Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vyrų draugės, uždrausta ar toleruojama?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
aistruole
Vyrai veda, moterys isteka...susikuria seima. Meile, draugyste, atsiranda vaikai...Taciau metai bega ir santykiai seimoje kinta. Meile perauga i prisirisima, pasitikejima, dar stipresni jausma. Taciau gyvenime sutinkame vis naujus zmones, keiciasi draugai, keiciames ir mes.

O kas jei moteris sutinka vyra, kuris tampa jos draugu, ar tai toleruotina?
O kas jei vyras sutinka moteri, drauge?
Mano klausimas:ar tai kazkoks pavojus seimai, santuokai, jusu santykiams?
Isivaizduokite jusu partneris iseina susitikti su savo draugu/drauge, ar jus pavyduliaujate? Juk jie tik draugai...!
(nepainioju cia sekso reikalu, o tik draugyste)

Esu tikra, kad visu musu vyrai turi draugiu, o jus turite draugu. Tai kur tos ribos? Ir ar nekyla pavojus jusu seimai del to?
Is anksto aciu uz atsakymus, tema man labai aktuali blush2.gif

Medinis
Toleruoju. Nepavyduliauju.
aistruole
Medini, o tau nekyla nemaloniu minciu kai isivaizduoji, kad tavo zmona su savo draugu kalba apie tai, apie ka su tavimi ne...arba yra linksmesne nei su tavimi... g.gif

Man kyla.... blush2.gif
Medinis
QUOTE(aistruole @ 2007 10 12, 12:52)
Medini, o tau nekyla nemaloniu minciu kai isivaizduoji, kad tavo zmona su savo draugu kalba apie tai, apie ka su tavimi ne...arba yra linksmesne nei su tavimi...  g.gif

Ne, nekyla. O kodėl turėtų? Aš jos nesisavinu.
vėtrė
Gal viską lemia per daug metų įgytas pasitikėjimas savo partneriu. Iš visos savo aplinkos tepažįstu tik vieną porą, kurios abi pusės apart bendrų draugų, dar turi tik savo priešingos lyties draugų, su kuriais mielai bendrauja. Ta mano draugė turi labai griežtą ir aiškią poziciją dėl ištikimybės, vyras niekada jai nekelia pavydo scenų. Kaip pats kažkada sakė, tai jau išgyventas ir viduj nugalėtas protu jausmas, nes draugų kompanijoje tiek vienas ir kitas mėgsta ir paflirtuoti, padūkti. Iš šalies žiūrint, kartais galim būtų ir užpavydėti. Draugės vyras sako, kad naujas dėmesys visada malonus, tačiau šeima, jos vertybės pačios svarbiausios.
Aš su savo vyru dar nedaug metų kartu gyvenu, gal dar ir situacijų išbandymams nebuvo, tačiau nebūčiau labai laiminga, jei atsirastų gera draugė, su kuria jis praleistų laisvalaikį, eitų į kiną ar spektaklį. Esu ganėtinai pavydi ir saviniška, nors labai garsiai to vyrui nedeklaruoju, pasitikiu juo, neskambinėju ir niekada nekontroliuoju. Šiaip savo draugėmis ir gi pasitikiu, ramia sąžine vyrą išleidžiu jas pavežėti kur reikia, ar į kokią iškylą su vaiku, jei pati dirbu. Džiugina tai, kad mes kalbamės, pasakojam apie viską, nesidrovim pajuokaut ar paprovokuot viens kito.
Kai pagalvoju, tai išties gaila draugų, kurie lyg tais nuėjo į antrą planą, kai su vyru pradėjom draugauti, apsivedėm, susilaukėm vaiko. Tada visas gyvenimas visom prasmėm sukosi tik apie mažą žmogų. Tuo metu iš tiesų nereikėjo nieko daugiau apart savo šeimos, todėl ir nenuostabu, kad kai šis etapas jau baigiasi, pradedi vėl įsijungti į visuomeninį gyvenimą: tai ir klasiokų, kursiokų susitikimai, ir bendradarbių susiėjimai vėl suveda su senais pažįstamais, atsinaujina bendravimas. Ir kiekvieną sykį visa tai tarsi maži šeimos išbandymai, visų vertybių perkratymas ir t.t. Manau protinga moteris visada ieškos ribos tarp tolerancijos ir pavydo, ir kaip draugės vyras sakė, gal ir mums pavyks pavydą įveikti protu arba moterišku gudrumu biggrin.gif
blusė
Mano vyras tai kazkada yra pasakes kad tarp moters ir vyro negali but draugystes biggrin.gif nors pats turi n draugiu, kazkaip pasitikiu juo, na sakyciau net ne draugiu, o pazystamu ax.gif manau viskas priklauso nuo zmoniu, as tikiu kad imanoma draugyste tarp vyro ir moters, tik labai gaila kad vistiek anksciau ar veliau ta draugyste sugadina kai kuris nors pajaucia ka nors daugiau ax.gif
Medinis
QUOTE(blusė @ 2007 10 12, 13:34)
tik labai gaila kad vistiek anksciau ar veliau ta draugyste sugadina kai kuris nors pajaucia ka nors daugiau ax.gif

Pajutimas "ką nors daugiau" kyla iš nepatenkinto poreikio. Tarp tikrų draugų nėra paslapčių. Todėl jei nori pasimylėti - taip ir sakai. Tuomet galima aptarti kodėl to nori ir ką daryti toliau.
zipzip
mano poziuris labai kategotiskas tongue.gif sakau, jei ji tavo drauge, tai vadinasi, ji gali buti ir mano drauge smile.gif ir as bendrauju su jo draugemis smile.gif
bet jei jau kazkas vyksta paslapcia, tai jau reikia rankoves pasiraityti blink.gif biggrin.gif
Medinis
QUOTE(zipzip @ 2007 10 12, 16:54)
mano poziuris labai kategotiskas  tongue.gif  sakau, jei ji tavo drauge, tai vadinasi, ji gali buti ir mano drauge  smile.gif  ir as bendrauju su jo draugemis  smile.gif 

O jam lieka bendrauti su jūsų draugais? Ar ir su jūsų draugėmis galima?
lambda
QUOTE(aistruole @ 2007 10 12, 11:59)
(nepainioju cia sekso reikalu, o tik draugyste)

Esu tikra, kad visu musu vyrai turi draugiu, o jus turite draugu. Tai kur tos ribos? Ir ar nekyla pavojus jusu seimai del to?
Is anksto aciu uz atsakymus, tema man labai aktuali    blush2.gif
*

4u.gif Prisipažinsiu nu labai nedrąsu lotuliukas.gif už save , kai vidury dienos esant "energijos pertekliui" sukiojasi draugės tongue.gif
Ir kaip drąsu vakare miegamąjame lotuliukas.gif tik bėda " energijos pertekliaus" nėra.
aistruole
QUOTE(zipzip @ 2007 10 12, 13:54)
mano poziuris labai kategotiskas  tongue.gif  sakau, jei ji tavo drauge, tai vadinasi, ji gali buti ir mano drauge  smile.gif  ir as bendrauju su jo draugemis  smile.gif 
bet jei jau kazkas vyksta paslapcia, tai jau reikia rankoves pasiraityti  blink.gif  biggrin.gif
*

Man atrodo labai teisingas poziuris thumbup.gif

Bet tai vadinasi vyras/moteris nebegali tureti jokiu paslapciu tarp savo druagu/draugiu...?
Medinis
QUOTE(aistruole @ 2007 10 12, 17:45)
Bet tai vadinasi vyras/moteris nebegali tureti jokiu paslapciu tarp savo druagu/draugiu...?

