Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Duobute
Sveiki,

norejau paklaust nuo kada reikia pradet lankyti kursus teveliams? Ar paciam reikia ieskotis kur tie kursai organizuojami, ar i juos pasiuncia?
Ir dar... taip norisi sportuoti (nors ir 5 men), o Klaipedoje vis nesurandu nestukiu sporto klubo smile.gif. Gal kas sportuojate?

Aciu.
Duobute
Sveikos,

atrodo Klaipedoje nestukes niekur nesportuoja.. bent jau as niekur neradau tokios informacijos cry.gif

Suzinojau, kad gimdymo namuose kursai nestukems neorganizuojami, bet III poliklinikoje, moteru konsultacijoje tokie kursai vedami. Tel.: 496727.

Tikiuosi kam nors si informacija pravers...
nuotaka
Klaipedoje fantastiski kursai vyksta žveju 2 - 3 aukste. yra 7 uzsiemimai, veda labai maloni akusere tel.441265. thumbup.gif
ramirėja
QUOTE(Duobute @ 2005 07 08, 10:29)
Sveiki,
norejau paklaust nuo kada reikia pradet lankyti kursus teveliams? Ar paciam reikia ieskotis kur tie kursai organizuojami, ar i juos pasiuncia?
Ir dar... taip norisi sportuoti (nors ir 5 men), o Klaipedoje vis nesurandu nestukiu sporto klubo smile.gif. Gal kas sportuojate?
*

Aš gal ir norėčiau sportuot bet gydytoja neleido schmoll.gif Prisijunk prie klaipediečių pokalbių mirksiukas.gif
QUOTE(nuotaka @ 2006 01 25, 11:58)
Klaipedoje fantastiski kursai vyksta žveju 2 - 3 aukste. yra 7 uzsiemimai, veda labai maloni akusere tel.441265. thumbup.gif
*

Kokia kaina ir kokiom dienom vyksta g.gif Čia turbūt kur ūkio bankas g.gif
Vainora
Apie kursus Žvejų g. paskaitykite
cia
Simpatiaska
QUOTE(Duobute @ 2005 07 08, 11:29)
Sveiki,

Aciu.
*

blush2.gif blush2.gif AS TAI KOVO MEN.KAI ISEISIU I DEKRETINES NORIU BASEINE LANKYTI UZSIEMIMUS . 10 KARTU ATRODO 150 LT KAINUOJA.......
PLACIAU SUZINUOSIU PARASYSIU....GAL KAS NORI KARTU EITI ??/VIENAI KAZKAIP LIUDNOKA 4u.gif
Law
QUOTE(Vainora @ 2006 01 27, 18:59)
Apie kursus Žvejų g. paskaitykite
cia
*

oho!!!! nerealu. nemaniau kad Klaipedoj tokie dalykai vyksta. butinai apsilankysiu!!! wub.gif aciu uz info!
marezagare
sweiki
norejau paklaust ar klaipedoje yra koks baseinas kur butu organizuojamos manksteles nestukems.labai noriu pasportuoti nes namie jau baigiu nupust.
gintet
as irgi laaabai noreciau, bet turbut Klaipeda vis dar kaimas ir tokiu stebuklu kaip normalus baseinas, o dar nestukems nera verysad.gif

Viena drauge sake, kad lyg tai jurininku ligonineje yra kazkoks basienas su kazkokiais uzsiemimais nestukems,bet daugiau info neturiu ir nesu tikra ar tai tiesa

Jei ka rastum butinai parasyk
marezagare
QUOTE(gintet @ 2006 04 11, 16:20)
as irgi laaabai noreciau, bet turbut Klaipeda vis dar kaimas ir tokiu stebuklu kaip normalus baseinas, o dar nestukems nera  verysad.gif

Viena drauge sake, kad lyg tai jurininku ligonineje yra kazkoks basienas su kazkokiais uzsiemimais nestukems,bet daugiau info neturiu ir nesu tikra ar tai tiesa

