aš irgi labai daug čiaudau ir kasdien... ir nesusimasčiau nė karto dėl ko tai galėtų būti
Sveika
aš irgi labai daug čiaudau ir kasdien... ir nesusimasčiau nė karto dėl ko tai galėtų būti
nu ir primastot
aš ir čiaudžiu ir ausį dažnai užkrinta,ko iki
o man kazkada paauglystej daktare buvo "pazadejusi" kad kai pagimdysiu vaika dings visos alergijos
o siaip tai pirma nestuma nieko nebuvo blogo, o si nestuma pradzioj nestumo buvo labai paumejusi dilgeline, ne tik ant veido, bet ant viso kuno buvo
as irgi labai daug ciaudau, kaip pradedu ryte vos nubudusi, tai iki pietu 30-40 kartu nusiciaudau, bet niekada nesusimasciau kad gali vaikas alergiskas gimt
parasyk rytoj ka daktare sake apie tai
na as tai niekada gyvenime jokios alergijos neturejau, o va dabar ir ciaudau po simta kartu ir nosis sausa ir uzburkusi daznai... ir riesutu pasirodo nebegaliu valgyti, nes gerkle pradeda griauzti... Keista, kad viskas pasireiske butent nestumo metu... na as dar pakenteciau pati, tik kad vaikui nepersiduotu tos alergijos, nes labai jau sunku su jom kovoti...
As turiu dilgeline. Bet dabar sakyciau kad ji ne tik nepaumejo, bet susilpnejo
Sveikos,
man šiandien į pirštą įkando bitė.. Nesu labai alergiška - tinimas praeina be vaistų, bet ištinus bunu kokias 3-5 dienas.. Baisu, kad tai neigimai nepaveiktu nėštumo.. Gal kuria buvo ištikusi tokia "nelaimė"? QUOTE(kice @ 2007 09 06, 15:34) Sveikos, man šiandien į pirštą įkando bitė.. Nesu labai alergiška - tinimas praeina be vaistų, bet ištinus bunu kokias 3-5 dienas.. Baisu, kad tai neigimai nepaveiktu nėštumo.. Gal kuria buvo ištikusi tokia "nelaimė"? Kai buvau pastojusi klausiau gydytojos, nes esu labai alergiška, ji sakė, kad reikia gerti vaistus nuo alergijos, nes jokie vaistai taip nekenkia, kaip organizmo reakcija į įgėlimą, bet jei tavo organizmas tokios reakcijos neturi (aš pvz. galiu ir uždusti), tai, manau tikrai nekenkia. Nes kaip supratau, tai kenkia ne bitės unuodai, ne vaistai, o labiausiai organizmo reakcija.
na as nesu labai alergiska- tik tinkstu.. Vaistu negeriau, bet pusvalandi laikiau ranka vandeny su ledukais, paskui dar tepiau Fenistil tepaliuku, tai istino tik pirsto galiukas. O tai tas pats kaip nieko
mums 20sav. ir užpuolė tokia baisi alergija išbėrė tokiais dideliais niežtinčiais gumbais, kad baisu
QUOTE(Fa25 @ 2007 10 16, 10:28) mums 20sav. ir užpuolė tokia baisi alergija išbėrė tokiais dideliais niežtinčiais gumbais, kad baisu as tyaip pat esu alergiska..geriu kestine 10mg...kalausiau kai pastojau gines ka daryti sake gali gerti tai nera toks vaistas del kurio sakyciau NE GRIEZTAI NE!be ju isproteciau turbut uzsikasyciau negyvai...bet ziuriu kad ir jie man jau ne ka labai pradejo padeti..