Tai vadinasi vyras/moteris nebegali turėti draugų/draugių.
aistruole
Medini, ka ketini pasakyti.... g.gif ar kad drauges vyrui normalu ir draugai moteriai?...
Na taip, as sutinku.
Bet ar tau nekirba kirminukas kai tavo tarkim zmona susirasineja tarkim skypu su savo draugu kas diena...Tu nesikisi i ju pokalbi ir nenori suzinoti apie ka jie ten, gal kas slapto
smile.gif Gal tavo tarkim zmona tau gali papasakoti apie ka jie ten...kalba, bet juk gali buti kitaip ax.gif
kice
QUOTE(Medinis @ 2007 10 12, 11:10)
Toleruoju. Nepavyduliauju.
*

Na jis medinis juk.. koks pavydas gali buti medinej sirdelej? smile.gif)
Neteko pazinti tokiu skirtingu lyciu draugu, kurie anksciau ar veliau nepermiegojo.. Todel pavydziu savo vyro ziauriai, ir jokiu draugiu ! Beje, jis pirmas tai pradejo smile.gif
+333+
QUOTE(kice @ 2007 10 12, 19:24)
Neteko pazinti tokiu skirtingu lyciu draugu, kurie anksciau ar veliau nepermiegojo..
*

drinks_cheers.gif visi mano draugai vyrai anksciau ar veliau panoro buti ne tik draugai... as netikiu tokiom draugystem schmoll.gif netoleruociau vyro draugiu, neieskau sau tokiu draugu..
given444
aistruole,
buvo senokai uzvesta ilgiausia tema-daug psl prirasyta- kur buvo polemiskai, azartiskai, nuosirdziai ir visaip kitaip svarstoma, ar imanomi nuosirdus santykiai (ne vien hi-bye tipo) tarp vyro moters. neatsimenu, kur - paziurekit gal vyro/mot. subforume.

na ka. as tikiu visais graziais zmogiskais rysiais. visi KITI zmones TAIP PAT, NE VIEN SUTUOKTINIS,daro musu gyvenime turtingesni, prasmingesni. kazkas pavysi savo vyro? man jos labai gaila. ji PAGIMDE ta vyra ar kaip? net tevai mokomi nesisavinti vaiku. aisku, vyro zmonos rysys yra vienas graziausiu, bet be abejones, gyvenime turime daug artimu zmoniu, priesingos ar tos paties lyties, kurie mums yra dovana, kur susitikimu laukiame, kurie yra mums brangus. gyventi siam gyvenime, augti, bresti, studijuoti, apkeliauti pasauli vien tam, kad sukakus tam tikram metu skaiciui uzsidaryti i narva-kalejima su vienu zmogum, ir aplink JAU nieko nematyti, nenoreti---tai patikekit: tokie santykiai taip pat nesites amzinai, o ka jau kalbeti apie dvasini zmogaus gyvenima, jo skleidimasi, prasminguma, etc.

asmeniskai is patirties. taip, turiu daug draugu, vyras-draugiu. nepavydziu, kaip tik dziaugiuos. kaip tik nemegstu tu seimu, kurie, kaip snobai, tik isikibe viens kito. nebent beda, tada atlekia. nebent koks sampano vakarelis, tada suguza. tuomet kyla klausimas-ar mes apskritai vertiname pilnavercius santykius tarp zmoniu. nesuvokiu tada vestuviu prasmes. kam kviest tiek zmoniu, kad tada visiems pamojuot, pasiust vos ne visus svelniai tariant....atbuvot, pasokot, dabar bukit malonus, atsokit nuo musu.

Lakunas filosofas Egziuperi yra pasakes seniai: "Svarbiausia - zmogaus rysys su zmogumi." o mes bijom, savinames, pavydim. finale vis tiek prarandam. o jei neprarandam, gyvenam baimes dvasioj. jums taip patinka? man ne. cool.gif
zipzip
QUOTE(Medinis @ 2007 10 12, 14:58)
O jam lieka bendrauti su jūsų draugais? Ar ir su jūsų draugėmis galima?
*

kodel LIEKA? su kuo nori su tuo ir bendrauja tongue.gif tik turi likti tam tikras atstumas. jei nori myletis su kita moterimi ir neprarasti manes, tegul pasiima mane kartu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistruole @ 2007 10 12, 15:45)
Man atrodo labai teisingas poziuris      thumbup.gif

*

na kokios dar gali buti paslaptys?! pati esu labai tiesmukiska ir nemegstu slapukauti. o tas, kuris su manimi gyvena, zino sia mano savybe tongue.gif
Huiza
QUOTE(zuzu @ 2007 10 12, 23:45)
aistruole,
buvo senokai uzvesta ilgiausia tema-daug psl prirasyta- kur buvo polemiskai, azartiskai, nuosirdziai ir visaip kitaip svarstoma, ar imanomi nuosirdus santykiai (ne vien hi-bye tipo) tarp vyro moters. neatsimenu, kur - paziurekit gal vyro/mot. subforume.

na ka. as tikiu visais graziais zmogiskais rysiais. visi KITI zmones TAIP PAT, NE VIEN SUTUOKTINIS,daro musu gyvenime turtingesni, prasmingesni. kazkas pavysi savo vyro? man jos labai gaila. ji PAGIMDE ta vyra ar kaip? net tevai mokomi nesisavinti vaiku. aisku, vyro zmonos rysys yra vienas graziausiu, bet be abejones, gyvenime turime daug artimu zmoniu, priesingos ar tos paties lyties, kurie mums yra dovana, kur susitikimu laukiame, kurie yra mums brangus. gyventi siam gyvenime, augti, bresti, studijuoti, apkeliauti pasauli vien tam, kad sukakus tam tikram metu skaiciui uzsidaryti i narva-kalejima su vienu zmogum, ir aplink JAU nieko nematyti, nenoreti---tai patikekit: tokie santykiai taip pat nesites amzinai, o ka jau kalbeti apie dvasini zmogaus gyvenima, jo skleidimasi, prasminguma, etc.

asmeniskai is patirties. taip, turiu daug draugu, vyras-draugiu. nepavydziu, kaip tik dziaugiuos. kaip tik nemegstu tu seimu, kurie, kaip snobai, tik isikibe viens kito. nebent beda, tada atlekia. nebent koks sampano vakarelis, tada suguza. tuomet kyla klausimas-ar mes apskritai vertiname pilnavercius santykius tarp zmoniu. nesuvokiu tada vestuviu prasmes. kam kviest tiek zmoniu, kad tada visiems pamojuot, pasiust vos ne visus svelniai tariant....atbuvot, pasokot, dabar bukit malonus, atsokit nuo musu. 