Jei ka rastum butinai parasyk
*

la,
siandien apkeliavau visa klaipeda ir atradau tik dvi vietas. galima bandyti 3 poliklinikoj ir SPA ccentre. SPA tai uz 10 uzsiemimu 140lt bet yra nemaza eile.tai gali tekti palaukti.
brunete
O kiek laiko reikia laukti SPA centre?
O norint eiti į III polikliniką, reikia būt ten prisirašius?
marezagare
QUOTE(brunete @ 2006 04 13, 22:32)
O kiek laiko reikia laukti SPA centre?
O norint eiti į III polikliniką, reikia būt ten prisirašius?
*

i SPA reikia pasiskambinti ir ten maloni panele viska paaiskins.tel8-46 315 063. gali reiket palaukt savaite o gal ir iskart atsilaisvins kokia vieta. o del poliklinikos nzn nes nelabai ir domejaus.
Vainora
QUOTE(marezagare @ 2006 04 13, 21:04)
la,
siandien apkeliavau visa klaipeda ir atradau tik dvi vietas. galima bandyti 3 poliklinikoj ir SPA ccentre. SPA tai uz 10 uzsiemimu 140lt bet yra nemaza eile.tai gali tekti palaukti.
*

Bet kur einant, pirmiausia reikia gauti savo gydytojos leidimą vaikščioti į baseiną, bent jau SPA centre būtinai reikia tokią pažymėlę pateikti.

Man truputį nepatiko, kad negalima nueiti nors vieną kartą pabandyti - ar patiks g.gif reikia pirkti visą abonentą dešimčiai kartų ir jis galioja tik mėnesį.... Nu vien žo, tas mane ir sustabdė......
katuksss
O nuo kelinto menesio geriausia lanlyti baseina, ir kas ten per uzsiemimai. gal kokia aerobika nesciosiom? ax.gif tongue.gif
marezagare
QUOTE(katuksss @ 2006 04 15, 10:23)
O nuo kelinto menesio geriausia lanlyti baseina, ir kas ten per uzsiemimai.          gal kokia aerobika nesciosiom?  ax.gif  tongue.gif
*

na ten aerobika vandeni,turetu but visai smagu,o ir leliui labai gerai.o nuo kada galima lankyti tai geriau pasiklausti gydytojos,nes vistiek visur reikia jos leidimo.
Sanrita
Laba diena,

QUOTE(Vainora @ 2006 04 14, 10:48)
Bet kur einant, pirmiausia reikia gauti savo gydytojos leidimą vaikščioti į baseiną, bent jau SPA centre būtinai reikia tokią pažymėlę pateikti.

Man truputį nepatiko, kad negalima nueiti nors vieną kartą pabandyti  - ar patiks  g.gif reikia pirkti visą abonentą dešimčiai kartų ir jis galioja tik mėnesį.... Nu vien žo, tas mane ir sustabdė......
*

Abonimentas galioja 1.5 mėn. Per tą laiką gali paplaukioti 10 kartų.

QUOTE(katuksss @ 2006 04 15, 10:23)
O nuo kelinto menesio geriausia lanlyti baseina, ir kas ten per uzsiemimai.          gal kokia aerobika nesciosiom?  ax.gif  tongue.gif
*

Į SPA centrą galima pradėti lankytis nuo 13 savaitės ir tik su gydytojo raštišku leidimu.

Pediatrė Virginija
Norėčiau Jus informuoti, kad paskaitą "Jo didenybė- naujagimis" aš ruošiuosi skaityti gegužės 10 dieną 13 val Taikos pr. 76 esančioje poliklinikoje (3 aukštas,302- ikigydytojinis kab.). Kviečiu Jus ir visas besilaukiančias atvykti. Išankstinė registracija nereikalinga. Jei kils neaiškumų, galite paskambinti telefonu 8-5-2346353.Paskaita nemokama.
giedregie
Vieną paskaitos klausytoją jau turite, būtinai ateisiu thumbup.gif
Tik reik užsirasyt i kur, kad nepamirščiau blush2.gif
Annette
Ir as butinai ateisiu! Aciu! smile.gif
Duobute
Na va, galiu pasidalinti savo patirtimi ir dėl kursų tėveliams, ir dėl sporto.

