Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pelės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ariela
Na va, atejo ruduo ir visos peles i pastatus susigrudo. Kaip efektyviausiai jas galima isnaikinti?

Ir dar. Tos peles man gal ir dzin butu, jei ne tas ju kvapas. Kaip ji panaikinti?

Patarkite.
kendi
reik gero kiatino laugh.gif
Akyra
Pas mus buvo peliu atsirade, tai vyras veterinarijos vaistinej nupirko nuodu, tokios dieles raudonos, kaip plastelinas tabletes. Tai as jas viena po spintele pakisau, kita po virykle ir peles dingo. Bet labai reik ziuret, kad vaikis nepasiektu ir i burnyte neisikistu.
Onora
JO, tos raudonos tabletkos - tai super thumbup.gif
Kuzia
Kažkada kai turėjom pelių ir nepadėjo spąsteliai, buvau nupirkus tokių namelių. Kur viduj klijais patepta. Ten dar galima maisto padėt viduj, kad pelytę priviliot... Nu tai ką, ir pagavom iš karto. Naktį vyras žadina mane "girdi kaip pelė žviegia?". Kur jau ten negirdėsi doh.gif . Žiauriau negu katinai per morčių. Eina sau, šiurpas net prisiminus nururtė blink.gif ... Tai paskui išmetė per balkoną. Brrr...
Ariela
O kai tabletes peles praryja ir nudvesia ar nesmirdi namie?
Akyra
QUOTE (Ariela @ 2004 10 22, 08:01)
O kai tabletes peles praryja ir nudvesia ar nesmirdi namie?

Ka as zinau, siap tai buvo karta daug ju prisiveise, tai tik viena pele radau, kai sofkute atstumem, bet tokia sudziuvusia, tai paemiau su supeliuku ir ismeciau. O siaip tai nieks nesmirdejo, sakau, gal laukan isejo ir padvesiojo laugh.gif
ringa
Nuo tų tablečių pelės gerti užsimano ir varo iš namų gėralo ieškoti biggrin.gif Todėl paprastai jos dvesia ne namie ir nesmirdi.
Mno pelės ant lipnių juistų neina, tablečių bijau dabar, nes katė ar šuo gali suėsti, tai ir dirba katė. Bet dar kažkur viena tikrai krebžda. Reiks katę mažiau šert. Tegu maisto pati susiranda biggrin.gif
Gabri
Rudeni sodyboj is lauko peles labai vidun verziasi. sad.gif Bandem jas gaudyti su klijais (Maximoj visa tuta pirkau) - rezultato jokio. Darbe kai ispurske is san. epidemines ateje, du menesius smirdejo nudvese peles kazkur plysiuose. Parduotuvej maciau nuodus, kuriuos suedus pradeda trukti deguonies ir peles lekia laukan. Jei kas bandysit, parasykit ar teisybe, labai aktualu g.gif
Akyra
QUOTE (Gabri @ 2004 10 22, 08:28)
Rudeni sodyboj is lauko peles labai vidun verziasi. sad.gif Bandem jas gaudyti su klijais (Maximoj visa tuta pirkau) - rezultato jokio. Darbe kai ispurske is san. epidemines ateje, du menesius smirdejo nudvese peles kazkur plysiuose. Parduotuvej maciau nuodus, kuriuos suedus pradeda trukti deguonies ir peles lekia laukan. Jei kas bandysit, parasykit ar teisybe, labai aktualu g.gif

Nuvaryk i veterinarijos vaistine ir paprasyk tu raudonu tableciu, tikrai labai geros, ir peles laukan iseina dvest. Mes gyvenam kaime, tai irgi, kai tik atsala, visos peles tik pirmyn ir varo i namus. Ka ten peles, net ziurke buvo ilindus katino dydzio, ale tu tabletku uzvalge ir dingo thumbup.gif Mas tai visokiu nuodu isbandem. ir grudai kokietai uznuodyti buvo ir kruopos ir dar ten visokie perkunai, nieks nepadejo, kaip lakste tos peles taip ir laksto, net daugintis buvo pradejusios. Tai diedas nuvare i vaistine ir tu tabletku nupirko, tai iskart peles dingo thumbup.gif
Nors ir nera peliu, bet as visvien padedu po spintuke kur, kad kokia netycia atklydusi pele "pasivaisintu" laugh.gif
Kupole
Na, man viena moteriškė sakė, kad pelės ir žiurkės laaaaabai nemėgsta ramunėlių kvapo. Siūlė visur namuose išdėlioti sudžiovintų ramunėlių ir pelės pabėgs. Aš nebandžiau, bet ,jei bijai nuodų (o ypač jei yra mažų vaikų ar gyvūnėlių) siūlau pabandyti. Kas žino, o gal padės.
Akyra
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 22, 13:42)
Na, man viena moteriškė sakė, kad pelės ir žiurkės laaaaabai nemėgsta ramunėlių kvapo. Siūlė visur namuose išdėlioti sudžiovintų ramunėlių ir pelės pabėgs. Aš nebandžiau, bet ,jei bijai nuodų (o ypač jei yra mažų vaikų ar gyvūnėlių) siūlau pabandyti. Kas žino, o gal padės.

