Savo panelei vos gumyte irisu i tuos 5 plaukucius! (1m9men)
Grazu ziuret kai vaikuciai plaukuoti!
Kokios malonios problemos!!
Savo panelei vos gumyte irisu i tuos 5 plaukucius! (1m9men) Grazu ziuret kai vaikuciai plaukuoti!
O as saviski dazniausiai mieganti apkerpu, nes kazkaip labai nesiduoda kerpamas
Gerai tu sugalvojai mieganty kirpt:super. Man didesnė problema savo merginą šukuot nes plaukai iki liemens.Būna gera nuotaika tai tyli,o kai nenori šukuotis tai spiege,rėke ne savu balsu. Taip kad tau geriau nei man.
o mes cia Ispanijoj tai stovedamos ant grindu kirpomes!!! mazajai 1metukai-o tokio amziaus mazai kas sedi ant kedes!!! tai ir tai bekerpant su tetuku turejom visus triukus rodyti,nes mazyle taip nenoriai prisileido kirpeja-vis ziurejo ji ji ir jo zirkles pakreivomis...
as pirma karta kirpau su zirklem dar visai maziuka, nes plaukiukai i akis pradejo lysti... O dabar su masinele kerpu. Kaip bebutu keista, zirkliu jis bijo labiau nei masineles.O ir man paciai su masinele kazkaip saugiau...
O kai kirpau su zirklem, tai isodinau i maitinimo kede priesais TV, kai Nomeda ( daugelio vaiku simpatija) rode. Visai ramiai issedejo O mergytei tai siulyciau kirpciuku nekirpti - bus daug vargo ( mano mama kirpeja, tai sake po to ateina kas savaite, nes l.greitai auga). Geriau pavargti su segtukais, o po to kasyte
mums antras kirpimas praejo labai ramiai kaip ri pirmas, sedejo toks susimastes, rimtas, lupas paputes i veidordi vis ziurejo kaip ji ten su masinele zulina
norejau paklaust mamayciu, ar jus visada vedat i kirpykla, ar bandot pacios namuose? nes mes rastume masinele, bet va as pati ne kart su ja nekirpus, tai bijociau kirpt maziu, va vyras gal ir pakirptu, ar verta bandyt, kaip manot?
Na, mes jau 1 metu ir 4 menesiu, bet plauku dar niekad nekirpom. Kai pipiras gime buvo ilgokais, juodais plaukuciais, bet jie visi nuslinko. Ataugo plonuciai, sviesus. Ir jie jam dar i akis nelenda, tai ir nieko nedarau. ant pakausio susisuke, nes du verpetai, tai vaikinas atrodo, kaip susukuotas
Mano vyrutis pirmasyk kirpykloj buvo visai neseniai, t.y. dvieju metuku ir apie 3 menesiuku. Pas mus yra labai saunios kirpyklos maziukam: ten kedes, kuriose jie sedi, yra Barbes dzipas, motociklas, kazkoks meskiukas ir pan., pilna visokiu kitokiu atrakciju, kamuoliu... Siaip Paulius nemegsta, kai ji svetimi ciupineja, bet toj kirpykloj (issirinko sedeti Barbes dzipe
Mano pirmas kirpimas buvo vyras, o antras jau sunus Na zinok tikrai nieko sudetingo, visokius "grybus" po to galima dar su zirklem pataisyti
I kirpykla vaika vedziau 3 kartus
O mums su kirpimu jokiu problemu
Dabar kerpam namie su elektrine labai trumpai, o jis sau kaifuoja. Po to bega i veidrodi pasiziureti koks grazus
Iki metu laiko savo maziui vis pakirpdavau kirpciukus, kad nelystu i akis. O pries pora dienu buvom nuvede i kirpykla (jam dabar 1.4 m.)
Pas mus tikra tragedija su tais plaukais,gime jau apauges kaip mauras.Iki siol pati kirpau,nevisada graziai gaunasi(esu prasta kirpeja),kartais kai nuzarinu tai baisu ir zmonem pasirodyt
Mes kirpykloje buvom irgi. Gime mazoji ilgais plaukuciais. Dabar jau grazias kaseles pinam. O kai buvom kirpykloje, tai kirpejos uzzbovijo telefonu. dave trumpam pasizaisti. reikia vaika kazkuom patraukti, kad galima butu greitai pakirpti.
Aš irgi savo vaikui telefoną duodu, ir tada darau ka noriu. Apatinius plaukučius su elektrine mašinėle, viršutinius su žirklėm, ir liuks bachūrėlis gaunasi.
Maniski mobilioju jau nepapirksi,praejo tie laikai.
O pas mus dar toli kirpimas.
