Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 11mėn. vaikučių dienos meniu
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio iki 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Muniukee
QUOTE(Ende @ 2010 05 14, 10:40)
Noriu paklausti kokiu pavidalu mėsytę ruošiate leliams savo? Smulkinate, ar gabaliukais duodate?
*

As smulkiai supjaustau ir dar per blenderi truputi pertrinu. Kartais duodu tiesiog labai smulkiai supjauscius, bet reciau - maziau suvalgo taip blush2.gif
Dolce55
QUOTE(Ende @ 2010 05 14, 09:40)
Aš iki 1,5 metų planuoju mišinuką duoti tikrai. Čia dėl tų visų pienų- mišinių galima ginčytis iki nukritimo. Kiekvienas renkasi kaip nori  irnesakyk.gif
Noriu paklausti kokiu pavidalu mėsytę ruošiate leliams savo? Smulkinate, ar gabaliukais duodate?
*

Malta, gabaliukais dar mesos neduodu. Darzoves valgem gabaliukais sekmingai o dabar kazkas atsitiko ir jokio gabaliuko nekramto schmoll.gif valgo kol matyt alki truputi numalsina o toliau viska spjauna ir geriau liks nedavalgius bet nekramtys doh.gif tai tenka su sakute trinti, nes paskui keliasi nakti apie 3 val. valgyt mad.gif
Ende
QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 15, 12:12)
Malta, gabaliukais dar mesos neduodu. Darzoves valgem gabaliukais sekmingai o dabar kazkas atsitiko ir jokio gabaliuko nekramto  schmoll.gif  valgo kol matyt alki truputi numalsina o toliau viska spjauna ir geriau liks nedavalgius bet nekramtys  doh.gif  tai tenka su sakute trinti, nes paskui keliasi nakti apie 3 val. valgyt  mad.gif
*

Gal dantukai kalasi, kad biškį skauda kramtyti?
Dolce55
QUOTE(Ende @ 2010 05 15, 12:43)
Gal dantukai kalasi, kad biškį skauda kramtyti?
*

Dabar lyg ir ramu, bet - kam vargti kramtyt jei galima tik ryti biggrin.gif dziuveseli ar baronke kramto tik spek duoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ende
QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 15, 15:06)
Dabar lyg ir ramu, bet - kam vargti kramtyt jei galima tik ryti  biggrin.gif  dziuveseli ar baronke kramto tik spek duoti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

Tada šiaip įsidirbinėja hihihi.gif Manoji apskritai mažai valgyt pradėjo. Isterikuoja į maitinimo kedutę pasodinta po 2 šaukštų. Nesvarbu ar jogurtuką ar mėsytę valgo, viskas netinka... Jau gal 4 diena gyvena ant dietos. 2 buteliukai mišino ir pora šaukštų maisto ir vandenį pliurina. g.gif mad.gif
Dolce55
QUOTE(Ende @ 2010 05 15, 14:21)
Tada šiaip įsidirbinėja  hihihi.gif  Manoji apskritai mažai valgyt pradėjo. Isterikuoja į maitinimo kedutę pasodinta po 2 šaukštų. Nesvarbu ar jogurtuką ar mėsytę valgo, viskas netinka... Jau gal 4 diena gyvena ant dietos. 2 buteliukai mišino ir pora šaukštų maisto ir vandenį pliurina.  g.gif  mad.gif
*

Tokia pati situacija ir pas mus doh.gif tinka tik vanduo arba arbatele ir dar baronke, daugiau niekas, tai sedziu ir zaidziu su ja kol bent puse porcijos suvalgo normalaus maisto. bet as nesistebiu kad nevalgo - pas mus namuose +25 laipsniai, langu perdaug neatidarysi, juk ir patys kaip karsta nelabai valgom.
Tiesa siandien tetukas truputi ledais pamaitino tai patenkinta buvo yahoo.gif
Singė
QUOTE(Arvika @ 2010 03 22, 13:41)

Mes piena naudojame parduotuvini, todel jo neviriname, o pasildau taip, kaip misineli ruosdama. Taip patare gydytoja, sake, kad jau jo kaitinti nereikia. Taip ir darome ir viskas gerai su pilveliu. Gal kiek paketejo visuriukai, bet duodu daugiau vandenuko,obuoliuko, tada geria viskas buna.
*

Kokį pienuką perkat-1 proc?

QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 21, 00:41)

Tiesa siandien tetukas truputi ledais pamaitino tai patenkinta buvo  yahoo.gif
*

Aš irgi esu davusi paragaut ledų. APlamai, paragaut esu davusi DOBILAS jogurto, kefyro, sumaišyto su tyrele, sausainių GAIDELIS ir LIETUVOIŠKA PASAKA.
Košyčių grūdinių nemėgsta. O mėsytę- tik duok. Ypač kotletukus. Dar patiko liežuvis blush2.gif .
Dolce55
QUOTE(Singė @ 2010 05 23, 21:06)
Kokį pienuką perkat-1 proc?
Aš irgi esu davusi paragaut ledų. APlamai, paragaut esu davusi DOBILAS jogurto, kefyro, sumaišyto su tyrele, sausainių GAIDELIS ir LIETUVOIŠKA PASAKA.
Košyčių grūdinių nemėgsta. O mėsytę- tik duok. Ypač kotletukus. Dar patiko liežuvis  blush2.gif .
*

Mes ir valgom galima sakyt kiekviena diena jogurtus, sausainius, varske, surelius, kefyro kazko nelabai geria. Pienelio parduotuvinio bandziau duot 2,5 rieb., uzvirinau, bet jo negere ir truputi pabere tai daugiau nebeduodu. balinu tik kosytes.
O kaip ruosiat kotletukus? ax.gif
Singė
QUOTE(Dolce55 @ 2010 05 24, 00:14)
Mes ir valgom galima sakyt kiekviena diena jogurtus, sausainius, varske, surelius,  kefyro kazko nelabai geria. Pienelio parduotuvinio bandziau duot 2,5 rieb., uzvirinau, bet jo negere ir truputi pabere tai daugiau nebeduodu. balinu tik kosytes.
O kaip ruosiat kotletukus?  ax.gif
*

Darau tokius, kaip sau (na panašiai, kaip sau)-tik mažiau prieskonių dedu, bet jų kažkiek dedu. Mušu 1 kiaušinį, dedu dažnaiusiai manų ir kapotą mėsytę. Viskas. ax.gif

O jūs kokį jogurtuką ir kokią varškytę perkat?
Dolce55
QUOTE(Singė @ 2010 05 24, 08:12)
Darau tokius, kaip sau (na panašiai, kaip sau)-tik mažiau prieskonių dedu, bet jų kažkiek dedu. Mušu 1 kiaušinį, dedu dažnaiusiai manų ir kapotą mėsytę. Viskas. ax.gif

O jūs kokį jogurtuką ir kokią varškytę perkat?
*

Jogurta is pradziu daviau dobila, ir dar kazkoki nepamenu pavadinimo blush2.gif o dabar perku bet koki ekologiska. Siuo metu duodu ta pati kuri pati valgau "biola" (su melynem, su persikais nevalgo) o varske tai liesa rinktine 0,5 proc riebumo, danonki varskyte, ivairius surelius ragaujam. labai skaniai valge sureli su sausainiu ir juodaisiais serbentais. thumbup.gif
pupy
Sveikos mamytes.Norejau pasiklausti ka zadat nuo metuku duot savo mazyliams?T.y koki misinuka?Seip as dar pati maitinu,bet tik ryte ir vakare.Papildomai duodu NAN3.
Rutkelyte
QUOTE(pupy @ 2010 05 24, 14:28)
Sveikos mamytes.Norejau pasiklausti ka zadat nuo metuku duot savo mazyliams?T.y koki misinuka?Seip as dar pati maitinu,bet tik ryte ir vakare.Papildomai duodu NAN3.
*

aš pati maitinau iki 1 m. 4 mėn., tada bandžiau duoti pieno pirktinio, išgirdau gydytojo nuomonę, kad vaikams iki 2 metų reikia mišinuko. nupirkau, mano merginai jis nepatiko schmoll.gif tada kita gydytoja, pas kurią lankėmės, pasakė, kad nuo metų nereikia jokių mišinių g.gif , tai dabar geriame paprastą pirktinį pieną, dukrytei labai patinka thumbup.gif
Dolce55
QUOTE(Rutkelyte @ 2010 05 24, 14:11)
aš pati maitinau iki 1 m. 4 mėn., tada bandžiau duoti pieno pirktinio, išgirdau gydytojo nuomonę, kad vaikams iki 2 metų reikia mišinuko. nupirkau, mano merginai jis nepatiko  schmoll.gif  tada kita gydytoja, pas kurią lankėmės, pasakė, kad nuo metų nereikia jokių mišinių  g.gif , tai dabar geriame paprastą pirktinį pieną, dukrytei labai patinka  thumbup.gif
*