Na nezinau, pas man turbut peles kokios veislines g.gif , bo grauzia viska is eiles. Spintukei, kur sudetos vaistazoles (metos, ramuneles, liepziedziai, ciobreliai ir kt.), peles taip prasinese, kad nebuvo nepragrauzto maisiuko, tame tarpe ir ramuneliu.
aifa
Visai gerai jos su sląstukais išsigaudo. Vyras per savaitę visas sugaudė. O buvo marios - po tris per dieną išmesdavo pagavęs. Katė jau tiek išnaglėjo, kad nuo durų nebesutraukia - laukia kol vyras atidaręs pelę išmes. laugh.gif
Gabri
Aciu, reiks eit tableciu ieskot. Pas mus praeita ziema apgriauze folija kepsniams kepti, mot. paketus, polietileno maiselius, patalyne... O kruopu neliete. Keistos.
Kupole
QUOTE (Eurika @ 2004 10 25, 08:21)
Spintukei, kur sudetos vaistazoles (metos, ramuneles, liepziedziai, ciobreliai ir kt.), peles taip prasinese, kad nebuvo nepragrauzto maisiuko, tame tarpe ir ramuneliu.

Ahaaaaa. Reiškia šito metodo daugiau niekam nesiūlysiu
Akyra
QUOTE (Ritaa @ 2004 10 25, 12:55)
Ahaaaaa. Reiškia šito metodo daugiau niekam nesiūlysiu

Perkunas jas zino, tas peles. Mano, gi sakau, kad "veislines", viska griauzia, net bata buvo apgriauzusios, pirstine, o spintoje, vilnoniam megztini lizda pasidariusios, o vaika kaip buvo isgazdinusios, kaip ji pasilenke is spintukes kakavos indelio pasiimt, o ten pele tupi, kaip ji verke nabage, taip issigando, kad ir dabar dar bijo i ta spintuke lysti (peles, turbut irgi) blink.gif Fui, bjaurybes, nekenciu peliu mad.gif
Ambro
Nuo vasaros pradzios su spastukais jau 15 pelyciu pagavom blink.gif Statom ne kasdien, kai prisimenam biggrin.gif Bet girdisi, kad dar yra. Vat vakar net tokia viena nagla pele nuo spintukes numeciau, nes visai nebijo manes stovincios salia mad.gif

O kiek kainuoja tos raudonos tabletkos? Kiek ten tu nuodu, keliems kartams ten?
Šiaurė

Помогает ромашка и мята thumbup.gif
Akyra
QUOTE (viksrelis @ 2004 10 25, 23:50)

O kiek kainuoja tos raudonos tabletkos? Kiek ten tu nuodu, keliems kartams ten?[/color]

