Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buteliukai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
princesesmama
Sveikos mamytes, gal galit pasidalint kokius buteliukus naudojate? su kiek skiluciu? ir kaip tinka jusu vaikiukui? nes as niekaip nerandu tinkamo verysad.gif auginu 4.5men dukryte, naudojam Avento buteliuka bet kuriuos tik zindukus bandau(ir su 1skylute ir dviem ir trim) netinka schmoll.gif , pucia labai pilvuka, daug oro prisiryja tikriausiai... ax.gif o be to domejausi ir radau informacija kad avento pagaminti is medziagos kuri kenkia vaiko sveikatai..ar tiesa?gal kas girdejote?raso kad patys geriausi buteliukai - stikliniai g.gif
miracleforever
ogo,cia tai naujena pasakei fear.gif
pradzioje Avent naudojom,bet kazkaip sunkai ta zinduka igrusti buvo,tai perejau prie Nuk firmos(zindukas placiu pagrindu,ir buteliukas toks platesnis)-tai atrodo nieko blogo kolkas,vokiskas produktas ,o jais kazkaip as pasitikiu
gal pilvuka pucia nuo misinuko ?
princesesmama
tai va niekaip nerandu nuo ko verysad.gif visa para kankinasi vaikas... misinuku daug bandziau ir tas pats .. o buteliuka kolkas bandziau tik avento.. bet jei su viena skylute tai letai teka vos istraukia su dviem tas pats o su trim per greitai, nespeja.. tai va nupirkau vakar NUK plasmasini su mazesniu zinduku, pabandysiu, ten maciau ipjovimas yra gal orui iseiti..tikiuosi tiks ax.gif
miracleforever
na pabandyk-gal tikrai gerai bus smile.gif
o kur skaitei apie ta Aventa?
kokius misinukus dabar duodi? as tai tik primaitinu kolkas-HIpp su probiotikais
Miegaliuke S
AS NAUDOJU nuk BUTELIUKUS thumbup.gif
CAT DELUXE
as taip pat naudoju NUK buteliukus thumbup.gif
princesesmama
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 18, 10:55)
na pabandyk-gal tikrai gerai bus smile.gif
o kur skaitei apie ta Aventa?
kokius misinukus dabar duodi? as tai tik primaitinu kolkas-HIpp su probiotikais
*

jau antra diena kaip duodu is nuk buteliuko, lyg ir geriau nei Avento, nebetaip pucia... o apie tos firmos buteliukus radau internete kazkur, reiktu vel ieskot..
visa laika daviau Aptamil1, bet labai atpilineja ir pucia pilvuka tai pabandziau Similac adevance, bet turbut bus taspats, antra diena kaip duodu ir atpilinejimas nedingsta.. g.gif nors pilvuko skausmai apmazejo, turbut nuo buteliuko g.gif rolleyes.gif
Li_
mes naudojam avent buteliukus, bet jokiu problemu neturim. bet gal del to, kad mes su pilvuku visiskai neturejom problemu nuo pat gimimo. man tai atrodo ,kad didesne itaka turetu buti misinuke, o ne buteliuke. mes naudojam hipp1 su probiotikais, tiesa mano draugei netiko su probiotikais mergaitei, labi pute pilviuka, tai ji dar naudoja hipp1 bio.sake viskas susitvarke, o naudoja irgi avent buteliukus.
Nerytė
mes naudojam avento, pradzioj su 1 skylute, dabar 2, 3 arba jei koki kisieliu geria tai ta sukama ciulptuka duodu. kai buvo mazesnis nenorejo is 3 gerti, bet paaugo ir viskas ok
Dajevu
Mes naudojam avento buteliuką su 2 skylutėm, bet valgydamas labai oro prisivalgo, nežinau ar čia buteliukas kaltas ar jo skubėjimas valgyti g.gif
gupija
Iš pradžių bandėm Avento, bet niekaip nenorėjo iš jo gerti. Jau maniau, kad taip ir užaugs neišmokęs lotuliukas.gif Tačiau prieš porą savaičių pabandžiau NUK- super. Puikiausiai geria, o vėliau ir pažaist su juo mėgsta 4u.gif
Sandrulia
Naudojam Avent, 2 dydžio ax.gif bet nesuprantu - kartais traukia gerai, kartais čepsi kažkaip doh.gif
Altika
Mes naudojam Avent, bet is pradziu ir labai nenoriai gerdavo,sunku jam budavo trukti, per ta viena skylute sunkiau begdavo. Paskui kazkaip pradejo iprasti Nuo 5men. pradejom naudoti su 3 skylutem, bet is pradziu nespedavo traukti, labai greit begdavo.Siaip tai as pati maitinu,is buteliuko gerdavo,jei kazkur isvaziuodavau ir palikdavau MP smile.gif
Aurelija_
mes naudojam avent ir chicco. turejom ir nuk , bet mazyle nevalge is jos g.gif siaip ir is avent pradzioj sunkiai valge, tada chicco nupirkau. bet man chicco nepatinka, nes labai greitai zindukai nuo karsto vandens issitampo, pasidaro tokie dideli, o ir skylute issitampo, misinukas pradeda begt per smarkiai. dabar kai jau truputi paaugom, tai ir is avent mielai valgo. man jie geriausi smile.gif
gugutele
as mazajai duodavau is nuk bet pilvuka pute labai tada nupirkau kampol babie bonkute ji tokia biskuti lenkta ir apacia atsisuka. tai sita labai gerai tiko. dabar nupirkau avento puoduka su snapeliu ir rankenelem tai jai patinka is jo sultis gerti thumbup.gif
Altika
QUOTE(gugutele @ 2007 10 22, 18:53)
as mazajai duodavau is nuk bet pilvuka pute labai tada nupirkau kampol babie bonkute ji tokia biskuti lenkta ir apacia atsisuka. tai sita labai gerai tiko. dabar nupirkau avento puoduka su snapeliu ir rankenelem tai jai patinka is jo sultis gerti thumbup.gif
*