Man gydytoja balint koses liepe nuo 6 menesio pirktiniu pienu, o kaip nuvaziavom 10 menesiu tai sake tik duok gerti pieno nes as pasakiau kad misnio nenoriu daug duoti kieteja viduriukai, tai jei viskas bus gerai tai pereisim prie pirktinio pieno, pabandysiu duoti liesesni nei 2,5 rieb. ir liepe butinai uzvirinti
brindamor
Prieš porą dienų atradau labai gerą dalyką, kuris labai patiko ir mano mažiukui. Tikiuosi, kad patiks ir jūsiškiams smile.gif
Nusipirkite paprasto kefyro maišelyje (tetrapak'ai netinka), įdėkite į šaldymo kamerą ir palaikykite per naktį, kad gerai sušaltų. Išimkite iš šaldytuvo, prakirpkite ir nulupkite maišelį. Įdėkite į dvigubą marlės maišelį ar šiaip tiesiog sulenktą marles gabaliuką, o tą marlę įdėkite į kiaurasamtį. Kiaurasantį galit pakabint virš puodo, kad turėtų kur skystimėlis nuvarvėt. Kai kefyras atitirps ir nuvarvės skystimėlis, marlėje liks labai skani varškytė. Kažkas panašaus į ricotą ar mascarponės sūrį.
Į šią varškytę aš dar primaišau šaldytų sutrintų uogų, trintą obuolį ar bananą. Tikrai labai skanu, maniškis, kuris šiaip labai nevalgus, lapnoja, kad net ausys raitosi. Ir dar svarbus momentas šiais krizės laikais - tai žymiai pigiau nei pirkti vaikiškas varškytes thumbup.gif
Rutkelyte
QUOTE(brindamor @ 2010 06 01, 00:20)
Prieš porą dienų atradau labai gerą dalyką, kuris labai patiko ir mano mažiukui. Tikiuosi, kad patiks ir jūsiškiams  smile.gif
Nusipirkite paprasto kefyro maišelyje (tetrapak'ai netinka), įdėkite į šaldymo kamerą ir palaikykite per naktį, kad gerai sušaltų. Išimkite iš šaldytuvo, prakirpkite ir nulupkite maišelį. Įdėkite į dvigubą marlės maišelį ar šiaip tiesiog sulenktą marles gabaliuką, o tą marlę įdėkite į kiaurasamtį. Kiaurasantį galit pakabint virš puodo, kad turėtų kur skystimėlis nuvarvėt. Kai kefyras atitirps ir nuvarvės skystimėlis, marlėje liks labai skani varškytė. Kažkas panašaus į ricotą ar mascarponės sūrį.
Į šią varškytę aš dar primaišau šaldytų sutrintų uogų, trintą obuolį ar bananą. Tikrai labai skanu, maniškis, kuris šiaip labai nevalgus, lapnoja, kad net ausys raitosi. Ir dar svarbus momentas šiais krizės laikais - tai žymiai pigiau nei pirkti vaikiškas varškytes  thumbup.gif
*

labai sudomino thumbup.gif , einu dėti kefyro į šaldymo kamerą mirksiukas.gif žiūrėsiu kas gausis g.gif
tundriukas
Kažkas panašaus į ricotą ar mascarponės sūrį.
Į šią varškytę aš dar primaišau šaldytų sutrintų uogų, trintą obuolį ar bananą. Tikrai labai skanu, maniškis, kuris šiaip labai nevalgus, lapnoja, kad net ausys raitosi. Ir dar svarbus momentas šiais krizės laikais - tai žymiai pigiau nei pirkti vaikiškas varškytes  thumbup.gif
*

nu tiesiog super receptukas smile.gif butinai gaminsiu! maniskis varskytes megejas, tai manau tikrai bus maloniai nustebintas nauju receptuku smile.gif
pupy
Prieš porą dienų atradau labai gerą dalyką, kuris labai patiko ir mano mažiukui. Tikiuosi, kad patiks ir jūsiškiams  smile.gif
*

