[quote=mmergyte,2007 11 18, 23:15]
Skaniai atrodo, patiko padazas
MMERGYTE, padaryk kada kasytes ir įdėk fotoreportažą. Labai maga pamatyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 20, 09:56)
MMERGYTE, padaryk kada kasytes ir įdėk fotoreportažą. Labai maga pamatyti
kai jau darysiu parodysiu,ale kol kas to planuose nera dabar sedziu ir galvoju ka siandien gamint nu nieks i galva neateina
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 20, 11:06)
kai jau darysiu parodysiu,ale kol kas to planuose nera dabar sedziu ir galvoju ka siandien gamint nu nieks i galva neateina
nu va matai: kasytes gamink
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 20, 10:17)
nu va matai: kasytes gamink
kad krutineliu neturiu siuo metu reiks eit uosvienes klaust mazu turi jei ir turi neduos
QUOTE(mmergyte @ 2007 11 20, 11:24)
kad krutineliu neturiu siuo metu reiks eit uosvienes klaust mazu turi jei ir turi neduos
ot anyta vištos skupicela
noreciau tokio pusryciams
Vakar gaminau Elenos sraiges...
nežinau kas ne taip, bet labai sausa mėsa gavosi..
dabar bandysiu 6663 skrandukus gaminti...
6663 o yra skirumas kokiame aluje laikyti?? tamsiame ar šviesiame??
nežinau kas ne taip, bet labai sausa mėsa gavosi..
dabar bandysiu 6663 skrandukus gaminti...
6663 o yra skirumas kokiame aluje laikyti?? tamsiame ar šviesiame??
beje alų pilti ar ne į troškintuvą troškinant skrandukus???
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 20, 12:00)
noreciau tokio pusryciams
Ar ne per didelis jis pusryciams?
As irgi noreciau, bet saldaus - su varske ir cukraus pudra
MMMMMMMMMMMMMMMMMmm,su varske ir as noreciau ir su razinomis...