Noriu užvesti šią temą, kad galėtume visos kartu pasijuokti is savo mažylių išdaigų. Ar jums jusų vaikas yra iskrėtęs kokią išdaigą, kuriozinę situaciją (viešumoje), kad tektų raudonuoti.
P.S. na lyg tokios temos nemaciau tada sukuriu čia.
Noriu užvesti šią temą, kad galėtume visos kartu pasijuokti is savo mažylių išdaigų. Ar jums jusų vaikas yra iskrėtęs kokią išdaigą, kuriozinę situaciją (viešumoje), kad tektų raudonuoti.
P.S. na lyg tokios temos nemaciau tada sukuriu čia.
na man nesenei buvo toks dalykas nutikes (pries pora savaiciu), sumaniau pasiziureti filma per kompa, isgeriau arbatos, sakau sau einu filma paziureti, viska pasiruosiau ir sumasciau kad reikia dar parukti, nuejau i balkona
Atsiprasau uz savo nuomone, bet man tai net neatrodo kaip isdaiga!!! Kazkoks siaubas, mama isgyvena ne del to, kad vaikas galejo ka nors pasidaryti baisaus sau, o ji niekuo butu negalejusi padeti, o del to, kad buvo bjaurus oras ir ji susalo balkone. Nors pati esu rukanti, bet man si situacija daugiau nei baisi. Gal mamytes pasirupinkime, kad vaikai neuzdarytu musu balkone
Kadangi viskas gerai ir laimingai baigesi tai ir papasakojo kaip juoka
NU ATSIPRASAU JUK SAVO MERGAITE VISA LAIKA MACIAU KAMBARYJE, IR PAS MANE NERA PVZ ASTRIU DAIKTU SUDETA ZEMAI, IR KITOKIU PAVOJINGU DAIKTU SU KURIAIS GALETU SUSIZEISTI JA IJAU GI VISGI 2 METUKAI
Papildyta: NU SAVARBU GI VISKAS LAIMINGIA BAIGESI IR VISKAS, PRITARIU AGNIXAI
Nezinau ar cia tinka prie isdaigu, bet kol as sedejau duse maze sugrauze mano telefono pakrovejo laida
Įdomu būtų sužinot, ką galima daryt, kad vaikas tavęs kur neuždarytų
Manoji, su kreidelėm visas sienas, balkono duris išpaišė.. Papykstu, po to valom abi.. ir vėl piešia iš naujo.. ne su kreidelėm, tai su pieštukais ar kuo kitu ir sako NE QUOTE(edisada @ 2007 10 18, 15:35) Įdomu būtų sužinot, ką galima daryt, kad vaikas tavęs kur neuždarytų Manoji, su kreidelėm visas sienas, balkono duris išpaišė.. Papykstu, po to valom abi.. ir vėl piešia iš naujo.. ne su kreidelėm, tai su pieštukais ar kuo kitu ir sako NE o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 18, 16:35) o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare saunuole maze QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 18, 16:35) o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare žino vaikas, kokia prekė perkamiausia
jo dar gal kokius 3 pokelius ju sudejo
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 18, 16:35) o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare tai vat vaikas jau apsisprendė jokių broliukų ir sesučių
Sveikutes, nu nezinau ar as cia i tema, ar nelabai, bet...
Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys". QUOTE(zilile.c @ 2007 10 20, 21:57) Sveikutes, nu nezinau ar as cia i tema, ar nelabai, bet... Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys". QUOTE(titulka14 @ 2007 10 24, 19:39) QUOTE(zilile.c @ 2007 10 20, 20:57) Sveikutes, nu nezinau ar as cia i tema, ar nelabai, bet... Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys". QUOTE(titulka14 @ 2007 10 24, 18:39) Va va dar vienas QUOTE(myma @ 2007 10 19, 15:08) grazus berniukai tavo maniske ana diena ismoko zodi atiduo(atiduok) tai buvom apsipirkt ,pamate ateinancia moteri su apelsinai kaip uzreke atiduok
labas mamytes,niu cia juokeliu prisiskaiciau