Aciu,reiks isbandyti smile.gif o koki kefyra pirkai?
Ende

*

Aš jau dariau... Super gaunasi. Su bananu sumaišius galima duoti mažiausiems, o sumaičius su druskyte ir krapais dičkiui sumuštinius daryti thumbup.gif
Kvaksytė
Mano dukrytė absoliučiai nevalgo mėsos ir daržovių. Nei trintų, nei blennderiuotų, nei nesmulkintų. Valgo tik grūdines visokias košes (avižų, grikių, 4 grūdų, sorų, kukurūzų, manų, kviečių, miežių ir t.t.) ir pieno produktus (jogurtas, varškė, kefyras). Neramu, man kad mėsos nevalgo visai. Kuo galima būti pakeisti mėsą, kad gautų reikalingų maistinių medžiagų organizmas?
Širšiukė
QUOTE(brindamor @ 2010 06 01, 01:20)
Nusipirkite paprasto kefyro maišelyje (tetrapak'ai netinka

labai ačiū už tokį idomų receptuką bigsmile.gif 4u.gif
vakar paprašiau,kad vyras jau lėktų kefyro.grįžta-su tetrapaku doh.gif nu galvoju,bandau visteik.išpyliau aš kefyrą į maisto indeli plasmasini,uždengiau ir į kamerą.šiand gražiai kraštai atšoko,visas gabalas išsiėmė ir jau kabo,kapsi biggrin.gif
tai manau tinka ir tetrapakas,tik išpilt reikia mirksiukas.gif
pupy
QUOTE(Širšiukė @ 2010 06 04, 11:16)
labai ačiū už tokį idomų receptuką  bigsmile.gif  4u.gif
vakar paprašiau,kad vyras jau lėktų kefyro.grįžta-su tetrapaku  doh.gif nu galvoju,bandau visteik.išpyliau aš kefyrą į maisto indeli plasmasini,uždengiau ir į kamerą.šiand gražiai kraštai atšoko,visas gabalas išsiėmė ir jau kabo,kapsi biggrin.gif
tai manau tinka ir tetrapakas,tik išpilt reikia  mirksiukas.gif
*

as jau tokio pasigaminau thumbup.gif gavosi ir dukryte noriai valge
Muniukee
QUOTE(Kvaksytė @ 2010 06 02, 16:30)
Mano dukrytė absoliučiai nevalgo mėsos ir daržovių. Nei trintų, nei blennderiuotų, nei nesmulkintų. Valgo tik grūdines visokias košes (avižų, grikių, 4 grūdų, sorų, kukurūzų, manų, kviečių, miežių ir t.t.) ir pieno produktus (jogurtas, varškė, kefyras). Neramu, man kad mėsos nevalgo visai. Kuo galima būti pakeisti mėsą, kad gautų reikalingų maistinių medžiagų organizmas?
*

Pabandyk padaryti kraujo tyrima, gal jai nieko netruksta smile.gif Maniske irgi nemegsta mesos, be to, visiskai nevalgo pieno produktu (beje, nuo ju ja beria); valgo kruopas (daugiausiai grikius, spelta ir avizas) su vaisiais arba su trupuciu darzoviu. Darzoviu irgi nemegsta, be to, daugumai ju yra alergiska. Kraujas musu parode, kad truksta hemoglobino; mesyte kisu per preivarta, kiekviena diena bent po truputi suvalgo, bet su dideliu nenoru schmoll.gif nezinau ar gerai darau doh.gif
aga26
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 06 04, 13:28)
Pabandyk padaryti kraujo tyrima, gal jai nieko netruksta smile.gif Maniske irgi nemegsta mesos, be to, visiskai nevalgo pieno produktu (beje, nuo ju ja beria); valgo kruopas (daugiausiai grikius, spelta ir avizas) su vaisiais arba su trupuciu darzoviu. Darzoviu irgi nemegsta, be to, daugumai ju yra alergiska. Kraujas musu parode, kad truksta hemoglobino; mesyte kisu per preivarta, kiekviena diena bent po truputi suvalgo, bet su dideliu nenoru  schmoll.gif nezinau ar gerai darau  doh.gif
*

