Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mūsų mažylių išdaigos.
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ritperliukas
Noriu užvesti šią temą, kad galėtume visos kartu pasijuokti is savo mažylių išdaigų. Ar jums jusų vaikas yra iskrėtęs kokią išdaigą, kuriozinę situaciją (viešumoje), kad tektų raudonuoti.
P.S. na lyg tokios temos nemaciau tada sukuriu čia.
ritperliukas
na man nesenei buvo toks dalykas nutikes (pries pora savaiciu), sumaniau pasiziureti filma per kompa, isgeriau arbatos, sakau sau einu filma paziureti, viska pasiruosiau ir sumasciau kad reikia dar parukti, nuejau i balkona brunette.gif , rukau o gi ziuriu mano mergaite(jai 2 metukai) pribego prie balkono duru ir griebe uz rankenos, aisku nulenk balkono rankena. blink.gif is pradziu ir paciai juokas lotuliukas.gif eme, bet paskui jau buvo nebejuokinga,o tos rankenos mano mazoji nesugebejo i virsu pakelti, tai prasedejau balkone ikalinta nuo puse keturiu iki sesiu valandu vakaro. verysad.gif o tada orelis buvo nekoks lijo smarkiai, o jau susalau. sad.gif .
-DolceVita-
Atsiprasau uz savo nuomone, bet man tai net neatrodo kaip isdaiga!!! Kazkoks siaubas, mama isgyvena ne del to, kad vaikas galejo ka nors pasidaryti baisaus sau, o ji niekuo butu negalejusi padeti, o del to, kad buvo bjaurus oras ir ji susalo balkone. Nors pati esu rukanti, bet man si situacija daugiau nei baisi. Gal mamytes pasirupinkime, kad vaikai neuzdarytu musu balkone 4u.gif
agnixa
Kadangi viskas gerai ir laimingai baigesi tai ir papasakojo kaip juoka mirksiukas.gif
ritperliukas
NU ATSIPRASAU JUK SAVO MERGAITE VISA LAIKA MACIAU KAMBARYJE, IR PAS MANE NERA PVZ ASTRIU DAIKTU SUDETA ZEMAI, IR KITOKIU PAVOJINGU DAIKTU SU KURIAIS GALETU SUSIZEISTI JA IJAU GI VISGI 2 METUKAI
Papildyta:
NU SAVARBU GI VISKAS LAIMINGIA BAIGESI IR VISKAS, PRITARIU AGNIXAI
katuksss
Nezinau ar cia tinka prie isdaigu, bet kol as sedejau duse maze sugrauze mano telefono pakrovejo laida doh.gif biggrin.gif
edisada
Įdomu būtų sužinot, ką galima daryt, kad vaikas tavęs kur neuždarytų blink.gif blink.gif Kartu vestis į balkoną, į tuliką ir t.t.- NESĄMONĖ..

Manoji, su kreidelėm visas sienas, balkono duris išpaišė.. Papykstu, po to valom abi.. ir vėl piešia iš naujo.. ne su kreidelėm, tai su pieštukais ar kuo kitu ir sako NE blink.gif lotuliukas.gif
ritperliukas
QUOTE(edisada @ 2007 10 18, 15:35)
Įdomu būtų sužinot, ką galima daryt, kad vaikas tavęs kur neuždarytų blink.gif  blink.gif  Kartu vestis į balkoną, į tuliką ir t.t.- NESĄMONĖ..

Manoji, su kreidelėm visas sienas, balkono duris išpaišė.. Papykstu, po to valom abi.. ir vėl piešia iš naujo.. ne su kreidelėm, tai su pieštukais ar kuo kitu ir sako NE blink.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare blush2.gif blush2.gif blush2.gif zmones kai pradejo juoktis is manes. blush2.gif
katuksss
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 18, 16:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  zmones kai pradejo juoktis is manes.  blush2.gif
*

saunuole maze lotuliukas.gif thumbup.gif
*sony*
o man irgi dar vienas atsitikimas buvo ,nuejau su mergina i parduotuve apsipirkti, stoviu eileje ir laukiu pries mane vyras pirko keleta prekiu ir pardaveja jau nuskanavo jo prekes(vyras pasiruose moketi jau),bet prireike pradavejai kazko paklausti isbego, po keletos sekundziu gryzo i kasa, ir ziuri prezervatyvu pakelis guli ir klausia to vyro ar jo, o tas vyras nustebes sako -ne. ji atsisuka i mane ir klause ar mano skakau- ne, o nuleidziu akis i zeme, pamatau kad mano mergina darbuojasi kad vis krauna prezervatyvu pakelius ant prekystalio . kokia geda pasidare  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  zmones kai pradejo juoktis is manes.  blush2.gif
*

