Lijanuska
2007 10 18, 13:50
Sūneliui jau mėnuo, o mes vis dar neapsisprendžiam dėl vardo  Ką manote apie vardą berniukui - Pranas. Man jis iš pradžių atrode, kaip senelio, bet dabar pradėjo patikti. Manau, kad dabar nepopuliarus, dėl to būtų originalus
Pangasija
2007 10 18, 13:53
man kažko Pranas -- kaip tranas bet šiaip visai normalus, rimtas vardas
Lijanuska
2007 10 18, 13:57
Visiem galima pravardžių prigalvoti  Bet labai vyriškas, ania?
Sticky_Toffee
2007 10 18, 13:59
vardas gal ir neblogas, tik kai as ji isgirstu,tai man iskart asocijuojasi su buvusiu kaimynu, kuris buvo nekoks
muminukas
2007 10 18, 14:37
nors tai įprastas vardas, man jis niekada nepatiko. bet dar asmeninės antipatijos prisideda- anyta Pranciška
*GAILĖ*
2007 10 18, 14:40
šiaip tai vardas kaip vardas, normalus. nors man asmeniškai - negražus
nesupyk, bet man tai baisus vardas. Tas pats kaip koks Bronius...
Man tai negrazus vardas.
Baisus
Gražus vardukas. Šiuo metu yra daugiau vyresnio amžiaus žmonių su šiuo vardu ir gal kiek neįprasta, kad mažiukas bus tokiu vardu, bet viskas greitai gali pasikeisti. Aš už
dincek2006
2007 10 18, 20:37
Birbiziukas
2007 10 18, 20:39
na nežinau.... nejaugi šiais laikais tik tokį vardą tegalima sugalvot
Negrazus
Baisus  Prancišekas  .Tikrai tokiu nepavadinciau
Man irgi kaip senelio  gal kad mano senelio brolis tokiu vardu
QUOTE(Lijanuska @ 2007 10 18, 14:50) Sūneliui jau mėnuo, o mes vis dar neapsisprendžiam dėl vardo  Ką manote apie vardą berniukui - Pranas. Man jis iš pradžių atrode, kaip senelio, bet dabar pradėjo patikti. Manau, kad dabar nepopuliarus, dėl to būtų originalus  ir visai jis nebaisus... vyriškas ir tvirtas vardas  kuo ilgiau kartoju tuo labiau gražiau skamba
Cikadelė
2007 10 19, 10:09
QUOTE(Amie @ 2007 10 18, 15:45) nesupyk, bet man tai baisus vardas. Tas pats kaip koks Bronius...  O kuo blogas vardas Bronius?  šiam vardui neigiamą atspalvį davė gerb.durna pele.p. Algis Greitai Ramanauskas savo šou  visai normalus vardas.... mano ir senelė, ir dėdė tokiais vardais, ir tai yra patys nuostabiausi žmonės, ir man šklykštu, kai šiais laikai išsidirbinėjama, ir vardas Bronius prilygsta kone keiksmažodžiiui. Jei Ramanauskas būtų panaudojęs vardą, pvz Tomas, tai visi Tomai LT jaustųsi durniaus vietoje? QUOTE(Granta @ 2007 10 18, 21:39) na nežinau.... nejaugi šiais laikais tik tokį vardą tegalima sugalvot  na taip taip...šiais laikais mandrumo netrūksta- jau visokių Samantų, babantų, mantų, gantų atsirado.. Pranas- Pranukas- skamba išdidžiai
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 19, 11:09) O kuo blogas vardas Bronius?  šiam vardui neigiamą atspalvį davė gerb.durna pele.p. Algis Greitai Ramanauskas savo šou  visai normalus vardas.... mano ir senelė, ir dėdė tokiais vardais, ir tai yra patys nuostabiausi žmonės, ir man šklykštu, kai šiais laikai išsidirbinėjama, ir vardas Bronius prilygsta kone keiksmažodžiiui. Jei Ramanauskas būtų panaudojęs vardą, pvz Tomas, tai visi Tomai LT jaustųsi durniaus vietoje? nemanau, kad cia apie tai panos kalba. Man irgi Bronius negrazus vardas vardas ir tiek. Ir 10 metu iki Greitai personazo turbut daug kam jis buvo negrazus. Genovaites lyg personazo nebuvo, bet man Genovaite lygiai su Broniumi negrazus.
Pangasija
2007 10 19, 12:00
Lietuvoj yra toks dalykas kaip vardų kartos. jeigu anksčiau buvo normalu ir Pranas, ir Bronius, ir Stasė su Zose, tai dabar mes išsidirbinėjam. O mūsų anūkai taip pat žvengs iš Giedrių, Laurų, Kristinų ir Dovilių.