Lakunas filosofas Egziuperi yra pasakes seniai: "Svarbiausia - zmogaus rysys su zmogumi."    o mes bijom, savinames, pavydim. finale vis tiek prarandam. o jei neprarandam, gyvenam baimes dvasioj. jums taip patinka? man ne.  cool.gif
*

Tu gyveni taip, kaip TAU patinka, bet turi suvokti ir tai, kad kitų šeimų gyvenimai ir tai, kaip jie tvarkosi toje institucijoje - šeimoje - yra visiškai NE TAVO REIKALAS.
Ne Tau spręsti, ar toje šeimoje vyras laimingas, ar moteris laiminga - šitą jie patys apkalbės ir nuspręs, patikėkite, ir be Tavo VISAŽINĖS pagalbos.
Niekas nežino, kas yra tobulas kelias. Kiekvienas jį renkamės savo.
Visos šeimos yra skirtingos, nes žmonės ne vienodi, įvairialypiai, ir jie pasirenka savo laimingiausiąjį kelią su žmogumi, kurio požiūriai ir vertybės panašūs...
Ne Tau spręsti, kaip kam gyventi, ir kitus VERTINTI neturi jokios teisės, deje...
Minerva
Dar viena tema apie tai, kad negali būti draugystės tarp vyro ir moters doh.gif Gali, gerbiamieji, oi, kaip gali.

Vyras turi draugių. Aš turiu draugų. Santuokai tai nemaišo, o kaip tik padeda. Pvz. užknisa vyras juodai. Einu tada gerti kavos su vienu iš senų gerų draugų, išsikalbame, jis man paaiškina, kad toks elgesys ar požiūriai vyrams yra būdingi, man pasidaro ramiau ir aš laiminga grįžtu namo pas savo vyrą. Arba užknisa mano kokį draugą jo žmona, tada jau aš kviečiama gerti kavos ir grąžinti pasaulį į vietą - beveik simbiozė hihihi.gif

Pasitikėti reikia - savimi ir savo žmogumi. Ir nesisavinti - nei vyras, nei žmona jums nepriklauso.

Huiza
Taip, vyras ar moteris - ne daiktas, nieks jo savintis netgi nepajėgus, bet šį dalyką ne visada supranta būtent draugai - kad žmogus pats nusprendžia, kaip jis nori gyventi, ką, kada ir su kuo veikti. Būna, moterys ar vyrai pyksta, kad jiems patinkantys vedę žmonės nenori su jais "draugauti" rolleyes.gif Ir išvedinėja savas tiesas, kartais taip nusifilosofuoja į lankas, kad nei verkti, nei juoktis nelieka dėl ko...
kice
Ne velnio.. mano vyras- mano antra puse, o as- jo.. Su niekuo daugiau negaliu taip atvirai ir apie viska pakalbeti kaip su savo vyru.. Jis - irgi, as esu "geriausias jo draugas".. Labai dziaugiuosi, kad sutampa musu poziuriai i seima, vedybas, draugystes ir t.t. smile.gif) puiku, kai supranti zmogu is puses zodzio smile.gif
Tiems kurie netiki galiu pasakyt, kad cia ne pirma mano santuoka ir to zmogaus ieskojau ne vienus metus wink.gif
lambda
QUOTE(kice @ 2007 10 13, 15:38)
Ne velnio.. mano vyras- mano antra puse, o as- jo.. Su niekuo daugiau negaliu taip atvirai ir apie viska pakalbeti kaip su savo vyru..  Jis - irgi, as esu "geriausias jo draugas".. Labai dziaugiuosi, kad sutampa musu poziuriai i seima, vedybas, draugystes ir t.t. smile.gif) puiku, kai supranti zmogu is puses zodzio smile.gif
  Tiems kurie netiki galiu pasakyt, kad cia ne pirma mano santuoka ir to zmogaus ieskojau ne vienus metus wink.gif
*

stupid.gif
Man irgi malonu prisipazinti kad su savo antra puse esam friends.gif
Įdomu ar per tam tikrą laiką keičiasi žmogaus nuostatos. Žinoma.
Studentavimo, draugystės, vestuvių pirmaisias metais buvau nerealus liberalas plius "sąjudietis" . Gėjai gerai, lesbės dar geriau , gamta teršiama zavodą uždaryt ir t.t. , bet vienas dalykėlis buvo daugiau negu konservatyvus . Jokių papildomų " draugelių" ar kaip čia išsireikšti " jokių petukų ant kurių galima išsiverkt" .
Ir štai dabar po truputį artėjam į ketvirtąjį dešimtmetį doh.gif ir kas nutiko:
vienišos mamytės tapo negerai arba nieko blatno , gėjus su lesbėm gun_bandana.gif ir t.t.
o štai blush2.gif " draugeliai" nu ką darysi pasitaikys toleruosim. Yra ir pliusų gal kokią naktį " vestuvinių įsipareigojimų " nereikės atlikti , nes " draugelis(-ė) bus atlikus ir nuo to visiems lotuliukas.gif tik geriau.
given444
huiza,
postuose intonacijos nesigirdi, tad nereik manyt kad moralizuoju. isreiskiau savo samprotavimus, ir dar pridejau, paliudijau, kad TAIP, mano gyvenime (ir mano vyro) draugu yra ir gali buti. smile.gif kazkaip per piktai, HUIZA, sureagavai.
jei kitiems nieko nereikia, jei zmones per visa gyvenima neturejo rimtu nuosirdziu draugu, ir vede, nejaucia poreikio draugauti, ar "gaminti" naujus draugus, tai ir nereikia. savo anoj zinutej tik uzsiminiau, bet dabar noriu pabrezti, jog kvaila ir neismintinga atsokus vestuves atmesti tikrus gerus draugus, kurie buvo draugai iki vestuviu, kurie ir is bedu traukdavo ir kurie daug prisideje yra prie musu dvasines sveikatos (kaip ir mes prie ju). jei zmones nejaucia atsakomybes ar pagarbos draugui, tai klausimas kyla, ar zmogus apskritai suvokia, kas yra draugyste, ar zino jos verte, ar jaucia jai pagarba (o gal draugyste siais didziais "nepasitikejimo laikais" tapo prilyginta "nelegaliem nesvariem" rysiam ryseliam, todel ji ir tapo numenkinta, o draugai virto "draugeliais").

