Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuo domisi Jūsų keturmečiai ?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2, 3
jurgle
o maniskis nieko nenori daryti pats laukia kol as uz ji padarysiu unsure.gif nors darzelyje yra labai savarankiskas
sigb
Mamytės, ką keturmečiams atneš senis dovanų? Mūsų senis nesugalvoja blush2.gif Vaikas tai parašė seniui laišką, kad nori dviejų knygučių ir kortų biggrin.gif , bet kai jo tokie nedideli norai, tai mažokai
AgnePagne
QUOTE(sigb @ 2007 12 10, 13:52)
Mamytės, ką keturmečiams atneš senis dovanų? Mūsų senis nesugalvoja  blush2.gif Vaikas tai parašė seniui laišką, kad nori  dviejų knygučių ir kortų  biggrin.gif , bet kai jo tokie nedideli norai, tai mažokai
*

Aš dovanosiu dviratuką ir gauruotas šlepetes. Gal dar kokį multiką nupirksiu. Sesuo atsiunčia iš UK specialų sudėliojamą putplasčio kilimą su piešinukais ir raidėm bei skaičiais, o močiutė tai turbūt kokią mašiną padovanos. Knygų turime užtektinai šiam laikotarpiui, tad nebus perkamos. Ai, tiesa, dar mano krikšto mama dovanos jam milžinišką mašiną. Jergau jergau, kaip nemėgstu didelių žaislų, nes jie užgriozdina viską doh.gif

O kaip čia vaikučiui kortu užreikė? biggrin.gif
camarada
Mes tai nupirkom aprengtą ponį su buteliuku. Nu, baisiai norėjo. Teko susimesti su seneliais ir nupirkti. Taip nupirkom dar CD su filmukais lietuvių kalba.
sigb
QUOTE(AgnePagne @ 2007 12 10, 13:20)
Aš dovanosiu dviratuką ir gauruotas šlepetes. Gal dar kokį multiką nupirksiu. Sesuo atsiunčia iš UK specialų sudėliojamą putplasčio kilimą su piešinukais ir raidėm bei skaičiais, o močiutė tai turbūt kokią mašiną padovanos. Knygų turime užtektinai šiam laikotarpiui, tad nebus perkamos. Ai, tiesa, dar mano krikšto mama dovanos jam milžinišką mašiną. Jergau jergau, kaip nemėgstu didelių žaislų, nes jie užgriozdina viską  doh.gif

O kaip čia vaikučiui kortu užreikė?  biggrin.gif
*

Taigi žaidžia karą ir karusėlę po truputį, o močiutė kortų neturi, tai jei senis atneš, tada tas kortas močiutei nuneš-apie visus pagalvota lotuliukas.gif Buvom sekmadienį pažiūrėti maximoj, tomis nuolaidomis susigundėm biggrin.gif , bet taip nieko gero... Kažkaip atrodo, kad su mergaitėm paprasčiau, bet turbūt kaip jau reiks pirkti mergaitei (nes dabar dar mažytė-6mėn) irgi tas pats bus smile.gif. Koks sunkus tas senelio darbas mirksiukas.gif
AgnePagne
QUOTE(sigb @ 2007 12 10, 19:05)
Taigi žaidžia karą ir karusėlę po truputį, o močiutė kortų neturi, tai jei senis atneš, tada tas kortas močiutei nuneš-apie visus pagalvota lotuliukas.gif Buvom sekmadienį pažiūrėti maximoj, tomis nuolaidomis susigundėm  biggrin.gif , bet taip nieko gero... Kažkaip atrodo, kad su mergaitėm paprasčiau, bet turbūt kaip jau reiks pirkti mergaitei (nes dabar dar mažytė-6mėn) irgi tas pats bus smile.gif. Koks sunkus tas senelio darbas  mirksiukas.gif
*

Oho, jau moka kortomis žaisti? blink.gif blink.gif Man tai čia jau genialumu kvepia. Mes irgi su močiute žaisdavome karuselę. Iki šiol man tai pats mėgstamiausias žaidimas kortomis smile.gif Kiekvieną vasarą važiuodavome į Palangą, pabūdavome pliaže ir lįsdavome miškan. Ten mes ir kortomis, ir laivais, ir begalę kitokių žaidimų žaisdavome. Ot geri laikai buvo..... sad.gif cray.gif
symante
QUOTE(camarada @ 2007 12 10, 14:35)
Mes tai nupirkom aprengtą ponį su buteliuku. Nu, baisiai norėjo. Teko susimesti su seneliais ir nupirkti. Taip nupirkom dar CD su filmukais lietuvių kalba.
*