Mesyte juk galima paslepti, abuoliu tyreleje, arba i darzoviu-mesos tyrele idejus virto obuolio, as taip dariau kai pas mane ji mesos ir darzoviu visai nevalge ax.gif dabar aciu D kartais valgo, o pirktines tyreles visada valgo, nesuprantu kas ten tokio skanaus g.gif
Asterija
As savo karalaiciui koses rudines nuo 6 men jau duodu, viskas thumbup.gif o siaip labai valo Magija varskyte, obuolius, dziuveselius, baronkas, sausucius su sezamu ir juoduota druska smile.gif o zuvi planuoju jau greitu laiku duoti, paziuresim kas bus, o, beje, skaniai valgo braskes, rugscios, bet jam patinka, aisku, kelias tik duodu ax.gif
Kvaksytė
QUOTE(aga26 @ 2010 06 15, 21:08)
Mesyte juk galima paslepti,
*

Neįmanoma biggrin.gif Maniškė mėsą užuodžia iš tolo lotuliukas.gif Tai žinokit jau nebesivarginu virti daržovienių su mėsa. Pasiūlau mėsytę tą ką patys valgom, jei nenori, tai ir nekišu. Valgo įvairų kitokį maistą kuriame nėra mėsos smile.gif
Muniukee
QUOTE(aga26 @ 2010 06 15, 22:08)
Mesyte juk galima paslepti, abuoliu tyreleje, arba i darzoviu-mesos tyrele idejus virto obuolio, as taip dariau kai pas mane ji mesos ir darzoviu visai nevalge ax.gif   dabar aciu D kartais valgo, o pirktines tyreles visada valgo, nesuprantu kas ten tokio skanaus g.gif
*

Na gal reikes pabandyti su obuoliu, man kazkaip atrodo, kad gali pilvuka paleisti maisant mesyte, darzoves ir dar vaisius g.gif

Mamytes, gal pasidalintumete, kaip gaminate varskyte mazuliams? smile.gif ar perkate gatava?
zydrem
mes varskyte perkam, bet tas receptukas su kefyru thumbup.gif as dar sumaišau banana su sureliu varškes gaunasi tokia pure labai patinka smile.gif
pupy
QUOTE(dvynukai am @ 2010 06 16, 14:07)
mes varskyte perkam, bet tas receptukas su kefyru thumbup.gif as dar sumaišau banana su sureliu varškes  gaunasi tokia pure labai patinka smile.gif
*

mums ir taip patinka
Širšiukė
QUOTE(pupy @ 2010 06 17, 13:38)
mums ir taip patinka
*

tik man ta varškytė iš kefyro tokiu kaimuku smirda blush2.gif ir kitą dieną man ji jau atrodo neskani vaikui.
pupy
QUOTE(Širšiukė @ 2010 06 17, 14:25)
tik man ta varškytė iš kefyro tokiu kaimuku smirda  blush2.gif  ir kitą dieną man ji jau atrodo neskani vaikui.
*

as gal pora kartu jos daviau,o paskui pati suvalgiau
georgiana
*

dekui dekui, idomus receptelis tad ismeginsime 4u.gif
gražutė
Mes irgi pabandėm šitą kefyro-varškės receptą, labai geras dalykas. Dar dėjau į bulvių košę su špinatais, labai gerai tinka thumbup.gif
Anema
QUOTE(aga26 @ 2010 06 15, 22:08)
Mesyte juk galima paslepti, abuoliu tyreleje, arba i darzoviu-mesos tyrele idejus virto obuolio, as taip dariau kai pas mane ji mesos ir darzoviu visai nevalge ax.gif  dabar aciu D kartais valgo, o pirktines tyreles visada valgo, nesuprantu kas ten tokio skanaus g.gif
*