Nzn man tai kaip tik sumazejo
O as turiu alergija namu dulkiu erkutei, ir nezinau ka daryt nes labai paumejo
QUOTE(kice @ 2007 09 06, 17:34) Sveikos, man šiandien į pirštą įkando bitė.. Nesu labai alergiška - tinimas praeina be vaistų, bet ištinus bunu kokias 3-5 dienas.. Baisu, kad tai neigimai nepaveiktu nėštumo.. Gal kuria buvo ištikusi tokia "nelaimė"? buvau ir as issigandusi kai man ikando bite
As irgi pavasari isigijau alergija.O viskas kaip speju prasidejo po to,kai nudaze kirpykloje plaukus,o paskui tapau tiesiog viskam alergiska ir maistui,ir dezodorantams,kvepalams ir t.t.Geriau vaistus visokiausius,bet tik siek tiek man apmazejo,tada gyd pasiule issitirti pas alergologus ir staiga suzinojau jog laukiuosi.Taip ir liko visi mano tyrimai,gyd sako,galbut nesciajai negales daryti alergologai issamiu tyrimu.Gal kas nors zinote,ar galima nestumo metu tirtis pas alergologus?
sveikos jau kaip rasiau,man dilgelyne paumejo....bet dabar galiu pasakyti kad as jau be vaistuku koki menesi...
noreciau paklausti gal yra tokiu mamyciu kurias per nestuma bere elergiskais spuogais????as laukiosi 17nestumo savaite ir mane pradejo berti raudonomis sausomis demelemis ,daktare sake kad yra elergiski spuogai bet nuoko ir kaip nepasake, gal kuri turit panascios patirties?
Robertuk, man per pirma nestuma irgi buvo odos problemu. Ant ranku lyg kokia egzema atsiradusi buvo. Trukinejo ir kraujavo nuo kontakto su vandeniu. Manau, kad gal prie kokio augalo prisilieciau ir cia buvo alergine reakcija, o gal siaip nestumo keistenybe
QUOTE(robertukas @ 2008 02 08, 11:35) noreciau paklausti gal yra tokiu mamyciu kurias per nestuma bere elergiskais spuogais????as laukiosi 17nestumo savaite ir mane pradejo berti raudonomis sausomis demelemis ,daktare sake kad yra elergiski spuogai bet nuoko ir kaip nepasake, gal kuri turit panascios patirties? QUOTE(Momo @ 2008 02 24, 19:08) Robertuk, man per pirma nestuma irgi buvo odos problemu. Ant ranku lyg kokia egzema atsiradusi buvo. Trukinejo ir kraujavo nuo kontakto su vandeniu. Manau, kad gal prie kokio augalo prisilieciau ir cia buvo alergine reakcija, o gal siaip nestumo keistenybe Pas mane taip pat beria sausom raudonom dėmėm, jei pakasyčiau tai galėčiau negyvai užsikasyti. Aš pati nusistačiau, kad čia alergija (nes ir esu ir šiaip daug kam alergiška) nuo šalčio ir sauso oro. Nes atsiranda atšalus ir prasidėjus šildymo sezonui. Labai gerai padeda hormoniniai tepaliukai, bet kadangi esu Tikiuos, kad kai atšils tai pasibaigs vargelis.
Pries nestuma as buvau ir taip alergiska, o dabar alergija net suintensyvejo. Draugei taip pat
Ir man tas pats, amžina sloga... o dabar, kai atėjo pavasaris, tai visai nekas... bet tikiuosi vaikui neatsilieps...
Aš taip pat dėl niežulio odos bendravau su dermatologe, bet jokio doro ats negavau: pasitepti A-Derma kremu, stebėti nuo ko galėčiau būti alergiška(įtariu nuo pieno produktų, nes prieš nėštumą nelabai jų mėgau, o dabar labai skaniai aš juos valgau)... sako:pasigimdysit ir praeis...
o sloga, tai nuolatinis palydovas, gal ne sloga, bet laikas nuo laiko užsikemša nosis...ats lygiai tas pats: pagimdysit...
as anksciau naudodavau specialius lasiukus nuo alergines slogos. Dabar pavasaris, ir jau jauciu prasideda problemos su nosyte. Ar galima kokius nors paprastus lasiukus naudoti nestukems?