Tiksliai neprisimenu, bet apie 7Lt. Ten yra 10vnt. tablietku, kiekviena ipakuota i popierine pakuote. O kuriam laikui uztenka g.gif , gal priklauso kiek pa tavi peliu gyvena. As tai vis padedu po pora ir kas kazkiek laiko patikrinu ar nesuede, jei nera, tai vel padedu. As kazkur pries metus nusipirkau, tai dar tris tablietkas turiu nepraplestas ir dvi padetos pelem, jei uzsimanytu pasivaisinti wink.gif
Linetė
Pas mus vasarą net 9 aukšte pelė apsigyveno, tai man mama davė kažkokių raudonų nuodų, tokios granulės didokos, bet ne tabletės, irgi pirko veterinarinėj vaistinėj, tai padėjau po kriaukle virtuvėje ir po lova kambaryje.Po to išvažiavom į kaimą.Gryžome po dviejų mėn. tai pelės ne kvapo, bet nuodų kiek radau visur išnešiotų, tai siaubas, net vos matomų tokių kruopelių vėliau radau net koridoriuje sad.gif Tai gavau visus namus kapitališkai tvarkyti, viską plauti po kelis kartus, nes baisu buvo, kad vaikas numes soskę ar dar ką nors ir paskui kiš į burną sad.gif Tai dabar sakiau, kad gyvenime nuodų nebedėsiu, nes pelės net su kojom gali išnešioti po butą nuodų gabalėlius sad.gif Todėl atsargiai su nuodais.
Akyra
QUOTE (Ritukas @ 2004 10 26, 17:04)
Pas mus vasarą net 9 aukšte pelė apsigyveno, tai man mama davė kažkokių raudonų nuodų, tokios granulės didokos, bet ne tabletės, irgi pirko veterinarinėj vaistinėj, tai padėjau po kriaukle virtuvėje ir po lova kambaryje.Po to išvažiavom į kaimą.Gryžome po dviejų mėn. tai pelės ne kvapo, bet nuodų kiek radau visur išnešiotų, tai siaubas, net vos matomų tokių kruopelių vėliau radau net koridoriuje sad.gif Tai gavau visus namus kapitališkai tvarkyti, viską plauti po kelis kartus, nes baisu buvo, kad vaikas numes soskę ar dar ką nors ir paskui kiš į burną sad.gif Tai dabar sakiau, kad gyvenime nuodų nebedėsiu, nes pelės net su kojom gali išnešioti po butą nuodų gabalėlius sad.gif Todėl atsargiai su nuodais.

Ir as isbandziau tas granules, bet nepadejo. Kur papyliau ju, ten ir radau, net nepaliestos, o peles toliau spintukese karaliavo. Zodziu, veislines jos pas man ir dar tokios mandros, kad bet ko neisiulysi wink.gif O tu tablietku tai jos neisnesioja, nes jos kaip plastelinas, jos prie vietos pagrauzia ir vsio, tadu lekia laukan dvest thumbup.gif
gretike
QUOTE (Ariela @ 2004 10 20, 07:16)
Na va, atejo ruduo ir visos peles i pastatus susigrudo. Kaip efektyviausiai jas galima isnaikinti?

Ir dar. Tos peles man gal ir dzin butu, jei ne tas ju kvapas. Kaip ji panaikinti?

Patarkite.

vat vat ir aš po savaitės gaudynių šiaip taip pagavau pelę ,kuri jau tokia mandra buvo jauką iš spąstų 15 min bėgyje suėsdavo o į spąstus nepapuola jau netekau kantrybės pati pelę penėt pradėjau o pagaut negaliu.supykusi iš maximos nupirkau kažkokių klijų ir papylusi ant lapo padėjau į spintelę dar sūrio padėjau tai tuoj pat ir prilipo.dabar mano spintelėj niekas nebeš... clap.gif
levrete
sveikutes, pas mus sode tarp laukines ir vidines sienos apsigyveno peles verysad.gif ir grauzia kazka naktimis. visa beda, kad ka tik padarem remonta ir plesti sienu paziuret kur tos peles nenoretume. spastukai ar tabletes siuo atveju netiks, nes nera kaip i siena ikisti, o peles itariu pro pamatus kazkur ilenda i ta siena. girdejau yra kazkokiu i rozete kisamu prietaisu kur bangas skleidzia ir isbaido peles. ar veiksminga? gal kas bandet?
Amalia
QUOTE(levrete @ 2005 09 08, 11:20)
sveikutes, pas mus sode tarp laukines ir vidines sienos apsigyveno peles verysad.gif  ir grauzia kazka naktimis. visa beda, kad ka tik padarem remonta ir plesti sienu paziuret kur tos peles nenoretume. spastukai ar tabletes siuo atveju netiks, nes nera kaip i siena ikisti, o peles itariu pro pamatus kazkur ilenda i ta siena. girdejau yra kazkokiu i rozete kisamu prietaisu kur bangas skleidzia ir isbaido peles. ar veiksminga? gal kas bandet?
*

