Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Velykos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Astra
Artėja Velykos ax.gif
user posted image
Mazulytee
O kada siemiet velykos ? g.gif Balandzio 24 ar 25 ? ax.gif
AGLYTĖ
QUOTE(Mazulytee @ 2011 03 01, 01:01)
O kada siemiet velykos ? g.gif  Balandzio 24 ar 25 ? ax.gif
*

Velykos bus balandzio 24 ir 25 , gi velykos vyksta visada 2 dienas ir visada prasideda sekmadieni mirksiukas.gif
ona24
nu jau grozybiu prisiziurejau....
kaip ir as oreciau ka noes pasidaryti siems metams, nes tiesa pasakius niekada nesu darius velykoms ar kokiai kitai sventei, net geda apsileidus blush2.gif
na bet seos metams reitu biski pasikeisti ir pasistengti gel vaiku kad jiems butu idomu ir suprast pradetu smile.gif
Mazulytee
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 03 01, 07:21)
Velykos bus balandzio 24 ir 25 , gi velykos vyksta visada 2 dienas ir visada prasideda sekmadieni mirksiukas.gif
*

Aciu 4u.gif Zinau kad dvi dienas tik galvojau kuri pirma diena ar 24 ar 25 bus biggrin.gif
mamkaa
idejos velykoms is interneto platybiu
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Visda velykoms pasipuosiu "kaciuku" sakas kiausiniais, va pernykstis musu variantas
user posted image

Bet va siemet noriu kazko ipatingesnio, nes jau tas pats per ta pati pabode.
Skaile
Čia tiek neraliai gražių dalykų, kad net pati užsimaniau prisigaminti smile.gif Paprastai tik išsprogdinu šakeles ir jas su vaiku papuošiam ir pridarom velykinių žmogeliukų
mamkaa
QUOTE(Skaile @ 2011 03 11, 11:37)
Čia tiek neraliai gražių dalykų, kad net pati užsimaniau prisigaminti smile.gif Paprastai tik išsprogdinu šakeles ir jas su vaiku papuošiam ir pridarom velykinių žmogeliukų
*

kas per daiktas velykiniai zmogeliukai? gal turite foto?
AGLYTĖ
o cia manieji marguciai, kiekvienais metais taip puosiu, ant berziuko sakeliu ir man jie neatsibosta smile.gif
user posted image
Mazulytee
AGLYTĖ nerti kiausiniu rubeliai ? biggrin.gif Ideja thumbup.gif ir vienetiniai tokiu daugiau nieks neturi wub.gif
AGLYTĖ
QUOTE(Mazulytee @ 2011 03 11, 18:45)
AGLYTĖ  nerti kiausiniu rubeliai ? biggrin.gif Ideja  thumbup.gif  ir vienetiniai tokiu daugiau nieks neturi  wub.gif
*

Taip cia apnerti smile.gif ant ispustu tusciu kiausiniu. Kol gyvenau Lt tai buvo tarsi koks ritualas pries velykas ju apsinerti, sau, mamai, ziurek mama beveik visus isdovanodavo, tai vel papildymui biggrin.gif O va simet tik sau ax.gif
Mazulytee
QUOTE(AGLYTĖ @ 2011 03 11, 18:12)
Taip cia apnerti smile.gif ant ispustu tusciu kiausiniu. Kol gyvenau Lt tai buvo tarsi koks ritualas pries velykas ju apsinerti, sau, mamai, ziurek mama beveik visus isdovanodavo, tai vel papildymui  biggrin.gif  O va simet tik sau ax.gif
*

O cia pagal kokia schemyte nerei as viska is akies ?
ir dar iskart paemus apnerineji kiausini , ar kazkiek paneri po to tik imauni i "rubelius" ? g.gif unsure.gif

Labai patiko ideja wub.gif Reiks gal suveiklint kazka panasaus bigsmile.gif
AGLYTĖ
turiu sena zurnaliuka, ten yra dvi schemutes, nuskenuociau, bet neturiu su kuo. Neriu iki kol reikia siaurinti, tada maunu i kiausini ir uzbaigineju, buna kad ir suskyla rolleyes.gif ir siaip jeigu buna nukrenta ,suduzta tai praardai iskratai lukstus idedi nauja ir uzbaigi.
Va teta sako ,kas man padarys tuos kiausinukus anukas atejo ir visus sudauze verysad.gif smile.gif
Ir siaip labai gerai susinaudoja siulu likuciai mirksiukas.gif