QUOTE(semkaxxx @ 2007 10 28, 15:02) QUOTE(edisada @ 2007 10 18, 15:35) Įdomu būtų sužinot, ką galima daryt, kad vaikas tavęs kur neuždarytų Manoji, su kreidelėm visas sienas, balkono duris išpaišė.. Papykstu, po to valom abi.. ir vėl piešia iš naujo.. ne su kreidelėm, tai su pieštukais ar kuo kitu ir sako NE O maniškė užrakino lauko duris,kai nuėjau šiūkšlių išmest(konteineris čia pat,laiptinėj).Teko iš kaimynų skambint,kad vyras atvažiuotų atrakint.Jinai sėdėjo sau ramiai prie tv ir žiūrėjo filmukus QUOTE(astukas @ 2007 10 26, 15:16) Va va dar vienas Papildyta: QUOTE(fiona35 @ 2007 10 28, 16:57) O maniškė užrakino lauko duris,kai nuėjau šiūkšlių išmest(konteineris čia pat,laiptinėj).Teko iš kaimynų skambint,kad vyras atvažiuotų atrakint.Jinai sėdėjo sau ramiai prie tv ir žiūrėjo filmukus
Salia musu sklypo tokia netvarkinga asociali seima apsigyveno
Papildyta: Dar Gariunuose renku vyrui trumpikes, o dukryte garsiai "cia tetei kelnaites pirksi, tetei? Tete bus su graziom kelnaitem!" Pardaveja nusisypsojo Siaip ji visko prisneka, prifantazuoja, pvz, kai tetis uzaugs ir bus didelis, leis jam kartu sokinet ant lovos QUOTE(krisjon @ 2007 10 31, 01:44) Salia musu sklypo tokia netvarkinga asociali seima apsigyveno Papildyta: Dar Gariunuose renku vyrui trumpikes, o dukryte garsiai "cia tetei kelnaites pirksi, tetei? Tete bus su graziom kelnaitem!" Pardaveja nusisypsojo Siaip ji visko prisneka, prifantazuoja, pvz, kai tetis uzaugs ir bus didelis, leis jam kartu sokinet ant lovos
Pries kelis menesius maniske, sededama ant puodo ir zaizdama su mano kosmetikos daikciukais, susikrate puodo vidun rutulines pudros rutuliukus, o ten jau ir sisiukas, ir kakutis buvo... gaila
Smagi tema:)
Mano didžiajam dabar keturi metukai ir labai jau jam pasidarė įdomūs visokie vyriški-moteriški skirtumai:) Kartas nuo karto vis paklausia, kodėl aš neturiu pimpaliuko O vieną kartą per TV rodė moterį su nemaža krūtine, tai jis taip žiūrėjo žiūrėjo ir sako: "Mama, o tavo irgi tokie ilgi papai?" QUOTE(krisjon @ 2007 10 31, 00:44) Salia musu sklypo tokia netvarkinga asociali seima apsigyveno Papildyta: Dar Gariunuose renku vyrui trumpikes, o dukryte garsiai "cia tetei kelnaites pirksi, tetei? Tete bus su graziom kelnaitem!" Pardaveja nusisypsojo Siaip ji visko prisneka, prifantazuoja, pvz, kai tetis uzaugs ir bus didelis, leis jam kartu sokinet ant lovos Tik tie vaikai niekuo nekalti,kad ju tevai tokie,pas mus irgi salia gyvena tik pijokai,ju vaikai suauge,bet riedasi tuo keliu,mergyckos visos isejo is namu,pas savo vaikinus,vat ju brolis tai kartu su tevuku ant balkono ruko, geria,vaizdelis nekoks aisku O mano mazaji taip ir traukia ten eiti prie to balkono kur pilna nuoruku,tai as visada sakau,kad ,,kaka,, ten negalma,tai irgi kai pamatis kaimynus gerencius sako,, kaka,,jis pas mane ne labai kalba jam tik 1.6,bet sitas zodis tariamas gerai Daznai megsta uzlipti ant virtuves stalo ir parekauti,tuo paciu rankos judesiu, suka rata, mes nesuprantame iki siolei, ka tai reiskia Na ir kad kiekvienas apvalus daigtas jam primena automobilio vaira,netgi valgydamas suka lekste ir kaip masina burzgia.Silpnumas automobiliams
Na ir prisijuokiau
