Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: vyro mama
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
nyywap
Sveiki,
noreciau patarimu ar pamastymu is Jusu smile.gif

Vyras visiskai nebendrauja su savo motina jau apie 20 metu.Jo tevai issiskyre- su tevu bendrauja, o su motina- ne. netgi kalbet apie ja nenori, sako, kad ji jam neegzistuoja.Nelabai ka pasakojo is vaikystes, bet ji nebuvo "rozem klota". As jos net nemacius, o ir kiti gimines apie ja nekalba.. Ji gyva. Gyvena tam paciam mieste, bet...
Gal nebuciau iskelus sios problemos, bet pas mus auga dukryte. Ka reiks sakyt, kai ji paklaus- kur kita mociute? jei butu mirus, prie kapo nuvestum.. o dabar.. Is tikro, tai yra "tema tabu".
Bjauru, kai neka zinai apie vyro vaikyste, aplinka, kurioj augo, nes daug dalyku "ateina" is seimos. Sunku net jo elgesi ar mastyma paaiskinti..
Be to, bijau, kad negerbimas savo motinos, gali buti uzsleptas pyktis ar nepagarba apskritai moterims. Tas jau ryskeja bendravime su mano mama.
Kaip manote, ar reiktu lysti ir aiskintis kas ten buvo toj vaikystej, ar bandyt susitikti su mama? nors neisivaizduoju kaip.. g.gif
noanoa
QUOTE(nyywap @ 2007 10 11, 23:15)
Sveiki,
noreciau patarimu ar pamastymu is Jusu smile.gif

Vyras visiskai nebendrauja su savo motina jau apie 20 metu.Jo tevai issiskyre- su tevu bendrauja, o su motina- ne. netgi kalbet apie ja nenori, sako, kad ji jam neegzistuoja.Nelabai ka pasakojo is vaikystes, bet ji nebuvo "rozem klota". As jos net nemacius, o ir kiti gimines apie ja nekalba.. Ji gyva. Gyvena tam paciam mieste, bet...
Gal nebuciau iskelus sios problemos, bet pas mus auga dukryte. Ka reiks sakyt, kai ji paklaus- kur kita mociute? jei butu mirus, prie kapo nuvestum.. o dabar..  Is tikro, tai yra "tema tabu".
Bjauru, kai neka zinai apie vyro vaikyste, aplinka, kurioj augo, nes daug dalyku "ateina" is seimos. Sunku net jo elgesi ar mastyma paaiskinti..
Be to, bijau, kad negerbimas savo motinos, gali buti uzsleptas pyktis ar nepagarba apskritai moterims. Tas jau ryskeja bendravime su mano mama.
Kaip manote, ar reiktu lysti ir aiskintis kas ten buvo toj vaikystej, ar bandyt susitikti su mama? nors neisivaizduoju kaip.. g.gif
*

As Jusu vietoje neieskociau vyro mamos.Jei vyrui jos nereikia,tai gal yra tam rimtu priezasciu.Ieskodama galit ir su vyru susipykti.O dukryte kazi ar labai gilinsis kodel nera kitos mociutes.Jei visai nebutu nei vieno senelio,mociutes-tai gal ir butu verta paieskoti dingusios mociutes.Bet kazi kokia ta mociute is tikruju,gal tik sukeltu daug rupesciu ir skausmo anukelei g.gif
Gaziulka
as tai su vyru kalbeciau, o ne mociutes ieskociau. Paklausciau jo nuomones, kaip atsakyt, jeigu dukrytei iskiltu klausimas apie mociute. Apie praeiti, jeigu pats kalbet nenori (nelabai supratau, ar jus klauset kada tiesiai?), tai ir nelysciau i vidu - spresciau tai, kas dabartiniuose santykiuose aktualu - nepagarba jusu mamai, santykiai su jumis (elgesys koks nepatinka, ar mastyme - kas ten jame tokio nesuprantamo yra) ir pan. Zdz, tvarkyciau dabarti - o jeigu ji su praeitim susijusi, tai gal kada ta praeitis savaime islystu 4u.gif
lpd
prisijungiu ir as prie mamu, panasu, kad tai Jusu problema, o ne vyro, nes tai Jums aktuali tema. Spreskite dabarties problemas: klauskite tiesiai, kodel taip ir anaip elgiesi, man tai nepatinka, nes.. ir t.t. Nepainiokite dukters, tai ne jos reikalai, jeigu jauciaties pati ipainiota tarp Jusu vyro ir jo mamos, tai jam ir pasakykite, nepateikite interpretaciju, laikykytes faktu. biggrin.gif Sekmes
karra
as apie savo viena mociute (tevo mama) suzinojau tik per jos laidotuves. na atbuvom ten su visa sheima. bet tai ka paskui apie ja suzinojau(mano tevas isaugo vaiku namuose), tikrai pateisino ta nesimatyma ir nesigailliu, kad nebendravom (ji vede ne kazin koki gyvenimo buda) manau motina teisingai pasielge neskatindama sio bendravimo. tad del dukters nepergyvenkit, o jei nesmagu kad vyras slapukauja ir jus nieko nezinote, tad spreskit sia problema. ir blogai elgtis su savo motina neleiskite.
amirsaule
Vyro mama mane labai daug kartų įskaudino ir aš visiškai nenoriu bendrrauti su ja, tačiau vyras nori, kad aš bendraučiau. Jeigu jis su ja vienas susitinka, būna suirzęs ir piktas. Gal būt ji pavydi vyro(savo sūnaus) nes ji yra išsiskyrusi. Gvvename tame pačiame mieste, mano mama nuo manęs gyvena toli apie 300 km retai nuvažiuoju. Vyro mama nenori, kad aš važiuočiau pas savo tėvus, sako tolima kelionė, vyras pavargs, jis dirba reikia jam pailsėti. dabar aš vairuoju tai kartais nuvažiuoju viena. Vyvo mama labai nori reguliuoti mūsų gyvenimą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.