Arsua32
2007 10 22, 07:57
QUOTE(zuzu @ 2007 10 22, 01:11) arsua32, rockwa, na jau tik baikit juokint. netikit tokiu dalyku kaip "vyro drauge"? na, jusu reikalas. jums "geriausi draugai"- tai tik nevyke ex- sex partneriai, o visas jusu gyvenimo grozis ir turiningumas - tai ziureti isvarvejusiom akim i viena zmogu? (nes tai atseit santuokos tvirtybe ir gylybe, kai tampam kapinemis kitiems aplinkui) ar ne per skurdokas musu mastymas, o gal but greiciau patirtis??? Mano geriausias draugas yra mano vyras, o nevykusiu "ex-sex" partneriu neteko pazinti  O mastymas neskurdus, tiesiog mastome galva, o ne uodega  O bendravimas su vyrais, su kuriais bendrauju ne oficialiai, visada priarteja prie frazes: "Gal galima butu susitikti neutralioje vietoje?" Na ir kaip jums atrodo tuo visa tai baigtusi...praturtintu mastymu
QUOTE(xelA @ 2007 10 21, 16:33) P.P.S. Dar manau, kad bent jau dauguma bobu yra stervos, tik, kad vienos maziau, kitos daugiau. o tu save prie katru priskiri?
Šypsokis
2007 10 22, 11:47
QUOTE(Silvute @ 2007 10 22, 09:51) o tu save prie katru priskiri? Priklausomai nuo situacijos. Papildyta:QUOTE(Rockwa @ 2007 10 22, 00:13) Yra "geriausiu draugu" su kuriais kazkada jaunystej buvo isbandytas  . Kadangi netiko/nepatiko, jie taip ir liko "geriausiais draugais"...  . Ir sutuoktiniams nera ko bijot tokiu "draugysciu", jei but buves sansas, kad tai baigsis kazkuo daugiau, jau but seniai baigiasi... Kazkaip sunku tokia situaciaja realiam gyvenime isivaizduot. Ant kiek jau prastas sexas turetu but, kad del jo issiskirtu  na bent jau man dar neteko tokio apturet. Va dar suprasciau atvirkstini varianta: asmeniniai santykiai visiskai nesiklosto, bet sexas puikus  O siaip tai, manau, kad ex - ne draugas  bent jau negeriausias tai tikrai. Ir tikrai nenoreciau kad MB turetu tokia "geriausia drauge".
QUOTE(zuzu @ 2007 10 22, 00:11) juo tuo paciu nesinaudojant ir nesisavinant? juk TAI- brandumo pozymis. pastebi GROZI IR ZAVESI KITAME, apart sutuoktinio, bet tuo pat metu NEPANIKUOJI, kad toks pastebejimas kazkuo gresia. Mes cia nieko neisvedinejam naujo, yra tokia teorija, jos pradininkas Froidas, mes ji skaitem  Tu tikriausiai moteriskos lyties? Ir manai kad vyru poziuris i moteris, sexa, draugyste toks pat kaip tavo? Arba visu toks kaip tavo vyro? (Beje, jei jis tau sako tikrasias savo mintis  ) Tada tu klysti.. o va toks dalykas:" u nesinaudojant ir nesisavinant? juk TAI- brandumo pozymis. pastebi GROZI IR ZAVESI KITAME, apart sutuoktinio... " zinai kaip atrodo vyrams, kalbant vyru kalba? Labai paprastai: " ji grazi, noriu su ja pratesti gimine"..
given444
2007 10 22, 15:01
QUOTE(Arsua32 @ 2007 10 22, 05:57) neisiskaitei. kaip tik parasiau, kad vyro-moters rysys turi tendencija davesti iki lovos. potraukis tarp lyciu bus, ir vieni samoningai sieks to, kiti - samoningai - ne. kaip tu rasai, bendraujant su "vyrais" taip tiesiog, jie visad nores tos neutralios vietos. as kalbu, kai uzsimezga draugyste su vienu is tokiu vyru - ir tai buna reta - ir kai bandoma cia pasidalinti sioj temoj, juk tam ji ir tema - tai dauguma moteriskiu butinai puola kad taip nebuna. ne, jei 2 procentai buna, tai apie juos minerva ar as ir dalinames. paliekam 98 ir dalinames apie tuos menkus 2 procentus. o jus ir tuos du procentus norit suesti.  ar tai ne koks kompleksas, ar ka?
