mano vienas vaikas-4mėn., kitas-5mėn.
Na maniske apsirgo kai buvo metuku ir poros menesiu. Buvo tridiene karstine. As buvau soke, nes 40 temperatura niekad nesirgusiam vaikui man atrode klaikiai, be to dar buvau visai zalia mamyte, tai nemokejau nei spiritu trinti nei zinojau kokius vaistukus geriausia girdyti...
Maniškė pirmąkart susirgo būdama vienerių metų ir 3 mėn. Jai tuomet buvo tonzilitas. Aš irgi buvau šoke, nes vaikas pirmąkart sukarščiavo (to nebuvo net po skiepų).
pries pat pirma gimtadieni 3 d karstine
Metų ir trijų mėnesių - sloga.
Budami 4 menesiu poliklinikoje "pasigavom' tridiene karstine
Tfu tfu tfu, tuoj 4 men ir dar neturejom nei slogu, nei tempes, nei pienliges, nieko
O kaip jūs jaučiatės, susirgus vaikučiui? Pamenu, be šoko, jaučiau nuolatinius priekaištus, kad kažką padariau ne taip, kad kažko nemokėjau... Net kai penkiametė susirgo inkstų geldelių uždegimu, aš vis kaltinau save, kad susargdinau vaiką, nors iki šiol nesuprantu, kaip buvo "pasigauta" ta liga...
As tai pamenu mano mazajai buvo 3sav ir ji suslogavo... O kaip zinia tokio amziaus vaikuciai pro burnyte kvepuoti nemoka... O as pabundu nakti ir jauciu, kad mano vaikelis neprakvepuoja ir dusta... Tada teko viska pirmykstiskai traukti burna...
Metų ir trijų mėnesių- sloga, temperatūros biški, nieko ypatingo. Turbūt todėl , kad tuo metu kaip tik atjunkiau
Rimciau susirgom 11 menesiu- bronchitu, slogu ir pienliges pries tai neskaiciuoju
7 menesiu sloga be temperaturos
O mes dabar sergam
Labai tikiuosi, kad daugiau tokie uzdegimai nebepasikartos, bet nelabai zinau, kaip jo isvengti...
1metuku ir 1men. susirgo 3dienu karstine. Kadangi tai buvo liga, isskyrus auksta temperatura, neturinti kitokiu simptomu tai vos is proto neissikrausciau
Pradejom sirgti 6 menesiu ir iki 11 menesiu jau sirgom 4 kartus
Mes susirgom 4 menesiu, pasigavom gripo virusa
nu mums 2 menesiai ir 2 savaites tai va pirma karta atsirado sloga. o einu is proto
maniškis pirmą kartą susirgo dabar - 8 su puse mėnesio. pakilo temperatūra, viduriuoja. nzn kas yra, bet tikiuosi ne roto virusas...
Mano vaikutis susirgo pirmąkart 4 mėn. Sirgo sloga, truputėlį kosėjo. Dabar mums 6 mėn. prasidėjo, vėl sergame sloga, nes pirmiau susirgau aš, o po kelių dienelių ir mano mažiukas.
Mums 2 mėn. 3 sav. - kaip tik dabar sloguojam - tai pirmoji mūsų liga
Mano džiaugsmui sūnus dar nėra sirgęs (pfu-pfu-pfu) - jam13 metų .
Na o dukrytė pirmą kartą susirgo 8 metų - jai dabar 10 . Tačiau aš juos nuo pat pimų gimimo dienelių grūdinu , mankštinu ir t.t. Sūnus ir dabar kiekvieną dieną lanko treniruotes .
5.5 menesio - lengva slogyte.
6men. - tridiene karstine
Mums jau 4 mėnesiai, esam sveiki kaip ridikai kol kas (o visi tik ir klausinėja paskambinę - nesergat??? ) Tai po tokiu klausimų taip ir laukiu kada čia susirgsim
Kol kas kelis kartus turejom tik sloga.