As ir jau nupirkau ta Avent puodeli su snapeliu, bet maniskis niekaip nemoka is jo gerti,numeta,jei nesiseka, ir baigta doh.gif
Aruša
Canpol babies 4u.gif
Freke
nors mazyliui greit metukai bet vis dar geria is avent. pilvuko putimas buvo menesi paskui baigesi bet ne nuo buteliuku... siaip jei pataikai su tom ventiliacijom tai girdisi kaip oras iseina ir neprisiryja... bet avento magic cup jam nepatinka... grizom i kudikyste nupirkau ta balta soskyte snapeli kur nuo 3 men ax.gif gal nuo jos pripras prie zalio o paskui ir is puodelio ax.gif
Arsua32
Naudoju Nuk, Canpol (ciulptukus perku atskirai Nuk firmos) ax.gif Avent netiko didelis ciulptukas, nes mano speneliai mazi, tai kai teko primaitinti is buteliuko, tai ziaugciodavo nuo Avent ciulptuko doh.gif
Gendre
Turim avent, nuk ir canpol buteliuku, geria is visu vienodai biggrin.gif
Ljn
Mes tai naudojam AVENTO thumbup.gif Pirma men buvo problemu su pilvo putimu istisai cypė, norėjau duot misini, bet gydytoja sake kad ne cia ne del to, tiesiog cia skrandukas taip jau dirba.Man ir čiulptukai patinka AVENTO man ju produkcija visa patinka
gugutele
manoji tai megsta gerti is puoduko su snapeliu ir tuo paciu pazaidzia thumbup.gif
Altika
QUOTE(gugutele @ 2007 10 24, 10:57)
manoji tai megsta gerti is puoduko su snapeliu ir tuo paciu pazaidzia thumbup.gif
*

As gal biski nukrypstu nuo temos 4u.gif Bet kaip tu savo maziuke ismokei is jo gert, maniskis tik kramto ta snaplei ir spjauna, bet niekaip nemoka atsigert,jau visaip kaip bandziau, o tik ipilu i paparasta, isgeria viska iki dugno
omny
Mes nuo 2 saw. naudojam Dr.Brown's buteliukus. Na gal tik sutapimas bet pilwelio diegliu neturejom, soskytes pagal nr. naudojam ir wiskas tinka ir patinka! thumbup.gif Asmeniskai man nepatiko Avent firmos nei buteliukai, nei soskytes neprilopo dukrytei. g.gif Turim chicco buteliuka, bet irgi schmoll.gif
princesesmama
QUOTE(omny @ 2007 10 24, 15:47)
Mes nuo 2 saw. naudojam Dr.Brown's buteliukus. Na gal tik sutapimas bet pilwelio diegliu neturejom, soskytes pagal nr. naudojam ir wiskas tinka ir patinka!  thumbup.gif  Asmeniskai man nepatiko Avent firmos nei buteliukai, nei soskytes neprilopo dukrytei.  g.gif  Turim chicco buteliuka, bet irgi  schmoll.gif
*

o kur tu pirkai ta buteliuka Dr.Brauno? asniekur nerandu g.gif jau baigiu visasparduotuves apeit...
Gintarėja
Aš nuo pat pradžių avent viską pirkau ir buteliukus ir soskius, man jie patinka thumbup.gif O man irgi ydomu kur yra Dr.Brown's buteliukų, čia gal ne Lietuvoj? g.gif
gugutele
kartais pazaidzia pakramto. bet kai as jai laikau bonke ji susikaupe bando ciunkti neiseina tada traukt bando ir gaunasi. thumbup.gif
omny
QUOTE(princesesmama @ 2007 10 24, 21:56)
o kur tu pirkai ta buteliuka Dr.Brauno? asniekur nerandu  g.gif  jau baigiu visasparduotuves apeit...
*

