Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noa gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mažulka
QUOTE (Noa @ 2003 12 20, 19:14)
Jezusmarija, jau maniau, nebereikes, maniau, kad kazkur dingo ta mano istorija, is kur jinai, zaraza, vel atsirado? biggrin.gif Nu gal susikaupsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tu kaupkis, o mes palauksime, o po to su malonumu perskaitysime. clap.gif
Taurė
QUOTE (Noa @ 2003 12 20, 19:14)
Jezusmarija, jau maniau, nebereikes, maniau, kad kazkur dingo ta mano istorija, is kur jinai, zaraza, vel atsirado? biggrin.gif Nu gal susikaupsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tu manyk toliau tongue.gif ir bemanydama istorija prasimanyk, o mes laukiam liezuvius padziovusios laugh.gif
ENIGMA
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif manau daugiau čia nieko netrūksta clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Akvija
Noa, tikrai labai graži ir įdomi istorija, ir dėl įdomumo klausiu ar pakartojimas bus vėl KAuno klinikose? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aistringa
Istorija thumbup.gif ! Prisijokiau iki asaru!
taigi lauksim antros gimdymo istorijos biggrin.gif
Ingulė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
truksta zodziu thumbup.gif
Noa
QUOTE (molli @ 2004 01 01, 15:11)
Noa, tikrai labai graži ir įdomi istorija, ir dėl įdomumo klausiu ar pakartojimas bus vėl KAuno klinikose? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsiprasau, tik dabar pamaciau... Nea, pakartojimas jau buvo Mazylyje smile.gif Tik istorijos vis dar neparasau, mat pagrindinis veikejas padidinto demesio reikalauja... biggrin.gif
almuke
Gydyk savo maza, ir rasyk, rasyk, rasyk...... Laukiam!
Vetrungele
Fantastiska istorija.!!!!!!!

Laukiame tesinio!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ewa
Nu tu duodi, Noa. Sakes, as apakus, siaubingas grozis ta tavo istorija. Greiciau rasyk antra. Tau su tokia iskalba neatims daug laiko. Laukiu, laukiu, nekankink gi...
Noa
Aik tu svilpt! biggrin.gif Dar ir tu, saulele mano, terorizuosi smile.gif Savo rasyk smile.gif
O jei rimtai tai pradejau ir paspjoviau smile.gif Susikomplikavo kazkas ten. Niu gal kada nors!
ewa
Po tavo istorijos jokia kita nebus idomi. Tavo topine. As nerasysiu jokiu budu, as taip nemoku. O parasyt ten bilia ka, kur niekam neidomu, nematau reikalo.
Tai va sitaip. O tu kaupkis ir rasyk, pagalvok, kiek zmoniu pradziuginsi su ta savo istorija. biggrin.gif
Taurė
laukiam g.gif
Limcamca
Labai grazi istorija ir taip smaiksciai papasakota thumbup.gif
Germante
Prajuokino... Labai faina istorija... thumbup.gif
Navi
Nu, nieko nesuprantu.... blink.gif Kas cia darosi?.. sad.gif Maniau, kad rasiu antra tokia CIKI istorija aprasyta... Ir... ne velnio... unsure.gif
Tai gal, merguzele, pasiskubink?... Ir kad greitai!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kendi
istorija konkreti thumbup.gif mamos jumoro jausmas thumbup.gif .Juokiausi iki nukritimo,tik baisu kad po menesiuko man nereiktu galvoti apie studentus ir storas bobas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Noa
QUOTE (Viduliukas @ 2004 04 14, 11:12)
Nu, nieko nesuprantu.... blink.gif Kas cia darosi?.. sad.gif Maniau, kad rasiu antra tokia CIKI istorija aprasyta... Ir... ne velnio... unsure.gif
Tai gal, merguzele, pasiskubink?... Ir kad greitai!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Tu zinok, esu as ja uzrasius. Na ir ka, paskaiciau sau - nepatiko man... Tiksliau, nieko ten ypatingo, nei ten labai asaras sunkia, nei ka... Tai vat ir nededu dry.gif
Tynka
o tu idek, gal mums kitaip atrodys tongue.gif
Na nespausk, jei jau turi parasiusi, tai ir klok "i eteri"
Ugne
QUOTE (Noa @ 2004 04 14, 16:18)
Tu zinok, esu as ja uzrasius. Na ir ka, paskaiciau sau - nepatiko man... Tiksliau, nieko ten ypatingo, nei ten labai asaras sunkia, nei ka... Tai vat ir nededu dry.gif

Tai nereikia, kad tas asaras sunktu... Nebutina... Dek dek, paskaitysim, kokie pas tave ispudziai, prisiminimai liko sikart rolleyes.gif
Foxenas
Kur zadetoji antra istorija?????????