Kursus lankiau Žveju g. 2, 3 a. Labai patiko, labai naudinga. Tikrai verta (informacija www.nestumas.com). Ten lankydamasi sužinojau ir apie baseiną - tiek SPA centre, tiek Jūrininkų ligoninėje. Beje, jūrininkų ligoninėje dvigubai brangiau (1 užsiėmimas - 30 Lt). Sportavau paskutinius 2 nėštumo mėnesius - pernelyg ilgai ieškojau informacijos - bet iki šiol prisimenu smagiai praleistą laiką (nors jau buvo spalis, lapkritis). Užsigrūdinau, susiradau draugių... o kokia lengva pasijusdavau baseine lotuliukas.gif ... mes ten visos šokinėdavome smile.gif tikrąja to žodžio prasme.
Taip kad tikrai linkiu visoms sportuoti, gerai jaustis ir sėkmingai pagimdyti sveikus vaikučius.
marezagare
QUOTE(Duobute @ 2006 05 14, 22:46)
Na va, galiu pasidalinti savo patirtimi ir dėl kursų tėveliams, ir dėl sporto.

Kursus lankiau Žveju g. 2, 3 a. Labai patiko, labai naudinga. Tikrai verta (informacija www.nestumas.com). Ten lankydamasi sužinojau ir apie baseiną - tiek SPA centre, tiek Jūrininkų ligoninėje. Beje, jūrininkų ligoninėje dvigubai brangiau (1 užsiėmimas - 30 Lt). Sportavau paskutinius 2 nėštumo mėnesius - pernelyg ilgai ieškojau informacijos - bet iki šiol prisimenu smagiai praleistą laiką (nors jau buvo spalis, lapkritis). Užsigrūdinau, susiradau draugių... o kokia lengva pasijusdavau baseine  lotuliukas.gif ... mes ten visos šokinėdavome  smile.gif tikrąja to žodžio prasme.
Taip kad tikrai linkiu visoms sportuoti, gerai jaustis ir sėkmingai pagimdyti sveikus vaikučius.
*

taip graziai parasei.mausiu ir as i tuos kursus Zveju g.ir i baseina labai noriu pabandyt.
Duobute

taip graziai parasei.mausiu ir as i tuos kursus Zveju g.ir i baseina labai noriu pabandyt.

Tikrai verta. Be to, kursus lankydama, pas tą pačią kursų vadovę užsirašėme papildomai pasportuoti - visokie pratimėliai nėštukėms ir po gimdymo formoms atgauti smile.gif. Iš viso mums pravedė 5 užsiėmimus, o po to jau namie buvo galima juos atlikti. Tik aš tinginiukas buvau. Tad iš karto lėkiau į baseiną. Ech, iki šiol prisimenu tas dieneles... Pasportuoji, nueini trumpam į pirtelę... atsipalaiduoji... o po to traukdavome į polikliniką gerti deguonies kokteilių. Geeera smile.gif
O smagiausia būdavo, kai sportuojant dukrytė koją iškišdavo šonelyje smile.gif Paglostai šonelį, ji sutraukia kojytę. Žodžiu, abi sportuodavome:) Tikrai geras jausmas. Ir labai gerai jaučiausi, kad namie nesėdžiu.

ramirėja
QUOTE(Duobute @ 2006 05 17, 13:23)
Tikrai verta. Be to, kursus lankydama, pas tą pačią kursų vadovę užsirašėme papildomai pasportuoti - visokie pratimėliai nėštukėms ir po gimdymo formoms atgauti smile.gif. Iš viso mums pravedė 5 užsiėmimus, o po to jau namie buvo galima juos atlikti. Tik aš tinginiukas buvau. Tad iš karto lėkiau į baseiną. Ech, iki šiol prisimenu tas dieneles... Pasportuoji, nueini trumpam į pirtelę... atsipalaiduoji... o po to traukdavome į polikliniką gerti deguonies kokteilių. Geeera smile.gif
O smagiausia būdavo, kai sportuojant dukrytė koją iškišdavo šonelyje smile.gif Paglostai šonelį, ji sutraukia kojytę. Žodžiu, abi sportuodavome:) Tikrai geras jausmas. Ir labai gerai jaučiausi, kad namie nesėdžiu.
*

O kokiom dienom vyksta tie kursai g.gif Ir kaip supra tau vienas užsiėmimas 30 lt kainuoja g.gif
Duobute
[quote=ramirėja,2006 05 20, 11:19]
O kokiom dienom vyksta tie kursai g.gif Ir kaip supra tau vienas užsiėmimas 30 lt kainuoja g.gif

Kursai Būsimoms mamoms (Žvejų g.) praeitais metais kainavo 150 Lt; užsiėmimai baseine - 10 kartų - 140 Lt (abonementas). Kokiomis dienomis vyksta - susižinai vietoje. Budavo I,III, V arba II ir IV.