O mes lygiai 5 mėn. apsirgom 3 d. karštine
Mano mazoji pacia pirmaja gimimo diena gavo antibijotiku, nes gime karsciuodama. Gydytojai apsidrausdami iskart skyre antibakterinius preparatus
Du kartukus turejom slogyte... A, dar ir pienlige
4 menesiuku. Gerklytes uzdegimas ar kazkas panasaus. Jau gerai ir neprisimenu
Paulius pirmą kartą susirgo 9 mėn.-sloga,kosulys,temperatūros neturėjo.
o aš biški pasigirsiu.visko buvo su vyresneisiais,bet mažaji nuo ligu apsaugojau iki 1metu.vasara angina pasigavo,o šiaip anksčiau jei tik pastebiu sukosint,peršalant tuojau kojeles,krutinėle ištepu su terpentino tepalu,i kojinėles valandai garstyčiu lapu ir pan.taip ir neserga tfu...tfu..
ogi netikėtai pakilo t-ra.aukšta.esu ipratusi mušti karštį pati,kada blogai net ketvirtadali analgino duodu.na t-ra nekrenta,vaikas apatiškas,bet nematau kur skauda,spaudant pilva nereguoja.nebežaidusi po keliu valandu matydama kad karštis nekrenta išvežiau į ligoninę.sulėkė apie 5 daktarus,niekas nieko nesako.viena sena daktarė dar paprotavo-ūminis nosiaryklės uždegimas.tai tada net išsikoliojau nes matau vaika kasdiena,taip staiga be nikur nieko neprasideda tokia liga,o t-ra laikosi nors tu ka2paras.lašines aišku...jausmas,kad vaikas tuojau perdegs nuo karščio.na tikėjausi blogiausio.o po 2dienu keistai kaklelis išsipūtė.chiurgas apžiūrėjo-mano paciantė-pasakė.tai ta vaikeli išgrūdo i kita skyriu.paaiškino diagnoze,pasakė kad operuos....tik karteli sirgusią mažą princesę operuos....limfmazgių uždegimas.ir tokios keistos ligos dar ne pabaiga-kasmėnesi vaikui atsirasdavo furunkulai,pažastėlėse-prakaito liauku uždegimai.kokias priemones banžiau,prieš metus alijošiaus sultis pradėjau duoti ir pasveiko.bet kokia bebūtu liga aš visad jaučiuosi sugniuždyta,bejege,išsigandusi.o kada vaikiukas pasveiksta-darau daug gerų darbų ir,žinoma,nueinu į bažnyčią.ak,kad niekad tie vaikai nesirgtų.
Sveikutės
Po gimdymo ligoninėn papuolėm 4savaičių,bet dėl nemigos ir gimdymo traumos,o rimta liga buvo 11mėnesiukų
QUOTE(lengvute @ 2005 02 27, 16:00) Mano sunelis pirma karta susirgo budamas 3,5 men. Kadangi vaikas soskes nepripazista nuo gimimo, tai einant is poliklinikos prisitrauke verkdamas salto oro ir paraudo gerklyte.Pakilo auksta temperatura. Buvo trys naktys bemieges. Mano suneliui pakila temperatura kiekvienakart pries isdygstant naujam danciui. Jam dabar 10 menesiu ir turime mes jau sesis dantis.
Labas, mamaites. Maniske panele dabar susirgo sloga pirma karta. Jai yra 1 metai ir beveik 1 men. na as dziaugiuosi, kad ir taip ilgai nesirgo, visada gi buna pirmas kartas
o mes tai rimtai susirgome 9 men.Buvo labai baisu:(bet gerai kas gerai baigiasi.Sloga esame tureje anksciua, bet kazkaip as j aliga nelaikau.