Maniškė irgi labai nori tokio ponio. Kur pirkot? Kokia kaina? Dar galvoju pirkti knygučių, nes jų niekada negana.
camarada
QUOTE(symante @ 2007 12 10, 23:18)
Maniškė irgi labai nori tokio ponio. Kur pirkot? Kokia kaina? Dar galvoju pirkti knygučių, nes jų niekada negana.
*

Pirkom maximoj. Kainuoja 158 Lt, bet buvo nuolaida, tai mokėjom 110 Lt. Ir mums knygučių niekada negana. doh.gif
Panele+
Musus senelis pirko lelyte, jai drabuziuku. lelytej kedute i masina ir dar ta plastilinini dantista (sena jos svajone) thumbup.gif
Paieskosim dar knyguciu kuriu kaip ir visiem niekada negana cool.gif
kortom maniske ir galetu zaist dienu dienas, bet deje labai plista mazyles rankose jos. doh.gif
ramyra
sunus senelio prase "pianino", tai jau nupirkom toki sintezatoriu savo vargui lotuliukas.gif bet tegu pasidziaugia vaikas, paskui teks laikinai i rusi isnesti, nes greit turesim "gyva" maza atlikeja wub.gif be to cia bus ir gimtadienio dovana. Is smulkesniu: pora pasaku knygeliu, delione su jo megstamais Tomu ir Dzeriu, kiek zinau kriksto mama dovanos koki nors stalo lavinamaji zaidima, nes masinyciu tai jau turim apsciai.....bet jauciu seneliai vis tiek dovanos doh.gif ai dar gaus prenumerata metams "Nykstuko" zurnaliuko.....

kai sunus rase laiska kaledu seneliui, tai paise lape ko noretu...na ta pianina, apelsinu, saldainiu.......ir kazkoki zmogeliuka kampe biggrin.gif kai paklausiau kas cia, sako "brolis" wub.gif oi sirdele pagloste wub.gif
camarada
QUOTE(ramyra @ 2007 12 11, 13:42)

kai sunus rase laiska kaledu seneliui, tai paise lape ko noretu...na ta pianina, apelsinu, saldainiu.......ir kazkoki zmogeliuka kampe  biggrin.gif kai paklausiau kas cia, sako "brolis"  wub.gif oi sirdele pagloste  wub.gif
*

KAip miela wub.gif

O aš kažkaip apie prenumeratą nepagalvojau, nors kiekvieną mėn. perkam Nykštuką. Ot, mama. doh.gif
Aloha
O mano vaikutis tai eina iš proto dėl judriųjų žaidimų, buvimo lauke ir žaidimų su vandeniu.Galėtų visą dieną praleisti vonioje ar prie kriauklės doh.gif
iCute
Del vandens mes irgi labai jau isproteje, pasiimam visus drakonus lotuliukas.gif , is konstruktoriaus pasidarom tilta nuo vieno vonios krasto prie kito, valciu primetam ir thumbup.gif nors ir valanda...Bet mamos arba tevelio dalivavimas bent 10 kartu po 2-3 min butinas doh.gif , nes reik viska mums parodyti, kaip tiltas griuna arba kaip drakonai viens kita gelbeja...

Minetas dantistas mums buvo idomus 3 dienas per 6 menesius rolleyes.gif Kai tik nupirkom, paskui po kokio men, o dar karta visai ne seniai prisimine kad turi, tai pazaide gal pusvalanduka...
symante
QUOTE(camarada @ 2007 12 11, 13:03)
Pirkom maximoj. Kainuoja 158 Lt, bet buvo nuolaida, tai mokėjom 110 Lt. Ir mums knygučių niekada negana.  doh.gif
*

Na va, praziopsojau nuolaida, bet matyt vis tiek reikes nupirkti, nes dukra dabar labai praso parasyti laiskeli Kaledu seniui, kad poniuka nupirktu. Idomu ar ilgai dziaugsis tokiu poniuku? Man jis atrodo kaip zaislas trumpam laikui.
camarada
QUOTE(symante @ 2007 12 11, 17:23)
Na va, praziopsojau nuolaida, bet matyt vis tiek reikes nupirkti, nes dukra dabar labai praso parasyti laiskeli Kaledu seniui, kad poniuka nupirktu. Idomu ar ilgai dziaugsis tokiu poniuku? Man jis atrodo kaip zaislas trumpam laikui.
*