Pameginsiu zodziu aprasyti schemutes

Rastas Nr.1
1. 5 akuciu kilpa ,sujungiame
2. stulpelis su uzmetimu, viena akies kilpele x 8
3. i tarpeli du stulpeliai su uzmetimu dvi akiu kilpeles
4. i tarpa du stulpeliai su uzmetimu ,dvi akiu kilpeles du stulpeliai su uzmetimu
5.6.7.8.9 eiles kartoti kaip 4
10. i tarpeli vienas stulpelis su uzmetimu , viena akeles kilpa, vienas stulpelis su uzmetimu, viena kilpele
11. i tarpus du stulpeliai su uzmetimu
12. vienas stulpelis su uzmetimu

Rastas Nr. 2
1. 5 akuciu kilpa ,sujungiame
2. stulpelis su uzmetimu, viena akies kilpele x 8
3. i tarpeli vienas stulpelis su uzmetimu viena akies kilpele,vienas stulpelis su uzmetimu viena akies kilpele
4. i tarpa du stulpeliai su uzmetimu ,viena akies kilpele du stulpeliai su uzmetimu ,viena akies kilpele
5.6.7.8.9 eiles kartoti kaip 4
10. i tarpelius vienas stulpelis su uzmetimu , viena akeles kilpa, vienas stulpelis su uzmetimu, viena kilpele
11. i tarpus du stulpeliai su uzmetimu
12. vienas stulpelis su uzmetimu

Na gal suprasit, nes pirma kart rasau rasta 4u.gif
sekmes isbandyti
Mazulytee
bigsmile.gif oi dekui dekui tau labai wub.gif thumbup.gif Zinai kaip buna kol skaitai atrodo viskas aisku , bet kaip pradedi kartais kyla neaiskumu jei kas rasysiu , turesi gelbet biggrin.gif Del siulu likuciu tai taip thumbup.gif o is kokiu nerei is nerimo ar mezgimo siulu ? g.gif
AGLYTĖ
QUOTE(Mazulytee @ 2011 03 11, 21:36)
bigsmile.gif  oi dekui dekui tau labai  wub.gif  thumbup.gif  Zinai kaip buna kol skaitai atrodo viskas aisku , bet kaip pradedi kartais kyla neaiskumu jei kas rasysiu , turesi gelbet  biggrin.gif  Del siulu likuciu tai taip  thumbup.gif  o is kokiu nerei is nerimo ar mezgimo siulu ? g.gif
*

siaip man labiau patinka nerimo, bet esu nerus is nestoru ir nepukuotu mezgimo, gaunasi taip pat neblogai. esu meginusi is moheriniu,nes norejau pupuotu,bet nesigavo,viskas man ten velesi.
Jei reikes pagalbos ,butinai padesiu. ryt dar galiu nufotkinti is arciau po viena kiausini skirtingu rastu,gal geriau matysis ir bus aiskiau
surmute
Sveikutes 4u.gif Na ir as turiu prisinerus kaiusiniu tik nemoku ikelti nuotraukos blush2.gif tai negaliu pasirodyti g.gif
AGLYTĖ
QUOTE(surmute @ 2011 03 12, 09:00)
Sveikutes 4u.gif Na ir as turiu prisinerus kaiusiniu tik nemoku ikelti nuotraukos  blush2.gif tai negaliu pasirodyti  g.gif
*

NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS per http://www.imageshack.us/
1. Įeiname į http://load.imageshack.us/
2. Browse ir pasirenkam foto iš savo kompiuterio
3. Tada uždedam pirmą varnelę (reise image)
4. Pasirenkam dydį (siūlau 640X480 for message boards)
5. host it!
6. Paskutinė duota nuoroda (pačioje apačioje) (Direct link to image) http://.. (nuoroda be jokių klaustukų)
P.S. Puslapis buvo pakoreguotas, todėl:
Reikia pasirinkti: + Show Advanced Linking
Ir tik tada po užrašu: DO NOT Use Link Below when posting. Use FORUM Links above for posts
Duoda: Direct link to image
7. Kopijuojam nuorodą
8. Atsakydami žinutę renkamės IMG mygtuką ir įdedam nukopintą nuorodą
9. Spaudžiam OK
as pradejau nuo sitos pagalbos ,kaip ikelti foto ir iskarto pavyko wink.gif
Na o kaip zadejau foto is arciau neikelsiu, nes fotoaparatas nusedo ....
eling
Sveikutės, o gal turite nertų krepšelių schemų? Kažkaip man nesiseka rasti. Norėčiau stačiakampio formos... 4u.gif
Astra
Gal aš čia ir toli nuo temos,bet atsidarai SM,o čia vis dar snaigės fone,nors jau beveik kovas įpusėjo...Moderatoriai dirba ne tą,ką reikia... blink.gif
silsta
Sveikos, ir aš šiek tiek ruošiuosi Velykom....

user posted image
jjjj
QUOTE(eling @ 2011 03 12, 15:47)
Sveikutės, o gal turite nertų krepšelių schemų? Kažkaip man nesiseka rasti. Norėčiau stačiakampio formos...  4u.gif
*

gal tiks cia yra keletas krepšeliu
http://rankdarbiai.ucoz.com/forum/10-46-2
surmute
Nu kad man niekaip neisikelia doh.gif

silsta o pagal kokia tu schema neri tas vistaites
silsta
surmute,
Gaila, tų vištelių schemų nėra. Žiūrėjau į paveiksliuką ir nėriau... Tai labai nesudėtinga. Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2011 03 12, 14:47)
Sveikutės, o gal turite nertų krepšelių schemų? Kažkaip man nesiseka rasti. Norėčiau stačiakampio formos...  4u.gif
*

eling, gaudyk nuorodas, ten daug įvairių krepšelių.

http://picasaweb.google.com/azuluna8/LbumSinTTulo#
http://picasaweb.google.com/isbel4/Album#
IevaKava
Gal kas turi schemelių kaip kiaušinius su karoliukais papuošti?
silsta
IevaKava, patariu perskaityti šitą visą temą, tikrai yra nuorodų kaip puošti margučius karoliukais... Nu nepatingėk, pasižiūrėk ax.gif
KarilesMama
Tiek grožių čia prižiūrėjau, reiks bandyti kokią velykinę kompoziciją sukurpti wub.gif
magmina
Man tie kiskuciai SUPER biggrin.gif Gaila kad rusu kalbos nelabai suprantu
masiania
Štai koks angelikas gavosi iš ore džiustančio molio, 10sm, dažyta akvarele ir akrilu
user posted image
Little angel
wilmusia
Labai simpatiškas angeliukas wub.gif Bet man kažkodėl angeliukai aocijuojasi su Kalėdom, o ne Velykom. Bet labai mielas.
Obuoliuks
Laba smile.gif
Parodysiu ir as kelis savo pirmus bandymus nertų margučių smile.gif
user posted image
Prisinersiu daugiau iki Velykų biggrin.gif
wilmusia
obuoliuks, labai dailūs kiaušinukai wub.gif
Mazulytee
QUOTE(wilmusia @ 2011 03 27, 19:02)
obuoliuks, labai dailūs kiaušinukai wub.gif
*

drinks_cheers.gif
Agnesyte
QUOTE(Obuoliuks @ 2011 03 27, 17:58)
Laba  smile.gif
Parodysiu ir as kelis savo pirmus bandymus nertų margučių smile.gif
user posted image
Prisinersiu daugiau iki Velykų  biggrin.gif
*

Kokie gražūs wub.gif O kas viduje, neįžiūriu blush2.gif
Agnesyte
Praverčiau temą, ir pasigedau kiaušiniams stovelių, gal kuri turit schemutę kokią ir galit pasidalinti 4u.gif
Obuoliuks
QUOTE(Agnesyte @ 2011 03 29, 09:45)
Kokie gražūs  wub.gif O kas viduje, neįžiūriu  blush2.gif
*

Aciu smile.gif
Viduje putplascio kiausiniai wink.gif
Ieskojau specialiai kazkokiu kiausiniu formu ir radau margucius Thomas Philips (5 ar 6 kiausinukai 3,7 Lt.), jie buvo apklijuoti medziaga geleta (vaizdelis netraukiantis akies-labai nekokybiskai apklijuoti blush2.gif ) , tai lengvai nulupinejau ir apneriau. Kur labiau kiaurarasciu nerta, tai is arti matosi, kad ten putplastis blush2.gif

