Aš niekaip neperprantu filosofijos: gyvenk ir nesuk sau galvos
QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 14:45) Aš niekaip neperprantu filosofijos: gyvenk ir nesuk sau galvos O jus suprantat filosofija "gyvenk ir esk save ir kita" ? Papildyta: QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 14:44) Bet dar nereiškia, kad nemėgins ateity... sulaukę jūsų silpnos akimirkos, ar tiesiog patogios progos. Na, kai jau sieks-tada ir ziuresim QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 14:54) Nežinau, kaip būtų geriausia,ka tokioj situacijoj galim padaryt-tai susidraugaut su savo brangiuju draugemis. ne draust kazkaip-nes tuo ka laimesim-slepimasi..ne kritikuot ar apkalbinet,pavydo scenas kelt..o susidraugaut.. cia idealiausias variantas QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 14:51) Na, kai jau sieks-tada ir ziuresim Štai ir pati pripažinot, kad tokių draugysčių be klastos nebūna... Papildyta: QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 14:57) geriausia,ka tokioj situacijoj galim padaryt-tai susidraugaut su savo brangiuju draugemis. ne draust kazkaip-nes tuo ka laimesim-slepimasi..ne kritikuot ar apkalbinet,pavydo scenas kelt..o susidraugaut.. cia idealiausias variantas Na, taip... draugus reikia laikytis arti, o priešus dar arčiau... Bet iš kitos pusės, ką tai duotų? Nujaučiu, kad nieko... QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 14:58) ne klastos.. tiesiog-pripazystu, kad zmogus keiciasi. jo norai. jo poreikiai. poziuris. viskas. bet cia ne klasta,cia gyvenimas toks. Papildyta: QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 15:01) Na, taip... draugus reikia laikytis arti, o priešus dar arčiau... Bet iš kitos pusės, ką tai duotų? Nujaučiu, kad nieko... Is drauges pozicijos-kai vienas is draugu papasakojo,kad jo antra puse baisiausiai pyksta uz tai,kad jis su manim bendrauja-pasijutau nekaip.. Ir jai pajutau tikrai kad ne simpatijas.. O zinot-bendraujant iseina is kalbos -ir ta antipatija ar tai kokia tai replika islenda paskui,ar dar kuo..o draugas.. vistik siokia tokia itaka kitu zmoniu santykiams mes kiekvienas darom.. Juk malonu,kai musu drauges apie musiski atsiliepia graziai ir pozityviai?
Vienžo, mano nuomone, vyro draugė yra blogiau nei vyro meilužė. Su pastarosiom viskas aišku. O štai draugė... bandysi ją praspirt - pati liksi kvailės vietoj, palaiminsi - gyvensi kaip ant parako statinės...
Geriausiai, tai, kad tų draugių nei kvapo nebūtų...
QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 15:12) Tai kaip gyvent siūlot? Visada pasiruošus "priimt smūgį iš kairės", ar "nieko nemąstant, o tik šypsantis ir linksit"? Nu vat man vienas dalykas nedaeina.. O kazkaip-be smugio laukimo, ramiai-gyvent neiseina? Nesukant sau galvos del smulkmenu (nebent sms nuo kazko yr toks reiksmingas dalykas, kad vertas diskusiju i diena po penkis kart?) Papildyta: QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 15:16) Na taip.. bet jei jau yra? Ir jei jos atsirado dar gerokai pries tave? QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 15:10) O zinot-bendraujant iseina is kalbos -ir ta antipatija ar tai kokia tai replika islenda paskui,ar dar kuo..o draugas.. vistik siokia tokia itaka kitu zmoniu santykiams mes kiekvienas darom.. Juk malonu, kai musu drauges apie musiski atsiliepia graziai ir pozityviai? Žinot, kai kas nors ką nors užstumia ant mano vyro, nesvarbu ar tai draugai, ar tai tėvai, ar tai dar kas, aš būtent tam žmogui pajuntu antipatiją, o