Sėkmės biggrin.gif
ramirėja
[quote=Duobute,2006 05 22, 21:51]
[quote=ramirėja,2006 05 20, 11:19]
Kursai Būsimoms mamoms (Žvejų g.) praeitais metais kainavo 150 Lt; užsiėmimai baseine - 10 kartų - 140 Lt (abonementas). Kokiomis dienomis vyksta - susižinai vietoje. Budavo I,III, V arba II ir IV.

Sėkmės biggrin.gif
*

[/quote]
Ačiū už info 4u.gif
Klaipeda
Gegužės pradžioje baigiau mamyčių kursus Žvejų gatvėje, tai dar kainavo 150 Lt, bet jau kalbėjo, kad daugiau temų nagrinės ir jie brangs lyg iki 180 Lt. Kuriomis dienomis jie vyks suderina su visomis esančiomis būsimomis mamytėmis.Daugelis klausimų yra knygose, bet kai paskaitai ir dar išgirsti, tai yra naudingiau, man kursai labai patiko smile.gif

katuksss
Domejausi as siandien tais kursais zveju g,, man sake kad kaina 220Lt, man tai per brangu verysad.gif
Duobute

Na manau vis tiek kursus lankyti verta. Jei per brangu Žvejų g., tai pigiau yra III arba Jūrininkų poliklinikose. Tiesa, ten informacijos žymiai mažiau. Bet bent jau pamatysite filmuką apie gimdymą.
Ir dar. Mamytės, ruoškitės gimdymui - o kursai tam ir skirti. Patikėkit, tam prireiks visų jūsų turimų žinių, psichologinio nusiteikimo, fizinio pasiruošimo ir vyro palaikymo.
Nepagailėkit pinigų kursams, sportui, nes jūsų ir jūsų vaikelio sveikata priklauso ne tik nuo nėštumo, bet ir nuo paties gimdymo. Padėkit sau, padėkit ir savo vaikeliui ateit sveikiau ir saugiau.
Man kursai labai buvo naudingi. Ir kitąkart juos lankyčiau...

Domejausi as siandien tais kursais zveju g,, man sake kad kaina 220Lt, man tai per brangu verysad.gif

Meka Pinavija
Aš budama nėštukė lankiau kursus III poliklinykoje. Jie tesėsi vieną savaitę. Visai patiko 4u.gif
Naktibalda
tuos kursus lankiau prieš keturis metus, bet tai ką ten patyriau, neįkainojama. Dabar ten dar fainiau, vis tobulėja. Ir muzikos mokyklėlę lankėm su vaikučiu, labai patiko ir man ir vaikiukui. Žodžiu visom rekomenduoju tie keli šimtai palyginus su teikiama informacija ir psichologiniu pasiruošimu, kurį ten įgyji neatrodo tokie dideli. Aš pati kai pastojau apie gimdymą bijojau ir pagalvoti, baigus kursus jau buvau nusprendus kaip gimdysiu(gimdžiau natūraliai) , ir nieko ten baisaus jei esi tam pasiruošęs. SĖKMĖS visoms
viki
Smagu, kad Klaipedoje yra tokie kursai. Kol kas dar nebuvau, bet ketinu apsilankyti. Juo labiau, kad tai pirmas mano nestumas, tai va, nesinori per gimdyma pasirodyti visiskai zalia ax.gif
Tu Mano
Apie kursus Zveju g. 2 pakankamai pridiskutavot ir prigyret, tai tik prisidedu prie pagyru drinks_cheers.gif thumbup.gif ir patiklinsu informacija: dabar kaina jau 250 Lt, vyksta 7 uzsiemimai po 2,5 val pora kartu per savaite

O va kita savaite atvaziuoja gyd. Virginija skaityti paskaitos "JOS DIDENYBE NAUJAGIMIS" i Klaipeda:

Klaipėdos "Nėštukių" dėmesiui!
Paskaita "Jo didenybė- naujagimis" atvažiuoja į Klaipėdą 2006.10.19.
Visas susidomėjusias kviečiu 11 val. atvykti į Taikos pr.76 esančią polikliniką -220 kab. (moterų konsultacijoje esanti salė).
Lauksiu Jūsų!
Gyd. Virginija