Nugi susensiu, prazilsiu ir kojas pakratysiu belaukdama. blink.gif
Taurė
Noa, taip ir trecio 2.gif sulauksi, antrojo istorijos neparasiusi g.gif
Laisvė
Labai laukčiau Noa gimdymo istorijos ekranizavimo. Tikiuosi, bus pakviesti ir tos istorijos verti aktoriai...
Noa
QUOTE (Laisvė @ 2004 06 25, 05:28)
Labai laukčiau Noa gimdymo istorijos ekranizavimo. Tikiuosi, bus pakviesti ir tos istorijos verti aktoriai...

Butu N14 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
KV
Nu kadangi mums čia gal visoms jau po 14 metelių yra, tai laukiam bent rašytinės istorijos biggrin.gif
happy
Nu Noa tu fainuole thumbup.gif thumbup.gif Istorija fantastiska,
va kaip man patinka tokios kietos mamkos clap_1.gif

Beje laukiam antrojo pasakojimo wink.gif
Spyglienė
Man cia truksta prieraso
'"nescioms atsargiai - galit pagimdyt anksciau laiko"
laugh.gif

super thumbup.gif
Tutsi
Noa mad.gif kur antra dalis? mad.gif mad.gif mad.gif
Leita
Noa, kaip visada jega thumbup.gif
evelinka
Ir ka cia bepridurti - super strorry thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
daiwuce
Nu geras, tai krutai parasyta, prisiklykiai iki soties thumbup.gif sekmes tau Noa notworthy.gif
snoopy
che che che che che thumbup.gif
o antros dalies, kaip supratau nebus? sad.gif
Džiuga
4u.gif as ir maniau,kad viskas bus tik blogai,bet apsirikau... smile.gif sekmes.
Noa
QUOTE(snoopy @ 2005 01 21, 17:55)
o antros dalies, kaip supratau nebus?  sad.gif
*

Ui blyn, nu susikaupsiu kada... Kazkaip nesiraso <_<Po darbo cainykas neveikia... dry.gif Tiesa, pries pradedant dirbt kazko irgi neveike biggrin.gif
Lukutis
nu super istorija thumbup.gif
Simmona
super istorija................truksta tik viska nufilmuoti ir tikrai gal oskara gausi:)
na sekmes pakartojime biggrin.gif ir daug daug sveikatos jums visiems 4u.gif
Arielle
Nu nereali istorija thumbup.gif
ignasser
Na, brangioji, tiek užsižvengiau, kad net vaiko vos neprižadinau doh.gif tau tik gimdyti, gimdyti, gimdyti, o po to apie tai rašyti, rašyti, rašyti...
Ilonėlė
Žinai skaičiau ir verkiau bet ne iš graudulio ašaros bėgo o nuo juoko. Šauni istorija o dar labiau šaunesnė rašytoja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jurgita_b
super thumbup.gif zaviuosi tavo iskalba. gal rasai knygas?
Jutare
Pradėjau skaityti viena, bet po to vyrą pasikviečiau, nes kitam kambary mano juoką išgirdo... Tai maniškis net ašaras iš juoko šluostėsi biggrin.gif Be žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taurė
QUOTE(Noa @ 2005 01 21, 12:13)
Ui blyn, nu susikaupsiu kada... Kazkaip nesiraso <_<Po darbo cainykas neveikia... dry.gif Tiesa, pries pradedant dirbt kazko irgi neveike biggrin.gif
*

Gal jau susikaupti, a g.gif
Gili
thumbup.gif Super istorija! thumbup.gif
Sekmes vaikant studentus artimiausiu metu biggrin.gif
Raseta
Pasakojimas tikrai nerealus!!! thumbup.gif Buvo nuostabu skaityti ir net drasiau pasidare pries gimdyma (man teks po menesiuko) blush2.gif
Labradoriukė
Liuks istorija thumbup.gif net asareles neisriedejo, man patiko wink.gif

Va as ir gi sedziu ir mastau, kada gi mum ateis ta dienele biggrin.gif
Shirshe
Noa, nu... taj gal jau susikaupei? g.gif
Nidi
Ačiū - mes su vyru nuo širdies pasijuokėm. Senokai kam buvo pavyke tiek juoko sukelt. Lenkiuos iki žemės graibymo tamstos humoro jausmui ir minties gyvumui wink.gif
Ugneo
Jėga! Labai aciu uz saunu pasakojima. Tikiuosi, kad antrasis gimdymas buvo siek tiek lengvesnis nei pirmas. mirksiukas.gif
oksė
Kaip dainoje, valio valio valio, labai faina, linkiu sėkmės, o tuos daktarus reikia kartais ir ant ragų pastatyti, taip neužsimirš ką daro. thumbup.gif
SD
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daugiau tokiu istoriju, net pilva nuo juoko skauda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.