dar prie to. kazkas paminejo zodi "draugeliai", tarsi darsyk sumenkindami draugystes svarba. valio, jei tie draugeliai visad ir tebuvo draugeliai, tai ir nereik bendrauti ir raudoti "draugeliams" ant peties. as kaip tik kalbejau apie nuosirdu zmogiska rysi, o ne eilinius sampaninius vakarelius, kada pazistami susede paie ora ir bites pasikalba, ir issiskirsto, ir iki kito menesio ar pusmecio. ne apie tokius santykius kalbu.

tikrai nepamokslauju, o dziaugiuosi, (kaip ir minerva), kad gyvenime savo IKI vestuviu turejau ir tebeturiu nuosirdziu draugu (kurie nors ir nesibaige vedybom), vistiek yra man brangus zmopnes, ir man ne taps, ar jiems liudna ar linksma, ar jiems beda istikus.
tiesiog gyvenimas yra vienas, ir turim save atiduoti ir dziaugtis sutuoktiniu, vaikais ir kitais brangiais artimais zmonemis. drinks_cheers.gif
Nesuteptas
QUOTE(Minerva @ 2007 10 13, 14:35)

Vyras turi draugių. Aš turiu draugų. Santuokai tai nemaišo, o kaip tik padeda. Pvz. užknisa vyras juodai. Einu tada gerti kavos su vienu iš senų gerų draugų, išsikalbame, jis man paaiškina, kad toks elgesys ar požiūriai vyrams yra būdingi, man pasidaro ramiau ir aš laiminga grįžtu namo pas savo vyrą.
*

Jei jau reikia kito vyro tam, kad jis paaiškintų savajį vyrą, tai greičiausiai pasiskubinta besirenkant tą savajį smile.gif Niekas kitas už savo vyrą negali būti geriau suprantamas. Kitaip jis greičiausiai ne tau skirtas.
Dubravk@
QUOTE(Nesuteptas @ 2007 10 14, 12:12)
Jei jau reikia kito vyro tam, kad jis paaiškintų savajį vyrą, tai greičiausiai pasiskubinta besirenkant tą savajį smile.gif Niekas kitas už savo vyrą negali būti geriau suprantamas. Kitaip jis greičiausiai ne tau skirtas.
*

Sutinku su tavo nuomone drinks_cheers.gif. As pavyzdziui kai mane MB uzknisa, pirmiausiai aiskinuosi su juo paciu, o nebegu guostis kazkokiems pasaliniams vyrams. Ir jeigu yra seima, tai ir draugai yra bendri, o ne taip, kad cia mano draugai, cia tavo. Man kazkaip visa tai nepriimtina. Mes su vienas kito draugais puikiai sutariame, bet tikrai nevaikstom po kavines as su jo draugu, jis su mano drauge schmoll.gif.
lambda
QUOTE(svedaite @ 2007 10 14, 14:45)
Sutinku su tavo nuomone drinks_cheers.gif. As pavyzdziui kai mane MB uzknisa, pirmiausiai aiskinuosi su juo paciu, o nebegu guostis kazkokiems pasaliniams vyrams. Ir jeigu yra seima, tai ir draugai yra bendri, o ne taip, kad cia mano draugai, cia tavo. Man kazkaip visa tai nepriimtina. Mes su vienas kito draugais puikiai sutariame, bet tikrai nevaikstom po kavines as su jo draugu, jis su mano drauge schmoll.gif.
*

4u.gif Draugų(ių) irgi įvairių būna. Vieni taip vadinami " šeimos " draugai , kurie formavo ir jūsų pasaulėžiūrą. Ir kiti pažįstami su kuriais bendraujama darbe, komandiruotėse ir kitose vietose, kuriuose susitinkama vedant kažkokio tai vieno tikslo ir beja šie asmenys ne visada būna lotuliukas.gif vienos lyties ir netgi stengiantis "patikrinti" savo žavesį geriau priešingų "polių". Labai guostis nepatartina , nes suprantama , kad su petukų sukiojimais vėliau pasisuka ir kitos lotuliukas.gif kūno dalys. Kaip supratau tai ir yra temos klausimėlis
Dubravk@
QUOTE(lambda @ 2007 10 14, 15:17)
4u.gif Draugų(ių) irgi įvairių būna. Vieni taip vadinami " šeimos " draugai , kurie formavo ir jūsų pasaulėžiūrą. Ir kiti pažįstami su kuriais bendraujama darbe, komandiruotėse ir kitose vietose, kuriuose susitinkama vedant kažkokio tai vieno tikslo ir beja šie asmenys ne visada būna  lotuliukas.gif vienos lyties ir netgi stengiantis "patikrinti" savo žavesį geriau priešingų "polių".  Labai guostis nepatartina , nes suprantama , kad su petukų sukiojimais vėliau pasisuka ir kitos  lotuliukas.gif kūno dalys.  Kaip supratau tai ir yra temos klausimėlis
*

Aga, as is vis manau, kad cia kaip kas supranta savoka draugas. Pavyzdziui as savo kolegu neskaitau draugais. Bet atsakant i tema, tai as netoleruociau vyro draugystes su kita moterimi, kaip ir jis mano, su kitu vyru. As savo vyro nesisavinu ir nesiruosiu laikyti paslepus po savo sijonu. Bet jei tarp musu iskilus kazkokiam konfliktui mano vyras nesiaiskintu su manimi, o begtu pagert kavytes su kokia nors drauge ir su ja aiskintis apie moteru poziuri i kazkokia situacija, tai gal tegul su ta drauge ir gyvena mastau.gif.
lambda
QUOTE(svedaite @ 2007 10 14, 20:52)
Aga, as is vis manau, kad cia kaip kas supranta savoka draugas. Pavyzdziui as savo kolegu neskaitau draugais. Bet atsakant i tema, tai as netoleruociau vyro draugystes su kita moterimi, kaip ir jis mano, su kitu vyru. As savo vyro nesisavinu ir nesiruosiu laikyti paslepus po savo sijonu. Bet jei tarp musu iskilus kazkokiam konfliktui mano vyras nesiaiskintu su manimi, o begtu pagert kavytes su kokia nors drauge ir su ja aiskintis apie moteru poziuri i kazkokia situacija, tai gal tegul su ta drauge ir gyvena mastau.gif.
*

Aga, ir aš manau , kad ne visi draugai privalo papulti į " šeimos " statusą.
ax.gif o dėl kavytės tai kai bus aptarinėjamas sutuoktinis ar nesijaus jis truputėlį apš---as.
Nors prie kavytės temų įdomesnių galima sugalvoti. Štai dabar lotuliukas.gif "kvalifikaciją" keliu . Pertraukų metu kavą geriam ,aš savo naująjai simpatijai vieną kitą " teorinę profesinę paslaptį išplepu" o ji mane blush2.gif saldainiais pavaišina.
Ir sakau oi kinta su laiku požiūris į lotuliukas.gif " nuosavybę"
Minerva
QUOTE(Nesuteptas @ 2007 10 14, 13:12)
*

Nejuokinkit smile.gif Nes tokie pasisakymai leidžia spėti, kad tamstą pilnametystė neseniai ištiko arba vis dar mėgaujatės medaus mėnesiu.

