Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pranas, Pranukas
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2
Lijanuska
Sūneliui jau mėnuo, o mes vis dar neapsisprendžiam dėl vardo doh.gif Ką manote apie vardą berniukui - Pranas. Man jis iš pradžių atrode, kaip senelio, bet dabar pradėjo patikti. Manau, kad dabar nepopuliarus, dėl to būtų originalus smile.gif
Pangasija
man kažko Pranas -- kaip tranas lotuliukas.gif
bet šiaip visai normalus, rimtas vardas 4u.gif
Lijanuska
Visiem galima pravardžių prigalvoti biggrin.gif Bet labai vyriškas, ania?
Sticky_Toffee
vardas gal ir neblogas, tik kai as ji isgirstu,tai man iskart asocijuojasi su buvusiu kaimynu, kuris buvo nekoks blush2.gif biggrin.gif
muminukas
nors tai įprastas vardas, man jis niekada nepatiko. bet dar asmeninės antipatijos prisideda- anyta Pranciška schmoll.gif
*GAILĖ*
šiaip tai vardas kaip vardas, normalus. nors man asmeniškai - negražus
Amie
nesupyk, bet man tai baisus vardas. Tas pats kaip koks Bronius... schmoll.gif
SUNO
Man tai negrazus vardas. schmoll.gif
SANTA
Baisus doh.gif
Betse
Gražus vardukas. Šiuo metu yra daugiau vyresnio amžiaus žmonių su šiuo vardu ir gal kiek neįprasta, kad mažiukas bus tokiu vardu, bet viskas greitai gali pasikeisti.
Aš už 4u.gif
dincek2006
Nejuokauk,baisus doh.gif doh.gif doh.gif
Birbiziukas
na nežinau.... nejaugi šiais laikais tik tokį vardą tegalima sugalvot biggrin.gif
Lesia
Negrazus schmoll.gif
jurana
Baisus schmoll.gif Prancišekas blink.gif .Tikrai tokiu nepavadinciau
Onora
Man irgi kaip senelio smile.gif
gal kad mano senelio brolis tokiu vardu
miig
QUOTE(Lijanuska @ 2007 10 18, 14:50)
Sūneliui jau mėnuo, o mes vis dar neapsisprendžiam dėl vardo  doh.gif  Ką manote apie vardą berniukui - Pranas. Man jis iš pradžių atrode, kaip senelio, bet dabar pradėjo patikti. Manau, kad dabar nepopuliarus, dėl to būtų originalus smile.gif
*

ir visai jis nebaisus... vyriškas ir tvirtas vardas thumbup.gif kuo ilgiau kartoju tuo labiau gražiau skamba smile.gif
Cikadelė
QUOTE(Amie @ 2007 10 18, 15:45)
nesupyk, bet man tai baisus vardas. Tas pats kaip koks Bronius... schmoll.gif
O kuo blogas vardas Bronius? blink.gif šiam vardui neigiamą atspalvį davė gerb.durna pele.p. Algis Greitai Ramanauskas savo šou rolleyes.gif visai normalus vardas.... mano ir senelė, ir dėdė tokiais vardais, ir tai yra patys nuostabiausi žmonės, ir man šklykštu, kai šiais laikai išsidirbinėjama, ir vardas Bronius prilygsta kone keiksmažodžiiui. Jei Ramanauskas būtų panaudojęs vardą, pvz Tomas, tai visi Tomai LT jaustųsi durniaus vietoje? rolleyes.gif
QUOTE(Granta @ 2007 10 18, 21:39)
na nežinau.... nejaugi šiais laikais tik tokį vardą tegalima sugalvot  biggrin.gif
na taip taip...šiais laikais mandrumo netrūksta- jau visokių Samantų, babantų, mantų, gantų atsirado..