Patikekit tikrai verta ten nueiti visoms, labai jau geri atsiliepimai apie sita paskaitele thumbup.gif Galit pasiskaityti placiau ir SM

P.S. paskaita NEMOKAMA

Duobute
Kaip fainai, kad pasidalinate tokia informacija smile.gif Kaip šito reikia smile.gif
Duobute

Visas susidomėjusias kviečiu 11 val. atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką -220 kab. (moterų konsultacijoje esanti salė).
Lauksiu Jūsų!
Gyd. Virginija

P.S. paskaita NEMOKAMA
Legra
Oi kaip saunu thumbup.gif , o gal kas zino kiek laiko ta paskaita trunka? Nes man ta pacia diena pas daktariuka reikia begti blush2.gif
Duobute
QUOTE(Legra @ 2006 10 17, 21:48)
Oi kaip saunu thumbup.gif , o gal kas zino kiek laiko ta paskaita trunka? Nes man ta pacia diena pas daktariuka reikia begti blush2.gif
*

Pasiskambink nemokamu telefonu 8-800 44800 arba tel.: 2346353 ir pasiklausk - teiraukis pediatrės Virginijos smile.gif Sėkmės smile.gif
Naktibalda
QUOTE(spokasz @ 2006 10 13, 23:49)
Apie kursus Zveju g. 2 pakankamai pridiskutavot ir prigyret, tai tik prisidedu prie pagyru  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  ir patiklinsu informacija: dabar kaina jau 250 Lt, vyksta 7 uzsiemimai po 2,5 val pora kartu per savaite

O va kita savaite atvaziuoja gyd. Virginija skaityti paskaitos "JOS DIDENYBE NAUJAGIMIS" i Klaipeda:

Visas susidomėjusias kviečiu 11 val. atvykti į Taikos pr.76 esančią polikliniką -220 kab. (moterų konsultacijoje esanti salė).
Lauksiu Jūsų!
Gyd. Virginija

Patikekit tikrai verta ten nueiti visoms, labai jau geri atsiliepimai apie sita paskaitele  thumbup.gif  Galit pasiskaityti placiau ir SM

P.S. paskaita NEMOKAMA
*

o pavasarį gal dar bus šita paskaitėlė
Duobute
QUOTE(Naktibalda @ 2006 10 20, 11:40)
o pavasarį gal dar bus šita paskaitėlė
*

Pasiskambink nemokamu telefonu 8-800 44800 arba tel.: 2346353 ir pasiklausk - teiraukis pediatrės Virginijos smile.gif Sėkmės biggrin.gif
Pediatrė Virginija
QUOTE(Duobute @ 2006 10 14, 13:25)
Visas susidomėjusias kviečiu 11 val. atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką -220 kab. (moterų konsultacijoje esanti salė).
Lauksiu Jūsų!
Gyd. Virginija

P.S. paskaita NEMOKAMA
*

Klaipėdos nėštukių dėmesiui!
Sausio 18d. 12 val kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija
Duobute
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2007 01 09, 15:54)
Sausio 18d. 12 val kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija

*

Kaip smagu smile.gif
jukraa
jauciu bus saunus kursai 4u.gif
Renataly
Labai sauni paskaita. Didelis aciu gydytojai uz suteikta informacija, kuri tikrai buvo naudinga.
Duobute
QUOTE(Renataly @ 2007 01 19, 11:12)
Labai sauni paskaita. Didelis aciu gydytojai uz suteikta informacija, kuri tikrai buvo naudinga.
*

Gal gali daugiau pasidalinti kas buvo pasakojama paskaitoje?

Indre`
Sveikutes!