Mano draugai-vyrai yra vaikystės draugai, su kuriais ir į žvalgybą eičiau. Jie man kaip broliai, su kuriais kartu užaugta, o dabar jau ir senstame vis dar draugais būdami. Man kadaise būdavo parodomos jų išrinktosios, atitinkamai aš jiems rodydavau savo išrinktuosius. (Ir jeigu būčiau jų nuomonės paklausiusi, nebūčiau jauna durna būdama ištekėjusi už savo kadaise buvusio pirmojo vyro smile.gif )

Papildyta:
QUOTE(lambda @ 2007 10 14, 16:17)
4u.gif Draugų(ių) irgi įvairių būna. Vieni taip vadinami " šeimos " draugai , kurie formavo ir jūsų pasaulėžiūrą. Ir kiti pažįstami su kuriais bendraujama darbe, komandiruotėse ir kitose vietose, kuriuose susitinkama vedant kažkokio tai vieno tikslo ir beja šie asmenys ne visada būna  lotuliukas.gif vienos lyties ir netgi stengiantis "patikrinti" savo žavesį geriau priešingų "polių". 
*

Būtent - draugų būna įvairių. Žmonės, kuriuos vadinu draugais, yra mano "broliai", į kuriuos galiu bet kada kreiptis - jie analogiškai žino, kad bet kada gali kreiptis į mane. Pažįstami - kita kategorija, su kuriais apie asmeninį gyvenimą nesikalbama. Beje. Apie guodimąsi kalba neina - eina kalba apie blaivios vyriškos nuomonės išklausymą mirksiukas.gif
Papildyta:
Kadangi ši tema nebe pirmoji, kurioje svarstoma "vyrų draugės" tema, tai galiu tik apibendrinti: moterys pernelyg daug įtarinėja visokiomis nebūtomis fantazijomis savo vyrus ir kitas moteris.
Vienas iš realių pavyzdžių: važiavo mano vyras mano gerai pažįstamai programos suinstaliuoti. Tai ji, moteriškė jau metuose, manęs atsargiai paklausė: "o tai tau nieko, kad jis vienas pas mane atvažiuos"? Kaip supratau, ji neįsivaizduoja, kad moteris gali be įtarinėjimų savo vyrą pas kitą moterį į svečius išleisti doh.gif
Vyrai ir moterys yra visiškai skirtingi padarai. Kartais suprasti vyrų logiką yra visiškai neįmanoma, analogiškai - moterų logika yra dar painesnė (arba jos visai nėra). Ir blaivios aseksualaus vyriškio nuomonės išklausymas yra puikus variantas norint neskaldyti vežimo iš vienintelio degtuko. Paguodos ir patarimų ieškojimas SM "Kertelėje sielos" yra kur kas blogesnis variantas nei kavos išgėrimas su senu draugu mirksiukas.gif
Viesulas
Turejau pana, tai ji turejo daug draugiu, kartais net pas draugiu pasilikdavo nakvot.
As galvoju kad geriau jau mano busima zmona tegul susiranda koki draugeli nei turetu kokia gera drauge.
Minerva
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 14, 22:20)
Turejau pana, tai ji turejo daug draugiu, kartais net pas draugiu pasilikdavo nakvot.
As galvoju kad geriau jau mano busima zmona tegul susiranda koki draugeli nei  turetu kokia gera drauge.
*

Ir netgi išjungus tavo sarkazmą, esi teisus. Žmonos draugės "iki grabo" yra potencialus nuodų užtaisas šeimyniniam gyvenimui smile.gif
Dubravk@
Dziaugiuosi kad jus turite tokiu draugu. O tas jusu pavyzdys tai man cia nelabai i tema, nes mano vyras vaziuja pas daugeli moteru, mano pazystamu ir ne, bet jis pas jas vaziuoja kazkokiais darbo reikalais, o ne apie moteru blaivu mastyma kalbetis smile.gif. Beje jeigu jums kertele sielai toks blogas variantas, tai gal paprasciausiai nekreipti i si skyreli demesio ir net neuzsukti i ji, o pasjieskoti idomesniu jums temu victory.gif.
+333+
QUOTE(Minerva @ 2007 10 14, 20:59)
Vienas iš realių pavyzdžių: važiavo mano vyras mano gerai pažįstamai programos suinstaliuoti. Tai ji, moteriškė jau metuose, manęs atsargiai paklausė: "o tai tau nieko, kad jis vienas pas mane atvažiuos"? Kaip supratau, ji neįsivaizduoja, kad moteris gali be įtarinėjimų savo vyrą pas kitą moterį į svečius išleisti doh.gif
*

Na cia jau krastutinis atvejis bigsmile.gif maniskiui galima viskas: iseit i bara su draugais ir vidury nakties paskambinus pasakyt kad negris nakvot.. bendrauja su moterimis darbe.. bet tokiu draugiu, ant kuriu peties paverkt galetu nera ir jei atsirastu, as ivertinciau vienareiksmiskai rolleyes.gif As taip pat galiu shelt klube iki ryto ir brangusis nelis su sms'sais "kada grisi namo".... turiu kolega is buvusio darbo, su kuriuo susitikus visada buckiui zanda atkishu tongue.gif kavos pageriam, apie nieka papliurpiam, bet tikrai jam neskambinciau kad paverkt.. na cia matyt visi skirtingai "draugo" savoka traktuoja rolleyes.gif

O priesingos lyties draugu "nuo darzelio", su kuriais i zvalgyba galima eit nebeliko.. nei pas mane, nei pas ji.. ir apskritai musu draugai bendri, nes nuo mokyklos esam kartu... matyt todel ir situacija tokia, nes to "kai mes ne kartu", beveik ir neatsimenu cool.gif
Minerva
QUOTE(svedaite @ 2007 10 14, 22:30)
Dziaugiuosi kad jus turite tokiu draugu. O tas jusu pavyzdys tai man cia nelabai i tema, nes mano vyras vaziuja pas daugeli moteru, mano pazystamu ir ne, bet jis pas jas vaziuoja kazkokiais darbo reikalais, o ne apie moteru blaivu mastyma kalbetis smile.gif.
*

Čia buvo tiesiog pavyzdys apie moterų durną prisigalvojimą net ir darbiniuose reikaluose smile.gif

Ir aš džiaugiuosi savo draugais - augome trys muškietininkai, užaugome, sėkmingai sukūrėme šeimas ir nepaisant žilstančių galvų gražiai bendraujame toliau.