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 19, 11:09) O man kazkaip patiko vardas Jurgis. Viena berniuka girdejau kieme saukiant  Bet va turi vardas istorija "kaimo Jurgis"- kvailelis
Pangasija
2007 10 19, 12:25
QUOTE(ramyra @ 2007 10 19, 12:01) O man kazkaip patiko vardas Jurgis. Viena berniuka girdejau kieme saukiant  Bet va turi vardas istorija "kaimo Jurgis"- kvailelis  kažkada girdėjau piktai sakant apie vieną žmogų "nu tas Jurgis tai tikras Jurgis" o šiaip -- dar yra ir "trečias brolis Jonas"
Vardas vyriskas ir siais laikais tikrai originalus. O koks broliuko vardas?
QUOTE(Granta @ 2007 10 18, 21:39) na nežinau.... nejaugi šiais laikais tik tokį vardą tegalima sugalvot  Pranas jau tikrai gražiau už Kevinus, Džnus, Medoksus ir pan. QUOTE(ramyra @ 2007 10 19, 13:01) O man kazkaip patiko vardas Jurgis. Viena berniuka girdejau kieme saukiant  Bet va turi vardas istorija "kaimo Jurgis"- kvailelis  O man Jurgis gražus vardas QUOTE(Dios @ 2007 10 19, 13:25) kažkada girdėjau piktai sakant apie vieną žmogų "nu tas Jurgis tai tikras Jurgis" o šiaip -- dar yra ir "trečias brolis Jonas"  ir Jonas man labai patinka
Siracusa
2007 10 19, 14:22
As irgi nieko baisaus tame varde nematau  Tarp visokiu siuolaikiniu imantrybiu tai labai originaliai skamba. senoviskas? nu nzn, mano prosenelis buvo Andrius, ir kazkodel visai nesenoviskas vardas atrodo. Zmogus puosia varda, ne vardas zmogu  Kitavertus, jei senoviskas, tai cia minusas?  as gal duociau ilgesni vardo varianta - Pranciskus
QUOTE(Siracusa @ 2007 10 19, 15:22) as gal duociau ilgesni vardo varianta - Pranciskus  Man tai Pranas graziau, kazkaip tvirciau dar kitas vardas is panasios kategorijos (cia mano tos kategorijos jei ka  ) tai Vincas tik siuo atveju Vincentas beveik vienodai su Vincu grazu
Lijanuska
2007 10 19, 17:20
Aciu visoms mane palaikiusioms  Man irgi atrodo, kad senovinis vardas mums keistas, del to ir ausi kai kam rezia. As kuo daugiau kartoju, tuo man graziau skamba. Dar kai isivaidzuoju savo berniuka linksmai beganti ir tiesianti man rankutes, Pranukas, Pranuliukas man labai grazu. Nors dauguma manes nepalaiko, del tokio vardo - busiu mazuma
Raganiute
2007 10 19, 17:25
palaikau- už Pranukas (tik ne Pranciškus)- gražu
QUOTE(Siracusa @ 2007 10 19, 15:22) as gal duociau ilgesni vardo varianta - Pranciskus  O man kaip tik gražiau Pranas, Pranukas
lauksna
2007 10 20, 17:57
QUOTE(Betse @ 2007 10 20, 10:47) O man kaip tik gražiau Pranas, Pranukas  Ir man gražiau Pranas, o mažybinė forma labai mielai skamba...
Barikada
2007 10 20, 20:53
Man gražus vardas  Gražiai skamba
Karolina27
2007 10 20, 22:40
Senukui tai  skamba. Nu man tai mažam berniukui  Nepykit, bet man tas pats kaip Zosė ar Anzelma mažai mergaitei. bet gal kažkam ir taip patinka, tai gerai, man dėl to subinės neskauda  Gal rimtai kada koks Pranas. Bronius bus  vardai o kokia Gabrielė bus fee  Tai va, laikai keičias, tik kad dabar Pranas tikrai ne iš tų kuriuos dauguma palaiko... Bet šiaip kad juokingas vardas tai nepasakyčiau, tiesiog man tiktrai ne ne ne jis šiais laikais
Barikada
2007 10 21, 07:59
QUOTE(Karolina27 @ 2007 10 20, 23:40) Senukui tai  skamba. Nu man tai mažam berniukui  Nepykit, bet man tas pats kaip Zosė ar Anzelma mažai mergaitei. bet gal kažkam ir taip patinka, tai gerai, man dėl to subinės neskauda  Gal rimtai kada koks Pranas. Bronius bus  vardai o kokia Gabrielė bus fee  Tai va, laikai keičias, tik kad dabar Pranas tikrai ne iš tų kuriuos dauguma palaiko... Bet šiaip kad juokingas vardas tai nepasakyčiau, tiesiog man tiktrai ne ne ne jis šiais laikais  PO kokių 50 - 60 metų SM bus rašoma, mažai mergaitei Gabrielė, fu, tai tik pagyvenusios moters vardas  Vardų mados keičiasi
Saulytex
2007 10 21, 10:15
As manau atgyvenes vardas
Man labai gražus vardas Pranis ypač labai gražiai skamba Pranukas
O man tai labai gazu  senoviniai vardai, tokie kaip Pranas, Jonas, Vytautas, Danielius, Petras ir t.t. ir visai jie graziai skamba ir tikrai tinka, mano nuomone, ne tik senukam, bet ir maziems berniukams.