ne jam. O kai jį kas nors giria, man nei šilta nei šalta, nes aš pati geriausiai žinau, koks jis yra iš tikrųjų. Papildyta: QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 15:18) Nesukant sau galvos del smulkmenu (nebent sms nuo kazko yr toks reiksmingas dalykas, kad vertas diskusiju i diena po penkis kart?) Sakykit, o kur yra Jūsų riba? O gal tokios išvis nėra? Susidaro įspūdis, kad kas beatsitiktų, Jūs net nemirktelėtumėt QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 15:19) Žinot, kai kas nors ką nors užstumia ant mano vyro, nesvarbu ar tai draugai, ar tai tėvai, ar tai dar kas, aš būtent tam žmogui pajuntu antipatiją, o ne jam. O kai jį kas nors giria, man nei šilta nei šalta, nes aš pati geriausiai žinau, koks jis yra iš tikrųjų. moterys atranda uzstumima net ir ten,kur jo ner.. o vat uzstumt moka taip,kad vyrai irgi nelabai ta supranta kaip uzstumima.. kartais iskaudinto drauges zvilgsnio uztenka.. bet po teisybei-po to,ka cia prisiskaiciau-pagalvojau,kad vat nenoreciau,jei mano vyras susirastu nauju draugiu Papildyta: QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 15:23) palengvejo net Papildyta: QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 15:22) Sakykit, o kur yra Jūsų riba? O gal tokios išvis nėra? Susidaro įspūdis, kad kas beatsitiktų, Jūs net nemirktelėtumėt Man ka tik stuktelejo 33 metai..tai vat su amzium tos ribos kazkaip pleciasi,pleciasi.. Ir vat vis pamisliji,kad gyvenimas bega taip greit.. Ir supranti,kad pries 10 m. su tom savo vat tokiom problemom tokis asiliukas buvai...ir is viso to laimejai tik zilus plaukus.. is problemu,knisimosi, tu "juoda-balta".. QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 15:18) tokios drauges privalo tapti musu seimos draugemis.. tos drauges buvusios pries mane, turi save apriboti...suprasti,kad jau sitas zmogus susirado savo antraja puse,kad jau visokie sms rasymai ir skambinimai pasilabinti,turetu uzsibaigti...ir vietoje skambucio-labas ar ateisi... jau turetu skambeti-labas,ar ateisit... neziurint i tai,kad tau ir nepatinka jo isrinktoji.... tai jo,o ne tavo pasirinkimas-tu tiesiog gali nebendrauti su ta mergina...bet skirti juos-jau nedera... QUOTE(samantaaa2 @ 2010 04 09, 15:50) tokios drauges privalo tapti musu seimos draugemis.. tos drauges buvusios pries mane, turi save apriboti...suprasti,kad jau sitas zmogus susirado savo antraja puse,kad jau visokie sms rasymai ir skambinimai pasilabinti,turetu uzsibaigti...ir vietoje skambucio-labas ar ateisi... jau turetu skambeti-labas,ar ateisit... neziurint i tai,kad tau ir nepatinka jo isrinktoji.... tai jo,o ne tavo pasirinkimas-tu tiesiog gali nebendrauti su ta mergina...bet skirti juos-jau nedera... Vat jus kazkaip rasot,ka JOS turetu daryt..Mano galva-neteisingai akcentukus sudeliojot. Vyras-draugas tas - jis yr santykiu tarp drauges ir zmonos mezgejelis.. Siaip - po teisybei - uz save tik rasau - neskambineju as su "labas,ar ateisi".. Nebent retai labai.. Iniciatyva bendravimo - ir butent del tu priesisku antru pusiu - draugu rankose QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 14:22) Jus pasitikit savo draugu (vyru) ar ne? Rasot,kad pasitikit, bet panasu,kad ne? Vat parasysiu,kaip man atrodo.. Jei jau sau susigalvoji nebepasitiket savo artimu zmogum,lauki smugio i nugara-tuomet skirstytis reik. Nes tie visi aiskinimaisi,nervavimasis-na gerai,pasiaiskini karta,du,tris-bet juk pasitikejimas nuo to neims ir neatsiras.. Arba-mokaisi nesukt galvos lygioj vietoj-tiesiog gyveni ir neburi-istikimas-neistikimas..