Pries peles nebandziau, tik pries sunis ir kates (man i geles sisiodavo), pazistamas - pries kiaunes, masinos kabelius grauziancias. Padejo kaip nabasnikui kodylas. Manyciau, ir su pelem tas pats - labiausiai padeda gamintojui ir prekeiviui kisenes prisikimst. Pabandyk gal su katinu (ne kate), nekastruotu - jo sisius visas peles isbaido.Kiek teko girdeti, jie savo valdas "zymi", visus peliu urvus apkrapina. Gal tiesiog smeli su jo sisium apie pamatus apdeliok.Kai sode, ne viduj, issivedintu tas aromatas.
Iks
QUOTE(Akyra @ 2004 10 22, 08:48)
Nuvaryk i veterinarijos vaistine ir paprasyk tu raudonu tableciu, tikrai labai geros, ir peles laukan iseina dvest. Mes gyvenam kaime, tai irgi, kai tik atsala, visos peles tik pirmyn ir varo i namus. Ka ten peles, net ziurke buvo ilindus katino dydzio, ale tu tabletku uzvalge ir dingo  thumbup.gif  Mas tai visokiu nuodu isbandem. ir grudai kokietai uznuodyti buvo ir kruopos ir dar ten visokie perkunai, nieks nepadejo, kaip lakste tos peles taip ir laksto, net daugintis buvo pradejusios. Tai diedas nuvare i vaistine ir tu tabletku nupirko, tai iskart peles dingo  thumbup.gif
Nors ir nera peliu, bet as visvien padedu po spintuke kur, kad kokia netycia atklydusi pele "pasivaisintu"  laugh.gif
*

O kas isgelbes mus? Nuo rudens nesibaigiantis tragibaletas "Spragtukas" su baisiuju pelioniu siautejimu non-stop. Daug visko isbandziau, megindama uzraukti visa tai. Bergzdzios pastangos. I klijus viena [gal toksikomane pasitaike] teikesi ireplioti, po to jie liko tinkami tik apsizioplinusiam seneliui "gaudyti". Pasiskolinau super spastus, senovinius tokius, neva tinkamus net ziurkems ir kitiems gigantiskesniems padarams gaudyti. Vel viena nabage susibaige nuo smalsumo, taciau kitos ne is tolo nejo, nors po egzekucijos spastai buvo gerai isplauti ir pastatyti kitoj vietoj. Rozines nuodingas kruopeles eda, net sonai braska, kiauliskiausiai isbarsto po patalpas, bet nuo ju nestimpa, nors verk. Igijau veterinarijos vaistinej Jeruzalej raudonas tabletes, na, is tiesu panasias i plastelina [kainavo apie 4-5 Lt]. Tiek vilciu i jas dejau; vaistinej reklamavo kaip superines, pacios tipo naudoja, sodyboj ne tik peles, bet ir ziurkes ishvaiko etc, cia - SM - pasiskaiciau irgi puikiu atsiliepimu... Deja. Tabletes nyko viena po kitos, o peles - ne. Kartojau procesa, bet, atrodo, tik nusipelniau savuju peliu simpatiju kaip nuolatine deserto tiekeja. Niekur jos nedingo. Nezinau, gal tu nelegaliu nuomininkiu devynios galybes ... ir as per anksti tikejausi rezultato ... Bjauriausia, kad as [geda man] paniskai tu mikimauzu bijau. Dabar, kai nera iseities, meginu prisijaukinti ta baime, bet labiau jaukinuos pacias peles, atrodo. Negana to, jos nagleja ne dienom, o valandom: anadien vakare uzsikeberiojo ant veikiancio TV ir pradejo sokti kazkokius pilvo sokius. Tai mane visai subaige. scare.gif
ringa
Iš elgesio tavo draugelės galima suprasti, kad pelė pasivaišinus jau buvo essen.gif tai ten priešmirtinis šokis ko gero buvo:P. Mes irgi vargstam, naikinam .Pas mus tokia viena buvo iš kažkur į virtuvę atrėpliojus prieš kelias dienas. Tai katę įsileidom, o pelė žiūri taip naglai, net negalvoja bėgti. Ir buvo suvakarieniauta. Bijojau tik kad katei nieko nebūtų (pelė juk su įdaru), bet nieko. O užvakar pradėjo po virtuvės grindim anos kolegė taip gardžiai kvepėti doh.gif Veterinarijos vaistinėj sakė, kad būna tokie ultragarsiniai aparačiukai. Juos geriausia rudenį pajungti, tai pelės ateina į namus, pabūna, bet joms nepatinka tos bangos, tai išeina, nepasilikę žiemoti. Tik kaina virš 100 Lt g.gif Be to nesinoti to ultragarso, juk ir patys namie gyvenam.
medasta
Tik nuodai...Kitaip neišgaudysi...Reikės labaaai stengtis kitais būdais... Pvz gaudykle biggrin.gif
ringa
QUOTE(medasta @ 2006 02 18, 15:42)
Tik nuodai...Kitaip neišgaudysi...Reikės labaaai stengtis kitais būdais... Pvz gaudykle biggrin.gif
*