Turiu tokia poblemele ir nezinau kaip ja isspresti g.gif Labai noriu lankyti tuos kursus Zveju g. 2, SPA centre baseina ir Siauliu g. joga. Bet paskaiciau jusu komentarus, kad baseine ir jogoj reikia lapelio is gydytojos. As paprasiau savo gydytojos, kad man parasytu ir ji atsisake verysad.gif Sako, jei ji man israsys ta leidima pasportuoti, tai ji bus uz mane atsakinga jei man pasidarys bloga ar panasiai... Mano visi tyrimai geri ir pati gerai jauciuosi, todel labai noreciau pasportuot. O idomu is seimos gydytojos lapelis netiktu? 4u.gif Nes mano seimos gydytoja sukalbamesne ir parasytu tuos lapelius ax.gif

Ir dar toks klausimelis, su keliu savaiciu pilvukais pradejote lankytis Zveju g. 2 kursuose? nestuke.gif Tikiuosi ten lapelio nereikia?
martinna
QUOTE(Laukiuosi mergytes @ 2007 02 27, 15:53)
Sveikutes!

Turiu tokia poblemele ir nezinau kaip ja isspresti  g.gif  Labai noriu lankyti tuos kursus Zveju g. 2, SPA centre baseina ir Siauliu g. joga. Bet paskaiciau jusu komentarus, kad baseine ir jogoj reikia lapelio is gydytojos. As paprasiau savo gydytojos, kad man parasytu ir ji atsisake  verysad.gif  Sako, jei ji man israsys ta leidima pasportuoti, tai ji bus uz mane atsakinga jei man pasidarys bloga ar panasiai... Mano visi tyrimai geri ir pati gerai jauciuosi, todel labai noreciau pasportuot. O idomu is seimos gydytojos lapelis netiktu?  4u.gif  Nes mano seimos gydytoja sukalbamesne ir parasytu tuos lapelius  ax.gif

Ir dar toks klausimelis, su keliu savaiciu pilvukais pradejote lankytis Zveju g. 2 kursuose?  nestuke.gif  Tikiuosi ten lapelio nereikia?
*

labukas
nu tau galiu pasakyti kad lankiau ir tuos kursus zveju gatveje ir lankau baseina tad is patirties galiu pasakyti kad kursai tai tikrai labai geri thumbup.gif nors kaina tikrai nemaza bet apsimoka ten nueiti nes ziniu tikrai daug gauni be to jei eisi i kelias paskaitas su vyru tai ir vyrui bus labai naudinga bent maniskui tai labai patiko biggrin.gif o jiems jokios pazymos is taves nereikia svarbu kad turetum laiko nes kursai trunka apie tris valandas kurios labai greitai prabega smile.gif as ejau budama 29 savaiciu kadangi nedirbu nes rekomenduoja eiti nuo dekretiniu atostogu nes kai kurios paskaitos vyks diena tad kad turetum laiko
o del baseino tai irgi galiu pasakyti kad mano gydytoja lygiai taip pat atsisake man issrasyti ta lapeli apie mano bukle bet nuejus i baseina pakalbejau su trenere ir pasakiau kad as gerai jauciuosi ir noriu sportuoti tad man leido lankyti nes manau kad tu pati turi jausti kada tu gerai jautiesi tada ir eini rolleyes.gif zinok niekas nenori tos atsakomybes prisiimti bet jei tu gerai jauties tai manau turi leisti lankyti juk tu nenoresi sau pati pakenkti tad sekmes ir gal susitiksime baseine 4u.gif
Indre`
QUOTE(martinna @ 2007 02 27, 21:29)
labukas
nu tau galiu pasakyti kad lankiau ir tuos kursus zveju gatveje ir lankau baseina tad is patirties galiu pasakyti kad kursai tai tikrai labai geri  thumbup.gif  nors kaina tikrai nemaza bet apsimoka ten nueiti nes ziniu tikrai daug gauni be to jei eisi i kelias paskaitas su vyru tai ir vyrui bus labai naudinga bent maniskui tai labai patiko  biggrin.gif  o jiems jokios pazymos is taves nereikia svarbu kad turetum laiko nes kursai trunka apie tris valandas kurios labai greitai prabega  smile.gif as ejau budama 29 savaiciu kadangi nedirbu nes rekomenduoja eiti nuo dekretiniu atostogu nes kai kurios paskaitos vyks diena tad kad turetum laiko
o del baseino tai irgi galiu pasakyti kad mano gydytoja lygiai taip pat atsisake man issrasyti ta lapeli apie mano bukle bet nuejus i baseina pakalbejau su trenere ir pasakiau kad as gerai jauciuosi ir noriu sportuoti tad man leido lankyti nes manau kad tu pati turi jausti kada tu gerai jautiesi tada ir eini  rolleyes.gif zinok niekas nenori tos atsakomybes prisiimti bet jei tu gerai jauties tai manau turi leisti lankyti juk tu nenoresi sau pati pakenkti tad sekmes ir gal susitiksime baseine  4u.gif
*

