Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
lipdom, kepam, šlifuojam ir rodomės toliau
va ir nauji namuciai
Valio! Įkurtuvės!
reikia ir Šampaniuko įkurtuvėms
vajetau merginos,kokios vaises
as tai noriu palinket visoms graziu darbeliu,smagiu ideju, ir jei galeciau visoms padovanociau po didele deze laiko
rodau dar viena darbeli
O-pa-pa, tiesiog FANTASTIŠKA
O-pa-pa..nu, grožis tai nerealus
Bandžiau savaitgalį lipdyti, tai susidūriau su bėda - norėjau šviesaus pakabuko, ėmiau daug baltos ir šiek tiek melsvos bei juodos. Kai nulipdžiau, buvo dar šviesokas, nors spalvos, kai persimaišė, tai patamsėjo. Bet, kai iškepiau, tai baltos beveik visai neliko Ir dar, merginos, norėjau paklausti, jūs lipdot su SOFT ar su paprastu? Pas mane SOFT... labai jau jis minkštas QUOTE(Lelijja @ 2007 10 16, 00:04) O kokia cia atlikimo technika, tikriausiai jau formeles turi ane? Papildyta: ...ir dar, o kaip ta rozyte yra nupiesta? Svelnumas neisspasakotas neturiu as formeliu,issikerpu is popieriaus formele ir pagal ja darau staciakampius Rozes is dekupazinio popieriaus "pridecoupazintos" Papildyta: QUOTE(As O-pa-pa..nu, grožis tai nerealus Bandžiau savaitgalį lipdyti, tai susidūriau su bėda - norėjau šviesaus pakabuko, ėmiau daug baltos ir šiek tiek melsvos bei juodos. Kai nulipdžiau, buvo dar šviesokas, nors spalvos, kai persimaišė, tai patamsėjo. Bet, kai iškepiau, tai baltos beveik visai neliko Ir dar, merginos, norėjau paklausti, jūs lipdot su SOFT ar su paprastu? Pas mane SOFT... labai jau jis minkštas aciu nu jio,jau kai maisai balta su kita spalva tai baltos nesitikek kad dauk liks QUOTE(As O-pa-pa..nu, grožis tai nerealus Bandžiau savaitgalį lipdyti, tai susidūriau su bėda - norėjau šviesaus pakabuko, ėmiau daug baltos ir šiek tiek melsvos bei juodos. Kai nulipdžiau, buvo dar šviesokas, nors spalvos, kai persimaišė, tai patamsėjo. Bet, kai iškepiau, tai baltos beveik visai neliko Ir dar, merginos, norėjau paklausti, jūs lipdot su SOFT ar su paprastu? Pas mane SOFT... labai jau jis minkštas gal kepei per didelėje temperatūroje?
o-pa-pa, labai gražus komplektėlis
o-pa-pa nu nerealiai gražu
As vakar pabandžiau dekupažinti, sesuo nupiešė katiną tušinuku ant lapo ir gavosi, tik akys neatsispaudė, bet šiaip nerealiai, ir dar turiu viena idėja. pas mane gražios apvalios duru rankenos, tai sumasciau su ispaudais pakabuka pasidaryti QUOTE(Jutare @ 2007 10 16, 01:06) aciu QUOTE(Kentaure @ 2007 10 16, 09:02) o-pa-pa nu nerealiai gražu As vakar pabandžiau dekupažinti, sesuo nupiešė katiną tušinuku ant lapo ir gavosi, tik akys neatsispaudė, bet šiaip nerealiai, ir dar turiu viena idėja. pas mane gražios apvalios duru rankenos, tai sumasciau su ispaudais pakabuka pasidaryti aciu
O-pa-pa, labai patiko , namiskaisi is pradziu nesuprato, kad tai mano darbas.
o siaip siandien daviau sesei nurodyma nupirkti tikro Fimo lako, o ne to sh, nes diena panesiojau papuosaliukus ir aplipo kazko O siaip sedziu darbe su apyranke savo ir auskariukais, ir jauciuosi puikiai Beje Merginos vilnietes kur vielos galima nusipirkti? vis klausiu ir niekas tiksliai nenupasakoja, Neradau as nei to Sheteling Zirmunuose, nei Zaliosios stoteles. O vielos tikrai reikia. beje maciau vienam forume Jutare minejai, kad perki senukuose viela? kokia viela? As VLN Ukmerges senukuose radau, bet ji man ziauriai stora pasirode geltona buvo raudona ir violetine.