given444
2007 10 22, 15:17
QUOTE(kice @ 2007 10 22, 11:03) Mes cia nieko neisvedinejam naujo, yra tokia teorija, jos pradininkas Froidas, mes ji skaitem  zinai, visos teorijos, kaip cia pasakius, salygines. Froidas - ne panaceja, -o vienas is teoretiku. jam rodes, kad (analizuojant pacientu sapnus) zmogaus varomoji jega - lytinė, ir is to geismo (ne)patenkinimo kyla visos musu problemos ir laimes. Toliau. Adleris. Akcentavo zmogu - kaip socialine butybe. Kantas - varomoji jega - valia. Krikscioniska psichoanalitine mokykla- Kieerkegaardas - artimo meile. kiekvienas pasirenkam, kuo tiketi. froidas, tiek sekmingai konsultaves pacientu ir manesi zinas rakta i visas ju problemas, savuju neisprende - nusizude. viskas yra salygiska. jei vyrai mums patinai, jie tokie ir toliau jausis. manot, jei laiku prigriebsit, maziau patiniskumo pas vyra liks? jis sutramdytas ir liks iki kito proverzio. ai jajai. kas daryt? jei kiekvienas prisilietimas - vien geisma nesa, tai jau kazkas nenormalu. jei visur turi vaidentis, kad dviems lytims suejus i neutralia vieta, dvasia, psichologija, issilavinimas, valia, kas bebutu-pranyks, liks tik lyciu chemija, tai tikrai turi buti labai baisu taip gyventi. su tokiu poziuriu i sutuoktini , vyra , priesinga lyti.
Šypsokis
2007 10 22, 15:18
Butent. Vos keli procentai  tai kaip galima leist savo vyrui su svetimom moteriskem bendraut?!
Šypsokis
2007 10 22, 15:37
QUOTE(zuzu @ 2007 10 22, 16:17) zinai, visos teorijos, kaip cia pasakius, salygines. Zuzu, jei visi ir visos mastytu taip kaip tu, gal ir visai saunu butu, taciau...
loret30
2007 10 24, 10:39
 Nugi aš esu jo geriausia draugė-tai kam jam dar draugių reikia???Aš prieš vyro drauges,paskui visko gali tikėtis...
*Sweetness*
2007 10 24, 18:53
Istikruju nemana,kad vyras ir moteris gali but tik draugais..  nes anksciau ar veliau tai perauga i kzka daugiau,  o tada lieka daug sudauzytu sirdziu..  Niekada nesutikciau kad maniskis kazkur vaiksciotu ar vazinetu su kita materimi,tai jau nenormalu..seimoj vienas kitam turi but geriausi draugai..o kiti gali but tik bendri draugai..
Pavojus beabejo yra...juk , kaip bebutu esame skirtingu lyciu ir traukiame vienas kita ne tik del draugisku santykiu...manau, kad reikia vengti tokiu draugysciu, nes prie gero tikrai neveda...is asmenines patirties galiu tai pasakyti...
o jei tos draugės virtualios, internetinės pašnekovės?
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 14:15) o jei tos draugės virtualios, internetinės pašnekovės? manau dar povojingiau
Šypsokis
2007 10 26, 12:28
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 13:15) o jei tos draugės virtualios, internetinės pašnekovės? Hmm... net nezinau, pati kartais pabendrauju internetu su nepazistamais, taciau nei tas ilgai trunka, nei ka. Bet jei vyras nuo kompo negali atsitraukt del tos internetines draugystes, tai jau beda.
su žmogum pabendrauja, sako aistra tris metus tetrunka. o virtuali "draugė"-kiek svajonių, iliuzijų...įsivaizduoju atsiplėšia nuo kompo ir lovoj su žmona gulėdamas temato tą savo susikurtą rožinį vaizdinį, nors jis gal ir kiaulės snukiu
Šypsokis
2007 10 26, 12:53
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 13:35) su žmogum pabendrauja, sako aistra tris metus tetrunka. o virtuali "draugė"-kiek svajonių, iliuzijų...įsivaizduoju atsiplėšia nuo kompo ir lovoj su žmona gulėdamas temato tą savo susikurtą rožinį vaizdinį, nors jis gal ir kiaulės snukiu  Tikrai... Tu velniskai teisi! Isvada: ir internetines drauges - tabu!
o kas turi teisę uždrausti suaugusiam žmogui gyventi kaip jis nori? Vyras juk ne nuosavybė. Kas tuomet, jei sakys "čia mano gyvenimas, mano nuomone nieko blogo nedarau. ir tu turėk, jei nori" kas tuomet?