( Nes na vat ka tas duoda? tie speliojimai? ka jie issprendzia? gyvenimas nuo to smagesnis? ar kas? )Ziuri i tai,ka turi - juk ta tiesa-dar kart rasau-kad jis su tavim,ne su kazkuo.. Ir jei tau geriau su juo,nei be jo-tai ir dziaugiesi,kad esi kartu. Jei nebegerai-skirstaisi. O viskas kita-jau tik ziedeliai.. sakau kad tikiu jog jis istikimas, nepasitikiu 100proc tikrai, nes net pati savim ne visu 100proc pasitikiu. QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 14:33) vat mano mintis QUOTE(Šypsokis @ 2010 04 09, 15:14) Vienžo, mano nuomone, vyro draugė yra blogiau nei vyro meilužė. Su pastarosiom viskas aišku. O štai draugė... bandysi ją praspirt - pati liksi kvailės vietoj, palaiminsi - gyvensi kaip ant parako statinės... cia irgi tiesa. Mb grizo pietu tai vel apturejom pokalbi zodz, jis mane itikino kad tikrai nieko nera, pripazinsiu kad kartais izvelgiu blogus dalykus ten kur ju nera... beje, jis mane su ja seniai nori supazindint, bet as atsisakau QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 16:01) taip,as pritariu,kad uz tai atsakingas ir draugas.. ir manau,jei zmogus laimingas,jam nieko netruksta su savo antraja puse, jis tikrai neieskos ir galu gale apribos visas savo draugystes su priesingos lyties draugais.... o ypac jei tam priestarauja kita puse... QUOTE(tikman @ 2010 04 09, 16:29) tai jei gerai suprantu, jus jau nuteiset ta vyro drauge (kad jin kesinasi i jusu vyra), net jos nemacius? nemacius, kaip ten jie bendrauja ir apie ka..? man atrodo-na juk matosi is salies-kokie tarp zmoniu yra santykiai-ar kibirksteles kazkokios skraido,ar ne.. ypac-kai vienas is ju-tavo zmogus.. QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 16:36) tai jei gerai suprantu, jus jau nuteiset ta vyro drauge (kad jin kesinasi i jusu vyra), net jos nemacius? nemacius, kaip ten jie bendrauja ir apie ka..? man atrodo-na juk matosi is salies-kokie tarp zmoniu yra santykiai-ar kibirksteles kazkokios skraido,ar ne.. ypac-kai vienas is ju-tavo zmogus.. Nieko aš nenoriu pasakyt. Tik sakau, kad nei iš šio, nei iš to SMS vyrams draugams nesiuntinėju, ypač, jei žinau, kad jie gali būt ne vieni. Jei su draugais (bičais) noriu papliurpt kaip su draugais nevaržomai ir niekam nesukelt problemų, tai skambinu jiems telefonu darbo pietų pertraukos metu, o ir jie elgiasi taip pat. Jei vakarais pareina SMS- kažkas ne taip. Neįsivaizduoju, kas, gal pati merga kimba, bet kažkas yra. Man taip atrodo. QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 16:46) Nieko aš nenoriu pasakyt. Tik sakau, kad nei iš šio, nei iš to SMS vyrams draugams nesiuntinėju, ypač, jei žinau, kad jie gali būt ne vieni. Jei su draugais (bičais) noriu papliurpt kaip su draugais nevaržomai ir niekam nesukelt problemų, tai skambinu jiems telefonu darbo pietų pertraukos metu, o ir jie elgiasi taip pat. Jei vakarais pareina SMS- kažkas ne taip. Neįsivaizduoju, kas, gal pati merga kimba, bet kažkas yra. Man taip atrodo. Na,as irgi nesiuntineju.. Bet gaut - kartais visokiu nesamoniu gaunu-gerai,kad nesureiksminam to - telef su vyru susikeiciam pro reta, nes nr. kartais prisireikia lietuvisko,kartais-norgisko - pazvengiam abu, priimam kaip juoka ir tiek.. kaip bajeri.. QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 16:36) tai jei gerai suprantu, jus jau nuteiset ta vyro drauge (kad jin kesinasi i jusu vyra), net jos nemacius? nemacius, kaip ten jie bendrauja ir apie ka..? man atrodo-na juk matosi is salies-kokie