QUOTE(Lijanuska @ 2007 10 19, 18:20) Aciu visoms mane palaikiusioms  Man irgi atrodo, kad senovinis vardas mums keistas, del to ir ausi kai kam rezia. As kuo daugiau kartoju, tuo man graziau skamba. Dar kai isivaidzuoju savo berniuka linksmai beganti ir tiesianti man rankutes, Pranukas, Pranuliukas man labai grazu. Nors dauguma manes nepalaiko, del tokio vardo - busiu mazuma  aš tai tikrai palaikau
Aš irgi maniau, kad tokie senoviniai vardai ne kaži kas  . Tačiau savo mažiu pavadinom Povilu. Jam labai tinka ir neatrodo labai nusenęs. Jei tau mielas Pranas - tegu būna Pranas. Svarbu kad vaikui tinka. Ir lietuviškas...
Pangasija
2007 10 21, 22:41
QUOTE(Karolina27 @ 2007 10 20, 22:40) Senukui tai  skamba. bet vaikas taigi ne visada kūdikėliu bus. daug geriau mažiukas Pranas ar Jonas, negu garbaus amžiaus sulaukęs Jaunutis ar Skaistutis
QUOTE(Onora @ 2007 10 19, 16:59) Man tai Pranas graziau, kazkaip tvirciau dar kitas vardas is panasios kategorijos (cia mano tos kategorijos jei ka  ) tai Vincas tik siuo atveju Vincentas beveik vienodai su Vincu grazu as irgi iskart prisiminiau Vinca, Vincenta. man graziau nei Pranas
man siaip lebai tas vardas, bet kategoriskai ir nesakyciau NE
Gaziulka
2007 10 22, 20:21
Man visai nieko vardukas, tik iskart prisiminiau, kad kieme turim berniuka Prana, tai beveik visi vaikai kranu saukia
Cikadelė
2007 10 22, 20:59
QUOTE(Gaziulka @ 2007 10 22, 21:21) Man visai nieko vardukas, tik iskart prisiminiau, kad kieme turim berniuka Prana, tai beveik visi vaikai kranu saukia  tai čia visada taip bus inga-pinga, asta- dantu pasta.... daugiau nepamenu, bet labai daug tokių variantų galima sugalvoti, o vaikai pasižymi tuo, kad labai greitai sugalvoja, prilipina ir... nemanau, kad tai yra priežastis atsisakyti sugalvoto vardelio... Palaikau mamytę  Pranas, Pranukas
Gaziulka
2007 10 22, 21:21
QUOTE(Cikadelė @ 2007 10 22, 20:59) tai čia visada taip bus inga-pinga, asta- dantu pasta.... daugiau nepamenu, bet labai daug tokių variantų galima sugalvoti, o vaikai pasižymi tuo, kad labai greitai sugalvoja, prilipina ir... nemanau, kad tai yra priežastis atsisakyti sugalvoto vardelio... Palaikau mamytę  Pranas, Pranukas  as cia net ne apie pravardes kalbejau - tam maziukai apie pora trejeta metuku, na ir draugeliai panasus - tiesiog taip taria. na, bet tas su laiku praeina
Vardas  nes mano tėtis Pranciškus  (Pranas)
Realija
2007 10 23, 20:14
Mano vyro tėvo vardas PRANAS, kaip senam žmogui visai tinka, bet šiais laikais vaikui duot tokį vardą ,tai mano nuomone, baisiau negu baisiai  ,bet čia tik mano, mano vyro, mano 16m. dukters ir 9mečio sūnaus nuomonė
evelinki
2007 11 02, 01:15
Man tai tokie senoviski vardai vyrams ypac Pazistu pora Pranu, panasiai mano amziaus (apie 30), gal pora metu vyresniu, nerealus zmones, ir kaip jiems vardas sitas tinka Man tai liuks, kai zmones nori islaikyti tautiskus vardus
vvandene
2007 11 02, 22:46
Šaunus vardas
Man irgi nepatinka. Nes primena žodį kranas..
|
|