Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar tikrai norėtumėte vaikelio būtent dabar?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4
Zubriuka
QUOTE(dirbtinaa @ 2010 01 25, 10:58)
man 19 ax.gif  noriu labai buti jauna mama rolleyes.gif  taigi galiu pasakyti kad labai labai noriu!!!!!!!!
*

thumbup.gif thumbup.gif Matau ir busi! Su kuo ir sveikinu..
Atsakant i tema : as irgi labai noriu! Esu pasiruosusi visu 1000%, tik kad neaplanko gandrai...
Bet vis tikiuosi!
4u.gif
lauraz5
QUOTE(blondinas Nr.213 @ 2010 02 13, 20:57)
o tu zinai, kad niekada neturesi vaiku...?
*

labutis merginos!nekreipkit i ji demesio mane jau perspejo kad cia piktybiskas lankytojas, kuris pinkaudziauja forumu, cia kaip virusas...tiesiog nekreipkit demesio ir viskas...matyt psichinis ligonis kuris nezino is kur gauti demesio
Seme
sveiko mamytes, nepastoju antri metai, todel tuo tarpu turbut jau baigiu ismokti mintinai visas jusu su tuo susijusias temas, pasidalinkit savo patirtimi su grazia pabaiga smile.gif kad nedingtu viltis svajoti..
menesiniu ciklas nereguliarus, kelis menesius sirkdavau po du kartus, paskuj menesines isvis dingo beveik 2menesiams, kai nuejau pas gine, jos diagnoze buvo tokia, tavo maza gimda, gali buti sunku pastoti, o del menesiniu, jei nepasikeis ateik rudeni (nuo to vizito mazdaug po puses metu) ir sekmingo planavimo pastoti. ir tiek, jokiu vaistu, jokiu patarimu, o mazylio nesulaukiu antri metukai.. kontraceptiku niekada nevartojau, vis laukiau ir laukiau...bet.. verysad.gif
Žemyna_mėlynakė
Seme, o ar tyrimus vyrui ir sau darete? 4u.gif
Seme
butent, kad jau prasiausi tyrimu to vizito metu, kai buvau paskutini karta. bet gine sako dar palaukim, jei DAR per koki puse metu nepastosi tada darysim tyrimus. tai si karta jau eisiu pas kita ginekologe, prasysiu maldaugsiu imanomu tyrimu smile.gif anksciau gal bijojau ju rezultatu istiesu ir pati. dabar nebegaliu gyventi nezinioje kai kiekviena diena nuo ryto iki vakaro vis ta pati mintis...
tiesiog laukiu vizito pas ginekologe ir baisiausiai bijau isvadu blush2.gif
aurkev
nebijok, viskas bus gerai smile.gif Kuo anksciau suzinosi, tuo anksciau galesit imtis atitinkamu veiksmu smile.gif
Seme
tikiuosi neisgirsiu blogiausio... blush2.gif
Žemyna_mėlynakė
QUOTE(Seme @ 2010 11 22, 08:16)
tiesiog laukiu vizito pas ginekologe ir baisiausiai bijau isvadu  blush2.gif
*

Nereikia nieko bijoti, kuo greiciau suzinosite kur problema, greiciau isspresite ir gyd tikrai vertetu pakeisti. mirksiukas.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.