maniske irgi geriau dazniausiai valgo pirktines, manau todel, kad ten visokiu ryziu krakmolo prideta ir gaunasi tokia glitele, kosyte, o ,kai savo padarau, tai daugiau palaida, jei bulves maziau
georgiana
jatau tas receptukas isgelbejo mus su kefyru, dapyliau misinuko aciu autorei Labai 4u.gif
Anema
siandien padariau su krutinele vistienos troskinuka, valgem abi, bet ne daugiau nei ji savo koses suvalgo
monikucia
maniskiui irgi beveik 11 men, su maistu - siaubiakas... doh.gif
Sulciu - negeria
vaisiu - nevalgo, nei pirktiniu tyreliu, nei is darzo, vaisines arbatos tai pat NE
varske - ne
kefyras, jogurtas - ne

doh.gif doh.gif doh.gif

mesa su darzovem gerai, koses grudines irgi dar nieko...
Bandysim su tuo kefyru uzsaldytu pergudrauti
gal pavyks...
vaida_m
Sveikos, mamytes 4u.gif
o jus neduodate savo maziukams sumustiniu? as nuperku geros daktariskos desrytes, sviestuko, batono. kerta kaip didelis vyras thumbup.gif kartais naminio surio uzdedu, kartais pasteto (kepenines). uosviene namie pati daro, tai nebijau duoti. siaip nelabai ka isiulysi. ypac ryte doh.gif dar buvo laikas kai kiausinius keptus valge, koses. o dabar tai tik sumustini. na, dar kartais varskes... i mesyte keistai ziuri. nevalgo nei pirktiniu tyreliu. labai vargstu, kol pirma sauksta ikisu, o paskui nors kazkiek suvalgo... pietus valgom uzsigerdami kefyru... thumb_yello.gif dar kartais isiulau vaisines arbatos...
Anema
QUOTE(vaida_m @ 2010 07 06, 11:12)
Sveikos, mamytes 4u.gif
o jus neduodate savo maziukams sumustiniu? as nuperku geros daktariskos desrytes, sviestuko, batono. kerta kaip didelis vyras thumbup.gif kartais naminio surio uzdedu, kartais pasteto (kepenines). uosviene namie pati daro, tai nebijau duoti. siaip  nelabai ka isiulysi. ypac ryte  doh.gif  dar buvo laikas kai kiausinius keptus valge, koses. o dabar tai tik sumustini. na, dar kartais varskes... i mesyte keistai ziuri. nevalgo nei pirktiniu tyreliu. labai vargstu, kol pirma sauksta ikisu, o paskui nors kazkiek suvalgo... pietus valgom uzsigerdami kefyru...  thumb_yello.gif dar kartais isiulau vaisines arbatos...
*

gal ankstoka dar buvo keptiem kiausiniam g.gif spes dar maniske su tais sumustiniais...
sabatini
nors mes dar mazesni uz jus, bet kartais apsilankom cia ir pasiskaitinejam, kad kaip valgot ax.gif 4u.gif
QUOTE(Arvika @ 2010 03 31, 14:55)
As verdu ant pieno, jei turiu 1% riebumo, tai neskiedziu, jei 2,5%tai su vandenuku puse ant puses taip panasiai.
*

as taip pat kosytes verdu pienuke, tik verdu 2,5 % riebumo ir neskiedziu vandenuku.... ax.gif
monikucia
pritariu nuomonei, kad sumustiniams dar ankstoka, ypatingai su daktariska desra... as pati jos nevalgau, tai kudikiui net minties neturiu jos duoti.

Manau toks vaikiukas mielai valgytu sumustinius, visiem vaikam jie patinka praktiskai, ir galima butu galvos nesukti, kad nevalgo to ar ano, bet as manau musu mamu ir yra uzduotis kuo ilgiau vaikiuka ismaitiniti kuo sveikiau ir ivairiau.
As asmeniskai pirmenybe teikiu naturaliam sveikam maistui, sumustiniu, hamburgeriu picu ir t.t dar spes atsivalgyt, o kol nemoka prasyt parduotuvej chipsu, tegul valgo koshes tongue.gif
Ramce
QUOTE(vaida_m @ 2010 07 06, 10:12)
Sveikos, mamytes 4u.gif
o jus neduodate savo maziukams sumustiniu? as nuperku geros daktariskos desrytes, sviestuko, batono. kerta kaip didelis vyras thumbup.gif kartais naminio surio uzdedu, kartais pasteto (kepenines). uosviene namie pati daro, tai nebijau duoti. siaip  nelabai ka isiulysi. ypac ryte  doh.gif  dar buvo laikas kai kiausinius keptus valge, koses. o dabar tai tik sumustini. na, dar kartais varskes... i mesyte keistai ziuri. nevalgo nei pirktiniu tyreliu. labai vargstu, kol pirma sauksta ikisu, o paskui nors kazkiek suvalgo... pietus valgom uzsigerdami kefyru...  thumb_yello.gif dar kartais isiulau vaisines arbatos...
*

