Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Buteliukai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Ziu Ziu
mes taip pat geriam is AVENT, bandem ir nuko, taip pat tiko ir patiko smile.gif
jola1234
mes naudojam nuko buteliukus smile.gif
Kleckutė
Mes naudojam Avento buteliukus ir viskas mums gerai. Iš pradžių nelabai ėmė jį, bet tai suprantama, kadangi skiriasi nuo krūties, bet dabar tai visas gerai.
dabej
as naudou Dr.Brown buteliukus. Man jie geriausi thumbup.gif
Haske
visi buteliukai canpol wub.gif thumbup.gif
NaiLi
Naudojam Avent thumbup.gif
simasta
Avent assa.gif nieko kito net nebandžiau
raimundux
Naudojam Avent, bet tik arbatelem, vandenukui ir sultim thumbup.gif
barclayte
Nuo gimimo naudojam AVENT,labai patenkinti drinks_cheers.gif thumbup.gif
virguliuke
QUOTE(jola1234 @ 2007 12 22, 18:34)
mes naudojam nuko buteliukus smile.gif
*

drinks_cheers.gif ir mes thumbup.gif , jokiu kitu neeme g.gif
svetelis
Patarkit koks Avent buteliukas tiktu 4,5 menesiu kudikiui. Gal tas toks daugiafunkcinis kur puodukas pasidaro ir suletintos tekmes zindukas?
Ziurejau ziurejau, bet negalejau issirinkti. Koks geriausia misinukui, koks arbatytei, koks sultytems? Ar vieno uztenka?

Tos kurios naudojat chicco buteliukas 4+, ar ne per didele skylute, nes man kazkaip bega viaskas is vaiko burnytes, gal jis nemoka dar apzioti tiksliai?
Kotik
Nuo gimimo naudojam AVENTO thumbup.gif viena karta teko duoti kito tai isspjove atrodo canpol ten buvo lotuliukas.gif
rence*
Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli ir mano mama pamaitintu ax.gif
barclayte
QUOTE(Kotik @ 2008 01 09, 11:35)
Nuo gimimo naudojam AVENTO thumbup.gif viena karta teko duoti kito tai isspjove atrodo canpol ten buvo lotuliukas.gif
*

As irgi turiu 1buteliuka canpol,irgi spjauna blink.gif lotuliukas.gif
Kotik
QUOTE(rence25 @ 2008 01 09, 19:40)
Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli  ir mano mama pamaitintu ax.gif
*

O parduotuvej nera? blush2.gif tai gal tada vaiku parduotuvej blush2.gif
MagnolijaB
O maniškė tik canpol arba Nuk pripažįsta smile.gif Turim Aventą nei buteliuko nei čiulptuko neima, net žiaupčioja nuo jų...
barclayte
Man atrodo kad 2.gif ka nuo pat gimimo gauna kitu veliau nepripazista g.gif
Jurgitulia
Naudojam AVENT buteliuka...
sakirrrrra
QUOTE(svetelis @ 2008 01 08, 13:24)
Patarkit koks Avent buteliukas tiktu 4,5 menesiu kudikiui. Gal tas toks daugiafunkcinis kur puodukas pasidaro ir suletintos tekmes zindukas?
Ziurejau ziurejau, bet negalejau issirinkti. Koks geriausia misinukui, koks arbatytei, koks sultytems? Ar vieno uztenka?