Aciu labai uz atsakyma 4u.gif pradziuginai mane, butinai mausiu uzsirasyti! As irgi nieko neveikiu, nusibodo sedeti namie ir nieko neveikti. Man 19 savaiciu, tai dar anksti eiti? I baseina manau galiu jau eiti ax.gif O kurioj vietoj yra tas SPA centras, nelabai isivaizduoju g.gif O i kursus Zveju 2, nuo kiek savaiciu eina moterys? Bijau, kad busiu jauniausia ir su maziausiu pilvuku nestuke.gif blush2.gif
martinna
QUOTE(Laukiuosi mergytes @ 2007 02 27, 22:59)
Aciu labai uz atsakyma  4u.gif  pradziuginai mane, butinai mausiu uzsirasyti! As irgi nieko neveikiu, nusibodo sedeti namie ir nieko neveikti. Man 19 savaiciu, tai dar anksti eiti? I baseina manau galiu jau eiti  ax.gif  O kurioj vietoj yra tas SPA centras, nelabai isivaizduoju  g.gif  O i kursus Zveju 2, nuo kiek savaiciu eina moterys? Bijau, kad busiu jauniausia ir su maziausiu pilvuku  nestuke.gif  blush2.gif
*

Labai dziagiuosi kad tau praverte mano atsakymas smile.gif
del kursus Zveju gatveje tai siulyciau eiti veliau apie 30 nestumo savaite nes dauguma merginu jau buvo su pilvukais be to pries gimdyma ne taip pamirsi ismoktas paskaitas biggrin.gif bet tu pasiskambink jei gali ir anksciau uzsirezervuok vieta nes kiek girdejau dabar kursai bus organizuojami tik kovo gale tad pasiklausk kada dar jie bus organizuojami nes tai priklauso nuo to ar susirinks merginu doh.gif
o del baseino tai aisku kad gali ji pradeti jau dabar lankyti thumbup.gif nors dauguma i ji eina jau su dideliais pilvukais bet as pati pradejau i ji eiti nuo 20 nestumo savaites nes labai nugara skaudejo tad dabar jau maziau sakuda ir laiminga toliau lankau tad jei finansai leidzia tai gali eiti dabar tik nuspresk kokio tempo nori nes yra tris kartus per savaite (pirmadieniais, treciadieniai, penktadieniais) ir du kartus per savaite (antradieniais, ketvirtadieniais) uzsiemimai per pietus ir vakare, as kadangi einu per pietus du kartus per savaite tai daug merginu nebuna nes kiek zinau vakarais nelabai vietu yra bet tu pasiskambink ir tau daugiau info suteiks pati SPA
o tas centras randasi jei eitumei nuo ONYX baro Vytauto gatve kaire puse tiesiai iki antro keliuko ivaziavimo tai pamatytumei toki melyna pastata ir lengvai rastumei o jei neaiskiai papasakojau tai tada nuo mazvydo alejos nuo arbatos namu reikia eiti i desine i kiemus bet taip man butu daug sunkiau rasti nu tikiuosi kad rasi lengvai pagal mano pasakojimus g.gif
jei turesi kokiu dar kleusimu rasyk kiek galesiu padesiu 4u.gif
Pediatrė Virginija
QUOTE(Duobute @ 2007 01 19, 14:03)
Gal gali daugiau pasidalinti kas buvo pasakojama paskaitoje?
*

Kovo 15d. 11 val kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija
Granteja
QUOTE(Pediatrė Virginija @ 2007 03 08, 09:42)
Kovo 15d. 11 val kviečiu atvykti į Taikos pr.76 esančią III polikliniką- 220kab. (moterų konsultacija). Skaitysiu paskaitą- "Jo didenybė naujagimis".
Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija

*

Super, būtinai reiks sudalyvauti thumbup.gif
Pediatrė Virginija
Kovo 15d. 11 val planuotos paskaitos nebus del Gripo epidemijos.

Dėl sekančių susitikimų būtinai informuosiu iš anksto

Iki pasimatymo!
Gyd. Virginija
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.