Šypsokis
2007 10 26, 13:13
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 13:59) o kas turi teisę uždrausti suaugusiam žmogui gyventi kaip jis nori? Vyras juk ne nuosavybė. Kas tuomet, jei sakys "čia mano gyvenimas, mano nuomone nieko blogo nedarau. ir tu turėk, jei nori" kas tuomet? Na zinai, jei jis is tikruju nieko blogo nedaro - valio. Bet jei rasinejimasis internetu baigtus pasimatymu... Ka tada galvotum tu? As tai to "nieko blogo" nelaikyciau ir niekuo geru. Sakytu ir tu turek? Gerai. Galbut ir tureciau. Idomu, kuo visa tai baigtus. Ir as tikrai nesakau, kad vyras ar zmona yra nuosavybe. Tikrai ne! Bet! Yra tam tikros ribos. Kurias, zinoma, nusistato patys partneriai. Bet jei vis delto tos ribos partneriu nuomone yra skirtingos deretu atsizvelgti i vienas kito poziuri - t.y. rasti kompromisa.
Net nesužinotum baigiasi pasimatymu ar ne. O kompromiso tarkim nepripažįsta. Didžiausias kompromisas tai "ir tu gali, nieko nedraudžiu, kokio dar kompromiso" o jei "draudi, neleidi, nepatenkinta-tau ką, saviniesi?" Vyrai dažnai taip mąsto. Šiaip kebloka situacija, kaip abu protingi, ir pasibarti neišeina
Šypsokis
2007 10 26, 13:29
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 14:22) Net nesužinotum baigiasi pasimatymu ar ne. O kompromiso tarkim nepripažįsta. Didžiausias kompromisas tai "ir tu gali, nieko nedraudžiu, kokio dar kompromiso" o jei "draudi, neleidi, nepatenkinta-tau ką, saviniesi?" Vyrai dažnai taip mąsto. Šiaip kebloka situacija, kaip abu protingi, ir pasibarti neišeina  Ak nesuzinociau...  O tai kodel gi? Jei nieko blogo nedaro, kodel slepia? Ir dar: manau, seimoje neturetu buti tokio dalyko kaip kad "cia mano gyvenimas, o cia tavo gyvenimas, todel nelisk i mano reikalus, o as nelisiu i tavo". Jei jau gyvenat kartu - gyvenimas yra bendras. (turbut konservatore as)  Jei jau pora negali vienas kito suprasti, manau, nera ka kartu ir veikt.
Ak nesužinotum  O jei ir sužinotum, kas tada? Skyrybos? Tai gal geriau nežinoti, gal praeis? Koks ten bendras gyvenimas, buitis, vaikai gali būti bendri, o gyvenimas...juk visi tokie asmenybės
Šypsokis
2007 10 26, 13:45
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 14:33) Ak nesužinotum  O jei ir sužinotum, kas tada? Skyrybos? Tai gal geriau nežinoti, gal praeis? Koks ten bendras gyvenimas, buitis, vaikai gali būti bendri, o gyvenimas...juk visi tokie asmenybės  Gal geriau ir nezinoti. Bet jei tas nezinojimas prives iki to, kad viena diena vyras pareiks iseinantys pas kita, kur geriau, tai...  Vat tada tai skyrybos Aj... Na nezinau. Matyt, jauna as dar. Neistekejus. Ir tik po kokiu 10-15 metu suprasiu visa esme...
Va būtent kad "ai..." Čia tikrai neišgėręs nesuprasi, o išgėręs juolabiau  Aš 22 metus kartu gyvenu. ir vis visokias dilemas sprendžiu
Šypsokis
2007 10 26, 13:59
Nezinant ir nesupratus vyro mastymo, visos dilemos bevertes  Tik didesnis galvos skausmas.
