Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų kirpimas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
lindsay29
4u.gif o mes nesikirpom ir.. nezadam dar unsure.gif musu dukrytei 9 men. ax.gif plaukuciai gleznuciai tokie... blush2.gif nors pagal mus su vyru nepasakysi biggrin.gif siaip abu labai plaukuoti esam rolleyes.gif gal kas skutot savo maziukus? blink.gif ar stipresni plaukuciai ataugo? g.gif man tai kazkaip ziauriai atrodytu unsure.gif tiesa pasakius, net neisivaizduoju, kaip as ja skusciau, su kuo... blush2.gif ar mes cia per anksti panikuojam... verysad.gif kada jau tos kasytes mergytem atsiranda? mirksiukas.gif pasidalinkit patirtim ir apsvieskit, kada yra jau butina pakirpti ir kada ateina tas laikas kai jau risti ar pinti laikas g.gif
brigge
jau tik nesugalvokit skust plikai blink.gif nesukvailiokit blink.gif mano sunaus plaukuciai taip pat ne patys stipriausi, klausiau kirpejos ar nuskutus plikai istiesu plaukai paitaisys. Ji tik nusijuoke ir atsake kad cia yra senu bobuciu prietaras. Man irgi daug labai zmoniu siule skust plikai maziuka, bet zinot ka... tikrai ne schmoll.gif
lindsay29
QUOTE(brigge @ 2010 10 23, 16:51)
Man irgi daug labai zmoniu siule skust plikai maziuka, bet zinot ka... tikrai ne schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif
2lina
as pati greitai stengiuosi patrumpinti plaukucius,nes ramiai tikrai nesedi ir nelaukia kada apkirpsiu smile.gif
Mamukas***
Niu mes dar nekerpam, ne laikas, bet is sukuosenos vyruko matosi kad greit pakarpymams reiks zirkluciu smile.gif) po kokiu metu lotuliukas.gif
SESIA
kirpymas-tai didziausia beda,isgazdino mano vyruka kerpant pirma kart kirpykloi-tai dabar vaikstom su ilgais,sonus ir preki paliginu kai miega-NEGALIMA,bet kitaip neisena
Paukstutis
beveik visada kerpu pati , nuo pat mazens , tik reik sutart kad sedetu ramiai ijungt kokius filmukus . i kirpykla einam tik didelem progom pvz rugsejo pirmoji bigsmile.gif
aura.
kerpu pati su kirpimo mašinėlia
kiska13
Kerpu maziui plaukus nuo 10 men. o tik nesenai pradejom eiti i kirpykla smile.gif jam patinka bigsmile.gif
juratuciux
labas rytukais.mnes pirma karta kirpomes kaip tik per pirmaji savo gimtadieniuka kirpykloje.jai buvo lb.idomu ir ne trupucio nejudejo tik ziurejo kaip juda kirpejos rankos.dabar lankomes i metus 5-10 kartus pasikirpt kirpciuku i r galiuku smile.gif
Militukas
Mes ir pirma kart kirpomes kirpykjoje, tada dukrai buvo apie 2m 4u.gif . Tai visai ramiai sedejo biggrin.gif .
ridule
As savo spokeliui, mociuciu ir tetu ikalbeta, vakar nutrumpinau visa veslu virsugalvi, nors jam dar tik 8 men. Pankiuko sukuosenos vaikui neliko, unsure.gif, mamai labai del to drasko sirdi, o va mociutes ir tetules vieningai skanduoja, kaip dabar vaikas tvarkingai atrodo. Gerai, kad teveli supratinga turim, kuris mane paguodzia, kad plaukai gi vel ataugs, ne ausis gi apkarpiau biggrin.gif Dabar reikia tik islaukt, ar sulauksim dar tankesniu plaukyciu, ar tai jokios reiksmes plauku tankumui netures.
Astulka*
Mes kermapės Mažylių kirpykloje Kaune, Savanoriu pr.
Kiek mačiau jie ir facebooke savo psl turi. http://www.facebook.com/pages/mazyliu-kirpykla/285256772244
pukuotukas14
O maniske uzsispyrus kirptis nenori doh.gif ,plaukai vos ne sikniuka dengia doh.gif kol susisukuojam tragedija,o ir tie galiukai tokie plonyciai,reik kirpt butinai unsure.gif Na derybos atkakliai vyksta,manau greitu laiku trauksim i kirpykla thumbup.gif
DiorDior
Aš kol maža buvo kirpau pati, po to vesdavau pas savo kirpėją. Šiais laikais išvis, žiūriu, yra atciradę specializuotų kirpyklų vaikams - sudomina vaikai, tai ir procesas lengvesnis, o vaikui malonesnis.