Lietuwoj lietuwoj biggrin.gif As pirkau Vilniuj virsuliskese "madoj" yra parduotuve Zylutes. Maciau yra ir Karolis (atrodo taip wadinasi) parduotuwese VCUP'e 4 ar tai 5 aukste. Seniau buwo ir Flagmane. handi-craft.com yra daugiau info apie juos. Man tai jie labai thumbup.gif
*Mulate*
isbandem NUko,avento buteliukus,avento man nepatiko,nes sunkiai bega pro 1 numeri,Nuko per stipriai,vaikas springsta,nors ir yra tas nuorinimas,bet tiks nebent kai vaikas paaugs,galiausiai isigijom Brown'o thumbup.gif likau patenkinta ir as ir mazylis rolleyes.gif
beje,man rodos Zylutes uzsidare,o gal ir ne, bet mes prikom Kotrynoj Brown buteliukus mirksiukas.gif
almara
QUOTE(omny @ 2007 10 24, 15:47)
Mes nuo 2 saw. naudojam Dr.Brown's buteliukus. Na gal tik sutapimas bet pilwelio diegliu neturejom, soskytes pagal nr. naudojam ir wiskas tinka ir patinka!  thumbup.gif  Asmeniskai man nepatiko Avent firmos nei buteliukai, nei soskytes neprilopo dukrytei.  g.gif  Turim chicco buteliuka, bet irgi  schmoll.gif
*

O taip sitas buteliukas thumbup.gif naudojam nuo 1 men ir jokiu pilvo diegliuku thumbup.gif
Aistija
Naudojom pradzioj canpol babies, bet vaikas turedavo isiziot kad oras i zinduka patektu, nors turejom canpol babies su oro veztuveliu, bet sunkiai sekesi valgyti, paskui pabandem avent, tai nuo to laiko is kitu bonkuciu negeria, ir oro nepritraukia su avent, mano mazei jis patinka. ax.gif thumbup.gif
princesesmama
o kurios naudojat Dr.Brown buteliukus virinat pries naudojima? ar perpilat virintu vandeniu? nes raso kad negalima karstesniu nei 60laipsniu g.gif as nupirkau pabandyt bet bijau tik siaip praplauta duot, kazkaip nehigieniska ax.gif
laimav
mes tai canpol naudojam ir jis mums tinka
Aero
Naudojam Avent buteliukus
Lau_rike
Mes naudojam Avent buteliukus ir labai super thumbup.gif Tik dabar nupirkau jau soske su 3 skylutem tai nelabai speja valgyti truputi per soniuka nubega pienukas. bet su dviem skylutem jau karatais nervuojasi kad per letai bega, na manau reikia laiko ir viskas bus gerai. thumbup.gif
vaivos juosta
Mes naudojom Avent. Tiko .
voveruska123
sveikos
as nuo pat gimimo naudojau avent buteliukus. Jokiu problemu neturejom. Siuo metu mano maziui 6 men, nupirkau soske prie avent buteliuko su keturiom skylutem. Perejom labai greitai, tai atrode kad vaikas net nepajaute skirtumo tarp triju ir ketuiu skyluciu
burrbuliukas
O mes retkarciais naudojam Tommee Tippee buteliukus. Man jie thumbup.gif
LABBRA
as pirkau nuo gimimo Avent ir esu patenkinta thumbup.gif dar pabandziau Bebe confort buteliuka,toks lenktas kad oro nepritrauktu,lyg ir nieko,va tik beda kol uzsuki doh.gif bega ir viskas,o buteliukas ne is pigiuju g.gif na o nesenai parduotuveje nusprendziau nupirkt Babies canpol,parsinesiau,nusprendziau pavirint kelias minutes,kai idejau i vandeni(karsta)tokia plastmases smarve pasklido,kad as pagalvojau kad dega kazkas,tik po to daejo kad cia buteliukas, doh.gif doh.gif doh.gif teko buteliuka likviduoti verysad.gif
Šypsenėlė24
Mes taip pat naudojame Avent buteliukus thumbup.gif
snekute
o mano maziukas neima jokiu buteliuku, JOKIU
na gal ir gerai, nereiks atpratint smile.gif
kysulia
Mes naudojam AVENT ir NUK buteliukus smile.gif
rikutis
mes naudojam NUK`o buteliukus, tokius placiu kaklu, placia tiute, thumbup.gif , esam patenkinti
zvaigzdute23
mes naudojam chicco ir vis dar naujagimiu tik prakirpau truputi skylute o su keliom skylutem neima nenori mano maziukas uzaugti smile.gif
.Juodukė.
Mes naudojam Avent ir Tuperware buteliukus
eiwile
Mes beveik nuo gimimo naudojam Avent buteliukus tik ciulptukus pakeiciu su daugiau skiluciu thumbup.gif
egzigo
AVENT ir CHICCO.
Miegaliuke S
mes naudojame NUK
Dudute
As naudoju Playtex VentAire buteliukus. Superiniai buteliukai. Labai godziai is ju geria
LEDINE20
Mes dabar naudojam Avent labai patenkinta, kadangi derinu maitinima is buteliuko ir kruties, tai del to jokiu problemu nera, o kai vaikas buvo mazesnis menesiuko amziau tai labai puikiai tarnavo chicco
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.