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 13:22) Net nesužinotum baigiasi pasimatymu ar ne. O kompromiso tarkim nepripažįsta. Didžiausias kompromisas tai "ir tu gali, nieko nedraudžiu, kokio dar kompromiso" o jei "draudi, neleidi, nepatenkinta-tau ką, saviniesi?" Vyrai dažnai taip mąsto. Šiaip kebloka situacija, kaip abu protingi, ir pasibarti neišeina  tai cia vyras taip gali zmonai pasakyti? Tai kur tada meile? Kuo tada skiriasi vyras nuo pvz kaimyno? Kazkur grybaujat truputi.. Vyras todel vyru ir vadinamas, kad yra mano nuosavybe.. Kitu atveju - draugas, meiluzis, sugyventinis ir t.t. Kaip suprasti "tu ka savinies"? Ka cia savintis, jei vyras jau mano? Jis gal nesuprato santuokos esmes? Gal jam paaiskinti reikia?
po dešimt-dvidešimt metų, jei bus galimybė, pasiskaitinėk, bus tikrai linksma ""Ka cia savintis, jei vyras jau mano?"" Tai visgi nuosavybė? kaip ridikiulis Pradžia visų maždaug vienoda, įpusėjus juokinga, pabaiga dar juokingesnė
Nesuprantu, kam susituokti, kad paskui visiems aiškinti, jos "esu laisvas"  Jei jau žmogui "laisvės" supratimas toks, - kad tik sutuoktinis nesikištų į jo reikalus, tai gal geriau visai nesituokti, o tiesiog būti "laisvam". O šiaip - "laisvės" samprata kiekvienam kita... Vyras ir moteris gali būti draugais, bet nemanau, kad tie draugai turėtų būti kažkokia paslaptimi antrajai pusei  Ir tikrai neskirti savo vyro ir žmonos aptarinėjimui jam/jai nedalyvaujant  Iškart pasakau, jog nepriklausau "jaunamarčių kastai"  Kalbu jau kaip solidi teta, nors esu dar visai jauna...
aistruole
2007 10 26, 14:58
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 10:59) o kas turi teisę uždrausti suaugusiam žmogui gyventi kaip jis nori? Vyras juk ne nuosavybė. Kas tuomet, jei sakys "čia mano gyvenimas, mano nuomone nieko blogo nedarau. ir tu turėk, jei nori" kas tuomet? Pazistami zodziai  ir internetines drauges Nieko nedraudziau, viska toleravau, kol netycia pagavau jau susitikinejant su ta internetine drauge... O vyras sake, ji man drauge, ji man patinka kaip zmogus, o daugiau visai netraukia, fiziskai is vis ne jo tipo, negrazi...ir t.t.... Kol po keliu savaiciu, radau uzsakyta kelione - jiems abiems savaitei i siltus krastus........Zinoma man sake, kad vaziuoja su draugais, o ne su ja Sakykite kaip jums ta drauge??? O irgi vedusi ir vaika turi...nors imk ir paskelbk jos varda ir pavarde ant viso svieto, kad zinotu bet maniskis manau buvo apsimelaves, atseit turi vaiku, bet slepe, kad ir gyvena su jais ir su manimi, ji turbut mane jis ant skirybu ar panasiai. tai viena karta kai ji parase i skypa as su ja ir pasikalbejau, nepatiko ji man sakydama, kad zema is mano puses su ja taip susipazinti. o gi ka ji ne mano vyro drauge?..kas cia zemo taciau ji po musu pokalbio nutrauke santykius su mano vyru, ir jis gavo atsaukti kelione ir liko liudnas, kad taip juos isskyriau. o mano nuomone tokia: argi ji butu tepusi slide jei jos poziuris i mano vyra butu kaip i drauga?..ko gi bijoti savo draugo zmonos? bet suva buvo giliau pakastas...tad as daugiau nebepasitikiu tais susirasinejimais, ir daugiau ju nebetoleruosiu
QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 16:58) Pazistami zodziai  ir internetines drauges Nieko nedraudziau, viska toleravau, kol netycia pagavau jau susitikinejant su ta internetine drauge... O vyras sake, ji man drauge, ji man patinka kaip zmogus, o daugiau visai netraukia, fiziskai is vis ne jo tipo, negrazi...ir t.t.... Kol po keliu savaiciu, radau uzsakyta kelione - jiems abiems savaitei i siltus krastus........Zinoma man sake, kad vaziuoja su draugais, o ne su ja Tai čia ir nebuvo draugai, o tiesiog meilužiai... Tokiu atveju verta suabejoti savo vyro jausmais, nes mylintis žmogus taip neiselgtų, net ir galvą į kuolą susitrenkęs ...