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 28, 22:02) Papildyta: Apie valandą,bet jei būčiau trumpiau,tai mažų mažiausiai būčiau taaaip rėkus...O dar kitą šposą iškrėtė jaunėlis:(tuomet jam buvo ~ 1,5m.Išleidom sesę į daržą,,nuėjau trumpam į balkoną,o jis švyst savo AVENT buteliuką per balkoną.Nu ką,einu į apačią pasiimt(su raktais,bet be mobilkos).Tik man išėjus,jis paima ir užsuka tokį slaptą užraktą,kur ant šarvuotų durų būna tik iš vidaus.Man kojas,rakas atėmė:tel.neturiu,vyras 50km.nuo miesto,Vonia atidaryta(o ten tuoletas,kur jis mėgo pasitaškyt,o jei įkris žemyn galva?,dar visokie valikliai,plovikliai,prailgintojai,mėgo viską viniot ant kaklo,šiaip išimdavom vonios durų rankeną,kad neįeitų).Išlekiu į lauką,pas sutiktą kaimyną paprašau tel.,paskambinu vyrui,kad lėktų namo,lipt per balkoną.O pati einu pas kaimynus,ir lipu iš gretimo balkono į savo(nu,galvoju,išspirsiu duris).Aukštas-5.balkonas įstiklintas,o aš -mažaūgė ir baisiai bijau aukščio(bet ko nepadarysi)Perlipau,bet durų išspirt niekaip nepavyko,jau tuo metu,kai taikiausi daužt stiklą,iš tų pačių kaimynų atlipa vyras.Tai va,dabar tai juokinga,kai įejom,vyrutis buvo vieną laidą apsiviniojęs aplink kaklą,bet nestipriai ir išsidažęs mano kosmetika.Tą užraktą panaikinom iš kart. QUOTE(fiona35 @ 2007 11 08, 00:02) Apie valandą,bet jei būčiau trumpiau,tai mažų mažiausiai būčiau taaaip rėkus...O dar kitą šposą iškrėtė jaunėlis:(tuomet jam buvo ~ 1,5m.Išleidom sesę į daržą,,nuėjau trumpam į balkoną,o jis švyst savo AVENT buteliuką per balkoną.Nu ką,einu į apačią pasiimt(su raktais,bet be mobilkos).Tik man išėjus,jis paima ir užsuka tokį slaptą užraktą,kur ant šarvuotų durų būna tik iš vidaus.Man kojas,rakas atėmė:tel.neturiu,vyras 50km.nuo miesto,Vonia atidaryta(o ten tuoletas,kur jis mėgo pasitaškyt,o jei įkris žemyn galva?,dar visokie valikliai,plovikliai,prailgintojai,mėgo viską viniot ant kaklo,šiaip išimdavom vonios durų rankeną,kad neįeitų).Išlekiu į lauką,pas sutiktą kaimyną paprašau tel.,paskambinu vyrui,kad lėktų namo,lipt per balkoną.O pati einu pas kaimynus,ir lipu iš gretimo balkono į savo(nu,galvoju,išspirsiu duris).Aukštas-5.balkonas įstiklintas,o aš -mažaūgė ir baisiai bijau aukščio(bet ko nepadarysi)Perlipau,bet durų išspirt niekaip nepavyko,jau tuo metu,kai taikiausi daužt stiklą,iš tų pačių kaimynų atlipa vyras.Tai va,dabar tai juokinga,kai įejom,vyrutis buvo vieną laidą apsiviniojęs aplink kaklą,bet nestipriai ir išsidažęs mano kosmetika.Tą užraktą panaikinom iš kart. Dabar kai paskaitai tai juokas ima ,bet tuo metu paciai mamytei juokas proasaras Panasi istorija nutiko mano pazystamai ,tik ji balkona antram aukste ,isejo ziemos metu prie -20 su plikomis kojomis ir trumpom rankovemis QUOTE(fiona35 @ 2007 11 08, 01:02) Apie valandą,bet jei būčiau trumpiau,tai mažų mažiausiai būčiau taaaip rėkus...O dar kitą šposą iškrėtė jaunėlis:(tuomet jam buvo ~ 1,5m.Išleidom sesę į daržą,,nuėjau trumpam į balkoną,o jis švyst savo AVENT buteliuką per balkoną.Nu ką,einu į apačią pasiimt(su raktais,bet be mobilkos).Tik man išėjus,jis paima ir užsuka tokį slaptą užraktą,kur ant šarvuotų durų būna tik iš vidaus.Man kojas,rakas atėmė:tel.neturiu,vyras 50km.nuo miesto,Vonia atidaryta(o ten tuoletas,kur jis mėgo pasitaškyt,o jei įkris žemyn galva?,dar visokie valikliai,plovikliai,prailgintojai,mėgo viską viniot ant kaklo,šiaip išimdavom vonios durų rankeną,kad neįeitų).Išlekiu į lauką,pas sutiktą kaimyną paprašau tel.,paskambinu vyrui,kad lėktų namo,lipt per balkoną.O pati einu pas kaimynus,ir lipu iš gretimo balkono į savo(nu,galvoju,išspirsiu duris).Aukštas-5.balkonas įstiklintas,o aš -mažaūgė ir baisiai bijau aukščio(bet ko nepadarysi)Perlipau,bet durų išspirt niekaip nepavyko,jau tuo metu,kai taikiausi daužt stiklą,iš tų pačių kaimynų atlipa vyras.Tai va,dabar tai juokinga,kai