Sveikos mamytes, gal galit pasidalint kokius buteliukus naudojate? su kiek skiluciu? ir kaip tinka jusu vaikiukui? nes as niekaip nerandu tinkamo
ogo,cia tai naujena pasakei
pradzioje Avent naudojom,bet kazkaip sunkai ta zinduka igrusti buvo,tai perejau prie Nuk firmos(zindukas placiu pagrindu,ir buteliukas toks platesnis)-tai atrodo nieko blogo kolkas,vokiskas produktas ,o jais kazkaip as pasitikiu gal pilvuka pucia nuo misinuko ?
tai va niekaip nerandu nuo ko
na pabandyk-gal tikrai gerai bus
o kur skaitei apie ta Aventa? kokius misinukus dabar duodi? as tai tik primaitinu kolkas-HIpp su probiotikais
AS NAUDOJU nuk BUTELIUKUS
as taip pat naudoju NUK buteliukus
QUOTE(miracleforever @ 2007 10 18, 10:55) na pabandyk-gal tikrai gerai bus o kur skaitei apie ta Aventa? kokius misinukus dabar duodi? as tai tik primaitinu kolkas-HIpp su probiotikais jau antra diena kaip duodu is nuk buteliuko, lyg ir geriau nei Avento, nebetaip pucia... o apie tos firmos buteliukus radau internete kazkur, reiktu vel ieskot.. visa laika daviau Aptamil1, bet labai atpilineja ir pucia pilvuka tai pabandziau Similac adevance, bet turbut bus taspats, antra diena kaip duodu ir atpilinejimas nedingsta..
mes naudojam avent buteliukus, bet jokiu problemu neturim. bet gal del to, kad mes su pilvuku visiskai neturejom problemu nuo pat gimimo. man tai atrodo ,kad didesne itaka turetu buti misinuke, o ne buteliuke. mes naudojam hipp1 su probiotikais, tiesa mano draugei netiko su probiotikais mergaitei, labi pute pilviuka, tai ji dar naudoja hipp1 bio.sake viskas susitvarke, o naudoja irgi avent buteliukus.
mes naudojam avento, pradzioj su 1 skylute, dabar 2, 3 arba jei koki kisieliu geria tai ta sukama ciulptuka duodu. kai buvo mazesnis nenorejo is 3 gerti, bet paaugo ir viskas ok
Mes naudojam avento buteliuką su 2 skylutėm, bet valgydamas labai oro prisivalgo, nežinau ar čia buteliukas kaltas ar jo skubėjimas valgyti
Iš pradžių bandėm Avento, bet niekaip nenorėjo iš jo gerti. Jau maniau, kad taip ir užaugs neišmokęs
Naudojam Avent, 2 dydžio
Mes naudojam Avent, bet is pradziu ir labai nenoriai gerdavo,sunku jam budavo trukti, per ta viena skylute sunkiau begdavo. Paskui kazkaip pradejo iprasti Nuo 5men. pradejom naudoti su 3 skylutem, bet is pradziu nespedavo traukti, labai greit begdavo.Siaip tai as pati maitinu,is buteliuko gerdavo,jei kazkur isvaziuodavau ir palikdavau MP
mes naudojam avent ir chicco. turejom ir nuk , bet mazyle nevalge is jos
as mazajai duodavau is nuk bet pilvuka pute labai tada nupirkau kampol babie bonkute ji tokia biskuti lenkta ir apacia atsisuka. tai sita labai gerai tiko. dabar nupirkau avento puoduka su snapeliu ir rankenelem tai jai patinka is jo sultis gerti
QUOTE(gugutele @ 2007 10 22, 18:53) as mazajai duodavau is nuk bet pilvuka pute labai tada nupirkau kampol babie bonkute ji tokia biskuti lenkta ir apacia atsisuka. tai sita labai gerai tiko. dabar nupirkau avento puoduka su snapeliu ir rankenelem tai jai patinka is jo sultis gerti As ir jau nupirkau ta Avent puodeli su snapeliu, bet maniskis niekaip nemoka is jo gerti,numeta,jei nesiseka, ir baigta
Canpol babies
nors mazyliui greit metukai bet vis dar geria is avent. pilvuko putimas buvo menesi paskui baigesi bet ne nuo buteliuku... siaip jei pataikai su tom ventiliacijom tai girdisi kaip oras iseina ir neprisiryja... bet avento magic cup jam nepatinka... grizom i kudikyste nupirkau ta balta soskyte snapeli kur nuo 3 men
Naudoju Nuk, Canpol (ciulptukus perku atskirai Nuk firmos)
Turim avent, nuk ir canpol buteliuku, geria is visu vienodai
Mes tai naudojam AVENTO
manoji tai megsta gerti is puoduko su snapeliu ir tuo paciu pazaidzia
QUOTE(gugutele @ 2007 10 24, 10:57) As gal biski nukrypstu nuo temos
Mes nuo 2 saw. naudojam Dr.Brown's buteliukus. Na gal tik sutapimas bet pilwelio diegliu neturejom, soskytes pagal nr. naudojam ir wiskas tinka ir patinka!
