Ką jūs darot su mažylių šukuosenom? Kaip kerpat? O gal geriau pakentėti ir paauginti, kad paskui nereikėtų kirpčiukų karpyt kiekvieną mėnesį
Mano dukrytės plaukučiai užaugo jau tiek, kad pradėjo lįsti į akis
Ką jūs darot su mažylių šukuosenom? Kaip kerpat? O gal geriau pakentėti ir paauginti, kad paskui nereikėtų kirpčiukų karpyt kiekvieną mėnesį
Savo bicui kirpau jau 2 kartus. Viena kai buvo 7 men, nes buvo vasara ir jam prakaitavo kakliukas nuo tu plauku, o kita tai 11 men. Buvo tikrai baisu, bet su vyro pagalba siaip ne taip nukirpome. Tiesiog suemiau slapius plaukucius ir nukirpau, sleivai kreivai gavosi
Mes kerpames nuolat nuo 6 men amziaus. Is pradziu su zirklem, kol visai kvailiukas buvo, o jau nuo metu, beziuredamas kaip as tete kerpu su masinele, uzsimane, kad ir jam taip daryciau. Zyzimo nebijo visai, bet megsta ziureti i veidrodu kai kerpu ir tada abu su tete dziaugiasi kokie jie striuki-buki... O man pinigai tauposi...
mano merginos seveliura tai tokia ispudinga buvo
Visu pirma paskau, kad tais prietarais, kad iki metu kirpti negalima netikiu, nes visvien kas nors apie tai parasys. Tai va. Visu antra, tai mano dukrytei jei kas ir sparciai augo, tai paukai nuo momenelio kaktos ir akiu link. Zodziu ciubas toks
O paskui pati. Kai miegojo pietu miego. Aisku rezultatas nelabai ten koks, teko koreguot Dabar kai susilygino as ir pati svarstau, gal augint? Tikriausiai bandysim augint. Paskui surisiu kasyte ir rami galva.
Mes kirpom jau metinukei pries 2 sav. Bemaudant. Lengviausia buvo uzpakali prie kaklo "uzuolaideles" nukirpti. Ji sau zaide, pliuskenosi, kazka krapste, o as slapius plaukucius suemiau ir nudziorinau. Galvojo, gal kad glostau
O siaip tai biski bachuriskai gavosi
man atrodo pakentėk, nes po to išties vargsi su kirpčiukais, gal kas turi ir geresnių pasiūlymų
As saviskiui gal 9-10 men. pirma karta kirpau, nes jau i akis lindo plaukai. O va uzvakar nukirpau jo tipo garbanas gale. Is pradziu dar siek tiek raitesi plaukeliai, tai visa nieko buvo, o kuo toliau augo, tai maziau garbanojosi. Uzkniso ir ciakst nukirpau gale. Dabar tikras berniukas gavos, siek tiek nukramsnota sukuosena, bet nieko, kaip pirmam kartui, tai net visai neblogai
Na, mes dar kasu nekirpom mazgei. Pamatytu mane vyras prie jos artinantis su zirklemis, pacia apzharintu
O mes neturim dar ko kirpt
Na pries pora savaiciu ilgiausius palukelius nukirpau, bet vos vos susirinko viena sruogele is nukirptu plaukuciu. Po teisybe jau ir baisoka darosi, kada gi tie plaukeliai augt prades, nes kaip ner taip ner (1.4m.) O pakirpom tai labai lengvai: ijungem reklama per TV, i vaikas sustingo. O tada jau daryk ka nori, nors plikai nuskusk.
Uffff.... pirma karta maze kirpom kai jai virs metuku siek tiek buvo
Dabar vis paziuriu i jos verpetus ir plaukus sterancius i visas puses O isegus koki segtuka ar surisus 'a la uodegytes' - teisbuna kokias 5 minutes.
Kaip tik zadu sestadieni su abiem savo vyrais eiti i kirpykla pas pazistama kirpeja. Kol vyra kirps, tikiuosi mazasis (1m.) apsipras su aplinka ir po to jau leisis kirpejos kerpamas. Pirma syki kirpciukus apkirpau pati (nes siaubingai i akis lindo), dabar vel tas pats. O be to jau norisi ir kokia sukuosena islauzti.
aš savo vyresnėlį sodindavau į bliūdą su vandeniu (vasara karšta buvo
Maniske tai pati kirptis nori.