Jutare, tai matyt kazka ne taip supratau
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 16, 11:49) kaip suprantu nelabai turi laiko po parduotuves lakstyt,bet paprasyk seses ar kokios drauges kad vielutes pasidairytu siuvimo reikmenu parduotuvese.Kai kurios prekiauja gutermanio produkcija, o jie turi ir vielutes triju storiu berods
Sveikutes
Nelabai kas gavosi:( pirkau balto ir juodo...iskepus balta pasidare rusva QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 15, 19:57) rodau dar viena darbeli labai labai grazus QUOTE(Kentaure @ 2007 10 16, 09:38) beje Merginos vilnietes kur vielos galima nusipirkti? vis klausiu ir niekas tiksliai nenupasakoja, Neradau as nei to Sheteling Zirmunuose, nei Zaliosios stoteles. O vielos tikrai reikia. taigi uz Zirmunu dideles Rimi yra zalia stotele, o salia ir Sheteling, taip pat ir Thomas philips QUOTE(Seva @ 2007 10 16, 15:12) Sveikutes Nelabai kas gavosi:( pirkau balto ir juodo...iskepus balta pasidare rusva jeigu balta pakeitė spalvą, yra du variantai - arba perkepei, arba per aukšta temperatūra buvo Lauksim pasirodant su darbeliais, svarbu, kad noras nedingo
Kunigunda, aciu , o gal gali aiškiau. buvau ten daviausi visur, matyt esu žiopla, bet nei to nei to neradau. galvojau, kad radau uzejau sako neee nieko tokio neturim.
o-pa-pa, tai daviau nurodyma sesei, bet nzn kada gausiu vielute ir laka QUOTE(Jutare @ 2007 10 16, 15:19) jeigu balta pakeitė spalvą, yra du variantai - arba perkepei, arba per aukšta temperatūra buvo Lauksim pasirodant su darbeliais, svarbu, kad noras nedingo Taip ir pagalvojau O darbiukais butinai pasidziaugsiu, kai pabaigsiu QUOTE(Kentaure @ 2007 10 16, 14:20) Kunigunda, aciu , o gal gali aiškiau. buvau ten daviausi visur, matyt esu žiopla, bet nei to nei to neradau. galvojau, kad radau uzejau sako neee nieko tokio neturim. o-pa-pa, tai daviau nurodyma sesei, bet nzn kada gausiu vielute ir laka
Kunigunda taip zinau.
Gerai, kad kaimynai gaisrines neiskviete
QUOTE(Seva @ 2007 10 16, 16:28) Taip ir pagalvojau O darbiukais butinai pasidziaugsiu, kai pabaigsiu pas mane irgi orkaite be termometro,tai as is senuku nusipirkau termometra,kaina berods 21 ar 22 litukai.Ir labai dziaugiuosi Papildyta: QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 16, 16:15) labai labai grazus labai aciu QUOTE(Kentaure @ 2007 10 16, 10:38) Beje Merginos vilnietes kur vielos galima nusipirkti? vis klausiu ir niekas tiksliai nenupasakoja, Neradau as nei to Sheteling Zirmunuose, nei Zaliosios stoteles. O vielos tikrai reikia. O ką Kentaure nori su ta viela daryti? Iš jos ką nors lankstysi, ar ant jos vieną pakabuką pakabinsi ir "ant kaklo"? Jei 2 variantas, tai man labiau patinka nusipirkti gatavą, pvz va tokį Jų būna Ūlos parduotuvėje
o-pa-pa labai gražus rinkinukas
Smilga246 o kokios kainos tos parduotuves, kur linkas? Panasiai kaip ir kitose parduotuvese?
