jau tik nesugalvokit skust plikai
as pati greitai stengiuosi patrumpinti plaukucius,nes ramiai tikrai nesedi ir nelaukia kada apkirpsiu
Niu mes dar nekerpam, ne laikas, bet is sukuosenos vyruko matosi kad greit pakarpymams reiks zirkluciu
kirpymas-tai didziausia beda,isgazdino mano vyruka kerpant pirma kart kirpykloi-tai dabar vaikstom su ilgais,sonus ir preki paliginu kai miega-NEGALIMA,bet kitaip neisena
beveik visada kerpu pati , nuo pat mazens , tik reik sutart kad sedetu ramiai ijungt kokius filmukus . i kirpykla einam tik didelem progom pvz rugsejo pirmoji
kerpu pati su kirpimo mašinėlia
Kerpu maziui plaukus nuo 10 men. o tik nesenai pradejom eiti i kirpykla
labas rytukais.mnes pirma karta kirpomes kaip tik per pirmaji savo gimtadieniuka kirpykloje.jai buvo lb.idomu ir ne trupucio nejudejo tik ziurejo kaip juda kirpejos rankos.dabar lankomes i metus 5-10 kartus pasikirpt kirpciuku i r galiuku
Mes ir pirma kart kirpomes kirpykjoje, tada dukrai buvo apie 2m
As savo spokeliui, mociuciu ir tetu ikalbeta, vakar nutrumpinau visa veslu virsugalvi, nors jam dar tik 8 men. Pankiuko sukuosenos vaikui neliko,
Mes kermapės Mažylių kirpykloje Kaune, Savanoriu pr.
Kiek mačiau jie ir facebooke savo psl turi. http://www.facebook.com/pages/mazyliu-kirpykla/285256772244
O maniske uzsispyrus kirptis nenori
Aš kol maža buvo kirpau pati, po to vesdavau pas savo kirpėją. Šiais laikais išvis, žiūriu, yra atciradę specializuotų kirpyklų vaikams - sudomina vaikai, tai ir procesas lengvesnis, o vaikui malonesnis.
Kirpom plaukus masinele turbut nuo sesiu menesiu
Dukrytei pati pakerpu kirpcius ir galiukus, o berniukas dar nekirptas, skysti tie jo plaukai visiskai.
po kol kas namie močiutė pakerpa
Nors mano dukrytei tik 7 menesiai, greit jau trecia karta kirpsiu kirpciukus, nes lenda i akis
Be reikalo klausiau pliurpalų ir nekirpau saviškiui plaukučių anksčiau, laukiau iki metų. Lindo į akis baisiausiai, tai ant šono šukuodavau. Dabar taip nebedaryčiau, kirpčiau tik gimusiam, nes ir atrodo normaliau, ir vaikui patogiau.
Pirmą kartą kirpomės spec. vaikų kirpykloje, tačiau sūnus sėdėjo man ant kelių, neįdomu jam buvo nei tos mašinytės - kėdės, nei kiti žaislai. Sekantį kartą vesiu pas savo kirpėją kirptis
kirpimas mums irgi didelė problema, nes nesiduoda. Nors kirpomės jau 2 kartus per 2 metus
galbut cia uzsuka ir kirpejos,turiu klausima ar imanoma espreso kavos spalva dazytus plaukus atsviesinti iki blondinisku?