biggrin.gif Mano pelės iš spastukų juokiasi, krebžda kaip pasiutę, o į spastukus schmoll.gif Geriausiu atveju teikias nugraužti masalą doh.gif
medasta
Reiškiasi tu ne gaudai, maitini hah.gif
KVN
Turiu ir aš tokią bėdą. Bet pas mane Mikis (kaip mes su vyru peliukus vadinam biggrin.gif ) apsigyveno perdangoj tarp pirmo ir antro aukšto blink.gif ten kur ortakiai kondicionavimo išvedžioti blink.gif Matyt mes jo nematėm, bet vakarais girdim kaip krebžda ir graužia kažką wub.gif Kaip man jį iš ten iškarustyt? Gal kas turėjot tokią bėdą?
ringa
QUOTE(medasta @ 2006 02 22, 21:38)
Reiškiasi tu ne gaudai, maitini hah.gif
*

Tai reiškias unsure.gif smile.gif
Adile
Mes irgi seriam peliukus... Tiksliau mazius, pritrupina visur sausainiuku, barankeliu... kur cia negyvens ir ne baliavos doh.gif Gerai, jei pamatau ir speju viska sutvarkyt, o tai paskui is uz spintos ar sofos traukiu apgrauztukus.
Fainulkos tokie, pilkuciai, meiluciai atrodo, o griauzia garsiausia... I spastus nei is tolo neina, ant kliju irgi nelipo... siusiu vyra tu ypatinguju raudonu tableciu pirkt inamiams pavaisint. Kad jau peliukai nori baliavot, tai mums irgi reikia pasirupint ir maistu atitinkamu biggrin.gif
jurgiuxxx
Pas mus irgi tokia pat problemele buvo su mikimauzais smile.gif ,bet tik rudeni,nors namuose kate gyvena jom tai netrukdis.Bet man tai thumbup.gif klijai padejo jas isgaudyt,nuo 30 jau nebeskaiciavau kiek ju sugavau.Bet man jos ant lentuciu su klijais ir kokiu mesgaliuku pasipuikuodamos lipo.O paskui i peciu,nes ziauriai doh.gif nervindavo cypimas ju.Juokiames sakau namuose peliu krematoriuma turim lotuliukas.gif .
TiTiJu
O siaubas kaip jus su tom slyksciom pelem kovojat...nejaugi ir mes ne taip paprasati ju atsikratysim????? Siaubas kaip as ju bijau, o slykstynes, znokit, net i siuksliu kibira lenda ir maisto likucius tempiasi kazkur, nuo stalo ana kart cebureko likuti nusinese...siaubas kokios jos slykscios, baisios ir t.t Teks ir man i vaistine raudonu tableciu vaziuoti ieskoti, nes kitais ne gyvenimas....Isigytume katina, bet as ir ju bijau, o paskaicius jusu pasakojimus, tie katinai nelabai gaudo peles... verysad.gif Tiesiog nzn...na ziuresim tabletes ar poveiki duos...
Klim
Na aš tai nuodyt bijau, nes jei padvės kur po grindimis, kvapelių bus doh.gif
Kartoną su klijais dedu ten, kur pelės dažniausiai pasirodo, tai limpa ir limpa. Kai katę turėjom, problemos nebuvo - dvi peles sugaudė, daugiau nematėm, nėjo pas mus.
mallena
senajam bute turejom ir mes toki "dziaugsma". Tik tiek, kad zinojom is kur jos eina - o eina vamzdziais , nes tipo takai. Tai ko tik nedarem - ir cementa su stiklu maisem ir su akmenim tas skyles deliojom - zarazos visvien pragrauzdavo. Paskui pabuvojom pas vienus giminaicius kaime, sake jos grauzia viska . Tai jie nuo ziurkiu tvarte visur skyles ir siules makrofleksu (tos geltonos putos) uztaise, ispurske ir sake viskas - neber. Nors atrodo minkstas daiktas, bet joms matyt nepatinka. Taip padarem ir mes. ir nuo tos dienos - peles nei vienos biggrin.gif
Vetrune