žino vaikas, kokia prekė perkamiausia hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif
ritperliukas
jo dar gal kokius 3 pokelius ju sudejo blink.gif blush2.gif
myma
*

tai vat vaikas jau apsisprendė jokių broliukų ir sesučių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zilile.c
Sveikutes, nu nezinau ar as cia i tema, ar nelabai, bet...
Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys".
ritperliukas
QUOTE(zilile.c @ 2007 10 20, 21:57)
Na musu mergina labai jau pripratus prie demesio ir visur kur neinam i visus ziuri, visiems sypsisi, pati kalbina. Viena diena stovim vis seimyna eilej, o priesais tokia moteriske susivelus, maniske ir taip ciulba ir taip, ta nekreipia demesio, kadangi mazyle tetukas ant ranku laike, tai ji kaip griebe tai moteriskei uz plauku va tada tai jau "gavom demesio visi trys".
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu juokiausi garsiai perskaiciusi. turejo pakakti demesio ilgam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
^Braškytė^
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif musu berniukas karta sedejo teciui ant sprando aukstai ir laike rankose autobusa na toki nemaza bet ilga ir plasmasini tai parduotuvei stovejom prie kasos ir salia stovejo plikas vyras na praplikes tai berniukas voztelejo su tuo autobusu jam pro plike nu tada ir gedos turejom ir juokiemes is tokios jo isdaigos ,o seip tai oj kiek ju daug pridares o dar tik 2metukai greit bus labai megsta viska metyt per balkona lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia jo hobi lotuliukas.gif
ritperliukas
QUOTE(titulka14 @ 2007 10 24, 19:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif musu berniukas karta sedejo teciui ant sprando aukstai ir laike rankose autobusa na toki nemaza bet ilga ir plasmasini tai parduotuvei stovejom prie kasos ir salia stovejo plikas vyras na praplikes tai berniukas voztelejo su tuo autobusu jam pro plike nu tada ir gedos turejom ir juokiemes is tokios jo isdaigos ,o seip tai oj kiek ju daug pridares o dar tik 2metukai greit bus labai megsta viska metyt per balkona  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia jo hobi  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras jauciu tavajam berniukui nepatiko diedo plike lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif arbe norejo isbandyti kas cia per daiktas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zuasta
QUOTE(zilile.c @ 2007 10 20, 20:57)
*

lotuliukas.gif rekalingas dėmesys lotuliukas.gif
astukas
QUOTE(titulka14 @ 2007 10 24, 18:39)
labai megsta viska metyt per balkona  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia jo hobi  lotuliukas.gif
*

Va va dar vienas lotuliukas.gif Musu mazius irgi praktikavo toki krepsini tik gaila kad tai pastebejom tuomet kai namuose pradejo gerokai mazet daiktu blink.gif O paskutis bajeris buvo vakar parduotuveje: as renkuosi skylamusi o mazius aplink zuja ir tyrineja....tik staiga jam gavosi garsus "pyyyyrst" rolleyes.gif Jis atsisuko i mane ir sako (irgi pakankamai garsiai ax.gif ): "kas cia padare "pyyyrst"? Mama padare "pyyyrst" doh.gif blush-anim-cl.gif Nu zinot nelabai buvo patogu hihihi.gif
^Braškytė^
doh.gif doh.gif doh.gif thumbup.gif thumbup.gif oj tie musu pabiruciai ,man karta buvo ismetes pro balkona mano mobilu telefona doh.gif doh.gif susirupinau po kiek laiko kad nera kambaryje skambinu o ten ka jus manot? SIUO METU SU ABONENTU NERA GALIMYBES SUSISIEKTI ,visur isnarsiau NERA ! nuejau i balkona pasiziurejau ogi jis guli ant zolytes beje mes gyvenam 5 aukste ! pagalvojau SAKES viskas po telefono! nulekiau i lauka pasiziuriu nesuduzes nieko nu ijungiau veikia thumbup.gif thumbup.gif tai gerai kad krito ant zolytes beje tada vasara buvo 4u.gif minkstai krito g.gif taiva kokia isdaiga man buvo suruoses berniukas ax.gif
Manaska
QUOTE(myma @ 2007 10 19, 15:08)
tai vat vaikas jau apsisprendė jokių broliukų ir sesučių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif ir as taip pat pagalvojau biggrin.gif