tarp meilės ir neapykantos žingsnis, tarp "draugės' ir meilužės taip pat. ""O šiaip - "laisvės" samprata kiekvienam kita.."" Va būtent. ir ši samprata prieš susituokiant turėtų būti aptarta, pagaliau santuokoje vėliau daug kas koreguojama, bet esmė turi sutapti.
aistruole
2007 10 26, 15:17
huiza...tu teisi.bet mano vyras sako, kad tai buvo tik draugystes rysys...ir as tikiu juo, ir skaiciau visusju susirsinejimus, tai nieko nebuvo tarp ju intymaus (dar) ir dar pazistu savo vyra,jis i moteris ziuri kaip i asmenybes, o ne sekso objektus...taciau zinau, kad kitoms moterims tai ne problema, jos ir ant miegancio uzlipa taip.... esu labai pasimetusi, ka daryti????
Šypsokis
2007 10 26, 15:25
QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 16:17) huiza...tu teisi.bet mano vyras sako, kad tai buvo tik draugystes rysys...ir as tikiu juo, ir skaiciau visusju susirsinejimus, tai nieko nebuvo tarp ju intymaus (dar) ir dar pazistu savo vyra,jis i moteris ziuri kaip i asmenybes, o ne sekso objektus...taciau zinau, kad kitoms moterims tai ne problema, jos ir ant miegancio uzlipa taip.... esu labai pasimetusi, ka daryti???? Hmm  Ale greit tau pavyko ja atsikratyti. Tik pasikalbejai ir jau sats - neber  Tai, matyt, kad ji tikrai i tamstos vyra ne kaip i drauga ziurejo... O gal atvirksciai. Butu norejus prisiviliot - taip greit neatstotu  Paini situacija. Jau vien du bulietai i uzsieni ko verti...
QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 17:17) huiza...tu teisi.bet mano vyras sako, kad tai buvo tik draugystes rysys...ir as tikiu juo, ir skaiciau visusju susirsinejimus, tai nieko nebuvo tarp ju intymaus (dar) ir dar pazistu savo vyra,jis i moteris ziuri kaip i asmenybes, o ne sekso objektus...taciau zinau, kad kitoms moterims tai ne problema, jos ir ant miegancio uzlipa taip.... esu labai pasimetusi, ka daryti???? Gal mano patarimas ir nelabai padės, bet kol kas NIEKO nedaryk. Tiesiog aprimk, nes manau, kad tavyje aistros verda. Kai jau aprimsi, pradėk imtis kažkokių sprendimų ir veiksmų, prieš tai susidariusi racionalų planą. Bet dabar aprimk. Tu juk žinai kažkokį dalyką gyvenime, kuris tau padeda nusiraninti
aistruole
2007 10 26, 15:34
nezinau net ka galvoti del tos planuotos ju keliones, ir slykstu ir skaudu ir visa kita...  dabar jis sako, kad bijojo man pasakyti, buciu nesupratus ar neleidusi, o jis tikrai nieko su ja negalvoja rimto, ji tik drauge, zmogus o ka jus moterys daytumete, kaip elgtumetes tokioje situacijoje?....kaip toliau gyventumete, juk meile pas mus vis dar yra, mes mylime vienas kita...
Pavadink tai "suklydo' Laiku padėjai jam išsipainioti, užsikrauk sau ordiną, dar medalį priedo ir mylėk. Visai negrįžk prie tos situacijos. Viskas pas jus bus gerai (aiškiaregės žodis  )
Šypsokis
2007 10 26, 15:37
QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 16:34) nezinau net ka galvoti del tos planuotos ju keliones, ir slykstu ir skaudu ir visa kita...  dabar jis sako, kad bijojo man pasakyti, buciu nesupratus ar neleidusi, o jis tikrai nieko su ja negalvoja rimto, ji tik drauge, zmogus o ka jus moterys daytumete, kaip elgtumetes tokioje situacijoje?....kaip toliau gyventumete, juk meile pas mus vis dar yra, mes mylime vienas kita... Na jei abipuse meile vis dar yra, tai vaziuociau i ta (na arba kita) kelione kartu su juo  Ir pasistengiciau parodyt, kad ir as galiu but neprastesne drauge/meiluze/zmona.