Meskute5
Kirpom plaukus masinele turbut nuo sesiu menesiu 4u.gif
jurgamp
Dukrytei pati pakerpu kirpcius ir galiukus, o berniukas dar nekirptas, skysti tie jo plaukai visiskai.
FrigidnaS
po kol kas namie močiutė pakerpa
marina86
Nors mano dukrytei tik 7 menesiai, greit jau trecia karta kirpsiu kirpciukus, nes lenda i akis lotuliukas.gif Tikrai nelengvas darbas doh.gif
Gryna
Be reikalo klausiau pliurpalų ir nekirpau saviškiui plaukučių anksčiau, laukiau iki metų. Lindo į akis baisiausiai, tai ant šono šukuodavau. Dabar taip nebedaryčiau, kirpčiau tik gimusiam, nes ir atrodo normaliau, ir vaikui patogiau.
Saldu444
Pirmą kartą kirpomės spec. vaikų kirpykloje, tačiau sūnus sėdėjo man ant kelių, neįdomu jam buvo nei tos mašinytės - kėdės, nei kiti žaislai. Sekantį kartą vesiu pas savo kirpėją kirptis
jurda
kirpimas mums irgi didelė problema, nes nesiduoda. Nors kirpomės jau 2 kartus per 2 metus
vakaro_zvaigzde
galbut cia uzsuka ir kirpejos,turiu klausima ar imanoma espreso kavos spalva dazytus plaukus atsviesinti iki blondinisku?
per kiek kartu tai imanoma padaryti jeigu imanoma,nes man tamsiai plaukus isdaziusi kirpeja tvirtina,kad tai padaryti nerealu.
ziuzikas24
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 06 20, 21:43)
galbut cia uzsuka ir kirpejos,turiu klausima ar imanoma espreso kavos spalva dazytus plaukus atsviesinti iki blondinisku?
per kiek kartu tai imanoma padaryti jeigu imanoma,nes man tamsiai plaukus isdaziusi kirpeja tvirtina,kad tai padaryti nerealu.
*

bet kokius plaukus iššviesinti įmanoma,tik klausimas kaip jie atrodys po to ir per kiek laiko patapsite blondine.Dažant iš tamsių plaukų į šviesius,geriausia būtų nedaryti kelių šviesinimų iš eilės,plaukai taip labiau pažeidžiami,bet vaikščioti įvairių spalvų vaivorykšte,kol pereinama prie norimo rezultato,taip pat sudėtinga.O jau su kuo juos iššviesinti,priklauso nuo Jūsų plaukų,kokia natūrali spalva,su kokiais dažiukais dažyta,koks plauko pigmentas-tai be galo svarbu,taip pat kokia jų būklė.Tad patarti kažką nematant,nejaučiant sudėtinga,o juolab kiekvieno žmogaus plaukas skirtingas ir tik padirbus ne vieną kartą,galima įvertinti situaciją,kaip geriausiai nudažyti kuo mažiau žalojant plaukus smile.gif
kristute*
mes 1 karta kirpomes sukakus 1 metukams, musu kirpeja prietaringa, sako galima tik sukakus 1 metukui blush2.gif
konfetti
Mes avo vaikinuką kirpom pirmą kartą 1m 7 mėn (kirpčiukus buvau pakirpus šiek tiek anksčiau). Anksčiau buvo gaila kirpt, nes labai gražu buvo tos kelios garbanėlės... wub.gif Bet paskui pamatėm, kad jau pačiam vaikiukui trukdo tie ilgesni plaukiukai. kirpau pati su kirpimo mašinėle. Pabandžiau, pasakėm, kad paskui kirpsim ir tėtį ir mažius galės pats tėtį kirpt - tai sėdėjo ramiausiai lotuliukas.gif Kirpau taip, kad liktų plaukučiai gan normalaus ilgio (ne plikai biggrin.gif )
Ehmėja
QUOTE(konfetti @ 2011 11 04, 18:10)
Mes avo vaikinuką kirpom pirmą kartą 1m 7 mėn (kirpčiukus buvau pakirpus šiek tiek anksčiau). Anksčiau buvo gaila kirpt, nes labai gražu buvo tos kelios garbanėlės... wub.gif  Bet paskui pamatėm, kad jau pačiam vaikiukui trukdo tie ilgesni plaukiukai. kirpau pati su kirpimo mašinėle. Pabandžiau, pasakėm, kad paskui kirpsim ir tėtį ir mažius galės pats tėtį kirpt - tai sėdėjo ramiausiai  lotuliukas.gif Kirpau taip, kad liktų plaukučiai gan normalaus ilgio (ne plikai  biggrin.gif )

Šaunu thumbup.gif ,reikės ir mums praktikoje pritaikyti mirksiukas.gif
millena
Patarkit, kur Vilniuje apkirpti metuku mergyte? Plaukai garbanojasi, tad gale mums visai netrukdo,bet priekyje akis uzdengia, tenka pastoviai risti "palme". Pati bijau negraziai pakirpt, nes vietoj nenusedi.