pas mus irgi jau tų nelabųjų atsirado, vis girdisi krebžda kur nors. o dar kai sutikau virtuvėj vieną, tai jau juokas neėmė, reik greičiau važiuot tų tablečių bandyt pirkt ir spastelius, gal kartu. kad tik jų kaip nors atsikratyt.
lumpu
atkapsčiau seną temą ax.gif
pas tėvus kaime priestate įsiveisė tokios bjaurybės, pamačius pakraupau blink.gif tai galvoju reikia imtis priemonių, gal tiksliai žinote pavadinimą, kokios tos raudonos tabletės?
gal dar kas nors kokių priemonių žinote?
unsure.gif
Mergelė
QUOTE(lumpu @ 2007 09 10, 16:30)
atkapsčiau seną temą  ax.gif
pas tėvus kaime priestate įsiveisė tokios bjaurybės, pamačius pakraupau  blink.gif  tai galvoju reikia imtis priemonių, gal tiksliai žinote pavadinimą, kokios tos raudonos tabletės?
gal dar kas nors kokių priemonių žinote?
unsure.gif
*

Pas rudenį irgi pribėga kaime į namuką. Jau jaučiasi , kad yra. Tai irgi praverstų nuodai.
kriro
QUOTE(Mergelė @ 2007 09 10, 18:35)
Pas rudenį irgi pribėga kaime į namuką. Jau jaučiasi , kad yra. Tai irgi praverstų nuodai.
*

verysad.gif pas mus irgūi atsirado peliu.. Pirmam aukste pagavom 4 per dvi paras, jau dziaugiausi, kad pagaliau ju nebera, bet... jau antra naktis grauzia tarp pirmo ir antro auksto, pasieniais kazkur.. o antram aukste dar tik ka sudejom laminata, tai siandien ryte ziuriu- pasieniais primetyta isgrauzto po laminatu dedamo tokio pakloto, kazkoks kosmaras. Beje, sako, kad i namus jos ateina ir per stoga.. bet baisiausia tai, kad as ju be proto bijau ir jei tik isgirstu krebzdant, visi miegai islaksto ir visos naktys bemieges..
eisiu pirkt tu raudonu tableciu ir pakrascius makrofleksu siandien uzpurksiu, nes ko gero nera bjauresnio gyvunu nei pale schmoll.gif
wilmusia
Laba, na va, o pas mus dar geriau! Viena siu istoriju heroje nudvese!!! Pries savaite pajutom kvapeli, ir kuo toliau- tuo baisesni. Kampas, kuriame ji smirdi, aiskus, bet neatkapstom, ar po grindim, ar uz sienu. Sienos uzkaltos dailylentem, o po jom senu lentu siena. Dailylenciu pora atkrapstem - bet nieko neradom. Grindu plest irgi nesinori, nes ju cia keli sluoksniai. Gal zinot, kiek laiko toks kvapelis gali issilaikyt? Kuo ji naikint? Tai vienas is musu pagrindiniu kambariu, o ir neuzilgo antras vaikelis pareis....
Nebezinom i kur kreiptis....
Padekit!!!
rarika
Liaudiskas budas isbaidyti peles tai paprastas augalas-kartusis ketis,jis gi pelynas jis gi metelis.
NAJA
Statomes nama , vos apsiltinus stoga vata, aptikome kruvas graziu apvaliu skyluciu - tai peliu darbas.

Visai nenoriu , kad jos gyventu man virs galvos, ar pasoneje. Kaip jas isguiti ar bent jau atbaidyti .

Katyte (kaimynu rekomendacijomis) jau isigijome. Bet vien jos pagalbos neuzteks - as taip speju. gal kas pasidalintu patirtimi naudojant ivairias priemones naikinancias ar atbaidancias peles?
Nuodai netinka, kadangi yra vaikas ir gyvuneliai. O ir siaip peles pririjusios nuodu turi mada padvesti ir smirdeti kur nors tarp dailylenciu ar dar prasciau prieinamame namo kampelyje.
Vikadi
QUOTE(A.JAN. @ 2007 10 12, 14:47)
Statomes nama ,  vos apsiltinus stoga vata, aptikome kruvas graziu apvaliu skyluciu - tai peliu darbas.

Visai nenoriu , kad jos gyventu man virs galvos, ar pasoneje. Kaip jas isguiti ar bent jau atbaidyti .