Nėra vienintelio teisingo santykių modelio. Todėl reikėtų daugiau tolerancijos ir pasitikėjimo savo žmogumi - pasitikėjimas skatina elgtis taip, kad jis nebūtų prarastas.

p.s. Mano geriausias draugas jau daug metų yra mano vyras. Tačiau tai, kad be jo yra dar du draugai-broliai, mano gyvenimui atnešė labai daug gražių ir prasmingų dalykų, o mano mamai teko ne kartą virti papildomas barščių porcijas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(+333+ @ 2007 10 14, 22:37)
bet tikrai jam neskambinciau kad paverkt.. na cia matyt visi skirtingai "draugo" savoka traktuoja  rolleyes.gif
*

Tas verkimas... lotuliukas.gif Gimtadienio proga prieš porą metų gavau nuo vyro dovanų USB raktą. Bajerio nesupratau, todėl paskambinau vienam "broliui" ir iškviečiau kavos puodeliui apie vyrų dovanas pasikalbėti. Buvau įtikinta, kad viskas čia labai gerai - daug geriau nei man nepatinkančius kvepalus padovanotų lotuliukas.gif

Analogiškai, esu iškviesta kavos puodeliui, kai vieno "brolio" mergina pradėjo tiesiogiai spausti dėl vestuvių, o jis nesuprato, kas jai pasidarė hihihi.gif
+333+
QUOTE(Minerva @ 2007 10 14, 21:53)
Tas verkimas...  lotuliukas.gif Gimtadienio proga prieš porą metų gavau nuo vyro dovanų USB raktą. Bajerio nesupratau, todėl paskambinau vienam "broliui" ir iškviečiau kavos puodeliui apie vyrų dovanas pasikalbėti. Buvau įtikinta, kad viskas čia labai gerai - daug geriau nei man nepatinkančius kvepalus padovanotų  lotuliukas.gif

Analogiškai, esu iškviesta kavos puodeliui, kai vieno "brolio" mergina pradėjo tiesiogiai spausti dėl vestuvių, o jis nesuprato, kas jai pasidarė hihihi.gif
*

pas mus tokiose situacijose draugas ar drauge atvaro i svecius, atsidarom bonke vyno ir tryse narpliojam situacija.. taip lygiai as galiu pas drauge ir jos vyra i namus isirauti ir papliurpti.. gaunu ir vyriska ir moteriska nuomone "is salies" bigsmile.gif

As sutinku, kad daug moteru prisigalvoja nesamoniu ir bando savo vyra "kontroliuoti"... nors ne tik moterys, vyru irgi n tokiu, bet netikiu vyro ir moters nuosirdzia draugyste, nes kai draugyste tampa "labai nuosirdi", tai draugas sugalvoja paguost savaip.. bet jau mano sena patirtis tik tokia cool.gif nebet tokie draugai "is senoves", kuriu mazai kas turi smile.gif taip kad kai kau blogai, apsikoliojam su MB ir po to paverkiam kartu, nes niekas kitas geriau nesupras.. tik mes patys irnesakyk.gif
Minerva
QUOTE(+333+ @ 2007 10 14, 23:05)
taip kad kai kau blogai, apsikoliojam su MB ir po to paverkiam kartu, nes niekas kitas geriau nesupras.. tik mes patys  irnesakyk.gif
*

Taigi ir mes taip darome, kai problemos santykiuose drinks_cheers.gif Bet užtai aš jau žinau, kad jeigu vyras dovanoja tai, ką mielai gautų sau, ir dovanos nesisavina, reiškia, kad jis beprotiškai tave myli (o juk galvojau, kad USB rakto dovanojimas - visiškas nesigilinimas į mano ekspektacijas) lotuliukas.gif
Dubravk@
[quote=Minerva,2007 10 14, 21:53]

Ir aš džiaugiuosi savo draugais - augome trys muškietininkai, užaugome, sėkmingai sukūrėme šeimas ir nepaisant žilstančių galvų gražiai bendraujame toliau.
Na del vaikystes draugu as tikrai nieko pries, nes jie per laika tampa bendrais draugais. Bet jei tarkim mano vyro darbe atsirastu nauja kolege ir tarkim po menesio ji jam paliktu geriausia drauge, tai jau cia as nieko gero nematyciau schmoll.gif.

Minerva
QUOTE(svedaite @ 2007 10 14, 23:26)
Bet jei tarkim mano vyro darbe atsirastu nauja kolege ir tarkim po menesio ji jam paliktu geriausia drauge, tai jau cia as nieko gero nematyciau schmoll.gif.
*

Žinai, tokioje situacijoje turbūt ir man įtarimas kiltų, bet pavojaus varpais dar neskambinčiau, jeigu vyro elgesys nesikeistų smile.gif (nors abejoju, kad taip nekaltai per mėnesį laiko galima tapti geriausia iki tol nepažinoto vyro drauge - kažkaip neįtikima net ir man)
lambda
QUOTE(+333+ @ 2007 10 14, 22:37)
O priesingos lyties draugu "nuo darzelio", su kuriais i zvalgyba galima eit nebeliko..
*

Ir pas mus tas pats.
Maniškė irgi į jokius "petukus" nesirems tik naktelią kokią iš lovos galime "iškristi " per skirtingus šonus.
Nesuteptas
QUOTE(Minerva @ 2007 10 14, 21:59)
Nejuokinkit smile.gif Nes tokie pasisakymai leidžia spėti, kad tamstą pilnametystė neseniai ištiko arba vis dar mėgaujatės medaus mėnesiu.