Atleiskit, bet prie tokio meniu, tai greit ir kebabus su cepelinais galesit duot. g.gif Kur jus skubat, mamos, kam tie sumustiniai, keptas maistas. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(monikucia @ 2010 07 06, 23:22)
pritariu nuomonei, kad sumustiniams dar ankstoka, ypatingai su daktariska desra... as pati jos nevalgau, tai kudikiui net minties neturiu jos duoti.

Manau toks vaikiukas mielai valgytu sumustinius, visiem vaikam jie patinka praktiskai, ir galima butu galvos nesukti, kad nevalgo to ar ano, bet as manau musu mamu ir yra uzduotis kuo ilgiau vaikiuka ismaitiniti kuo sveikiau ir ivairiau.
As asmeniskai pirmenybe teikiu naturaliam sveikam maistui, sumustiniu, hamburgeriu picu ir t.t dar spes atsivalgyt, o kol nemoka prasyt parduotuvej chipsu, tegul valgo koshes  tongue.gif
*

Pritariu visoms mintims. drinks_cheers.gif
georgiana
sakykite netycia nugirdau kad pirktinis pienukas leliukams gadina dantukus g.gif
Anema
QUOTE(georgiana @ 2010 07 09, 08:34)
sakykite netycia nugirdau kad pirktinis pienukas leliukams gadina dantukus g.gif
*

cia gal del to, kad buna antibiotiku prideta (esu girdejus). galima pirkti ekologiska smile.gif
georgiana
QUOTE(Anema @ 2010 07 09, 09:04)
cia gal del to, kad buna antibiotiku prideta (esu girdejus).  galima pirkti ekologiska  smile.gif
*

labute labute, o tu ji skiedi su vandenuku ax.gif
Anema
QUOTE(georgiana @ 2010 07 09, 11:59)
labute labute, o tu ji skiedi su vandenuku ax.gif
*

laba smile.gif kad as jolabai mazai duodu, retkarciais i kokia kose ipilu. mano pussesere nezinau nuo kelinto menesio gryna piena gere vietoj misinuko ir nieko smile.gif
jei vaikas nealergiskas, tai kas jam gali nutikti nuo to pieno g.gif
dewy
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 02 18, 09:44)
maniske irgi valgo beveik viska ka valgom mes.jai labai patinka guliasas su bulviu kose,makaronai su kokiu nors padaziuku,sriubu dar duot nebandziau bet reiks jau bandyt,mielai valgo grikiu ir ryziu koses.Tik vat noriu duot jai liesos varskes paragaut su grietine ir zipsneliu cukraus.gal valgis.
*

geriau ne su grietine , o su naturaliu jogurtu smile.gif
Ramce
QUOTE(dewy @ 2010 07 11, 10:37)
geriau ne su grietine , o su naturaliu jogurtu smile.gif
*

Tas jogurtas irgi nieko gero, ziurejau per rusus laida apie jogurtus, buvau pakraupus kiek i juos kisa antibiotiku, net ir i vaikiskus, nuo tos dienos varske valgom su kefyru ir uogom. 4u.gif
dewy
QUOTE(Širšiukė @ 2010 06 04, 10:16)
labai ačiū už tokį idomų receptuką  bigsmile.gif  4u.gif
vakar paprašiau,kad vyras jau lėktų kefyro.grįžta-su tetrapaku  doh.gif nu galvoju,bandau visteik.išpyliau aš kefyrą į maisto indeli plasmasini,uždengiau ir į kamerą.šiand gražiai kraštai atšoko,visas gabalas išsiėmė ir jau kabo,kapsi biggrin.gif
tai manau tinka ir tetrapakas,tik išpilt reikia  mirksiukas.gif
*

nelabai suprantu kodel tetrapakai netinka, as kaip tik su tokiu dariau pirma karta (si recepta seniai zinau), ir viskas puikiai gaunasi...
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.