Katyte (kaimynu rekomendacijomis) jau isigijome. Bet vien jos pagalbos neuzteks - as taip speju. gal kas pasidalintu patirtimi naudojant ivairias priemones naikinancias ar atbaidancias peles?
Nuodai netinka, kadangi yra vaikas ir gyvuneliai. O ir siaip peles pririjusios nuodu turi mada padvesti ir smirdeti kur nors tarp dailylenciu ar dar prasciau prieinamame namo kampelyje.
*

O tai kur jums tos skylutės padarytos, pastogėj?
Pas mus liko keli vatos lapai, tai dabar žiūrim kad irgi išpešiota ir pritampyta po visą namą. Dabar žiūrim kad ir iš apšiltintos pastogės laukinėj pusėj palei pamatus primėtyta vatos gabaliukų, tai mano vyras sako kad paukštukai pešioja viršui, nežinau ar tikrai jie, bet būnant statybose vienas paskraidė po namą. Tai gal pas jus visai ne pelytės smile.gif nors mačiau kad pas jus jau langai sudėti, tai gal ir ne paukštukai smile.gif
emilka
QUOTE(Vikadi @ 2007 10 12, 15:08)
O tai kur jums tos skylutės padarytos, pastogėj?
Pas mus liko keli vatos lapai, tai dabar žiūrim kad irgi išpešiota ir pritampyta po visą namą. Dabar žiūrim kad ir iš apšiltintos pastogės laukinėj pusėj palei pamatus primėtyta vatos gabaliukų, tai mano vyras sako kad paukštukai pešioja viršui, nežinau ar tikrai jie, bet būnant statybose vienas paskraidė po namą. Tai gal pas jus visai ne pelytės smile.gif nors mačiau kad pas jus jau langai sudėti, tai gal ir ne paukštukai smile.gif
*

Senukuose nusipirkai aparaciuka, kuris nekenkia zmonems ir naminiams gyvunams, bet efektyviai atbaido peles, ziurkes, vabzdzius. Aparaciuko uztenka 90 kv. m. patalpai, galima statyti kelis. Kainavo 59 lt. Isijungia i rozete ir skleidzia koki tai garsa, kurio mes negirdime biggrin.gif , as taip sirses atbaidziau. Na ir dar geras budas, nuo peliu (siandien rusyje radau padvesusia) nuo... bado. Negalima palikti niekur jokio maisto tongue.gif, statybinikai daznai kur valgo, ten ir siuksles meta. Pagrindine priezastis maistas. Pelytes jaucia silta vietele ir dar su restoranu ir braunasi.
Tensei
[quote=emilka,2007 10 13, 18:48]
emilika, ar tikrai nekenkia naminiams gyvūnams ? Man irgi širšės ramybės vasarą nedavė, bet bijausi dėl šuns ir kačių.
emilka
[quote=TERRINE,2007 10 13, 18:53]
[quote=emilka,2007 10 13, 18:48]
emilika, ar tikrai nekenkia naminiams gyvūnams ? Man irgi širšės ramybės vasarą nedavė, bet bijausi dėl šuns ir kačių.
*

[/quote]

Tikrai ne, mano kaciuga tai net savo snukuti i ta aparata trina mirksiukas.gif
Tensei
QUOTE(emilka @ 2007 10 13, 19:30)
Tikrai ne, mano kaciuga tai net savo snukuti i ta aparata trina  mirksiukas.gif
*

Na vadinasi bėgsiu ir aš to prietaisiuko pirkti. Beje, kur jo tuose senukuose ieškoti, gal prie gyvūnų prekių ar kur ? Kažkaip niekad dėmesio neatkreipiau. g.gif
emilka
QUOTE(TERRINE @ 2007 10 13, 19:38)
Na vadinasi bėgsiu ir aš to prietaisiuko pirkti. Beje, kur jo tuose senukuose ieškoti, gal prie gyvūnų prekių ar kur ? Kažkaip niekad dėmesio neatkreipiau. g.gif
*

Dabar tiksliai nepasakysiu, bet kazkur tarp visokiu purskalu nuo uodu..
Sindy
Na makroflekso jos nei biski nebijo - pas mus joms atsibodo po durimis landzioti, tai prasigrauze dailu tuneliuka per makrofleksa.. O siandien dar ir lizda su peliukais radau doh.gif tad vyras krematoriuma padare..
Ryt minsim ieskot kliju ir tableciu, nes i spastukus nei viena nelenda...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.