Tik pamato zirkles, tai tuoj, tai man plaukus kirpk, tai nagucius kirpti laikas. O mociute truputi tuo piktnaudziauja, tai kaip tik pas mociute i svecius isvezam, tai parsivezam visai be kasu. Mat, mociute nusprendusi, kad "tu triju plauku ant galvos" ner cia ko i kasas augint. O mano dukrytes supratimas jau kokia trecia savaite sustojo ties: "as ne mergaite, as neturiu kasyciu". Ir niekaip kitaip isaiskint negalim. Nors maniskei plaukuciai jau predejo tanket, tai gal ir tas kasas uzsiauginsim
REIKĖS PAŽIŪRĖTI, KAI PASVEIKSIM
Mes savaitgalį kirpom jau n kartą. Visai nebijo. Tik pirmą kartą kerpant labai juokėsi, nes kaklą kuteno. O šiaip su kirpimo mašinėle kerpa tėtis. Net laikyti nebereikia. Pats sėdi ramiai ir laukia. Nagus rankų kerpam puikiai, po to dildinam, o jau kojų tai tik su žviegimu.
Aš dičkei pirmąkart 6mėn kirpau, antrą 1metukų, o nuo tada auginam, dabar jau iki šiknos, taip sakant
O mažei jau 8 mėn bet dar nekirpom, nors jau laikas butu, bo beveik į akis lenda
O man taip gaila tų žavių garbanėlių...
Reiks pasinaudot, gal kokia stilinga sukuosena sukurpsit, jei tik nepasibranginsit
ash savo vyruka pirma karta kirpau vasara, tada drauge su mashinele, beveik plikai nukirpo, kad nebutu karshta, asharu ashareliu buvo, drauge kirpo, ash laikiau, drauges vyras prieshais kadrili shoko, vaika linksmino, niekas negelbejo, po to karto jau 2 kartus ir kirpykloj buvom, sedi ramiai, bet va atsiseda i kede ishsizhioja, kai nuimu nuo kedes uzhsichiaupia, nors belaukdamas eiles, puse kirpyklos aukshtyn kojom apverchia, o kedej visas krutumas ishgaruoja
As tai vonioj kerpu, koki karta per menesi. Kadangi siek tiek kirpejos praktikos turiu tai ir vaiki stengiuosi graziai apkirpti, o vonioj labai gerai, kol pliuskenasi imi ir kerpi, is vienos puses pasisodinu is kitos, taip ir pakerpu nieko net nepajunta. Kartais kad butu paprasciau ir su masinele apzarijam, tik tada jau pagalbos reikia. Vyras buna uz klouna, suima uz zandu ir laiko kad galva nekrutetu o tuo tarpu dar visokias grimasas isdarineja. Greitai susitvarkom. Manau svarbiausia nebijoti ir kirpima padaryti tarsi atrakcija ar zaidimu: va dabar as kirpsiu o paskui paziuresim veidrosyje kas gavosi: Jei mergaite didesne as dar leisciau ir jai kokia lele apkirpti, kad pamatytu jog nieko cia baisaus.
Na, su kirpciukais tikrai vargas- jau kai pradejai kirpt, tai po to nespeji trumpint
Savo berną mes maždaug nuo metų kirpom mašinėle. Lengva, paprasta ir vyriška
O merginai norim užaugint kasas, tik va kirpčiukai nedorėliai į akytes labai lenda
Prisiminiau, kad savo sunu, kol buvo mazas, kirpdavau mieganti. "Kietai" miegodavo...
Na o mes siandien nuejom i kirpykla ir tvarkingai nusikirpom. Truputi nejauku buvo, nors mano vyrukui jau 2 metai. Bet mes nuo seniai su zirklemis pazistami - pats karpo popieriu kai tik uzeina noras. Pirma karta kirpciukus patrumpinom su mociute kai buvo metu ir keliu menesiu. Visai ramiai ir nesipriesindamas (kandangi buvom dviese, tai as laikiau ant ranku, o mociute kirpo), kiek veliau grabanas ant kaklo nukirpom. Po to vyras buvo i kirpykla nusivedes - kirpciukus vel patrumpino. O stai siandien mes jau su sukuosena
Mes pirma karta apsikirpome metuku, o kirpomes su elektrine masinele, beveik visai plikai
Mes irgi pirma karta kirpomes metuku laiko. Kirpomes kirpykloje, mano nuostabai labai graziai sedejo, net kirpejos issisiepusios stovejo
Mes savo leliu(1.5men) kirpom tik 2 kartus ir tai tik siulelius....
pirma kart 1metu laiko-reikejo pirma plauku sruoga i albuma idet.... kai gime plauku nelabai buvo, o tie kurie buvo, buriavosi tik ant pakausio.... pries kelias savaites apie ausis apkirpau vonioj kai pliuskenosi, bet zirze, nesileido. galai jo sukasi, tik kai suslampa, tai pakausi palikau garbanota.....