tarp zmoniu yra santykiai-ar kibirksteles kazkokios skraido,ar ne.. ypac-kai vienas is ju-tavo zmogus.. galima traktuoti ir taip, maciau/jauciu is jos susidomejima MB, nenoriu matyt kaip ji kibirksciuoja i ji. jis jei pasake, jog sms su tokiais tekstais yra kvaila, vaikiska ir kad as pasijutau blogai, ji problemos sake nemato tame, bet pazadejo reikalui esant skambinti o ne rasineti...nu zodziu..kartais galvoju ji cia durna ar as... QUOTE(tikman @ 2010 04 09, 17:00) galima traktuoti ir taip, maciau/jauciu is jos susidomejima MB, nenoriu matyt kaip ji kibirksciuoja i ji. jis jei pasake, jog sms su tokiais tekstais yra kvaila, vaikiska ir kad as pasijutau blogai, ji problemos sake nemato tame, bet pazadejo reikalui esant skambinti o ne rasineti...nu zodziu..kartais galvoju ji cia durna ar as... O tas tekstas-mazdaug-tiesiai sviesiai-"as tave myliu"? Ar siaip-koks internetinis eilerastukas? Siaip-svarbiausia gi,kad tas vyras jusu nepradetu kibirksciuot..O vat barniai ir priekaistai - tas gali suveikt,man atrodo, visai ne taip,kaip kad jums norisi..Greiciau jau priesingai.. QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 16:58) Na,as irgi nesiuntineju.. Bet gaut - kartais visokiu nesamoniu gaunu-gerai,kad nesureiksminam to - telef su vyru susikeiciam pro reta, nes nr. kartais prisireikia lietuvisko,kartais-norgisko - pazvengiam abu, priimam kaip juoka ir tiek.. kaip bajeri.. tu ragos klausi? bent as toj sms pamaciau toki teksta "pasuk kai galesi" tai gali reiksti kazka, nors gali ir nereiksti..man nepatiko jo reakcija- pasimete, trina ta sms, iesko jos nr skambinti..kai paskambino supratau kad kviete eit i kina, nes eina kiti kolegos todel ir ji kviecia, jis atsake jog zadejo eiti su manim, kad laiko neturi ir tt. tuo pokalbis ir baigesi... nenoriu daugiau apie tai galvot, nes dievaz tik sau nervus gadinuosi..na bet lenda tos mintys i galva, o dar mmmmmm laukiu tai isvis nervuota Papildyta: QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 17:05) O tas tekstas-mazdaug-tiesiai sviesiai-"as tave myliu"? Ar siaip-koks internetinis eilerastukas? Siaip-svarbiausia gi,kad tas vyras jusu nepradetu kibirksciuot..O vat barniai ir priekaistai - tas gali suveikt,man atrodo, visai ne taip,kaip kad jums norisi..Greiciau jau priesingai.. tai kaip jums atrodo? QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 17:01) Žinai, tas žinutes, kurias esu gavus vakarais- visas trinu iškart. Kaži kaip tai visos dviprassmiškai interpretuojasi... Pati niekad nerasinejat-kad ir skaipu-draugams tiems-kad ir 'na va koks tu saunuolis,puikuolis,fainuolis" ir pan? As tai daznai.. Ir galvoj neturiu nieko kudloto.. Interpretuojasi kartais tik skaitytojo=gavejo vaizduoteje. Bet tas nereiskia, kad rasoma su tom interpretacijom.. Kaip norisi-taip ir suprantam.. Ko ieskom-ta randam.. Papildyta: QUOTE(tikman @ 2010 04 09, 17:07) tu ragos klausi? bent as toj sms pamaciau toki teksta "pasuk kai galesi" tai gali reiksti kazka, nors gali ir nereiksti..man nepatiko jo reakcija- pasimete, trina ta sms, iesko jos nr skambinti..kai paskambino supratau kad kviete eit i kina, nes eina kiti kolegos todel ir ji kviecia, jis atsake jog zadejo eiti su manim, kad laiko neturi ir tt. tuo pokalbis ir baigesi... nenoriu daugiau apie tai galvot, nes dievaz tik sau nervus gadinuosi..na bet lenda tos mintys i galva, o dar mmmmmm laukiu tai isvis nervuota Papildyta: tai kaip jums atrodo? Kaip ten sakoma-jei kazkas erzina-reik keist arba situacija,arba poziuri..Bet-darant