Mes pirma karta susirgom sloga be temperaturos 3men.Kadangi isvaziavom i kita sali matyt pasikeite klimatas
Mano Deimantyte pirma karta susirgo kaip jai buvo 2 menesiukai turejom labai didelia slogyte
Mes ir susirgom 2 men.pirma karta, labai didele sloga uzpuole
O mes esam beveik 5 mėnesių ir jau sergam stipriu bronchitu ir kazko negereja
pirmasis beveik 2 metu, o antrasis 2-3 men berods rotu
Mano vyresnioji pirmus metus nesirgo isvis. Mazai su kitais vaikais ligu sezonu bendraudavo, niekas ligu i namus neparnesdavo, tai taip ir praslydi tiemetai.Susirgo kaip tik per pirmaji gimtadieni.
Mano seses mazyte susirgo pirma karta vos dvieju savaiciu - kosulys, slogyte, gerklytes paraudimas..zodziu, pagulde i ligoine, antibijotikus vargsytei leido...
Kai buvo menesio,viena diena gulejom ligoninej su ausu uzdegimu,ir 11men gulejom ligoninej su zarnyno infekcija.11men ir 2sav. sloga ir kosuli pasigavo,jau 12d sloguoja,tai einam pas LOR kad snargliukus issiurbtu
Dukra pirmą kart -4mėn.(atvežė lankytojai bacilų)
Sūnus -1,5mėn.,nes sesė iš mokyklos parnešė slogą...broliui baigėsi bronchitu(gydžiau namuose,inhaliacijos,antibiotikai...)
Sūnelis pirmą kartą susirgo gal 10 mėn, dukrytė 8 mėn. Abiems buvo paraudusi gerklytė. Išsigydėm be antibiotikų
mums kai buvo tik savaite jau gulejom ligoninei su stafilakoku
Slogyte turejom menesiuko. O 4 men, buvo tridiene karstine
mum labai nepasiseke..3 sav gulejom ligoninej su plauciu uzdegimu....mazylei leido antibiotikus...dabar jau 2 men. ir vel prasidjo sloga, bijau kad vel neatsinaujintu plauciu uzdegimas...
na o manoji virusiuka pasigavo budama beveik metinuke
Maniskis susirgo 6 savaiciu... gulekom Santariskes savaite... kazkokia infekcija pasigavom.. pirma as, paskui ir vaikiukas.. turbut irgi tridiene karstine
mano mažius pirmą kart susirgo 2 mėn, buvo ausyčių uždegimas
Mano maze pirma karta suslogavo 3men o susirgo 6men karciavo kosejejo net antibijotiku prireike.
pirma liga - tridienė karštinė, 7 mėn.
sepsis musu 1,5 men neisnesiotuka buvo 'pagaves'
Mes pirmą kartą sloga susirgom 6mėn,po poros savaičių noro virusu,o dar po dviejų savaičių tridiene karštine....dabar 7,5mėn ir vėl sergam sloga,nors ir pati maitinu,bet kažko imuninė sistema mano bernelio pašlijusi
QUOTE(gwaida @ 2008 03 09, 19:15) Mes pirmą kartą sloga susirgom 6mėn,po poros savaičių noro virusu,o dar po dviejų savaičių tridiene karštine....dabar 7,5mėn ir vėl sergam sloga,nors ir pati maitinu,bet kažko imuninė sistema mano bernelio pašlijusi Oi kaip gaila QUOTE(aukaja @ 2008 03 10, 21:41) Oi kaip gaila Temperatūra yra gerai,vadinasi organizmas kovoja su infekcija,bet po tokios patirties visos turbūt jos bijotų
Pirma liga - 9,5 men. tridiene karstine.