grazus berniukai tavo 4u.gif wub.gif

maniske ana diena ismoko zodi atiduo(atiduok) tai buvom apsipirkt ,pamate ateinancia moteri su apelsinai kaip uzreke atiduok lotuliukas.gif tai gerai kad ne LT,tai raudonuot neteko biggrin.gif Lt tai butu geda,tokia mazyte dar o jau akiplesa biggrin.gif doh.gif
labamba
labas mamytes,niu cia juokeliu prisiskaiciau smile.gif mano mazylis dar per mazas kresti isdaigas,bet jau ruosiuosi tam periodui doh.gif
semkaxxx
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siaubas tiek juokiausi.Jusu tai per balkona viska meto,o maniskis tai ka randa nesa i siuksledeze meta.Tai jau kiek geru daiktu taip ismete esam jei nespejam paisigesti. doh.gif Dabar jau issiugdziau yproti kiekviena diena prakuisti ir ka nors gera randu biggrin.gif
astukas
QUOTE(semkaxxx @ 2007 10 28, 15:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Siaubas tiek juokiausi.Jusu tai per balkona viska meto,o maniskis tai ka randa nesa i siuksledeze meta.Tai jau kiek geru daiktu taip ismete esam jei nespejam paisigesti. doh.gif Dabar jau issiugdziau yproti kiekviena diena prakuisti ir ka nors gera randu biggrin.gif
*

hihihi.gif Tai jau turit tvarka megstanti minimalista biggrin.gif
fiona35
QUOTE(edisada @ 2007 10 18, 15:35)
Įdomu būtų sužinot, ką galima daryt, kad vaikas tavęs kur neuždarytų blink.gif  blink.gif  Kartu vestis į balkoną, į tuliką ir t.t.- NESĄMONĖ..

Manoji, su kreidelėm visas sienas, balkono duris išpaišė.. Papykstu, po to valom abi.. ir vėl piešia iš naujo.. ne su kreidelėm, tai su pieštukais ar kuo kitu ir sako NE blink.gif  lotuliukas.gif
*

O maniškė užrakino lauko duris,kai nuėjau šiūkšlių išmest(konteineris čia pat,laiptinėj).Teko iš kaimynų skambint,kad vyras atvažiuotų atrakint.Jinai sėdėjo sau ramiai prie tv ir žiūrėjo filmukus schmoll.gif
ritperliukas
QUOTE(astukas @ 2007 10 26, 15:16)
Va va dar vienas lotuliukas.gif Musu mazius irgi praktikavo toki krepsini tik gaila kad tai pastebejom tuomet kai namuose pradejo gerokai mazet daiktu blink.gif O paskutis bajeris buvo vakar parduotuveje: as renkuosi skylamusi o mazius aplink zuja ir tyrineja....tik staiga jam gavosi garsus "pyyyyrst"  rolleyes.gif Jis atsisuko i mane ir sako (irgi pakankamai garsiai ax.gif ): "kas cia padare "pyyyrst"? Mama padare "pyyyrst" doh.gif  blush-anim-cl.gif Nu zinot nelabai buvo patogu hihihi.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokiausi iki asaru thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 28, 16:57)
O maniškė užrakino lauko duris,kai nuėjau šiūkšlių išmest(konteineris čia pat,laiptinėj).Teko iš kaimynų skambint,kad vyras atvažiuotų atrakint.Jinai sėdėjo sau ramiai prie tv ir žiūrėjo filmukus schmoll.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uzjauciu tave ar ilgai sedejai uz duru. ? as tai balkone gan ilgokai. pokol isvadavo. o va buvo ne per seniausiai miegojom nakty visi trys pas uosviene .nu ant ciuzinio vyra paguldziau salia mergaites- tai ji jam nakti i nosi ikando per meigus blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif nesupratau kaip cia jai taip gavosi man ji niekada nekanda blink.gif blink.gif
krisjon
Salia musu sklypo tokia netvarkinga asociali seima apsigyveno doh.gif , labai jau didelis "bardakas" pas juos kieme, yra du 7-8 m. berniukai. Mes pasakojam savo mazei, kad "ten neisim, ten purvina, vaikuciai negeri". Tai dabar, kai bunam lauke ir tie berniukai keliuku pro sali eina, ji rekia "negeri vaikuciai eina!", o eidama pro ju sklypa mestelejo "ten sudai" (cia jau turbut is tevelio zodyno). unsure.gif
Papildyta:
Dar Gariunuose renku vyrui trumpikes, o dukryte garsiai "cia tetei kelnaites pirksi, tetei? Tete bus su graziom kelnaitem!" Pardaveja nusisypsojo biggrin.gif