Bent pas mus tai tokie žaisliukai tarnauja ilgai. Laabai ilgai ji su jais žaidžia.
symante
QUOTE(camarada @ 2007 12 11, 21:12)
Bent pas mus tai tokie žaisliukai tarnauja ilgai. Laabai ilgai ji su jais žaidžia.
*

Reiks pabandyt. Maniske ilgai zaidzia su lelem - kudikiais, tai gal ir sis ponis tiks. O tokie poniukiai, kur yra magnetukas ant vienos kojos, labai trumpam dziugino...
camarada
QUOTE(symante @ 2007 12 11, 21:05)
Reiks pabandyt. Maniske ilgai zaidzia su lelem - kudikiais, tai gal ir sis ponis tiks. O tokie poniukiai, kur yra magnetukas ant vienos kojos, labai trumpam dziugino...
*

Net nežinau apie tokius. blush2.gif
saulemeile
sveikutes.Mano sūneliui jau beveik 4.Labai domisi knygutėmis jų jau turime begales ir dar labai patinka paskutiniu laiku gyvūnai smile.gif Pilni namai jo gyvūnų ir viskas kas su jai susije............o kalėdų senelio paprašė didelio STOVINČIO gyvūno leopardo arba žirafos biggrin.gif gal kartais kuri nors matete kokioje nors parduotuveje toki žaisla g.gif svarbiausia jam kad stovetų..........gulinčiu dideliu leopardu mačiau daug bet va stovincių tai nelabai....... g.gif
Aloha
QUOTE(saulemeile @ 2007 12 12, 13:03)
sveikutes.Mano sūneliui jau beveik 4.Labai domisi knygutėmis jų jau turime begales ir dar labai patinka paskutiniu laiku gyvūnai  smile.gif Pilni namai jo gyvūnų ir viskas kas su jai susije............o kalėdų senelio paprašė didelio STOVINČIO gyvūno leopardo arba žirafos biggrin.gif  gal kartais kuri nors matete kokioje nors parduotuveje toki žaisla g.gif svarbiausia jam kad stovetų..........gulinčiu dideliu leopardu mačiau daug bet va stovincių tai nelabai....... g.gif
*

o jis nori didelių?
saulemeile
Taip nori didelio stovincio ziaslo smile.gif
sigb
QUOTE(AgnePagne @ 2007 12 10, 18:17)
Oho, jau moka kortomis žaisti?  blink.gif  blink.gif Man tai čia jau genialumu kvepia. Mes irgi su močiute žaisdavome karuselę. Iki šiol man tai pats mėgstamiausias žaidimas kortomis smile.gif Kiekvieną vasarą važiuodavome į Palangą, pabūdavome pliaže ir lįsdavome miškan. Ten mes ir kortomis, ir laivais, ir begalę kitokių žaidimų žaisdavome. Ot geri laikai buvo..... sad.gif  cray.gif
*

Dar baisiai šaškėm patinka žaisti, moka ir šachmatais, bet aš nemoku, tai negaliu vaikui kompanijos palaikyti blush2.gif Jis gi jau ir skaito, atlieka sudėties ir atimties veiksmus thumbup.gif , bet labai bijau, kad kai ateis laikas į mokyklą, tai praeis jam visas genialumas biggrin.gif KAžkaip man atrodo viską per anksti jis pradėjo daryti biggrin.gif. Šiaip planuoju leisti į mokyklą 6,5 m.
Papildyta:
QUOTE(ramyra @ 2007 12 11, 14:42)

kai sunus rase laiska kaledu seneliui, tai paise lape ko noretu...na ta pianina, apelsinu, saldainiu.......ir kazkoki zmogeliuka kampe  biggrin.gif kai paklausiau kas cia, sako "brolis"  wub.gif oi sirdele pagloste  wub.gif
*