Pranas- Pranukas- skamba išdidžiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Onora
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 19, 11:09)
O kuo blogas vardas Bronius? blink.gif šiam vardui neigiamą atspalvį davė gerb.durna pele.p. Algis Greitai Ramanauskas savo šou rolleyes.gif visai normalus vardas.... mano ir senelė, ir dėdė tokiais vardais, ir tai yra patys nuostabiausi žmonės, ir man šklykštu, kai šiais laikai išsidirbinėjama, ir vardas Bronius prilygsta kone keiksmažodžiiui. Jei Ramanauskas būtų panaudojęs vardą, pvz Tomas, tai visi Tomai LT jaustųsi durniaus vietoje? rolleyes.gif

nemanau, kad cia apie tai panos kalba.
Man irgi Bronius negrazus vardas vardas ir tiek. Ir 10 metu iki Greitai personazo turbut daug kam jis buvo negrazus.
Genovaites lyg personazo nebuvo, bet man Genovaite lygiai su Broniumi negrazus.
Pangasija
Lietuvoj yra toks dalykas kaip vardų kartos. jeigu anksčiau buvo normalu ir Pranas, ir Bronius, ir Stasė su Zose, tai dabar mes išsidirbinėjam. O mūsų anūkai taip pat žvengs iš Giedrių, Laurų, Kristinų ir Dovilių.
ramyra
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 19, 11:09)
Pranas- Pranukas- skamba išdidžiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

O man kazkaip patiko vardas Jurgis. Viena berniuka girdejau kieme saukiant biggrin.gif Bet va turi vardas istorija "kaimo Jurgis"- kvailelis doh.gif
Pangasija
QUOTE(ramyra @ 2007 10 19, 12:01)
O man kazkaip patiko vardas Jurgis. Viena berniuka girdejau kieme saukiant  biggrin.gif Bet va turi vardas istorija "kaimo Jurgis"- kvailelis  doh.gif
*

kažkada girdėjau piktai sakant apie vieną žmogų "nu tas Jurgis tai tikras Jurgis" doh.gif
o šiaip -- dar yra ir "trečias brolis Jonas" biggrin.gif
Šelmė
Vardas vyriskas ir siais laikais tikrai originalus. O koks broliuko vardas?
Isila
QUOTE(Granta @ 2007 10 18, 21:39)
na nežinau.... nejaugi šiais laikais tik tokį vardą tegalima sugalvot  biggrin.gif
*

Pranas jau tikrai gražiau už Kevinus, Džnus, Medoksus ir pan.

QUOTE(ramyra @ 2007 10 19, 13:01)
O man kazkaip patiko vardas Jurgis. Viena berniuka girdejau kieme saukiant  biggrin.gif Bet va turi vardas istorija "kaimo Jurgis"- kvailelis  doh.gif
*

O man Jurgis gražus vardas thumbup.gif

QUOTE(Dios @ 2007 10 19, 13:25)
kažkada girdėjau piktai sakant apie vieną žmogų "nu tas Jurgis tai tikras Jurgis"  doh.gif
o šiaip -- dar yra ir "trečias brolis Jonas"  biggrin.gif
*

ir Jonas man labai patinka thumbup.gif
Siracusa
As irgi nieko baisaus tame varde nematau smile.gif Tarp visokiu siuolaikiniu imantrybiu tai labai originaliai skamba. senoviskas? nu nzn, mano prosenelis buvo Andrius, ir kazkodel visai nesenoviskas vardas atrodo. Zmogus puosia varda, ne vardas zmogu biggrin.gif Kitavertus, jei senoviskas, tai cia minusas? g.gif
as gal duociau ilgesni vardo varianta - Pranciskus wub.gif
Onora
QUOTE(Siracusa @ 2007 10 19, 15:22)
as gal duociau ilgesni vardo varianta  - Pranciskus wub.gif
*

Man tai Pranas graziau, kazkaip tvirciau
dar kitas vardas is panasios kategorijos (cia mano tos kategorijos jei ka smile.gif) tai Vincas
tik siuo atveju Vincentas beveik vienodai su Vincu grazu
Lijanuska
Aciu visoms mane palaikiusioms 4u.gif Man irgi atrodo, kad senovinis vardas mums keistas, del to ir ausi kai kam rezia. As kuo daugiau kartoju, tuo man graziau skamba. Dar kai isivaidzuoju savo berniuka linksmai beganti ir tiesianti man rankutes, Pranukas, Pranuliukas man labai grazu.