Tos kurios naudojat chicco buteliukas 4+, ar ne per didele skylute, nes man kazkaip bega viaskas is vaiko burnytes, gal jis nemoka dar apzioti tiksliai?
*

as tai turiu avent buteliukus kur zindukas yra 3-ju padeciu,ten bruksneleis pazymeta:
1-mazai lasa
2-truputi daugiau
3-lasa smarkiai
tai ir problemos nera,pasuku koki noriu brukneli biggrin.gif ,o seip turim tris buteliukus,viena misinukui,kitas arbatelei o trecias sultytems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rence25 @ 2008 01 09, 20:40)
Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli  ir mano mama pamaitintu ax.gif
*

paziurek vaistineje
auksegi
pirkau AVENT buteliukus, tačiau vienas praleidžia vandenį (ties užsukimu), gal brokuoti kokie
Envuke
mes naudojam AVENTO ir esam patenkinti biggrin.gif
mikis
abu mano zuikiai istikimi AVENTO gerbejai...
Kucheriashka
Avent.
svetelis
Kazkaip nemoka mano gerti is Avent soskutes, o va is chicco geria kuo puikiausiai.
barbuskytee
avent
sayonara2
4u.gif mes irgi AVENT
Edeta
mes irgi AVENT 4u.gif
Dziaugsmukas
Doddie Mam naudojam,nes prie tos firmos soskes buvo iprates.O is buteliuko labai ilgai nemokejo gerti,tai tada ieskojom buteliuko is tos pacios firmos kaip ir soske.O brangumas doh.gif ,bet ka darysi jei vaikas kitokio buteliuko nepripazista rolleyes.gif
*ssuzzi*
Naudojam viska tik is AVENT thumbup.gif thumbup.gif
ie_va
naudojam Tommee Tippee thumbup.gif
tali3
Tik avent
dru-gelis
mes irgi is AVENT lotuliukas.gif
banginukas
Mes irgi naudojam Avent buteliukus smile.gif
Kad pucia pilvuka, tai manau misinukas nelabai tiko. Ir siaip vieni vaikai turi pilvo putimo problema, o kiti jos isvengia-cia manau tikrai ne nuo buteliuko priklauso.
Buteliuke svarbiausia soske-na bent taip poliklinikoje logopede aiskino-svarbu, kad vaikui nebutu per kieta ir nebutu sunku traukti-turi buti geras kietumas ir pakankamai skyluciu.
ediltk
Mums labiausiai tiko anatominis nuo pilvuko dieglių saugantis buteliukas BibConfort (bebe confort firmos);
1. Buteliuko forma palenkta 30 laipsnių kampu, todėl čiulptukas visada pilnas :2. O spec. įrenginys dugne praleidžia orą į buteliuką ir nuolat slegiamas skystis patenka į čiulptuką. Nereikia pertraukti kūdikio maitinimosi, kad į buteliuką per čiulptuką patektų oro, kai tampa sunku traukti maistą. ConfortBib buteliuku maitinamas vaikas nepriryja oro, kas dažnai sukelia atpylimą. Šis buteliukas su vožtuvu dar vadinamas saugančiu nuo dieglių, kuriuos sukelia būtent į skranduką patekęs oras.Augindama pirmagimę išbandžiau beveik visus buteliukus ir tik šis sumažino dieglius, kai gimė antras vaikas, tai net nesusimąsčiau kokį rinktis buteliuką. Pabandykit thumbup.gif

kagne
QUOTE(olicka @ 2008 01 15, 19:05)
Avent.
*

drinks_cheers.gif , mes irgi tik is ju bigsmile.gif
vaivos juosta
Turėjom ir Avent, ir Canpol. Visi tiko smile.gif
oksankaa
Mes tai naudojam AVEnt'o ir NUBY...
Nuby tutes daug geresnes thumbup.gif
eglaite2
O mes bandem ne karta Avent'o buteliuka, bet mazoji is jo visai netraukia schmoll.gif Ir ciulptuko visai nepriima ax.gif As maniau, kad sakes jau ir niekad taip ir negersim is buteliuko, nes dukrytei nepatinka ciulptukas apskritai, bet dabar paskaiciau, kad mamytes isbando kitu firmu buteliukus ir randa tinkama unsure.gif Idomu butu suzinoti, ar yra kam nors panasi situacija, tik su laiminga pabaiga - kad vaikas ciulptuko neciulpe ir is buteliuko negere, bet kazkoki buteliuka po ieskojimu pamego g.gif
oksankaa
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 27, 21:13)
O mes bandem ne karta Avent'o buteliuka, bet mazoji is jo visai netraukia schmoll.gif Ir ciulptuko visai nepriima ax.gif As maniau, kad sakes jau ir niekad taip ir negersim is buteliuko, nes dukrytei nepatinka ciulptukas apskritai, bet dabar paskaiciau, kad mamytes isbando kitu firmu buteliukus ir randa tinkama unsure.gif Idomu butu suzinoti, ar yra kam nors panasi situacija, tik su laiminga pabaiga - kad vaikas ciulptuko neciulpe ir is buteliuko negere, bet kazkoki buteliuka po ieskojimu pamego g.gif
*