. o mes dar ne kart nesikirpom
tik tetis vis gasdina kad ves vaika i kirpykla kirpt plikai (atseit po to geriau plaukai auga) absurdas kazkoks
Pirma kart saviski kirpau kai 8 men buvo, nes jau toookie gaurai tooookie
dabar kerpam kas 1-2 men. Kerpam tai abu su vyru, tai viena, bet visada su tokiom tvirtom apvaliais galais vaikishko zirklutem. Labai trumpai plauku nekerpam nes nevaikishkai tokie stiprus ir tankus - neissedetu nenuorama taip ilgai, kad tokius is tevu paveldetus gaurus nukirpti Is pradziu nereaguodavo, paskiau pykdavo kerpamas, o paskutini syki atejo ir sako: 'plaukuciai i akyte lenda, kirpt reikia' O del shukuosenos, tai galiu pasigirti
Pirma karta mes kirpom, kai buvo jau virs metuku. Nu jau dideli gaurai buvo. Nu bet ir sunkumelis
Kadangi nesam iš tų plaukuotųjų, tai vos tik suėjo metukai dukrytę du kartus plikai su mašinėle nukirpom (pasirinkom laiką, kad spėtų iki vasaros ataugti)... o sausio 29 d. jai jau sukako 2 metukai ir ta proga nuėjom į tikrą kirpyklą (nenoriu eksperimentuoti su bukomis naminėmis žirklėmis) ir ten visus plaukus patrumpino (būtinai reikėjo, nes veltinis viršugalvyje buvo susidaręs, nes miegodama labai muistosi)... nei prieš metus nei dabar nekilo jokių problemų (neverkė, nesimuistė)... nors galvojau kad išsėdėti kėdėje bus sunku... kol nepabandysi nesužinosi... bet manau, kad tą turi daryti profesionalas... gal tos, kurių vaikai plaukuoti del to nesuka galvos, o man tenka galvoti kaip pasirūpinti savo dukryte, kad jaunystėje plika nebūtų
As saviskiui grifkute nukirpau jau 4men. maniskis gimė labai ilgais plaukuciais. o veliau kirpomes jau n kartų. Kai jis užsiemęs ka nors žaidžia tada po truputį ir apkerpu. Žirklių visai nebijo. Kartą kirpom su mašinėle,tai iš pradžių leidom apžiurėt, o kai susipažino tai ramiai leidoi apkerpamas
Pas mus plauku kirpimas vyksta taip: vaikas bega nuo manes kiek kojos nesa is vieno kambario kampo i kita, o as ji is paskos su zirklemis vejuosi. Jei pavyksta pavyti - nukerpu kuoksteli. Po to sukuosena atrodo atitinkamai.
I kirpykla vesti nesiryztu, bijau, kad ten kirpejos taip pat neprisileis. Plauku kirpimas - vienas is didziausiu stresu musu kasdienybeje...
O mes ana savaite kirpykloj buvom......
Sedejo, ne nekrustelejo
Mano mazylei grit metukai,o plauku jau kaip dideles mergaites. Kasas jau pinam.Plaukai dar kai kur ataugineja,krastai,lenda i akys. Galvoju nukirpsiu,nu kur gi ne...galva sukioja tik.As jai kol plaukus supinu,nervus sugadinu tiktai. Viena karta miegojo,tada paimiau gripka ir vienu motu kaip dejau su zirkem.
Taip girdejau ir as, kad iki metu negalima kirpti plaukuciu. As kirpau tik kirpciukus, kai suejo metukai. Labai buvo patogu vonioje, kai mazoji plovesi rankytes, zaide su vandenuku.
Mes irgi jau esam savajai du kartus kirpe kirpciukus, kad i akytes nelistu, o is galo tai nekerpam plaukuciu, tegu auga, bus grazios kasos
SOS gal kuri zinote Vilniuje vaiku kirpyklas neblogas?
[COLOR=blue]
[GLOW=blue]mes tai saviski pirma karta nukirpom 1.2 m.visiskai plikai.
Mes vakar kaip tik bandėm apkirpt mažąjį - antrąkart po 2 mėnesių pertraukos (nelabai plaukuotas jis pas mus buvo iki tol
As maziu kerpu pati, ji reikia kirpt tik prie ausu ir prie kaklo, kitur menkai auga. jei pavyksta gerai nukirpt, tai
Mano mažiui galva šventas dalykas.Neįmanoma prisiliest,o apie kirpimą tai nešneku.
Pirmąkart nukirpau dukrytę po jos pirmojo gimtadienio. Nuėjom į kirpyklą ir normaliai mus apkirpo: kirpčiukus ir šiaip palygino visus plaukučius. Dabar jai 1 metukai ir 8 mėn. tai va, prieš Velykas buvom jau ketvirtą kartą kirpykloje. Nuskirpom gražiai, pilnai, visa šukuosena
Mes ir pirma karta kirpciukus 1m ir keliu sav. pasitrumpinom- pacios namuose.. Labai sunkiai sekes
Kaip gerai,tavo nors mergaitė.Kirpciukus patrumpini
Na, pagaliau mūsų vargai su kirpimu baigėsi
Dėkui už paguodą |