iėjau metams, o po to žiūrėsim
Mergaites o koki prasyma reikia rasyti gryztant i darba,anksciau nej vaikui sukaks 3-ji metukai,gal kas turi pvz??
Planavau 1 metams. Po to pratesiau iki 2. Kai artejo 2 susiduriau su problema: i darzeli kuri lanko dukra neprieme, nes jo metu vaiku grupe bus formuojama tik nuo rugsejo (mano zuikis gimes sausi), seneliu neturime (tiksliau turime tik seneli, bet jis dar dirba), o savo darbelyje uzdirbu tiek, kad sumokeciau auklei, transportui, pietums (savo ir vaiko moksleivio)... Ilgai dvejojau. Lyg ir noretusi i darbeli, bet..... Parasiau prasyma iki rugsejo. Tiesa perspejau, kad jei vyras neteks darbo grisiu anksciau. aisku informuosiu pries 1-2. Juk zmogui, kuris dirbs vietoj manes irgi reikia konkretumo.
as kai rasiau tai pirma 1 m,o poto dar 2
Rasiau iskarto dviem metam
Zinau,kad geriausia rasyti 3 metams.Nes prasitesti reikes daugiau popieriu, o jei grysit anksciau tai paprasciau.As rasiau 3 metams
Aš išėjau metams, o kaip bus, bus matyti
Geriau rasyti ilgiau, o po to ateiti ir pranesti, kad grizti
As va jau nuo balandzio griztu dviem dienom i darba
Viską suplanavom, apgalvojom ir išėjau 2 metams.
parasiau tik metams, o jugi dabar tokie laikai... jei vyra ispirs is darbelio tai gales lialka namie auginti
Aš irgi išėjau metams o paskui matysiu ar grįšiu ar liksiu namie
Na nezinau, kaip is tikruju turi buti. As norejau rasyti iskart dviems metams, bet buhaltere man liepe tik metam rasyti.
as irgi emiau 1 metus,o veliau gal teti leisim
sveikos,
is karto parasiau 2 metams vaiko auginimo atostogoms
Aš irgi parašiau iš karto dviems metams, jau metus ir atbuvau
as is karto trims metams isejau
Parašiau 3 metams, dėl visa ko, kad paskui nereiktų lakstyt ir vėl rašyt prašymus, nors planavau augint iki 2 m. Bet atrodo, kad gausis 4 metai
As pasirasiau porai metu... Bet noreciau tris metelisu apauginti...
As emiau dalimis: iki metu ir dabar iki 3 m. Bet neproblema i darba grizti, kad ir per viena syki buciau emusi iki 3 m. Nes pagal istatymus, vos nusprendusi, kad gal jau noreciau grizti i darba, ateini i darboviete ir parasai prasyma apie grizima anksciau laiko, nei buvo numatyta ir po 14 dienu, gali grizti i darba. Taigi, jokio skirtumo cia nera
as 2metams, nes manau 1metu truputi mazokas vaikelis dar, nors uzsieni tik po 4men.einama...
Kaip nori taip imi... gi visada gali parašyti naują prašymč, visada grįžus į darbą vėl gali išeiti atostogų, visada gali eiti pamainomis su vyru... taip mes abu ir darėm
iskarto 3 metams
as rasiau dviems metams iskarto. Dabar eina treti, kol draziuke neatsilaisvins vieta - rasysiu iki triju. Tuo labiau, kad gali nutraukt kada nori tas atostogas ir zygiuot dirbt.
Aš rašiau dviems metams. Po dviejų grįžau, padirbau pusmetį ir vėl išėjau pusmečiui. Vaiką į darželį išleidau, ėmė sirgti. Savaitę paeina, dvi namie. Tai džiaugiausi, kad yra tokia galimybė grįžti į vaiko priežiūros atostogas.
Aš rašiau vieneriems metams, o po to pratęsiau dar metams.
sveiki,
išėjau atostogų iki 3 metų,jos dar nesibaigė(2,9m.) dabar norėčiau grįžti, tik tam, kad išeiti kasmetinių atostogų ir vėl atgal į vaiko priežiūros...taip galima kažin?