Nors dauguma manes nepalaiko, del tokio vardo - busiu mazuma smile.gif
Raganiute
palaikau- už 4u.gif
Pranukas (tik ne Pranciškus)- gražu
Betse
QUOTE(Siracusa @ 2007 10 19, 15:22)
as gal duociau ilgesni vardo varianta  - Pranciskus wub.gif
*

O man kaip tik gražiau Pranas, Pranukas tongue.gif
lauksna
QUOTE(Betse @ 2007 10 20, 10:47)
O man kaip tik gražiau Pranas, Pranukas  tongue.gif
*

Ir man gražiau Pranas, o mažybinė forma labai mielai skamba... wub.gif
Barikada
Man gražus vardas wub.gif Gražiai skamba bigsmile.gif
Karolina27
Senukui tai thumbup.gif skamba. Nu man tai mažam berniukui doh.gif Nepykit, bet man tas pats kaip Zosė ar Anzelma mažai mergaitei. bet gal kažkam ir taip patinka, tai gerai, man dėl to subinės neskauda biggrin.gif Gal rimtai kada koks Pranas. Bronius bus thumbup.gif vardai o kokia Gabrielė bus fee doh.gif Tai va, laikai keičias, tik kad dabar Pranas tikrai ne iš tų kuriuos dauguma palaiko... Bet šiaip kad juokingas vardas tai nepasakyčiau, tiesiog man tiktrai ne ne ne jis šiais laikais schmoll.gif
Barikada
QUOTE(Karolina27 @ 2007 10 20, 23:40)
Senukui tai  thumbup.gif  skamba. Nu man tai mažam berniukui  doh.gif  Nepykit, bet man tas pats kaip Zosė ar Anzelma mažai mergaitei.  bet gal kažkam ir taip patinka, tai gerai, man dėl to subinės neskauda  biggrin.gif Gal rimtai kada koks Pranas. Bronius bus  thumbup.gif  vardai o kokia Gabrielė bus fee  doh.gif Tai va, laikai keičias, tik kad dabar Pranas tikrai ne iš tų kuriuos dauguma palaiko... Bet šiaip  kad juokingas vardas tai nepasakyčiau, tiesiog man tiktrai ne ne ne jis šiais laikais  schmoll.gif
*

PO kokių 50 - 60 metų SM bus rašoma, mažai mergaitei Gabrielė, fu, tai tik pagyvenusios moters vardas lotuliukas.gif Vardų mados keičiasi biggrin.gif
Saulytex
As manau atgyvenes vardas
Fidzi
Man labai gražus vardas Pranis ypač labai gražiai skamba Pranukas
shara
O man tai labai gazu thumbup.gif senoviniai vardai, tokie kaip Pranas, Jonas, Vytautas, Danielius, Petras ir t.t. ir visai jie graziai skamba ir tikrai tinka, mano nuomone, ne tik senukam, bet ir maziems berniukams. thumbup.gif thumbup.gif
Isila
QUOTE(Lijanuska @ 2007 10 19, 18:20)
Aciu visoms mane palaikiusioms  4u.gif  Man irgi atrodo, kad senovinis vardas mums keistas, del to ir ausi kai kam rezia. As kuo daugiau kartoju, tuo man graziau skamba. Dar kai isivaidzuoju savo berniuka linksmai beganti ir tiesianti man rankutes, Pranukas, Pranuliukas man labai grazu.