Pirmoji dukrytė susirgo būdama 7mėn. bronhitu, kuris perėjo į plaučių uždegimą
O mažoji mano susirgo vakar, dabar jai temp. iki39 kyla, ir gerklytė paraudusi Smagu toms mamoms, kurių vaikučiai bent jau iki metų neserga QUOTE(eime @ 2005 06 29, 13:41) Mano džiaugsmui sūnus dar nėra sirgęs (pfu-pfu-pfu) - jam13 metų . Na o dukrytė pirmą kartą susirgo 8 metų - jai dabar 10 . Tačiau aš juos nuo pat pimų gimimo dienelių grūdinu , mankštinu ir t.t. Sūnus ir dabar kiekvieną dieną lanko treniruotes . Fantastika!!! QUOTE(kristina mikalauskienė @ 2006 01 04, 23:29) Dukrytė irgi su mamos diena 6 mėn. pasveikino ligoninėje susirgusi virusiniu bronchitu, o ligoninėje užsikrėtė dar ir Roto virusu.
Maniškė buvo sveika iki 3 metukų, kol namie buvo su aukle, po to, išvedus į darželį, prasidėjo ilgas kelias pas LOR gydytoją
Mano gražuolis pirmą kartą susirgo būdamas 6 mėnesių - peršalimas, temperatūra. Pagijo po trijų dienų. Paskui buvo dar keletas kartų, bet antraisiais ir trečiaisiais metais ligų pavyko išvengti. Buvo aplankęs tik nedidelis snargliukas
Aira susirgo bronchitu budama 1 metų, o Danielis peršalo šią žiemą, būdamas 6 mėnesių, bet greit pasveiko.
Mano dukrytė susirgo dabar
O mano mažute susirgo 1,5mėn.
mes pirmą kartą susirgom 6 mėn(žiemą) bronchitu, kaltinau save, gal per plonai aprengiau, gal ką ne taip dariau. bet pasveikomitin greit, vėliau 11 mėn turėjom anginą, bet be temperatūros, o daugiau sirgę nesam, nei slogų, nei kosulių
QUOTE(saulelytė @ 2006 10 20, 09:13) mes pirmą kartą susirgom 6 mėn(žiemą) bronchitu, kaltinau save, gal per plonai aprengiau, gal ką ne taip dariau. bet pasveikomitin greit, vėliau 11 mėn turėjom anginą, bet be temperatūros, o daugiau sirgę nesam, nei slogų, nei kosulių kaip atpazinti angina kuri yra be temperturos?
Mes pirma karta susirgome dermatitu budami 5men.O virusine persalimo liga 7men .Aciu Die kol kas sveikutis, bet ziema arteja tai neramu truputi...
Papildyta: QUOTE(Natalija* @ 2006 10 17, 22:05) O mano mažute susirgo 1,5mėn. Mums deja vibrocil nepadedavo ir brangus dar palyginus, Sinupret labai geri vaistukai ir tikrai veiksmingi, bet juos taip pat reikia gerti.Mazute....Sveikite!
Mes tai va dabar pagavome sloga
Nezinau ar del baseino, ar del dantuku. O gal del oro
Pirma karta susirgo (temperatura del dantuku dygimo nelaikau liga) 1m 10 men. Buvo sloga, kuri perejo i ausu uzdegima. Kai auginau vaika namie pati, tikrai nera labai sirges, tfu tfu tfu........
Va darzelyje tai prasidejo......... Siaip vaikas tik 2 kartus antibiotikus geres (greit bus 3m). Tai sakyciau dar gerai laikomes. Nesirkit, o jei ka greit pasveikit
Mano mažoji susirgo šiandien pirmą kartą, jai 1 m. 5 mėn. Sloguoja ir kosti temperatūros neturi. Visą dieną buvau rami kol vyras išsigandęs paklausė ar nebus plaučių uždegimo. Dabar sėdžiu kaip ant adatų nes sekmadienio vakaras.
Mazoji pirma kart susirgo 8 menesiu ir pusantros savaites. Kazkur pasigavom tridiene karstine. temperatura 38-39 kelias dienas prasilaike. Klaiku, kai vaikas suserga su tokia auksta temperatura, nezinai kur ir detis, ypac kai anksciau niekuo visiskai nesirgo...
|