Zinau, kad kitos mamytes taip vargo, bet yra tokie nuby firmos byteliukai, kurie labai tiksliai imituoja mamos krutine... kiek teko girdeti, vaikai kurie neeme jokio buteliuko, is to gere mirksiukas.gif
eglaite2
QUOTE(oksankaa @ 2008 01 27, 23:29)
Zinau, kad kitos mamytes taip vargo, bet yra tokie nuby firmos byteliukai, kurie labai tiksliai imituoja mamos krutine... kiek teko girdeti, vaikai kurie neeme jokio buteliuko, is to gere  mirksiukas.gif
*

Girdejau ir as, bet kazkaip abejoju unsure.gif Man toks jausmas, kad mano mergyte tokia gudri, kad krutine nuo brangiausiu buteliuku atskirs ir ant ju niekaip nepasirasys biggrin.gif Bet gal... Niekad negali zinot g.gif
LoraV.M.
Mano mazyles gime per anksti, tai ligoninej jas pradejo maitinti is buteliuku. O ju pasitaike visokiu. Grize namo naudojam tik AVENT buteliukus ir juos gerai ciulpia. Taip pat gerai, kaip ir kruti.
Manau, reikia pabandyti visokiu firmu. Kartais vaikeliui tinka vienas buteliukas, kitam tokio pat neisiulysi. Tai individualus dalykas kiekvienam mazyliui. Nes ir mamytes krutis kiekvienos yra skirtinga tongue.gif
Editoshka
tik Avent
jurate4
Avent netiko schmoll.gif per greit isgerdavo, nors tik 1 skylute buvo, prisirydavo daug oro. pakeiciau i Venti aire, mums jie labai neblogi. is vienos soskes tai ir koses tirstas trauke.
jukka
4u.gif
Mes naudojom Chicco su fiziologiniu zinduku thumbup.gif
Yra buteliuku ir plastmasiniu, ir stikliniu
tongue.gif
*Sweetness*
Tik AVENT thumbup.gif ,nuo pas maziuko,kito net neieskojau,nes visada sitas tiko thumbup.gif thumbup.gif
Magnifique
Vandenuką geriam iš Avent su kietu snapeliu thumbup.gif thumbup.gif
Linikė
Nezinau,mums tai asmeniskai AVENTO buteliukai ir soskytes labai tiko thumbup.gif Kitus kuriuos bandem tai labai greit isgerdavo misinuka,o po to su pilveliu problemos budavo doh.gif Turbut ir antram mazyliui duosiu tos pacios firmos.
Kemere
Mums Avent buteliukai ir soskiukai tinka,na tiksliau nieko nepastebejau bloga,tik va,nezinau,nuo kiek laiko reikia keisti zindukus su daugiau skyluciu-mums jau tuoj trys menesiai ir geriam per viena skylute ax.gif
Grigė
Mes turim ir NUK, ir AVENT - visi tinka thumbup.gif. Žindukus, man atrodo, reikia keisti kas pusę metų - reiktų parduotuvėj pažiūrėti, būna ant pakuočių parašyta.
margarita
Avent thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.