O mes jau irgi kirpykloj apsilankem
Gime sunus juodas ir ilgaplaukis - kaip velniukas
Savo dukrytei,pirma karta,kirpčiukus kirpom,kai jai suėjo 1 metukai,tada tik pradėjo lįsti į akis. Kirpčiukus kirpdavom kas mėnesi iki 1,5m. Po to nusprendėm,kad jai labiau tinka be kirpčiukų. Jos kaktyte žema. Dabar kirpčiukus surišam i uodegytę, auginam:)
O pas mus su kirpimu, tai jokių problemų
Mažajį kerpam namuose su el. mašinėle , bet labai nemėgsta , muistosi ,tai reik bekerpant vis girti koks jis bus gražus , kad labai kantrus ,tikras vyras ir t.t , šiaip ne taip atsėdi nes žino kad po kirpimo tai jau tiesiai į vonią , o šitą tai jis jau mėgsta
aš nesenai 0,5 cm patrumpinau dukrai grifkutę, kai ji...miegojo, nes kitaip nea
Kai suejo metukai,nukirpome beveik plikai,vos digliukai matesi,o tai buvo vasaros metu,tai labai tiko. Tai taip ir kerpame kas pora menesiu,aisku jau nebe taip trumpai,su el.masinele,labai jam patinka,sedi kaip prikaltas.
Mano merginos kasos, tai ohoho
QUOTE(Jurgyte @ 2005 07 26, 15:38) Mano merginos kasos, tai ohoho Mes ir kirpomės toje kirpykloje. Mažiukei labai ten patiko, nes vaikiška aplinka ir dar po kirpimo saldainių kirpėja davė. Reikės vėl eiti, nes vėl apaugo
na mes svu garbanu atsisakem, kkai buvo 13 menesiu, pasisodinau ir nukirpau, o kai nukirpau, tai nepazinau, toks didelis tapo, vyras, kai grizo namo ziurejo, ziurejo ir sako man kazkas ne taip
Mes pirmą kartą apsikirpos dar prieš metukus, nes labai jau apaugę buvom
Kada kirpomes pirma karta net neatsimenu, bet tiksliai zinau, kad iki 1m. jau karciukus kirpom 3 kart. O kadnagi kirpom tik priekyje tai ten ir augo greiciausiai. Kai suejo 1m. nukirpau ir pakausy, tai kaip pradejo zelti plaukai. Dabar mums jau 1m. 5men. , bet jau ir su dviem kasytem vaikstom. O kerpu paprastai, kazkaip nesureiksminu. Pasodinu ka idomesnio i rankas iduodu ir pirmyn. Aisku, ne visada rezultatas geras, bet paskui is paskos lakstau ir padailinu. Tuomet jau viskas
Iki šiol kirpau 5 kartus. Kerpu grifkutę ir aplink ausytes. Bandžiau kirpti pagal taisykles, bet nieko nesigavo. Tai dabar pripuolu, pagaunu kuokštelį ir čirkšt. Tada truputį palakstome ir vėl iš naujo. Taip kol būna gana padorus vaizdas.
Musu zuikiukui 1,4 o kirpomes du kartus. Netikiu visokiais prietarais, kad iki metu negalima. Bet gi yra pamokanciu kad negalima, kad laime is vaiko atimsi, atminti nutrumpinsi ir t.t. Tai del galvos ramumo ir laukem pirmojo gimtadienio. Suejus metukams iskentem dar pora dienu ir nulekem i kirpykla, nes pati bijau kirpti- viena, o antra - i ka bus panasus musu vaikiukas
Savo merginai 3 sykius kirpau kirpciukus. Patinka jai kai uzdedu skraiste, duodu ciupineti masineles antgalius tai pasedi kazkiek. Jei uztrunku per ilgai tada jau muistosi, o as zinoma greit kirpti nemoku tai ir tenka pabaigineti jau basivaikant po namus
Sveikos mamytes,
Vis skaitineju ir skaitineju forumus, bet neprisiruosiu pati parasyti Turiu as mergicka, kuriau greit bus dveji.Gimus turejo gana ilgus ir juodus plaukus.Ir pagalvojau i ka kie cia tokie juodi.O del kirpimo...mazaja pora kartu buvom nuskute plikai,pasak senoliu jie auga stipresni.Nezinau ar cia tiketi, ar ne
As savo abieju bernu neleidau plikai skusti, kazkaip gaila buvo, nes abudu stiprius grazius plaukus turi jau nuo gimimo, o jaunelio dar garbanojasi...
