mes taip pat geriam is AVENT, bandem ir nuko, taip pat tiko ir patiko
mes naudojam nuko buteliukus
Mes naudojam Avento buteliukus ir viskas mums gerai. Iš pradžių nelabai ėmė jį, bet tai suprantama, kadangi skiriasi nuo krūties, bet dabar tai visas gerai.
as naudou Dr.Brown buteliukus. Man jie geriausi
visi buteliukai canpol
Naudojam Avent
Avent
Naudojam Avent, bet tik arbatelem, vandenukui ir sultim
Nuo gimimo naudojam AVENT,labai patenkinti
Patarkit koks Avent buteliukas tiktu 4,5 menesiu kudikiui. Gal tas toks daugiafunkcinis kur puodukas pasidaro ir suletintos tekmes zindukas?
Ziurejau ziurejau, bet negalejau issirinkti. Koks geriausia misinukui, koks arbatytei, koks sultytems? Ar vieno uztenka? Tos kurios naudojat chicco buteliukas 4+, ar ne per didele skylute, nes man kazkaip bega viaskas is vaiko burnytes, gal jis nemoka dar apzioti tiksliai?
Nuo gimimo naudojam AVENTO
Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli ir mano mama pamaitintu
QUOTE(rence25 @ 2008 01 09, 19:40) Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli ir mano mama pamaitintu O parduotuvej nera?
O maniškė tik canpol arba Nuk pripažįsta
Man atrodo kad
Naudojam AVENT buteliuka...
QUOTE(svetelis @ 2008 01 08, 13:24) Patarkit koks Avent buteliukas tiktu 4,5 menesiu kudikiui. Gal tas toks daugiafunkcinis kur puodukas pasidaro ir suletintos tekmes zindukas? Ziurejau ziurejau, bet negalejau issirinkti. Koks geriausia misinukui, koks arbatytei, koks sultytems? Ar vieno uztenka? Tos kurios naudojat chicco buteliukas 4+, ar ne per didele skylute, nes man kazkaip bega viaskas is vaiko burnytes, gal jis nemoka dar apzioti tiksliai? as tai turiu avent buteliukus kur zindukas yra 3-ju padeciu,ten bruksneleis pazymeta: 1-mazai lasa 2-truputi daugiau 3-lasa smarkiai tai ir problemos nera,pasuku koki noriu brukneli Papildyta: QUOTE(rence25 @ 2008 01 09, 20:40) Gal kas zino kur galima nuprikti Avent buteliuka su snapeliu..NA cia panasiai kaip tas neissiliejantis puodukas, bet cia buteliukas ir skirtas mazesniems..Noreciau kad maziukas ismoktu is jo gerti, nors valgo tik MP bet man nuo kt men reikes kelis kart per sav iseiti ilgesniam laikui o su tuo buteliuku vaikeli ir mano mama pamaitintu paziurek vaistineje
pirkau AVENT buteliukus, tačiau vienas praleidžia vandenį (ties užsukimu), gal brokuoti kokie
mes naudojam AVENTO ir esam patenkinti
abu mano zuikiai istikimi AVENTO gerbejai...
Avent.
Kazkaip nemoka mano gerti is Avent soskutes, o va is chicco geria kuo puikiausiai.
avent
mes irgi AVENT
Doddie Mam naudojam,nes prie tos firmos soskes buvo iprates.O is buteliuko labai ilgai nemokejo gerti,tai tada ieskojom buteliuko is tos pacios firmos kaip ir soske.O brangumas
Naudojam viska tik is AVENT
naudojam Tommee Tippee
Tik avent
mes irgi is AVENT
Mes irgi naudojam Avent buteliukus
Kad pucia pilvuka, tai manau misinukas nelabai tiko. Ir siaip vieni vaikai turi pilvo putimo problema, o kiti jos isvengia-cia manau tikrai ne nuo buteliuko priklauso. Buteliuke svarbiausia soske-na bent taip poliklinikoje logopede aiskino-svarbu, kad vaikui nebutu per kieta ir nebutu sunku traukti-turi buti geras kietumas ir pakankamai skyluciu.
Mums labiausiai tiko anatominis nuo pilvuko dieglių saugantis buteliukas BibConfort (bebe confort firmos);
1. Buteliuko forma palenkta 30 laipsnių kampu, todėl čiulptukas visada pilnas :2. O spec. įrenginys dugne praleidžia orą į buteliuką ir nuolat slegiamas skystis patenka į čiulptuką. Nereikia pertraukti kūdikio maitinimosi, kad į buteliuką per čiulptuką patektų oro, kai tampa sunku traukti maistą. ConfortBib buteliuku maitinamas vaikas nepriryja oro, kas dažnai sukelia atpylimą. Šis buteliukas su vožtuvu dar vadinamas saugančiu nuo dieglių, kuriuos sukelia būtent į skranduką patekęs oras.Augindama pirmagimę išbandžiau beveik visus buteliukus ir tik šis sumažino dieglius, kai gimė antras vaikas, tai net nesusimąsčiau kokį rinktis buteliuką. Pabandykit
Turėjom ir Avent, ir Canpol. Visi tiko
Mes tai naudojam AVEnt'o ir NUBY...
Nuby tutes daug geresnes
O mes bandem ne karta Avent'o buteliuka, bet mazoji is jo visai netraukia
QUOTE(eglaite2 @ 2008 01 27, 21:13) O mes bandem ne karta Avent'o buteliuka, bet mazoji is jo visai netraukia Zinau, kad kitos mamytes taip vargo, bet yra tokie nuby firmos byteliukai, kurie labai tiksliai imituoja mamos krutine... kiek teko girdeti, vaikai kurie neeme jokio buteliuko, is to gere QUOTE(oksankaa @ 2008 01 27, 23:29) Zinau, kad kitos mamytes taip vargo, bet yra tokie nuby firmos byteliukai, kurie labai tiksliai imituoja mamos krutine... kiek teko girdeti, vaikai kurie neeme jokio buteliuko, is to gere Girdejau ir as, bet kazkaip abejoju
Mano mazyles gime per anksti, tai ligoninej jas pradejo maitinti is buteliuku. O ju pasitaike visokiu. Grize namo naudojam tik AVENT buteliukus ir juos gerai ciulpia. Taip pat gerai, kaip ir kruti.
Manau, reikia pabandyti visokiu firmu. Kartais vaikeliui tinka vienas buteliukas, kitam tokio pat neisiulysi. Tai individualus dalykas kiekvienam mazyliui. Nes ir mamytes krutis kiekvienos yra skirtinga
tik Avent
Avent netiko
Mes naudojom Chicco su fiziologiniu zinduku Yra buteliuku ir plastmasiniu, ir stikliniu
Tik AVENT
Vandenuką geriam iš Avent su kietu snapeliu
Nezinau,mums tai asmeniskai AVENTO buteliukai ir soskytes labai tiko
Mums Avent buteliukai ir soskiukai tinka,na tiksliau nieko nepastebejau bloga,tik va,nezinau,nuo kiek laiko reikia keisti zindukus su daugiau skyluciu-mums jau tuoj trys menesiai ir geriam per viena skylute
Mes turim ir NUK, ir AVENT - visi tinka
Avent
|