Tikrai kaip miela wub.gif Mūsų brolis irgi sesės labai laukė-kiekvieną vakarą kalbėdavo su pilvuku, net gėles skindavo -čia mamai, o čia sesei. ir dabar labai myli sesę, nors kokių porą savaičių, tai buvo sunkios, pirmomis dienomis turėjau du leliukus lotuliukas.gif , bet paskui greitai atsibodo
AgnePagne
[quote=sigb,2007 12 13, 16:37]
Dar baisiai šaškėm patinka žaisti, moka ir šachmatais, bet aš nemoku, tai negaliu vaikui kompanijos palaikyti blush2.gif Jis gi jau ir skaito, atlieka sudėties ir atimties veiksmus thumbup.gif , bet labai bijau, kad kai ateis laikas į mokyklą, tai praeis jam visas genialumas biggrin.gif KAžkaip man atrodo viską per anksti jis pradėjo daryti biggrin.gif. Šiaip planuoju leisti į mokyklą 6,5 m.

blink.gif Ęia tai bent blink.gif Maniškis vienturtėlis mamos sūnelis tai tik darželyje viską moka, kai šalia mamos nėra. Namie jis nieko nemoka, viską jam reikia paduoti, padaryti doh.gif O taviškis tai prosto genijus lotuliukas.gif
ramyra
QUOTE(sigb @ 2007 12 13, 14:37)
Tikrai kaip miela  wub.gif Mūsų brolis irgi sesės labai laukė-kiekvieną vakarą kalbėdavo su pilvuku, net gėles skindavo -čia mamai, o čia sesei. ir dabar labai myli sesę, nors kokių porą savaičių, tai buvo sunkios, pirmomis dienomis turėjau du leliukus lotuliukas.gif , bet paskui greitai atsibodo
*

tai as jau nusiteikus tam biggrin.gif
lauryzi
QUOTE(Liutaure @ 2007 10 14, 00:47)
Turiu savo  wub.gif keturmete, kadangi auginam maza broli, tai visi (isskyrus tete) esam namie. Nuo mazens taip jau ipratom, kad as su dukrele zaidziu visokius zaidimus, viena ji nezaidzia isvis  g.gif , zaislu turim visokiu ir daug, bet pavyzdziui nusiperkam nauja tai sako "einam zaist", o as jau puolu koki darbeli nuveikt, galvoju, gal susidomes nors pusvalandziui, bet ne, sako noriu zaist su tavim ir viskas. Ir jau ryte, kai kava geriu atnesa lelytes kelias ir duoda man primygtinai ir jau turiu "persijungt" i leliu gyvenimus ir taip visa dienele. Zaidimai daugiausia pokalbiu tipo, bet tas pagrindinis sneketojas ir veikejas esu as, o ji daugiau nori likti antram plane ar net stebetoja, tai ir zaidziam taip visada, isskyrus kai esam lauke ar yra tete, aisku ir valgyt paruosiu pribegdama ir mazaji pamaitinu bet daugiau nieko, net kai mazyli maitinu is karto i rankas ibruka zaidimo veikejus  cool.gif , tai as ir nezinau g.gif , kartais tiesog sakau, kad noriu su tavim kalbetis kaip su dukryte, o ne drauge kokioj parduotuvej (zaidimas) ir t.t , kartais kvieciu "padeti"virtuvej, namu ruosoj, taip ir pabendraut, bet nesidomi, raides mokintis greit nusibosta, knygeliu nelabai skaitom, tik vakare, spalvint nespalvina, kai kartu tai taip, zodziu gyvenam zaidime  rolleyes.gif tai ir nezinau, kuom dar sudomint daugiau...
mano pazistamos sako, pati ipratinai tai ir zaisk, o as ir zaidziu, nes nenoriu sirdeles uzgaut, bet kartais tas veiksmas vyksta kokia trisdesimt kartu is eiles  doh.gif
siaip yra jautri, gera, judri mergaite, parasykit prasau ka jusiskiai panasaus amziaus veikia ?
beje su tete zaidzia biski kitaip, daugiau pati rodo iniciatyvos
Papildyta:
papildysiu : televizorius nelabai, o kompiuterio zaidimai visai nedomina (ir gerai), na gal koki DVD filmuka gal pusvalandi ir ta nori kad kartu ziuretume  mirksiukas.gif
*

Oho kokia prisirisusi dukryte blink.gif neissivaizduoju jei ir maniskiai tokie butu, ar as speciau pietus pagaminti, kambarius tvarkyti, lyginti ir t.t. Maniskiai patys uzsiima, o vakare, kai grizta tetukas - visi kartu pazaidziam thumbup.gif
sigb
[quote=AgnePagne,2007 12 13, 16:25]
Namie jis nieko nemoka, viską jam reikia paduoti, padaryti doh.gif