per kiek kartu tai imanoma padaryti jeigu imanoma,nes man tamsiai plaukus isdaziusi kirpeja tvirtina,kad tai padaryti nerealu. QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 06 20, 21:43) galbut cia uzsuka ir kirpejos,turiu klausima ar imanoma espreso kavos spalva dazytus plaukus atsviesinti iki blondinisku? per kiek kartu tai imanoma padaryti jeigu imanoma,nes man tamsiai plaukus isdaziusi kirpeja tvirtina,kad tai padaryti nerealu. bet kokius plaukus iššviesinti įmanoma,tik klausimas kaip jie atrodys po to ir per kiek laiko patapsite blondine.Dažant iš tamsių plaukų į šviesius,geriausia būtų nedaryti kelių šviesinimų iš eilės,plaukai taip labiau pažeidžiami,bet vaikščioti įvairių spalvų vaivorykšte,kol pereinama prie norimo rezultato,taip pat sudėtinga.O jau su kuo juos iššviesinti,priklauso nuo Jūsų plaukų,kokia natūrali spalva,su kokiais dažiukais dažyta,koks plauko pigmentas-tai be galo svarbu,taip pat kokia jų būklė.Tad patarti kažką nematant,nejaučiant sudėtinga,o juolab kiekvieno žmogaus plaukas skirtingas ir tik padirbus ne vieną kartą,galima įvertinti situaciją,kaip geriausiai nudažyti kuo mažiau žalojant plaukus
mes 1 karta kirpomes sukakus 1 metukams, musu kirpeja prietaringa, sako galima tik sukakus 1 metukui
Mes avo vaikinuką kirpom pirmą kartą 1m 7 mėn (kirpčiukus buvau pakirpus šiek tiek anksčiau). Anksčiau buvo gaila kirpt, nes labai gražu buvo tos kelios garbanėlės...
QUOTE(konfetti @ 2011 11 04, 18:10) Mes avo vaikinuką kirpom pirmą kartą 1m 7 mėn (kirpčiukus buvau pakirpus šiek tiek anksčiau). Anksčiau buvo gaila kirpt, nes labai gražu buvo tos kelios garbanėlės... Šaunu
Patarkit, kur Vilniuje apkirpti metuku mergyte? Plaukai garbanojasi, tad gale mums visai netrukdo,bet priekyje akis uzdengia, tenka pastoviai risti "palme". Pati bijau negraziai pakirpt, nes vietoj nenusedi.
Nenoriu kad pirmakart isgasdintu kirpeja...
Savo vyrukui iki metukų galiukus apkirpdavau pati, o 1 m 3 mėn jau ėjom į kirpyklą, nes buvo per ilgi, kad nukirpčiau pati.
mums 1,4men tai pati dar tuos pukelius apkarpau berniukui su zirklem ,pas mus labai neauga plaukai tai su kirpimu nera problemų tik soniukus aptrumpinu
vesdavau pas pažįstamą kirpėją, bet dabar išvykusi, tai neseniai mašinėle apkirpom, labai nustebom kad leidosi ir visai patenkintas buvo
Mano sūnui greit metukai, tai dar nekirpau visų plaukučių, tik aplink ausytes apkerpu su žirklutėmis. Įdomu, kaip bus kai prisiruošim visus patrumpinti
dukrai tuoj trys, tj be jokiu problemu leidziasi kirpti - tikra mergiote, svarbu kremu patepti, pasukuoti, pakvepinti. sedi ir laukia kol apkirpsi
o va sunu visai neseniai apkirpau, kuriam 1m ir 2men. plaukai jo labai greitai auga ir stori, bet neleidzia nei prie plauku listi, nei ausu, zodziu, grifkute ir ta per asaras rankas suemus, nes kj tik bandai kirpt, arba prie plauku listi, iskart su rankytem musa. bet.. yra didziulis teletabiu fanas, tj kj reikejo apkirpt visa, ijungiau teletabius, pasisodinau priesais i maitinimo kedute, glosciau glosciau ir apkirpau gal kam pades irgi toks budas
Savo mazaji vaikiuka kirpau pati tik viena karta ir visai neblogai gavosi
Aš savo vaiką kerpu pati jau 3 metai,nes labai kyrpikloi išgazdino
puikiai išeina
Pas mus tėtis - kirpimo meistras
Pries pora savaiciu mano 10 men sunelis ejo su teciu i suaugusiuju kirpykla
na vat ir mes pasisakysime mergaitem jau 6 metukai viena is dvynukiu kirptis nemegsta nes plaukuciai ilgi o kita leidziasi.taciau kai ateina metas kirptis ta kuri nemegsta ,tai sakau kad dar daugiau paaugs plaukuciai dvigubai jei leisis nukerpama
O mes dziaugiames atrade puikia kirpyklele Kaune - Bambina. Vaikas eina i kirpykla kaip i zaidimu kambari. Cia su juo uzsiima, bendrauja, dovanu duoda
3 menesiu savo mergaite, nukirpau pati su masinele...vaikas net nesureagavo, rami kaip belgas
Maniskis tik budamas 3.5 metu leidosi kerpamas masinele
|