įejom,vyrutis buvo vieną laidą apsiviniojęs aplink kaklą,bet nestipriai ir išsidažęs mano kosmetika.Tą užraktą panaikinom iš kart. Kosmaras! QUOTE(fiona35 @ 2007 11 08, 01:02) Apie valandą,bet jei būčiau trumpiau,tai mažų mažiausiai būčiau taaaip rėkus...O dar kitą šposą iškrėtė jaunėlis:(tuomet jam buvo ~ 1,5m.Išleidom sesę į daržą,,nuėjau trumpam į balkoną,o jis švyst savo AVENT buteliuką per balkoną.Nu ką,einu į apačią pasiimt(su raktais,bet be mobilkos).Tik man išėjus,jis paima ir užsuka tokį slaptą užraktą,kur ant šarvuotų durų būna tik iš vidaus.Man kojas,rakas atėmė:tel.neturiu,vyras 50km.nuo miesto,Vonia atidaryta(o ten tuoletas,kur jis mėgo pasitaškyt,o jei įkris žemyn galva?,dar visokie valikliai,plovikliai,prailgintojai,mėgo viską viniot ant kaklo,šiaip išimdavom vonios durų rankeną,kad neįeitų).Išlekiu į lauką,pas sutiktą kaimyną paprašau tel.,paskambinu vyrui,kad lėktų namo,lipt per balkoną.O pati einu pas kaimynus,ir lipu iš gretimo balkono į savo(nu,galvoju,išspirsiu duris).Aukštas-5.balkonas įstiklintas,o aš -mažaūgė ir baisiai bijau aukščio(bet ko nepadarysi)Perlipau,bet durų išspirt niekaip nepavyko,jau tuo metu,kai taikiausi daužt stiklą,iš tų pačių kaimynų atlipa vyras.Tai va,dabar tai juokinga,kai įejom,vyrutis buvo vieną laidą apsiviniojęs aplink kaklą,bet nestipriai ir išsidažęs mano kosmetika.Tą užraktą panaikinom iš kart.
Reikėjo sykį kažkur išvažiuoti, ir gan skubiai. Apsirengiau, aprengiau mažąją - ogi žiū - nei vienų reikalingų raktų negaliu rasti (sudėti būna sieninėje drabužių spintoje). Skambinu vyrui bartis, suprask "kodėl raktus išsivežei", o ji ginasi, kad jokių raktų neturi . Greit per kambarius - tikrai niekur nėra. Ir staiga mintis - gi ten žaidė mergaitė.. Pasižiūriu į josios žasilų dėžę - ir išties raktai sudėti tarp žaislų
man irgi baisu kai nuo namu raktais zaidzia. nes jau fobija turiu nuo sesers mergaites, jei rasdavo raktus bet kokius, ciupdavo
Musu raktai tai vasara ant pievos kieme karta "pailsejo", kitakart smelio dezej, ir abu kartus juos rado kaimyne drauge, juokauja kad jai buteli esu skolinga (ir teisi!)
Oi prisikikenau
Mūsiškis vasarą labai mėgo balkone muilo burbulus pūst, nugi išėjo eilinį kartą su močiute burbulų pūst ir užsimanė sysiot, tai berniokas neskuklindamas išsitraukė instrumentą ir jau ruošėsi atlikt reikalą, bet močiutė jį netyčia užmatė tai nespėjo QUOTE(Spyglutė @ 2007 11 14, 15:52) Oi prisikikenau Mūsiškis vasarą labai mėgo balkone muilo burbulus pūst, nugi išėjo eilinį kartą su močiute burbulų pūst ir užsimanė sysiot, tai berniokas neskuklindamas išsitraukė instrumentą ir jau ruošėsi atlikt reikalą, bet močiutė jį netyčia užmatė tai nespėjo
na as dar vaikiuku neturiu sau tai papasakosiu savo pusbrolio kai buvo maziukas kurioza. nusiveze ji tevai i baliu, o pempersu dar nebuvo tai sake jis prisisisiojo ir merliuko neuzdejo tai sliauziojo po kolidoriu ir prikakojo i seimininko bata
Mano vaikas padėjo mano mobilų telefoną į savo mašinos bagažinę ir ją uždarė. Be to, labai mėgsta plaukų džiovintuvą įmesti į vonią. Kaip žinia, elektros prietaisai nelabai mėgsta vandenį
sauni dovanyte seimininkui.
jo o prietaisai su elekta nelebai
niu nejau isdaugu vaikai jums nekrecia daugiau
Palikau minutei virtuvėj vieną valgyt, tai jis su sriuba galvą išsiplovė
Manasis tai tapo didžiuoju dailininku visad išmiegojus vietoj žaislų pieštukas ar tušinukas ir piešia kur pataiko aš tik bėgu su skuduriuku valydama
|