QUOTE(dirbtinaa @ 2010 01 25, 10:58)
Atsakant i tema : as irgi labai noriu! Esu pasiruosusi visu 1000%, tik kad neaplanko gandrai...
Bet vis tikiuosi!
QUOTE(blondinas Nr.213 @ 2010 02 13, 20:57) labutis merginos!nekreipkit i ji demesio mane jau perspejo kad cia piktybiskas lankytojas, kuris pinkaudziauja forumu, cia kaip virusas...tiesiog nekreipkit demesio ir viskas...matyt psichinis ligonis kuris nezino is kur gauti demesio
sveiko mamytes, nepastoju antri metai, todel tuo tarpu turbut jau baigiu ismokti mintinai visas jusu su tuo susijusias temas, pasidalinkit savo patirtimi su grazia pabaiga
menesiniu ciklas nereguliarus, kelis menesius sirkdavau po du kartus, paskuj menesines isvis dingo beveik 2menesiams, kai nuejau pas gine, jos diagnoze buvo tokia, tavo maza gimda, gali buti sunku pastoti, o del menesiniu, jei nepasikeis ateik rudeni (nuo to vizito mazdaug po puses metu) ir sekmingo planavimo pastoti. ir tiek, jokiu vaistu, jokiu patarimu, o mazylio nesulaukiu antri metukai.. kontraceptiku niekada nevartojau, vis laukiau ir laukiau...bet..
Seme, o ar tyrimus vyrui ir sau darete?
butent, kad jau prasiausi tyrimu to vizito metu, kai buvau paskutini karta. bet gine sako dar palaukim, jei DAR per koki puse metu nepastosi tada darysim tyrimus. tai si karta jau eisiu pas kita ginekologe, prasysiu maldaugsiu imanomu tyrimu
tiesiog laukiu vizito pas ginekologe ir baisiausiai bijau isvadu
nebijok, viskas bus gerai
tikiuosi neisgirsiu blogiausio...
|