Aš irgi dar ir pamaitinu kartais, ir aprengiu blush2.gif Jau kitą kartą supykstu, bet ir vėl... bet prisižadėjau sau ir jam pasakiau, kad kai sueis 5 metukai daugiau nebemaitinsiu ir neberengsiu
Astyte
Mano beveik 4 metu zmogutis labai megsta skaityti Donaldukus, deti puzzle, ziureti animacinius ir vaikiskus filmukus, zaisti su masinytem ir ne tik...Kartais pasako, einam zaisti drauge, o kartais uzsizaidzia ir vienas 4u.gif
Ivonadaniel
smile.gif Mano mėgsta žaisti su mašinėlėmis,ir su indeliais gaminti maistą.
jurgixe
mano greitai busianti keturmetė tai moka ir viena randa kuo užsiimti.tai lėles rengia,tai puzles dėlioja.paskutiniu metu rado labai gerą užsiėmimą.ji kaip ir didesnieji pradėjo taupyt pinigėlius.na jai dar aišku pakanka geležinių(centinių).tai dabar mėgsta dažnai juos skaičiuoti kiek jau turi prisitaupius.
RUTTA
Na o mano mazasis vyrukas labai megsta zaisti su traukinukais smile.gif O paskutiniu metu, tai pamises del animacinio filmo RATAI. zaidzia tik su tom masinytem ir kur pamato ka su jom butinai reikia biggrin.gif
twins2
Mano sūnus labai mėgsta žaisti su mašinų modeliukais, piešia,spalvina knygeles, filmukai RATAI,BOLTAS,ir visi toki žanro labai jau jam patinka, dukra labai žaidžia su minkštais šuniukais,ir kitais gyvuneliais, lelem, bet ne barbem, labiau patinka leliukai tokie,žaidžia namais,būna mama.Labai myli žirgus, net keista, bet "alpsta" del žirgų,sake, kaip užaugs pirks žirgą. Taigi filmų daug jai patinka, bet labiausiai SIMARONO ŽIRGAS. O kai leidžiu pažaist kompiuteriniais žaidimais tai viskas............daugiau tada nieko nereik biggrin.gif
Liutaure
Aciu, kad pasidalijot savo patirtim....galiu ir as pasakyti kaip sekasi....
mazajam jau greit 2, tai situacija pasikeite, dalis tu zaidimu kuriuos turejau zaisti as tai dabar zaidziama su broliu, bet musu zaidimai isliko, kur broliui vietos ner....o siaip tu pomegiu nauju neatsirado....zaisti, siusti ir dvd
padariau tokia isvada... kaip ipratinsi taip ir nores vaikutis.... cool.gif mazojo nepratinu kartu zaisti, jis pats veiklus 4u.gif
VeroniQ
Daug zaidzia maisnytem. kartais ka nors nuspalvina, nupiesia. Padelioja. Vartom zurnaliukus , zaidziam ivairius stalo zaidimus, net skirtus suaugusiems. Dviratuko gerbejas ir zaidimu lauke smile.gif
Aidola
As su savo pirmu vaiku galima sakyti prasedejau ant zemes ir prazaidziau iki dvieju metu, kol sulaukeme sesutes. Veliau tiek laiko nebeturejau, tai teti lauzdavo. Jau buvome prisipratine, oj oj oj. Taip pat i darzeli nevedeme. Atrode, pats nieko vienas nenori daryti. Bet nuo kokiu 3.5 metu pastebejau, kad daugiau pabuna vienas, pasakas kazkokias panoseje murmedamas, zaidzia. Dabar labai patinka statyti is lego kaladeliu, piesti - pasiteisino labai magnetine -piesimo lenta, karpo, klijuoja - duodu senus zurnalus, lipdo, megsta uzduociu knygeles, siaip megsta vienas vartyti knygas, zaidzia kartu su sese su indeliais ir virtuvele - turime prisirinke kastonu, mozaikas padaudoja, nuo kinderiu likusius plasmasinius kiausinius, tai verda, kepa ilgiausiai, o jei vandens dar gauna... Vakare ziuri senaja animacija, o jei reikia ka svarbaus pasidaryti ir diena ijungiu. Jau ir sese priima i savo zaidimus, tik mazoji tokia kenkeja doh.gif