Nors dauguma manes nepalaiko, del tokio vardo - busiu mazuma  smile.gif
*

aš tai tikrai palaikau thumbup.gif
juliux
Aš irgi maniau, kad tokie senoviniai vardai ne kaži kas g.gif . Tačiau savo mažiu pavadinom Povilu. Jam labai tinka ir neatrodo labai nusenęs. Jei tau mielas Pranas - tegu būna Pranas. Svarbu kad vaikui tinka. Ir lietuviškas...
Pangasija
QUOTE(Karolina27 @ 2007 10 20, 22:40)
Senukui tai  thumbup.gif  skamba.
*

bet vaikas taigi ne visada kūdikėliu bus. daug geriau mažiukas Pranas ar Jonas, negu garbaus amžiaus sulaukęs Jaunutis ar Skaistutis bigsmile.gif
triule
QUOTE(Onora @ 2007 10 19, 16:59)
Man tai Pranas graziau, kazkaip tvirciau
dar kitas vardas is panasios kategorijos (cia mano tos kategorijos jei ka smile.gif) tai Vincas
tik siuo atveju Vincentas beveik vienodai su Vincu grazu
*

as irgi iskart prisiminiau Vinca, Vincenta. man graziau nei Pranas ax.gif
rena
man siaip lebai tas vardas, bet kategoriskai ir nesakyciau NE rolleyes.gif
Gaziulka
Man visai nieko vardukas, tik iskart prisiminiau, kad kieme turim berniuka Prana, tai beveik visi vaikai kranu saukia doh.gif
Cikadelė
QUOTE(Gaziulka @ 2007 10 22, 21:21)
Man visai nieko vardukas, tik iskart prisiminiau, kad kieme turim berniuka Prana, tai beveik visi vaikai kranu saukia doh.gif

tai čia visada taip bus doh.gif
inga-pinga, asta- dantu pasta.... daugiau nepamenu, bet labai daug tokių variantų galima sugalvoti, o vaikai pasižymi tuo, kad labai greitai sugalvoja, prilipina ir... nemanau, kad tai yra priežastis atsisakyti sugalvoto vardelio...

Palaikau mamytę drinks_cheers.gif Pranas, Pranukas thumbup.gif

Gaziulka
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 22, 20:59)
tai čia visada taip bus doh.gif
inga-pinga, asta- dantu pasta.... daugiau nepamenu, bet labai daug tokių variantų galima sugalvoti, o vaikai pasižymi tuo, kad labai greitai sugalvoja, prilipina ir... nemanau, kad tai yra priežastis atsisakyti sugalvoto vardelio...

Palaikau mamytę drinks_cheers.gif Pranas, Pranukas thumbup.gif
*

as cia net ne apie pravardes kalbejau - tam maziukai apie pora trejeta metuku, na ir draugeliai panasus - tiesiog taip taria. na, bet tas su laiku praeina irnesakyk.gif
Aprile
Vardas thumbup.gif nes mano tėtis Pranciškus wub.gif (Pranas) wub.gif
IN
siam vardui sakau NE
Realija
Mano vyro tėvo vardas PRANAS, kaip senam žmogui visai tinka, bet šiais laikais vaikui duot tokį vardą ,tai mano nuomone, baisiau negu baisiai blink.gif,bet čia tik mano, mano vyro, mano 16m. dukters ir 9mečio sūnaus nuomonė 4u.gif
evelinki
Man tai tokie senoviski vardai vyrams ypac thumbup.gif
Pazistu pora Pranu, panasiai mano amziaus (apie 30), gal pora metu vyresniu, nerealus zmones, ir kaip jiems vardas sitas tinka wub.gif
Man tai liuks, kai zmones nori islaikyti tautiskus vardus thumb_yello.gif
vvandene
Šaunus vardas
egzigo
o man nepatinka
helena
Man irgi nepatinka. Nes primena žodį kranas..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.