as pradzioj rasiaus iki metuku, paskui prasitesiau iki 1.6 , o dabar liksiu iki 2 metuku. Valdzia gal ir nebuvo labai patenkinta bet man vaikas ir jo sveikata svarbiau
QUOTE(dirde @ 2011 10 07, 10:57) sveiki, išėjau atostogų iki 3 metų,jos dar nesibaigė(2,9m.) dabar norėčiau grįžti, tik tam, kad išeiti kasmetinių atostogų ir vėl atgal į vaiko priežiūros...taip galima kažin? Galima, tik popierių rašymo Teorija tokia: rašot prašymą leisti grįžti į darbą iš vaiko priežiūros atostogų (tai reikia padaryti prieš 14 d.); rašot prašymą kasmetinėms atostogoms (terminas 3 d.); rašot prašymą išleisti vaiko priežiūros atostogų iki jam sukaks treji metai. Darbdavio dalis: rašo įsakymą, kad leidžia Jums grįžti į darbą, grįžimo dieną praneša SODRAI, kad darbuotoja grįžo iš vaiko priežiūros atostogų; rašo įsakymą dėl atostogų; rašo įsakymą, kad Jūs išleidžiama vaiko priežiūros atostogų ir nepamiršta pranešti SODRAI, kad darbuotoja išleista vaiko priežiūros atostogų. Tokiu būdu Jūs pasiimat atostoginius ir toliau auginat vaikutį Atsakant į temą:Aš rašiau iš karto 3 metams, bet grįžau į darbą kai dukrytei suėjo 2. Mano vieton nebuvo priimta kita darbuotoja tai darbe apsidžiaugė, kad grįžtu.
ačiū dailele,
žinau popierizmo daug, bet susitarsim
Norėčiau paklausti.
Kai ėjau motinystės atostogų, rašiau iškart dviems metams. Dabar planuoju gal iki trijų metukų auginti. Kada reiktų eiti rašyti į darbovietę (ir į Sodrą turbūt, ane) prašymą, dėl atostogų pratęsimo? Ar kai sueis vaikui du metai ar žymiai anksčiau?
parasiau dviems metams
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 10 14, 18:02) Norėčiau paklausti. Kai ėjau motinystės atostogų, rašiau iškart dviems metams. Dabar planuoju gal iki trijų metukų auginti. Kada reiktų eiti rašyti į darbovietę (ir į Sodrą turbūt, ane) prašymą, dėl atostogų pratęsimo? Ar kai sueis vaikui du metai ar žymiai anksčiau? mane taipat domina sis klausimas nes ir mes taipat padarem,o dabar sugalvojom iki 3metų būti pasidžiaugti nors vaiku Papildyta: QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2011 10 14, 18:02) Norėčiau paklausti. Kai ėjau motinystės atostogų, rašiau iškart dviems metams. Dabar planuoju gal iki trijų metukų auginti. Kada reiktų eiti rašyti į darbovietę (ir į Sodrą turbūt, ane) prašymą, dėl atostogų pratęsimo? Ar kai sueis vaikui du metai ar žymiai anksčiau? mane taipat domina sis klausimas nes ir mes taipat padarem,o dabar sugalvojom iki 3metų būti pasidžiaugti nors vaiku
Sveikos,
Man irgi aktualus klausimas dėl motinystės atostogų. Aišku, gal dar kiek ankstoka, nes vaikiuką tik planuojame, bet, labi tikiuosi, kad gale metų reikės išeiti ilgųųųųųų atostogų QUOTE(muduabududu @ 2012 01 24, 14:56) Sveikos, Man irgi aktualus klausimas dėl motinystės atostogų. Aišku, gal dar kiek ankstoka, nes vaikiuką tik planuojame, bet, labi tikiuosi, kad gale metų reikės išeiti ilgųųųųųų atostogų emiau atostogas pries 8 menesius, salygos tokios: jei iseini 1 metams - moka 100proc. jei 2iems - pirmus metus 70proc. antrus 40proc. ir galimybe gauti ir 40proc ir eiti diirbti Papildyta: emiau dviems metams bet i darba grisiu praejus 1 metams po gimdymo QUOTE(lina13 @ 2012 01 19, 16:15) mane taipat domina sis klausimas nes ir mes taipat padarem,o dabar sugalvojom iki 3metų būti pasidžiaugti nors vaiku Papildyta: mane taipat domina sis klausimas nes ir mes taipat padarem,o dabar sugalvojom iki 3metų būti pasidžiaugti nors vaiku Pati paklausiau, pati atsakysiu: prasitęsti motinystės atostogas reikia iki kol dar jos yra nepasibaigusios (ta prasme, kol dar esate vaiko auginimo atostogese iki dviejų metų, turite nelaukti kol jos pasibaigs, o likus kad ir porai dienų iki šių atostogų pabaigos, parašyti prašymą pratęsti šias atostogas dar metams).
ačiū uz aktualią informaciją
Rasiau dvejiems metams - tikrai zinau, kad tiek ir busiu namie. tuo labiau zinant musu sodros situacija, nenustebciau, jei ismokos vel greitu keistusi, ir aiksu ne i gera
tada manau, norint prasitesti atostogas, jau skaiciuotu pagal nauja tvarka, kuri, manau, tikrai butu nepalankesne mamai negu kad dabar yra ... o atsaukti atostogas visada juk galima
Aš irgi rašiau, kad išeinu visoms iš karto, paskui kada norėsiu, tada nutrauksiu, įspėjusi darbdavį..
iskart 2 m.
Iskart visoms-2m
Aš rašiau dviem metam iškart, dabar dukryteimetukai, o jau galvoju kad norėčiau ir trečius metus su ja pabūti, jei tik vyras leis nedirbti...
|