Siaip ji visko prisneka, prifantazuoja, pvz, kai tetis uzaugs ir bus didelis, leis jam kartu sokinet ant lovos 4u.gif ir daugybe kitu.
ritperliukas
QUOTE(krisjon @ 2007 10 31, 01:44)
Salia musu sklypo tokia netvarkinga asociali seima apsigyveno doh.gif , labai jau didelis "bardakas" pas juos kieme, yra du 7-8 m. berniukai. Mes pasakojam savo mazei, kad "ten neisim, ten purvina, vaikuciai negeri". Tai dabar, kai bunam lauke ir tie berniukai keliuku pro sali eina, ji rekia "negeri vaikuciai eina!", o eidama pro ju sklypa mestelejo "ten sudai" (cia jau turbut is tevelio zodyno).  unsure.gif
Papildyta:
Dar Gariunuose renku vyrui trumpikes, o dukryte garsiai "cia tetei kelnaites pirksi, tetei? Tete bus su graziom kelnaitem!" Pardaveja nusisypsojo biggrin.gif

Siaip ji visko prisneka, prifantazuoja, pvz, kai tetis uzaugs ir bus didelis, leis jam kartu sokinet ant lovos  4u.gif ir daugybe kitu.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su tom kelnem tai gerai, gerai kad neuzreke kad triusikus perki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
krisjon
Pries kelis menesius maniske, sededama ant puodo ir zaizdama su mano kosmetikos daikciukais, susikrate puodo vidun rutulines pudros rutuliukus, o ten jau ir sisiukas, ir kakutis buvo... gaila verysad.gif ... ir butinai brangiausia daikteli!..
ritperliukas
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif negaliu prisizvengiau pasipudravo mergaite.
Ingucis
Smagi tema:)
Mano didžiajam dabar keturi metukai ir labai jau jam pasidarė įdomūs visokie vyriški-moteriški skirtumai:)
Kartas nuo karto vis paklausia, kodėl aš neturiu pimpaliuko lotuliukas.gif
O vieną kartą per TV rodė moterį su nemaža krūtine, tai jis taip žiūrėjo žiūrėjo ir sako: "Mama, o tavo irgi tokie ilgi papai?" mirksiukas.gif
natasonok
QUOTE(krisjon @ 2007 10 31, 00:44)
Salia musu sklypo tokia netvarkinga asociali seima apsigyveno doh.gif , labai jau didelis "bardakas" pas juos kieme, yra du 7-8 m. berniukai. Mes pasakojam savo mazei, kad "ten neisim, ten purvina, vaikuciai negeri". Tai dabar, kai bunam lauke ir tie berniukai keliuku pro sali eina, ji rekia "negeri vaikuciai eina!", o eidama pro ju sklypa mestelejo "ten sudai" (cia jau turbut is tevelio zodyno).  unsure.gif
Papildyta:

Siaip ji visko prisneka, prifantazuoja, pvz, kai tetis uzaugs ir bus didelis, leis jam kartu sokinet ant lovos  4u.gif ir daugybe kitu.
*

thumbup.gif
beatak
unsure.gif

Tik tie vaikai niekuo nekalti,kad ju tevai tokie,pas mus irgi salia gyvena tik pijokai,ju vaikai suauge,bet riedasi tuo keliu,mergyckos visos isejo is namu,pas savo vaikinus,vat ju brolis tai kartu su tevuku ant balkono ruko, geria,vaizdelis nekoks aisku verysad.gif