QUOTE(Kentaure @ 2007 10 16, 14:53) tai va isivaizduok stovi prie banginio Senuku duru-priesais matai Rimi, tai uz tos Rimi ir yra Zalia stotele. Reikia eiti ta puse Rimi kur iejimas i Jysk -tiesiog praeini Jysk ,tada rimi sandeliai ir tokia ala gatvele -ten pamatysi zalia stotele, o priesais zalia stotele bus dar vienas pastatas, tai tame pastate yra shetelingas -tik iejimas no didziosios gatves puses.
Kunigunda labai aciu, tikrai supratau
Smilga, aciu, bet man vielos reikia lanstymui. O Uloj buvau, nezinau kazkaip pagal rankdarbiai.com ten pasirode brangu, viskas parduodama gramais. QUOTE(Kentaure @ 2007 10 17, 07:12) Kunigunda labai aciu, tikrai supratau Smilga, aciu, bet man vielos reikia lanstymui. O Uloj buvau, nezinau kazkaip pagal rankdarbiai.com ten pasirode brangu, viskas parduodama gramais. Tai Uloj sidabrine vielute, o ne pasidabruota, tai ir kaina didesne. QUOTE(Kentaure @ 2007 10 17, 07:12) Kunigunda labai aciu, tikrai supratau Puiku, dekui vakare idesiu savo kurinelius
Jutaryt noriu paklausti
QUOTE(Jutare @ 2007 10 17, 16:46) pas mus, žinok, nemačiau teisybe pasakius net nezinau kokios reikia QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 17, 15:53) teisybe pasakius net nezinau kokios reikia na, jei tiktų storoka, tai Kleve anksčiau mačiau. Jie dabar lyg į Smėlynės gatvę išsikėlė, prie pervažos QUOTE(Jutare @ 2007 10 17, 16:55) na, jei tiktų storoka, tai Kleve anksčiau mačiau. Jie dabar lyg į Smėlynės gatvę išsikėlė, prie pervažos aciu tau uz informacija niu jeigu nieko neprikonstruosiu tadum vel kreipsiuos Siandien ilindau i lelyciu temele,ir padariau didziule klaida QUOTE(o-pa-pa @ 2007 10 17, 16:03) aciu tau uz informacija niu jeigu nieko neprikonstruosiu tadum vel kreipsiuos Siandien ilindau i lelyciu temele,ir padariau didziule klaida nėr už ką, jeigu nerasi - sakyk. Ieškosiu pas save Neeee, aš pas lėlytes nelendu....bijau.....
Nu va, pagaliau idesiu savo kurinelius
Tik dedu nuorodas, nes nelabai yra kada jas mazinti 1. dekoracija dezutei-smagu, kad iskepe labai pakeite spalva-dabar ji bent jau panasi i naturalia roziu lapu spalva 2. Zvakide Kadangi bandziau daryti su baltu ir zydru serksnu bei kepti -tai realiai ir nesimato tikrosios namuku spalvos, kuri turetu buti metalic saphire bleu-serksnas taip pat nesigavo-tai apipuskiau viska dirbtiniu sniegu, nuo praeitu metu, bet kazkoks skystalas likes
Jetau kaip grazu, o kaip pavydziu jums visoms, kad turit laiko kada tai daryti
kunigunda, nugi labai pasistengei
QUOTE(Brudi @ 2007 10 17, 20:49) Jetau kaip grazu, o kaip pavydziu jums visoms, kad turit laiko kada tai daryti malonu, kad patiko o didele dalis mano darbu taip pat yra daryta miego saskaita, nors as leliaus ir neturiu, bet darbas..... QUOTE(Jutare @ 2007 10 17, 20:53) |