Nenoriu kad pirmakart isgasdintu kirpeja...
modestule
Savo vyrukui iki metukų galiukus apkirpdavau pati, o 1 m 3 mėn jau ėjom į kirpyklą, nes buvo per ilgi, kad nukirpčiau pati.
lina13
mums 1,4men tai pati dar tuos pukelius apkarpau berniukui su zirklem ,pas mus labai neauga plaukai tai su kirpimu nera problemų tik soniukus aptrumpinu
balcia
vesdavau pas pažįstamą kirpėją, bet dabar išvykusi, tai neseniai mašinėle apkirpom, labai nustebom kad leidosi ir visai patenkintas buvo smile.gif
zivile.as
Mano sūnui greit metukai, tai dar nekirpau visų plaukučių, tik aplink ausytes apkerpu su žirklutėmis. Įdomu, kaip bus kai prisiruošim visus patrumpinti unsure.gif
*TyTe*
dukrai tuoj trys, tj be jokiu problemu leidziasi kirpti - tikra mergiote, svarbu kremu patepti, pasukuoti, pakvepinti. sedi ir laukia kol apkirpsi

o va sunu visai neseniai apkirpau, kuriam 1m ir 2men. plaukai jo labai greitai auga ir stori, bet neleidzia nei prie plauku listi, nei ausu, zodziu, grifkute ir ta per asaras rankas suemus, nes kj tik bandai kirpt, arba prie plauku listi, iskart su rankytem musa. bet.. yra didziulis teletabiu fanas, tj kj reikejo apkirpt visa, ijungiau teletabius, pasisodinau priesais i maitinimo kedute, glosciau glosciau ir apkirpau smile.gif

gal kam pades irgi toks budas smile.gif
dianmos
Savo mazaji vaikiuka kirpau pati tik viena karta ir visai neblogai gavosi smile.gif
SESIA
Aš savo vaiką kerpu pati jau 3 metai,nes labai kyrpikloi išgazdino
puikiai išeina thumbup.gif
deltadu
Pas mus tėtis - kirpimo meistras lotuliukas.gif Bet sūnelį ne visada galima įkalbinti kirptis.. kažkaip nenori, negali ilgai ramiai pasėdėti doh.gif
Ruby Tuesday
Pries pora savaiciu mano 10 men sunelis ejo su teciu i suaugusiuju kirpykla bigsmile.gif Reke nepatenkintas kedeje, bet nejudejo, tai ji greitai apkirpo. Kadangi netrukus vaziuosim i Lietuva gyventi, tai veliau kirpsis pas mano mama. Ji ne kirpeja, bet talentinga bigsmile.gif
ligitukas
na vat ir mes pasisakysime mergaitem jau 6 metukai viena is dvynukiu kirptis nemegsta nes plaukuciai ilgi o kita leidziasi.taciau kai ateina metas kirptis ta kuri nemegsta ,tai sakau kad dar daugiau paaugs plaukuciai dvigubai jei leisis nukerpama thumbup.gif lotuliukas.gif
lialka85
O mes dziaugiames atrade puikia kirpyklele Kaune - Bambina. Vaikas eina i kirpykla kaip i zaidimu kambari. Cia su juo uzsiima, bendrauja, dovanu duoda smile.gif o rezulatas dar niekada nenuvyle. Nors anksciau nepatikdavo jam kirptis, taciau dabar eina su didziausiu noru wink.gif deka Bambinos kirpeju.
Diidi
3 menesiu savo mergaite, nukirpau pati su masinele...vaikas net nesureagavo, rami kaip belgas bigsmile.gif
mushmush
Maniskis tik budamas 3.5 metu leidosi kerpamas masinele doh.gif iki tol tekdavo mamkai kankintis su zirklem (neramiai sedi nes jam kutena, o ir kirpeja is manes prasta)... Dabar jau pats pasiziuri i veidrodi ir sako,kad laikas kirpt biggrin.gif Bandysim kada eit i kirpykla, ziuresim kaip reaguos... Gaila,kad pas mus ner vaikisku kirpykleliu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.