O mano mazaji taip ir traukia ten eiti prie to balkono kur pilna nuoruku,tai as visada sakau,kad ,,kaka,, ten negalma,tai irgi kai pamatis kaimynus gerencius sako,, kaka,,jis pas mane ne labai kalba jam tik 1.6,bet sitas zodis tariamas gerai 4u.gif

Daznai megsta uzlipti ant virtuves stalo ir parekauti,tuo paciu rankos judesiu, suka rata, mes nesuprantame iki siolei, ka tai reiskia ax.gif

Na ir kad kiekvienas apvalus daigtas jam primena automobilio vaira,netgi valgydamas suka lekste ir kaip masina burzgia.Silpnumas automobiliams biggrin.gif
vytele
Na ir prisijuokiau lotuliukas.gif Ypač iš to ,,pyyyyyyyyrst" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
fiona35
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 28, 22:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  juokiausi iki asaru  thumbup.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uzjauciu tave ar ilgai sedejai uz duru. ? as tai balkone gan ilgokai. pokol isvadavo. o va buvo ne per seniausiai miegojom nakty visi trys pas uosviene .nu ant ciuzinio vyra paguldziau salia mergaites- tai ji jam nakti i nosi ikando per meigus  blink.gif  blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif  nesupratau kaip cia jai taip gavosi man ji niekada nekanda  blink.gif  blink.gif
*

Apie valandą,bet jei būčiau trumpiau,tai mažų mažiausiai būčiau taaaip rėkus...O dar kitą šposą iškrėtė jaunėlis:(tuomet jam buvo ~ 1,5m.Išleidom sesę į daržą,,nuėjau trumpam į balkoną,o jis švyst savo AVENT buteliuką per balkoną.Nu ką,einu į apačią pasiimt(su raktais,bet be mobilkos).Tik man išėjus,jis paima ir užsuka tokį slaptą užraktą,kur ant šarvuotų durų būna tik iš vidaus.Man kojas,rakas atėmė:tel.neturiu,vyras 50km.nuo miesto,Vonia atidaryta(o ten tuoletas,kur jis mėgo pasitaškyt,o jei įkris žemyn galva?,dar visokie valikliai,plovikliai,prailgintojai,mėgo viską viniot ant kaklo,šiaip išimdavom vonios durų rankeną,kad neįeitų).Išlekiu į lauką,pas sutiktą kaimyną paprašau tel.,paskambinu vyrui,kad lėktų namo,lipt per balkoną.O pati einu pas kaimynus,ir lipu iš gretimo balkono į savo(nu,galvoju,išspirsiu duris).Aukštas-5.balkonas įstiklintas,o aš -mažaūgė ir baisiai bijau aukščio(bet ko nepadarysi)Perlipau,bet durų išspirt niekaip nepavyko,jau tuo metu,kai taikiausi daužt stiklą,iš tų pačių kaimynų atlipa vyras.Tai va,dabar tai juokinga,kai įejom,vyrutis buvo vieną laidą apsiviniojęs aplink kaklą,bet nestipriai ir išsidažęs mano kosmetika.Tą užraktą panaikinom iš kart.
Daivulyte
QUOTE(fiona35 @ 2007 11 08, 00:02)
Apie valandą,bet jei būčiau trumpiau,tai mažų mažiausiai būčiau taaaip rėkus...O dar kitą šposą iškrėtė jaunėlis:(tuomet jam buvo ~ 1,5m.Išleidom sesę į daržą,,nuėjau trumpam į balkoną,o jis švyst savo AVENT buteliuką per balkoną.Nu ką,einu į apačią pasiimt(su raktais,bet be mobilkos).Tik man išėjus,jis paima ir užsuka tokį slaptą užraktą,kur ant šarvuotų durų būna tik iš vidaus.Man kojas,rakas atėmė:tel.neturiu,vyras 50km.nuo miesto,Vonia atidaryta(o ten tuoletas,kur jis mėgo pasitaškyt,o jei įkris žemyn galva?,dar visokie valikliai,plovikliai,prailgintojai,mėgo viską viniot ant kaklo,šiaip išimdavom vonios durų rankeną,kad neįeitų).Išlekiu į lauką,pas sutiktą kaimyną paprašau tel.,paskambinu vyrui,kad lėktų namo,lipt per balkoną.O pati einu pas kaimynus,ir lipu iš gretimo balkono į savo(nu,galvoju,išspirsiu duris).Aukštas-5.balkonas įstiklintas,o aš -mažaūgė ir baisiai bijau aukščio(bet ko nepadarysi)Perlipau,bet durų išspirt niekaip nepavyko,jau tuo metu,kai taikiausi daužt stiklą,iš tų pačių kaimynų atlipa vyras.Tai va,dabar tai juokinga,kai įejom,vyrutis buvo vieną laidą apsiviniojęs aplink kaklą,bet nestipriai ir išsidažęs mano kosmetika.Tą užraktą panaikinom iš kart.
*