sveikutes, asirgi noriu prisijunkti prie jusu ir pasidalinti sava patirtimi.as turiu alergine sloga,tiksliau turejau ir pries nestuma ir dabar,tik dabar tai juokas,palyginus kaip jauciaus pradzioj nestumo,nes pas mane buvo pastovus ciaudulys,nosis uzbrinkus,akys asarojo,ir bego vandenelis
Papildyta: o kas liecia oda tai ziu kad cia visu
sveikos, noriu papasakoti savo problemą ir sulaukti iš jūsų kokių patarimų ir pagalbos. Man 38 nėštumo svaitė ir jau visa savaitė kaip išbėrė rankas ir kojas (ir bėrimas vis dar plinta). Nepadeda nei tepaliukai, ir net nežinau ką daryti, nes nėščiosioms nuo bėrimo nelabai kas ir yra. Baugina tas, kad niekad niekam nebuvau alergiška ir niekad net išbėrę nebuvo, o čia per kelias dienas labai išbėrė ir dar taip niešti, kad gatava su dantimis kasytis
QUOTE(megee @ 2008 05 27, 13:02) sveikos, noriu papasakoti savo problemą ir sulaukti iš jūsų kokių patarimų ir pagalbos. Man 38 nėštumo svaitė ir jau visa savaitė kaip išbėrė rankas ir kojas (ir bėrimas vis dar plinta). Nepadeda nei tepaliukai, ir net nežinau ką daryti, nes nėščiosioms nuo bėrimo nelabai kas ir yra. Baugina tas, kad niekad niekam nebuvau alergiška ir niekad net išbėrę nebuvo, o čia per kelias dienas labai išbėrė ir dar taip niešti, kad gatava su dantimis kasytis O gydytojai nenori pasirodyti QUOTE(megee @ 2008 05 27, 14:02) sveikos, noriu papasakoti savo problemą ir sulaukti iš jūsų kokių patarimų ir pagalbos. Man 38 nėštumo svaitė ir jau visa savaitė kaip išbėrė rankas ir kojas (ir bėrimas vis dar plinta). Nepadeda nei tepaliukai, ir net nežinau ką daryti, nes nėščiosioms nuo bėrimo nelabai kas ir yra. Baugina tas, kad niekad niekam nebuvau alergiška ir niekad net išbėrę nebuvo, o čia per kelias dienas labai išbėrė ir dar taip niešti, kad gatava su dantimis kasytis ar buvai pas gyd? nemanau kad tau čia kas padėtų juk reik kad gydytoja įvertintų tavo padėti,mes tik galime spėlioti kas čia gali būti
buvau ir pas dermatologą ir pas vidaus, tai sako, kad nelabai kuo gali padėti nes nėščiosioms nelabai vaistų yra nuo alergijos. Išrašė vienų, tai lakstau po visas vaistines, bet nerandu tokio, vaistininkės tik gūščioja pečiais ir tiek. tepiausi advantan tepaliuku, bet kai labai išbėrė, tai nesitepu, nes didelių plotų nėščiosioms nepatariama tepti. Taip ir vaikštau išberta ir nusikasiusi
QUOTE(Meduvė @ 2008 04 29, 14:52) as anksciau naudodavau specialius lasiukus nuo alergines slogos. Dabar pavasaris, ir jau jauciu prasideda problemos su nosyte. Ar galima kokius nors paprastus lasiukus naudoti nestukems? As irgi dabar laukiuosi ir kenciu nuo alergijos. Esu alergiska medziu ir zoliu ziedadulkems. Siaip gerdavau per alergijos sezona antihistaminines tabletes (Aerius, Lorano ir pan.), i akis lasindavau Cromohexal lasiukus, ir i nosi visokius purkskalus purksdavau. Gydytojas buvo zadejes, kad nuo ketvirto menesio leis naudot kokius nors vaistus nuo alergijos, bet nuejus uzdraude vis tiek bet kokius vaistus (net homeopatinius) iki septinto menesio Gal yra likimo draugiu? Nes nezinau, su kuo pasitarti
Nuo kudikystes esu labai alergiska viskam-maistui, namu dulkem, ziedadulkem, augalam, ir t.t., bet kadangi siltnamio salygom gyvent neimanoma, tai liko susitaikyti su savo ligom visam likusiam gyvenimui. Bijau tik, kad leliukas neperimtu nes daug prisikentejau del sios ligos. Kiekvienais metais puliniai nusedavo visus ranku pirstus, reikedavo pjauti, taip pat sienlige...gilus dusulys, alergine sloga, ka jau bekalbet