alter ego
2007 10 26, 15:39
QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 16:34)  dabar jis sako, kad bijojo man pasakyti, buciu nesupratus ar neleidusi, o jis tikrai nieko su ja negalvoja rimto, ji tik drauge, zmogus O jis tau leistų su kokiu tik draugu dviese į užsienį keliaut?
aistruole
2007 10 26, 15:44
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 13:36) Pavadink tai "suklydo' Laiku padėjai jam išsipainioti, užsikrauk sau ordiną, dar medalį priedo ir mylėk. Visai negrįžk prie tos situacijos. Viskas pas jus bus gerai (aiškiaregės žodis  ) labai aciu uz palaikyma, as taip ir darau, tik dar kartais islenda suskystejimas bet busiu stipri ir protinga Papildyta:QUOTE(alter ego @ 2007 10 26, 13:39) O jis tau leistų su kokiu tik draugu dviese į užsienį keliaut?  leistu,nes pasitiki manimi...ir nori pats to paties - buti nesuvarzytas, galintis pabegti nuo buities, kaip kad leistu ir man... bet cia toks slidus reikalas....
alter ego
2007 10 26, 15:46
QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 16:44) leistu,nes pasitiki manimi...ir nori pats to paties - buti nesuvarzytas, galintis pabegti nuo buities, kaip kad leistu ir man... bet cia toks slidus reikalas....  Įdomu. O jūs tik dviese turit bendrų interesų, pvz. ar dviese keliaujat?
Aistruole, maniškis toks pats  Labai užlaučiu tave, su tokiais sunku. Kokiam pavyduoliui bukam į snukį prispjaudytum, išsikrautum, paskui į lovą-susitaikyti. o su tokiais sunku. Mano patirtis trisdešimt metų, nesikankinu, ne, tik daug itin subtilios taktikos reikia. Čia ne į temą, bet mano tėvai bjauriai išsiskyrė kai man buvo 11-12 metų, pati paauglystė. Iki 30 metų nekenčiau abiejų. todėl sakiau "nė už ką nepasmerksiu savo vaikų tokiai neapykantai" Aš prieš skyrybas. Dievas neužkrauna mums tokios naštos, kurios negalėtume pakelti. O praėjus sunkumus tampi tik stipresnis ir išmintingesnis.
Šypsokis
2007 10 26, 15:53
Man irgi idomu pasidare  o ar dviese negalima pabegti nuo buities? Ar jau zmona yra totalus buities elementas, kuris nuolat primintu namu rutina?
Būtų idealiausia, jei tuoktųsi panašių pažiūrų ir vertybių žmonės. Kaip sakant, toks su tokiu pagal liaudies išmintį... Bet būtų, jei nebūtų - meilė kartais apakina
Ne tik galima, bet ir reikia. ir dažniau. kad laiko nesamonėms neturėtų
Šypsokis
2007 10 26, 16:02
QUOTE(Huiza @ 2007 10 26, 16:57) Būtų idealiausia, jei tuoktųsi panašių pažiūrų ir vertybių žmonės. Kaip sakant, toks su tokiu pagal liaudies išmintį... Bet būtų, jei nebūtų - meilė kartais apakina  Bet apakimas juk praeina. Ir ne tiek ilgai tenka laukt to praregejimo. Tai, ko gero, logiskiausia butu tiesiog neskubet... Na, zinoma, gyvenimas nenuspejamas... deja. QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 16:57) Ne tik galima, bet ir reikia. ir dažniau. kad laiko nesamonėms neturėtų  Na va. Nuomones sutapo
aistruole
2007 10 26, 16:08
QUOTE(xelA @ 2007 10 26, 13:53) Man irgi idomu pasidare  o ar dviese negalima pabegti nuo buities? Ar jau zmona yra totalus buities elementas, kuris nuolat primintu namu rutina?  neturime kur vaiku palikti,atkrenta....o aplink namus dviese iseiti ar restorana salia namu, banalu...nu jo netraukia tokios vietos, jam arba visi kartu su seima arba daugiau draugu, arba namuose pasilikti, jis namiseda