***JANINA***
mano bernužėlis tai pakvaišes del traktoriuku,nes tėvelis ūkininkauja tai ir vaikutis kartu viskuo domisi.daug padeda namu ruošoj, labai patinka dėti puzles,spalvoti knygutes,konstruoti konsruktorius,piešti,žiurėti filmukus,o ypač filmus apie gyvunus.geriausias laikas vasara kai gali visa diena žaisti smėlio dežeje,važinėti dviračiu.
-simona-
Dukrytė dabar labai mėgsta žaisti namus. Ji mamytė, o lėlės, meškiukai-vaikai. rengia juos, daro valgyt ( turi virtuvėlę), migdo. Eina pas gydytoją ( aš ax.gif ). dar mėgsta užduotis, kur reikia sujungti taškelius, patinka rašyti raidelias, kurias moka smile.gif ir beabejo viena iš mėsgtamiausių veiklų - dainuoti thumbup.gif klauso telebimbam, džimbos vaikai, eglę jurgaitytę biggrin.gif
nirce
mano kiskiui labai patinka delioti deliones,piesti,sokti,dainuoti,zaidzia su masynelem,kareiveliais.O kai silti orai,tai kiemas,kiemas,kiemas... pasikapsto smelio dezej,su dviraciu ar paspirtuku pasivazineja.O buna kad uzeina tinginiukas,tada nori tik ziureti filmukus.
lagita
o manasis mažius mėgsta vartyti knygas, dainuoti, fantazuoti... kai šilta iš kiemo neprisišauksi namo, išmoko su dviratuku važinėt, aišku šonuose dar 2ratukai 4u.gif
beja kaip išmokinti mažių piešti.. blush2.gif jis liepia man piešti pats tai papeskelioja ir tiek.. darželį sakė irgi neima pieštukų...nebent kas padeda piešti tada jo g.gif ir knygutes spalivinimo perkam ir lapus ir pieštukus ir flomasterius nu bet nepiešia blink.gif
SSandrute
manajam labai patinka smelis.sedi visa diena ir kapstosi. dar patinka su teciu dviraciais vazineti.toli nuvaziuoja,nuo centro iki lampedziu,issimaudo ir atgal. blink.gif man paciai tiek butu per toli. priedo jau 3metu tik su dviem ratukais jau vazineja
INDIERA
maniskis tai domisi kompu, filmukais,o ant smelio pazaidzia bet nedaug. doh.gif
besika
maniskis nuo 4 iki dabar-dabar-jam 6.2metu laabai megsta zaisti tik su mazom masinytem-modeliukais,jokios didesnes,as su distanciniais-1dienai.modeliukai-be galo jam rupi-ir namie ir darzeli.darzeli lanko nuo 2.5metu ir labai thumbup.gif
na,dar pasineses nerealiai ant ZAIBO MAKVYNO IR ZMOGAUS VORO.Jau 6metu nlb ka aprenksi....nenori nieko kito,nesioti...
tai pas mus taip-golfai,dzemperiai,maikutes-ZAIBO MAKVYNO,dzinsai-tik MAKVYNO arba ZMOGAUS VORO,kojines ir kepure-VORO,BASUTES IR KEDAI-SU ZMOGUM VORU... doh.gif o dar ir indai-lekstes,dubenelis,puodukas-ZAIBO MAKVYNO,ir dar didziausia ir megstamiausia lekste-su ZMOGUM VORU...-pridovanojo lotuliukas.gif
o siaip dar labai megsta piesti ilgus piesinius(t.y.suklijuoja 3-5lapus popieriaus,ir piesia-kara arba lenktynias.na,kompiuteriniai zaidimai tai ribojami,bet nlb ir verziasi prie to kompo.
Ginara
o maniskis vienas beveik nezaidzia ( greit bus 5m).Duoda man masinyte ar minksta zaisliuka ir turiu as buti dinozauras, kaciukas ar masiniukas.Jis pasiima kita personaza ir kalbame kalbame, bet daugiausiai jis man sako, ka turiu sakyti, ko klausti smile.gif.Grizta is darzelio ir...mamyte zaidziam biggrin.gif
agnyteee
o mano vyrukui irgi tik mazos masinytes doh.gif dideles masinos stovi surikiuotos kampe, neidomu jam, o mazytes masinytes ir i lova susideda, buna vakare iskaustai viska, o ryte pakeli kaldra o ten visas masinu arsenalas doh.gif doh.gif doh.gif ir kaip jam sonu nenuspaudzia g.gif O siaip tai labai megsta piesti, spalvinti knygutes, megsta klausyti pasakeliu. Pries gera menesi ismoko vazinet su dviraciu (dviem ratais), tai is kiemo sunku parsivesti, o ir gryzes is darzelio nespeja nusirengti ir mama vaziuojam pasivazinet doh.gif