prielaida,kad kazkas tarp ju mezgasi - ta situacija pakeist galit kazkaip? Ta prasme-jis keistu darba? Nebebendraus su kolege? Dar kazka keist galima? Sunku cia ka ir pasakyt.. Nes ziurint is salies-ta zinute,jei ten tik "pasuk kai galesi" - na nieko ana nereiskia. Bet vyro reakcija.. Nors vel-gal tas pasimetimas buvo tik del to,kad jis jau bijo jusu reakcijos i ta kolege - jei nebe pirma kart pykstates del to.. Papildyta: Dar vat pagalvojau-kodel as net neisivaizduoju jokiu santykiu su draugais..nenoriu.. todel, kad zinau,jog salia manes yr pats geriausias man zmogus..ir pats tinkamiausias. ir ner kazkur aplink tokio gero,kad vertetu keist QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 17:21) Pati niekad nerasinejat-kad ir skaipu-draugams tiems-kad ir 'na va koks tu saunuolis,puikuolis,fainuolis" ir pan? As tai daznai.. Ir galvoj neturiu nieko kudloto.. Interpretuojasi kartais tik skaitytojo=gavejo vaizduoteje. Bet tas nereiskia, kad rasoma su tom interpretacijom.. Kaip norisi-taip ir suprantam.. Ko ieskom-ta randam.. Nu blemba, tikrai niekad tokių sms tik draugams (vyrams!) nesu rašius! Supranti- nėra reikalo. Kai kuris nors vienas nori pabendraut- pasiskambinam, galim net valandą pradiskutuot... Arba papietaujam kartu ir apšnekam rūpimą klausimą. Bet jokių dviprasmiškų sms vakarais. Tokie dalykai atsiranda, kai suskystėja smegenys... atsiranda simpatijos, susižavėjimai ir pan. Dabar sąžinigai pasakyk, rašai vakarais svetimiems vyrams sms tokiu turiniu: koks tu fainas" arba "tu puikus" ar pan?.. Papildyta: QUOTE(tikman @ 2010 04 09, 17:07) Man atrodo, kad ta merga bando suvyliot jūsų vyrą... O kaip ten bus- tik nuo jo ir nuo jūsų priklauso, manau. QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 17:34) Nu blemba, tikrai niekad tokių sms tik draugams (vyrams!) nesu rašius! Supranti- nėra reikalo. Kai kuris nors vienas nori pabendraut- pasiskambinam, galim net valandą pradiskutuot... Arba papietaujam kartu ir apšnekam rūpimą klausimą. Bet jokių dviprasmiškų sms vakarais. Tokie dalykai atsiranda, kai suskystėja smegenys... atsiranda simpatijos, susižavėjimai ir pan. Dabar sąžinigai pasakyk, rašai vakarais svetimiems vyrams sms tokiu turiniu: koks tu fainas" arba "tu puikus" ar pan?.. Nugis sakau-rasau,tik ne sms, o skype Ale galvoju-vakare reiks man dabar pasiklaust-kaip ten tie tokie mano parasymai suprantami..gal ir is tikro zmogai kazkaip susijaudina nuo tu fraziu tokiu,aniem ten visokios mintys susisuka QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 17:25) Kaip ten sakoma-jei kazkas erzina-reik keist arba situacija,arba poziuri..Bet-darant prielaida,kad kazkas tarp ju mezgasi - ta situacija pakeist galit kazkaip? Ta prasme-jis keistu darba? Nebebendraus su kolege? Dar kazka keist galima? Sunku cia ka ir pasakyt.. Nes ziurint is salies-ta zinute,jei ten tik "pasuk kai galesi" - na nieko ana nereiskia. Bet vyro reakcija.. Nors vel-gal tas pasimetimas buvo tik del to,kad jis jau bijo jusu reakcijos i ta kolege - jei nebe pirma kart pykstates del to.. ne jis darbo nekeis, nes tik perejo i geresni, o ta kolege bus tik arciau.. QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 17:34) Man atrodo, kad ta merga bando suvyliot jūsų vyrą... O kaip ten bus- tik nuo jo ir nuo jūsų priklauso, manau. ten ne merga o visa [COLOR=yellow]boba as irgi taip manau, jis sako kad man tik rodosi, nes net jis pats to nepastebejo, o jei taip ir butu jam tikrai ji dzin. o sms pamates pasimete nes aceit pats