Žinai ką, Aistruole, nenervink. Atvežk man vaikus, perdaug nebus (jei Vilniuj). Dėl tokių dalykų aš kaip tas žydas "pasikarsiu" Pati neturėjau neturėjau, tai vos šeimos nepraradau. Varyk, greit
Šypsokis
2007 10 26, 16:19
Na tai galima nebutinai i siltus krastus lekt, galima ir siaip koki savaitgali pvz. druskininkuose susiorganizuot; vaikams aukle pasamdyt; o ir finansu prasme tas pats sumoj gautus. Arba va palikt vaikus Staigiai  Zinai, kazkaip keista, kad tu savo vyra namiseda pavadinai... Su ana bobelka tai nieko pries buvo po uzsieni trankytis, o su zmona tai jau geriau namie sedet. Negaliu pateisint
QUOTE(Staiga @ 2007 10 26, 14:22) po dešimt-dvidešimt metų, jei bus galimybė, pasiskaitinėk, bus tikrai linksma ""Ka cia savintis, jei vyras jau mano?"" Tai visgi nuosavybė? kaip ridikiulis Pradžia visų maždaug vienoda, įpusėjus juokinga, pabaiga dar juokingesnė  Saulele, man senai senai ne 20.. Ir su vyru ne pirmus metus gyvenu.. Papildyta:QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 15:17) huiza...tu teisi.bet mano vyras sako, kad tai buvo tik draugystes rysys...ir as tikiu juo, ir skaiciau visusju susirsinejimus, tai nieko nebuvo tarp ju intymaus (dar) ir dar pazistu savo vyra,jis i moteris ziuri kaip i asmenybes, o ne sekso objektus...taciau zinau, kad kitoms moterims tai ne problema, jos ir ant miegancio uzlipa taip.... esu labai pasimetusi, ka daryti???? dieve dieve.. vaikeli vaikeli.. Nieko tu apie vyrus nezinai.. Jie kitokie, nei tau atrodo.. Papildyta:QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 15:44) labai aciu uz palaikyma, as taip ir darau, tik dar kartais islenda suskystejimas bet busiu stipri ir protinga Papildyta:leistu,nes pasitiki manimi...ir nori pats to paties - buti nesuvarzytas, galintis pabegti nuo buities, kaip kad leistu ir man... bet cia toks slidus reikalas....  ooo su tokiu elgesiu jis gali vadintis vedusiu vyru?! Jis tikrai nesupranta, kas tos vedybos.. Papildyta:QUOTE(aistruole @ 2007 10 26, 15:34) nezinau net ka galvoti del tos planuotos ju keliones, ir slykstu ir skaudu ir visa kita...  dabar jis sako, kad bijojo man pasakyti, buciu nesupratus ar neleidusi, o jis tikrai nieko su ja negalvoja rimto, ji tik drauge, zmogus o ka jus moterys daytumete, kaip elgtumetes tokioje situacijoje?....kaip toliau gyventumete, juk meile pas mus vis dar yra, mes mylime vienas kita... na pries vedybas, tebedraugaujant reiktu issiaiskinti viena dalyka - atsiras kita moteris - paliksiu, neatleisiu, atkersysiu, nudesiu ar panasiai (cia jau nuo temperamento priklauso). Jei manvyras viska leistu, nepavydetu ne kiek - buciau isitikinusi, kad nemyli..
Šypsokis
2007 10 26, 16:28
kice, jau kokia as pati bebuciau konservatyvi, bet is tavo postu galima pamanyt, kad Tamsta su vyru antrankiais susirakine
alter ego
2007 10 26, 16:30
QUOTE(xelA @ 2007 10 26, 17:19) Zinai, kazkaip keista, kad tu savo vyra namiseda pavadinai... Su ana bobelka tai nieko pries buvo po uzsieni trankytis, o su zmona tai jau geriau namie sedet. Negaliu pateisint  Būtent, kelionė vargu ar ką išspręstų, jei vyras nori su kita važiuot, o ne su žmona. Aistruole, o tu realiai esi pabandžius pasinaudot jo patarimu kad su kitu "tikdraugu" kur nors išeit, išvažiuot? Šnekėt tai šneka, bet jei tai būtų realybėj įgyvendinama, įdomu kaip reaguotų? Išvis man regis, kad daug labiau ieškoma šone naujų įspūdžių, aistros, sekso, o ne paprastos draugystės, ypač keliaujant į užsienį dviese.
|
|