O va prie kompo tai mes jam neleidziam, o jis kazkaip ir nesipraso nes zino kad tabu. Sakom spes dar prisisedeti cool.gif
Vaidė
keturmete dukryte domisi knygutemis, megsta spalvinti, piesti, spresti uzduoteles pagal amziu skirtose knygelese, patinka puostis karoliukais, apyrankemis (megsta pati juos verti), burbulus pusti dar patinka (visada parduotuveje ju praso biggrin.gif ). Pora menesiu buvo uzejusi manija zaisliukams, kurie su sparnais (visokie drugeliai, bites, poniai, vienaragiai...) Na ir aisku, kompiuteriniai zaidimai... doh.gif
Ginara
maniskis ne nenutuokia, kad yra kompiuteriniai zaidimai smile.gif
armanlila
Maniskis labai domisi masinytėm, labai patinka vairuoti. nepraeina nei pro viena ventiliatoriu, na bet koki irengima, kur matosi koksnors ventiliatorius. Na ir mėgstamiausias uzsiėmimas- skalbti su skalbimo masina. Turi ir zaisline, kartais pasiima paprasta kibiriuka ir ten yra tipo skalbianke ir ji suka. Na, zodziu patinka viska sukti ir kas sukasi.
O is kitokiu uzsiemimu, tai dar patinka sokti, skaiciuoti, eilėrascius mokintis.
jekaterina.s
mes dar su kompiuteriu zaisti neleidziame, spes dar ateityje smile.gif , o siaip megstamiausi zaislai masinytes, gali kiauras dienas burbti, aisku labai megsta duotis kieme - begioja, kamuoli spardo ir mus pajungia i futbolo zaidima, dar megsta skaiciuoti, pazysta skaicius. su piesimu mes labai jau trumpai uztrunkame doh.gif rolleyes.gif nebent jau as piesiu pagal jo uzsakyma - ka praso, spalvina irgi trumpokai ax.gif , o dar mums labai labai patinka tarybiniai senosios animacijos lietuviskai igarsinti multikai smile.gif
Liutaure
Kai pradejau sia tema tai manajai buvo 4, dabar jau katik 6 suejo.... niekuo perdaug manoji nesusidomejo, palyginus, kaip va kitos mamaos rase....tai lauke kai silta tai iki nukritimo su vaikais, o va namie vel tas pats, nieko, nieko nieko...tai pareinam is kur pusdieni nebuve pirma sklausiamas, ka man veikti ? sakau gyvenk biggrin.gif
siaip sunku budavo lyg ir kaltas jausdavais, kad va neuzimi, bet kai jau praejo riba tai buvo pasakyta arba padarai koki darbeli ir mamai padedi arba veiki ka nori
Lotyna*
Maniskis, jei silta, zaidzia lauke ... O namie ziuri animacinius filmukus, zaidzia su masinytem .. rolleyes.gif
davija
Maniškė tai niekaip filmukų neatsižiūri, nuo metų kai pradėjo teletabius žiūrėt, tai iki dabar multikai jai gėris doh.gif ir svarbiausia, kai įsimyli kokį animacinį filmą tai per dieną žiūri kokius tris - keturis kartus ir taip kelias savaites (dabar įsimylėjusi Karolainą (man net ten biški siaubiakas) ir Karvių misiją).
Truputį mėgsta žaist su lėlėm (barbę su kenu randu visad nurengtus ir vieną ant kito sudėtus blink.gif ), labai mėgsta parduotuvėm ir mokyklom su sese žaist, ir be galo mėgsta stalo žaidimus bigsmile.gif piešimas, lipdymas ne itin traukia...
Cia Liepa
mergaite ziuri filmukus makvyna, pinoki, krokodila gena su cheburaska, megsta plaukioti baseine, zaisti su virtuvele, virti kava ir elgtis kaip mama...tai pat buvo nuejusi iki muzikos pamokeles, isbande kendo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.