sveikos,
mes intensyviai planuojam leliu. o man pats alergijos pikas. tai juokas pro asaras - negeriu jokiu vaistu, nes juk negali zinot - laukiesi ar nesilauki. taip ir kankinuos nezinioj. galvojom nukelt tuos planus rudeniui, bet planuojam jau nuo pavasario tad taip nesinori nukelinet. o paumejimas itin smarkus.. QUOTE(Jureka @ 2008 06 09, 02:34) Nuo kudikystes esu labai alergiska viskam-maistui, namu dulkem, ziedadulkem, augalam, ir t.t., bet kadangi siltnamio salygom gyvent neimanoma, tai liko susitaikyti su savo ligom visam likusiam gyvenimui. Bijau tik, kad leliukas neperimtu nes daug prisikentejau del sios ligos. Kiekvienais metais puliniai nusedavo visus ranku pirstus, reikedavo pjauti, taip pat sienlige...gilus dusulys, alergine sloga, ka jau bekalbet Jureka, labai uzjauciu Jei nori sumazinti alergijos rizika leliukui, turetum kuo ilgiau pati maitinti (bent metus). O jeigu nepavyktu, misinukai turetu buti specialus, kudikiams su alergijos rizika. Primaitinima kitu maistu reiketu pradeti, tik kai vaikiukui sukaks puse metu. As abieju tu nurodymu laikiausi, nes mano dar ir vyras alergiskas. Sunui keturi metai, bet kol kas rimtesniu problemu neturejom. Nors tyrimai parode padidnta polinki susirgt alergija. Girdejau, kad israsti skiepai leliukams nuo alergijos. Skiepijama, jei abu tevai alergiski. Bet kol kas, deja, mazai dar jie paplite. QUOTE(Dryžuota @ 2008 06 10, 06:21) sveikos, mes intensyviai planuojam leliu. o man pats alergijos pikas. tai juokas pro asaras - negeriu jokiu vaistu, nes juk negali zinot - laukiesi ar nesilauki. taip ir kankinuos nezinioj. galvojom nukelt tuos planus rudeniui, bet planuojam jau nuo pavasario tad taip nesinori nukelinet. o paumejimas itin smarkus.. Dryzuota, jei dar nevelu, labai patariu planavima nukelti iki rudens. Nesikankinsi ir nekenksi savo sveikatai (ar zinai, kad negydant sienliges, ji greiciau pereina i astma?), o ir vaikiukui, pradetam ne alergijos sezono metu, sumazes tikimybe susirgti alergija. Geriau dar pora menesiu palaukit, juk ne tik tavo, bet ir vaikiuko sveikata svarbi QUOTE(megee @ 2008 05 27, 14:59) buvau ir pas dermatologą ir pas vidaus, tai sako, kad nelabai kuo gali padėti nes nėščiosioms nelabai vaistų yra nuo alergijos. Išrašė vienų, tai lakstau po visas vaistines, bet nerandu tokio, vaistininkės tik gūščioja pečiais ir tiek. tepiausi advantan tepaliuku, bet kai labai išbėrė, tai nesitepu, nes didelių plotų nėščiosioms nepatariama tepti. Taip ir vaikštau išberta ir nusikasiusi paprasyk kad gydytoja padarytu kepenu tyrima, gali buti sutrikusi veikla ir butina vaistais gydyti QUOTE(Momo @ 2008 06 04, 17:08) As irgi dabar laukiuosi ir kenciu nuo alergijos. Esu alergiska medziu ir zoliu ziedadulkems. Siaip gerdavau per alergijos sezona antihistaminines tabletes (Aerius, Lorano ir pan.), i akis lasindavau Cromohexal lasiukus, ir i nosi visokius purkskalus purksdavau. Gydytojas buvo zadejes, kad nuo ketvirto menesio leis naudot kokius nors vaistus nuo alergijos, bet nuejus uzdraude vis tiek bet kokius vaistus (net homeopatinius) iki septinto menesio Gal yra likimo draugiu? Nes nezinau, su kuo pasitarti Man lygiai tas pats su alergine sloga
sveikos, jungiuosi prie sloguojančių... Su prakeikta šienlige gyvenu jau seniai, bet taip blogai net per pirmą nėštumą nebuvo. Na, pasloguoju, būdavo, praeina. Dabar pastoviai jau nuo gegužės
