura, ir apie kudikio maitnima (naturalu labiau propaguoja zinoma).
Kursai tikrai neblogi, galima daug klausti,viska atsako,dar ir dovaneliu gavom is reklamuotoju  ax.gif Nors issamiau visviena kazkaip mokamuose kursuose,nes lankiau ir ten ir ten... dar nezinojau,kad nemokami bus.Tai vat.
*

O kiek laiko mazdaug trukdavo viena paskaitele? ax.gif
vai2te0528
QUOTE(_Saule_ @ 2012 04 02, 17:58)
Gal ka sudomins nemokamos paskaitos,mankstos,uzsiemimai sveikatos biure  bigsmile.gif va cia

4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Mes irgi cia einam thumbup.gif
as-laiminga
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 11, 19:56)
Mes irgi cia einam  thumbup.gif
*

kokie atsiliepimai? Planuoju ismeginti, tik gal kai prasidės naujas paskaitu ciklas mirksiukas.gif maciau, kad ir manksteles vedamos? Ar yra bandziusiu?
solar beam*
Radau čia vykstančias paskaitas, gal ką sudomins 4u.gif
http://www.seimosgerovescentras.lt/paslaugos/nesciuju-kursai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.