Dabar kai paskaitai tai juokas ima ,bet tuo metu paciai mamytei juokas proasaras wub.gif

Panasi istorija nutiko mano pazystamai ,tik ji balkona antram aukste ,isejo ziemos metu prie -20 su plikomis kojomis ir trumpom rankovemis doh.gif ,o pati maziausia tik rankena ir pasuko ir sedek mamyte lauke .Jie gyvena nuosavam name ,nuosalioje gatveleje ,kur nelabai intesyvus eismas ax.gif Bet gerai kad ejo atsitiktinis zmogus ir nebuvo pagrindines namo durys uzrakintos tai ja ir islaisvino
krisjon
QUOTE(fiona35 @ 2007 11 08, 01:02)
*

Kosmaras! blink.gif
ritperliukas
QUOTE(fiona35 @ 2007 11 08, 01:02)
*

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
erikanas
Reikėjo sykį kažkur išvažiuoti, ir gan skubiai. Apsirengiau, aprengiau mažąją - ogi žiū - nei vienų reikalingų raktų negaliu rasti (sudėti būna sieninėje drabužių spintoje). Skambinu vyrui bartis, suprask "kodėl raktus išsivežei", o ji ginasi, kad jokių raktų neturi . Greit per kambarius - tikrai niekur nėra. Ir staiga mintis - gi ten žaidė mergaitė.. Pasižiūriu į josios žasilų dėžę - ir išties raktai sudėti tarp žaislų wink.gif Suprask, reikalingi daiktai lotuliukas.gif
ritperliukas
man irgi baisu kai nuo namu raktais zaidzia. nes jau fobija turiu nuo sesers mergaites, jei rasdavo raktus bet kokius, ciupdavo blink.gif ir nesdavosi, ogi tiesiai i tualeta ir imesdavo unsure.gif . o malonumas menkas kiekviena karta is ten traukti. unsure.gif blink.gif tai ir nuo masinos, ir nuo namu duru ir visi kitokie raktai jau ten yra paplaukioje. ir baisiausia budavo laiku pastebeti, nes jei nepastebsi, tai raktukai nuplauks ten toli i kanalizoko gylibes. blink.gif bet gerai kad laiku pasdebedavom blink.gif nu dar laimingai ne vienas raktas nera nuplaukes. victory.gif
krisjon
Musu raktai tai vasara ant pievos kieme karta "pailsejo", kitakart smelio dezej, ir abu kartus juos rado kaimyne drauge, juokauja kad jai buteli esu skolinga (ir teisi!) 4u.gif
Carevna
Oi prisikikenau biggrin.gif
Mūsiškis vasarą labai mėgo balkone muilo burbulus pūst, nugi išėjo eilinį kartą su močiute burbulų pūst ir užsimanė sysiot, tai berniokas neskuklindamas išsitraukė instrumentą ir jau ruošėsi atlikt reikalą, bet močiutė jį netyčia užmatė tai nespėjo biggrin.gif sekantį kartą močiutę užrakino balkone, gerai kad sugebėjo išaiškint kaip reikia rankeną atsukt, metukų laiko tai reikėjo saugot nuo klozeto nes ten pasitaškyt eidavo, po tokio pasitaškymo užkišo tuliką tais muiliukais kur ant šonų kabinami. Tėvelis mokino tikrą vyrą vonioj spjaudytis, einam kartą iš garažo užsikelė vyras vaikištį ant pečių ir kaip visada kad daro rūkydamas nusispjovė, tai vaikiščiui gi irgi baisiai prireikė tik tfu viską tėvėliui ant galvos ot sakau žinos kad negalima tokių dalykų mokint biggrin.gif
ritperliukas
QUOTE(Spyglutė @ 2007 11 14, 15:52)
Oi prisikikenau  biggrin.gif