QUOTE(Isila @ 2008 06 10, 12:40) sveikos, jungiuosi prie sloguojančių... Su prakeikta šienlige gyvenu jau seniai, bet taip blogai net per pirmą nėštumą nebuvo. Na, pasloguoju, būdavo, praeina. Dabar pastoviai jau nuo gegužės Taip, siemet labai anksti medziai zydet pradejo. Man jau sausio menesi alergijos simptomai pasireiske, nes zydejo lazdynai. O dabar - pats pievu zydejimas, masiskai zydi sunazoles, eraicinai, migles ir kitos zoles, sukeliancios sienlige. O dar kai karsta ir nelyja, tai ziedadulkiu koncentracija ore ypac didele. Belieka kuo daugiau laiko praleist namie, nedarinet langu (arba isidet i langus spec tinkleli, nepraleidzianti ziedadulkiu), o geriausia isigyt aparata, ora isvalanti nuo ziedadulkiu. As, namie budama, taip ir gelbsciuosi, o jeigu tenka i soda iseit, uzsidedu respiratoriu Isila, tris menesius nereiks taip baisiai kentet, didysis zydejimas uztrunka mazdaug keturias penkias savaites. Aisku, jei nebus padoraus lietaus, tai teks kenteti ilgiau
Pasiskaiciau internete placiau apie alergijas ir supratau, kad, nevartojant vaistu nuo alergijos, man atsiranda visi astmos simptomai, isskyrus tuos baisiuosius priepuolius
Radau gana idomu straipsniuka apie naminius gyvunus. Jame rasoma: Kailiniai zvereliai, ypac kates, gali sukelti alergine sloga arba astma. Alergiskiems tevams, besilaukiantiems kudikio, patariama atsisakyti savo gyvunelio. O nealergisku tevu kudikiai, augantys kartu su gyvunais, yra netgi geriau apsaugoti nuo alergijos. http://www.eltern.de/schwangerschaft/5-15-...ngerschaft.html QUOTE(Momo @ 2008 06 10, 17:58) Taip, siemet labai anksti medziai zydet pradejo. Man jau sausio menesi alergijos simptomai pasireiske, nes zydejo lazdynai. O dabar - pats pievu zydejimas, masiskai zydi sunazoles, eraicinai, migles ir kitos zoles, sukeliancios sienlige. O dar kai karsta ir nelyja, tai ziedadulkiu koncentracija ore ypac didele. Belieka kuo daugiau laiko praleist namie, nedarinet langu (arba isidet i langus spec tinkleli, nepraleidzianti ziedadulkiu), o geriausia isigyt aparata, ora isvalanti nuo ziedadulkiu. As, namie budama, taip ir gelbsciuosi, o jeigu tenka i soda iseit, uzsidedu respiratoriu Isila, tris menesius nereiks taip baisiai kentet, didysis zydejimas uztrunka mazdaug keturias penkias savaites. Aisku, jei nebus padoraus lietaus, tai teks kenteti ilgiau nežinau, man bangom užeina, visada pračiaudžiu visą vasarą. Taip protarpiais... Tikiuosi šįmet taip nebus
sveikos,
aš irgi žiauriai alergiška nuo vaikystės per man labiausiai beria veidą, akis, kaklą ir rankas visas. kartais net pūslytėm išmuša gyd. rekomendavo claritine gerti, bet man jis visai nepadeda padėtų tepalai su hormonais, bet kad
Sveikos merginos. Reikia pagalbos. Nesu nescia kaip daugelis is jusu ir kamuoja elergine sloga ziema vasara neaisku nuo ko. Gal kas nors girdejot ar zinot gera gydytoja Vilniuje kuris galetu padeti nuo tos prakeiktos slogos, nes jau nebezinau kur ir i ka kreiptis pagalbos. Aciu
QUOTE(shaita @ 2008 07 01, 11:21) Sveikos merginos. Reikia pagalbos. Nesu nescia kaip daugelis is jusu ir kamuoja elergine sloga ziema vasara neaisku nuo ko. Gal kas nors girdejot ar zinot gera gydytoja Vilniuje kuris galetu padeti nuo tos prakeiktos slogos, nes jau nebezinau kur ir i ka kreiptis pagalbos. Aciu Pas alergologa reikia, kad nustatytu, kam esi alergiska. Tada gali skirti ir gydyma, o tu zinosi, ko saugotis. Jei ziema vasara alergija, galetu but alergija dulkems, patalynes pukams ar naminiams gyvunams, jei tokiu turi.