Ir kodėl manote, kad tamstos modelis, kai sutuoktiniai ilgainiui vienas kitam atsibosta ir vis mažiau susikalba, yra visiems privalomas? Būna ir atvirkštinių atvejų.
Smalizius
Nėra draudžiama ir toleruojama. Galiu turėti ir draugų, ir draugių. Žmonai širdies neskauda (bent jau taip sako smile.gif )
Shriubas
QUOTE(Smalizius @ 2007 10 16, 02:54)
Nėra draudžiama ir toleruojama. Galiu turėti ir draugų, ir draugių. Žmonai širdies neskauda (bent jau taip sako  smile.gif )
*

Draudziama nera ir pas mus, bet is brangiausios veidelio mimikos matyt, kad ir nera labai toleruotinas reikalas lotuliukas.gif
given444
minerva, smagu skaityti visus tavo pasisakymus, atrodo, tarsi pati viska uzrasineciau. smile.gif

taip, pas mane yra tokiu pat ilgameciu draugu. jei jie tampa ir vyro draugais, tai vis tiek jam ne tokie artimi kiek man, del bendru isgyvenimu praeities ir pan.

zinau atveju, tik tingiu dabar nakti rasyt, kaip zmonos ar vyrai antras puses itarineja - serga kazkokia visuotine pavydo psichoze. kalbejosi cia mano vyras su sena drauge is kito miesto (kuri uzsimane pas mus su vaikais uzsukt ir zoo kaune pamatyt) ir po to padave man rageli susipazint su ja, tai ta, vargsiuke, puole atsiprasinet, kad ko nepagalvociau. ax.gif dieve mano, sakau, esu normali moteris, nesergu jokiom patologinem reakcijom, jokiu mitu nesu prisivalgius. o vat vyras jos, ir isplese jai rageli ir soko kalbeti su mano vyru, "kas tu toks busi, koks tai senas draugas, pasiaiskink". nu uzsimusk - tokie reiskiniai ir visu santykiu suvedimas i seksualinius reiskinius ar i lovas - tiesiog visus ir "pakabine" ant to.

gal cia ne i tema - bet as tiek netoleruociau savo vyro "savinimo" ir "pavydo. man pavydas analogiskas alkoholizmui. taskas. bjauriaiu but negali. net pykina, jei imu galvoti, kaip reiktu aiskintis ka darei su kuo kalbejei kodel taip jam nuosirdziai juokeisi. su vyru zenijomes - zinojom, kokie esam. esam abudu "i zmones'- jis turejo daug draugu, as -irgi, turejom ir bendru, ir atskirai, ir nei vieno nesiruosem isspardyt. ir jokiu dalyku kur su kuo kada tarp musu nebuvo. net gaila ziuret, kaip kiti vyrai/zmonos terorizuoja vienas kita.

p.s. nesakau, kad niekad draugui neimanoma pajust simpatijos ar potraukio - tai normalu, juk esam gyvi zmones, ir priesingai, kaip minerva issireiske, nera "aseksualiu rysiu" , visad tarp draugo-drauges bus svelnus vyro-moters atspalvis, bet nereiskia, kad butina potraukiui ar pojuciui pasiduoti.
Minerva
QUOTE(Nesuteptas @ 2007 10 16, 00:14)
Ir kodėl manote, kad tamstos modelis, kai sutuoktiniai ilgainiui vienas kitam atsibosta ir vis mažiau susikalba, yra visiems privalomas? Būna ir atvirkštinių atvejų.
*

Apie ką tu čia? blink.gif Ar kur nors rašiau, kad man manasis sutuoktinis atsibodo ir aš su juo vis mažiau susikalbu? smile.gif

Na, bet žinoma, kai nickas toks nesuteptas, tai kaip bažnyčioje viduramžiais - pažiūri į akių spalvą ir darai išvadas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2007 10 16, 21:07)
taip, pas mane yra tokiu pat ilgameciu draugu. jei jie tampa ir vyro draugais, tai vis tiek jam ne tokie artimi kiek man, del bendru isgyvenimu praeities ir pan.

p.s. nesakau, kad niekad draugui neimanoma pajust simpatijos ar potraukio - tai normalu, juk esam gyvi zmones, ir priesingai, kaip minerva issireiske, nera "aseksualiu rysiu" , visad tarp draugo-drauges bus svelnus vyro-moters atspalvis, bet nereiskia, kad butina potraukiui ar pojuciui pasiduoti.
*

Manieji draugai dabar jau yra ir mano vyro draugais, bet ne tokiais artimais, žinoma. Kaip mes juokiamės: jam jie draugai, o man - broliai smile.gif

Dėl to aseksualumo g.gif Gal tai, kad pati augau su broliu ir gyvenau viename kambaryje išugdė tą aseksualumą santykiuose su broliais-draugais. Nededu galvos, kad jie mano atžvilgiu visiškai aseksualūs, bet kažkokių ketinimų savo atžvilgiu per daugiau nei dvidešimt draugystės metų nepastebėjau, taigi, turbūt įmanoma elgtis taip, kad riba tarp draugystės ir potraukio nebūtų peržengta smile.gif
Arsua32
Nesuprantu net issireikimo "vyro drauge", kokia gali buti draugyste tarp vyro ir moters...ilgainiui tai vis tiek perauga i intymu bendravima, nebent vienas is ju "ne tos "pakraipos g.gif
Šypsokis
Bet tai kokie/ios jus idomus/ios... doh.gif Klausimas juk suformuluotas aiskiai: <...> gyvenime sutinkame vis naujus zmones, keiciasi draugai, keiciames ir mes." O jus cia pradejot apie "brolius"-darzelio draugus, zvalgybas visokias... na tai zinoma, kaip galima pavydeti vyro draugei, su kuria jis dar stacias po stalu eidavo g.gif Jei jie jau eile metu graziai bendrauja - labai puiku, tikrai palaikyciau ir as, dar ir pati, manau, mielai su ja bendrauciau smile.gif Bet tai atsiprasau, jei man pareikstu: "va mieloji, eisiu as kavytes su moteriskaite, kuria pazinau ana savaite..." doh.gif Tai kaip jaustis? blink.gif Na nebent tai butu grynai "dalykine kava" su kolege. Ir tai mane priverstu siek tiek akis placiau atmerkti, ausis istempti. lotuliukas.gif Na, zinoma, tikiu yra dar keletas isimciu, gyvenimas juk nenuspejas biggrin.gif Bet vis delto sakau, kad geriausia vyro drauge tu pati. Kitos gali but tik pazistamos-koleges.

P.S. ir nereikia sakyti: "Taigi kaip faina tureti priesingos lyties drauga, jis tau viska paaiskins isaiskins, ko tu pats nesuvoki apie savo antraja puse..." Nu kokia nesamone biggrin.gif Kas pvz. tinka vienam vyrui, gali visiskai netikt kitam. Juk mes esam ne tik Vyrai ir Moterys, bet dar ir asmenybes - visi skirtingi.