Grynos nesąmonės
tikrai tie plauku skutimai kazkokie prasimanymai ir neismanymai.
as savo dukrytes neskutau ir stroriausi plaukuciai auga. kadangi esu pati kirpeja tai dukryte pati kerpu, bet grazuole ta mano jau labai nemegsta kirptis- tai 3 kyrpiais reik nukirpti kirpciukus. manu kad maziems vaikams reiktu kirpti kirpciukus, nes ju buna labai aukstos kaktytes- tai graziau atrodo kai jos pasislepia
Nemanau, kad saviskiui kada nors skusiu plaukus
O, kirpciukus tai jau ruosiuos neuzilgo pakirpti kosmaras as kirpau pora kartu, bet tik labai truputi, kirpciukus kad i akytes nelystu ir kasytes, kad grazesnes butu
Taip pat esu skutimo plikai priešininkė. Visiškas absurdas. Jau kam kokius plaukus dievulis padovanojo, tai tokie ir bus, ir jokie skutimai nepadės. Nei manęs, nei vyro tėvai nebuvo nuskutę (ačiū dievui), savo vyresnėlės taip pat neskutau (mažosios tikrai neskųsiu), o plaukais tikrai visi galime didžiuotis.
Beje, teko skaityti, kad iš viso iki 3 metų vaikams nereikėtų plaukučių kirpti, atseit, labai pažeidžiamas jų biolaukas. Tai ką šnekėti tokiu atveju apie plaukų skutimą?
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti.
Vyresniajam iki pusantrų metų nebuvo, ką kirpt... O mažąjį pirmąkart kirpom, kai jam suėjo treji metai, nes iki to laiko kategoriškai atsisakydavo sėstis į kirpyklos kėdę. Žvygint vaiko nesinorėjo. O kai suėjo treji, vieną atmintiną šeštadienį pats pasiprašė. Gerai, kad garbanotas, tai dar pakenčiamai atrodė. Tiesa, daug kas pavadindavo mergyte, bet juk nuo to lytis nesikeičia.
Š tai pati kerpu su mašinėle kol kas , nes į kirpyklą dar ko gero nelabai norėtų.
Kai sūnui suėjo 2 metukai, tiesiog nuvedėme į kirpyklą ir apkirpome berniukiškai. Iki to laiko buvo ilgi garbanoti plaukai, tai vyrui skaudu buvo girdėti, kad jo sūnų visi vadina mergaite. Kirpykloje šalia kirpo kažkokį vyrą, tai vaikas visą laiką stebėjo, ką jam ten daro. Nors tiesa, už rankos reikėjo laikyti.
Mažajai metukai - kirpčiukus pakerpame jau senai, kaip iki metų nekirpsi , jei vaikas nieko nemato.
Aš savo mažąjį garbanių jau 2 kartus kirpau. Į kirpyklą mes jo nevedėme, mūsų močiutė labai šauniai su žirklėmis tvarkosi....
Pirmą kartą mažius atsiklaupęs ant sofos atlošo mašinytes stumdė ir nelabai suprato, kas vyksta, ko ta močiutė aplink galvą makaluojasi.... Mažuliui tuomet buvo 1 metai ir 4 mėn. Antrą kartą mažuliui garbanėles kirpome po 2 mėn. Tuomet mažius jau pats susidomėjęs kilnojo ant stalo padėtas nukirptas garbanėles, bet stovėjo nesimakaluodamas. QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 20:49) Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. gal visiskai nukirpti ir nereiketu(iki metu) bet siek tiek pakirpti jei vaikas nemato nieko jau per tuos plaukus tai tikrai nieko blogo tiesa o kirpti negalima todel (kaskur skaiciau) kad atseit jei yra plaukuciai tai jie kaskokia funkcija atlieka.ir iki metu tuo labiau nukirpti negalima.nezinau kiek cia tiesos...
As tai savo dukryte kirpau pirma karta kai jai buvo metukai.Auginam plaukelius,bet,kad jie labai isleto auga,gaila,nezinau kaip cia reiketu tuos plaukelius paskatinti,kad jie butu bent kiek jau veslesni ar stipresni.Gal turite panasiu problemyciu,kaip musu.Na aisku,kad ir musu su vyru nera labai jau kokie tie plaukai,bet gal kokiu patarimu is saves turite,pasidalinkite
[COLOR=blue][U][SIZE=7]
Aš tai savo mažiu kirpau kai jam buvo 2m ir pati jį bandžiau su mašinėle ir taip jį kuteno kad jis vos nusėdėjo,tai teko pasikviest į pagalbą kaimyne Nors išpradžiu buvau šukėm iškarpius nes labai neramiai sėdėjo o kai jį kalbino kaimįnė tai aš tokius družiukus padariau galia , tai ir nieko nesimatė. Tai kirpkit pačios namie ir nemanau kad kils kokių problemu, o kirpykluosia daugialis vaikų išsigasta
Man mama irgi liepe iki metu nekirpti plaukuciu,sako po to prasti plaukuciai buna.Na cia jau musu senoliu ismintys
|