Sveikos, ir as jungiuos prie jusu
Man senai jau nustate alergja nuo ziedadulkiu ir kvieciu, na o kvieciu, tai visur yra, net i rugine duona deda kveiciu
Sveiki, As irgi alergiska , bet maistui ir tai retkarciais, o pries savaite kaip isbere tai isbere, o baisiausia , kad pilva isbere stipriai gydytoja pasake claritino 3 dienas pagert , bet jisai nepadeda, o nezulis baisus yra. Gal kas zino ar gali alergija vaikiukui pakenkt ,ar nieko baisaus???
Sveikutės, man jau 16 savaitė, alergija kankina jau kokiu 6-7 metus, bet kai galėjau gerti vaistus, naudoti purškalus, buvo galima gyventi. kai pastojau, pradžioj nežinojau
Gal kuri vartojote, labai bijau pakenkti mažiukui, tuo labiau, kad jau ir taip pradžioje geriau vaistus, bet jau nebegaliu kentėti. Labai laukiu atsakymo
Keliu temukę į viršų
Aš irgi chroniškos slogos auka Perskaičius šią temukę bandysiu dar nusipirkti Pinosol. Bet gal kas dar kokių efektyvių ir nekenksmingų būdų pastaruoju metu atradot QUOTE(helli @ 2010 03 01, 15:43) Keliu temukę į viršų Aš irgi chroniškos slogos auka Perskaičius šią temukę bandysiu dar nusipirkti Pinosol. Bet gal kas dar kokių efektyvių ir nekenksmingų būdų pastaruoju metu atradot Pabandyk vibrocil lasiukus nuo slogos, jie yra homeopatiniai ir maziems vaikams lasinami nuo slogos QUOTE(Vover@ @ 2010 03 01, 15:00) As turiu irgi sita bjauria sloga.. mane nuo 3-cio nestumo menesio priziuri LOR kuri turi daug patirties su nestuminem slogom.. Vibrocil man buvo veiksmingas koki menesi, paskui nosiukas priprato ir vel tas pats.. dabar jau ilga laika vartoju ir tikrai padeda "Rhinospray" bet ji galima isigyti tik vienoje Vilniaus vaistinej, su lydimuoju dokumentu, bei receptu, kuri pasiraso 2 gydytojai.. QUOTE(Lazdu_Dama @ 2010 03 01, 15:54) As turiu irgi sita bjauria sloga.. mane nuo 3-cio nestumo menesio priziuri LOR kuri turi daug patirties su nestuminem slogom.. Vibrocil man buvo veiksmingas koki menesi, paskui nosiukas priprato ir vel tas pats.. dabar jau ilga laika vartoju ir tikrai padeda "Rhinospray" bet ji galima isigyti tik vienoje Vilniaus vaistinej, su lydimuoju dokumentu, bei receptu, kuri pasiraso 2 gydytojai.. Vibrocil bandžiau, bet jis man kažkaip tik kokiai porai valandų pagelbėdavo, tai mečiau tą reikalą. Ačiū už patarimą |