QUOTE(omny @ 2007 10 24, 15:47) Mes nuo 2 saw. naudojam Dr.Brown's buteliukus. Na gal tik sutapimas bet pilwelio diegliu neturejom, soskytes pagal nr. naudojam ir wiskas tinka ir patinka! o kur tu pirkai ta buteliuka Dr.Brauno? asniekur nerandu
Aš nuo pat pradžių avent viską pirkau ir buteliukus ir soskius, man jie patinka
kartais pazaidzia pakramto. bet kai as jai laikau bonke ji susikaupe bando ciunkti neiseina tada traukt bando ir gaunasi.
QUOTE(princesesmama @ 2007 10 24, 21:56) Lietuwoj lietuwoj
isbandem NUko,avento buteliukus,avento man nepatiko,nes sunkiai bega pro 1 numeri,Nuko per stipriai,vaikas springsta,nors ir yra tas nuorinimas,bet tiks nebent kai vaikas paaugs,galiausiai isigijom Brown'o
beje,man rodos Zylutes uzsidare,o gal ir ne, bet mes prikom Kotrynoj Brown buteliukus QUOTE(omny @ 2007 10 24, 15:47) Mes nuo 2 saw. naudojam Dr.Brown's buteliukus. Na gal tik sutapimas bet pilwelio diegliu neturejom, soskytes pagal nr. naudojam ir wiskas tinka ir patinka! O taip sitas buteliukas
Naudojom pradzioj canpol babies, bet vaikas turedavo isiziot kad oras i zinduka patektu, nors turejom canpol babies su oro veztuveliu, bet sunkiai sekesi valgyti, paskui pabandem avent, tai nuo to laiko is kitu bonkuciu negeria, ir oro nepritraukia su avent, mano mazei jis patinka.
o kurios naudojat Dr.Brown buteliukus virinat pries naudojima? ar perpilat virintu vandeniu? nes raso kad negalima karstesniu nei 60laipsniu
mes tai canpol naudojam ir jis mums tinka
Naudojam Avent buteliukus
Mes naudojam Avent buteliukus ir labai super
Mes naudojom Avent. Tiko .
sveikos
as nuo pat gimimo naudojau avent buteliukus. Jokiu problemu neturejom. Siuo metu mano maziui 6 men, nupirkau soske prie avent buteliuko su keturiom skylutem. Perejom labai greitai, tai atrode kad vaikas net nepajaute skirtumo tarp triju ir ketuiu skyluciu
O mes retkarciais naudojam Tommee Tippee buteliukus. Man jie
as pirkau nuo gimimo Avent ir esu patenkinta
Mes taip pat naudojame Avent buteliukus
o mano maziukas neima jokiu buteliuku, JOKIU
na gal ir gerai, nereiks atpratint
Mes naudojam AVENT ir NUK buteliukus
mes naudojam NUK`o buteliukus, tokius placiu kaklu, placia tiute,
mes naudojam chicco ir vis dar naujagimiu tik prakirpau truputi skylute o su keliom skylutem neima nenori mano maziukas uzaugti
Mes naudojam Avent ir Tuperware buteliukus
Mes beveik nuo gimimo naudojam Avent buteliukus tik ciulptukus pakeiciu su daugiau skiluciu
AVENT ir CHICCO.
mes naudojame NUK
As naudoju Playtex VentAire buteliukus. Superiniai buteliukai. Labai godziai is ju geria
Mes dabar naudojam Avent labai patenkinta, kadangi derinu maitinima is buteliuko ir kruties, tai del to jokiu problemu nera, o kai vaikas buvo mazesnis menesiuko amziau tai labai puikiai tarnavo chicco
|