Maziukai daznai, pirmakart susirge, pradeda sirgti "non stop", todel, kad kiekviena liga ziauriai alina ju imunine sistema. O jai atstatyti reikia laiko ir nemazai pastangu. Taigi, imunitetas tiesiog nesuspeja atsistatyti, o cia jau ir vel kokia "zaraza" prikibo O temperatura is tiesu rodo, kokio stiprumo tas imunitetas. Kuo aukstesne, tuo imunine sistema stipresne. Iki tam tikro lygio karsciuoti is tiesu yra "naudinga", bet ne iki 39 ar 40! Tada jau vaikas alinamas, zusta smegenu lasteles, atsiranda kitokiu nemaloniu ir netgi siaubingu pasekmiu... Imunitetui galima padeti atsistatyti dirbtinai (ne tik girdant mamos pienuka). Labai gerai po ligos keleta dienu pavartoti "geruju bakteriju" (nenoriu nieko reklamuoti, todel jokiu pavadinimu nerasau).
6 mėn. susirgo tridiene karštine
5 menesiu susirgo. Prasidejo sloga,paskui kosulys, o galiausiai bronchitas
kai suejo lygiai menesiukas, ta pacia diena atsidurem ligoninej. ten savaite leido antibijotikus
vyresnioji 2 mėn, mažoji 6 mėn, bronchitu abi...
4 mėn amžiaus mažylei brolis vėjaraupius "užnešė".
Susirgom 2men.,kosulys,sloga buvo ir tempert.,ir antibiotikus gerem.
Vyresnele susirgo pirma karta 6 men,ir tai buvo rotovirusas
Mano 1 m. 3 men. pirmasyk su temperatura susirgo.
3,5 mėn pirmą kartą susirgo ir tiesiai į ligoninę - ūmus pielonefritas
Pirma karta susirgom 2 men. Umi trombocitopenija-skiepo komplikacija trenke kaip zaibas is giedro dangaus. Isvaziavom i Kinikas tiesiai is seimos gydytojos kabineto. Nes pas sunu trombocitai (kraujo lasteles atsakingos uz kraujo kresejima) buvo 30 kartu maziau uz norma. Po seimos klinikoje paimto kraujo is pirstuko kraujavo turbut gera valanda, visa pirstinyte buvo kruvina. Pirma karta gyvenime maciau savo vyra toki isbalusi ir nepamirisu tu isgyvenimu niekada.
Laimingos mamos, kuriu vaikuciai neserga, auga sveiki ir stiprus.
11 menesiu tridiene karstine
Piema kart 6men susirgom su gerklyte, antra kart 11 men pasigavom roto virusa. Nuo tada (3kart tfu) sveikuciai
Dodysis susirgo 7 menesiu gripu, o maziukas dar niekada nesirgo
Pirma ligele 5men- umus bronchitas su ausyciu uzdegimu - gydemes ligonieneje 7dienas
9.5men - 3diene karstine (beje visa laika maitinu MP - tikejausi kad vaikelis bus atsparesnis
pirma karta apskritai susirgo mano vaikas kai jam buvo metai ir 9 menesiai. buvo baisi elergija.nuo sausu pusryciu su medumi kurie ji labai suelergizavo,nes pasiciupes maiseli niekam nematan prisiragavo tu vadinamu kvieciu su medumi. tik va tiek esam sirge. tfiu tfiu tfiu bar bar bar kad neprisisnekeciau
mes dabar apsirgom, esam beveik 6 menesiu, angina. vaikutis karsciavo beveik 40 temperatura, kosmaras, be nustojimo reke is skausmo...
Pirmą kart susirgom šešių mėnesių, mat dygo pirmieji dantukai, tai buvo vos paraudę ausytės, sloga,temperatūra
su pirmaja dukryte apsirgom sloyte 9 men., o su mazaja va siandien jau slogyte apsikretem nuo seses mums dar tik 2,5 men. ir susirgom
5,5 men. uzpuole mus sloga...
Pirma karta susirgome 6 men. sloga
Mano mazgis primą kart susirgo būdamas penkių mėnesiukų, slogavo ir kosėjo, o po mėnėsio, kai buvom pas gydytoją svorio ir ūgio matavimui, poliklinikoj pasigavom Rota virusą
susirgom dviejų mėn., tėtis iš kaimynų parnešė virusą.
virš metų susirgo tridiene.
6,5 men kosulys+temperatura
pirma karta susirgom 8 men.
Bernas rimtai susirgo, kai pradėjo į lopšelį eit, tai čia virš 2 metų jau turėjo, o mažoji panelė, tai kokių 4 mėnesių...
|