Tu kaupkis, o mes palauksime, o po to su malonumu perskaitysime.
tu manyk toliau
Noa, tikrai labai graži ir įdomi istorija, ir dėl įdomumo klausiu ar pakartojimas bus vėl KAuno klinikose?
Istorija
taigi lauksim antros gimdymo istorijos truksta zodziu
Atsiprasau, tik dabar pamaciau... Nea, pakartojimas jau buvo Mazylyje
Gydyk savo maza, ir rasyk, rasyk, rasyk...... Laukiam!
Fantastiska istorija.!!!!!!!
Laukiame tesinio!!!!!!
Nu tu duodi, Noa. Sakes, as apakus, siaubingas grozis ta tavo istorija. Greiciau rasyk antra. Tau su tokia iskalba neatims daug laiko. Laukiu, laukiu, nekankink gi...
Aik tu svilpt!
O jei rimtai tai pradejau ir paspjoviau
Po tavo istorijos jokia kita nebus idomi. Tavo topine. As nerasysiu jokiu budu, as taip nemoku. O parasyt ten bilia ka, kur niekam neidomu, nematau reikalo.
Tai va sitaip. O tu kaupkis ir rasyk, pagalvok, kiek zmoniu pradziuginsi su ta savo istorija.
laukiam
Labai grazi istorija ir taip smaiksciai papasakota
Prajuokino... Labai faina istorija...
Nu, nieko nesuprantu....
Tai gal, merguzele, pasiskubink?... Ir kad greitai!!!
istorija konkreti
Tu zinok, esu as ja uzrasius. Na ir ka, paskaiciau sau - nepatiko man... Tiksliau, nieko ten ypatingo, nei ten labai asaras sunkia, nei ka... Tai vat ir nededu
o tu idek, gal mums kitaip atrodys
Na nespausk, jei jau turi parasiusi, tai ir klok "i eteri"
Tai nereikia, kad tas asaras sunktu... Nebutina... Dek dek, paskaitysim, kokie pas tave ispudziai, prisiminimai liko sikart
Kur zadetoji antra istorija?????????
Nugi susensiu, prazilsiu ir kojas pakratysiu belaukdama.
Noa, taip ir trecio
Labai laukčiau Noa gimdymo istorijos ekranizavimo. Tikiuosi, bus pakviesti ir tos istorijos verti aktoriai...
Butu N14
Nu kadangi mums čia gal visoms jau po 14 metelių yra, tai laukiam bent rašytinės istorijos
Nu Noa tu fainuole
va kaip man patinka tokios kietos mamkos Beje laukiam antrojo pasakojimo
Man cia truksta prieraso
'"nescioms atsargiai - galit pagimdyt anksciau laiko" super
Noa
Noa, kaip visada jega
Ir ka cia bepridurti - super strorry
Nu geras, tai krutai parasyta, prisiklykiai iki soties
che che che che che
o antros dalies, kaip supratau nebus?
nu super istorija
super istorija................truksta tik viska nufilmuoti ir tikrai gal oskara gausi:)
na sekmes pakartojime
Nu nereali istorija
Na, brangioji, tiek užsižvengiau, kad net vaiko vos neprižadinau
Žinai skaičiau ir verkiau bet ne iš graudulio ašaros bėgo o nuo juoko. Šauni istorija o dar labiau šaunesnė rašytoja.
super
Pradėjau skaityti viena, bet po to vyrą pasikviečiau, nes kitam kambary mano juoką išgirdo... Tai maniškis net ašaras iš juoko šluostėsi
Sekmes vaikant studentus artimiausiu metu
Pasakojimas tikrai nerealus!!!
Liuks istorija
Va as ir gi sedziu ir mastau, kada gi mum ateis ta dienele
Noa, nu... taj gal jau susikaupei?
Ačiū - mes su vyru nuo širdies pasijuokėm. Senokai kam buvo pavyke tiek juoko sukelt. Lenkiuos iki žemės graibymo tamstos humoro jausmui ir minties gyvumui
Jėga! Labai aciu uz saunu pasakojima. Tikiuosi, kad antrasis gimdymas buvo siek tiek lengvesnis nei pirmas.
Kaip dainoje, valio valio valio, labai faina, linkiu sėkmės, o tuos daktarus reikia kartais ir ant ragų pastatyti, taip neužsimirš ką daro.
|