P.P.S. Dar manau, kad bent jau dauguma bobu yra stervos, tik, kad vienos maziau, kitos daugiau.
lambda
QUOTE(xelA @ 2007 10 21, 16:33)
Bet tai atsiprasau, jei man pareikstu: "va mieloji, eisiu as kavytes su moteriskaite, kuria pazinau ana savaite..."  doh.gif  Tai kaip jaustis?  blink.gif Na nebent tai butu grynai "dalykine kava" su kolege. Ir tai mane priverstu siek tiek akis placiau atmerkti, ausis istempti.  lotuliukas.gif
P.P.S. Dar manau, kad bent jau dauguma bobu yra stervos, tik, kad vienos maziau, kitos daugiau.
*

mirksiukas.gif o ar nereiktų susirūpinti jei JB ( čia 4u.gif naujas kodas jei ir kiti pritartų Jūsų Brangusis(-ioji) arba Bjaurusis(ioji) priklausomai nuo situacijos) kavą visad gertų vienas, ir pamatęs priešingos lyties kolegę perbėgtų į kitą gatvės pusę, lotuliukas.gif kad tik JB labiau ausų neįtemptų. Žinoma iš pradžių kiltų klausimas " kieno miške konkorėžiai " bet kai pagalvoji gerai , kodėl gi aš čia toks "girinis" amžiams.
P.P.S. lotuliukas.gif Dar manau , kad visi vyrai šernai, tik vieni labiau į kiaules panašūs.
Šypsokis
QUOTE(lambda @ 2007 10 21, 18:42)
mirksiukas.gif o ar nereiktų susirūpinti jei JB ( čia  4u.gif naujas kodas jei ir kiti pritartų Jūsų Brangusis(-ioji) arba Bjaurusis(ioji)  priklausomai nuo situacijos) kavą visad gertų vienas, ir pamatęs priešingos lyties kolegę perbėgtų į kitą gatvės pusę,  lotuliukas.gif kad tik JB labiau ausų neįtemptų. Žinoma iš pradžių kiltų klausimas " kieno miške konkorėžiai " bet kai pagalvoji gerai , kodėl gi aš čia toks "girinis" amžiams.
P.P.S.  lotuliukas.gif Dar manau , kad visi vyrai šernai, tik vieni labiau į kiaules panašūs.
*

Kazkaip silpnai supratau, ka turejote omeny smile.gif
<...> visi vyrai šernai, tik vieni labiau į kiaules panašūs." O sitas tai super thumbup.gif
Rockwa
QUOTE(Minerva @ 2007 10 16, 22:21)
Papildyta:
Manieji draugai dabar jau yra ir mano vyro draugais, bet ne tokiais artimais, žinoma. Kaip mes juokiamės: jam jie draugai, o man - broliai smile.gif

Dėl to aseksualumo g.gif Gal tai, kad pati augau su broliu ir gyvenau viename kambaryje išugdė tą aseksualumą santykiuose su broliais-draugais. Nededu galvos, kad jie mano atžvilgiu visiškai aseksualūs, bet kažkokių ketinimų savo atžvilgiu per daugiau nei dvidešimt draugystės metų nepastebėjau, taigi, turbūt įmanoma elgtis taip, kad riba tarp draugystės ir potraukio nebūtų peržengta smile.gif
*

Yra "geriausiu draugu" su kuriais kazkada jaunystej buvo isbandytas smileysex.gif . Kadangi netiko/nepatiko, jie taip ir liko "geriausiais draugais"... lotuliukas.gif . Ir sutuoktiniams nera ko bijot tokiu "draugysciu", jei but buves sansas, kad tai baigsis kazkuo daugiau, jau but seniai baigiasi...
given444
arsua32, rockwa,

na jau tik baikit juokint. netikit tokiu dalyku kaip "vyro drauge"? na, jusu reikalas. jums "geriausi draugai"- tai tik nevyke ex- sex partneriai, o visas jusu gyvenimo grozis ir turiningumas - tai ziureti isvarvejusiom akim i viena zmogu? (nes tai atseit santuokos tvirtybe ir gylybe, kai tampam kapinemis kitiems aplinkui) ar ne per skurdokas musu mastymas, o gal but greiciau patirtis??? bigsmile.gif

bent jau neteiskite kitu patirties. jei kita turi draugu-broliu nuo vaikystes, ar laikui begant (jei negyveni urve ar kiaute) atsiranda artimu priesingos lyties zmoniu, kurie tampa brangus - "tai ko pavydeti, jei pacios "netureti"? tiesiog linkiu tai patirti paciom, ir pacios pamatysit, kaip kitiems panoresit pasidziaugt, pasipasakot, o kiti jumis nepatikes, vadins jus vien stervomis, ir bus labai jums smagu, ka cool.gif

p.s. bet is kur ta masine psichoze seksualinti visus zmoniu santykius? ar suauge dar silpnesni uz paauglius, vaikelius? ar suauge tokie totaliai neigalus atsispirti paciai naturaliausiai traukai tarp vyro ir moters? man gal smagu net, kad mano draugas ir zavus, ir protingas, nedraugauju juk speciailiai su dziungliu pabaisa! bet juk galima zavetis draugo pliusais ir teig.savybem, pastebti jo vyriskuma, juo tuo paciu nesinaudojant ir nesisavinant? juk TAI- brandumo pozymis. pastebi GROZI IR ZAVESI KITAME, apart sutuoktinio, bet tuo pat metu NEPANIKUOJI, kad toks pastebejimas kazkuo gresia. nes tuo paciu prisimeni (bent jau as) ir kuo tavasis sutuoktinis yra zavus, kuo patrauke ir koks jis yra ypatingas tik gal kitose srityse.ir gal dar kitaip. (lygiai taip pat kalbant ir apie minusus.)

nesakau, kad suauge nejaucia viens kitam svlenumo, siluMos, simpatijos, didesnio ir mazesnio potraukio. ir VALIO, jei jaucia. bet tam ir esam zmones, renkames BENDRAUTI, nes tai vientintelis TURTAS GYVENIME-NUOSIRDUS SANTYKIAI (NE VIEN DALYKIAI - kaip kazkas bando vis ipirsti si zodi smaugiami neteisingo kaltes jausmo). bet renkames grazius santykius. ir samoningai laikomes drraugystes - tai kasdienis apsisprendimas - tyri santykiai tarp priesingu lyciu.

na, gerai. imkim kitaip. darom TUOMET prielaida. visi - mumyse galvijai, taigi reikia nutraukt, nebendraut, nematyt NIEKO aplink. susitariam: moterys eisim gatve-ziuresim tik i moteris, vyrai-lankstysis tik vyrams. nes neduok dieve, nusisypsosi, pasidziaugsi kitu...viskas sexu pavirs. gal taip daugelis draugysciu ir BAIGIASI. bet tikrai ne VISOS. tai kam udyti tas moteris, kurios nuosirdziai dziaugiasi savo draugystemis ir cia pasipasakoja? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.