Mūsiškis vasarą labai mėgo balkone muilo burbulus pūst, nugi išėjo eilinį kartą su močiute burbulų pūst ir užsimanė sysiot, tai berniokas neskuklindamas išsitraukė instrumentą ir jau ruošėsi atlikt reikalą, bet močiutė jį netyčia užmatė tai nespėjo  biggrin.gif sekantį kartą močiutę užrakino balkone, gerai kad sugebėjo išaiškint kaip reikia rankeną atsukt, metukų laiko tai reikėjo saugot nuo klozeto nes ten pasitaškyt eidavo, po tokio pasitaškymo užkišo tuliką tais muiliukais kur ant šonų kabinami. Tėvelis mokino tikrą vyrą vonioj spjaudytis, einam kartą iš garažo užsikelė vyras vaikištį ant pečių ir kaip visada kad daro rūkydamas nusispjovė, tai vaikiščiui gi irgi baisiai prireikė tik tfu viską tėvėliui ant galvos ot sakau žinos kad negalima tokių dalykų mokint  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo blogus dalykus greitai isisavina
Tomutė
na as dar vaikiuku neturiu sau tai papasakosiu savo pusbrolio kai buvo maziukas kurioza. nusiveze ji tevai i baliu, o pempersu dar nebuvo tai sake jis prisisisiojo ir merliuko neuzdejo tai sliauziojo po kolidoriu ir prikakojo i seimininko bata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*sony*
QUOTE(pandora2006 @ 2007 11 15, 18:15)
na as dar vaikiuku neturiu sau tai papasakosiu savo pusbrolio kai buvo maziukas kurioza. nusiveze ji tevai i baliu, o pempersu dar nebuvo tai sake jis prisisisiojo ir merliuko neuzdejo tai sliauziojo po kolidoriu ir prikakojo i seimininko bata  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tikrai geras thumbup.gif
Domantomama
Mano vaikas padėjo mano mobilų telefoną į savo mašinos bagažinę ir ją uždarė. Be to, labai mėgsta plaukų džiovintuvą įmesti į vonią. Kaip žinia, elektros prietaisai nelabai mėgsta vandenį smile.gif
ritperliukas
sauni dovanyte seimininkui. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jo o prietaisai su elekta nelebai lotuliukas.gif
ritperliukas
niu nejau isdaugu vaikai jums nekrecia daugiau biggrin.gif
zuasta
Palikau minutei virtuvėj vieną valgyt, tai jis su sriuba galvą išsiplovė doh.gif .Spalvina ne tik knygutes, bet ir nagus, palanges, spintą :blink:Mano telefoną pakavojo į šiukšlių dėžę (gerai, kad nespėjau išnešti lauk šiukšlių)...
ritperliukas
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dieve jauciu galva sriubuota graziai atrode. o jis gal bus koks dizaineris kad net nagucius spalvina bigsmile.gif lotuliukas.gif busimasis mantas petruskevicius lotuliukas.gif o manoji tai su kremu viena karta kai prisitepe taip riebiai riebiai. kad ne tik veidas buvo bet ir plaukai kremuoti ant galvos vien kremas. blink.gif n sunkiai as ta krema valiau tada dar buvo toks geras kremas. ech. ax.gif
virugie
Manasis tai tapo didžiuoju dailininku visad išmiegojus vietoj žaislų pieštukas ar tušinukas ir piešia kur pataiko aš tik bėgu su skuduriuku valydama doh.gif paslepiu pieštukus vistiek kur nors pas sesytę atranda, nupirkom lentą galvoju gal ten bus įdomu parašai nutrini, bet manasis menininkas tik ant durų, stalo, palangių ir grindų piešia doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.