nustebo ir suprato kaip as pasijusiu/sureaguosiu... QUOTE(tikman @ 2010 04 09, 17:51) ne jis darbo nekeis, nes tik perejo i geresni, o ta kolege bus tik arciau.. ten ne merga o visa [COLOR=yellow]boba as irgi taip manau, jis sako kad man tik rodosi, nes net jis pats to nepastebejo, o jei taip ir butu jam tikrai ji dzin. o sms pamates pasimete nes aceit pats nustebo ir suprato kaip as pasijusiu/sureaguosiu... Reikia jums tą bobą kuo greičiau neutralizuot, kažkaip. Bet jei jam dzin, tai tada nėr ko pergyvent. Manau, kad pagal jo reakciją, pati turi suprasti, ar jam iš tikro dzin, ar jis būtų nieko prieš fiti-miti su ja... QUOTE(Raga @ 2010 04 09, 17:53) Reikia jums tą bobą kuo greičiau neutralizuot, kažkaip. Bet jei jam dzin, tai tada nėr ko pergyvent. Manau, kad pagal jo reakciją, pati turi suprasti, ar jam iš tikro dzin, ar jis būtų nieko prieš fiti-miti su ja... oi merginos, jau buvau aprimus, dabar vel viskas kyla... tikiu as juo, zinau jog jam istikimybe svarbu...nu laikas parodys kas kaip... QUOTE(tikman @ 2010 04 09, 17:59) oi merginos, jau buvau aprimus, dabar vel viskas kyla... tikiu as juo, zinau jog jam istikimybe svarbu...nu laikas parodys kas kaip... viskas bus gerai.. tik tu santykiu aiskinimusi-kuo maziau gal.. vyrai-gi anie nemasto istisai nei apie koleges tas,nei apie santykius kokius tai, cia mes pacios-daznai linksniuodamos koki tai svetimos bobos varda, vis ja primenam, pacios galim ir ikalbet, kokia ta boba jo trokstanti ir visokia kitokia..turbut tie vyrai isvis ir neprisimintu,kad yr ten kokia tai kolege,jei mes pacios, gero noredamos,jiems apie ja paslaugiai neprimintume..
Jeigu pasitiki tai nera cia nieko blogo manau...., bet jeigu pasitikejimas truputi isblesias tai nerizikuociau
Vyru drauges arba buvusios ju meiluzes, arba busimos. Sory, cia aisku grieztai uzmeciau, buna isimciu
Turiu keleta draugiu, bet jos impnuoja ir kaip moterys, tik niekada to neisreiskiau ir nevysciau tokiu minciu - gera kada papliurpt prie alaus, jos isvercia man i mano kalba ka zmona sake, kur durnai padariau ir kodel tai buvo suprasta ne taip kaip norejau. QUOTE(atvydas.s. @ 2010 04 13, 19:21) Vyru drauges arba buvusios ju meiluzes, arba busimos. Sory, cia aisku grieztai uzmeciau, buna isimciu Turiu keleta draugiu, bet jos impnuoja ir kaip moterys, tik niekada to neisreiskiau ir nevysciau tokiu minciu - gera kada papliurpt prie alaus, jos isvercia man i mano kalba ka zmona sake, kur durnai padariau ir kodel tai buvo suprasta ne taip kaip norejau. O visi kiti,kaip suprantu, isreiskia tas kudlotas mintis bei vysto? Cia taip iseitu? Tai tamsta-isimtis? Ar gal-tas keletas draugiu-meiluzes jusu buvusios ar busimos? Ar-vienokios etiketes ir deklaracijos kitiems, bet kitokios-sau?
Netoleruočiau aš tokių draugysčių
drauges/draugai gali but, bet ne buvusiosios
QUOTE(vilnera @ 2010 04 09, 18:04) viskas bus gerai.. tik tu santykiu aiskinimusi-kuo maziau gal.. vyrai-gi anie nemasto istisai nei apie koleges tas,nei apie santykius kokius tai, cia mes pacios-daznai linksniuodamos koki tai svetimos bobos varda, vis ja primenam, pacios galim ir ikalbet, kokia ta boba jo trokstanti ir visokia kitokia..turbut tie vyrai isvis ir neprisimintu,kad yr ten kokia tai kolege,jei mes pacios, gero noredamos,jiems apie ja paslaugiai neprimintume.. zinai, gal tu ir teisi. as jau del to aprimus, nebuvo jokiu skambuciu,sms ir pan. beje, ji sake jog nepagalvojo rasydama ta sms ir mane supranta nes ir ji pati butu supykusi budama mano vietoj...mat kaip |