Ispustu tikru kiausiniu tai ne negalvojau apnerinet (nors vaizdas aisku grazesnis butu), nes su mazais vaikais tai kazin ar speciau pakabinti nesutrupintus lotuliukas.gif
Droo
vakar benaršydama po internetą idėjų Velykoms užtikau štai šitokį grožį:
user posted image

visas straipsniukas čia
Agnesyte
QUOTE(Obuoliuks @ 2011 03 29, 13:49)
Aciu smile.gif
Viduje putplascio kiausiniai wink.gif
Ieskojau specialiai kazkokiu kiausiniu formu ir radau margucius Thomas Philips (5 ar 6 kiausinukai 3,7 Lt.), jie buvo apklijuoti medziaga geleta (vaizdelis netraukiantis akies-labai nekokybiskai apklijuoti blush2.gif ) , tai lengvai nulupinejau ir apneriau. Kur labiau kiaurarasciu nerta, tai is arti matosi, kad ten putplastis  blush2.gif

Ispustu tikru kiausiniu tai ne negalvojau apnerinet (nors vaizdas aisku grazesnis butu), nes su mazais vaikais tai kazin ar speciau pakabinti nesutrupintus lotuliukas.gif
*

reikės ir man kažką panašaus pasiieškoti, nes iš tikrų kiaušių t. p. neverta daryti lotuliukas.gif O taip gražiai žiūrisi kiauru rašteliu apnerta wub.gif
Aš pernai tokius dariau, tai ant pirktų dirbtinų dažytų kiaušių, pilnai apnėrus nieko nesimatė ax.gif
user posted image
DOLLILYTE
Mano Velykų žolytė ax.gif
user posted image
Obuoliuks
Dar keletas mano apnertu kiausiniu drauges Velyku medziui smile.gif:
user posted image

Atveze ispustus kiausinius, siulus ir didziuli pyraga (is tu paciu kiausiniu kepta)- negalejau atsakyti... teko valgyti ir nerti laugh.gif
jurginėlis
labai mieli kiaušiukai wub.gif

pernai avižas sėjau į kokoso lukštą, visiems labai patiko. Šiemet vėl taip sėsiu biggrin.gif
xrenatax
kiek visokiu ideju velykom thumbup.gif wub.gif reiks kazka suspeti padaryti vaikuciam ax.gif
silsta
[quote=Agnesyte,2011 03 29, 15:11]

reikės ir man kažką panašaus pasiieškoti, nes iš tikrų kiaušių t. p. neverta daryti lotuliukas.gif O taip gražiai žiūrisi kiauru rašteliu apnerta wub.gif
Aš pernai tokius dariau, tai ant pirktų dirbtinų dažytų kiaušių, pilnai apnėrus nieko nesimatė ax.gif

Agnesyte, labai gražūs tavo nerti padėkliukai-įdėkliukai margučiams (nežinau, kaip pavadinti juos). Gal turi schemutę? Būtų labai šaunu ir man tokių nusinerti... 4u.gif
X-iuke
user posted image
user posted image
user posted image

wub.gif wub.gif
priklausomybe
Ale grožių prisižiūrėjau ir pati užsimaniau kažką pasidaryt, tiksliau jau bandau smile.gif.

O sakykit, gal kuri matėt ar turit idėjų, ką galima išlankstyti iš popieriaus Velykų tematika? Tas krepšelis tai jau be proto gražus, kur prieš kelis psl. parodytas buvo, bet man ten darbo per daug blush2.gif . Aš šiaip mąstau kažką pakabinamo būtų gerai, ir laiptinę tuo pačiu papuoščiau, tik nelabai sugalvojų ką, o tuo labiau kaip...

Ačiū, kas pagelbės 4u.gif
silsta
priklausomybe, va čia yra daug velykinių idėjų iš popieriaus ....

http://picasaweb.google.com/btunde2001/HusvetiPapirkepek#
*SIM*SIUS*
kokie sitie grazus wub.gif
gal kas zinot kaip padaryt ta pilva toki garbanota blush2.gif
http://picasaweb.google.com/btunde2001/Hus...897071104175522
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.